1. ja pricam jedno, ti teras drugo. on je klinac po godinama (ubacio 1 ili 51 poen), a posle povrede mareja je drugi najbolji igrac u ekipi koja belezi odlicne rezultate.
    uz jokica je najmanji kirvac za poraz od lejkersa (u kojem je i generalno bio mali broj poena). ako ti treba krivac za poraz, trazi ga medju ostalima, a ne u decku bez kojeg denver ne bi bio u prvih osam i odigrao je solidan mec, bio drugi najbolji u timu. to je moja poenta.
    (vrg, 4. maj 2021 18:14)

    Klinac sa skoro 24 godine, a Jokic imao njegove brojke sa 20-21.
    (ultrasrbin, 5. maj 2021 15:31)

    # Link komentara

  2. DJURO?
    Pa ti jos Balkanski Špijun gledaš...gde je Nikola u play off?
    Brate Djuro, pomozi mi da ne odgovaram vise na ovakva pitanja
    (Joe Sakich, 5. maj 2021 09:18)

    # Link komentara

  3. Slazem se da se mi ne razumemo. Prvo, ko treba da bude pored Jokica prvi poenter jer je Marej povredjen? Porter, zar ne? Drugo kada je igrao odlicno, treba okriviti ostale igrace jer nisu poentirali a on igrao odlicno? Jer ti kazes da je nocas imao 19 poena a krivi su ostali saigraci jer nisu poentirali? Mislim da to ne ide tako. On je igrac za 20 plus po utakmici i to nije ni jedan drugi u Denveru osim Jokica. Posebno jer nema Mareja koji je trosio najvise lopti. Ja se secam da se prosle sezone Porter zalio kako Jokic i Marej najvise sutiraju? Nocas nije sutirao. To je problem, ne znam zasto? Saigraci nece igrati bolje protiv jakih timova u to sam siguran. Jer su limitirani suterski. Porter mora da sutira. Iz tog razloga sam rekao da je krivac jer Jokic nije imao podrsku. Koga da krivim Kampaca? U svakom slucaju, sve ok..Pozzz..
    (steppenwolf, 4. maj 2021 21:17)

    Sa trojicom povredjenih ne moras nikog ni da krivis. Bolje i to nego Portera. Najlakse reci "necu njega da krivim jer nije nesto (pa cu ovog koji jeste nesto jer nije jos bolji)".
    A normalno da sve OK, ovo su sve samo komentari po sajtovima. :-)
    (Vrg, 5. maj 2021 03:51)

    # Link komentara

  4. Danas neko rece kako je Jokic jednu asistenciju imao na MPJ koji je skoro sve uradio, ali ako je neko gledao utakmicu video je da je Grinu Izmislio poene, a on posto je slab atleta je popio blokadu, mada na matar oko njega nije bilo nikog kad je dobio loptu, isto sam primetio da Kampaca kad je na metar dva od kosa cuvaju jako daleko, on mozda jedini pored MPJ ima kakav takav sut, jer je solidan sa slobodnih bacanja, ali mu mozda treba previse prostora da bi poentirao, a ne koristi flouter, a fizicki je jako limitiran. Na primer Atalanta ima 6-7 igraca na preko 36% posto suta za 3, pogotovo je Snel dobar po procentu, ali nema taj broj sutnutih trojki. Green se vodi kao dobar suter ali on sutira samo iz coskova, Rivers je slican Bartonu uvek imas osecaj da mu pas kasni, a po sutu je verovatno gori.
    (vasilije, 4. maj 2021 22:15)

    # Link komentara

  5. Ignorišite nesretne likove iz sekte:
    [link]ćenismo.izlazinampenanausta.rs

    Prihvatite realnost, Jokić je genije, nemojte da se brukate.
    (Kikujiro, 4. maj 2021 21:40)

    # Link komentara

  6. ja pricam jedno, ti teras drugo. on je klinac po godinama (ubacio 1 ili 51 poen), a posle povrede mareja je drugi najbolji igrac u ekipi koja belezi odlicne rezultate.
    uz jokica je najmanji kirvac za poraz od lejkersa (u kojem je i generalno bio mali broj poena). ako ti treba krivac za poraz, trazi ga medju ostalima, a ne u decku bez kojeg denver ne bi bio u prvih osam i odigrao je solidan mec, bio drugi najbolji u timu. to je moja poenta.
    (vrg, 4. maj 2021 18:14)


    Slazem se da se mi ne razumemo. Prvo, ko treba da bude pored Jokica prvi poenter jer je Marej povredjen? Porter, zar ne? Drugo kada je igrao odlicno, treba okriviti ostale igrace jer nisu poentirali a on igrao odlicno? Jer ti kazes da je nocas imao 19 poena a krivi su ostali saigraci jer nisu poentirali? Mislim da to ne ide tako. On je igrac za 20 plus po utakmici i to nije ni jedan drugi u Denveru osim Jokica. Posebno jer nema Mareja koji je trosio najvise lopti. Ja se secam da se prosle sezone Porter zalio kako Jokic i Marej najvise sutiraju? Nocas nije sutirao. To je problem, ne znam zasto? Saigraci nece igrati bolje protiv jakih timova u to sam siguran. Jer su limitirani suterski. Porter mora da sutira. Iz tog razloga sam rekao da je krivac jer Jokic nije imao podrsku. Koga da krivim Kampaca? U svakom slucaju, sve ok..Pozzz..
    (steppenwolf, 4. maj 2021 21:17)

    # Link komentara

  7. Šta se ložite. Pročitah desetak komentara, manje-više isto. Čovek igra basket , dobra kinta ... Ostalo prepustite profesionalcima tj.vlasnicima cirkusa. Pokušajte da uživate u onome što gledate. Mnogo kvalitetnih igrača, ma cirkus živi.
    (Dejan, 4. maj 2021 21:13)

