1. Pre svetskog prvenstva '90 u Italiji...gost na Radio Mostar bio je tadašnji selektor Osim!U jednom momentu voditelj ne postavio pitanje:Sta mislite o Šišicu kao reprezentativcu(bek Veleža u to vreme)!Odgovor Osima je bio...Molim vas,ovde pricamo o ozbiljnim temama!E to je klasican primer omalovazavanja...a ovo sto je Piksi rekao je odmereno,gospodski!
    (ero, 9. maj 2021 12:14)

    # Link komentara

  2. Je l' to ovaj naš bivši državljanin (vratio pasoš?) gura svoje krimose menadžere da se ogrebu o još neku proviziju na prodaji igrača? Mustafa jednom-Mustafa zauvek"!!! Smeće i ološ!!!
    (Slon, 7. maj 2021 13:57)

    # Link komentara

  3. Možda da pogleda okršaj sa Omonijom... ili kornere posle utakmice...
    (Ćapi, 6. maj 2021 18:14)

    Možda. U svakom slučaju, vezano za fudbal, kod svih može nešto da vidi.
    Osim kod vas.
    U vase dvoriste može da pogleda ako bude poželeo da drži preradu mesa.
    (Alex, 7. maj 2021 11:17)

    # Link komentara

  4. @marko992

    Ne ulazeći u stavove koji si ispisao, rekao si jednu veliku neistinu. Niko nije navijao protiv reprezentacije nego se samo lično zviždalo Stojkoviću. Sećam se jer sam bio na mnogim utakmicama tad. Znači podrška je bila kao i uvek, osim što se uvek našla neka grupa da zviždi Vladimiru na svaki kontakt lopte. Konstatujem, nisam podržao. Dešava se to do danas u Španiji Pikeu ili Ramosu godinama, tako da ni u tome nismo posebni.
    (hmhm, 6. maj 2021 18:34)

    # Link komentara

  5. Covek je odgovorio na pitanje novinara. Sta je trebalo da kaze? Bez komentara? Ispalo bi jos gore tj. da nesto krije, ovako je duhovito odgovorio. Nije rekao ja sam selektor, sta oma meni neko da prica i sl.
    (Vetar u leđa.., 6. maj 2021 18:32)

    # Link komentara

  6. Čovek je skoro lepo objasnio šta je video na derbiju...igrača Partizana koji je svaku loptu vratio golmanu, toliko o tome. Sa druge strane, Partizan nije odigrao utakmicu u evropi, kvalifikacije ne računam.
    (SaleS, 06. maj 2021 15:04)

    Možda da pogleda okršaj sa Omonijom... ili kornere posle utakmice...
    (Ćapi, 6. maj 2021 18:14)

    # Link komentara

  7. Na koji tačno je način Piksi "omalovažavao treće lice" ili kako reče " klub koji se nije oglašavao" ?

    Šta da možda nije "politički korektno"...e sudbino sestro?

    Marković, Jojić i tih 4,5 igrača FKP upravo zaslužuju takvu JAVNU OCENU i to je stvar kućnog vaspitanja da se stvari nazovu pravim imenom.

    Isto važi i za 90% Zvezdinih domaćih igrača...ne sviđa vam se ok, meni se sviđa iskrenost selektora jer Marković i Jojić nikada ali bukvalno nikada nisu bili i neće biti za A tim.

    Čovek je lepo rekao ono što svi vidimo... nema u Derbiju igrača za A tim, možda Milunović i eto Gajić jer škripi pozadi a nema izbora nekog.
    Nema štopera i bekova već deceniju.
    Što se isto vidi.
    (onako, 06. maj 2021 16:57)

    Ovoliko teksta a jos uvek nisi shvatio poentu,sta ima selektor da odgovara igracu (em kontroverznom,em ga je vreme odavno pregazilo,o intelektu da i ne pricam),sta bi po tebi promenilo stvarno stanje da se Piksi nije ni oglasio?!
    Znam da je nekima od vas sada samo bitna istina a nije bitno sto to selektor nikako ne treba da radi ako ne zeli podele.
    Imali smo Djenovu,ne tako davno,zbog cega su se tamo pravila onolika sr..a,koliko od vas je osudilo sramno navijanje PROTIV reprezentacije,zbog CEGA pitam ja vas?!
    Da li prizeljkujes,a po nekim najavama bice vrlo brzo,da se ponove i Savo Milosevic,Stojkovic...vec je pocela hajka protiv Milenkovica,Pavlovica ...ponovo ce ze navijati protiv SBOJE zemlje zvizdeci igracima rivalskog kluba?!
    Zbog ovih i ovakvih stvari selektor NE SME davati ovakve izjave a naravno ,po svom nahodjenju,moze se ponasati u skladu sa njima.
    (marko992, 6. maj 2021 17:25)

