1. Platite coveku platu , prosto.
    Navikle srbende da rade bez plate pa misle da to tako treba.
    (Deda Miloje, 5. maj 2021 05:07)

    # Link komentara

  2. @Romi

    Mislim da nošenje ovih "grudnjaka" kod fudbalera ima veze sa radom sovjetskog lekara Konstantina Pavlovića Butejka. Izguglaj ako te baš zanima.
    (Srbenda, 4. maj 2021 09:17)

    # Link komentara

  3. Postoji jedan klub u Engleskoj čiji su navijači pokazali svoje mišljenje o upravi i ljubav prema svom klubu. Možemo li mi isto tako?Možemo sigurno,a da li smemo? Paa,ne smemo od navijača...
    (Dićinćale, 4. maj 2021 08:58)

    # Link komentara

  4. Kulturan čovjek
    (a vi se stidite., 3. maj 2021 23:15)

    # Link komentara

  5. Razumem čoveka. Ja ne bih proveo sa grobarima ni 2 dana. Mnogo teški ljudi.
    (Kole, 3. maj 2021 19:47)

    # Link komentara

  6. Skoro za sve si u pravu. Osim činjenice da ti pohapšeni "navijači" nikada i nisu bili navijači Partizana, nego Rada, Zvezde, Zemuna... i na tribinu su došli po zadatku, uz veoma jaka leđa. Međutim, u međuvremenu su se osilili i preterali, pa su ih ta leđa pustila niz vodu. Ne mešaj navijače sa ološem. Zbog ološa, navijači sede kući.
    (Đuro, 2. maj 2021 16:42)

    Ма Ђуро 100% си у праву, на том стадиону никад и нису били навијачи тог тима, него Рада, Звезде, Земуна, сви по задатку. Ви прави навијачи, седите код куће и чукате по тастатури...
    (Алекса, 3. maj 2021 17:31)

    # Link komentara

  7. Cujem da je novi kandidat da zameni Asana takodje Japanac - Nakitu Tenatako
    (Anarhija all over Baščaršija, 3. maj 2021 16:06)

    # Link komentara

  8. Skoro za sve si u pravu. Osim činjenice da ti pohapšeni "navijači" nikada i nisu bili navijači Partizana, nego Rada, Zvezde, Zemuna... i na tribinu su došli po zadatku, uz veoma jaka leđa. Međutim, u međuvremenu su se osilili i preterali, pa su ih ta leđa pustila niz vodu. Ne mešaj navijače sa ološem. Zbog ološa, navijači sede kući.
    (Đuro, 2. maj 2021 16:42)

    Bravo za komentar. Ne želim da pročitam reč navijač uz ime onog koji preskače ogradu u želji da tuče drugog navijača svog kluba, koji protestvuje zbog nečega ili nekoga.
    Takve "navijače" bih poželeo svom najvećem neprijatelju.
    (JSD PFC, 3. maj 2021 14:48)

    # Link komentara

  9. @Rty

    Ti si klasican primer podanickog mentaliteta.

    Koji smo to mi i koji ste to vi?
    Idemo Srbijo, pravo u propast, jedan narod, jedan vodja, jedan klub.

    Da li se neko od vas ikad zapita zasto recimo Poljaci ili Austrijanci prave LIGU? Cilj je tamo da ima sto vise klubova koji se bore za titulu. Cilj je da klubovi imaju sto vise publike na tribinama. To onda privlaci sponzore, donosi novac od TV prava i tako dalje i tako dalje. Ali ono sto je kljucno - to donosi uzbudjenje kod ljudi, to donosi smisao sportu.

    Ligu igras 34 ili 38 kola, a u Evropi se igra daleko manji broj meceva.
    Osim toga, da li ce i Zvezda puniti tribine da ljudi gledaju poraze od 5:0 ili 6:0?

    Naravno da nece. Pa otkud onda toliki novac za pojacanja? Otkud?
    Da li je to dugorocno odrzivo, a sve i da jeste (tako sto cemo svi da placamo porez na Zvezdu), koji je smisao toga? Zasto svi mi dajemo pare? Da se simulira neko takmicenje koje ni po jednom jedinom segmentu to nije?
    Cemu to sluzi? Tome da tvoja napacena dusa moze da napise neki komentar i pokaze da ste "vi" jaci od "nas".

    Po cemu? Po pametnijim odlukama pri dovodjenju igraca? Po boljoj taktici na utakmici? Po tome sto vise para donirate klubu? Ili ipak po tome sto je vodja vas? Samo napred u totalno ludilo mozga!

    Dok navijaci MUTD protestvuju, jer hoce da se njihov klub takmici i da pobedjuje i gubi, vi se sladite time sto se gusi svaka pomisao na neku konkurenciju. Ti si rodjeni gubitnik, ali to ne razumes.
    (moje ime, 3. maj 2021 14:02)

    # Link komentara

  10. Ne zna srbin šta je poštenje i čast!
    (Pera genije, 3. maj 2021 07:34)

    # Link komentara

  11. Direktiva je kristalno jasna. Svako ko pravi razliku u kvalitetu u korist Partizana, bez obzora na sport, mora da ode iz Partizana. Na ovaj ili onaj način. Volden, Trinkijeri, Gordić, Savo, Sadik, Fića, Asano, Suma, pa Natko, Banjak.
    (Slučajna slučajnost, 2. maj 2021 23:55)
    Vi ste svi kolektivno malo skrenuli izgleda.
    Hahah direktiva kao da igrade atomski fudbal. Jeste eno svima se tresu gace od vase klase pa se umesale i CIA BiA. Prica se da su i Englezi umesali prste jer znaju da ako sluzbe ne reaguju haracete Evropom vekovima.

    Boze koliko ste izvetrili s glavom kad su vam svi krivi sem vas samih.
    (Rty, 3. maj 2021 03:35)

    # Link komentara

  12. Nema kluba na kugli zemaljskoj da posluje zadnjih godina pozitivno.
    Vecina je u minusu minimum 50%I vise.Kako se snalaze za plate,samo zaduzivanje i dokle i dokada🎯🤑🤢😵👎💲👎💲��😫🤪😪😣🥵
    (Voisin, 3. maj 2021 01:32)

    # Link komentara

  13. Godine 2012.kao najtrofejnije sportsko drustvo na svetu
    (freeman, 2. maj 2021 10:10)

    CSKA Moskva samo streljacka i gimnasticka sekcija imaju vise trofeja nego celo JSD od osnivanja do danas... U cemu ste vi to najtrofejiniji?
    (Antidervis, 3. maj 2021 00:40)

    # Link komentara

  14. (Miloš, 2. maj 2021 17:49) # Link komentara

    Ajde ti daj link za te podatke a nemoj klasično serbski lupetat bljuzge koje si isisao iz prsta. Ti znaš ko kome daje i koliko i kakve su knjige. Kakvih likova ima u serbiji, nije normalno.
    (Samo laž, 3. maj 2021 00:16)

