1. Gasol je jednom bio defanzivac godine, a ne dva puta kako je rekao Jokic? Odlican je defanzivac ali je i tada bilo dosta spekulisanja kako je moguce da bude defanzivac godine a da ne bude u defanzivnoj petorci sezone? Paradoks koji se dogodio tad i mozda nikad vise :)
    (Nba fan, 5. maj 2021 01:12)

    # Link komentara

  2. Čuj Jokić "velicina" kaze zaboravili smo na Marca Gasola. Pa Gasol ne zna ko si ti. Gasol je prvak Evrope, Svijeta i NBA,a a Jokic je osvojio kutiju Somboleda.
    (drago, 4. maj 2021 12:58)

    I MVP nagradu ;)
    (Danilo., 4. maj 2021 18:34)

    # Link komentara

  3. Jokic ima siroka ramena, duge ruke, visinu, snagu i tezinu. Jedino nema definisane misice i skocnost. Pa pobogu, govorite kao da je kepec! On itekako ima dobre fizikalije!
    (detektiv, 4. maj 2021 14:41)

    Ма небулозе. Ко је гледао неку његову утакмицу јасно види да се човек и те како гура, и да се ови и те како одбијају од њега, и да се итекако жале судијама на њега , а сигурно није због голицања. Мислим о човеку од 130 кила а без стомака причати као да је слаб може само неко ко нема појма о спорту и уопште о људском бићу. Скочност и брзина је нешто друго, посебно за високе људе. Опште је познато да нижи имају већи одраз, јер кад би високи имали брзину и одраз као ниски, па ниски уопште никад у историји кошарке не би ни играли баскет, а ни фудбал, а ни било шта од спорта, а вероватно би и масовно скакали са мостова и под возове. Није баш природа уредила такву супериорност. Има места за свакога.
    (mr, 4. maj 2021 18:01)

    # Link komentara

  4. Čuj Jokić "velicina" kaze zaboravili smo na Marca Gasola. Pa Gasol ne zna ko si ti. Gasol je prvak Evrope, Svijeta i NBA,a a Jokic je osvojio kutiju Somboleda.
    (drago, 4. maj 2021 12:58)

    Cao komso !
    Nego, reci ti nama, sta vam radi Hezonja ?!
    (Goran, 4. maj 2021 15:22)

    # Link komentara

  5. Jokic ima siroka ramena, duge ruke, visinu, snagu i tezinu. Jedino nema definisane misice i skocnost. Pa pobogu, govorite kao da je kepec! On itekako ima dobre fizikalije!
    (detektiv, 4. maj 2021 14:41)

    # Link komentara

  6. @No Name
    Saglasan sam sa vama. M Gasol kao i njegov brat Pau ima kosarku u malom prstu, a cita protivnicke akcije kao bukvar. Setite se kako su Spanci sjajno vodjeni od Skariola uzeli Svetski kup u Kini samo sa jednim centrom M Gasolom.
    (Demar Derozan, 4. maj 2021 14:39)

    # Link komentara

  7. Veli Nikola stvarno su me dobro cuvali a spakovao im 30+ koseva hahahaha kolko bi dao da ga nisu dobro cuvali
    (kil8d, 4. maj 2021 14:32)

    # Link komentara

  8. Čim naleti jači team prc milojka ?
    (Siniša, 4. maj 2021 14:02)

    # Link komentara

  9. Realno naš Nikola nema fizikalije kao afro amerikanci. Sve što je uradio je čista sportska inteligencija. To što je on postigao u svom sportu se jako retko viđa. Kada bi imao fiziku bio bi bez premca. Kao mali narod po brojnosti i površini teritorije, treba da smo ponosni što imamo takvog igrača koji parira i stavlja u rebus najveće igrače današnjice.
    (makarije, 04. maj 2021 09:37)

    Presmesan komentar. Fizikalije nisu misici i to znaju oni koji su igrali kosarku. Jokara je fizicki snazniji od 90 posto lige i to se i vidi na utakmicama. Uvek je i bio, buckast ili misicav on je stena.
    (Shaq, 4. maj 2021 13:53)

