1. Interesantno je da Bol i MPJ igraju skoro istu igru: sut za tri, ulaz i zakucavanje, skokovi i blokade. Samim tim jasno je da Bol treba da bude taj igrac koji menja MPJ-a kad izadje iz igre a uopste ne bi bio problem i da obojica budu zajedno na parketu.

    Kampaco-Bol-Gordon-MPJ-Jokic

    Tu moze da bude i Rivers umesto Kampaca.

    U napadu MPJ i Bol sutiraju trojke i ulaze na zakucavanje. Jokic i Gordon hvataju lopte ispod kosa. U odbrani Gordon izlazi na perimetra, Jokic nesto blize kosu, a Bol igra ispod kosa lupa banane i hvata lopte. Ova sezona je ionako izgubljena tako da ako nista drugo bilo bi interesantno za gledanje. Svi vole Bol Bola tako da bi bio pravi urnebes kada bi on pogodio 4-5 trojki i pripalio 4-5 banana. Ne treba zaboraviti da Bol Bol sjajno vodi loptu i da zbog toga kazu da je vise SF nego PF ili C.
    (bskfan, 4. maj 2021 11:12

    I evo ga.
    Momak ima 3,4 nicka ovde (lagano se provali ko je) i po ceo dan mlatara kao i Pera Ždera.
    Dajte im da vodi neki klub pobogu.
    I još Pera kao neki selektor proziva ostale dosade sa portala da pišu želje, čestitke i pozdrave.
    Ajde bre nađite život dokondžije sa po nekoliko nickova.
    A ne poremećaj višestruke ličnosti lečite na portalu.
    Ja tebi serdare ti meni vojvodo.
    Kakvi botovi. Užas.
    P.S. E da, kad na nekom svetskom ili Oi Kampaco bude ovako odvratno igrao protiv nas,hoćemo li tad da ga mrzimo i psujemo kad bude maltretirao Tea ili Vasu, ili će i dalje biti naš "Faku"zato što igra u Denveru?
    (Lepršavi Srbenda, 4. maj 2021 22:10)

    # Link komentara

  2. Juce pre utakmice komentarisao sam da ce sudije odraditi posao za Lejkerse i nece dozvoliti da ih pobede treci put u duelima!Samo sam cekao trenutak kad ce to uraditi i desio se! Cak su i komentatori primetili da je bacanje Dejvisa na Fukundu bio takav cirkus u kome gle omaleni argentinac odgurava jednog od fizicki najjaceg igraca NBA.I to pri rezultatu na samo poen razlike gde Porter poentira cistu trojku!? Svi su bili zateceni,neki posramljeni ali im je koza debela jer to je bila nevidjena greska,cak i da je Faku usao u liniju kretanja "obrve" ne verujem da bi se on tako bacio kao perce odbacenim!?Interesuje me da li ce sad NBA analizirati tu situaciju kao onomad "bananu" nad Vilijamsom protiv NO!? Prevagu u pobedi doneli su sutevi za tri poena veterana Gasola,nema sumnje ali ostace mrlja zbog ove nevidjene kradje od strane NBA sudija!Sve se cini da se Lejkersi zastite i ne udju u doigravanje za PO,ali u mecevima koji im predstoje sa Dlasom i Portlandom tesko ce biti povlasceni makar se Lebron i Sruder vratili na teren,Na Jokicu su se izmenila 3 svetski priznata centra i svakog je poslao po burek uz neverovatnu grubost svaki put kad je usao pod kos.Mogu analizirati svaki ulaz Denverovih igraca pod kos cak i onaj kad je Dejvis napravio rampu Grinu kod polaganja.Juce je bila najzad prava kosarka sa odlicnim odbranama kao nagovestaj sta nas ceka u PO.Stekao sam utisak da sudije NBA znaju kako se moze pobediti Denver: ne sviras faulove nad njim a natrpas mu licne!
    (bmiles, 4. maj 2021 18:00)

    # Link komentara

  3. MVPJG - MVP Jokić Genije, košarkaš koji bi u bilo kojoj epohi košarke bio medju najboljima, ne centrima već najboljim igračima, ko razume suštinu košarke, i ko ne gleda košarku površno to zna, to razume, lepo je biti na pravilnoj, pravednoj, i istinskoj strani istorije, ljudska bića ne mogu da izbegnu da se sramote tada kada njima vlada lažni ego i neznanje, gordost i nesvesnost. Jokić zaslužuje apsolutno svaku pohvalu, svako veličanje, i svaku vrstu slave, postoje ljudi-sportisti koji zaslužuju da o njima čak i preteruje, i namerno i nenamerno, i to sa uživanjem, takva im je eura životna, i sportska, još dugo godina ovde na ovom mestu mučiće se i stradaće sekta "mentalno opterećenih i izlazi nam pena na usta" da se "spusti i umanji" Jokić, glupost privremena, sramota večna.

    Hvala za čistu košarku Nikola, za radost igre, i kao što rekoše Greg Popović i Bil Volton za osmeh na licu. Od toga nema ništa vrednije na ovom svetu, ni medalje, ni titule, ni nagrade, ni bilo kakva priznanja od strane bilo koga.

    Lepo je biti na istoj sunčanoj strani ulice zajedno sa Gregom i Bilom: "Jokić je reinkarnacija Lerija Birda. On radi sve, neverovatan je. On je briljantan košarkaš. On postiže poene na ogroman broj načina, sve ide preko njega i on je savršen timski igrač."
    " Vrlo je inteligentan, kreativan i odličan je saigrač, ima fascinantne košarkaške veštine. Pozdravite mi Nikolu i poručite mu da sam veoma zahvalan jer me svojim igrama čini srećnim”
    (Kikujiro, 4. maj 2021 17:50)

    # Link komentara

  4. MVPJG - MVP Jokić Genije košarke, košarkaš koji bi u bilo kojoj epohi košarke bio medju najboljima, ne centrima već najboljim igračima, ko razume suštinu košarke, i ko ne gleda košarku površno to zna, to razume, lepo je biti na pravilnoj, pravednoj, i istinskoj strani istorije, ljudska bića ne mogu da izbegnu da se sramote tada kada njima vlada lažni ego i neznanje, gordost i nesvesnost. Jokić zaslužuje apsolutno svaku pohvalu, svako veličanje, i svaku vrstu slave, postoje ljudi-sportisti koji zaslužuju da o njima čak i preteruje, i namerno i nenamerno, i to sa uživanjem, takva im je eura životna, i sportska, još dugo godina ovde na ovom mestu mučiće se i stradaće sekta "mentalno opterećenih i izlazi nam pena na usta" da se "spusti i umanji" Jokić, glupost privremena, sramota večna.

    Hvala za čistu košarku Nikola, za radost igre, i kao što rekoše Greg Popović i Bil Volton za osmeh na licu. Od toga nema ništa vrednije na ovom svetu, ni medalje, ni titule, ni nagrade, ni bilo kakva priznanja od strane bilo koga.

    Lepo je biti na istoj sunčanoj strani ulice zajedno sa Gregom i Bilom: "Jokić je reinkarnacija Lerija Birda. On radi sve, neverovatan je. On je briljantan košarkaš. On postiže poene na ogroman broj načina, sve ide preko njega i on je savršen timski igrač."
    " Vrlo je inteligentan, kreativan i odličan je saigrač, ima fascinantne košarkaške veštine. Pozdravite mi Nikolu i poručite mu da sam veoma zahvalan jer me svojim igrama čini srećnim”
    (Kikujiro, 4. maj 2021 17:36)

    # Link komentara

  5. Jokicev sut iz igre nocas 12 od 28. MVP partija? Ljudi, ja obozavam Jokaru i ludacki navijam za Denver, ali malo objektivnosti stvarno nekada ne bi bilo naodmet ...
    (Mad Max, 4. maj 2021 17:34)

    # Link komentara

  6. infantilno pleme

    Ali ti ne debatuješ sa osobom koja razmišlja zdravorazumski, već sa panterom pudlicom kom je broj lajkova na komentaru merilo ispravnosti tvrdnje. Sad će on da ti objasni kako nemaš dovoljno lajkova na komentaru. :)

    Inače se i slažem i ne slažem sa ovim. Slažem se u smislu da to što su oni Srbi ne znači automatski da su najbolji i da ih treba podržati, kao i da ljude treba podržavati bez obzira na pol, rasu i nacionalnost ako su dobri u onom što rade. Ali postoji to nešto, nazovimo kolektivno u nama Srbima (kao i svakom narodu), želja da naše bude najbolje; to nije loše, dok je umereno, bude ti drago kad neko tvoj uspe tamo negde u svetu. Konstruktivni patriotizam je u redu, slepi već nije.
    (Aleks, 4. maj 2021 16:59)

    # Link komentara

  7. 1) znači kad igraju Nadal i Djoković a Djoković dominira španci bi pošto nisu plemenska zajednica trebali da navijaju za Djokovića jer radi nešto dobro.
    2) Nek mi neko objasni kako je to moguće da sporohodajućeg, bezličnog, pihtijastog bezličnog i šta sve niste pisali, NE MOŽE niko ali baš niko da zaustavi. Počeste da se tešite kako ga Gasol zaključao i sveo ga na samo 32 poena (trećina od ukupnih Denverovih poena). A mislim da on Gasola i bilo kog centra ne oseća odnosno igra kao da nisu tu. 60 i kusur utakmica pihtijasti i neskočmi i spori i bezlični ubija sve ove što to nisu. Ovo nas može dovesti do raznih zaključaka a jedan je da neki ljubitelji košarke baš ne razumeju suštinu igre koju kao gledaju i komentarišu.
    3) Naravno da Jokić ima mana. Svi ih imamo. Ali Jokić trenutno ima najmanje mana od svih košarkaša na svetu i zbog toga će neki da crknu.
    4) Pozdrav realnim i dobronamernim navijačima čije komentare rado čitam.
    5) Kad mi je teško u životu setim se kako li je ovima pored ljudi koji vredjaju Jokića i odmah mi bude lakše.
    (Vlada Slon, 4. maj 2021 16:45)

    # Link komentara

  8. Jokić nema striktne navijače. Svaki normalan Srbin će podržati svog Srbina, nebitno da li je to Jokić, Đoković, Bogdanović, Bobi, Bijelica, Pokuševski ili neko deseti, nebitno koji sport je u pitanju. Tako treba da razmišlja zdrav mozak.
    (panter pudlica, 4. maj 2021 10:55) # Link komentara

    Niko normalan i stariji od srednješkolskog uzrasta ne ceni nečije znanje, umeće i doprinos na osnovu brojanja krvnih zrnaca.
    Valjda zdrav mozak znači da nekoga podržiš bez obzira na pol, rasu, boju ukoliko ima rezultate.
    A podržavati nekoga jer je deo svog plemena je baš to. Na nivou plemenskih uređenja, a daleko od zdravorazumskog razmišljanja.
    (infantilno pleme, 4. maj 2021 15:28)

    # Link komentara

  9. Utakmica je bila izgubljena u trenutku kada je Jokic zbog 3 licne izasao i to je bilo jasno posle 2 minuta,Lejkersi odlaze na preko 10 razlike ,odbrana Denvera je bila ok ali napad na bez Jokica smesan...Nemaju bekove,nemaju ni krstenog pleja..Organizacija napada bez Jokica,sta reci,bruka...
    (Pera mikic, 4. maj 2021 15:04)

    # Link komentara

  10. "Ovo je Jokićev svet, mi samo živimo u njemu"
    (Kikujiro, 4. maj 2021 14:44)

    # Link komentara

  11. Pera Zdera,

    Pusti i ti nas koji volimo NBA da na miru pratimo kosarku, da ne citamo svaki dan kako je jedan igrac genije, nesvakidasnje cudo, samo zato sto je naseg porekla.
    Realno, Jokic zna da igra kosarku, ali ujka Festerova faca, teturavo nesportsko zombi telo i spore, kilave noge koje ne mogu da potrce ili skoce nije nesto bogzna sta lepo za gledanje.
    Ima Jokic lepezu lepih, skolskih i pismenih poteza, ali se ovde preterava vise o njegovoj kosarkaskoj inteligenciji, a covek visok 212, tezak 125kg i vecinom na snagu dominira ispod kosa, protiv nizih i laksih.
    Dominirati protiv Dramonda i Goberta kako Kemp kaze, ili Zubca, Nurkica koji su centri za ABA ligu nije problem, to su antitalenti, koji igraju zahvaljujuci ili visini ili snazi, i naravno nedostatku boljih centara.