    # Link komentara

  15. Direktiva je kristalno jasna. Svako ko pravi razliku u kvalitetu u korist Partizana, bez obzora na sport, mora da ode iz Partizana. Na ovaj ili onaj način. Volden, Trinkijeri, Gordić, Savo, Sadik, Fića, Asano, Suma, pa Natko, Banjak.
    (Slučajna slučajnost, 2. maj 2021 23:55)

    # Link komentara

  16. Našu upravu bi sada trebalo vezati za uspeh tužbe koju će Partizan podneti. Ako presuda bude u korist FKP mogu da odu na dostojanstven način, jer šteta je svakako počinjena.
    Ako presude u korist Asana moraju opet da odu ali, da plate sudske troškove i advokata iz svog džepa i usput da krivično odgovaraju pred sudom za višemilionsku štetu nanetu FKP. Postoji institut u pravu da se šteta može učiniti i nečinjenjem.
    U ovom slučaju su znali da Asano želi isključivo otići u neku od liga petice, a oni su mu nudili Arape, pa čak i Kaiser Chiefse u J. Africi.
    Kada već igraš takvu igru onda ne smeš biti dužan ni jedan jedini evro. Tada je i pravo na tvojoj strani.
    Tu dolazimo do neznanja i nečinjenja.
    (pravnik, 2. maj 2021 22:12)

    # Link komentara

  17. Kazu da mu nisu dozni osim bonusa iz 2019? I neke plate iz marta 2020? I jos nekih bonusa a da su mu ostalo isplatili zakljucno sa platom iz Februara?
    Jel mene neko zeza? Ili si duzan ili nisi. UEFA tolerise dugove do 3meseca a ne godinu ili dve! I Nije bitno da li je 3k 30k ili 300k evra! To sto ste mu isplatili 240k kad je pretio tuzbom ne znaci da je sve u redi kad ste mu preko toga ostali duzni.. I koliko taj ima uopsteplatu kad su se nakupili dugovi od preko 300k +poslednje dve neisplacene plate??
    Ove podatke je zvanicno objavila uprava Partizana pokusavajuci da se opere. Nije mi najjasnije sta je ovde na njihovoj strani i na osnovu cega zanivaju optimizam da mogu dobiti na sudu? Ili samo zamazuju oci navijacima jer do sudjenja ce se vec zaboraviti a oni ce i dalje sebi uredno isplacivati zarade..
    (nele, 2. maj 2021 19:33)

    # Link komentara

  18. A smejali ste se Lalatu pre dva meseca
    (реално, 2. maj 2021 18:00)

    # Link komentara

  19. Jedva čekam knjigu Asana.
    (zvezdaš, 2. maj 2021 17:56)

    # Link komentara

  20. Neko je napisao "Dinamo je morao sve sam da zaradi". Ako se govori o Dinamu iz Zagreba, evo par podataka.
    Od cca 2000-te svake godine grad Zagreb Dinamu daje oko 50 000 000 čuna za "sport" (skoro 7 miliki evra), dodatno mu daje besplatno na korištenje stadion za koji i plaća održavanje.
    Dalje, pare dolaze od države, sponzora dobrovoljnih i onih drugih, a knjige bistre ko pomije.
    (Miloš, 2. maj 2021 17:49)

    # Link komentara

  21. pohapšeni sponzori i nema više para od droge i sad Bežanija. Samo mi nije jasno ko štiti narko klub partizan od izbacivanja i ili gašenja verovatno av
    (ma jok, 2. maj 2021 17:16)

    # Link komentara

  22. Ја одавно причам да треба да се вратите одакле сте и доведени, само што та држава слабо даје паре за клубове...Динамо је све сам морао да заради....
    (Алекса, 02. maj 2021 14:19)

    turski Cigani u Istambul ili Tiranu?
    to i ja odavno pričam. osnovao ih seljobera iz Užica dok je 44 i 45 streljao čiču i 30.000 rodoljuba
    Pa ih poslao u Tiranu na prvu utakmicu kod pobratimskog policijskog kluba u Tiranu...
    (gladijator, 2. maj 2021 16:55)

    # Link komentara

  23. " Eeee Jaguare, sutra kad se vratiš u Japan ili odeš u neku drugu zemlju imaćeš o čemu da pričaš. Pogotovo ako te pitaju kakvi su bili navijači. Pa kad kreneš normalnim ljudima da objašnjavaš da su navijači ogrezli u kriminalu, da imaju bunker na stadionu, da su pohapšeni zbog najtežih krivičnih dela, da su sakatili i mleli ljude... A ovi još uvek ne razumeju zašto si pobegao iz ove ludnice.
    (mile rizik, 2. maj 2021 10:40) "

    Skoro za sve si u pravu. Osim činjenice da ti pohapšeni "navijači" nikada i nisu bili navijači Partizana, nego Rada, Zvezde, Zemuna... i na tribinu su došli po zadatku, uz veoma jaka leđa. Međutim, u međuvremenu su se osilili i preterali, pa su ih ta leđa pustila niz vodu. Ne mešaj navijače sa ološem. Zbog ološa, navijači sede kući.
    (Đuro, 2. maj 2021 16:42)

    # Link komentara

  24. " Eeee Jaguare, sutra kad se vratiš u Japan ili odeš u neku drugu zemlju imaćeš o čemu da pričaš. Pogotovo ako te pitaju kakvi su bili navijači. Pa kad kreneš normalnim ljudima da objašnjavaš da su navijači ogrezli u kriminalu, da imaju bunker na stadionu, da su pohapšeni zbog najtežih krivičnih dela, da su sakatili i mleli ljude... A ovi još uvek ne razumeju zašto si pobegao iz ove ludnice.
    (mile rizik, 2. maj 2021 10:40) "

    Skoro za sve si u pravu. Osim činjenice da ti pohapšeni "navijači" nikada i nisu bili navijači Partizana, nego Rada, Zvezde, Zemuna... i na tribinu su došli po zadatku, uz veoma jaka leđa. Međutim, u međuvremenu su se osilili i preterali, pa su ih ta leđa pustila niz vodu. Ne mešaj navijače sa ološem. Zbog ološa, navijači sede kući.
    (Đuro, 2. maj 2021 16:25)