    # Link komentara

  8. Legolas je napisao kako je Dalas bez Dirka pobedjivao Lejkerse i ostale jake timove a od Dzejsona Terija 34 i Mariona 33 godina napravio Dzordana i Pipena iz svog prajma. Pa evo malo edukacije za doticnog,Dirk je 2011 u sampionskoj sezoni propustio 9 meceva uzastopnih zbog povrede. Do tada Dalasov skor 24-5,a u tim mecevima sa Dirkom dobili su 2 puta Majami,Oklahomu,jednom San Antonio,boston,orlando..5 od 6 najboljih ekipa u ligi,sa Lejkersima nisu igrali. Bez Dirka su izgubili prva dva meca od slabasnih Toronta i Milvokija tada,izgubili dva puta od Spursa,od toga deklasirani u drugom,izgubili od Oklahome,Orlanda..102-89 od Indiane,a dva meca koja su dobili su protiv slabog Klivlenda i solidnog Portlanda. A u vise meceva Marion i Tery su imali 7,8 i 9 poena u odsustvu Dirka a maksimalno 25 od Mariona u jednom mecu. 2-7 poklapanje Legolasa i slicnih.
    (Beks, 4. maj 2021 19:49)

    # Link komentara

  9. Ovi Lejkersi su napravili tim da bude nezgodno Denveru. Imaju odbrambene centre koji se smenjuju na Jokicu i Brona na MPJ. Na pleju su jaci za Srudera i Ronda. U stvari imaju strava ekipu i samo je pitanje kako da se uigraju do plejofa. U svakom slucaju bice zanimljivo, a mi se nadamo da ce Nikola uspeti u toj seriji da donese pobedu.
    (Lucc, 4. maj 2021 19:34)

    # Link komentara

  10. Da li iko od superzvezda unazad dvadeset godina,koji su igrali finala,polufinala,osvajali prsten,da li je iko od njih,poput Jokića nosio tim na plećima?
    Da li je iko od njih imao ovoliko slabe saigrače,a opet ih činio neprestano boljim,svojom pojavom,i shvatanjem igre!
    (Legolas, 4. maj 2021 13:29)

    Ništa apsolutno protiv Jokića, ali Kevin Garnet. Kakve je imao katastrofe timove u Minesoti i jednu jedinu sezonu kada je uprava uspela da mu dovede dva korektna saigrača, Sprivela i Kasela, je uspeo da ih odvede u finale Zapada i da pobedi 2 utakmice u plejof seriji protiv Lejkersa sa Šekom, Kobijem, Malounom i Pejtonom. Te sezone je Garnet bio ubedljivo najbolji igrač na planeti i podigao je igru svojih saigrača maksimalno.
    (Tragikomedija, 4. maj 2021 19:24)

    # Link komentara

  11. "Pera Zdera" je olicenje umerenog fana,zbog cijih komentara nikad ne bih replicirao,kad hvali Jokica,ne spusta druge,mada retko citam te preduge komentare,ali ovi sto su upisani kao Legolas,Kikujiro su olicenje odvratnosti,da ti se zgadi bilo ko. Oni kad bi ovako pisali za mog omiljenog igraca,ja vise ne bi mogao da ga volim jer bi mi ga ogadili.
    (Beks, 4. maj 2021 19:10)

    # Link komentara

  12. @hmmm Smetnuo si sa uma dva Dzordanova zlata 84,92 i ncaa titulu. 9-0!!!!
    (Beks, 4. maj 2021 19:00)

    # Link komentara

  13. Ima li sta o Birci i Raduljici.
    (Pier, 4. maj 2021 18:48)

    # Link komentara

  14. @Vrg najpre pojmasu mvp ne znaci najbolji igrac na planeti,mnogo puta potvrdjeno. Janisa nesto nisi nazivao najbolji na planeti??? To sto mnogi igraci u regularnoj sezoni igraju sa 50% ili odmaraju ne znaci da nisu najbolji. Durant je bez Hardena i Irvinga pregazio Denver i Jokica u prvom mecu,kad se takvim igracima igra kosarka i zapnu to je to!!!
    (Beks, 4. maj 2021 18:46)

    # Link komentara

  15. @hakeem
    Mnogo sam gluposti procitao na ovom forumu ali ova tvoja ne pobedila! Svaka cast!
    (fontana, 4. maj 2021 18:05)

    A sta je to pogresno napisao?
    Potpisujem sve. Pogledajte sta se Jokicu sve racuna kao asistencija. Tri prave asistencije nije imao protiv Lakersa. Baci loptu u bloku Porteru, ovaj istrci iz bloka, prodje igraca podigne se pogodi i asistencija. Kakva je to asistencija? Veca je vestina pogoditi onakav sut kao Porter, nego mu na metar gurnuti loptu u ruke.
    Nek pogodi Jokic iz trka sut. Sapleo bi se i pao koliko je smotan.
    (satr, 4. maj 2021 18:43)

    # Link komentara

  16. Bogdan Bogdanović – 28 godina
    Trofeji: 13

    Michael Jordan - 58 godina
    Trofeji: 6
    (hmmmm, 4. maj 2021 18:27)

    # Link komentara

  17. Obican covek kada vidi Jokicevu ili Doncicevu statistiku kaze vau, kakvi igraci. Naravno da nismo imali takvog igraca sa takvom statistikom.
    Onda pogledate utakmicu i zapanjite se kako su i Jokic i Doncic losi u odbrani, kako i njih drugi lose cuvaju, koliko je sve to jedan cirkus i nema veze sa kvalitetom, te se ne moze porediti sa nekadasnjom kosarkom gde su uspesno igrali Pedja i Divac recimo.
    Nekada ste protiv prosecnog NBA centra, beka morali da se pomucite da postignete kos, a sada je dovoljna jedna varka i lagan kos.
    To je Radja skoro izjavio, prodjete Pipena, ceka vas Jordan.
    Podignete Oklija, ceka vas P.Juing.
    Jokic napravi fintu nad Zubcom i polako krene sa trojke i zakuca a ceo tim Clippersa gleda.
    Ne znam, mislim da bi samo onaj ko se ne razume u kosarku birao Doncica pre Pedje i one meke ruke kakva se radja jednom u 100god, ili Jokica pre velicine kakva je bio Divac, sa sampionskim mentalitetom, dobrom igrom na obe strane terena.
    (hakeem, 4. maj 2021 17:44)
    Samo onaj ko je strastveni navijac Stojakovica moze reci da je on bio bolji nego sto je Doncic sada. On jeste bio dobar suter ali samo to. On je bio poput robota. Tesko je kreirao svoj sut, nezapazen u odbrani, tesko da je asistirao tokom utakmice, nikakav clutch shooter. Ja sam gledao njegove igre. Nije ni blizu Doncicu, sem da je bio bolji suter. All around game belongs to Docic!
    Doncic ce uci u istoriju NBA lige. Njegov plafon je tesko predvideti..
    (OXFORD7678, 4. maj 2021 18:19)