    Nije neko nostalgicar ako kaze da je NBA bila bolja 90-ih, jer jeste bila bolja, ili ako kaze da je danasnja kosarka katastrofalna, jer generalno i jeste. Ko god je gledao NBA dugi niz godina to zna, zbog toga najvise smeta "nostalgicarima" kada igrace poput Jokica, Westbrooka, Lilarda neko dize u nebesa zbog statistike, a koji nikada nista osvojili nisu, niti bili blizu.
    Jokic se osramotio na Svetskom, gde ga je covek od 40god blokirao, radio na postu, pravio smesnim.
    Nije ga kao Sheka nadigrao cuveni Olajuwon, vec Skola. To nije samo mrlja u karijeri, vec i pokazatelj o trenutnom kvalitetu u NBA.
    (baron, 4. maj 2021 14:27)

    # Link komentara

  12. Ajde nesto da razjasnimo...

    Ovo nije MVP partija. Jeste dao 32 poena, ali je sutirao 12/28.

    Jeste nas, ali malo objektivnosti (mislim na autora ovog teksta). Ako covek hoce da bude MVP u najacoj ligi na svetu, onda ne bi smeo da sutira ovako.

    Da me pogresno ne shvate ljudi, Jokic jeste MVP ove sezone, ali ne moze na ovakav sut da bude naslov "Jokiceva MVP partija"
    (qwerty, 4. maj 2021 14:25)

    # Link komentara

  13. "elejlejker'" patribrejker.

    Presudio nestandardno dobar šut za "tri" Lejkersa (13/30) i veliki broj izgubljenih lopti Denvera (20 prema 12 LAL).

    Ovaj LAL, sve sa LBJ, koliko juče i prekjuče, kao gosti su razmontirali "fenjeraši" Sakramento (bez Foksa, Barnsa i sa Hildovih 2 poena (1/11 iz igre), kao i Toronto bez drugog strelca ekipe VanVlita, Anuobija, Bušera i Gerija Trenta Juniora.

    Uzgred, zaboravlja se da je taj "matori" Gasol bio i zvanično proglašen za najboljeg defanzivca lige 2013, da je biran u najkbolju defanzivnu "petroke" lige (doduše, davno) i da je godinama važio za jednog od najboljih defanzivnih centara, da je kao defanzivac imao značajnu ulogu u osvajanju titule sa Torontom.....pa nešto je, valjda,od toga ostalo još kod njega i u njemu.

    I, šta sad ima tu da se analizira i pravda kada je sve jasno.
    (kermadek, 4. maj 2021 14:16)

    # Link komentara

  14. Jokic je morao da uhvati onaj promasaj na 2 razilke, 15 sec do kraja. To mu je posao. Bio je ljut, videlo se jasno, znao je i sam da je pogresio.
    (Papillon, 4. maj 2021 14:13)

    # Link komentara

  15. Lejkersi su trenutno najodvratnija ekipa u NBA. Pored kraljice koji se samo zali, sudije su im konstatno dodatni igrac. Koliko je bilo nedosudjenih faulova to nije normalno. Onog Karuza isticu kao elitnog defanzivca, a njemu je svaka odbrana ocigledan faul, koga kod cuvao. Niko nije ni komentarisao onaj "blok" nad Jokicemo kada su Lejkersi imali uspesan celendz, a to je 10 puta veci faul od one Jokiceve blokade od pre par utakmica o kojoj su svi pricali. O faulu u napadu Kampaca ne treba ni trositi reci, sem sto mi je i dalje nepojmljivo zasto Meloun nije trazio celendz.

    Sve u svemu, kada bi sudije dopustale ovakvu odbranu i drugim timovima Lejkersi ne bi usli ni u plej-in.
    (Vlada, 4. maj 2021 14:12)

    # Link komentara

  16. Opa, vratio se Dejvis... E, da vidim sada ko će da dobije Lejkerse...
    (Tor, 04. maj 2021 08:09)

    Odigrao je već 7 utakmica....2 pobede (Orlando i Denver) i 5 poraza (Dalas 2x, Vašington, Sakramento i Toronto).

    Imao je neke vrlo loše "izvedbe", kako u napadu, tako i u odbrani. Napadački protiv Dalasa 2x (2/10 i 5/19) i Toronta (5/16). Napunio ga je Riči Holms iz Sac, pa čak i Aleks Len iz Wash,kao i kanadska zver Dvajt Pauel sa 25 p i 9 sk..... dok je Toronto, praktično, igrao bez centra, ali se Siakama potrudio da mu "naspe" 37 poena.

    Nije to dobro, ma, popraviće se Dejvisica....ako ne ove sezone, one tamo sasvim sigurno.
    (stari đedo, 4. maj 2021 13:26)

    # Link komentara

  17. "Dragan Borca, JPR124, bskfan, Dragan Felix, Pera Ždera muka mi je kakve gluposti i hvalospeve vi svakodnevno pisete. Garantujem da kosarkasku loptu u zivotu niste dodirnuli i videli uzivo.
    Pratim ja NBA malo duze od vas svih zajedno, pa me igrac kao Jokic ni malo ne odusevljava."
    (kemp, 04. maj 2021 12:23)

    Evo ga jos jedan nostalgicar. Sve je nekada bilo bolje, u njegovo vreme. Ne znam zasto pratimo uopste kosarku danas, cemu textovi, komentari, kada je toliko pre bilo bolje. Trebalo je tada zatvoriti ligu, Zabraniti kosarku da se ne blamiraju sada ovi novi, nedorasli :) Stvarno se nacitah gluposti...

    Kosarkasku loptu gledam svaki dan, u stanu + par basketa nedeljno (kada obaveze/posao dozvole) + nekada trenirao/igrao pre faxa (verujem i ostali prozvani u tvom komentaru) ali to je najmanje bitno. Vrv treba biti ptofesionalni kosarkas kao ti?? ne bi li imali pravo da DANAS komentarisemo "kosarku".

    I pusti nas... bolje napljuj tolike komentatore u Americi, bivse legende te iste kosarke koje se prisecas (Medzik npr), jednog Grega P. pa i dosta drugih trenera koji stalno govore da takva igra sa te pozicije nije vidjena. Nazivaju ga njboljim visokim dodavacem ikada, koji menja igru sa te pozicije, ma nemaju pojma (nisu gledali tu tvoju kosarku nekada?). A i taj Gober, kakva crna odbrana, slucajno proglasen odbrambenim godine + ce i ove 100%.

    Za igraca tipa Gasol, za takvu igru, potrosnju, stil, godine nisu presudne. Nikola, kao dosta slican tip igraca ce takodje lagano da cepa sa 35+ tj da doprinosi u nekoj meri. I Jokica nije zaustavio Gasol (covek dao 32 poena) vec samo usporio i to u kombinaciji sa Dramondom, Morisom i Dejvisom, naizmenicno (velike li nauke). Da je bilo ko iz Denvera pogadjao bar ista sinoc (osim Portera donekle) bila bi pobeda.


    To sto ne uzivas u Nikolinoj igri ili jasno govori o tvom "pogledu" na kosarku i strucnost oko iste ili o nekim drugim, crtama licnosti... ne znam.

    I naravno da je kosarka pre bila fenomenalna (posebno 90ih) iz toliko mnogo, opste poznatih razloga, niko to ne spori. Ali sto nervira toliko osporavanje danasnje igre i to je prisutno u svakom sportu. Zivot se nastavio, danas neki drugi ihraci igraju kosarku, kroz neke druge okolnosti itd.. opustiti se...

    Uzivaj u svojim secanjima, ne moras pratiti ovo sada sto samo lici na kosarku a tek ne moras komentarisati. Bzvz se spustas na nivo nas neukih koju loptu nisu videli a kamoli dodirnuli ;)
    (Pera Ždera, 4. maj 2021 13:23)

    # Link komentara

  18. Kemp,koje gluposti ti pises.Nemas pojma o kosarci.Ovdje na komentarima su ili pljuvaci svega sto Jokic uradi ili fanatici.
    Realno Jokic nije masina da odigra svaki mec na vrhunskom nivou.Svi vi bi da budete Jokic .
    Jokic je jedan,jedini atipican centar i gura ovaj mali Denver kao prava lokomotiva.
    (zex, 04. maj 2021 12:39)

    Dobro, on možda lupa gluposti ali bar iznosi argumente, šta ti znaš da napišeš sem da neko lupeta? Zabranio bih objavu takvih neinteligentnih komentara.
    Što se tiče pozicije centra čovek je apsolutno u pravu, današnji najbolji centri protiv legendi 90-tih (Robinson, Ewing, Hakeem, O Neal), 80-tih (Parish, Jabbar, Sampson, Mozes) i 70-tih (Wilt, Unseld, Reed, Thurmond, Russel- 60-te) izgledaju kao predškolsko, čuj, Gober protiv O Neala, pa ovaj bi i njega i loptu ukucao u koš.
    (CJC, 4. maj 2021 13:18)

    # Link komentara

  19. Uopste mi nije jasan ovaj igrac koji cuva Takera.
    Najprije ga dobro isprati, unezvereni Taker baci neku bezveznu loptu ka kosu koju je Jokic uz malo srece mogao pokupiti ali je Gasol nekako gurne dole. Taker ne hvata loptu iz prve skoro mu je otisla opet u aut, ali je kupi i sa druge strane obruca uz dosta srece je poentirao.
    Za to vrijeme njegov cuvar stoji u autu i gleda utakmicu!!!
    Da se odmah vratio u teren on bi pokupio loptu, umesto toga on kad je vec prosao voz dize ruke i kao blokira (sta?? cuva tribinu? pazi da Taker ne baci loptu u aut?? ) imaginarni prostor iza kosa...
    Tip se potpuno izgubio...
    (Drndo Maroje, 4. maj 2021 12:49)

    # Link komentara

  20. Odlicna i tvrda odbrana na obe strane. Bolji trener pobedio. Em su lejkersi imali bolju postavku igre, em se lejkersov trener nije libio da trazi challenge sa kojim je spasio 2 poena i faul. Pametno trazio challenge da pokrije Karuza i posto se taj momenat gleda a ne gleda udaranje Jokica posle od strane (jao mislim da je Montrel bio) Montrela. A onda ima se ocigledan flop Dejvisa gde cak i LAL komentari kazu da je flop, i Maloun sedi i cacka nos umesto da trazi challenge i spasi 3poena i da spasi 1 faul. Sudije pustale udaranje nad Jokicem po koj zna koj put dovoljno toliko da je ovaj bio toliko nervozan i ljut da se dugo nije mogao sabrati. Kampaco tihi tragicar utakmice. Dva faula mu svirase koji nisu bili od toga 1 gde je denver izgubio 3 poena i 2 kada je ruzni celavi uleteo kolenom u njega, cak nisam siguran da je bio faul koji su pripisali da je sapleo dejvisa. Onda par nepromisljenih dodavanja i sto je dobio poklapacu na kraju. Jedino za sta je zaista kriv jenpoklapaca gde je trebao da se pomeri u stranu pre suta i 3 veoma veoma glupa dodavanja koje nije trebao da proba kroz 3 ili 4 jezerasa. Generalno losa partija Denvera pri sutiranju, odlicna odbranbeno. Da su usle barem 2 trojke bila bi pobeda. Ovako i dalje na klackalici izmedju 3 i 4 mesta. Bice veselo do kraja. Go Nuggets
    (IgorPa, 4. maj 2021 12:46)

    # Link komentara

  21. Kemp,koje gluposti ti pises.Nemas pojma o kosarci.Ovdje na komentarima su ili pljuvaci svega sto Jokic uradi ili fanatici.
    Realno Jokic nije masina da odigra svaki mec na vrhunskom nivou.Svi vi bi da budete Jokic .
    Jokic je jedan,jedini atipican centar i gura ovaj mali Denver kao prava lokomotiva.
    (zex, 4. maj 2021 12:39)

    # Link komentara

  22. Beks
    Evo ja sam poslao taj komentar, koji je kao "hejt" za dirka, mada rekao da ga postujem tako da i nije pravi hejt, samo sam rekao da ne mogu da zamislim da u seriji od 6 utakmica jokic ima 19 poena sa 30% suta, a onda se nadovezao da mislim da ce denver da izgubi ovu utakmicu jer nisu ni oni sisali vesla, hoce i oni da ucestvuju u biranju protivnika za PO.. Svako tumaci na svoj nacin..
    (pant-La, 4. maj 2021 12:32)