    # Link komentara

  10. Sale

    Ti druze pominjes politiku u vezi sa sportom, sta? Koga briga ko je ko kada se radi o najlepsoj igri na svetu, kosarci? Ja navijam za nekog igraca ili ekipu iskljucivo zbog nacina igre tog igraca/ekipe a nikako zbog tog tvog nebeskog "nacionalnog identiteta". Da igra reprezentacija ok, ali ovde je rec o NBA kosarci. I ne, nisam cuo za pojam nacionalni identitet I ne zelim da cujem. Big honey majstor ove igre svaka mu cast, navijacu za njega do kraja karijere. Isto bih navijao za njega I da je bilo koje druge nacije. Jel razumes ti mene patriJoto?
    (Ufo, 4. maj 2021 13:52)

    # Link komentara

  11. Denver i Jokara mogli napravit nov iskorak ove godine u NBA prošle su izgubi li u svojoj plejof seriji nakon sedme utakmice.

    Mark Gasol je zver od igrača. Dalje dominira odnosno igra. Čudi me za trejd da je otišao iz Toronta.
    (No name, 4. maj 2021 13:34)

    # Link komentara

  12. Ma iskreno ja bih najviše voleo Lejkersi protiv Klipersa odmah, da ne bude Los Anđeles finale Zapada kako prognoziraju mnogi. Odmah da to eliminišemo. :D
    (Ostin A, 4. maj 2021 13:02)

    # Link komentara

  13. Čuj Jokić "velicina" kaze zaboravili smo na Marca Gasola. Pa Gasol ne zna ko si ti. Gasol je prvak Evrope, Svijeta i NBA,a a Jokic je osvojio kutiju Somboleda.
    (drago, 4. maj 2021 12:58)

    # Link komentara

  14. Trpaj samo Jokiću.
    Najbolji si igrač ove godine u NBA.
    Malo li je...
    (tata, 4. maj 2021 12:32)

    # Link komentara

  15. Koliko sampionskih igraca imaju Lejkersi? Njima sve dozvoljeno.
    (Brooklyn, 4. maj 2021 12:16)

    # Link komentara

  16. Ovoj ekipi sad fale suteri, sve osim MPJ su izrazito losi suteri i naravno Jokica, ali je mnogo los spejsing u napadu pa igraca s loptom mogu da udvajaju, a ako je Jokic i da ga utrajaju. Mislim da je Gordon odbrambeno bolji od Granta, ali dosta slabiji sut. Valjda ce povratkom Morisa dobiti malo u surini u napadu.
    (vasilije, 4. maj 2021 12:03)

    # Link komentara

  17. Kikujiro, 4. maj 2021 11:07

    i lekersi su igrali bez prvog i treceg najboljeg igraca u timu. zamisli denver kako bi igledao samo sa marejem bez nikole i portera.
    (alen, 4. maj 2021 12:01)

    # Link komentara

  18. Čovek igra bez drugog najboljeg igrača u timu Mareja, bez standardnog startera Bartona i bez četvrtog najboljeg igrača u timu Morisa i svejedno misli da oni i dalje igraju za titulu i mogu do titule, kakva je to svesnost, koga on zavarava, sebe ili ljude oko sebe, čovek transformisao iluziju u realnost i to ne samo za sebe nego je u to uverio i ceo Denverov košarkaški svet, neverovatno.

    The Great Nikola Jokic Basketball Rock 'n' Roll Swindle)
    Znaš li bolji način da se postane šampion?
    (neca, 4. maj 2021 11:56)

    # Link komentara

  19. Denver je mala fransiza i to je njihov najveci problem. Tesko je igrati protiv tima kome se sve dozvoljava

    Lejkersi( pogotovo sa Lebronom manipulatorom) krse sva ziva pravila

    Prvo defanzivne 3 sekunde im nikada ne sviraju iako se i na snimcima jasno vide njihovi igraci kako krse pravilo dok se nagomilavaju na Jokicu