    # Link komentara

  8. Milunovic sigurno?! On jedva da zasluzuje da se nadje i na sirem spisku, a kamoli da ga poredis sa Milenkovicem pa i Pavlovicem koji je ultraprospekt i talenat. Milenkovic, Veljkovic, Spajic, Pavlovic, eventualno Nastasic iako njega pamtim po kiksevima i nonsalanciji na mnogim mecevima u proslosti, tu treba traziti stopere za nas A tim, necemo valjda sada da pozivamo njih 15 i toliko da rotiramo.
    (TRUMP WON, PASS IT ON!, 6. maj 2021 17:22)

    # Link komentara

  9. Sine Savo, da li mi imamo reprezentativce ili ne nije bitno i necemo nikog zvati da nas gleda. Promasio si sustinu a to je da niko ne treba da se mesa u posao selektora, on sam zna koga i kada treba da gleda a ne da ide kada ga neki propali golman prozove. Tako bi mogao i moj brat po babinu liniju koji igra u Donjem Tavankutu da "najavi" selektora da dodje da ga gleda a veruj mi ne igra nista losije od ovih koje je Stojke pomenuo, razlika je u tome sto ekipa Donjeg Tavankuta nije toliko ocajna da moli selektora, za razliku od nekih.
    (Skorpion, 06. maj 2021 16:13)

    Koliko su ocajni u Partizanu ili nisu uopste nije bitno,a ovo i nije stav Partizana nego jednog igraca.Da li vi uopste shvatate da je reprezentacija IZNAD Zvezde i Partizana?!
    Ocigledno da ne shvatate cim vam nije jasno da se Piksi NIJE SMEO spustati na nivo jednog Stojkovica(golmana) .
    Nije bitno sta je istina,bitno je da je ovo omolavazavanje jednog kluba koji nicim to nije izazvao.
    (marko992, 6. maj 2021 17:06)

    # Link komentara

  10. Piksi Aristotel, vic u vremenu sporta,razonode i nevolja!
    (da, 6. maj 2021 17:03)

    # Link komentara

  11. @marko992

    Na koji tačno je način Piksi "omalovažavao treće lice" ili kako reče " klub koji se nije oglašavao" ?

    Šta da možda nije "politički korektno"...e sudbino sestro?

    Marković, Jojić i tih 4,5 igrača FKP upravo zaslužuju takvu JAVNU OCENU i to je stvar kućnog vaspitanja da se stvari nazovu pravim imenom.

    Isto važi i za 90% Zvezdinih domaćih igrača...ne sviđa vam se ok, meni se sviđa iskrenost selektora jer Marković i Jojić nikada ali bukvalno nikada nisu bili i neće biti za A tim.

    Čovek je lepo rekao ono što svi vidimo... nema u Derbiju igrača za A tim, možda Milunović i eto Gajić jer škripi pozadi a nema izbora nekog.
    Nema štopera i bekova već deceniju.
    Što se isto vidi.
    (onako, 6. maj 2021 16:57)

    # Link komentara

  12. #Vule Gojković

    Milunović sigurno. Oko štopera valjda niko normalan neće sporiti da su Bleki i Pavlović katastrofa i krivi za bukvalno svaki primljen gol.

    Gajić ili startnih 11 ili rezervni...nije on kriv što Srbija nema bolje bekove.

    Katai može ne mora.

    Evo drugog ili drugačijeg pitanja koje je odgovor na tvoje...

    Ko iz Partizana ima mesta u prvom timu Zvezde?

    Izvolite, po pozicijama...
    (onako, 6. maj 2021 16:38)

    # Link komentara

  13. Vidi se cija je skola Piksi
    (Aca7, 6. maj 2021 16:21)

    # Link komentara

  14. izvini a gde je vama mesto? koje vi reprezentativce imate?? :)
    (savo, 6. maj 2021 11:56)

    Sine Savo, da li mi imamo reprezentativce ili ne nije bitno i necemo nikog zvati da nas gleda. Promasio si sustinu a to je da niko ne treba da se mesa u posao selektora, on sam zna koga i kada treba da gleda a ne da ide kada ga neki propali golman prozove. Tako bi mogao i moj brat po babinu liniju koji igra u Donjem Tavankutu da "najavi" selektora da dodje da ga gleda a veruj mi ne igra nista losije od ovih koje je Stojke pomenuo, razlika je u tome sto ekipa Donjeg Tavankuta nije toliko ocajna da moli selektora, za razliku od nekih.
    (Skorpion, 6. maj 2021 16:13)

    # Link komentara

  15. Zaista, ali naj iskrenije, zašto bilo ko ne bi trebao da pozove selektora da nešto pogleda? Šta je u tome nekulturno? Ja sam zvezdaš, ali mi ovo nije jasno, tako da je odgovor piksija za svaku osudu.
    (Milos Radunkovic, 6. maj 2021 14:05)

    Mozes li da navedes jedan primer u istoriji fudbala da je klupski igrac p(r)ozvao selektora drzavne reprezentacije da pogleda utakmicu njegovog kluba?!