    # Link komentara

  25. Ja kao Zvezdaš tvrdim da je upravu Asano kao i mnogi kojima se duguje novac i plata. Navikli lopovi da ne isplaćuju da otimaju. Da li Vazuti kasni plata baš me zanima. Da li se ostalim igračima isplaćuju zarade. Pre par godina imali smo sličnu situaciju u Zvezdi kada je onaj bek pisao o Terziću koji ima sve dok igrači gladuju. Sve se brzo zaboravlja. Skoro je Lalat držao konferenciju o kaatstrofalnom stanju u Vojvodini gde nikom ništa nije isplaćeno. Nisu samo igrači u pitanju. Kao Zvezdaš najbolje je da kažem da komšiji crkne krava ali ta krava je pred svačijim vratima.
    (Zvezdaš, 2. maj 2021 16:14)

    # Link komentara

  26. Ti bi da i radis i da primas platu…brale to je Srbija
    (sportdetective, 2. maj 2021 15:57)

    # Link komentara

  27. Ehhh kad bi svi srbi bili ovakvi.
    (2CRAZY, 2. maj 2021 15:51)

    # Link komentara

  28. Ajde druže da se menjamo,ja ću tebi dati sve moje redovne plate i moj prelepi posao a ti meni svoje plate koje kasne i posao koji je teži od rada u rudniku,na građevini i sl poslova.Sram da te bude,igraš se lopte,pobedio ili izgubio svakoga meseca zaradiš nekoliko desetina hiljada evra i raskidaš ugovor jer nisi na vreme primio par plata dok ljudi u Srbiji rade za 300 do 400 eura poslove koji su odgovorni i kod kojih i svaka mala greškica ili pad koncentracije može dovesti do invalidnosti ili ne retko do smrtnoga ishoda.Još jednom sram da te bude i tebe ali i ove komentatore što te žale(sigurno su i oni neki fudbalerčići u pokušaju).
    (Ljubo, 02. maj 2021 09:01)
    znas da ima ljudi koji moraju da love da bi imali da jedu... da li to znaci da je ok da tebi kasni plata zbog toga?!?
    (lal, 2. maj 2021 15:06)

    # Link komentara

  29. Pobeg'o jaguar
    (kodzo, 2. maj 2021 14:22)

    # Link komentara

  30. Bitno da je Zvezdi drzava svaki put na 60 miliona evra duga dovodila po 10 igraca svaki prelazni tok .
    Zivela Severna Koreja .
    (zvezda drzavni klub, 02. maj 2021 11:12)

    Zivelaaaa !
    (Kim Dzong Un, 2. maj 2021 12:54)

    Ја одавно причам да треба да се вратите одакле сте и доведени, само што та држава слабо даје паре за клубове...Динамо је све сам морао да заради....
    (Алекса, 2. maj 2021 14:19)

    # Link komentara

  31. Хоће ли, сада, Вазура да изиграва јагуара? А Вучела фебруара?
    (Занима ме, 2. maj 2021 14:07)

    # Link komentara

  32. Nije ovo jos nista, treba vas dovesti do gasenja u svim sportovima, treba vratiti duplom merom ! Zvezda je bila bukvalno ostala samo u jednom sportu u boćanju ! U kosarci smo sa omladincima pucali sa +41 u fudbalu 6 uzastopnih titula a bunkerasi likovali i sprdali se e sad im nesto nepravo.....
    (Dje vam tigar bunkerasi ?, 2. maj 2021 13:43)

    # Link komentara

  33. @zvezda drzavni klub
    Decko zvezda je zadnje 4 godine zaradila preko 100 miliona. A za tebe pitanje od cega zivi Partizan? Da nije te drzave da vas finansira vi bi odavno stavili katanac.
    (POPE, 2. maj 2021 13:33)

    # Link komentara

  34. Zvezda i Partizan težak kriminal !!
    Smešno je pričati o samo pričati o Osanu u Partixanu!!
    Zvezda, na čelu sa kriminogenim Terzićem o plaćanju La Palle i pre toga raznih igrača...Strašno koliko je ovo ostrašćena nacija.
    Realno, imate navijače koji su plaćeni za razne protivzakonite radnje, one zavedene pobedama protiv Napretka, Surdulice, ostalih fudbalskih giganata sa ovog prostora, i verovatno one koji pamte mnogo bolja i pametnina vremena koje je sramota i jednih drugih!
    (Interpol Zvezda, 2. maj 2021 13:24)

    # Link komentara

  35. Ko u Gomori jedni navijaci ubijaju ljude i diluju drogu a drugi od tog novca grade nekretnine i svi odgovaraju istom gazdi.Igraci su samo kolateralna steta.
    (Najbolji je opancarev lepak., 2. maj 2021 13:20)

    # Link komentara

  36. @Krcun
    Menadzer duva u istu tikvu sa vasom upravom. Imas vest. Ajde pokusaj ponovo da ti uradis svoj domaci.
    (Tempo, 2. maj 2021 12:59)

    # Link komentara

  37. Пуцају ?
    (реално, 02. maj 2021 11:39)

    I tek ce, zavrsice u 2. ligi !
    (Kokezanija, 2. maj 2021 12:56)

    # Link komentara

  38. Bitno da je Zvezdi drzava svaki put na 60 miliona evra duga dovodila po 10 igraca svaki prelazni tok .
    Zivela Severna Koreja .
    (zvezda drzavni klub, 02. maj 2021 11:12)

    Zivelaaaa !
    (Kim Dzong Un, 2. maj 2021 12:54)

    # Link komentara

  39. I sta kaze uprava - tuzice igraca????
    Ispada da je on kriv zbog toga sto mu je uprava dugovala pare, ispada da ne samo da je trebao da igra dzabe nego u ovom slucaju je on njima platio da bi mogao da igra - on igra besplatno a uprava njegovu platu stavlja u svoj dzep! Gasi svjetlo, motaj kabal...
    (Sasha, 2. maj 2021 12:47)

    # Link komentara

  40. Zašto su Vučela i Vazura nakon 4 godine bez titule i dve blamaže u Evropi i dalje u klubu? Zašto su ti ljudi uopšte u Partizanu?

    Uprava napolje!
    (Zašto je Iliev i dalje u klubu?, 2. maj 2021 12:41)

    # Link komentara

  41. Trebao bi Asano da ima malo razumevanja, otisle pare na sklanjalice u onih 18 vezanih pobeda, a tu je i on profitirao posto je prolazio kroz protivnicke odbrane k'o kroz sir.
    (Skorpion, 2. maj 2021 12:24)

    # Link komentara

  42. priprema se teren kako bi veliki trener stankela uzeo kup. srbijo medj sljivama
    (gmail, 2. maj 2021 12:23)

