1. Danilovic, i pogotovu Djordjevic su ginuli za reprezantaciju, gde je tu Jokic? Bas me zabole sto debeli pravi pare po Americi. U istom mi je rangu kao Radmanovic, Jaric i Milicic, niko i nista.
    (xyz, 7. maj 2021 11:56)

    # Link komentara

  2. Svaka cast Danilovicu kao igracu i ko coveku.On drzi rec i postuje prijatelje.Jedini je on sacekao J.Stanisic kad je dosao iz Haga na lecenje ,kad SU se bio po kafanama sa prijateljima sve je reko posteno policiji kolika su djubrad TI PRIJATELJI , sad drzi rec zadnjih 6 godina JOKER ... ali on je pre 7 godina reko da je Bogdan u NBA bolji od JOKICA
    (obren, 7. maj 2021 10:51)

    # Link komentara

  3. Pa i za mene je Bogdan ispred Jokica i Macvan i Stimac i svi oni koji su za reprezentaciju uvijek bili tu! NBA me ne interesuje, samo sta si ti uradio u nacionalnom dresu! Sta je uradio Jokic? Nista!
    (Jozo, 7. maj 2021 08:07)

    # Link komentara

  4. Pa zar nisu on i bivsi selektor konstatovali da je jedino Bogdanovic na njihovom nivou, a da su od Jokica bolji i Bircevic i Raduljica?
    (Mirko, 6. maj 2021 18:15)

    # Link komentara

  5. Srbija gori a selo se češlja,malo bije i puno pije!
    (da, 6. maj 2021 17:02)

    # Link komentara

  6. (Don, 6. maj 2021 16:23)

    Pa jeste, Janis izgleda kao i svaki prosečan Grk. Uopšte ne liči na Amere afričkog porekla. To smo mi nešto utripovali.
    Čak ni ne zakucava kao Ameri. Nema ni takvo telo, ništa. Ne znam šta nam je.
    (Mirko, 6. maj 2021 16:56)

    # Link komentara

  7. Ja sam mu nekad osporavao skočnost, jer je delovaolo kao da je previše težak i u skladu sa tim, ne može da zakucava kao Gober i Capla kad im bekovi bace loptu u prazan prostor. Međutim, izgleda da je našao pravu meru, i dalje je jak ko međed za bilo kog protivničkog centra, a postao je još veća opasnost iz pick and roll-a u napadu. U odbrani je mnogo pokretljiviji. Mene ne zanima da li će biti MVP, JEDINO da li će biti Duncan 2.0 verzija, nešto bolje od kombinacije Olajžuvina i Šekila. Definitivno dobar znak je da ga Šekil baš ne "preferira".
    (nj, 06. maj 2021 13:17)

    Decko jesi li ti normalan?!? Bolje od kombinacije Hakeem-a i Shaquille-a??????
    Auuu sta sam procitao majko sveta ?
    (staravolina, 6. maj 2021 16:23)

    # Link komentara

  8. Da li je mozda i Giannis Amerikanac... Mislim da se malo previse lozite, nije dovoljno da ce biti MVP ove godine,kao da je to malo i nebitno.. Aha problem je sto mu je ovo trebala biti cak sesta nagrada.. Svako svoje voli, ali malo glavom promisliti prije nego kazes ne bi valjda smio biti toliki problem.. Opet mozda stvarno mislite da je zakinut lani za MVP nagradu, i godinu prije i onu prije te... Ma ne volim ni ja bas te Amere al da ste i vi realni bas i niste
    (Don, 6. maj 2021 16:23)

    # Link komentara

  9. @Lars, Kosta1703

    Jokic je na pripreme dosao posle ostalih nasih igraca iz nba lige. Ne znam sta tu ima da bude nejasno. Dosao je poslednji. Po pravilima nba lige mogao je da se pojavi 1-og avgusta, on je dosao oko 10-og. Kraj price. To su cinjenice. Izaslo mu se maskimalno u susret. Svojevremeno Zeljko Obradovic to nije dopustio Stojakovicu.
    (?, 6. maj 2021 16:02)