    Ne pricam o 21. veku, kada nije neophodno otici na stadion i kada selektor ima 250 skauta - pricam o bilo kad, cak i u vreme kad nije teoretski postojao nacin da vidis nekog igraca, a da ne odes na stadion?

    V. Stojkovic je ili glup ili bezobrazan... Ili i jedno i drugo.
    (One night in May, 6. maj 2021 16:09)

    # Link komentara

  16. Ko iz Partizana zasluzuje da bude reprezentativac?
    (Davor, 06. maj 2021 14:08)

    Slažem se,niko.A ko iz Zvezde zaslužuje?
    (Vule Gojković, 6. maj 2021 15:29)

    # Link komentara

  17. Antic i jeste napravio makar malKo veci uspeh od Muslina jer je bio prvi u grupi u kojoj je bila i Francuska, a na SP smo sa njim pobedili jednu nemacku.
    (Revolt, 6. maj 2021 15:15)

    # Link komentara

  18. Zaista, ali naj iskrenije, zašto bilo ko ne bi trebao da pozove selektora da nešto pogleda? Šta je u tome nekulturno? Ja sam zvezdaš, ali mi ovo nije jasno, tako da je odgovor piksija za svaku osudu.
    (Milos Radunkovic, 6. maj 2021 14:05)

    Zato sto nijedan igrac partizana ne zasluzuje da se nadje na spisku reprezentacije,cak ni na nekom najsirijem.Pogotovo ne Jojic i Lazar Markovic,koje Stojkovic predlozio jer su uveliko na nivou rekreativaca a po meni,nikada nisu ni zasluzivali da budu reprezentativci jer nisu igraci tog kalibra nikada ni bili.Sta ti nije jasno...iz nase lige jedino Katai iz nase lige zasluzuje poziv i nijedan igrac vise.Po tebi bi izgleda trebalo da ga svake nedelje zove neko iz nekog kluba,Lucana,Javora itd. i preporucuje mu svoje igrace iako svi vide i znaju da nisu taj kalibar.
    (Objasnjenje, 6. maj 2021 15:14)

    # Link komentara

  19. Čovek je skoro lepo objasnio šta je video na derbiju...igrača Partizana koji je svaku loptu vratio golmanu, toliko o tome. Sa druge strane, Partizan nije odigrao utakmicu u evropi, kvalifikacije ne računam.
    (SaleS, 6. maj 2021 15:04)

    # Link komentara

  20. Piksi je nesto najbolje sto se desilo u srpskom nogometu zadnjih 15 godina...uz Antica i Muslima
    ako vi to u Srbiji ne vidite, dzaba ste krecili

    pozdrav iz Hrvatske
    (Jose, 6. maj 2021 14:39)

    # Link komentara

  21. I kraj priče...

    Ne vidim sta je lose i pogresno rekao Piksi, mozes li da objasnis? Partizan nije najbolji tim i kraj price. Nece da zove igrace koji se valjaju, prete sudijama i simuliraju i kraj price.
    (nista o nicemu, 06. maj 2021 11:43)
    (SUNĐER BOB, 6. maj 2021 14:38)

    # Link komentara

  22. Stefan Markovic Hahaha
    (Dezurni smarac, 6. maj 2021 14:13)

    # Link komentara

  23. Ko iz Partizana zasluzuje da bude reprezentativac?
    (Davor, 6. maj 2021 14:08)

    # Link komentara

  24. Zaista, ali naj iskrenije, zašto bilo ko ne bi trebao da pozove selektora da nešto pogleda? Šta je u tome nekulturno? Ja sam zvezdaš, ali mi ovo nije jasno, tako da je odgovor piksija za svaku osudu.
    (Milos Radunkovic, 6. maj 2021 14:05)

    # Link komentara

  25. @marko992

    Nisi objektivan jer si navijač Partizana.Nisam ni ja kao zvezdaš, svako ima svoj ugao gledanja. To što misliš za sebe je tvoja stvar. Teško ima objektivnih, naročito u Srbiji.

    Stojkovićeva izjava je prepuna cinizma i maliciozosti, klasičan klubaški pritisak da bi se od Piksija napravio zli ciganin, koji eto mrzi Partizan, neće zove grobare, ne gleda niti razmatra. Sve po pretpostavci. Pričati o sebi, Jojiću, Markoviću koji nisu ni u svom klubu zaslužili neki status je smešno. Šta drugo čovek da kaže, osim potpuno smešno.