    # Link komentara

  43. ova uprava je 3 puta gora od Djurica
    (Aca7, 02. maj 2021 08:32)

    ne 3x druze. 33 puta najmanje...
    (realno, 02. maj 2021 10:39)

    e a kad se setim za sta smo terali zeku i ekipu, jos me veca muka uhvati. zexon je bio ovakav i onakav, ume i da zavrne ali u principu siguran igrac. ovo danas... licilo je jedno vreme sa djukicem i nikolicem, posle i savom ali sve u svemu stagnacija i nagla propast. sto je najgore, sad nema ko da ih smeni, napunili tribine bunkerasima narod digo ruke da dodje na stadion i gleda njuske koje kontrolisu sta se skandira. pametni dignu ruke a budale skandiraju sta im se kaze. i posle se razni wannabe sociolozi pitaju zasto partizanovi slabo dolaze na stadion osim kad je derbi i evropa... pa zato sto su gadljivi na dugogodisnje krtice i pitbulove. princip vladanja je sve gori i gori, i to se odrazilo na kvalitet tribine. stari zvezdasi znaju, to se i njima desilo mada je kvantitet manje opao ali pocela je da caruje glupost i zaglupljivanje. tako je sve u svemu doslo do agresivnih paljevina sto ne znaju 3 pesme i 5 postava da nabroje (i istoriji da i ne pricamo) ali zato skace ko blesavo i peva i pravi gluposti pa posle kuku majko uefa nas mrzi... ili dodje do onog najjadnijeg prepucavanja, kad preusmere mase da se mrze kako bi fokus skrenuli sa svijih muljavina... sve u svemu, tako smo zajedno ali svako na svoj nacin kulturu navijanja i fudbal okacili na dud. taj nedostatak kiseonika je zaglupio tribine. stari zvezdini se dan danas smeju uvali pesama o bozurima ili manjifika, ali odu na stadion. partizanovi se smeju svojim zatupavljenjm "ua svi" skandiranjima pa ih 2/3 ostane uz tv... mislim na gradsku ekipu ne na bus sastav teledirigivanih.
    (neutralni fe, 2. maj 2021 12:22)

    # Link komentara

  44. "inputa od atrane nekoga"

    koga, sta, kad, koliko, sa kim, bez koga, zvog cega, zasto??????
    (Dusanovo carstvo!, 2. maj 2021 12:21)

    # Link komentara

  45. Ulepša mi ovaj Japanac Vaskrs!
    (Zvezdaš Čikago Ilinois, 02. maj 2021 09:18)

    Bravo, kad je tebi bitno za Uskrs da komsiji crkne krava...pravo Srpski !
    Jos jednom BRAVO !
    (+41, 02. maj 2021 09:33)

    Kako te bre nije sramota da ti drzis nekome slovo sta je Srpski a sta ne. Tvoj nick +41 sve govori o tebi, i dan danas se nasladjujes tim porazom Zvezde kada je igrala prakticno sa omladincima i bila pred gasenjem a vi se nasladjivali a sada kada neko uzvrati istom merom kmecis o Srpstvu, licemeru poslednji.
    (Cubaka, 2. maj 2021 12:16)

    # Link komentara

  46. Prodao se za šaku dolara. Izdajnik
    (Stršljenovi, 2. maj 2021 08:57)

    Odlican komentar prosecnog Partizanovca, znaci svi koji su tuzili Partizan za neisplacene obaveze su izdajnici, na celu sa laznim djeneralom zvani Dulo Transilvanijski.
    (Pop Cira, 2. maj 2021 12:05)

    # Link komentara

  47. Ma kriva je Zvezda, ajmo sad svi kme kmeeee kmeeeeee
    (Barba, 2. maj 2021 11:56)

    # Link komentara

  48. Хвала Асано! Надам се да ће Партизан да изгуби на суду. Препуна је Србија (још увек!) бахатих који не исплаћују зараде на време. Ако сиротиња мора да трпи, Такума Асано самурај не мора. П.С. Гробар сам од малих ногу.
    (Мали Вожд, 2. maj 2021 11:39)

    # Link komentara

  49. Пуцају ?
    (реално, 2. maj 2021 11:39)

    # Link komentara

  50. !
    (Gamad u redakciji, 2. maj 2021 11:29)

    # Link komentara

  51. Izgleda jaguar neće da igra za kikiriki... a časovi ljubavi? On izgleda zaboravio da se za patlidzan igra iz ljubavi, da mu je oduvek bio san crno-beli dres...
    (Master ekonomista, 2. maj 2021 11:25)

    # Link komentara

  52. Spasavaj se Asano brate, uprava napolje.... Bezi iz ping pong lige... I poljska druga je normalnije i jača... Srecno...
    (dimna_bomba, 2. maj 2021 11:25)

    # Link komentara

  53. ne bih da kvarim zabavu zlotvorima koji se ovde nasleđuju, ali uprava je u pravu i dobiće spor. Iako mislim sve najgore o ovoj AV SNS instruisanoj upravi, čoveku ne kasne plate i po svoj prilici FKP će dobiti spor. Otkud znam? Poznajem lika koji radi u FKP. sad smo pričali.
    Asanu kasne premije a ne plate.
    UEFA je stroga kod plata a ne bonusa.
    Drugo, Asano je odbio transfer u UAE.
    Verovatno hoće u neki klub bez ili sa min. obeštećenjem i to je cela poenta.

    Kako god, koliki god da si igrač, nisi veći od kluba pa da ideš za džabe
    (gladijator, 2. maj 2021 11:24)

    # Link komentara

  54. Dok je Vazura u klubu, ništa nije čudnou. Momak je u pravu. Ne bi otišao samo tako. Davao je dosta za Partizan. Samo napred Asano.
    (srda, 2. maj 2021 11:20)

    # Link komentara

  55. Kakav covek nece da igra za dzabe, prosto neverovatno!
    (Cudno..., 2. maj 2021 11:17)

    # Link komentara

  56. Bitno da je Zvezdi drzava svaki put na 60 miliona evra duga dovodila po 10 igraca svaki prelazni tok .
    Zivela Severna Koreja .
    (zvezda drzavni klub, 2. maj 2021 11:12)

    # Link komentara

  57. Dok je komesara koji koriste "input" kaoi svi članovi partujaod kpj - nema ovde pravde i sreće. To su banditi i gramziva stoka.
    Asano je u pravu sigurno
    Da mu se izvine i plate
    Da bi mogli da zarade id prodaje kasnije
    Al to su zatucani ljudi, odma' se svađaju, da se ne vidi da ne znaju, da nisu zaradili, da ne umeju, nego uvek je "neko drugi kriv"
    (Rad, 2. maj 2021 11:03)

    # Link komentara

  58. Smejali se Zvezdi za Parkera, i ostalih što su bežali... Karma je čudo...
    (Andjus, 2. maj 2021 11:00)

    # Link komentara

  59. Pre jedno desetak godina komentari iz jednog tabora na slične vesti u sličnoj situaciji u sličnom klubu bi bili tipa "Javite Đuri da blokira aerodrom!".
    (Соко сиви, 2. maj 2021 11:00)