    # Link komentara

  18. Naravno da narod živi u Jokićevom svetu kad nema svoj. Da ima ne bi pisao dnevno 890 komentara o njemu. Postoje ljudi normalni koji ga vole i podržavaju al im ne pada napamet da sede za tastaturom ceo dan, narod ne radi ništa pametno zato se bavi analizama po ceo dan i razglaba ko će i šta će se desiti ko osvaja, ko gubi, itd. A na kraju krajeva nit će to Jokić pročitati, nit će onaj tamo neki drugi igrač se potresti previše što neko za njega piše da je prevara i slično. Zamislite samo da te igrače zanima šta ovaj narod misli o njemu, hahah.
    (Realno, 4. maj 2021 16:15)

    mozes samo da zavidis onima koji sede za kompom i komentarisu najboljeg kosarkasa na planeti, njihovog sunarodnika. ili si ti taj koji treba da odredjuje ljudima u cemu je pametnije uzivati? uzivanje je uzivanje.
    (vrg, 4. maj 2021 18:17)

    # Link komentara

  19. Protiv LAC 25 poena, Toronta 23, Pelikana 28, Grizlija 31, Hjustona 39. Poslednjih 5 utakmica i Porter nije bio klinac? A nocas 19 poena i tada je klinac? Ja sam jasno rekao da Jokic nije imao poentersku podrsku saigraca pa ni od Portera koji je imao 19 poena? Ne mozes selektivno da pravdas igru igraca koji u 5 utakmica za redom ubija a u ovoj ima 19 poena pa kazes da je klinac a kada razbija , onda nije klinac?? Zbog njegovih 19 poena Denver je izgubio sa 4 poena razlike? Da je postigao barem 25 kao protiv LAC Denver bi pobedio , zar ne? Ovako je ostao samo Jokic. Sa druge strane od Portera se ocekuje da igra kao u ovih 5 predhodnih utakmica a ne kao nocas, to je poenta. Ko ce drugi da poentira osim njega? I za mene to nema veze da li je klinac ili ne. On nije nocas odigrao na svom nivou. To je to. Ako ti mislis da je neko drugi opcija za poene pored Jokica, onda kazi. Za mene je to Porter. Ali na svom nivou. Nocas nije bio..
    (steppenwolf, 4. maj 2021 16:09)

    ja pricam jedno, ti teras drugo. on je klinac po godinama (ubacio 1 ili 51 poen), a posle povrede mareja je drugi najbolji igrac u ekipi koja belezi odlicne rezultate.
    uz jokica je najmanji kirvac za poraz od lejkersa (u kojem je i generalno bio mali broj poena). ako ti treba krivac za poraz, trazi ga medju ostalima, a ne u decku bez kojeg denver ne bi bio u prvih osam i odigrao je solidan mec, bio drugi najbolji u timu. to je moja poenta.
    (vrg, 4. maj 2021 18:14)

    # Link komentara

  20. Kakav je odvratan ovaj Legolas majko mila,ne znam kako mozete da podrzavate ovoliko pristrasne komentare pa makar da vam je rodjeni brat u pitanju. Garantujem da ne zna nijednu jedinu utakmicu koju je Dalas odigrao bez Dirka,Marion je imao 33 godine i nije cak igrao na nivou Mareya ili portera,Jason Tery kombo bek tipa Barton,slabiji igrac od Mareya,imao 34 godine tada. Dirk je prvi put odveo Dalas u finale sa Desanjom Diopom,Adrian Griffinom u startnoj postavi,a onu Nemacku koju je odveo u finale preko prajm Spanaca Jokic ne bi mogao nikada,matori Spanci tuku Srbiju koji smo 3 puta jaci od one Nemacke. Lebron James i Alen Iverson su odveli ofanzivno losije timove u finale,a ja ne mogu da verujem u ove komentare ovih ludaka,da jedan igrac radi sve a drugi ginu u odbrani i nikada nikog ne bi dobio da nema dobre saigrace. Nikada i nisu videli kako bi igrao Denver recimo desetak utakmica bez Jokica vec samo nagadjaju,a Greena i Wariorse bez Karija smo videli,15-50,1-7 pojmasu. Lary Bird ima vecu kosarkasku inteligencuju od Jokica,cak je i unapred najavljivao sta ce da ucini. Legolas i Kikujiro ne zna se ko je veci pacijent.
    (Beks, 4. maj 2021 18:11)

    # Link komentara

  21. @hakeem
    Mnogo sam gluposti procitao na ovom forumu ali ova tvoja ne pobedila! Svaka cast!
    (fontana, 4. maj 2021 18:05)

    # Link komentara

  22. jok, nek uvedu MVP za cetvrt sezone ,a ne ovako kad se covek rve celu sezonu i opet sa najboljim parametrima.
    (nikola, 4. maj 2021 17:54)

    # Link komentara

  23. "I had a big column planned about the MVP race, but that race is over.

    It’s the Joker’s world, we’re just living in it."
    (Kikujiro, 4. maj 2021 17:47)

    # Link komentara

  24. Mile@ Ne mozes Bogdana u isti kos sa Doncicem i Jokicem da stavljas, to su razlicite dimenzije.
    Luka i Nikola ce se upisati u istoriju NBA, i to VELIKIM slovima.
    (sasa jokic, 4. maj 2021 17:00)

    To sto se danas igra kosarka bez odbrana, te se za asistenciju racunaju svakojake gluposti, dovelo je do toga da neko ko ima najvise loptu u rukama ima i neverovatno dobru statistiku, te Doncic podeli i po 20as, ili uhvati 20sk. To vise nema veze sa vestinom, vec sa taktikom, igrom u kojoj sve manje ima kosarkaskog umeca.
    Obican covek kada vidi Jokicevu ili Doncicevu statistiku kaze vau, kakvi igraci. Naravno da nismo imali takvog igraca sa takvom statistikom.
    Onda pogledate utakmicu i zapanjite se kako su i Jokic i Doncic losi u odbrani, kako i njih drugi lose cuvaju, koliko je sve to jedan cirkus i nema veze sa kvalitetom, te se ne moze porediti sa nekadasnjom kosarkom gde su uspesno igrali Pedja i Divac recimo.
    Nekada ste protiv prosecnog NBA centra, beka morali da se pomucite da postignete kos, a sada je dovoljna jedna varka i lagan kos.
    To je Radja skoro izjavio, prodjete Pipena, ceka vas Jordan.
    Podignete Oklija, ceka vas P.Juing.
    Jokic napravi fintu nad Zubcom i polako krene sa trojke i zakuca a ceo tim Clippersa gleda.
    Ne znam, mislim da bi samo onaj ko se ne razume u kosarku birao Doncica pre Pedje i one meke ruke kakva se radja jednom u 100god, ili Jokica pre velicine kakva je bio Divac, sa sampionskim mentalitetom, dobrom igrom na obe strane terena.
    (hakeem, 4. maj 2021 17:44)