    # Link komentara

  10. Mare

    Ti ne znaš šta pišeš. Kakvi Amerikanci, Srbi i mržnja?! Cela poenta je da je tvoj komentar jako glup, jer su imali argumente te godine da glasaju za obojicu. Međutim dala se prednost Bogdanu jer je to što je uradio bilo za reprezentaciju. Svakako ne bi bilo pogrešno ni da su glasali za Nikolu...
    Vaš je problem što smatrate da vi možete da tupite ljudima koji su glasali kako nije trebalo tako da glasaju, to ne znači automatski da ste u pravu.
    (Aleks, 6. maj 2021 16:02)

    # Link komentara

  11. C Jokić, Milutinov, Marjanović
    F Bjelica, Smailagić
    F Lučić, Pokuševski
    G Bogdanović, Nedović, Gudurić
    G Micić, Teodosić (Jaramaz)

    i polako da se uvode:
    F. Petrušev, T. Vukčević, N. Jović, M. Petrović.
    (Srbija 2021-23, 6. maj 2021 15:37)

    # Link komentara

  12. @Niko od NBA igrača nije SMEO doći na pripreme reprezentacije pre Jokića, jer je to bilo zabranjeno od same lige, tako da to nisu ni ostali uradili.
    Nije uopšte problem koliko je Jokić igrao u pomenutim mečevima.
    Problem je što nije igrao onako kako igra u Denveru(lopta i kreiranje od njega, a ne od drugih) , i još više što u pripremnom periodu nije igrao dovoljno da se uigra sa ekipom, a to je apsolutno nedopustivo od strane selektora.
    Takodje igrao je na četvorci, što je takodje nonsens, ali i pored toga Djordjević nije skoro ni pokušao da ako je već stavio Jokića na čletvoprku da mu iza ledja ostavi prirodnog centra , a to nikako nije Raduljica, nego Milutinov, kao provereni zaštitnik obruča.
    Jeste Djordjević nam je doneo mnogo medalja kao igrač, i za to mu kapa do poda.
    Ali je nepobitna činjenica da nam je Djordjević lično uzeo ovu titulu prvaka sveta iz ruku.
    (KOSTA1703, 6. maj 2021 13:56)

    Sve tacno!
    (Lars, 6. maj 2021 15:32)

    # Link komentara

  13. Samo amerikanci, a?
    Reci to Janisu.
    (2CRAZY, 6. maj 2021 15:30)

    # Link komentara

  14. P.S:

    „Neverovatno, ponekad ne znate koliko je dobro dok ne vidite. Bio sam kod kuće mesec dana i sve se poklopilo. Hteo sam da budem deo ovako neke priče i blagosloven sam zbog toga. OSećam da je sve drugačije i zahvaljujem se na prilici“.
    Citat, Ostin Rivers, došao u Denver pre 15 dana, noćas postigao 25 poena. Nije mu trebalo puno da se uklopi.
    (neca, 6. maj 2021 15:27)

    # Link komentara

  15. Sad se stvarno pretjeruje. Kakvih 6 puta? Ove godine je najbolji i biće MVP, sve realno. Pa nije ni Janis Amerikanac, o čemu pričamo?
    (WillyWonka, 6. maj 2021 15:06)

    # Link komentara

  16. @Aleks... A gde sam ja napisao da izbor nije bio 2019 godine? Gde nisam napisao da Bogdanović nije bio prvi strelac i u petorci SP. Ja sam samo pisao o NBA izboru i izboru košarkaša godine u Srbiji. O čemu ti pišeš? Čak nisam pomenuo da je Jokić sklonjen na poziciju 4 da je Birčević bio starter i na 4. Da je Raduljica bio prvi centar. Samo sam napisao šta je pričao Danilović tad a šta sad. Sada ispada da Ameri mrze Jokića što je Srbin. A jel ga je i Danilović mrzeo što je Srbin kada ga je stavio iza Bogdana. Ne mešajte sport i politiku. Samo kažem da igrač koji je bio legenda ne mora da bude i trener legenda ili predsednik legenda.
    (Mare, 6. maj 2021 14:33)