    # Link komentara

  60. Pobego gepard!
    (Poznavalac ©®, 2. maj 2021 10:56)

    # Link komentara

  61. Uopste nije bitno da li neko zaradjuje mesecno 300 ili 3 miliona eura, svako ima pravo da to za sta je placen dobija redovno I kako je propisano ugovorom, Partizan moze da tuzi koga hoce, nece dobiti spor nego igrac koji nije dobijao svoju platu na vreme. Igrac je postovao sve svoje obaveza za sta nije isplacen na vreme, verovatno mesecima, video bih vas da radite za dzabe mesecima I da li se ne bi bunili.
    (Ccc, 2. maj 2021 10:53)

    # Link komentara

  62. Dokle bre familijo!? Niko ne radi iz ljubavi prema poslodavcu. Plata bre, polupismena Srbijo, plata je centralni element oko kog se generisu svi ostali odnosi i aktivnosti.
    (realista, 2. maj 2021 08:38)

    To samo kod nas ima da ti babe i dede govore ćuti bitno je da se radi. A kako će računi i hrana da se plate, to nije bitno. Mi smo sada gde je Čikago bio 1886.
    (Millennium, 2. maj 2021 10:49)

    # Link komentara

  63. Uteče jaguar
    (sa x, 2. maj 2021 10:46)

    # Link komentara

  64. Dobro bi dosao nama(Zvezdi)za ligu Sampiona.
    (Gorski, 2. maj 2021 10:46)

    # Link komentara

  65. U Partizanu sve nevolja, do nevolje...
    (Može biti samo je*an, 2. maj 2021 10:42)

    # Link komentara

  66. Nemoj daleko da odes, predji preko brda...
    (bot bole, 2. maj 2021 10:42)

    # Link komentara

  67. Eeee Jaguare, sutra kad se vratiš u Japan ili odeš u neku drugu zemlju imaćeš o čemu da pričaš. Pogotovo ako te pitaju kakvi su bili navijači. Pa kad kreneš normalnim ljudima da objašnjavaš da su navijači ogrezli u kriminalu, da imaju bunker na stadionu, da su pohapšeni zbog najtežih krivičnih dela, da su sakatili i mleli ljude... A ovi još uvek ne razumeju zašto si pobegao iz ove ludnice.
    (mile rizik, 2. maj 2021 10:40)

    # Link komentara

  68. ova uprava je 3 puta gora od Djurica
    (Aca7, 02. maj 2021 08:32)

    ne 3x druze. 33 puta najmanje...
    (realno, 2. maj 2021 10:39)

    # Link komentara

  69. Vec pocinje da mi ih bude zao, ali me brzo popusti!
    (Master Yoda, 02. maj 2021 09:48)

    Kad god ti bude žao sekte ti idi na komentare, pročitaš par, vidiš da za svoj lični neuspeh krive mene i tebe a ne sebe i prirodni osećaj će ti se vratiti!
    (Coa, 2. maj 2021 10:39)

    # Link komentara

  70. Pa što niste odgovorili na pitanje, jeste li izmirili o0baveze po ugovoru ili ne? Što idete okolo naokolo, pitanje je jasno.
    (Jole, 2. maj 2021 10:39)

    # Link komentara

  71. Da, uzivali smo. I opet cemo, cim se okrene kolo srece, kad odu vasi a dodju nasi. Posle duha samo ce pustos ostati!
    (navijac, 02. maj 2021 08:58)

    Za tebe i tebi slične... Dosta o tome da su ovi naši. Jeste, zbog tih naših ja sam u inostranstvu da bih obezbedio krov nad glavom za majku i sebe. I koji su to vaši? Evo ja ću da glasam za te vaše ako mi daju platu 50% od plate koju imam sada. Znaš li ti koliko ima Zvezdaša koji ne podržavaju te "naše"? Sve je to super, LŠ, LE, Liverpul, Milan, a šta ćemo da jedemo sutra posle utakmice? Evo, neka dođu ti "vaši", neka uživate ponovo kako kažeš, ali da živimo kao sav normalan svet. Ja sam za. Da li stvarno misliš da će biti tako? 30 godina je priča o Kurti i Murti, a trenutno Murta ne može da namakne ni 2% za census. Ali, "nisu krivci primitivci što su pokupili vlast, ko*ov nikne di god stigne svaka njima čast, krivi smo mi... Što smo se sklanjali... Što smo ćutali." Mirno provedi današnji dan. Hristos Vaskrs.
    (Zlatko, 2. maj 2021 10:38)

    # Link komentara

  72. Ono kad daš otkaz na praznik RADA 😈
    (zvezdaš, 2. maj 2021 10:37)

    # Link komentara

  73. Pametan decko i misli na sebe,sta baljezgate,ugovor je ugovor
    Ako ga ne placaju onda Partizan ga nece,
    Srpska posla ,radi a kada se meni svidi onda te placam
    Bravo decko samo ti idi gde je bolje,kada se usijane stolice ociste u Partizanu onda ce bolja klima duvati
    (Sil, 2. maj 2021 10:36)

    # Link komentara

  74. freeman, 2. maj 2021 10:10)
    Da li je tebi normalno da do te godine jedam klib osvoji titule u svim sportovima pa i u ženskoj košarkaškoj sekciji gde nikad nije postojao a da se sa druge strane najveći klub gasi u svim sportovima. Uspesi Partizana poćinju kada se radi na uništvanju Zvezde
    (Zvezdaš, 2. maj 2021 10:31)

    # Link komentara

  75. @smeh
    Isprani mozgu, promenice se i ova vlast ali tebi nece biti jasno ni onda sta se desava.
    (truth, 2. maj 2021 10:30)

    # Link komentara

  76. Partizan i Zvedza trebaju da se privatizuju!!! Evo naprimer Man.City, PSG, itd., zato Ljudi igraju u LS! Para vrti gde Burgija nemoze!!!! Znam da Upravama Zvezde i Partizana ne bi bilo milo, jel nebih mogli vise da kradu.
    (Jovo, 2. maj 2021 10:29)

    # Link komentara

  77. Zalosno!
    (proka, 2. maj 2021 10:27)

    # Link komentara

  78. Prodao se za šaku dolara. Izdajnik
    (Stršljenovi, 2. maj 2021 08:57)

    Svako ko traži platu u Partizanu je izdajnik?

    Ajde druže da se menjamo,ja ću tebi dati sve moje redovne plate i moj prelepi posao a ti meni svoje plate koje kasne i posao koji je teži od rada u rudniku,na građevini i sl poslova.Sram da te bude,igraš se lopte,pobedio ili izgubio svakoga meseca zaradiš nekoliko desetina hiljada evra i raskidaš ugovor jer nisi na vreme primio par plata dok ljudi u Srbiji rade za 300 do 400 eura poslove koji su odgovorni i kod kojih i svaka mala greškica ili pad koncentracije može dovesti do invalidnosti ili ne retko do smrtnoga ishoda.Još jednom sram da te bude i tebe ali i ove komentatore što te žale(sigurno su i oni neki fudbalerčići u pokušaju).
    (Ljubo, 2. maj 2021 09:01)

    Igraj se i ti lopte... On je našao posao koji njenu odgovara, ti si našao posaao koji tebi odgovara.