    # Link komentara

  23. Dragan Borca, JPR124, bskfan, Dragan Felix, Pera Ždera muka mi je kakve gluposti i hvalospeve vi svakodnevno pisete. Garantujem da kosarkasku loptu u zivotu niste dodirnuli i videli uzivo.
    Pratim ja NBA malo duze od vas svih zajedno, pa me igrac kao Jokic ni malo ne odusevljava. To je iz razloga sto je sve to sto on igra vise-manje vec vidjeno. Problem je sto vi pratite NBA od 2016.god, te vi to i ne mozete da znate. Da znate nikada ne bi napisali kako su Drummond, Gobert dobri defanzivci, jer nisu. Bez obzira sto to mediji tako predstavljaju, jer je u interesu lige, to nije tacno. Drummond je igrac tipa K.Perkins bez kosarkaske inteligencije i talenta.
    Mark Gasol je centar koji je jako mnogo napredovao od dolaska u NBA i postao vrlodobar igrac, ali igrac koji je za razliku od brata Pau Gasola uvek bio nivo ispod. On je sada u 36.god jedan od najboljih defanzivaca lige na poziciji centra, pa kakvi su onda ostali? Blagi uzas.
    Ne umanjujem ja Jokicevo umece, ali se mora priznati da on danas igra protiv krs centara. Ljudi, Gobera je Krstic pravio smesnim, P.Gasol mu ubacio 40p u vinalu Euro.
    Pogledajte jednu utakmicu sa EP,SP i NBA. NBA kosarka je mrtva vec 10god, to sto se tamo trenutno igra je kecerska, dirigovana liga, gde nemate jednog dobrog PF ili C. Kakvi su centri Embidd i Jokic kada ih u odbrani muci M.Gasol u 36god?
    Jokic na SP ne moze da prebaci 20p. Janis ne moze, gde je Embidov Kamerun?
    Novicki je pravio cuda na EP,SP sa prosecnim timom Nemacke.
    (kemp, 4. maj 2021 12:23)

    # Link komentara

  24. Interesantno, tek treća utakmica u karijeri Dramonda u kojoj nije imao niti jedan skok.
    (WillyWonka, 4. maj 2021 12:06)

    # Link komentara

  25. Nalupetaš se i postaneš živ. Jokić nije centar koji sedi ispod koša i čeka lake lopte. Uzimao je teške šuteve sinoć jer njegovi ništa nisi mogli da pogode, nijedan lak šut nije imao.
    (Mare, 04. maj 2021 10:33)
    Uzimao je teske suteve jer nije mogao pric kosu. A pazen 1-1. Sto bi mu tek radio Mark Gasol od 26 ljeta kad mu ovaj od 36 radi.
    Lako je izigravat nekog centra kad u Ligi nema 2 skolovana centra.
    Lejkerse su svi rijesili sem Denver. I ovo je cak neki maksimum bio sto su prisli na kraju, realno trebali su da izgube nekih 10 razlike.
    Sto neko napisa 'pozitivno je to sto je Jokic postigao 28p'.
    Idi veseli se njegovoj statistici a kosarku prepusti nama pravim ljubiteljima.
    Ovdje komentarise 5 NBA ljubitelja i 95 Jokicevih fanbojova.
    Ovi sto se razumiju u kosarku dobijaju po 50-ak minusa na veoma konstruktivne komentare.
    (Srpce, 4. maj 2021 11:59)

    # Link komentara

  26. Nikad neizvesniji, nikad zanimljivi kraj regularnog dela :)

    Da se sada zavrsi, Lakers VS Clippers, Denver VS Dallas (nije vam dobra tabela zapada! Lakers 5ti (37/28), Dallas je 6ti (36/28). Bas tesno do kraja. Lak/Dall/Portland, svi u igri za 5tu poziciju + Den/Clip isti skor, borba za 3/4tu poziciju. Bice tu opasnog stelovanja/izbegavanja, svih pomenutih, do kraja :) Takodje Warr/Griz/Spurs (8/9/10) svi na pobedu/poraz medjusobno u borbi za sto bolju PlayIN poziciju :)

    Ne znam, nekako najvise prizeljkujem Nikola VS Luka i derbi Los Angelesa u prvoj rundi... Bice Lejkersi roviti, ofanzivno van forme u pogledu LeBrona i Obrve ali Dramond/Gasol/Herel/Dejvis/Lebron/Moris kroz konstanto smenjivanje/rotiranje/pomaganje (svezina) na Nikoli + sudije = za izbeci!

    Dragan Borca, JPR124, jd123, bskfan, Dragan Felix i ostali... Lakers ili Dallas u prvoj rundi? Misljenje, zelje... :)
    (Pera Ždera, 4. maj 2021 11:43)

    # Link komentara

  27. “Together, that’s the word,” Jokic said on ESPN. “Whenever we go to the court, I always say ‘together on three.’ If you put your mind in something that we can do something together, you can really do it. It’s not one guy. Nobody can win a championship or a game by themselves. I just think togetherness is something that keeps us winning games.” Jokic won’t admit it, but he sets that tone for the entire team. He is a dominant force who still epitomizes selflessness. That’s why Jokic is about to win MVP, even if he doesn’t care about the accolades.
    (Kikujiro, 4. maj 2021 11:40)

    # Link komentara

  28. Evo ih ovi sa nekim sudjenjem a ono bilo vise nego odlicno, Jokica tretirali kao superstara, MVP-ja. Evo ja da kazem nesto u pravcu toga sto su oni isti... Jokic se zalijece kao mazgonja i prakticno gazi Meklemora, ali nije ofanzivan faul. Nije nista. Jer bi to Jokicu bio 5. Ili Jokic flopuje samk tako, dobija slobodna, srecom postoji celendz, pa se tu ispravila odluka. Rijetko kad se ispravi odluka kod faula. Mozete misliti koliko je on tu flopovao kad su za jedno 20s odlicili da nije bilo faula.
    Onda Jokic poslednja 4 poena postize sa bacanja a nisu uopste bila. Oba puta za loptu sa strane.
    I ovi sto nakavljuju pobjedu Denvera protiv Lejlersa a kad bude 4-1 za Lejkerse vec su pripremili pricu da su sudije krive... Kako vise mozete?!
    (Srpce, 4. maj 2021 11:38)

    # Link komentara

  29. Vrlo dobre odbrane ova tima. Kampaco je zver a gordon koliko je ojacao odbranu dwnvera toliko je uzasan u napadu. Ima ruzniji i neefikasniji izbacaj za tri od mene.
    ...
    (Wlado, 04. maj 2021 08:13)

    Gordon ne treba ni da šutira za 3. Odličan u odbrani visokih krila, a u napadu može odlično da se otvori za proigravanje u reketu.
    Gordon je odličan, trenutni problem Denver je nedostatak kvalitetnih bekova (zbog povreda).
    (x, 4. maj 2021 11:38)

    # Link komentara

  30. This season, Jokic has also been at his best defensively.

    The play above is a good example of the impact he now makes on the defensive end. As the Trail Blazers send Norman Powell toward the rim for a possible lob, Jokic shades toward the rim to prevent a pass. But then Jokic needs to step up toward Damian Lillard to defend a potential pull-up 3. As soon as Dame passes, Jokic hustles back to the paint to push through Jusuf Nurkic to be in position to alter the layup. He doesn’t register a block, steal, or even a rebound on this possession. But in less than 10 seconds, he stops multiple attempts to score and tips a contested board to a teammate.

    “He is not the fastest, most athletic guy. But he is a master of how to use his brain to be in the right spot to give himself the best chance of getting those steals and deflections,” Nuggets forward Michael Porter Jr. recently said. In the past, Jokic had some fatigue issues that impacted his play, but even if it doesn’t look like it, he’s in the best condition of his life. And as he’s learned the game, he’s gotten even better at using his mind.

    “Is he an athletic shot blocker? Is he going to be blocking shots out of the air? No, he’s not, that’s not his game,” Malone said. “But he has a high IQ. He’s the anchor of our defense. He communicates for our defense, and he does a lot of things that may not show up on stat sheets.”
    (Kikujiro, 4. maj 2021 11:38)

    # Link komentara

  31. Jokic is a 6-foot-11, 284-pound guy who may not look like someone who can do everything on the offensive end of the floor, but he does on a nightly basis.

    Jokic is a 6-foot-11, 284-pound guy who may not look like someone who can do everything on the offensive end of the floor, but he does on a nightly basis.

    “It seems that he is able to fight through a lot of bumps and bruises that accumulate in the amount of games and the amount of minutes that he plays for us,” Nuggets head coach Michael Malone recently said. “He is tasked with a tremendous responsibility of being the focal point of our offense and the anchor of our defense. He never complains. He goes out there and does his job to the best of his abilities, every single night. I think that’s what I respect most about Nikola: to go out there and do it every single night and not take a day off. Even when I try to talk to him about taking a day off, he wants nothing to do with that. It’s just not in his nature.”

    This season, Jokic has also been at his best defensively.
    (Kikujiro, 4. maj 2021 11:36)

    # Link komentara

  32. Jokic is doubled only 16 percent of the time on post-ups, which is significantly less than elite post scorers like Joel Embiid (31 percent), good ones like Karl-Anthony Towns (27 percent), and high-usage threats like Nikola Vucevic (22 percent). From the post and elbow areas, Jokic can score with the best or find the open man better than arguably anyone ever. That’s why teams are hesitant to double.

    As the post-up fades across the league, front offices have begun refocusing their roster constructions to deal with quicker shooting threats. But the 26-year-old Serbian creates new challenges. Some executives think Jokic has become so imposing that every team needs a big man on the roster just to match his size in the post. This is why the Lakers were so aggressive in pursuing Andre Drummond. It’s why Ivica Zubac would play an important role in a Clippers-Nuggets series. What’s unique about Jokic is that he has the perimeter skill set to create issues for teams looking to match size with size.

    The Nuggets use Jokic everywhere. He brings the ball up the floor, runs pick-and-rolls as a ball handler, and sets picks for others. He can even run off screens and hit jumpers on the move. He can hit 3s off the catch (at a 42.1 percent clip on this season), or drive into pull-ups and turnarounds ( 48.1 percent on all dribble jumpers).
    (Kikujiro, 4. maj 2021 11:33)

    # Link komentara

  33. “I never play basketball to win individual awards. MVP is something just the people in media are trying to make a story out of,” he told ESPN after the Nuggets beat the Clippers Saturday. “If it happens, it happens. As long as we’re winning, I’m happy.” This sounds like a cliché answer, but Jokic backs up the talk on the floor. Jokic used to routinely shoot under 10 times per game because scoring goes against his nature as a playmaker. But now he routinely attempts over 20 shots because thriving as a scorer is what Denver needs from him.

    Jokic is a force near the rim. When he is single-covered in the post, the Nuggets score 1.1 points per chance, according to Second Spectrum. This number ranks sixth of the 39 players to log at least 100 post-ups without being double-teamed. If teams defend Jokic like this, he can score in any way, from any angle.

    Jokic does ballet on the basketball court. Teams have only two options to stop him: They can hope he misses, or they can double him. Opponents will try to pressure Jokic with the hopes that he’ll pass. But the Nuggets score an even more efficient 1.4 points per chance when Jokic gets doubled-teamed, per Second Spectrum. Jokic post-ups present defenses with a lose-lose situation:
    (Kikujiro, 4. maj 2021 11:30)

    # Link komentara

  34. Sudjenje u PO 50%-50%: Kompletne ekipe Lejkersa i Denvera u PO ove godine 4-1 za Denver. Bez Mareja Denver 4-2. Bez Mareja, Morisa i Bartona 4-3 Denver.

    Nikola Jokic doesn’t look like a typical Most Valuable Player. Giannis Antetokounmpo, the reigning two-time MVP, is a physical marvel, the type of one-of-a-kind athlete who can leap defenders in a single bounce. Jokic, meanwhile, can barely jump. But this season, the Nuggets big man has become unstoppable, even as he plays at a glacial pace.