    Pogotovo Karuzo koji ceka po 5-6 sekundi "peca" na " nicijoj zemlji" prikrada se i blatantno krsi pravila

    Prosle godine Milsap i Mejson u Denveru veterani za 43 miliona. Dok su Lejkersima Rondo i Hauard igrali za 4-5 miliona zajedno

    Slicna situacija i ove godine. Lebron manipulator zaobilazi pravila gde mu Dramond i Mark igraju za samo 3 i nesto miliona, kod njega naprasno svi pristaju na minimalce. To jednostavno nije fer igra, iako se zvanicno ne krse pravila vrlo je jasno da je manipulator nagomilao opet mnogo centara zbog Jokica za sitne pare tipa " oces prsten? Aj za sicu, sta te boli uvo imaces prsten"
    I na sve to jos im se Dozier povredi

    Nemaju srece pa to ti je


    A Denveru bukvalno skoro ceo roster se povredjivao osim mozda njih 3-4 🙄
    Stoji da je i Zeke povredjen, neverovatno

    Ako nista Jokic ce dobiti MVP i uci u istoriju i gledacemo ga na Olimpijadi sto je jos sladje🤩
    (Dragan Borca, 4. maj 2021 11:55)

    # Link komentara

  20. Meni Jokić postaje sve simpatičniji...Kao da nije Srbin.
    (neca, 4. maj 2021 11:52)

    # Link komentara

  21. @Ufo
    Kakve veze ima Jokic sa srbima kao narodom? Zasto bi bilo ko bio ponosan na njega samo zato sto je srbin? Jel ga znas licno, jel ti brat, rodjak?

    Ti druže nikad ni si čuo za pojam "nacionalni identitet"?
    (Sale, 4. maj 2021 11:48)

    # Link komentara

  22. Nije mi jasno da je Denver doveo Riversa koji ništa ne može da pogodi teški promašaj. Ova ekipa nema šta da traži u plej ofu.
    (mare, 4. maj 2021 11:10)

    # Link komentara

  23. Zaboravili ste vi i da zovete na proveru "faul" Mr. Monobrow-a kod trice MPJ-a.
    (Slovenac, 4. maj 2021 11:08)

    # Link komentara

  24. Čovek igra bez drugog najboljeg igrača u timu Mareja, bez standardnog startera Bartona i bez četvrtog najboljeg igrača u timu Morisa i svejedno misli da oni i dalje igraju za titulu i mogu do titule, kakva je to svesnost, koga on zavarava, sebe ili ljude oko sebe, čovek transformisao iluziju u realnost i to ne samo za sebe nego je u to uverio i ceo Denverov košarkaški svet, neverovatno.

    The Great Nikola Jokic Basketball Rock 'n' Roll Swindle)
    (Kikujiro, 4. maj 2021 11:07)

    # Link komentara

  25. @Jezekilj Pa ne objavljuju komentare o njemu, jer njegova sestra od tetke radi na b92. Eto to je taj razlog. Mozes misliti.
    (Milunka Malina, 4. maj 2021 11:03)

    # Link komentara

  26. @Jezekilj a mozda su neki pojmasi stavili Gasola u treci tim iako je imao broj 1 defanzivni win shares u ligi. Njegova konkurencija su bili Howard i Chendler na centru takodje dobitnici dpoy nagrade. Ko je defanzivno bio konkurencija Lebronu na njegovoj poziciji za prvi tim? Shane Battier jedan od najboljih defanzivaca na toj poziciji je igrao sa njim u timu. A ne glasaju isti ljudi za prvi tim i dpoy. Ne vidim zasto bi bas Gasola uzeli da dobije nagradu ako su resili da zeznu Lebrona a ne Hauarda na primer.
    (Beks, 4. maj 2021 10:59)