    # Link komentara

  17. @ Kosta1703

    Majstore, pročitaj pažljivo. Lepo sam sve napisao. Jokić je došao na pripreme poslednji. Pre njega su na pripreme stigli svi naši drugi NBA igrači, Bjelica, Marjanović i Bogdanović. Ako te ne mrzi, pogledaj novinske tekstove iz jula i avgusta 2019, pa ćeš se i sam uveriti hronološki kada se ko priključivao pripremama.

    Đorđević je imao problem da uklopi centarsku liniju, zato je Jokića i držao na 4 u nekim utakmicama, jer niko od visokih nije kompatibilan sa njim, ni Bjelica, ni Milutinov.

    Drugo, kako misliš da igra reprezentacija za 20 dana zaliči na Denver? Ajde, što Srbija nema isti profil igrača kao Denver, nego što je poseban izazov postaviti igru gde ti je primarni organizator centar od 210. Pa Denver je 2 godine svaki dan pokusavao da uklopi Jokića, dok to nije zaličilo na ovo sto danas igraju.

    Međutim, to sve ne opravdava Jokića da ga Skola sa 40 godina urniše kao juniora. On je morao na toj utakmici ako treba da uzme loptu i sam preko cele postave Argentine ubaci 50 poena. Kao nekada veliki Sale kad je Sabonisu i Marčulijonisu "kroz glavu" ubacio 41 poen u finalu.
    (Srbija, 6. maj 2021 14:33)

    # Link komentara

  18. Ali opet ne bi dorastao da igra sa tobom i Saletom u ekipi, jel tako?
    (Vaše ime, 6. maj 2021 14:24)

    # Link komentara

  19. Ali je činjenica da su njih dvojica rekli i glasali da je Bogdanović bolji od Jokića u izboru za igrača godine. Sada Saša priča da je Jokić 6 godina MVP NBA. Jel zabranjeno reći da je pogrešio ili mora da se ćuti zato sto je bio legenda.

    Autor ovog komentara je jednostavno... Ljudi, dodela nagrade je bila za 2019. godinu. U toj godini je Bogdanović bio idealna petorka i najbolji strelac SP, izginuo za reprezentativni dres. Naravno da će većina glasati za njega. Ali isto tako će svi sad podržati Jokića jer ima neverovatna dostignuća u NBA.
    Niti je Danilović pogrešio tada, niti sada. Vi mislite da mrzi Jokića (kao i ceo svet) i da treba da ga pljuje do kraja života. I nije uopšte rekao ono što ti misliš, to je kolokvijalni izraz kad hoće da se kaže da neko nema tretman kakav bi trebalo - eh da su mene pustili da radim, dvaput do sada bih bio radnik godine (brže bi me proglasili i sl). Jokićevi fanovi su najgori...
    (Aleks, 6. maj 2021 14:12)

    # Link komentara

  20. U jednom nedavnom intervjuu Nikola je rekao da mu je najteži poraz u životu poraz u finalu na OI u Brazilu.
    A sećam se da je jedan od aktera neposredno posle tog finala pričao kako je Nikola sve oko sebe ubeđivao da su bolji od USA i da moraju da pobede. Svi su ga gledali sa čudženjem kako može da veruje u tako nešto. Nikolu sam prvi put pre tog finala gledao u polufinalu. Imam puno, puno godina i prvi put mi se desilo da neko ko se bavi sportom kojim sa se i ja bavio ukrade deo moga srca.
    Jednostavno takav je. Ljudi ga zavole a on im svojom borbom pod obručima vraća. Zavoleo ga je tim, treneri, grad Denver i čitav Kolirado i veruju u ono u što on veruje, da će biti šampioni NBA. I najverovatnije će biti, ako ne sada, jedamput hoće. Samo tako se i postaje šampion.
    (neca, 6. maj 2021 14:10)