    Kako ste to svi dobri u raspoređivanju tuđeg novca? Sa svojim novcem kapitalizam, sa tuđim socijalizam i komunizam.
    (XxX, 2. maj 2021 10:25)

    # Link komentara

  79. Raspad sistema. Nema love a neće je ni biti. Nedavno sam pročitao negde da teški dani tek dolaze. Liga konferencije barem za sada ne donosi veliku lovu. Gledalaca nema, TV prava na nuli, velikih sponzora nema. Postojeći skratili lovu. Prodati igrači lova na dodjem ti. Očekuje se od Sadika lova ali Almeria ulazi u Primeru i teško će ga prodati
    (johny, 2. maj 2021 10:25)

    # Link komentara

  80. Ajde druže da se menjamo,ja ću tebi dati sve moje redovne plate i moj prelepi posao a ti meni svoje plate koje kasne i posao koji je teži od rada u rudniku,na građevini i sl poslova.Sram da te bude,igraš se lopte,pobedio ili izgubio svakoga meseca zaradiš nekoliko desetina hiljada evra i raskidaš ugovor jer nisi na vreme primio par plata dok ljudi u Srbiji rade za 300 do 400 eura poslove koji su odgovorni i kod kojih i svaka mala greškica ili pad koncentracije može dovesti do invalidnosti ili ne retko do smrtnoga ishoda.Još jednom sram da te bude i tebe ali i ove komentatore što te žale(sigurno su i oni neki fudbalerčići u pokušaju).
    (Ljubo, 02. maj 2021 09:01)


    hahaha pa ovo je klasika! istu ovakvu priču ti pričaju mufljuzi kad hoće da te zavrnu, u bilo kom poslu.
    "teška su vremena, znaš li ti kako narod živi sačekaj još mesec dva pa ćemo da rešimo, sta ti fali, pogledaj ovoga onoga"... još ispadne da si ti nezahvalan i neodgovoran jer tražiš svoje pare.

    garantujem da se asano naslušao takvih priča. i bilo koji igrač u bilo kom klubu. svaki covek koga naši mešetari nateraju da kamči svoje pare.

    niko ovde ne žali asana nego princip ispoštovanog dogovora. kad bi se taj princip poštovao, ne bi naš narod radio za 300-400 eura. i nije najveci problem što tu ti ljudi rade za crkavicu nego je problem što i njima pustaju iste priče kao ti sto pišes, samo su cifre jos manje i alibi bedniji, sve dok ne dodje do "cuti, bar imaš posao".

    ako si gazda da me angažuješ onda budi gazda i kad me plaćaš. tako se čuva renome. zato prave firme uvek plaćaju - ne što su milosrdne i poštene nego što se pazi na renome. to kad izgubiš teško se vraća - ne možeš više da skupiš ljude jer ti vise ne veruju, a stari partneri se diplomatski povuku i ostave samo koske poslove sve dok se i tu ne zaglibiš - jer sad svi traže isplatu unapred. tako je i naš u problemima. kad je zvezda bila u frci svi su ispastali jer vecina agenata ne pravi razliku - cela liga gubi rejting i nivo poslovanja... grobari se smejali a nisu videli sve gore klauzule kod nasih pojačanja. sad se zvezdini smeju pa se prepucavamo - a ne vidimo da je svaki nas problem opsti problem.
    kad protestuju medicinari ostali kazu "sta oni njima je dobro primaju mito ako im je"
    kad prorestuju prosvetari "sta oni rade pa sad prorestuju"
    kad protestuju seljaci... "jao blokirali put ne moze se prodje", kad izadju radnici "ok ali zasto su radili u propalim firmama?" za frilensere da i ne pricam.
    uvek nadjemo izgovor. a na kraju svi ispastamo. svaka kriza je zajednicka. kazem, nasi se smejali zvezdi a ceh nisu videli jer se uspavali titulicama i dominacijom (dominacija u čabru)... ceh je bio zajednicki gubitak zajednickog renomea. tako ce biti i sada.
    sve uprave napolje! i navijaci da se opamete inace i oni napolje zajedno sa njima!
    (neutralni fe, 2. maj 2021 10:24)

    # Link komentara

  81. Ajde druže da se menjamo,ja ću tebi dati sve moje redovne plate i moj prelepi posao a ti meni svoje plate koje kasne i posao koji je teži od rada u rudniku,na građevini i sl poslova.Sram da te bude,igraš se lopte,pobedio ili izgubio svakoga meseca zaradiš nekoliko desetina hiljada evra i raskidaš ugovor jer nisi na vreme primio par plata dok ljudi u Srbiji rade za 300 do 400 eura poslove koji su odgovorni i kod kojih i svaka mala greškica ili pad koncentracije može dovesti do invalidnosti ili ne retko do smrtnoga ishoda.Još jednom sram da te bude i tebe ali i ove komentatore što te žale(sigurno su i oni neki fudbalerčići u pokušaju).
    (Ljubo, 02. maj 2021 09:01)


    hahaha pa ovo je klasika! istu ovakvu priču ti pričaju mufljuzi kad hoće da te zavrnu, u bilo kom poslu.
    "teška su vremena, znaš li ti kako narod živi sačekaj još mesec dva pa ćemo da rešimo, sta ti fali, pogledaj ovoga onoga"... još ispadne da si ti nezahvalan i neodgovoran jer tražiš svoje pare.

    garantujem da se asano naslušao takvih priča. i bilo koji igrač u bilo kom klubu. svaki covek koga naši mešetari nateraju da kamči svoje pare.

    niko ovde ne žali asana nego princip ispoštovanog dogovora. kad bi se taj princip poštovao, ne bi naš narod radio za 300-400 eura. i nije najveci problem što tu ti ljudi rade za crkavicu nego je problem što i njima pustaju iste priče kao ti sto pišes, samo su cifre jos manje i alibi bedniji, sve dok ne dodje do "cuti, bar imaš posao".