    Jokic is averaging 26.2 points on excellent efficiency from all over the court while posting 10.9 rebounds and 8.5 assists per game. He could go down as one of the game’s greatest passers ever, and the Nuggets are rightfully feeding him touches to generate baskets more times per game than any other player in the NBA. This season, Jokic has changed who he is as a scorer and defender, while simultaneously becoming one of the most dependable players in the league: He’s logged the second-most total minutes (behind Julius Randle) and he’s the only 2021 All-Star to appear in every game. Because of Jokic, Denver is still competing for home-court advantage despite dealing with key absences and recently losing Jamal Murray to a torn ACL in his left knee. This season, Jokic has been the NBA’s Most Valuable Player. But he doesn’t care.
    (Kikujiro, 4. maj 2021 11:26)

    # Link komentara

  35. Lejkersi nisu pravili tim prema Jokicu,vec old school ekipu,malo su zeznuli "trojkase". Porzingis na primer vise steti nego sto koristi Dalasu. Kad se vec vrti prica o Kendriku Perkinsu,palo mi je na pamet da kada hoce da spuste Shaqa uporedjuju ga sa drvetom i kako je bio dominantan samo zbog snage..e pa to opisujete Kendrika Perkinsa,samo bez ovog " dominantan" jer on je bio veliki i jak ali je bio smesan igrac...sto znaci da Shaq nije bio samo jak vec brz,okretan i vest..nije bio dobar suter ali kad imas predispozicije i kreces se kao on,normalno je da ces to da koristis,kao i Zion Wiliamson a ne da kampujes na perimetru kao Porzingis.
    (Beks, 4. maj 2021 11:17)

    # Link komentara

  36. Čovek igra bez drugog najboljeg igrača u timu Mareja, bez standardnog startera Bartona i bez četvrtog najboljeg igrača u timu Morisa i svejedno misli da oni i dalje igraju za titulu i mogu do titule, kakva je to svesnost, koga on zavarava, sebe ili ljude oko sebe, čovek transformisao iluziju u realnost i to ne samo za sebe nego je u to uverio i ceo Denverov košarkaški svet, neverovatno.

    The Great Nikola Jokic Basketball Rock 'n' Roll Swindle)
    (Kikujiro, 4. maj 2021 11:16)

    # Link komentara

  37. Interesantno je da Bol i MPJ igraju skoro istu igru: sut za tri, ulaz i zakucavanje, skokovi i blokade. Samim tim jasno je da Bol treba da bude taj igrac koji menja MPJ-a kad izadje iz igre a uopste ne bi bio problem i da obojica budu zajedno na parketu.

    Kampaco-Bol-Gordon-MPJ-Jokic

    Tu moze da bude i Rivers umesto Kampaca.

    U napadu MPJ i Bol sutiraju trojke i ulaze na zakucavanje. Jokic i Gordon hvataju lopte ispod kosa. U odbrani Gordon izlazi na perimetra, Jokic nesto blize kosu, a Bol igra ispod kosa lupa banane i hvata lopte. Ova sezona je ionako izgubljena tako da ako nista drugo bilo bi interesantno za gledanje. Svi vole Bol Bola tako da bi bio pravi urnebes kada bi on pogodio 4-5 trojki i pripalio 4-5 banana. Ne treba zaboraviti da Bol Bol sjajno vodi loptu i da zbog toga kazu da je vise SF nego PF ili C.
    (bskfan, 4. maj 2021 11:12)

    # Link komentara

  38. Sa ovakvim sudjenjem i ja, od 1.78 cm, mogu da čuvam Jokića i da ne dobijem 6 faulova. Sa druge strane mi se čini da je Denver sada u poziciji da kalkuliše i da su to sa ovom utakmicom već počeli da rade. Videćemo da li će im to na kraju doneti neko dobro.
    (XXX, 4. maj 2021 11:05)

    # Link komentara

  39. Sa ovakvim sudjenjem i ja, od 1.78 cm, mogu da čuvam Jokića i da ne dobijem 6 faulova. Sa druge strane mi se čini da je Denver sada u poziciji da kalkuliše i da su to sa ovom utakmicom već počeli da rade. Videćemo da li će im to na kraju doneti neko dobro.
    (XXX, 4. maj 2021 11:05)

    # Link komentara

  40. Evo još jednog nabijača statistike. Kaže ne zanima ga MVP, a igra svaku utakmicu pa loptu ne ispušta iz ruku ko zvečku. Više ne juri skokove i asistencije, nego poene. Džaba kreči nadam se da nikad neće takav igrač dobiti MVP nagradu jer njegova igra, a i njegov poen nisu atraktivani. A kao paket Somborac nikad neće biti zvezda.
    (Karleuša, 4. maj 2021 08:25),

    gde si Karleusa sestro! Obavezno da dodjes na vest kada Nikolu Jokica proglase za MVP i da mu se poklonis! Naravno, uslov je da to bude vikend i da dobijes izlaz!
    (Iz ustanove zatvorenog tipa, 4. maj 2021 11:04)

    # Link komentara

  41. 12/28, da je Bogijeva statistika takva i kada je, znamo komentare, a vidi sad MVP. Da se razumemo nas je i treba mu uvek dati podrsku i svi se nadamo da ce i biti MVP, ali ne treba Bogija nipodastavati kada ima kvakvu statistiku,nego mu isto dati podrsku.
    (xxx7, 4. maj 2021 11:01)

    # Link komentara

  42. Rivers beskorisan i bezopasan forsiran celu utakmicu Gordon nema distancu Kampaco nizak za napad Porter progonjen nema otvoren sut Jokic nemoze u reket tamo ga ceka masa s kojom lejkersi obilato raspolazu Denver je opasan kad proradi trojka kao i svi uostalom ali kad su vazne utakmice stegnu se ruke onda moras u reket s tamo zid Lejkersima vise fali Sruder munja nego. Lebron Kad bude plejof tesko je njih srusiti u reketu Nadm se da Bruklin moze ako budu na suterskom nivou Portland moze biti nezgodan ako onu dvojcu Krene Juta osakacena Feniks zelen mada ko zna Dalas voleo bi da Doncic poludi i da kosarka pobedi silu mada ako Devis bude zdrav i u formi bice tesko prosle godine je bio najbolji al ispade neko drugi bolji Mozda i milvoki i Filadefija nesto urade bice jako zanimlivo samo da bude pravednog sudenja
    (Rajkovic, 4. maj 2021 10:58)

    # Link komentara

  43. Zašto vi Srbi stvari ne nazovete pravim imenom.Šut 12/28 nije mvp nivo igre za centra,istovremeno druge brutalne partije pokusavate omalovaziti.Jokic ce vjerojatno biti mvp jer konstantno igra dobro, al što ima navijace bože sačuvaj.
    (Eto, 04. maj 2021 10:30)

    A koje si ti nacionalnosti batice? Pišeš srpski, govori rečnikom hrvata.
    Prelistaj malo komentare, videćeš da većina komentariše loše procente iz te utakmice. Nije ga išlo, ali je ipak utrpao preko 30 poena. Da je imao nekog da mu pomogne, znajući ga, verovatno ne bi forsirao. Ovako je uprkos tome što mu nije bilo veče morao da vuče sam.
    I još nešto.
    Jokić nema striktne navijače. Svaki normalan Srbin će podržati svog Srbina, nebitno da li je to Jokić, Đoković, Bogdanović, Bobi, Bijelica, Pokuševski ili neko deseti, nebitno koji sport je u pitanju. Tako treba da razmišlja zdrav mozak.
    (panter pudlica, 4. maj 2021 10:55)

    # Link komentara

  44. Na muci se poznaju junaci, Jokić nije samo košarkaški genije već je i nevidjeni ratnik. Loša pobeda Lejkersa i dobar poraz Denvera.

    Jedino kako Lejkersi mogu da pobede Denver koji igra i bez tri startera je da imaju dva tima u isto vreme na terenu, tako je i bilo nočas. Jedan na jedan tim ovi bi bila sigurna pobeda Denvera.

    "FACTS! I have been blessed to be on this planet for over 50 years and have watched A LOT of basketball. I can say with absolute certainty that Nikola Jokic is one of the 10 best basketball players I have seen in my lifetime."

    I feel like I've said this a lot lately. But NJ is special. He inspires more joy in me than watching any other entertainer I've ever been a fan of. Athlete, actor, musician, whatever. There is no forcing it. There is no Jok trying to act hard or be anything other than himself. He plays the game the way it feels right to him. It is genuine human expression, it is art. I'm thankful that we get the chance to watch this special man and I'm thankful that I get to experience this with all of you.

    Jokic really has to be the most interesting player I've seen. He looks clumsy, but it's just calculated all the time he's effecient and has some of the best vision. His shots just somehow go in.

    Odbrana Dejvisa protiv Jokića u PO: Nikola Jokić shot 11-of-19 (57.9%) and had a 5-to-1 Assist-Turnover ratio when guarded by Anthony Davis in the playoffs last year.

    26.3 - 10.9 - 8.5 - 56.4% - 40.9 - 86.0%
    (Kikujiro, 4. maj 2021 10:53)

    # Link komentara

  45. Lejkersi su zapravo strukturom i izgledom rostera priznali da se plaše Jokića, smenjuju se redom Dramond, Herel, Gasol, pa u krug. Jedini zadatak im je da njega fizički izmore koliko god je moguće po cenu bezbroj faulova. Konstantno je svež igrač na njemu.
    (Milan, 04. maj 2021 09:08)

    Prosto neverovatno da su ljudi igrali da pobede i prilagodili taktiku protivniku. Strah!
    (zmajognjeni, 4. maj 2021 10:50)

    # Link komentara

  46. Sudjenje očekivano. Pogotovo trojka Portera za -1 gde je Davis glumio pad kad ga je Kampaco tri glave niži dotakao... No i pored toga, Denver nije izgubio zbog sudija, već zbog svoje loše igre u trećoj četvrtini, slab šut za tri, Porter mora da digne nivo svoje igre, nije ovo Hjuston, Orlando i ostale banane, primer je zadnja akcija, gde nije znao da se postavi i oslobodi i lopta je otišla na Kampaca. Previše su ostavljali Jokića samog u napadu, morao je da forsira suteve itd... dok ostali nisu pogadjali. Šteta, u odbrani su odigrali dobro globalno, kažem globalno, Dramond ništa nije mogao, ali su zanemarili Gasola koji je to iskoristio. Neka im je to lekcija za dalje, a Lebronko je sad peti pa ne mora da kmeci.
    (JPR24, 4. maj 2021 10:47)

    # Link komentara

  47. Iz jednog dobrog poraza se vise nauci nego iz deset pobeda. Ne znam sto su sad svi dreknuli na Jokica i MPJ-a kao da su oni izgubili utakmicu? Mali MPJ je bio dobro cuvan i zato je utakmicu poceo slabo ali je odigrao skoro 40 minuta, dao 19 koseva, imao procenat suta 53% i zavrsio utakmicu na nuli. Jokica su cuvali cak sa 6-7 raznih igraca i izbacili ga iz igre sto se tice efikasnosti ali je opet imao solidnu statistiku 32-9-5-2-1 i na kraju bio +3.

    Utakmica je izgubljena zbog nedostatka sutera u timu pa su tako Lejkersi trojke sutirali 43% dok je Denver bio samo 25%. Tek se sad vidi koliko je veliku gresku napravio Malone time sto Bol Bolu nije dao sansu jer je on tu mozda treci ili cetvrti najbolji suter u timu. Bol Bol je toliko visok da preko svakog niskog igraca sutira trojke kao da je potpuno slobodan. Bol Bol je igrao u "bablu" i igrao je sasvim dobro, a onda ga je Malone izbacio iz rotacije. Tacno je da Bol ima probleme u odbrani ali se to lako resi zonskom odbranom. Ako je Denver silom prilika u bablu igrao sa cak 5 visokih igraca (od kojih je jedan bio Plamli) onda ne vidim razlog zasto sada ne bi moglo da se igra sa 4 visoka igraca?