    # Link komentara

  21. Srbija

    Žališ se na izvrtanje činjenica, a sam ih izvrćeš?
    Niko od NBA igrača nije SMEO doći na pripreme reprezentacije pre Jokića, jer je to bilo zabranjeno od same lige, tako da to nisu ni ostali uradili.
    Nije uopšte problem koliko je Jokić igrao u pomenutim mečevima.
    Problem je što nije igrao onako kako igra u Denveru(lopta i kreiranje od njega, a ne od drugih) , i još više što u pripremnom periodu nije igrao dovoljno da se uigra sa ekipom, a to je apsolutno nedopustivo od strane selektora.
    Takodje igrao je na četvorci, što je takodje nonsens, ali i pored toga Djordjević nije skoro ni pokušao da ako je već stavio Jokića na čletvoprku da mu iza ledja ostavi prirodnog centra , a to nikako nije Raduljica, nego Milutinov, kao provereni zaštitnik obruča.
    Jeste Djordjević nam je doneo mnogo medalja kao igrač, i za to mu kapa do poda.
    Ali je nepobitna činjenica da nam je Djordjević lično uzeo ovu titulu prvaka sveta iz ruku.
    (KOSTA1703, 6. maj 2021 13:56)

    # Link komentara

  22. @BMK... Ja nisam klinac sećam se SP u Ljubljani. Ja se ne prepucavam sa Djordjevićem i Danilovićem koji jesu legende. Ali je činjenica da su njih dvojica rekli i glasali da je Bogdanović bolji od Jokića u izboru za igrača godine. Sada Saša priča da je Jokić 6 godina MVP NBA. Jel zabranjeno reći da je pogrešio ili mora da se ćuti zato sto je bio legenda.
    (Mare, 6. maj 2021 13:42)

    # Link komentara

  23. I sada kada je Danilovic dao izjavu na mestu,osim sto je malo preterao,napadaju ga u komentarima zbog neke ranije izjave a neki mu se cak i licno obracaju kao da on cita ovo :) To je mozda rekao u odnosu na igre u nacionalnom timu ili je bio pristrasan jer je Bogdanovic njegov partizanovac,ali brze bolje od idolopoklonika komentari.
    (Beks, 6. maj 2021 13:38)

    # Link komentara

  24. 6 puta...majko bozja. Nebi ni ove sezone bio mvp da nisu svi najbolji (lebron, harden, davis, durant, curry, embid) bili ozljedjeni.
    (Ivan Lovrincevic, 6. maj 2021 13:36)

    # Link komentara

  25. Jokić nije dobio nagradu te godine jer je Bogdan bio najbolji strelac i idealna petorka SP, što se vrv malo više broji kad je u pitanju srpska košarka. Reprezentacija nije Denver.

    Likovi koji pišu gluposti i Danilovića nazivaju neznalicom...za sve nas je košarkaški ekspert.
    (Aleks, 6. maj 2021 13:35)

    # Link komentara

  26. Birčević je na Svetskom prvenstvu protiv Italije igrao 3 minuta, protiv Španije takođe 3 minuta, da protiv Argentine ne bi uopšte ušao u igru (0 minuta). Jokić je protiv Argentine bio naš igrač sa najjačom minutažom (31 minut).

    Znači, Jokić nije bio zamena Birčeviću, niti je Birčević imao bilo kakvu ulogu u ključnim utakmicama. U mečevima protiv Angole, Filipina i Portorika su igrali svi, što je bilo potpuno logično, jer smo utakmice dobijali sa po 30-40 razlike.

    I kako sad objasniti fenomen permanentnog izmišljanja i lupanja gluposti na ovom portalu?