    ako si gazda da me angažuješ onda budi gazda i kad me plaćaš. tako se čuva renome. zato prave firme uvek plaćaju - ne što su milosrdne i poštene nego što se pazi na renome. to kad izgubiš teško se vraća - ne možeš više da skupiš ljude jer ti vise ne veruju, a stari partneri se diplomatski povuku i ostave samo koske poslove sve dok se i tu ne zaglibiš - jer sad svi traže isplatu unapred. tako je i naš u problemima. kad je zvezda bila u frci svi su ispastali jer vecina agenata ne pravi razliku - cela liga gubi rejting i nivo poslovanja... grobari se smejali a nisu videli sve gore klauzule kod nasih pojačanja. sad se zvezdini smeju pa se prepucavamo - a ne vidimo da je svaki nas problem opsti problem.
    kad protestuju medicinari ostali kazu "sta oni njima je dobro primaju mito ako im je"
    kad prorestuju prosvetari "sta oni rade pa sad prorestuju"
    kad protestuju seljaci... "jao blokirali put ne moze se prodje", kad izadju radnici "ok ali zasto su radili u propalim firmama?" za frilensere da i ne pricam.
    uvek nadjemo izgovor. a na kraju svi ispastamo. svaka kriza je zajednicka. kazem, nasi se smejali zvezdi a ceh nisu videli jer se uspavali titulicama i dominacijom (dominacija u čabru)... ceh je bio zajednicki gubitak zajednickog renomea. tako ce biti i sada.
    sve uprave napolje! i navijaci da se opamete inace i oni napolje zajedno sa njima!
    (neutralni fe, 2. maj 2021 10:24)

    # Link komentara

  82. Opušteno uplakani, Zvezda je ispala od Milana a izgleda i da namešta. Možda neki dopis FIFA-i ili UEFA-i? A to što ne plaćate igrače, što imate Nevolju na stadionu, to su nebitne stvari.
    (smeh, 2. maj 2021 10:21)

    # Link komentara

  83. Ugasen vaterpolo klub Partizan od strane ovog rezima koji je sedmostruki prvak Evrope i sve sto se desava na dalje je nastavak te price.Godine 2012.kao najtrofejnije sportsko drustvo na svetu smo bili prvaci u vecini sportova a danas 9 godina kasnije ni u jednom,toliko vremena im je trebalo da odrade to sto su zacrtali.Jedini realan cilj u ovom trenutku je preziveti sve ovo do promene vlasti.
    (freeman, 02. maj 2021 10:10)

    A kako ste to vi dominirali do 2012 ? Cistim kvalitetom, pretpostavljam, i naravno 100% posteno ?
    (mr.wolf, 2. maj 2021 10:21)

    # Link komentara

  84. Ulepša mi ovaj Japanac Vaskrs!
    (Zvezdaš Čikago Ilinois, 02. maj 2021 09:18)


    Bravo, kad je tebi bitno za Uskrs da komsiji crkne krava...pravo Srpski !
    Jos jednom BRAVO !
    (+41, 2. maj 2021 09:33) 
    Zar za Uskrs da poželiš da komšiji pobegne jaguar....Sramota!!
    (Kum Žoržo, 2. maj 2021 10:20)

    # Link komentara

  85. To se desava kada se vise bavite da omalovazavate i pljujete po zvezdinoj titulu, ne gledajući u svoje dvoriste. Karma je cudo.
    (Zvezdas, 02. maj 2021 08:24)
    Polako, mislis da vas nece zaobici? Ovo je karma jednog prevarenog naroda, veze nema sa jednim ili drugim klubom. Posle Terze i ekipe ni kamen nece ostati.
    (Petar, 2. maj 2021 10:19)

    # Link komentara

  86. Najgora uprava u istoriji kluba.
    (Mare, 2. maj 2021 09:35) … Verovatno zato sto je i najgore vreme u istoriji kluba.
    (freeman, 2. maj 2021 10:17)

    # Link komentara

  87. Verujem asanu, japanci ne lazu
    (acim, 2. maj 2021 10:15)

    # Link komentara

  88. Ajde druže da se menjamo,ja ću tebi dati sve moje redovne plate i moj prelepi posao a ti meni svoje plate koje kasne i posao koji je teži od rada u rudniku,na građevini i sl poslova.Sram da te bude,igraš se lopte,pobedio ili izgubio svakoga meseca zaradiš nekoliko desetina hiljada evra i raskidaš ugovor jer nisi na vreme primio par plata dok ljudi u Srbiji rade za 300 do 400 eura poslove koji su odgovorni i kod kojih i svaka mala greškica ili pad koncentracije može dovesti do invalidnosti ili ne retko do smrtnoga ishoda.Još jednom sram da te bude i tebe ali i ove komentatore što te žale(sigurno su i oni neki fudbalerčići u pokušaju).
    (Ljubo,

    Uporedjivanje ti nije na mestu. Zapravo, veoma je glupo. Njegov posao i njegova plata ne bi trebalo da se uporedjuju sa tvojim poslom i tvojom platom. Zasto bi ga "bilo sram" sto trazi SVOJE PARE? Ne trazi on tvoje pare ili nesto sto nije zaradio, on trazi SVOJE.
    Ako si vec zeleo da se pravis pametan, trebao si da napises kako bi se ti osecao da tebi tvoj pislodavac pocne da ne daje platu na vreme ili da ti je ne daje uopste! Ne dao ti Bog da osetis kako je to kada radis mesecima a poslodavac ti ne uplacuje platu. Pitaj ljude koji su to osetili kako je. A kada bi kojim slucajem to doziveo, i ti bi pobegao glavom bez obzira.
    (Gorski, 2. maj 2021 10:14)

    # Link komentara

  89. “Očito je da je igrač postupio ishitreno, ne samoinicijativno, već po inputu nekoga ko misli da ima onoliko prava koliko ima moći.”

    Ljudi njima opet Zvezda kriva?! Neverovatni ste.
    (Bojan, 2. maj 2021 09:34)
    Biseru misli se na menadžera,idi piši domaći
    (Krcun, 2. maj 2021 10:12)

    # Link komentara

  90. Uzeli smo 6 jer smo vas tukli kako vas dohvatimo (7-8 pobeda vise za vreme Karadzica), od kojih su neki ostvareni u nemogucim uslovima (60 minuta sa igracem manje - Kleo, nepostojeci penal - promasaj Evandro, dva penala Mazica... Takodje,u toj epohi, statistika kaze da je dosudjeno 15 penala vise za Zvezdu, kao i da je stiglo sponzorstvo Gasproma, najvece ikad u Srbiji. Evropa: Pa tih godina Zvezda je zavrsavala uglavnom u julu i avgustu, nemojte me zasmejavati, svake sezone je Partizan dalje odlazio u Evropi.
    Sustina je sledeca. Nestvarnom konstrukcijom lazi o tom periodu, dogadjajima iz edicije "nije se desilo", pokusava se pravdati ovaj teror jednog coveka koji se desava.
    (хаос, 02. maj 2021 09:51)

    Skor derbija je bio u korist Zvezde. Statistika kao i uvek kad pises je netacna, a dalje u Evropi ne znaci polufinale LE nego kolo pa ispada je. Sto se tice Gasproma, pa Zvezda je brend, shvati to i bice ti lakse
    (vaxilar, 2. maj 2021 10:11)