    # Link komentara

  25. MVP je veliko priznanje za igraca jer to znaci da si odigrao sezonu najbolje od svih.po meni veoma prestizna nagrada u kosarci.jako bitna za samogog igraca,klub koji igra,i odakle dolazi.iz male evropske zemlje i budes najbolji od svih.veoma,veoma bitna stvar...neverovatna konstantnost sa velikim brojkama i rekordima.to je gotova stvar,po svim kladionicama,sportskim listovima,novinarima,strucnjacima...Jokic je MVP 100%! i svaka mu cast na tome!!!tu vise nema dileme.
    (dd, 4. maj 2021 17:42)

    # Link komentara

  26. Realno..Jokic je jedan od najboljih igraca sa ovih prostora ikada. Budimo realni...stalno igra na vrhunskom nivou..ali stalno. Cast svim ostalim nasim igracima - na razlicitim pozicijama - ali Jokic je stvarni vanserijski igrac. Da neko ne shvati pogresno...ne umanjujem znacaj ostalih poput Divca, Pedje, Kukoca, Drazena, Djordjevica, Danilovica...ne spomenuh jos bar 5 igraca "nasih"
    Ali ovaj momak se poigrava sa NBA zvezdama...on decko igra basket pricu...
    (doca, 4. maj 2021 17:41)

    # Link komentara

  27. kakav bil wolton i divac,momak je mesavina genijalnosti sabonisa,birda,nowitzkog sa svojim sopstvenim pecatom
    (bricktop, 4. maj 2021 17:38)

    # Link komentara

  28. GOAT
    (Milos, 4. maj 2021 17:32)

    # Link komentara

  29. MVPJG - MVP Jokić Genije košarke, košarkaš koji bi u bilo kojoj epohi košarke bio medju najboljima, ne centrima već najboljim igračima, ko razume suštinu košarke, i ko ne gleda košarku površno to zna, to razume, lepo je biti na pravilnoj, pravednoj, i istinskoj strani istorije, ljudska bića ne mogu da izbegnu da se sramote tada kada njima vlada lažni ego i neznanje, gordost i nesvesnost. Jokić zaslužuje apsolutno svaku pohvalu, svako veličanje, i svaku vrstu slave, postoje ljudi-sportisti koji zaslužuju da o njima čak i preteruje, i namerno i nenamerno, i to sa uživanjem, takva im je eura životna, i sportska, još dugo godina ovde na ovom mestu mučiće se i stradaće sekta "mentalno opterećenih i izlazi nam pena na usta" da se "spusti i umanji" Jokić, glupost privremena, sramota večna.

    Hvala za čistu košarku Nikola, za radost igre, i kao što rekoše Greg Popović i Bil Volton za osmeh na licu. Od toga nema ništa vrednije na ovom svetu, ni medalje, ni titule, ni nagrade, ni bilo kakva priznanja od strane bilo koga.

    Lepo je biti na istoj sunčanoj strani ulice zajedno sa Gregom i Bilom: "Jokić je reinkarnacija Lerija Birda. On radi sve, neverovatan je. On je briljantan košarkaš. On postiže poene na ogroman broj načina, sve ide preko njega i on je savršen timski igrač."
    " Vrlo je inteligentan, kreativan i odličan je saigrač, ima fascinantne košarkaške veštine. Pozdravite mi Nikolu i poručite mu da sam veoma zahvalan jer me svojim igrama čini srećnim”
    (Kikujiro, 4. maj 2021 17:12)

    # Link komentara

  30. Gordon mora da opravda svoj dolazak u Nagitse. Igra dobro odbranu, ali je u napadu zakazao totalno.
    (sasa jokic, 4. maj 2021 17:08)

    # Link komentara

  31. Realno@ A zasto da ne uzivano u Nikolinim uspesima, pa nas je? Pa takbmvi se sportisti radjaju jednom u 100 godina. Da su postojali mobilni telefoni u vreme Dibca i Pedje, isto bi bilo, iako ih je Nikola vec sada ostavio iza sebe.
    (sasa jokic, 4. maj 2021 17:05)

    # Link komentara

  32. Mile@ Ne mozes Bogdana u isti kos sa Doncicem i Jokicem da stavljas, to su razlicite dimenzije. Bogdan je dobar igrac kome je splet menadzerskih okolnosti (menadzeri i treneri uzeli nenormalne pare na njemu, da ih ne imenujem, legende su, ali i oni znaju da je sve bilo preterano zbog proviIja) pomogao da ode u NBA.
    Luka i Nikola ce se upisati u istoriju NBA, i to VELIKIM slovima.
    (sasa jokic, 4. maj 2021 17:00)

    # Link komentara

  33. Bogdan Bogdanović – 28 godina
    Trofeji: 13
    Prvenstvo Srbije – 4
    Kup Srbije - 2
    Aba liga - 2
    Prvenstvo Turske - 2
    Kup Turske – 1
    Superkup Turske - 1
    Evroliga - 1

    Luka Dončić – 22 godine
    Trofeji: 7
    Prvenstvo Španije - 3
    Kup Španije - 2
    Evroliga - 1
    Evropsko prvenstvo - 1

    Nikola Jokić - 26 godina
    Trofeji: 0 (nula)
    (mile, 04. maj 2021 16:07)


    Nikola Jokić NBA MVP!