    Piksi se direktno obratio Stojkoviću, a ne Partizanu. Nađi jednu reč kojom je omalovažio Partizan, nema nijedne. Osim stava da nam je liga slaba i da nema većeg kvaliteta, što je opšte poznato decenijima.
    (rna njojze, 06. maj 2021 13:36)

    Ovim tekstom izjednacavas tezinu reci jednog igraca (o kojem ni ja nemam neko posebno dobro misljenje) i selektora,strasnog fudbalera koji sada treba da bude predstavnik svih nas.
    Ja sada da napisem za nekog da treba da igra a Piksi za tog kaze da pojma nema,shvatas li da nisu bitne moje reci a ni Stojkoviceve (u konkretnom slucaju),bitno je sta ce Piksi reci i da time omolovazava trece lice (ili klub u ovom slucaju) koji se nije ni oglasio.
    (marko992, 6. maj 2021 13:56)

    # Link komentara

  26. Piksi je srećno osvojio bod protiv Portugala i sada se ponaša kao da je već odveo reprezentaciju na svetsko prvenstvo. Shvatiti poziv golmana kluba koji ima drugu najbolju školu u Evropi šalom, a ujedno su mu u prvom timu poslednji izdanci baš te škole Milenković i Pavlović, deluje baš prepotentno. Na stranu što je taj golman duplo bolji od onoga koji se proslavio u poslednjim minutima mečeva protiv Portugala i Irske.
    (terza1., 6. maj 2021 13:49)

    # Link komentara

  27. @marko992

    Nisi objektivan jer si navijač Partizana.Nisam ni ja kao zvezdaš, svako ima svoj ugao gledanja. To što misliš za sebe je tvoja stvar. Teško ima objektivnih, naročito u Srbiji.

    Stojkovićeva izjava je prepuna cinizma i maliciozosti, klasičan klubaški pritisak da bi se od Piksija napravio zli ciganin, koji eto mrzi Partizan, neće zove grobare, ne gleda niti razmatra. Sve po pretpostavci. Pričati o sebi, Jojiću, Markoviću koji nisu ni u svom klubu zaslužili neki status je smešno. Šta drugo čovek da kaže, osim potpuno smešno.

    Piksi se direktno obratio Stojkoviću, a ne Partizanu. Nađi jednu reč kojom je omalovažio Partizan, nema nijedne. Osim stava da nam je liga slaba i da nema većeg kvaliteta, što je opšte poznato decenijima.
    (rna njojze, 6. maj 2021 13:36)

    # Link komentara

  28. Biću 20 godina selekror,da nerviramo pojedince u Srbiji.
    (Piksi, 6. maj 2021 13:34)

    # Link komentara

  29. Izjava nije usmerena samo na racun Partizana, vec i na racun Crvene Zvezde. Novinari su pitali Piksija zasto na poziv Stojkovica nije dosao da gleda DERBI (u kom ucestvuju dva kluba), a Piksi je na to odgovorio da je taj poziv shvatio kao salu. Kada je odigran poslednji derbi veliki broj komentara je bio da su istog dana ljudi gledali Ligu sampiona, utakmicu Bajern-PSG i da naspram te utakmice derbi nije predstavljao isti sport. Da li vi realno mislite da i jedan igrac Ling Long Superlige moze adekvatno da odgovori zahtevima modernog fudbala kakav igra Portugalija, Francuska, Spanija, Hrvatska, Engleska, Holandija, Italija, Nemacka...? Za nas su bauk i ekipe poput Poljske, Ukrajine i slicno. Zato je selektor iskreno rekao da je smatrao da se Stojkovic salio tom izjavom da su Zvezda i Partizan dobri timovi i da Partizan ima 5-6 igraca za reprezentaciju. Nema ih, kao sto ih nema ni Zvezda. Pozivanje Gajica i Petkovica je uslovljeno time sto nemamo u ozbiljnijim ligama igrace na toj poziciji, a ne nekim posebim kvalitetom. Takodje, uzeta je u obzir i cinjenica i da su njih dvojica igrali ozbiljniju ligu od srpske (Francuska, Rusija), kao i utakmice u UEFA takmicenjima. Verovatno bi i Piksi voleo da ima 2 srpska beka u ligama petice, ali nema ih. Sto se tice sadrzaja izjave, dovoljno je da autor teksta ispise nekoliko puta rec Partizan pre i posle izjave Piksija, da bi napravio tzv. ,,spin” i time one koji reaguju na prvu okrenuo protiv selektora. Atmosfera u reprezentaciji je dobra, molim novinare da je ne kvare. Nadam se da cete mi objaviti komentar.
    (Srdjan, 6. maj 2021 13:29)

    # Link komentara

  30. Nisam pratio Partizan ove godine osim derbija u kom su izgubili i onaj mali levo krilo, čini mi se Jović mi je baš zapao za oko, uz naravno Holendera koji je tu najbolji igrač.
    (CJC, 6. maj 2021 13:11)

    # Link komentara

  31. Piksi je bez sumnje bio odlican fudbaler, mozda bude i dobar sekektor, videcemo. Ali njegov intiligent i edukacija nija na zavidnom nivou. To se da primetiti iz dosadasnjih intervjua. Tesko slaze recenice i desava se da sam sebe demantuje u toku jednog razgovora. Ova izjava je apsolutno neprimerena sa njegove strane. Cak i da taki misli, sa te pozicije mora da da eticki korektnu izjavu. Nemoralno je i uvredljivo za igrace i navijace Partizana. Treba mu fudbalski savez platiti neke kurseve o etici i lepom vaspitanju. Mada kada vidim ko sve sedi u tom savezu, to treba svima tamo.
    (sasha, 6. maj 2021 13:04)