    Inace nista jos nije izgubljeno, Dozijer je dobar ali mali Shak moze da uradi slican posao kao i Dozijer jer igra vrhunsku odbranu. Malone sada mora malo da improvizuje i da u vatru ubaci Bol Bola, barem 12-16 minuta. Kampaco-Bol-MPJ-Grin-Milsap. Bol moze da igra i sa starterima. Rivers treba da igra sa starterima.
    (bskfan, 4. maj 2021 10:41)

    # Link komentara

  48. čekas hejtere da izmigole, kao gušteri na ovo proljecno sunce. Gasol je dobro čuvao Jokica ali ovaj ipak mu ja dao 10 poena I 4 faula je dobio. Gasol je vrhunski odbrambeni igrač, to i ptice znaju, al niko ne može sacuvati Jokića, da napomenemo da mu je pomoć Dejvis, ponajbolji visoki odbrambeni igrač ( uz Hakima). Kod zadnjeg napada Gasol ga je čupao I gurnuo, tako da nije mogao bolje reagovati. inače sinoć napravio jos 2.3 faula nad Jokićem koji nisu sudjeni. Ne branim ja Jokića al je i sinoć bio najbolji igrač na terenu u njegovoj nesavrsenoj partiji.
    (the truth, 4. maj 2021 10:35)

    # Link komentara

  49. Da je usla Porterova trojka na 89:87 za lejkerse bilo bi drugacije. Bukvalno je jedna, mozda dve lopte odlucilo utakmicu. U svakom slucaju Denver do kraja sigurno cetvrti, mozda i treci. Ako prodju prvo kolo svasta je moguce.
    (D, 4. maj 2021 10:34)

    # Link komentara

  50. Neverovatno je da likovi ovde pišu kako su Lejkersi "pravili roster prema Jokiću", a prošle godine, kad su isto imali tri teška centra, pisali ste da je namešteno WCF sa Klipersima...na kraju su igrali protiv Denvera pa Majamija. 🤦 Jednostavno ovi Lejkersi baziraju igru na igri visokih igrača, imaju vrlo jaku unutrašnju igru. To je odmah problem za Denver zbog Nikole - svaka ekipa ima neku koja baaaaš ne leži, njima su eto Lejkersi. Problem je što dok Vogel igra šah, Meloun igra mice. Denver nema sekundarnog organizatora igre, to je problem u ovakvim utakmicama kad nema nikog da malo "uzme loptu" Jokiću iz ruku, da njegova frustracija što manje utiče na tim. Tek sad se vidi koliko im je loš napad, i zato kažem ne volim kad je čovek-tim. Nikola će svoje da ubaci, ne može niko da ga spusti na 0 poena, ali sramotno je da je dovoljno da zatvore Nikolu i malo pritegnu drugog poentera (MPJ) i napad staje.
    (Aleks, 4. maj 2021 10:33)

    # Link komentara

  51. MVP partija je kad pobijediš a i 12/28 za centra su loši postoci šuta, svejedno, Nikola je zaslužio ove sezone MVP da odmori sve do kraja.
    (Rocky Balboa, 04. maj 2021 08:05)

    Nalupetaš se i postaneš živ. Jokić nije centar koji sedi ispod koša i čeka lake lopte. Uzimao je teške šuteve sinoć jer njegovi ništa nisi mogli da pogode, nijedan lak šut nije imao.
    (Mare, 4. maj 2021 10:33)

    # Link komentara

  52. Zašto vi Srbi stvari ne nazovete pravim imenom.Šut 12/28 nije mvp nivo igre za centra,istovremeno druge brutalne partije pokusavate omalovaziti.Jokic ce vjerojatno biti mvp jer konstantno igra dobro, al što ima navijace bože sačuvaj.
    (Eto, 4. maj 2021 10:30)

    # Link komentara

  53. Kod Denvera uz Jokića i Juniora, samo je Dzavel bio dvocifren.Ne može tako da se sve svodi na dva igrača...Generalno, loše su odigrali, ali za očekivati je bilo da posle velike pobedničke serije izgube.Najgore što se PJ povredio, samo im je i to trebalo.Sudjenje stvarno više ne vredi komentarisati.Jokić, ako je stao na liniju penala 2-3 puta, da ne pominjem onu trojku poništenu...
    (mrkela, 4. maj 2021 10:22)

    # Link komentara

  54. Navijao sam prošle godine za Lejkerse, samo nisam protiv Denvera, ali ono je sramota od tima i suđenja. Onako sudjenje se nikad ne može dogodititi u Evro ligi. Meč dobili sudije i śut za 3 poena. Jokari nisu se dali neki koševi koji inače ulaze. Sinoć Dramond izbačen i nula skokova, Gasol isto 4 faula. Jokić je fenomenalan u odbrani, zaključao je svakok centra ove godine. I vidjeli ste sinoć zaštita obruča je precijenjena, vidjeli ste Mekgija. Meni je tako žao Denvera jer se bore iako sada realno fali talenta. Da su kompletni uništili bi sve. Obrva svaki napad lakat u rebra, to jeste faul. Gordon ga je zalijepio 3 puta sinoć inače. u svakom slučaju nemam zamjerke za borbu momaka. Vidjecete da i ovako roviti će biti tezak zalogaj svakom u plej ofu
    (the truth, 4. maj 2021 10:17)

    # Link komentara

  55. Ovom partijom Jokic je i protiv LAL isao na 30+p. To je uradio protiv skoro svakog tima u ligi, osim naravno Nuggetsa. Jos mu je ostalo da to uradi i protiv GSW.
    (Stefan, 4. maj 2021 10:09)

    # Link komentara

  56. 32 poena, ali mora se reći jako loši procenti. Samo 11-24 za 2 poena je jako loše za njegove standarde. Promašivao je zicere, a to u ovakvim utakmicama ne sme nikako da mu se dešava. Šteta, propuštena je šansa da se približe vodećoj dvojki, a ujedno i ugroženo treće mesto od Klipersa.
    Treba naravno istaći i jako lošu podršku saigrača, svi osim MPJ - a su bili očajni.
    (panter pudlica, 4. maj 2021 10:00)

    # Link komentara

  57. Brate: Drumond, Davis, Gasol.... Tri mozda i najbolja defanzivna centra u ligi. Aman ovi kao da su pravili roster da se sačuvaju od Jokica. A on im zvekne 30, jest lošiji procenat al opet.
    (Andrej, 4. maj 2021 09:57)

    # Link komentara

  58. Onemoguciti komentare!
    (trofejni, 04. maj 2021 08:49)

    Pa vi bi što veličate Denver svaki dan i pravite Bullse od njih prvi plakali da se ukinu komentari, jer bas vi visite tu ceo dan, niko od vas nista ne radi pametno samo vodite statistiku Jokica, pitam se imate li neki licni uspeh ili zivite Jokicev
    (nejasno, 04. maj 2021 09:31)

    Nadji gdje sam dizao Jokica u nebesa i imas od mene sta god pozelis. Kazem uopsteno, kad odigra dobro svi ga hvale, kad ne odigra svi ga kude. Realnih komentara na cijeloj aplikacije se moze svesti na statisticku gresku.
    (trofejni, 4. maj 2021 09:51)

    # Link komentara

  59. Ne volim Lejkerse ni malo, ogavna ekipa, mozda cak i najodvratnija u nba, al nocas sam navijao za njih samo zbog nabedjenog naroda koji drobi o Denveru danima kao da su Chicago Bullsi iz 97'!
    (as, 04. maj 2021 08:22)



    Pa od te ekipe nema odvratnije...
    (LeGoat, 4. maj 2021 09:47)

    # Link komentara

  60. Pogledajte samo Jokićeve ruke...sve je jasno. LA je pravio tim za njega sa visokim i jakim tabadžijama i tako će i igrati. Ne može svaki meč da se dobije. Za LA je frka i za plej of zato su ovako stisli. Ako se ne oporave Barton i Moris biće teško da se uradi nešto u PO.
    (Duško Popović, 4. maj 2021 09:47)

    # Link komentara

  61. Zasto nema tabele zapada
    (Milos, 4. maj 2021 08:13)

    Da bi je video treba da si pismen. Funkcionalno pismen - pise Eastern Conference a imas strelicu na dole koja oznacava da je u pitanju padajuci meni. Kliknes na to polje i eto ti....
    (Poz, 4. maj 2021 09:44)

    # Link komentara

  62. Samo se ti smej. Sacuvao sam ti ovaj komentar, cisto da ti ga pustim za jedno dva meseca na kraju play offa, isto kao sto sam nekima koji su se prosle godine smejali, takodje pustao, da ih podsetim na njihovo neznanje...
    (Tor, 04. maj 2021 09:18)

    S obzirom da prošle sezone nisu imali krštenog protivnika mislim da ću ove ja tebi puštati komentare i to možda čak i ranije nego dva meseca...
    (bagzi, 4. maj 2021 09:37)

    # Link komentara

  63. Nemoj' se ložite na botine iz "susjednih" zemalja...

    Dobro su zatvorili Denver, MPJa takođe. Otprilike, otkrili svoje karte (taktiku sa kojom će igrati protiv Denvera u PO). Jbg morali zbog pozicije na tabeli... Meloun ako je pametan, znaće kako da koriguje igru u eventualnom susretu u PO.
    Loš dan, možda i kalkulacija. Svi gađali Denver, možda i oni gađaju nekoga (obzirom na Lebronovu povredu).
    (tata, 4. maj 2021 09:33)

    # Link komentara

  64. Onemoguciti komentare!
    (trofejni, 04. maj 2021 08:49)

    Pa vi bi što veličate Denver svaki dan i pravite Bullse od njih prvi plakali da se ukinu komentari, jer bas vi visite tu ceo dan, niko od vas nista ne radi pametno samo vodite statistiku Jokica, pitam se imate li neki licni uspeh ili zivite Jokicev
    (nejasno, 4. maj 2021 09:31)

    # Link komentara

  65. @Laki, 04. maj 2021 08:59

    Jel realno da si napisao da je Jokićev šut 6/16 u 1. poluvremenu glavni uzrok poraza? Ljudi, šta se dešava, otkud ovoliko neznalica komentariše NBA?
    (Western Devil, 4. maj 2021 09:28)

    # Link komentara

  66. Ccc, Denver celu sezonu igra konta: gube od krš ekipa poput Sakramenta i Vašingtona a dobijaju ekipe koje su u datom momentu u boljoj formi. Tako će verovatno sad i da gube od Šarlota, Minesote i Detroita. A da pri tom neće ni makar malo odmoriti Jokića pred plej-of.
    (shamanNS, 4. maj 2021 09:27)

    # Link komentara

  67. Ništa posebno Denveru ne znači ovaj poraz, čak šta više imaju što šta da nauče iz njega. Do plejofa ima još dosta, nadam se da će da se vrati Monte, pa i Barton, Dozier i biće to jako bolje. Realno su jako dobri uprkos svim tim povredama.

    Nikola je sada skoro pa MVP, svi će želeti da ga nadigraju. Gasol se nije mnogo cimao na finte, a jak je i krupan, i to NIkoli nije prijalo, protiv takvih mora da nadje igru spolja, bez mnogo guranja.
    (big, 4. maj 2021 09:25)

    # Link komentara

  68. Generalno losa utakmica. Velika je razlika sto drugi tim Lakersa ima daleko potentniji napad, dok Denverov ima bolju odbranu. Problem kod Denvera sa tom drugom ekipom je sto je relativno skoro pocela da se profilise kao takva i morace da porade do play off-a kako da naplate tu odbranu. Sa manjkom od 4 igraca trenutno, to ce biti jako tesko. Prvi tim ce morati da ima svaku utakmicu vrhunske brojke da bi Denver bio konkurentan u PO, drugacije nazalost ne vidim kako ce moci do nekog ozbiljnijeg rezultata s'obzirom na okolnosti u kojima su. Sto se Jokica i MVP price tice, mislim da ceo aktuelni medijski "za i protiv" momenat je klasicno privlacenje paznje. Posle sezone u balonu, i ove bez publike verujem da bi NBA volela da se kao MVP profilise neko sa vecih trzista, ili pogodan za BLM pricu, ali prosto brojke koje Nikola ima su to nadjacale jer se dosta ljudi ukljucilo na njegovu stranu. Licno mislim da ce biti MVP i to ubedljivo, jer ljudi koji glasaju, velika vecina, nisu twitterasi sa milionskim pratiocima, nisu ESPN talk show analiticari, nisu deo mainstream medija u meri gde imaju TV emisije i slicno. Videcemo, svakako zasluzuje, a dal mu je sudjeno, saznacemo krajem juna.
    (Ddd, 4. maj 2021 09:20)

    # Link komentara

  69. Sacramento, Toronto, hahahahahahhahahaa. Dejvis ocajan al samo zadnji poen je odigrao dobro i odma postaje Kralj nebeskog naroda,

    hahahhahahahahaha
    (trta, 04. maj 2021 08:28)

    Samo se ti smej. Sacuvao sam ti ovaj komentar, cisto da ti ga pustim za jedno dva meseca na kraju play offa, isto kao sto sam nekima koji su se prosle godine smejali, takodje pustao, da ih podsetim na njihovo neznanje...
    (Tor, 4. maj 2021 09:18)

    # Link komentara

  70. Šta radi Rivers u zadnjem napadu...
    (1566, 4. maj 2021 09:16)

    # Link komentara

  71. Kako su Klipersi još prekjuče obezbedili plej-of sa 43-22 a Denver nije sa 43-21, nego tek danas sa istim skorom i porazom Portlanda?
    (Deder sad, 4. maj 2021 09:14)

    # Link komentara

  72. Ljudi kako mi je drago, niste svesni.. Nadam se da ce ih sad i Niksi, Juta i Bruklin takodje gaziti...
    (vrh, 4. maj 2021 09:12)

    # Link komentara

  73. Da li ste primetili da je Dramond, višestruki najbolji skakač lige za 21,5 minuta imao 0 (nula!) skokova! Pa i to govori nešto o tome ko je koga odučio od košarke!
    (Majčin sin, 4. maj 2021 09:11)