    Druga dvojica mogu samo da sanjaju...
    (petar krivokuca, 4. maj 2021 16:45)

    # Link komentara

  34. Bogdan Bogdanović – 28 godina
    Trofeji: 13
    Prvenstvo Srbije – 4
    Kup Srbije - 2
    Aba liga - 2
    Prvenstvo Turske - 2
    Kup Turske – 1
    Superkup Turske - 1
    Evroliga - 1

    Luka Dončić – 22 godine
    Trofeji: 7
    Prvenstvo Španije - 3
    Kup Španije - 2
    Evroliga - 1
    Evropsko prvenstvo - 1

    Nikola Jokić - 26 godina
    Trofeji: 0 (nula)
    (mile, 04. maj 2021 16:07)

    Zato će po predvidjanjima Nikoli do kraja karijere zarada biti ukupna oko Milijardu dolara . Baš ga briga za trofeje .
    (Fan a ne fen, 4. maj 2021 16:30)

    # Link komentara

  35. Naravno da narod živi u Jokićevom svetu kad nema svoj. Da ima ne bi pisao dnevno 890 komentara o njemu. Postoje ljudi normalni koji ga vole i podržavaju al im ne pada napamet da sede za tastaturom ceo dan, narod ne radi ništa pametno zato se bavi analizama po ceo dan i razglaba ko će i šta će se desiti ko osvaja, ko gubi, itd. A na kraju krajeva nit će to Jokić pročitati, nit će onaj tamo neki drugi igrač se potresti previše što neko za njega piše da je prevara i slično. Zamislite samo da te igrače zanima šta ovaj narod misli o njemu, hahah.
    (Realno, 4. maj 2021 16:15)

    # Link komentara

  36. (Vrg, 4. maj 2021 15:17)

    Protiv LAC 25 poena, Toronta 23, Pelikana 28, Grizlija 31, Hjustona 39. Poslednjih 5 utakmica i Porter nije bio klinac? A nocas 19 poena i tada je klinac? Ja sam jasno rekao da Jokic nije imao poentersku podrsku saigraca pa ni od Portera koji je imao 19 poena? Ne mozes selektivno da pravdas igru igraca koji u 5 utakmica za redom ubija a u ovoj ima 19 poena pa kazes da je klinac a kada razbija , onda nije klinac?? Zbog njegovih 19 poena Denver je izgubio sa 4 poena razlike? Da je postigao barem 25 kao protiv LAC Denver bi pobedio , zar ne? Ovako je ostao samo Jokic. Sa druge strane od Portera se ocekuje da igra kao u ovih 5 predhodnih utakmica a ne kao nocas, to je poenta. Ko ce drugi da poentira osim njega? I za mene to nema veze da li je klinac ili ne. On nije nocas odigrao na svom nivou. To je to. Ako ti mislis da je neko drugi opcija za poene pored Jokica, onda kazi. Za mene je to Porter. Ali na svom nivou. Nocas nije bio..
    (steppenwolf, 4. maj 2021 16:09)

    # Link komentara

  37. Bogdan Bogdanović – 28 godina
    Trofeji: 13
    Prvenstvo Srbije – 4
    Kup Srbije - 2
    Aba liga - 2
    Prvenstvo Turske - 2
    Kup Turske – 1
    Superkup Turske - 1
    Evroliga - 1

    Luka Dončić – 22 godine
    Trofeji: 7
    Prvenstvo Španije - 3
    Kup Španije - 2
    Evroliga - 1
    Evropsko prvenstvo - 1

    Nikola Jokić - 26 godina
    Trofeji: 0 (nula)
    (mile, 4. maj 2021 16:07)

    # Link komentara

  38. Kada bi pauzirao Novicki,Dalas je i najače ekipe pobeđivao svojevremeno,od Spursa do Lejkersa...
    (Legolas, 4. maj 2021 15:37)

    Ovo si izmismlio, al ajde...

    P.S.
    U sezoni kad su osvojili titulu, Dirk se tokom sezone povredio...Nije igrao na 9 utakmica...Ti vrhunski saigraci i taj ozbiljan tim je imao skor 2-7...
    ($$$, 4. maj 2021 16:05)

    # Link komentara

  39. Porter je takav igrac za koga ne postoji los sut, svaki sut koji on uzme je dobar i mnogo bolji nego da Rivers sutira otvoren sut, verovatno je pos utu najblizi Durentu on daje i preko ruke i iz okreta, medju 5 najboljih sutera u ligi vec sada.
    Za njega je problem sto slabo kontrolise loptu i ne treba da bez potrebe ide na ulaz.
    Ostali igraci Denvera su losi suteri, bekovska linija trenutno najgora u ligi po sutu, borci su to stoji ali ne moze napad Denvera da funkcionise samo sa 2 sutera, najbolje se vidi koliko su Gordona ugusili koji je igrao dosta dobro sa Marejem i Bartonom, sad ce bez Dozijera biti i problem u odbrani, ali nadamo se da ce se vratiti iz povrede vrlo brzo.
    (vasilije, 4. maj 2021 15:58)

    # Link komentara

  40. A zašto je bitno ko će biti proglašen za mvp? Neće Denver dobiti nikakve poene, ako on bude mvp. Opet može da se desi da denver ne bude šampion iako on bude mvp. Svaki dan neka vest o tome ko će biti mvp, a ja ne razumem zašto je to važno.
    (STRUČNI KONSULTANT, 04. maj 2021 15:34

    Marketinski je od ogromnog znacaja kako za Nikolu, tako i za Denver, a i Srbiju iz koje dolazi. Uopste nije tako mala stvar kao sto je ti vidis.
    (Keynes, 4. maj 2021 15:55)

    # Link komentara

  41. Stvarni MVP.
    (Slavko Vrekic, 4. maj 2021 15:48)

    # Link komentara

  42. Kada bi Novicki odsustvovao Dallas je imao i rezultat i igru...
    (Legolas, 4. maj 2021 14:09)

    Jel imas neki primer za tvoju tvrdnju?
    ($$$, 04. maj 2021 14:50)

    Jer Novicki prevodio loptu?Skoro stalno?Jer pokazivao igračima poput trenera,gde da se pomere,da stanu?
    Jer su Jokiću svirani faulovi,kao Novickom,ili ne?
    Jer Novicki morao da uvek ganja minus kad izađe sa parketa,jer morao da trpi gluposti trenera?
    Jer morao da igra sa takvim ceoankama u napadu,čoveče pa Jokićevi saigrači su smešni koliko su uporni u katastrofalnim šutevima?
    Jer Novicki kad bi izlazio,po difoltu,jurio negativni rezultat,u koji ga uvale saigrači,kao śto to Jokić stalno mora da radi(s'izuzetkom par utakmica,mahom u zadnje vreme,kad rezervisti su stvarno odigrali korektno)
    Jer su ga unakazivali sa bezbroj promašaja,pri otvorenim i čistim šutevima,rušeći mu asistencije,i tako mnogo mnogo neostvarenih tripl dablova,koliko mu samo ta jedna asistencija hvali za njega,a opet oni preko deset i više otvorenih po utakmici mu urnišu,čak i polaganja promaše.
    Misliš da se to Dzejsonu Teriju,Šonu Merijonu dešavalo,i ostalima u Dalasu?
    Nikad.
    Kada bi pauzirao Novicki,Dalas je i najače ekipe pobeđivao svojevremeno,od Spursa do Lejkersa,zamisli da Denver bez Jokića igra protiv Lebrona i Lejkersa,protiv Bruklina i ostalih.
    Jokić je vanzemaljac,neopnovljiv,njegova inteligencija je u nivou kvantnih kompjutera da ima malo bolje fizikalije,bio bi ubedljivo najbolji igrač u istoriji košarke.To nikad ne bi više bilo viđeno.
    Za koplje pametniji košarkaš od svih u NBA.
    (Legolas, 4. maj 2021 15:37)