    # Link komentara

  32. trenutno u prvih 11 ( tim protiv Portugala ) imamo 4 igrača ponikla u Partizanu i nula igrača iz Zvezde.. Rajković bi mogao biti jedini
    (luka, 06. maj 2021 12:0

    Šta znači ponikli. Ko je igrao za reprezentaciju dok su bili u Partizanu?
    (Paja Moler, 6. maj 2021 12:58)

    # Link komentara

  33. Stojković je veoma kulturno izneo samo svoje mišljenje, tako da je Piksi veoma nekorektno sve prokomentarisao.
    (Milos Radunkovic, 6. maj 2021 11:55)

    Nije tacno, lazes!

    Mustafa je prepotentno p(r)ozvao selektora da dodje da gleda Partizan (dajuci sebi za pravo da pretpostavi da selektor ne gleda Partizan) - ko je uopste on da zove selektora?? Da je Stanojevic to uradio, pa ne bi bilo u redu, ali bi se ispeglalo sa kolegijalne strane - ko je Mustafa da zove selektora??? Hoce li sad svaki igrac da zove selektora da gleda njegov klub?

    To je bilo izuzetno bezobrazno, a Piksi je odgovorio najblaze moguce.
    (One night in May, 6. maj 2021 12:57)

    # Link komentara

  34. Ivane, ko od nabrojanih igra trenutno u Partizanu ?
    (Bocko, 6. maj 2021 12:56)

    # Link komentara

  35. Ti nabroja sve igrace koji su poceli za reprezentaciju da igraju kad su otisli iz partizana. Ispade da stvarno ne treba da gleda partizan, iako on to nije mislio. Sto se tice talenata , njih gledaju treneri mladjih kategorija i tamo i igraju.
    (Sasa, 06. maj 2021 12:30)


    Pa o tome se i radi... Šta su naučili fudbal tek kada su otišli...?!
    (punimlimemke, 6. maj 2021 12:45)

    # Link komentara

  36. @Željko- Izvini a koji uspeh ??? To sto smo dobili Nemačku i bili poslednji u grupi ? To sto smo imali solidan tim gde nisu igrali najbolji i najspremniji ? To sto smo imali antologijsku priliku i otvoren zreb do polufinala a mi uprskali. I to protiv Australije koja je bila najstarija reprezentacija na SP, kojima je fudbal ono tipa 12 sport u zemlji i mi gubimo od njih. Sto se mene tice za reprezentaciju treba da igraju najbolji u tom trenutku, bez obzira na ime igraca, kluba u kojem igraju i predhodne zasluge. Da li neko greje tribine u npr Realu, Liverpulu ili kida u Legiji dati sansu momku koji 20-30 utakmica te sezone i cao. Navijam za CZ ali da Partizan ima u ovom trenutku npr bolji tim i spremnije igrace ne bi se uopste bunio da ima npr 5-6 igraca iz Partizana a nijedan iz CZ.
    (Crudelta, 6. maj 2021 12:43)

    # Link komentara

  37. 11:00 | Izvor: B92

    @marko992

    Stavi to u ovu ravan.

    Da selektor Saša Đorđević danas kaže da trenutno nijedan igrač iz Zvezde nije za reprezentaciju, prvi bi aplaudirali i smejali se. Ne ti kao ti, masa generalno. U fazonu normalno kralju joook Lazića će, Dobrića i Davidovca, fmp talenti, lažni igrači njanja. Pa ti vidi ko je tu licemer. Da ne pričam da je već krenula pljuvačina po Piksiju. Za Sašu i Mitrovića i slične bi u zatvor slali kad ih neko iskritikuje. Počni druže od svog dvorišta.
    (rnja njojze, 06. maj 2021 11:48)

    Selektor nikada ne bi smeo da ovo izjavi,cak i da je tacno ono sto je sada izjavio.Golman Stojkovic je ZASLUZIO da mu Piksi odgovori ali samo tekstom koji je samo njemu posvecen,fk Partizan to nije zasluzio.Rec je o nasa dva najveca kluba,treba li ponovo da se pravi Djenova,najveca sramota srpskog fudbala?!
    Ja nisam licemer vec osoba koja u svakoj situaciji pokusava (naravno da to uvek ne bude skroz tako) da bude objektivna bez obzira o cemu je rec.
    Djordjevic nikada ovo ne bi izjavio to ti garantujem,jer ovo ipak govori o stanju intelekta (na zalost).
    Toliko sam podrzavao Piksija,ovo mu bas nije trebalo.
    (marko992, 6. maj 2021 12:40)