    # Link komentara

  74. Lejkersi su zapravo strukturom i izgledom rostera priznali da se plaše Jokića, smenjuju se redom Dramond, Herel, Gasol, pa u krug. Jedini zadatak im je da njega fizički izmore koliko god je moguće po cenu bezbroj faulova. Konstantno je svež igrač na njemu.
    (Milan, 4. maj 2021 09:08)

    # Link komentara

  75. Hoksi su pobedili Blejzerse i osigurali Denveru play off. Moguce da je i to imalo uticaj na opustanje, ili je strah od autoriteta (LA) presudio. Ono sto definitivno fali Denveru je da Gordon pocne da igra, do sada nista nije pokazao, a obzirom da su jezerasi fokus stavili na Nikolu i Portera, on je trebao da “uskoci”.
    Iskreno, predosecao sam da ce izgubiti, obicno podbace kada ne treba. Sve u svemu dobri su, bez Mareja su dobili 7 utakmica....nije malo.
    (sasa jokic, 4. maj 2021 09:06)

    # Link komentara

  76. Tvrda odbrana sa obe strane generalno losa utakmica. Bez Jamala Morisa i Bartona tesko nema igre spolja
    (Pleymejker, 4. maj 2021 09:04)

    # Link komentara

  77. obozavam entoni devisa jos dok je igrao u pelikansima. brutalan igrac i u odbrani i napadu. steta sto taman postigne vrhunsku formu i povredi se (staklen) mislim da bi mogao opusteno da ima da je kostantan 30p 15sk 5as i u prvoj petorci u odbrani i par dodela za najboljeg odbrambenog igraca. on je nesto izmedju garneta i dankana samo sa duzim rukama... nadam se da ce postici vrhunsku formu i vratiti se za play off na %
    (alen, 4. maj 2021 09:02)

    # Link komentara

  78. Tačno sam znao da će da sevaju ovakvi komentari. Nikola je protiv Klipersa ušao razumno motivisan i tad je najproduktivniji. Danas je to bilo prenaglašeno i otud nervoza. Šut u 1. pol. mu je bio 6/16, što je glavni uzrok poraza. Dramond je probao, pa Harel i onda Gasol, odmoran (igra s mene na uštap), bez opterećenja da će da napravi, pa i šest faulova ako treba, po starom Lakers receptu. To, ko je koga odučavao, Nikola je pokazivao protiv Memfisa zadnjih godina kad je ovaj bio prvi centar (izuzev na početku Nikoline karijere). Preveliko breme za ovakvu siledžijsku utakmicu, Denver stalno u bonusu, a ovi ubiše. Tuga je što svaki poraz priključi još jednog povređenog igrača.
    (Laki, 4. maj 2021 08:59)

    # Link komentara

  79. Jos jedan poraz Denvera, kad se ipak ocekivala pobeda. Presudio je los sut Denvera za tri, sto je mozda i ocekivano, jer Denver nema, osim MPJ i donekle Jokica i Kampaca igraca sa relativno Ovv sigurnim sutem za tri. Ako bih birao momente prelomne za utakmicu, to bi bili : Trojke Gasola i njegova odbrana na Jokicu ( nije bas, kao sto neki ovde pisu da je oducio Jokica, ali jako dobra ), ponistena trojka MPJ, zbog navodnog faula Kampaca na Dejvisu i stvarno losa reakcija Jokica kod zadnjeg kosa Lejkersa.
    (Bocko, 4. maj 2021 08:55)

    # Link komentara

  80. jokic, AD, stef kari i dva solidna defanzivca bi pomeli ligu.
    (vrg, 04. maj 2021 08:47)

    Durent, LeBron i Kavaj bi ovu tvoju trojku odučila od košarke za sva vremena.
    (realan, 4. maj 2021 08:55)

    # Link komentara

  81. Kakav cirkus od suđenja. Čekaš utakmicu ko ludak, budiš se da ustaneš i onda gledaš kako im sudije obilato pomažu.
    (Ratko, 4. maj 2021 08:55)

    # Link komentara

  82. Ovo vam je bila pokazna vezba za Playoff . Sa mnogo fizike u odbrani , onoliko koliko im sudije dozvole . Nocas su im dozvolili da stemaju Jokica i oni su to iskoristili . Jokic se ispromavasivao samo tako , ali je ipak bio agresivan i pokusavao je . Za razliku od Portera npr. koji je celo prvo poluvreme bio statican . Ne kazem i njega su branili , spremili su se posebno za njega i Jokica . Posle vidjenog se postavlja pitanje ..." a kao ce to Portrer igrati u Playoffu , kad se bude igrala ovakva odbrana" ?
    Tesko .
    Inace , Denver je odigrao bas losu utakmicu .
    Elem , Vogel je odlicno pripremio utakmicu , za razliku od Malona . Igrali su back to back , igracima je odlicno raspodelio minutazu i odigrao odlicno odbanu na Jokicu i Porteru .
    Meni je bio upecatljiv nesvirani faul nad Jokicem od strane Gasola , kad ga je ovaj sa obe ruke odgurnuo .(nesmes se sluziti u odbrani sa ober ruke )
    Sudije , naravno nista . I, Davis je prodao sudijama onaj faul kad ga je Campaco kao odgurno ...to je , mozda , i odlucilo utakmicu .
    (steva, 4. maj 2021 08:49)

    # Link komentara

  83. Ovo nije dobra partija Jokiča realno šut nije bio ni blizu kao obično to dokazuje i sdtatistika 26-12 i 1-4 trice vidi se da nedostaje pravi šuter koji mnogo toga može sam izmisliti poput Mareja.
    (slaviša šmigič, 4. maj 2021 08:49)

    # Link komentara

  84. Onemoguciti komentare!
    (trofejni, 4. maj 2021 08:49)

    # Link komentara

  85. Od kad je matori Gasol ušetao na teren budući MVP se izgubio, nije poentirao skoro nikako, odučio ga Gasol od košarke sa brutalnom odbranom!
    (ohoho, 04. maj 2021 08:07)

    Samo dobra odbrana na Jokiću i postaje manji od mahovog zrna, Gasol ga pojeo za doručak! Izgubio se ne zna gde bije kad ga ovaj preuzeo u odbrani!
    (gasol, 04. maj 2021 08:10)

    Evo ih... Ma da, 32 poena, +3 (Gasol + Dramond 14p). Bas ga je pojeo za dorucak. Zazmurimo na Gordon+Dozer+Grin+Rivers=17 poena?!

    Da, Nikola je odigrao losije suterski. Da, nije pokupio kljucan skok na kraju (rezultiralo kosem za pobedu Lejkersa). Da, Gasol je odigrao super, odlicno je smetao Nikoli ali reci da ga je neko pojeo za dorucak i da je manji od mahovog zrna kada se na njemu igra odbrana (a toliko puta spakovao tog istog Gasola, Adamsa, Gobera, monstruozni nastupi u POffu sa glavnom odbranom na njemu) u mecu gde je IPAK zatrpao kos Lejkersa i gde bi i pobedili da je bilo ko osim njega i donekle Portera nesto i pogodio (25% timski za 3p?) su reci vrv nekog klinca lozaca.

    Gasol svaka cast ALI... Lako je uci sa izrazito defanzivnim zadatkom (bez trosenja u napadu ako ne mora) i cuvati Nikolu, najbitnijeg u svom timu, kojeg je prethodno izmrcvario Dramond, dok Dejvis igra gl ofanzivnu ulogu (omogucava ti fokus samo na mrcvarenje Nikole). Pa se opet smeniti sa Dramondom pa tako u krug.

    Losiji procenti Nikole kroz ovakvu taktiku Lejkersa (svi teskasi kroz smenjevanje na njega) su i ocekivani. Tada treba i jos neko da pogadja sto u Denveru precesto nije slucaj. Svejedno dobra (ne i odlicna) partija + svi ostali bunare = veoma olaksan posao Lejkersima. Nema tu filozofije. Kao sto rekoh u prvom komentaru... Kroz takav sut Denvera, bacis celu fiziku na Nikolu, sakrijes Portera i gotov posao. Kompletan Denver da ne izlazi iz sale, da ne prestaje sa suterskim treninzima :) Sramota su ovi procenti...
    (Pera Ždera, 4. maj 2021 08:49)

    # Link komentara

  86. Porter je neupotrebljiv kada je bitno. Meloun očigledno radi na tome, ali srce se najteže pravi.
    (Genije, 4. maj 2021 08:48)

    # Link komentara

  87. 12 od 28
    zato su i izgubili
    (munjic21, 4. maj 2021 08:48)

    # Link komentara

  88. jokic, AD, stef kari i dva solidna defanzivca bi pomeli ligu.
    (vrg, 4. maj 2021 08:47)

    # Link komentara

  89. "Bot na kvadrat" nik ti jako prilici,jer na vesti o Djokovicu i Tenisu mislim da nisam napisao dva komentara uopste. Nego bitno je da ti znas sta ko pise magijom.
    (Beks, 4. maj 2021 08:46)

    # Link komentara

  90. nije to ljudi vidjelo MVP partiju..još na kraju zajebe stvar u skoku..ima veliku potrošnju .. 28 lopti za 32 koša i nije baš za jednog centra neka partija za pohvaliti se..ovakvih partija svaki dan ima barem desetak..ne mogu valjda sve biti MVP partije..mislim ocito da mogu i moraju biti jer reći da je neka njegova partija ispod MVP kalibra je ravna državnom udaru..
    (hraste, 4. maj 2021 08:46)

    # Link komentara

  91. Porter je neupotrebljiv kada je bitno. Meloun očigledno radi na tome, ali srce se najteže pravi.
    (Genije, 4. maj 2021 08:46)

    # Link komentara

  92. Porter je neupotrebljiv kada je bitno. Meloun očigledno radi na tome, ali srce se najteže pravi.
    (Genije, 4. maj 2021 08:46)

    # Link komentara

  93. Sta su mu sudije radile to je strasno.
    (Slavko Vrekic, 4. maj 2021 08:45)

    # Link komentara

  94. Šta ovo bi narode? Pa vi kažete Denver ide do druge pozicije, a gle čuda opet su četvrti, hahahahahahaha
    (xyz, 4. maj 2021 08:40)

    # Link komentara

  95. @kobe
    nadji, ima video od pre dve godine gde Kobi traži od Jokića da bude MVP.
    Eto, izgleda ni tvoj idol čijim se imenom potpisuješ ne deli tvoje mišljenje.
    (tocka, 4. maj 2021 08:38)

    # Link komentara

  96. Jokic jedan na jedan ugura sve protivnike pod kos, ali Gaasol se nije dao. Uz to ga je pro***lo pa je dao 3 od 4 trojke, i to je verovatno odlucilio utakmicu. Nije naravno nadigrao Nikolu, ali ga je dovoljno usporio.
    Posle serija pobeda, pogotovu poslednje protiv Klipersa, doslao je red da se malo opuste, posustanu.
    Nadam se da povreda PJa nije previse ozbiljna.
    MPJ zaustavljen u prvom poluvremenu, popravio se u drugom, to raduje, nalazi nacine kad je tesko.
    Bilo je losih sudijskih odluka, ali to ih tek ceka u PO protiv LA timova.
    Nagetsi sigurnoi mogu znacajno bolje, ali LAL su bili bez LeBrona i Sredera. Igrace se to kad se sretnu, al bolje da ih izbegnu dokle god se moze.
    (Pera, 4. maj 2021 08:37)

    # Link komentara

  97. Lejkersi im bas ne leže, e kako ne trejdovaše Mareja za Bogdana i Barnsa dok su mogli, steta.
    Marej je 10 puta bolji igrač tip se kreče izuzetno nema šut 12-3 kao Bogi.Da se nije povredio Denver bi lagano uzeo prsten i mogla bi se praviti kombinacija sa jokič-Porter-marej.
    (slaviša šmigič, 4. maj 2021 08:36)

    # Link komentara

  98. Sramana odluka sudija faul u napadu Kampaca kada je MPJ pogodio trojku, zaista sramna sudijska odluka, a cudno mi je bas sto nisu trazili challenge...
    (Mladen, 4. maj 2021 08:36)

    # Link komentara

  99. Čekajte malo.. Jeste Gasol bio odličan ali je i Jokić imao odličnu zadnju četvrtinu kad se lomilo, izmišljao je poene. Odučio ga Gasol odbranom? Ljudi, lako je ući na kraju kao izmena i fokusirati se samo na jedan zadatak, da igraš odbranu na jednom čoveku. Jokić sa druge strane treba konstantno da bude "sve i svja" u napadu jer nema niko drugi raspoložen i još da igra odbranu i skače. U pomenutoj situaciji nije Rivers kriv, ako je naterao Takera da baci frljoku onda je odradio posao. Spretnost Gasola i splet nesretnih okolnosti (flop Dejvisa) je prelomio meč. Svaka Denveru čast što su uopšte uveli meč u neizvesnu završnicu.
    (Соко сиви, 4. maj 2021 08:31)