    Jokić je na pripreme za SP došao poslednji, negde oko 8-og avgusta (Bjelica, Bobi i Bogdan su kao NBA igrači već uveliko bili sa ekipom), praktično samo 20 dana pre početka turnira. Čak je u jednom trenutku nestao sa Akropolis kupa, navodno je došao u Srbiju da ide na neku konjičku trku. Ako je već imao povlašćen tretman, morao je kao najbolji igrač da se nametne i izdominira uprkos protivniku, pa i selekteru, ako već ovaj nije znao na pravi način da ga koristi. Međutim, Jokić je dosao nespreman i debeo, na prvenstvu igrao alibi košarku, bez preuzimanja odgovornosti, da bi sve to kulminiralo da ga Skola od 40 godina uništi kao juniora.

    Niko ne spori da je Jokić, već sada najbolji (a najbolji i najveći nije isto) srpski igrač svih vremena, ali čovek sem olimpijskog srebra, nije osvojio ništa sa reprezentacijom. A na prošlom prvenstvu je delovao poprilično letargično.

    Đorđević, Danilović i ekipa su osvojili sve, i to više puta. Tako da je Jokić u smislu reprezentativnih dostignuća toliko daleko od njih, da ne mogu ni u istu rečenicu.
    (Srbija, 6. maj 2021 13:34)

    # Link komentara

  27. E Danilovicu moj, mogo bi Jokic 10 puta da osvoji MVP ali jos mu malo fali kako bi sa vama zajedno igrao.

    Ipak ste vi klasa...
    (Dinarsko svajcarski kamen, 6. maj 2021 13:34)

    # Link komentara

  28. Ja sam mu nekad osporavao skočnost, jer je delovaolo kao da je previše težak i u skladu sa tim, ne može da zakucava kao Gober i Capla kad im bekovi bace loptu u prazan prostor. Međutim, izgleda da je našao pravu meru, i dalje je jak ko međed za bilo kog protivničkog centra, a postao je još veća opasnost iz pick and roll-a u napadu. U odbrani je mnogo pokretljiviji. Mene ne zanima da li će biti MVP, JEDINO da li će biti Duncan 2.0 verzija, nešto bolje od kombinacije Olajžuvina i Šekila. Definitivno dobar znak je da ga Šekil baš ne "preferira".
    (nj, 6. maj 2021 13:17)

    # Link komentara

  29. Klinci, a ako niste klinci onda je to vec ozbiljniji problem, kad pomenete Saleta Danilovica i Saleta Djordjevica, treba da ustanete! Dva kralja koji su mojoj generaciji doneli nebrojeno mnogo radosti i koji su ostavili neizbrisiv trag u nasoj kosarci! Vasa prazna prepucavanja Jokic-Bogdanovic su potpuno besmislena. A da ne pricam da su i Jokic i Bogdan sjajni momci pre svega, sjajni kosarkasi i da idu stopama dvojice pomenutih!
    (BMK, 6. maj 2021 13:13)

    # Link komentara

  30. Ne bi Predraze, ne mudruj molim te... a) Kao sto su t vec neki primetili, ti taj Nikolin talenat prepoznajes tek sad kad je u trci za MVP-a, b) ne bi osvojio nijednom do sad, cak i da je Amerikanac, jer jednostavno da sad nije bio na nivou MVP-a.

    Ostavite se politizacije svega zivog. Juce sam slusao skoro dvocasovni podkast Bila Simonsa koji je bio samo o Jokicu. Ljudi su zaljubljeni u njegovu kosarku.
    (Ambalaza Rotira, 6. maj 2021 13:10)

    # Link komentara

  31. A šta treba da bude da bi bio najbolji u Srbiji...hm?
    (Sirmium, 6. maj 2021 13:08)

    # Link komentara

  32. Kako to sad MVP, kada on i Doncic ne bi mogli da igraju sa tvojom i Saletovom generacijom, vec samo Bogdan grobar?!
    (Vucko, 6. maj 2021 12:58)

    # Link komentara

  33. Mi smo možda bili košarkaška nacija. Kada prodje ova generacija,mi se gasimo. Pogledajte mlađe selekcije, ništa već nekoliko godina. To će na žalost da se oseti za koju godinu...
    (Andrej, 06. maj 2021 12:02)

    Ovo slusam od kad je Bodiroga otisao u penziju. Od tad smo stvorili pregrst igraca koji su svetska klasa, i kao kruna na to, ocigledno da smo stvorili i MVPa NBA lige. Nesto sto prethodne generacije nisu mogle da zamisle. A kad zvanicno to postane, morace da otvaraju nove skole kosarke u zemlji kolika ce pomama biti kod dece i kod roditelja.