    # Link komentara

  38. ako ti je šala onda nemoj da zoveš Milenkovica Pavlovica Mitrovica Vlahovica .. Sramotna izjava jednog selektora Partizan trenutno nije najbolji klub u Srbiji ali je rasadnik talenata..
    obzirom da si zvao Marka Petkovica iz TSC jel to znaci i da TSC ne gledas ?
    ili smatras da je TSC bolji klub od Partizana ovom izjavom si opasno skocio sebi u usta.
    (ivan, 6. maj 2021 11:03

    Ti nabroja sve igrace koji su poceli za reprezentaciju da igraju kad su otisli iz partizana. Ispade da stvarno ne treba da gleda partizan, iako on to nije mislio. Sto se tice talenata , njih gledaju treneri mladjih kategorija i tamo i igraju.
    (Sasa, 6. maj 2021 12:30)

    # Link komentara

  39. Човек је рекао да се Муки шали из једноставног разлога што селектор свакако прати играче нкп, тренутно нико не задовољава његов укус и то је то. Сећам се његове легендарне изјаве са дербија, као председника ФС СЦГ, на небулозно питање која му је страна дража уследио је још небулознији одговор-"Ја сам председник савеза, мени је то сада исто.."
    (Црвена звезда 1913, 6. maj 2021 12:28)

    # Link komentara

  40. Sa ovakvom izjavom si pokazao da nisi dorastao da budeš selektor Srbije. Ako ne uputiš javno izvinjenje, ja i ostali pravi Partizanovci sigurno je nećemo gledati, a meni ne pada na pamet ni da navijam za reprezentaciju u kojoj je nemoguće igrati ako si fudbaler Partizana. Neka navijaju ovi tvoji. Samo nemoj posle neko drugi da ti bude kriv za podele koje ti, umesto da ih kao selektor smiruješ, još više potpiruješ.
    (grobAR, 6. maj 2021 12:20)

    # Link komentara

  41. Misli li još neko da je Piksi odvratno prepotentan?
    Imao je sreće u prvim utakmicama da je Mitar poludio, pa je on sad neki spasilac. Da nije bilo tih golova sad bi pljuvao igrače, medije, navijače, jedno on ne bi imao krivicu za loš rezultat. Baš mi smrdi na pokvareno...
    (jaka struja, 6. maj 2021 11:11)

    To je radio Bata Krstaja, vasa skola, nema veze sa Piksijem.
    (One night in May, 6. maj 2021 12:19)

    # Link komentara

  42. Još jedna izjava na nivou selektora. Nažalost, biće ih još dosta ovakvih.
    (View, 6. maj 2021 12:16)

    # Link komentara

  43. Pod hitno angažuj PR-a ili ćeš nadmašiti i Lalatovića.
    (Grr, 6. maj 2021 12:12)

    # Link komentara

  44. @Željko

    I neka je. Radomir je gospodin koga su svi voleli bez podela. Ako već ideš u klubašenje, ta Antićeva generacija je bila sastavljena od mnogih velikih zvezdinih igrača koji su bili okosnica tima. Stanković, Vidić, Žigić, Pantelić, Milijaš, Luković, pa i Stojković tada. Ni to ne treba zaboraviti.
    (hmhm, 6. maj 2021 12:07)

    # Link komentara

  45. trenutno u prvih 11 ( tim protiv Portugala ) imamo 4 igrača ponikla u Partizanu i nula igrača iz Zvezde.. Rajković bi mogao biti jedini
    (luka, 6. maj 2021 12:03)

    # Link komentara

  46. najveći uspeh reprezentacija Srbije je postigla sa selektorom Radomirom Antićem, to zvezdaši zaboravljaju.
    (Željko, 6. maj 2021 11:47)

    Identican uspeh je imao Muslin.Oba prosli kvalifikacije i to je to.Antic na SP u juznoj africi nista nije postigao.Ali mislim da je imao probleme sa savezom u toku SP dok ih je Muslin imao nakon kvalifikacija.Sve u svemu isti rezultati imaju oba.
    (SP, 6. maj 2021 12:01)

    # Link komentara

  47. Ivan
    Kakve veze imaju ti pobrojani igraci,sa danasnjim sastavom Partizana koje treba da gleda a nema niko ko bi mogao da igra za reprezentaciju.Sta ti je sa logikom
    (Markos, 6. maj 2021 11:58)

    # Link komentara

  48. Cuj ovog lika, "opasno skocio sebi u usta", decko stavio vas je tamo gde vam je mesto, u prevodu rekao vam da ga ne zanimate posto ste nebitni i nema sta da vidi. Jel' treba da gleda propale fudbalere kao Markec i Lola ? A to sto ste vi kao i Mustafa zamislili u svojim glavama da ste kao bitni, okacite macku o rep, realnost je drugacija samo je vi ne vidite od besa, zlobe i mrznje prema svemu sto nije Partizan.
    (Papilon, 06. maj 2021 11:35
    izvini a gde je vama mesto? koje vi reprezentativce imate?? :)
    (savo, 6. maj 2021 11:56)