    # Link komentara

  100. Bas volim sto su ih Lejkersi dobili bez Lebrona i Sredera zbog nadmenih komentara od juce. Kao i zbog hejta na jednog Dirka Novickog na vest o Wariorsima iz 2007 kada su izbacili Dalas u prvom kolu. Kaze kad Jokic dobije mvp mozemo ga zvanicno proglasiti za najboljeg evropljanina ikad. Pa "vi" mozda i mozete ali dzabe kada 97% ostalih ljudi na planeti zemlji nece biti tako pristrasno nastrojeni. A godinu dana pre toga,Dirk sa 37 poena u sedmoj utakmici vodi Dalas do pobede protiv aktuelnih sampiona Spursa u drugom kolu,pa pobedjuju jednog od favorita Finix i mvp Nasha,pri 2:2 u seriji,Dirk ubacuje 50 poena. Da bi u finalu posle 2:0 usledio preokret Heata sa milion slobodnih bacanja i 3 pobede od jedan,dva razlike. Diop,Dirk,Adrian Griffin,Josh Howard,Jason Tery prva petorka Dalasa,garantujem da pola ovde za trojicu nisu culi. 2005 je simultankom vodio Nemce ranga Cedevite u finale Eura,a sto je titulu osvojio preko Duranta,Westbruka,Hardena,Kobija,Gasola,Bosha,Wejda,Lebrona nema ni veze.
    (Beks, 4. maj 2021 08:18) # Link komentara

    Jel si ti to sad sa Djokovica presao na Jokica?
    (Bot na kvadrat, 4. maj 2021 08:30)

    # Link komentara

  101. To je otprilike ono sto ocekuje Denver ako budu igrali protiv Lejkersa. Doveli Dramonda da bi tukao Jokica, onda ga zamene sa Gasalom koji takodje spada u kvarnije odbrambene igrace, onda tu ubace i Harela, Morisa, Karuza, KCP-a a tu je i AD. Naravano, sve uz podrsku sudija koji dozvole grubu dok izbace Jokica iz ritma a posle se kao iskupljuju sviranjem nekih nevaznih licnih u korist Denvera.

    Sa kosarkaske strane gledano, tek kad se igra protiv jakog tima postane jasno da startna petorka ne moze da izdrzi tri nesutera jer nema suta za tri poena, nema spejsinga, reket je zakrcen i onda nastaje mucenje u napadu jer nema igraca koji moze da pogodi. Taktika je jasna, zaustaviti Jokica i MPJ-a i uradjeno i citav napad nestane.

    Ispadanje PJ Dozijera je ipak previse jer prakticno su ostali bez svih miskih igraca iz prosle godine: Marej, Haris, Barton, Moris, Dozijer. Sad Denver ima bukvalno samo 3 beka (Kampaco, Rivers, Shak) jer je Hauard potpuno neupotrebljev. Da dovedu nekog pleja mogu ali nemaju prazno mesto sto znaci da bi morali da otpuste Cancara sto je tesko uraditi.

    Na kraju treba pomenuti i Malonea koga uvek nadmudre timovi sa jakim trenerima.
    (bskfan, 4. maj 2021 08:30)

    # Link komentara

  102. Opa, vratio se Dejvis... E, da vidim sada ko će da dobije Lejkerse...
    (Tor, 04. maj 2021 08:09)

    Sacramento, Toronto, hahahahahahhahahaa. Dejvis ocajan al samo zadnji poen je odigrao dobro i odma postaje Kralj nebeskog naroda,

    hahahhahahahahaha
    (trta, 4. maj 2021 08:28)

    # Link komentara

  103. Denver osim MPJ nema niti jednog cak i prosecnog sutera...cak ni Barton i Moris kad se vrate oni nisu dobri suteri za 3 poena...nije mi jasno zasto Denver godinama odbija da potpise dobrog 3 and D igraca koji ce da pogadja trojke i igra odbranu samo im to treba...rekao sam da je Ostin Rivers greska, bolje sa su potpisali Geralda Greena koji bar zna da pogodi trojku, kazem to im bas fali kao ekipi.
    (Marko, 4. maj 2021 08:26)

    # Link komentara

  104. Evo još jednog nabijača statistike. Kaže ne zanima ga MVP, a igra svaku utakmicu pa loptu ne ispušta iz ruku ko zvečku. Više ne juri skokove i asistencije, nego poene. Džaba kreči nadam se da nikad neće takav igrač dobiti MVP nagradu jer njegova igra, a i njegov poen nisu atraktivani. A kao paket Somborac nikad neće biti zvezda.
    (Karleuša, 4. maj 2021 08:25)

    # Link komentara

  105. Mvp


    Ljudi, manite se toga. Dzaba je sve to kada izgubis utakmicu.

    Nama je duci simonovic davao 50+, ali su gubili.
    (ntt, 4. maj 2021 08:24)

    # Link komentara

  106. Prava plejof utakmica, obe ekipe su bile maksimalno naložene da pobede. Suđenje je bilo katastrofalno na obe strane.

    Kakav je flop Dejvis prodao sudijama na Kampaću, koji je metar i žilet, ta trojka MPJ-a bi mnogo značila. Čudi me da Meloun nije tražio čelendž.

    Sa Jokićem su sva tri centra Lejkersa bili baš fizički nastrojena, verovatno im je bila taktika da ga maksimalno izmore.

    Klju pobede je Gasol, odlično je odigrao. Kako onaj panj Dramond ima prednoat u odnosu na njega i veću minutažu je prava misterija.

    Denver je dobar defanzivno, ali ofanzivno samo Jokara konstantan i MPJ klimavo, ostali nestali.

    Važno mi je da Jokara uvek popuni kolone u porazu. Kako god okreneš mrzim Lejkerse samo tako, odvratna ekipa.
    (Šećer, 4. maj 2021 08:23)

    # Link komentara

  107. Ne volim Lejkerse ni malo, ogavna ekipa, mozda cak i najodvratnija u nba, al nocas sam navijao za njih samo zbog nabedjenog naroda koji drobi o Denveru danima kao da su Chicago Bullsi iz 97'!
    (as, 4. maj 2021 08:22)

    # Link komentara

  108. Jedino dobro u ovom porazu je dobar učinak Jokića. Falio je Milsap i bolje partije Dozijera i Gordona, verovatno bi dobili tada. Sad slede neke teže utakmice i rasplet za poredak. Dalas ima možda i najlakši raspored od ekipa od 3-6 mesta. Svašta može biti do kraja što se tiče poretka i parova za PO. Nadam se samo da Denver neće odmah na Lejkerse.
    (DukiNS, 4. maj 2021 08:20)

    # Link komentara

  109. Lejkersi im bas ne leže, e kako ne trejdovaše Mareja za Bogdana i Barnsa dok su mogli, steta.
    (Marko, 4. maj 2021 08:19)

    # Link komentara

  110. Bas volim sto su ih Lejkersi dobili bez Lebrona i Sredera zbog nadmenih komentara od juce. Kao i zbog hejta na jednog Dirka Novickog na vest o Wariorsima iz 2007 kada su izbacili Dalas u prvom kolu. Kaze kad Jokic dobije mvp mozemo ga zvanicno proglasiti za najboljeg evropljanina ikad. Pa "vi" mozda i mozete ali dzabe kada 97% ostalih ljudi na planeti zemlji nece biti tako pristrasno nastrojeni. A godinu dana pre toga,Dirk sa 37 poena u sedmoj utakmici vodi Dalas do pobede protiv aktuelnih sampiona Spursa u drugom kolu,pa pobedjuju jednog od favorita Finix i mvp Nasha,pri 2:2 u seriji,Dirk ubacuje 50 poena. Da bi u finalu posle 2:0 usledio preokret Heata sa milion slobodnih bacanja i 3 pobede od jedan,dva razlike. Diop,Dirk,Adrian Griffin,Josh Howard,Jason Tery prva petorka Dalasa,garantujem da pola ovde za trojicu nisu culi. 2005 je simultankom vodio Nemce ranga Cedevite u finale Eura,a sto je titulu osvojio preko Duranta,Westbruka,Hardena,Kobija,Gasola,Bosha,Wejda,Lebrona nema ni veze.
    (Beks, 4. maj 2021 08:18)

    # Link komentara

  111. Ni blizu MVP partije, da budemo pošteni.

    Loš šut, očajna reakcija na prodor THT-a na kraju, nije smeo da mu dopusti ofanzivni skok i šut kojim je utakmica rešena. ž

    Ostali su bili još gori, ali Lejkerski igraju strašnu odbranu, tako da je bez četvorice standardnih igrača bilo zaista teško.
    (Sgt Major, 4. maj 2021 08:17)

    # Link komentara

  112. Tek se protiv ekstremne odbrane Lejkersa videlo koliko zapravo Nagetsi imaju malo pravih opcija u napadu. Sem ultra agresivnog Jokića i pomalo odsečenog Portera ne možeš da računaš unapred ni na čije poene. E tu fale Marej, pa čak i Barton, da izmisle nešto kada je gusto.
    (Milan, 4. maj 2021 08:17)

    # Link komentara

  113. (znanje-imanje, 04. maj 2021 07:57)

    O čemu govoriš ti? Prevedi u kratkim crtama
    (neko tamo, 4. maj 2021 08:15)

    # Link komentara

  114. Vrlo dobre odbrane ova tima. Kampaco je zver a gordon koliko je ojacao odbranu dwnvera toliko je uzasan u napadu. Ima ruzniji i neefikasniji izbacaj za tri od mene. Jikic mvp partija ali uz puno muke i dosta promasenih suteva. Kazem ovo je bila prava plejof utakmica. Lepo je sto su se na kraju svi pozdravili i izgrlili, respekt postoji kod ove ekipe.
    (Wlado, 4. maj 2021 08:13)

    # Link komentara

  115. Zasto nema tabele zapada
    (Milos, 4. maj 2021 08:13)

    # Link komentara

  116. a faul u napadu kampaca nad dejvisom, kad moj pogadja trojku? to je resilo mec a ne ova blokada. Sramotan kriterijum celo vece, i Nikola ima problem sa licnim greskama jedino kad igra protiv lejkersa...zanimljivo. Ali sve u svemu, nikako im ne leze lejkersi kao ekipa i moraju da ih izbegnu u prvom kolu kako znaju i umeju. Jaci su fizicki i imaju veci "size" jednostavno
    (op, 4. maj 2021 08:13)

    # Link komentara

  117. Koliko ružno izgleda za oko ovo Jokićevo geganje, zaista deluje da se čovek zapita ko može da voli ovakav način igranja. Nema tu ni malo lepote. Košarka se pratila zbog igrača kao Kobi, ali ovo je zaista baš gadno.
    (Kobe, 4. maj 2021 08:13)

    # Link komentara

  118. Davis:impresivno
    Kampaco:sporo
    Jokić:ostade bez asistencije 😟
    (Dvokorak, 4. maj 2021 08:11)

    # Link komentara

  119. Sem njega i Kampaca svi podbacili. Očekujem gomilu drvlja i kamenja (po običaju) po treneru, igračima, sudijama itd od frustriranih likova koji nisu gledali utakmicu.

    Ko je gledao, video je tvrdu utakmicu, kao u Evroligi. Prevagu je napravila klupa LA koja je bolje šutirala trojke (Gasol vs Džamajkl Grin i Rivers). Bila je situacija kad je AD flopovao sudar sa Kampacom i odbio se od njega kao da se Volvo kamion odbio od električnog trotineta,a u tom trenutku MPJ pogađa 3. Ali i tu da je bio challenge Melouna, trojka ne bi bila priznata.