    # Link komentara

  43. A zašto je bitno ko će biti proglašen za mvp? Neće Denver dobiti nikakve poene, ako on bude mvp. Opet može da se desi da denver ne bude šampion iako on bude mvp. Svaki dan neka vest o tome ko će biti mvp, a ja ne razumem zašto je to važno.
    (STRUČNI KONSULTANT, 4. maj 2021 15:34)

    # Link komentara

  44. Vidimo cemo koliko je dobar u pley offu ?!
    (djuro, 4. maj 2021 15:08)

    Kakav omalozavajuci komentar, kao da je juce dosao u ligu, a covek vec dve sezone za redom odigrao maestralno u plejofu, bolje nego u sezoni.

    Zamolio bi tuzne i ljubomorne komsije da se suzdrze od javljanja, bolje trpite u sebi, ovako ispadate samo glupi i providni.
    (Goran, 4. maj 2021 15:31)

    # Link komentara

  45. @Legolas

    Pa to samo znači da je taj Dalas bio mnogo bolji tim od ove grupe građana Nagetsa. Ne znam dokle će Jokara da gubi vreme.
    (Almejda, 04. maj 2021 15:06)

    Pa uoravo i ja to tvrdim.Novicki je imao ozbiljnu ekipu,naspram Denverovih DozierazGrinova,Bartona,Milsapa,i ostalih.
    Ono je bio pravi tim,sa dodatkom vrhunskog Novickog.
    Denver je ceo postavljen na plećima Nikole Jokića,kad ne bi odigrao mesec dana,oni bi bili grupa građana.
    (Legolas, 4. maj 2021 15:24)

    # Link komentara

  46. Opet palo slovo na jednog igraca. Porter potpuno poenterski zakazao i to je prvi razlog poraza. 19 poena 2/7 za 3? Slaba podrska Jokicu. Na kraju je Jokic uvek taj koji mora da igra odlicno? Dokle?
    (steppenwolf, 4. maj 2021 13:31)

    Oces sa kazes da je 2/7 za 3 katastrofa? A od tih 7 suteva su 4 bili vruci krompiri i 1 je pogodio da odrzi Denver u igri.
    Pa da decko ne igra kako igra, a igra tako da je preko noci morao da postane drugi glavni igrac u timu, Denver ne bi plej ofa video. Ima najbolje procente posle Jokica, bolje bira suteve, zaigrao odbranu, ulece pod kos, istrcava kontre, pravi viskove... Ucinio je, uz Jokica, da se ne oseti uzostanak Mareja, Morisa i Bartona. Koliko je Denver ocajan zbog povreda najbolje govori to sto uzese drvo Riversa, pa ipak imaju duplo vise pobeda nego poraza. Pricajte sta hocete, ali Porter je posle Jokica najvredniji igrac Denvera i to tako da posle njega ima 3 prazna prostora. Decko je jos klinac, a buduci superstar. I to vrlo brzo. Buducnost Denvera sa Jokicem.
    Jedini problem juce je bio sto nije uzeo vise suteva.
    (Vrg, 4. maj 2021 15:17)

    # Link komentara

  47. Vidimo cemo koliko je dobar u pley offu ?!
    (djuro, 4. maj 2021 15:08)

    # Link komentara

  48. @Legolas

    Pa to samo znači da je taj Dalas bio mnogo bolji tim od ove grupe građana Nagetsa. Ne znam dokle će Jokara da gubi vreme.
    (Almejda, 4. maj 2021 15:06)

    # Link komentara

  49. Decko je majstor a i legla mu je ekipa Denvera, sve se poklopilo i ja mu zelim da osvoji Mvp ove sezone, zasluzio je..
    (C i n i k, 4. maj 2021 15:06)

    # Link komentara

  50. Meni je jedini kakav takav konkurent (mada realno Jokara jednoglasno) u ovoj sezoni Rendl koga niko ne spominje. Covek vuce raspale Nikse ne propusta utakmica ima brojke
    (fontana, 4. maj 2021 15:05)

    # Link komentara

  51. Dečko otišao u Ameriku i objasnio im košarku
    (dsf, 4. maj 2021 14:57)

    # Link komentara

  52. Najbolji naslov otkad je pocelo licitiranje za MVP nagradu...svaka cast autoru...
    (Joe Sakich, 4. maj 2021 14:56)

    # Link komentara

  53. Pratim kosarku sa velikom strašću 40 godina. Niko ali baš niko nije imao ovakav kosarkaski IQ, pa ni Džordan. Bilo je boljih ali sa ovakvim IQ nije ih bilo. I niko nije na ovakav način vukao ekipu na ledjima kao Jokić. Denver, bez njega, sumnjam da bi prošao grupu u Euroligi. Igrača kao Jokić, gledamo sad pa ko zna kad. Što kaže Kukoč...product of future. Tačka. Neko je pomenuo Novickog. Dirk je čudo ali je imao baš ozbiljnu ekipu u Dalasu, one godine kad su osvojili ligu.
    (Goks, 4. maj 2021 14:54)

    # Link komentara

  54. Nole i Nikola, made in Serbia. Zapamtite ovaj trenutak.

    Mada me ne bi začudilo da izglasaju nekog drugog za MVP.
    (Zema, 4. maj 2021 14:53)

    # Link komentara

  55. Ma nema šanse! Neka osvoji prvenstvo prvo, pa onda da pričamo o tome.
    (Kanuk, 4. maj 2021 14:52)

    # Link komentara

  56. Fantastična analiza stvarno bitnih podataka, a ne procenat postignutih trojki u osamnaestom minutu u roze patikama protiv Milvokija... Odlično sumirani razlozi zašto jeste MVP.
    (Kritičar, 4. maj 2021 14:51)