    Nema mnogo sigurnosti u ovoj nasoj zemlji, ali da cemo imati vrhunske kosarkase dok postojimo, to je jedna od njih.
    (puspncs, 6. maj 2021 12:54)

    # Link komentara

  34. Pa možda su čuli da si ti rekao da je Bogi bolji i sada i oni izaberu Bogija za MVP.
    (Mare, 6. maj 2021 12:51)

    # Link komentara

  35. Koliko se sećam ti si glasao da nije najbolji ni u Srbiji. Pa na osnovu čega je onda u nemilost i u NBA. Jedino ako u Srbiji nema boljih nego u NBA.
    (Šilja, 6. maj 2021 12:49)

    # Link komentara

  36. Sad jos samo da je javi Sale i da kaze kako bi i Jokic mogao da igra u njegovo vreme i onda bi bilo nema dalje.

    Pusti me bre toga, imali u to vreme all-star-a i all-NBA-a, danas vec MVP-a a pocinjao im utakmicu sa klupe, uzeli mu loptu iz ruka, igrao u rotaciji sa 4 centra, smanjena minutaza i sta sve ne. Najveci biser je bio ono "ovde ne moze da se igra kao u klubu sto se igra". Nego kako da igra? Imas kosarkaskog genija a tretiras ga kao obicnog staromodnog centra ili jos gore kao krilnog centra.

    Ne moze to tako. Biti timski igrac ne znaci ravnopravnost vec da se uvek tacno zna ko kosi a ko vodu nosi. Tu godine ne znace nista, niti bivse zasluge niti bilo sta drugo. Kad imas zvezdu onda se prema njemu ponasas kao prema zvezdi. Za Jokica je najvaznije da mu trener da loptu a Djordjevic mu je bas to uzeo i na taj nacin ga izgubio. Kada igracu koji ima najvise dodira sa loptom u citavoj NBA uzmes loptu iz ruka onda sta drugo od njega da ocekujes nego da ga izgubis.

    A o pedagogiji da i ne govorimo. Jel Danilovic misli da su ljudi zaboravili onu njegovu konferenciju za stampu?
    (bskfan, 6. maj 2021 12:36)

    # Link komentara

  37. Reci mi molim te Daniloviću kako bi izgledale na NBA on TNT ili NBA on ESPN, kada bi svaki dan govorili Jokić je MVP. Dosadno.

    Naprimer, ni vi onda ne bi prenosili izjavu Kendrika Perkinsa da mu je Kris Pol MVP, jer niste prenosili kada je forsirao Jokića.

    Pogledajte kladionice u Americi, ako kroz nešto Amerikanci ne gledaju boju kože, religiju i slično, onda je to kroz pare. A kladionice nisu samo stavile Jokića kao najvećeg favorita, već su mu dale i negativnu kvotu, a svi ostali kandidati su daleko iza. MVP titula je Jokićeva, ali nikad se glasanje ne vrši pre kraja regularnog dela sezone, da bi mu uručili nagradu unapred.