    Suština je da je Denver imao loš dan. Zaslužena pobeda LA.
    (Western Devil, 4. maj 2021 08:11)

    # Link komentara

  120. Koja krađa sudija kada je MPJ dao trojku za -1, a u međuvremenu AD pao kao da ga je odneo voz a ne Kampaco od metar i po. Odvratni su Lejkersi.
    (Radomir Salah, 4. maj 2021 08:10)

    # Link komentara

  121. Ovi Lejkersi imaju centara za pet timova bukvalno. Drummond sirovina, Gasol da je bacio sporet i on bi upao, Harrell ume da bude zeznut…..Tesko je igrati sa njima a pritom ekipa zavisi samo od tebe, bravo za naseg Jokaru…
    (Snupiii, 4. maj 2021 08:10)

    # Link komentara

  122. Dejvis je ubedljivo najbolji odbranmeni igrac na svetu, kakav Gobert kakvi bakraci, Jokic je MVP Embid moze da mu cisti patike....
    Dejvis i Jokic su 2 monstruma koji da igraju zajedno bi prebrisalikao gumicom celu ligu...
    (Maree, 4. maj 2021 08:10)

    # Link komentara

  123. Samo dobra odbrana na Jokiću i postaje manji od mahovog zrna, Gasol ga pojeo za doručak! Izgubio se ne zna gde bije kad ga ovaj preuzeo u odbrani!
    (gasol, 4. maj 2021 08:10)

    # Link komentara

  124. Ovo što radi na terene Ras Vestbruk nije viđeno u svetu košarke, evidentno jedan od rekorda za koji se smatralo da neće biti srušen pada već ove sezone, zbogom Oskare, dobrodošao Ras, doduše i ol star utakmice su bile ne tako davno ozbiljnije nego regularni deo današnje cirkuz NBA lige.
    (Zavera protiv Nikole Jokića, 4. maj 2021 08:09)

    # Link komentara

  125. Umor
    (Milos, 4. maj 2021 08:09)

    # Link komentara

  126. Opa, vratio se Dejvis... E, da vidim sada ko će da dobije Lejkerse...
    (Tor, 4. maj 2021 08:09)

    # Link komentara

  127. Prljava,plej of odbrana Lejkersa,minimum 5 faulova nije svirano na Jokiću.Porter jako teško igra kad mu se "uđe u meso", Kampaco sjajan u odbrani.Pustimo to od sinoć.Nadam se da će Maloun i ekipa biti pametni i kalkulisati,u poziciji su to da rade.Denver treba da ostane na poziciji 4 i da beži od Lejkersa(dva "teškaša" na Jokiću,AD je bolji u svemu od Gordona,Lebron=Barton ne treba ni komentarisati,nikako im ne leže,mislim da nemaju šanse protiv njih) koji verujem neće biti peti,prestiće ih Dalas(imaju najlakši raspored), možda i Portland.Puno bolji izbor za Denver, Dalas ili Portland,ako prođu to onda Juta ili još bolje Finiks..
    (goblin, 4. maj 2021 08:08)

    # Link komentara

  128. Јокића обожавам али ајмо мало реалности, човек је на крају за победу погодио управо преко Јокића. Прокоцкао је два-три напада у завршници утакмице. Ипак одлична партија. Идемо даље.
    (ацос, 4. maj 2021 08:08)

    # Link komentara

  129. Od kad je matori Gasol ušetao na teren budući MVP se izgubio, nije poentirao skoro nikako, odučio ga Gasol od košarke sa brutalnom odbranom!

    P. S. Onaj Drummond ko pusti lika da igra uopšte košarku, pa taj veze sa životem nema, još čitam kako neki pametnjaković priča kako pored njega nema prolaza u reketu a prolaze i babe i dede pored njega. Čoveka treba trejdovati u ABA ligu mada nije ni za tamo, najveća prevara u istoriji nba lige.
    (ohoho, 4. maj 2021 08:07)

    # Link komentara

  130. Je li moguće da je baš svaka njegova partija MVP kalibra..onda ima takvih svaku noć barem 5-6..evo Westbrook veceras više od 20 skokova i asista..odvdje bi se vjerojatno urušila stranica..volim ja Jokića al ne treba ni pretjerivati ama baš svaki dan..svejedno je je li šut 12/28 ili 13/17,da li je 5 asistencija ili 15 opet isti naslov i isti komentari
    (JECA, 4. maj 2021 08:06)

    # Link komentara

  131. Nazalost, u poslednjoj odbrani je Jokic zakazao na defanzivnom skoku..
    (rasprer, 4. maj 2021 08:06)

    # Link komentara

  132. Goru utakmicu odavno nisam gledao.
    (Miroslav, 4. maj 2021 08:06)

    # Link komentara

  133. MVP partija je kad pobijediš a i 12/28 za centra su loši postoci šuta, svejedno, Nikola je zaslužio ove sezone MVP da odmori sve do kraja.
    (Rocky Balboa, 4. maj 2021 08:05)

    # Link komentara

  134. Šta ovo bi narode? Pa vi kažete Denver ide do druge pozicije, a gle čuda opet su četvrti, hahahahahahaha
    (xyz, 4. maj 2021 08:04)

    # Link komentara

  135. Jokic na svom nivou protiv Lejkersa, 12 od 28 sut.
    (realno, 4. maj 2021 08:04)

    # Link komentara

  136. Ko da su namerno izgubili.
    Porazom Portlanda Denver je praktično obezbedio PO, sad će svi da kalkulišu i biraju slabijeg protivnika.
    (tocka, 4. maj 2021 08:03)

    # Link komentara

  137. Utakmica evropskog rezultata. Odlicne POff odbrane na obe strane. Denver jako los ofanzivno. Sve zivo promasili. Gordon+Rivers+Dozier+Grin=17poena? Svi igrali 20+ min. Vrv sut za 3p i presudio. Denver 25% Lejkersi 43%.

    Ode i Dozier. Povreda, butina vrv :(((

    Jokic i pored odlicne statistike, nesto losiji mec (suterski). Nateran na jako teske suteve, promasivao (12 od 28 iz igre). Konstanto na sebi imao iskusnog teskasa, proverena taktika Lejkersa iz proslogodisnjeg finala. Dramond/Gasol (odlican jutros) uz pomoc Dejvisa/Morisa + Karuso iza ledja. Prva dvojica bez izrazitih ofanzivnih uloga, glavna da cuvaju, biju i provociraju Nikolu. Uspesno, rana 4 faula, van suterskog ritma... Solidna odbrana Nikole, 1 blokada + 2 ukradene, +/- +3 u izgubljenom mecu.

    Portera odlicno sakrili tri cetvrtine. U poslednjoj budjenje, raspucavanje. Kljucna trojka pred kraj oduzeta faulom u napadu koji je i komentator(ka) ESPNa osporavala. Dejvis se zaleteo da brani Portera na sutu, udara u Kampaca (koji nije u kretnji ka njemu), saplice se, faul Fakua. Hmm...

    Kampaco standardno fenomenalna odbrana, 5 ukradenih, konstantno smetanje, par dobrih koseva, 8 proigravanja ALI.. kao sto je neko vec komentarisao, problem u "spejsingu" startera ocigledan. Sa njim u petorci Nikola ima igraca manje za razigravanje, napad obruca iz drugog plana (obojica sa iste strane lopte/kreacije). Povratak Morisa najavljen u skorije vreme. Ako se desi, taman meceva za kakav takav povratak u formu.

    Gordon (+8) odlicna odbrana Dejvisa. Dva puta ga blokirao (3bl ukupno). Jeste Dejvis dao 25p ali je toliko imao loptu u rukama, toliko je puta pokusao napasti kos da je odbrana Gordona iole bila losija, laganih 35+ poena za obrvu.

    MekGi iz pika bio odlican. Dobri minuti, 10 poena. Grin opet duh (najgorih -12). Milsap odmarao.

    Sa druge strane Dejvis blokada za osiguranje pobede (doduse nad Kampacom koji je def imao dovoljno sekundi da ga fintira i sutne slobodan). Sacuvao ekipu pada u PlayIN zonu (za sada). Gasol vrv i kljucna uloga. Dodavao, pogadjao za 3p, sirio teren, odlicno smetao Jokicu (najvecih +17). Onemogucio skok u odbrani Nikoli, sto je rezultiralo kosem za pobedu Lejkersa.

    Sve u svemu, uz ocajno sutiranje gotovo svih iz Denvera Lejkersima je bilo dovoljno da bace sve fizikalije na Nikolu i sakriju Portera, otezaju mu prijem lopte. Izbeci ovakav scenario u prvoj rundi POffa, prvenstveno izbegavanjem teskih i visokih jezerasa :)
    (Pera Ždera, 4. maj 2021 08:02)

    # Link komentara

  138. Niste gledali meč, očigledno, pišete napamet - gledajući brojke...
    Fakers-i i sudije su pustile Jokića, odradili su posao zajedno - taman koliko je trebalo da Nikola stalno bude "na ivici živaca" i da ne igra, upravo tu pomenutu, MVP igru - koju stalno igra.
    To + trener Meloun ima svoje probleme, koje će teško uspeti da reši...
    Očigledno da je "sporost u reakcijama" JEDINA STVAR na koju može da se 100% računa u njegovom slučaju, a da ima problem sa LA Fakers-ima, očigledno je.
    Bože daj, da se i P.J. nije povredio tako da odsustvuje duže, kao ostali.
    KAKO SU MI ODVRATNI FAKERS-i, TO JE ČUDO !!!
    (Chana, 4. maj 2021 08:02)

    # Link komentara

  139. Nije los ovaj poraz. Sad i Denver moze lakse da kalkulise poziciju.
    (Sima, 4. maj 2021 08:02)

    # Link komentara

  140. Smešan vam naslov,hahaha !?
    (zvezdoprc, 4. maj 2021 07:59)

    # Link komentara

  141. Gledao sam utakmicu za razliku od Denverovaca koji ostavljaju komentare zbog pluseva a ne zbog utakmica. Idemo redom: Prvo sto smo videli je da je Gasol koji je odavno prestao da igra ozbiljno odučio Jokića sa odbranom. - Druga stvar: Sta mozemo ocekivati od komentatora danas? Pa samo jednu stvar, da nadju zrtvu u Denveru na koju ce svaliti krivicu za poraz, iako je jasno da je za poraz kriv Jokic jer mu je Horton-Tucker oduzeo loptu ispred nosa na par sekundi do kraja. Ali narod ce pre da okrivi nekog drugog samo da buduci njihov MVP ne bude da se obrukao. Dalje, kao sto sam i rekao vise puta Denver je raspad ekipa a mnogi idu toliko daleko da tvrde da su oni medju tri najbolje ekipe u ligi a dokaz koliko su losi je da su Klipersi pre neku noc odigrali najgoru utakmicu u sezoni a Denver najbolju i opet je bio skoro egal na kraju. Zakljucak: Dobili ih raspali Lejkersi bez Srudera i LeBrona, ej, Lejkersi koji su najgora suterska ekipa lige ubedljivo i jos oslabljeni, kojeg puni Sacramento, Toronto, svi zivi. Sada Denveru tek slede porazi od Bruklina, Knicksa, Jute. Itd. Al narod ce i dalje tvrditi da Denver moze do drugog mesta, hahahah.
    (Pera trta, 4. maj 2021 07:59)

    # Link komentara

  142. Dejvis žuri da udari u Kampaca i odbija se od njega ko od zida; pada, sudije mu daju faul i poništavaju trojku MPJ; nije 89 ostaje 86. To je odlučilo. A baš će taj "LeBron legacy" biti i u PO. To može da prevaziđe samo i jak i kompletan tim. Sa ovim ritmom povreda Denvera to neće da oće.
    Uspeli su da je čak i Nanji povređen. Dečko je morao, bar pre Gordona, stalno svako malo da igra. Nije?! I sad kad je presedeo celu sezonu - povređen je?! Pa kako geniji? I to baš kad je Milsap opet povređen? Pa da, već je odradio oba dobra meča, ispunio očekivanu kvotu za sezonu i 10Mil.
    Ako su upravo izgubili Doziera verovatno je to ono što je najzad ipak previše. Kraj je sumanute sezone. Plus baš takav raspored da gostuješ najboljim timovima. Treba da ga odradiš kao i PO sa 3 beka?! Nedovoljno koja su da su. Ali to su dva nova, neuigrana, koje imaš samo jer ih niko nije hteo. A glavni bek - Kampaco?! Ne-ve-ro-vat-no. Sve i da se Moris i Barton povrate biće van forme. Koji ionako nisu zvezde NBA. A roviti se možda i opet povrede. Preforsirani, preigrani ni Nikola a kamoli MPJ ne mogu to izneti. Fali im svežina a još više struktura, rotacija, i protok lopte, mogućnost igre, i bočni heroj itd. ISO iso iso iso... i uz mučenje ispašće.
    6 godina vođstva Denvera Malouna obeležava ne samo veliko neznanje nego i ubedljivo najveća povređenost od svih NBA timova. Bude loša sezona i pehovi i sve - ali ne 6 sezona. Ne bi ga tek otpustio nego tužio za štetu. Bez čak i Doziera šansi skoro više nema.
    (znanje-imanje, 4. maj 2021 07:57)

    # Link komentara