    # Link komentara

  27. Gospodin
    (shone bjelovacki, 4. maj 2021 10:58)

    # Link komentara

  28. Makarije

    Kakve veze ima Jokic sa srbima kao narodom? Zasto bi bilo ko bio ponosan na njega samo zato sto je srbin? Jel ga znas licno, jel ti brat, rodjak? Curry je amer a ja ga obozavam, isto kao npr. Durenta I to zato sto su vrhunski igraci. Druga je stvar sto je Jokara izuzetan igrac, poseban, drugaciji od svih. Zasluzuje MVP titulu naravno, ali to nije tvoja niti moja zasluga vec licno njegova I Denvera kao ekipe koji su mu omogucili vrhunske uslove.
    (Ufo, 4. maj 2021 10:56)

    # Link komentara

  29. Realno naš Nikola nema fizikalije kao afro amerikanci. Sve što je uradio je čista sportska inteligencija. To što je on postigao u svom sportu se jako retko viđa. Kada bi imao fiziku bio bi bez premca. Kao mali narod po brojnosti i površini teritorije, treba da smo ponosni što imamo takvog igrača koji parira i stavlja u rebus najveće igrače današnjice.
    (makarije, 04. maj 2021 09:37)

    Kad procitam ovako nesto, odma mi se ide u wc. Piste za Jokica kao da je neki klinac od 60kg koji sve resava pamecu, protiv misicavih dzinova od 150kg. Ljudi Jokic je masina od 2 i kusur metra i 130kg, on itekako igra na snagu i jaci je od bar 70% ostalih centara. Od kad je dosao u NBA, dobio je program i licne trenere, mozda on nema procenat masti da bi mu se videli misisci, ali ti misisci su svakako tamo, tu je i kondicija, a i talenat svakako.
    (Mika, 4. maj 2021 10:52)

    # Link komentara

  30. Čovek da trećinu poena svog tima i pohvali odbranu protivnika. Kulov ravničarski.
    (Jare u mleku, 4. maj 2021 10:04)

    # Link komentara

  31. @Jezekilj

    Riječ "jednostruki" ne znači ništa.

    LeBronu svaka čast, ali kada bi znao kakvi ga slijepci hvale povukao bi se danas.
    (and1, 4. maj 2021 10:01)

    # Link komentara

  32. Ovaj Jokic je cudo, koliko je lik realan i na zemlji a tako dominira u NBA, da ne znam nikad ne bih rekao da je iz Srbije :)
    (edi, 4. maj 2021 10:01)

    # Link komentara

  33. Nije dvostruki, nego jednostruki... najveća krađa u istoriji NBA Lige. Čovjek te godine nije bio ni u 1. odbrambenom timu godine, ni u 2. odbrambenom timu godine... NEGO u 3. odbrambenom timu godine.
    LeBronu ukradena tituala najboljeg defanzivca.

    Tu situaciju najbolje oslikavaju LeBronove riječi upućene Marku Gasolu: "To je moj trofej. Ti ga samo čuvaš u svojoj kući."

    Toliko.

    PS. nadam se da mi redakcija neće izbrisati komentar, jer uvijek brišu kad god hvalim LeBrona. Iz nekog, meni nepoznatog, razloga.
    (Jezekilj, 4. maj 2021 09:53)

    # Link komentara

  34. Momak je prepametan, pravi MVP...
    (m, 4. maj 2021 09:49)

    # Link komentara

  35. Realno naš Nikola nema fizikalije kao afro amerikanci. Sve što je uradio je čista sportska inteligencija. To što je on postigao u svom sportu se jako retko viđa. Kada bi imao fiziku bio bi bez premca. Kao mali narod po brojnosti i površini teritorije, treba da smo ponosni što imamo takvog igrača koji parira i stavlja u rebus najveće igrače današnjice.
    (makarije, 4. maj 2021 09:37)

    # Link komentara

  36. Jokić MVP !!!
    (Miga, 4. maj 2021 09:37)

    # Link komentara

  37. Jokic je rekao suštinu i istinu. I nije bitno ko će im biti protivnik u prvom kolu, njima je cilj titula a ne da dobiju lakšeg protivnika pa da prodju prvo kolo. Tako da moraju pobediti sve ako žele da dostignu svoj cilj. A da su im Lejkerski nezgodan protivnik jesu....
    (Andrej, 4. maj 2021 09:36)

    # Link komentara