    # Link komentara

  49. Stojković je veoma kulturno izneo samo svoje mišljenje, tako da je Piksi veoma nekorektno sve prokomentarisao.
    (Milos Radunkovic, 6. maj 2021 11:55)

    # Link komentara

  50. Sto pominjete bivse igrace partizana? Pa on je rekao da trenutno u partizanu nema potencijalnih reprezentativaca, gde se svi slazemo i da nema. E sad izjavom je hteo da spusti golmana partizana, jer vec neko vreme provocira na svim nivoima.
    (Nikola, 06. maj 2021 11:36)

    Shvati da je trebao Stojkovica da spusti a ne klub.
    Ovo je skroz bez veze,bas me je razocarao.
    (marko992, 6. maj 2021 11:54)

    # Link komentara

  51. @marko992

    Stavi to u ovu ravan.

    Da selektor Saša Đorđević danas kaže da trenutno nijedan igrač iz Zvezde nije za reprezentaciju, prvi bi aplaudirali i smejali se. Ne ti kao ti, masa generalno. U fazonu normalno kralju joook Lazića će, Dobrića i Davidovca, fmp talenti, lažni igrači njanja. Pa ti vidi ko je tu licemer. Da ne pričam da je već krenula pljuvačina po Piksiju. Za Sašu i Mitrovića i slične bi u zatvor slali kad ih neko iskritikuje. Počni druže od svog dvorišta.
    (rnja njojze, 6. maj 2021 11:48)

    # Link komentara

  52. najveći uspeh reprezentacija Srbije je postigla sa selektorom Radomirom Antićem, to zvezdaši zaboravljaju.
    (Željko, 6. maj 2021 11:47)

    # Link komentara

  53. Nije uopste saljiva izjava...nece nam za reprezentaciju valjda igrati igraci kluba koji nastupa u kvalifikacijama neke konferencija lige...doduse mozda je Piksi shvatio da treba da prati igrace partizaia iz Albanije jer se golman Stojkovic odrekao Srpskog pasosa,a posto u tom Albanskom klubu nema Srpskih igraca sve je shvaceno kao sala..
    (Dejan CZ, 6. maj 2021 11:44)

    # Link komentara

  54. ako ti je šala onda nemoj da zoveš Milenkovica Pavlovica Mitrovica Vlahovica .. Sramotna izjava jednog selektora Partizan trenutno nije najbolji klub u Srbiji ali je rasadnik talenata..
    obzirom da si zvao Marka Petkovica iz TSC jel to znaci i da TSC ne gledas ?
    ili smatras da je TSC bolji klub od Partizana ovom izjavom si opasno skocio sebi u usta.
    (ivan, 6. maj 2021 11:03) # Link komentara

    Ne vidim sta je lose i pogresno rekao Piksi, mozes li da objasnis? Partizan nije najbolji tim i kraj price. Nece da zove igrace koji se valjaju, prete sudijama i simuliraju i kraj price.
    (nista o nicemu, 6. maj 2021 11:43)

    # Link komentara

  55. Ima tu šta da se gleda: Lola. Lazar Marković, Zeka milioner i naravno Bogoje.
    (Šamroje, 6. maj 2021 11:40)

    # Link komentara

  56. Sramota! Kakva god da nam je liga, sramota je bar od strane selektora da se toliko potcenjuje i omalovažava! Svi ti reprezentativci su ponikli u srpskoj ligi, a ne u japanskoj, engleskoj itd! Liga je puna talenata bez obzira što nismo finansijski jaki kao Japan npr. Pa nemamo moderne Stadione! Ovo je još jedan dokaz gde je, naprimer, Srpski fudbalski mentalitet u dnu dna pun kompleksa, za razliku od Hrvatskog recimo! Žalosno!
    (Dule, 6. maj 2021 11:38)

    # Link komentara

  57. Sto pominjete bivse igrace partizana? Pa on je rekao da trenutno u partizanu nema potencijalnih reprezentativaca, gde se svi slazemo i da nema. E sad izjavom je hteo da spusti golmana partizana, jer vec neko vreme provocira na svim nivoima.
    (Nikola, 6. maj 2021 11:36)

    # Link komentara

  58. .........ovom izjavom si opasno skocio sebi u usta.
    (ivan, 6. maj 2021 11:03)

    Cuj ovog lika, "opasno skocio sebi u usta", decko stavio vas je tamo gde vam je mesto, u prevodu rekao vam da ga ne zanimate posto ste nebitni i nema sta da vidi. Jel' treba da gleda propale fudbalere kao Markec i Lola ? A to sto ste vi kao i Mustafa zamislili u svojim glavama da ste kao bitni, okacite macku o rep, realnost je drugacija samo je vi ne vidite od besa, zlobe i mrznje prema svemu sto nije Partizan.
    (Papilon, 6. maj 2021 11:35)

    # Link komentara

  59. (ivan, 6. maj 2021 11:03)

    Ovo je izjavio Stojkovic: "Dobra su ekipa, sa dosta dobrih igrača. Pozvao bih selektora da dođe, da pogleda, mislim i da mi imamo dosta dobrih igrača. Moje mišljenje je da ima tu fudbalera koji bi mogli da pomognu reprezentaciji. Lazar Marković, Jojić, ima pet, šest baš dobrih igrača. Pošto ima igrača i iz Zvezde i TSC-a, mislim da i Partizan treba da ima igrača makar na širem spisku".

