1. Dosadnog li sporta, i moto gp i formula 1.
    (Marko, 2. maj 2021 19:32)

    # Link komentara

  2. Frenki je kralj ! Dominirao je u dvojkama i došao u GP. Prošle godine je imao limitiran motor ( ograničenje snage i broj obrtaja) uz to je imao motor prethodne generacije . Ove godine isti taj motor . Ne zaboravite da je prošle godine bio 2 u šampionatu a nije završio 3 od uvodnih 5 trka i to zbog kvara na motoru ne njegovom greškom . Ove godine slična situacija kvar motora na drugoj trci i loše podešavanje na prvoj . Kada bi dobio fabricki motor i punu podršku kladio bih se da osvaja šampionat.
    Napred Frenki.
    (Sasa, 2. maj 2021 18:59)

    # Link komentara

  3. Kvartararo je imao problem s rukom, velike bolove i kočio je s 4 prsta umesto jednim. Isti je problem imao i pre dve godine i operacijom je rešio problem ali sad ni sam ne zna otkud ovo odjednom i to usred trke posle savršena tri dana vožnje.
    (pedala, 2. maj 2021 18:08)

    # Link komentara

  4. Forca Banjaja!
    (MXT, 2. maj 2021 16:50)

    # Link komentara

  5. Ne kapiram likove koji šatro nešto ne prate a dođu to da komentarišu? Ko ti brani prijatelju, idi gledaj šah, boćanje onaj smor od formule i slično, šta tražiš ovde?
    Da se posvetimo trci: Milera nisam očekivala ni u prva tri, bravo za majstorsku vožnju od početka do kraja! Šta reći za Frenkija na dve godine staroj Jamahi osim, bravo dečko! Banjaja mi je bio favorit što se tiče Dukatija i nije razočarao. Kvartarara je stvarno bilo mučno gledati, šteta za te gume. Mark pokazuje zašto je jedan od najboljih vozača svih vremena, i pored svih problema, odličan plasman. Rosi tavori i na moju veliku žalost ne vidi se svetlo na kraju tunela :(
    Jovo brate, gde si sam vidiš šta nas je :)
    (Klara, 2. maj 2021 16:42)

    # Link komentara

  6. Gledaj te formulu jedam, mnogo bolji sport, mnogo se više novca ulaže i po zvaničnim podacima je jedno deset puta najmanje gledaniji od ovoga.
    (legolas, 02. maj 2021 13:05)

    Sta da gledamo? Takmicenje u kome svega ima osim trkanja. U kome se sve zna. Hamilton ce opet biti sampion, ne zato sto je nakbolji vozac vec zato sto ima najbolji bolid. Na prosloj trci je bio jedan minut van staze! Jedan minut, ej!!! i zavrsava kao drugi! U takmicenju gdje bi trebalo da desetinke odlucuju, on kampuje jedan minut kraj staze i zavrsava kao drugi. Svako malo sejfti kar na stazi i trka krece iznova. Svaka ti cast na zivcima da gledas to. Ja sam prestao od kad se Sumaher oprostio, jer sam navijao za njega, a i tad je imao dominantan bolid u Ferariju, al opet je kolko toliko bilo bolje nego ovo. Davno je proslo slavno vrijeme Formule 1
    (kaokakao, 2. maj 2021 16:03)

    # Link komentara

  7. Ipak je dukati,najbolji motor zadnje dve godine...
    (1Djoković, 2. maj 2021 15:43)

    # Link komentara

  8. @kozuki oden: u pravu si,hvala👍
    (Ivana, 2. maj 2021 15:42)

    # Link komentara

  9. Velika šteta za Kvartarara kakav kod da je problem imao. Čestitke Dukatiju, Mileru na vrhunskoj vožnji. A tek slede staze koje više prijaju Dukatiju pa Banjaja verovatno sada zadovoljno trlja rukama. Ipak najveći pobednik ove trke je Morbideli. Čovek je napravio čudo i posramio pre svega sve ostale vozače Jamahe a potom i veliku većinu vozača iz ostalih timova.
    (smeh, 2. maj 2021 15:33)

    # Link komentara

  10. Ivana
    Ispravka, Taka Nakagami je bio najbolje plasirana Honda. :]
    (Kozuki Oden, 2. maj 2021 15:28)

    # Link komentara

  11. Samo vi pričajte kako Mir razočarava, a on je upravo ovakvim trkama uzeo titulu prošle sezone. U Le Manu možda eksplodira Zarko ili Markez, a Peko ili Miler ne završe trku, a Mir će opet imati barem svoje 4-5 mesto.
    (lavirint, 2. maj 2021 15:22)

    # Link komentara

  12. Gledaj te formulu jedam, mnogo bolji sport, mnogo se više novca ulaže i po zvaničnim podacima je jedno deset puta najmanje gledaniji od ovoga.
    (legolas, 02. maj 2021 13:05
    kako neko moze biti toliko ograničen i napisati takav komentar
    čoveče jel imaš ti mozak!? pa i da se ulaže milion puta više novca,kakve veze ima? ako se meni više sviđa moto gp
    (bojan, 2. maj 2021 15:22)

    # Link komentara

  13. Rinsu zabraniti da vozi u pijanom stanju.
    (Gpfan, 2. maj 2021 15:22)

    # Link komentara

  14. Ajmoooo Djek, napokon!!!

    Jovo
    Ti sto ti kazu da si lud nisu svesni sta propustaju.
    (Kozuki Oden, 2. maj 2021 15:21)

    # Link komentara

  15. bravo za sve.drago mi je da se zarko I dalje drži.mark je čudo prirode, toliko padova tokom vikenda,on napreduje 5 pozicija i završi trku kao najbolje plasirana honda.kvartarara je bilo mučno gledati ali rins mi je misterija.izgleda da on sam sebe sabotira.
    (Ivana, 2. maj 2021 15:21)

    # Link komentara

  16. @legolas

    Ti gledaj da se opismeniš, nikad nije kasno.
    (mile rizik, 2. maj 2021 15:14)

    # Link komentara

  17. @jovo

    Nisi lud brate po Moto Gp-u. I bolje sto ne gleda masa ovo. Samo mi odabrani. Ne treba GP da postane dosadna F1. Odlican posao za Dukati. Peko je toliko drag lik da bih voleo da ima karijeru kao Stoner na Dukatiju i uzme titulu. Mir razocarao. Kako vreme prolazi bice sampion sa 1 pobedom u karijeri. Kao Hejden nekada..
    (NR, 2. maj 2021 14:54)

    # Link komentara

  18. Jedva čekam da počne, veliki praznik danas i plus MGP, kakvo uživanje. Jedino što sam na nekom roštilju u osim mene ovo više niko ne gleda/prati i kažu da sam lud što to gledam, da to ionako niko ne gleda. Onda mi krivo što nemam sa kom da prodiskutujem o trci i da razmenimo utiske. Ovako usamljen kao neki čudak, a više od pola ovih gleda onu dosadnu formulu 1?!
    (Jovo, 2. maj 2021 13:15)

    # Link komentara

  19. Gledaj te formulu jedam, mnogo bolji sport, mnogo se više novca ulaže i po zvaničnim podacima je jedno deset puta najmanje gledaniji od ovoga.
    (legolas, 2. maj 2021 13:05)

    # Link komentara