    # Link komentara

  57. Kada bi Novicki odsustvovao Dallas je imao i rezultat i igru...
    (Legolas, 4. maj 2021 14:09)

    Jel imas neki primer za tvoju tvrdnju?
    ($$$, 4. maj 2021 14:50)

    # Link komentara

  58. Ipak najbolji evropski kosarkas koji je ikad igrao u NBA ligi je Dirk Novicki !
    (Dzordan, 4. maj 2021 14:22)

    Po kojim parametrima?
    (Stevan, 4. maj 2021 14:49)

    # Link komentara

  59. @Legolas
    Od ove sezone, ujedno njegove najbolje do sad, ima Portera koji je biser i nekad nedvojbeno projektovan kao prvi pik. Tako da ne idu te usporedbe da nema pomoci vrhunskog kolege.
    (antiskepticka jama)

    Porter još mleka mora da pije,da bi mu bio "vrhunski kolega".
    Napredak je očigledan,ali je daleko od konstantnosti.I još mora da uči,i o postavljanju tela pri śutu,i o igranju odbrane,i da ne ispaljuje skoro svaku,kad dobije loptu.

    Za sezonu dve,u zavisnosti kako bude i naoredovao,i koliko bude pokazivao stabilnost,može se govoriti o njemu kao o vrhunskom ihraču.
    Da je napredovao,jeste,,ne pravi ludosti,ne iskače iz odbrane,igra je solidno,popravio kretnje,trudi se,pogađa dosta nego ranije.Napredak na svim poljima. ali i dalje ume da prodaje lopte kao dete,da forsira bespotrebno šut....
    (Legolas, 4. maj 2021 14:44)

    # Link komentara

  60. @ma ne znaju oni , pitajte vi saleta djordjevica da vam kaze .
    (ivan, 04. maj 2021 13:41)

    ima vas nekoliko fmpovaca koji stalno provlacite ovu pricu, koja nema blage veze ni sa zivotom a ni sa sportom. care, radi nesto, ne hejtuj na saleta za svaku vest iz basketa.
    (basketas, 4. maj 2021 14:43)

    # Link komentara

  61. Denver nije toliko marketinški bitan kao LAL ili NYK? Kome su, van Njujorka, bitni Niksi? Prvo, nisu ni Lejkersi, ni Boston, sa 17 i 16 titula. Imaju (mislim) 2, i to pre milion godina. Sve to ok, ogromno jezgro navijača, najpoznatija hala na svetu...ali Niksi jednostavno nisu vrh NBA i ne verujem da bi bilo koji igrač birao da ide tamo pre nego bilo koji klub u ligi. Čak je i Spajk Li digao ruke od njih.
    (Sale.mls, 4. maj 2021 14:36)

    # Link komentara

  62. Janis je Grk i bio je MVP i ne dolazi iz marketinški jakog tima tako da ne bi bio prvi evropljanin a koliko se sjećam i Novicki je bio MVP
    (pazzo, 4. maj 2021 14:31)

    # Link komentara

  63. Joko brate ziv bio
    (Rodni, 4. maj 2021 14:30)

    # Link komentara

  64. Ipak najbolji evropski kosarkas koji je ikad igrao u NBA ligi je Dirk Novicki !
    (Dzordan, 4. maj 2021 14:22)

    # Link komentara

  65. ma ne znaju oni , pitajte vi saleta djordjevica da vam kaze .
    (ivan, 04. maj 2021 13:41)

    Vređanje osobe koja nam je toliko sreće ,pehara i osmeha donela više govori o tebi kao čoveku a očigledno pored čoveka nisi prošo.
    (Sir i vojna muzika, 4. maj 2021 14:22)

    # Link komentara

  66. Nazalost, Kari ce biti MVP!
    (Ibrahim Abraham Avram, 4. maj 2021 14:15)

    # Link komentara

  67. Boce ovde kalkulisanja do kraja, mozda jos 2-3 odigraju svi jako za pobedu, pogotovo Lejkersi i Dalas da osiguraju 5-to i 6-to mesto, posle toga biranje protivnika. Lejkersi zele Denver bez sumnje, sa Srederom i Lebronom to bi bio ipak najlaksi put za njih. Videlo se da Denver nema beka-sutera opet.Denver hoce Dalas ili Portland za protivnika, videcemo kako ce to ispasti. Najbolje bi bilo Klipersi-Lejkersi i Denver-Dalas malo za promenu, mozda bi bilo opet malo monotono da igraju Klipersi-Dalas u prvoj rundi.Ono sto je sigurno da su Finiks i Juta odradili veliki deo posla sa prvim i drugim mestom, svejedno kojim redom, jer su 7 i 8 mesto ipak dosta slabiji protivnici, sa 50 posto win rejta i jos dolaze umorno posle plej-in turnira.
    (heatovac, 4. maj 2021 13:41)

    Ни Фејкерси ни Клиперси никако не желе Денвер, а ако до тога дође, следи метла Фејкерса.
    (maSi, 4. maj 2021 14:11)

    # Link komentara

  68. Dirk Novicki...
    ($$$, 04. maj 2021 13:55)

    Svako ima svoje mišljenje,ali Nikola je tenk!
    Kada bi Novicki odsustvovao Dallas je imao i rezultat i igru,a kada bi Jokić odsustvovao tri nedelje,Denver bi potonuo!!!
    Ne, nisam srećan zbog toga.Naprotiv.