    Na stranu sto on kao igrac nema sta da predlaze selektoru koga da zove, kako je trebao Piksi da odgovori i shvati to sto je jos i predlozio bas Lazara Markovica i Jojica, koje vi grobari prvi prozivate?
    (Arthas, 6. maj 2021 11:33)

    # Link komentara

  60. Totalno nepotrebna izjava,ne sluzi mu na cast.Ovako se ne bi smeo ponasati selektor reprezentacije.Vi licemeri koji likujete pomislite da je ovo isto rekao za neki drugi klub,kakvi bi vam tada bili komentari.
    (marko992, 6. maj 2021 11:29)

    # Link komentara

  61. Hahahahaah Piksi kralj!
    (Igor, 6. maj 2021 11:26)

    # Link komentara

  62. Sta se palite?? Pa naravno da je sala, ko sada vredi u Partizanu da moze da pridje bilo kojem kvalitetnom fudbalu?? Navijac sam Partizana, da ne bude zabune, ali koji kvalitet u ovoj seoskoj polunamestenoj ligi moze bilo ko da ocekuje?? Da neko iz te lige sutra igra protiv Portugalije?? Pa videli smo koliko vrede nasi iz lige.
    (ja, 6. maj 2021 11:25)

    # Link komentara

  63. (ivan, 6. maj 2021 11:03)

    Šala je, jer naravno da gleda Partizan kao i sve druge klubove + ima i pomoćnike koji to isto rade. Biti talenat ne znači automatski igrati za reprezentaciju.

    Po meni jedini iz Partizana vredan za reprezentaciju je Asano Takuma, ali šta ćeš, nema naše državljanstvo.
    (Ostin A, 6. maj 2021 11:25)

    # Link komentara

  64. A ti koliko se sećam si trener kineskog kluba u rangu našeg srpskoligaša i prethodni funkcioner fsj a najuren zbog očajnoh rezultata a bogami bilo je i malverzacija, no ovo je Srbija.
    (Zlatan, 6. maj 2021 11:24)

    # Link komentara

  65. Selektor je potpuno u pravu, ko da ozbiljno shvati Mustafu kada se stalno sali. "Nikad ne bih igrao za Partizan jer kad nesto mrzis onda mrzis". Posle toga "Oprostite mi moju ruznu proslost", "Sutra vracam pasos", "Dodji selektore da gledas Partizan", sve sala do sale, ova poslednja mu je najbolja.
    (Cubaka, 6. maj 2021 11:21)

    # Link komentara

  66. I jeste sala, dobro si shvatio.
    Partizan je totalna sala od kluba od osnivanja do danas - tako da, Piksi, dobro si razumeo poruku bivseg golmana, a vec deceniju komicara prezimenjaka.

    Puna podrska! Cim otvore stadione Srbiju i Piksija ceka puna Marakana.
    (One night in May, 6. maj 2021 11:18)

    # Link komentara

  67. Misli li još neko da je Piksi odvratno prepotentan?
    Imao je sreće u prvim utakmicama da je Mitar poludio, pa je on sad neki spasilac. Da nije bilo tih golova sad bi pljuvao igrače, medije, navijače, jedno on ne bi imao krivicu za loš rezultat. Baš mi smrdi na pokvareno...
    (jaka struja, 6. maj 2021 11:11)

    # Link komentara

  68. Dva Stojkovica imaju "zanimljiv odnos" vec godinama, nije ovo nista novo. :]
    (Kozuki Oden, 6. maj 2021 11:09)

    # Link komentara

  69. Jel ti je i Mitrović šala?
    (Krcun, 6. maj 2021 11:05)

    # Link komentara

  70. ako ti je šala onda nemoj da zoveš Milenkovica Pavlovica Mitrovica Vlahovica .. Sramotna izjava jednog selektora Partizan trenutno nije najbolji klub u Srbiji ali je rasadnik talenata..
    obzirom da si zvao Marka Petkovica iz TSC jel to znaci i da TSC ne gledas ?
    ili smatras da je TSC bolji klub od Partizana ovom izjavom si opasno skocio sebi u usta.
    (ivan, 6. maj 2021 11:03)

    # Link komentara

  71. realno ni iz zvezde ni iz partizana niko nema kvalitet za reprezentaciju.. stefan marković možda za par godina ali tu već imamo pavlovića i milenkovića
    (pop, 6. maj 2021 11:02)

    # Link komentara