    Još jedna stvar, čudno ti je što Amerikanci više vole Amerikance? Onda jel ti čudno što Srbi više vole Srbe? Jel ti čudno što više pratimo Bogdanovića nego naprimer Džulius Rendla koji je daleko bolji igrač?
    (Ostin A, 6. maj 2021 12:30)

    # Link komentara

  38. 6 godina MVP? Pa on nije ni kod nas košarkaš godine, neko drugi je izabran...
    (Simke, 6. maj 2021 12:27)

    # Link komentara

  39. Ma milion puta..
    (LoL, 6. maj 2021 12:24)

    # Link komentara

  40. veća pretnja je blm kampanja nego igre konkurenata
    (bigl, 6. maj 2021 12:18)

    # Link komentara

  41. Mi smo možda bili košarkaška nacija. Kada prodje ova generacija,mi se gasimo. Pogledajte mlađe selekcije, ništa već nekoliko godina. To će na žalost da se oseti za koju godinu...
    (Andrej, 06. maj 2021 12:02)

    Mislis kad odu u penziju Pokusevski, Vukcevic, Petrusev i ekipa?
    (iz generacije..., 6. maj 2021 12:16)

    # Link komentara

  42. subota 12 oktobar 2019 11:42
    Gazeta organizovala panel posvećen fenomenu jugoslovenske  
    “Dončić i Jokić su fantastični igrači, ali jedini bi Bogdan Bogdanović mogao da igra sa nama”, odgovorili su u glas Predrag Danilović i Saša Đođević na panelu posvećenom fenomenu jugoslovenske košarke na najvećem i najznačajnijem Festivalu sporta u Italiji, u organizaciji najuticajnijeg i najtiražnijeg sportskog lista Gazete delo sport. 
    Napredovao Jokic izgleda :)
    (konj veselko, 6. maj 2021 12:15)

    # Link komentara

  43. Mislim malo da je bukvalizovao sa ovih 6 puta ali poenta stoji. Nije amer, beo, ne istice se, nema drustvene mreze, mala fransiza, dolazi iz male i neatraktivne drzave... Sve je protiv Nikole, bas je zato i poseban, suva klasa.
    P.S. Gledam raspravu na ESPN-u oko toga da li je Jokic ili Chris Paul MVP, i onaj belac (zaboravio sam ime) kaze Jokic belezi 11 skokova, ovaj drugi ga ispravlja i kaze ne 11 nego 10,9 i zaokruzuje to na 10,5, ej on zaokruzuje na manju i dalju cifru.. Mislim banalan primer ali tu se vidi koliko su mediji protiv Nikole.
    (svi_redsi_na_jednom_mijestu, 6. maj 2021 12:12)

    # Link komentara

  44. Malo ga pretjera! Jokic je nevjerovatan igrac i ove godine ce osvojiti nagradu za MVP. Da je trebao osvojiti ovu nagradu vec 6 puta je ipak nerealno uzimajuci u obzir nivo igre koji su pokazali i Kari, Durant i Andetokumbo!
    (Goran, 6. maj 2021 12:11)

    # Link komentara

  45. I nije baš tako. Giannis recimo nije Amer pa je 2x uzastopno MVP. Možda ima prednost boje kože vezane za NBA lobi.
    (me myself and i, 6. maj 2021 12:11)

    # Link komentara

  46. Sad kad je nadomak MVP nagrade utrkuju se oni isti koji su Jokića osporavali i davali mu mizeran status u reprezentaciji. Osim toga zar se niste Sale i ti već izjasnili ko bi sa vama mogao da igra 90-tih? Postoji internet, zar ne?
    (Cicero, 6. maj 2021 12:07)

    # Link komentara

  47. mala greska u njegovoj izjavi
    Da je Jokić BRAT Amerikanac već šest puta bi bio MVP
    ma kakvi sest i vise... samo da je brat
    (korektor, 6. maj 2021 12:06)

    # Link komentara

  48. Pretjera ga sad..
    (sone, 6. maj 2021 12:06)

    # Link komentara

  49. Mi smo možda bili košarkaška nacija. Kada prodje ova generacija,mi se gasimo. Pogledajte mlađe selekcije, ništa već nekoliko godina. To će na žalost da se oseti za koju godinu...
    (Andrej, 6. maj 2021 12:02)

    # Link komentara

  50. Steta sto ne bi mogao da igra sa vama.
    (T.O., 6. maj 2021 12:01)

    # Link komentara