    Što se Novickog tiče,kapa dole,ali je imao tri pita bolji tim,nego Jokić.
    Da ne nabrajam,dovoljno,Dzejson Teri i Śon Merion je reći.
    (Legolas, 4. maj 2021 14:09)

    # Link komentara

  69. @Legolas
    Od ove sezone, ujedno njegove najbolje do sad, ima Portera koji je biser i nekad nedvojbeno projektovan kao prvi pik. Tako da ne idu te usporedbe da nema pomoci vrhunskog kolege.
    (antiskepticka jama, 4. maj 2021 14:05)

    # Link komentara

  70. pazite, autor ovog clanka je dzon holindzer licno. to je to, nema dalje...
    (dan, 4. maj 2021 14:04)

    # Link komentara

  71. Malo preterujete o Jokiću! Čovek je fenomenalan, ali smanjite malo…
    (charlie, 4. maj 2021 14:01)

    # Link komentara

  72. Da li iko od superzvezda unazad dvadeset godina,koji su igrali finala,polufinala,osvajali prsten,da li je iko od njih,poput Jokića nosio tim na plećima?
    Da li je iko od njih imao ovoliko slabe saigrače,a opet ih činio neprestano boljim,svojom pojavom,i shvatanjem igre!
    (Legolas, 4. maj 2021 13:29)

    Dirk Novicki...
    ($$$, 4. maj 2021 13:55)

    # Link komentara

  73. @ jojo
    Da li sada da uzmes da sečeš vene od sreće?
    (Thranduill, 4. maj 2021 13:53)

    # Link komentara

  74. (Legolas, 4. maj 2021 13:29)

    Sam? Marej imao 22 poena da povrede. Porter 18. Nakon Marejeve povrede, Porter u tim utakmicama belezi 26,27 poena prosecno sigurno. Malo realnosti. Denver je prosle godine bio finalista zapada, a sad je slaba ekipa? Oslabljena jeste povredom mareja, i tesko ce uraditi nesto u plejofu, jer nijedan igrac ne moze sam. Postoje vodje, glavni igraci, ali kosarka je timski sport, i treba ti dobra igra saigraca da dodjes do finala ili prstena. Ja razumem nas je i sve, ali ovo je preterivanje. Ni Klej ni Grin nisu bili all star igraci kad su uzeli prvi prsten npr. Jokic je mvp, ali ti ga pretera.
    (Molim, 4. maj 2021 13:50)

    # Link komentara

  75. au brate koja statistika....
    (mrki, 4. maj 2021 13:48)

    # Link komentara

  76. Rekoh vam, budite spokojni, Nikola je MVP još od januara.
    (LorD, 4. maj 2021 13:47)

    # Link komentara

  77. u dva od 5 najpopularnijih sportova na celom svetu Srbi najbolji.
    Eeeeej, nas 7 miliona od 7000 miliona.
    Samo da nas 6.999.998 ostalih ne uzme da se krije iza ovoga, već da svako u onome što radi bude što bolji ako ne najbolji.
    (jojo, 04. maj 2021 13:21)

    Svaka cast za komentar!
    (diego milito, 4. maj 2021 13:47)

    # Link komentara

  78. Boce ovde kalkulisanja do kraja, mozda jos 2-3 odigraju svi jako za pobedu, pogotovo Lejkersi i Dalas da osiguraju 5-to i 6-to mesto, posle toga biranje protivnika. Lejkersi zele Denver bez sumnje, sa Srederom i Lebronom to bi bio ipak najlaksi put za njih. Videlo se da Denver nema beka-sutera opet.Denver hoce Dalas ili Portland za protivnika, videcemo kako ce to ispasti. Najbolje bi bilo Klipersi-Lejkersi i Denver-Dalas malo za promenu, mozda bi bilo opet malo monotono da igraju Klipersi-Dalas u prvoj rundi.Ono sto je sigurno da su Finiks i Juta odradili veliki deo posla sa prvim i drugim mestom, svejedno kojim redom, jer su 7 i 8 mesto ipak dosta slabiji protivnici, sa 50 posto win rejta i jos dolaze umorno posle plej-in turnira.
    (heatovac, 4. maj 2021 13:41)

    # Link komentara

  79. ma ne znaju oni , pitajte vi saleta djordjevica da vam kaze .
    (ivan, 4. maj 2021 13:41)

    # Link komentara

  80. Amin.
    (tata, 4. maj 2021 13:33)

    # Link komentara

  81. Opet palo slovo na jednog igraca. Porter potpuno poenterski zakazao i to je prvi razlog poraza. 19 poena 2/7 za 3? Slaba podrska Jokicu. Na kraju je Jokic uvek taj koji mora da igra odlicno? Dokle?
    (steppenwolf, 4. maj 2021 13:31)

    # Link komentara

  82. Da li iko od superzvezda unazad dvadeset godina,koji su igrali finala,polufinala,osvajali prsten,da li je iko od njih,poput Jokića nosio tim na plećima?
    Da li je iko od njih imao ovoliko slabe saigrače,a opet ih činio neprestano boljim,svojom pojavom,i shvatanjem igre!
    Da li je iko od njih Lebron, ili Stef Kari,svejedno,i ostali,mogao i igrao sam,i gurao tim u plej off!
    Zamislimo Lebrona bez svih superstarova u timovima u kojima je igrao!
    Zamislimo Karija bez Grina i Kleja Tompsona!
    Zamislimo Dankana,bez Parkera i Đinobilija!

    I zamislimo Jokića,makar sa jednim od njih.
    Da ne zvučim kao u Bitlsima i njihovoj pesmi,ali Jokić je lav pušten iz savane,da jede sve njih zajedno.
    Lejkersi će morati da dovedu još nekog centra ako žele da ih ne ponižava sledećih sezona!!
    Malo su i Dejvis i Mark Gasol,i Lebron,i Herel i ostali.

    Ubedljivo najbolji i najkorisniji igrač sezone,a po svemu sudeći i sledećih,ništa drugačije biti neće!!!
    (Legolas, 4. maj 2021 13:29)

    # Link komentara

  83. Amin.
    (KG 21, 4. maj 2021 13:25)

    # Link komentara

  84. u dva od 5 najpopularnijih sportova na celom svetu Srbi najbolji.
    Eeeeej, nas 7 miliona od 7000 miliona.
    Samo da nas 6.999.998 ostalih ne uzme da se krije iza ovoga, već da svako u onome što radi bude što bolji ako ne najbolji.
    (jojo, 4. maj 2021 13:21)

    # Link komentara

  85. Koliko se radujem tome kao da mi je brat najrodjeniji!
    MVP! MVP! MVP!
    (Dejan, 4. maj 2021 13:20)

    # Link komentara

  86. "Ovo je Jokicev svet, mi samo zivimo u njemu". Mi Srbi smo ponosni sto svi zivimo u svetu Nikole Jokica !!!
    (Marko, 4. maj 2021 13:19)

    # Link komentara

  87. Ne sporim ništa rečeno u članku...ali ovaj Denver ispada u prvoj rundi...ako budu igrali protiv Lakersa...Ovaj poraz od sinoć dosta govori...Izgubiti od Lakersa koji su u lošoj formi i bez Lebrona...ne izgleda dobro...
    (DeusJ35, 4. maj 2021 13:16)

    # Link komentara