    # Link komentara

  91. Terzo mađijo upotrebi svoje sposobnosti. Asano je odličan igrač
    (Realno, 2. maj 2021 10:10)

    # Link komentara

  92. Ugasen vaterpolo klub Partizan od strane ovog rezima koji je sedmostruki prvak Evrope i sve sto se desava na dalje je nastavak te price.Godine 2012.kao najtrofejnije sportsko drustvo na svetu smo bili prvaci u vecini sportova a danas 9 godina kasnije ni u jednom,toliko vremena im je trebalo da odrade to sto su zacrtali.Jedini realan cilj u ovom trenutku je preziveti sve ovo do promene vlasti.
    (freeman, 2. maj 2021 10:10)

    # Link komentara

  93. Dokle bre familijo!? Niko ne radi iz ljubavi prema poslodavcu. Plata bre, polupismena Srbijo, plata je centralni element oko kog se generisu svi ostali odnosi i aktivnosti.
    (realista, 2. maj 2021 08:38)

    ja padam u nesvest kad mi kolege pricaju gluposti kao "nasa firma", "sve je ovo i nase, sto vise radimo to ce nam bolje biti" i sl. ostalo od komunizma u glavama ljudi, pa cak i stariji to uce svoju decu.

    a radimo za privatnika, koji ma koliko radili, placa isto, ponekad doda koju hiljadu kad radimo ko blesavi ceo mesec prekovremeno, eto, da se ovce osete malo vazne.

    odem na razgovor za posao drugde, a niko platu da pomene, samo o poslu i mojim obavezama prica. ma more mars, dovidjenja, nisam vam ja dobrotvorno drustvo.

    niko, nigde, ne treba da pusti ni dinar dugovanja poslodavcu, ako ne placa, nadjite posao drugde. kad ce narod tako da se ponasa, kad ce malo vise da postuje sebe, nece ni ove nase krvopije da se ponasaju tako.
    (baja patak, 2. maj 2021 10:10)

    # Link komentara

  94. Lepo neko ovde napisa. I partizan i Zvezda ne isplacuju igrace na vreme i plate kasne. Razlika je ta sto domace igrace ucenjuju time sto kao igraju u najvecim klubovima iz kojih je mnogo lakse da se prodaju vani, dok strance ne mogu jer njih boli uvo sto igraju u "najvecim" klubovima Srbije.
    (Gorski, 2. maj 2021 10:06)

    # Link komentara

  95. (Ljubo, 2. maj 2021 09:01)

    To nije njegov problem. To što vi ne cenite sebe, ne znači da on neće.
    (Toni, 2. maj 2021 10:06)

    # Link komentara

  96. ppp
    (brat, 2. maj 2021 10:05)

    # Link komentara

  97. A lepo sam im govorio...plaćajte igrače a ne sudije.
    (Fenomen, 2. maj 2021 10:05)

    # Link komentara

  98. Nema veze, može Saša Ilić da igra. Vratite njega.
    (Karmakoma, 2. maj 2021 10:04)

    # Link komentara

  99. Čudno...opšte je poznato da uprava Partizana uvek POŠTENO izvršava svoje obaveze. Ponestalo im novca, potrošili na sudije.
    (Fenomen, 2. maj 2021 10:04)

    # Link komentara

  100. Najbolji Igrac partizana, zapitajte sebe gde bi bili da nije bilo njegovih golova.Dobar covek pre svega. Ovakav jedan treba Zvezdi. Nadam se da Pantic vidi da su kola krenula ni brdo a on samo neka galami sto vise, igracete vi zonu zbog takvih.
    (Zex, 2. maj 2021 10:04)

    # Link komentara

  101. Još jedan fino uvijen i upakovan naslov.
    (Kaktus, 2. maj 2021 10:03)

    # Link komentara

  102. Dan je lepo poceo. Sve ste to zasluzili
    (Goxy, 2. maj 2021 10:02)

    # Link komentara

  103. Ulepša mi ovaj Japanac Vaskrs!
    (Zvezdaš Čikago Ilinois, 02. maj 2021 09:18)


    Bravo, kad je tebi bitno za Uskrs da komsiji crkne krava...pravo Srpski !
    Jos jednom BRAVO !
    (+41, 02. maj 2021 09:33)


    Pa da uopste je poznato kako su navijaci partizana realno i Sportski gledali na lošu situaciju u zvezdi, davali su podršku, kako da ne, bili ste maliciozni pakosni kao sto ste i danas, kakva dvolicnost.
    uzivali ste u svakoj nesreći zvezde.

    A tvoj potpis verovatno je ono poraz zvezde od 41 razlike ,sa timom zvezde bez stranaca bez sponzora bez ičega,

    To je taj sportski duh uživanje u gazenju slabijeg... Ma Bravo
    (Exer, 2. maj 2021 10:02)

    # Link komentara

  104. Ulepša mi ovaj Japanac Vaskrs!
    (Zvezdaš Čikago Ilinois, 02. maj 2021 09:18)


    Bravo, kad je tebi bitno za Uskrs da komsiji crkne krava...pravo Srpski !
    Jos jednom BRAVO !
    (+41, 02. maj 2021 09:33)


    Pa da uopste je poznato kako su navijaci partizana realno i Sportski gledali na lošu situaciju u zvezdi, davali su podršku, kako da ne, bili ste maliciozni pakosni kao sto ste i danas, kakva dvolicnost.
    uzivali ste u svakoj nesreći zvezde.

    A tvoj potpis verovatno je ono poraz zvezde od 41 razlike ,sa timom zvezde bez stranaca bez sponzora bez ičega,

    To je taj sportski duh uživanje u gazenju slabijeg... Ma Bravo
    (Exer, 2. maj 2021 10:00)

    # Link komentara

  105. Terzo reaguj
    (dada, 2. maj 2021 09:59)

    # Link komentara

  106. Partizan i C.Zvezda su dva giganta koja gutaju ogroman novac.Profit(prihod)
    nikad doneti neće.Terzić je skoro uvalio i svog sina.Realniji klubovi su
    Voždovac u fudbalu i Mega u košarci.Ovo sve ostalo je rasipanje u bunar.
    (a, 2. maj 2021 08:59)
    da li si ti realan kad kazes da partizan ne donosi profit,pa sto se svi grabe da budu funkcioneri u klubu,nedaju fotelju po pitanju zivota pa makar im nasli velju nevolju,drogu i oruzije na stadionu,iz tog kluba su se izvukle milijarde evre u privatne dzepove a stadion se raspada a igracima i radnicima neka sica.da je na celu kluba pristojan obican radnik koji zeli sportske rezultate klubu i koji radi za platu od 500e partizan bi bio u rangu porta.da u klub postoji klupska kasa koja sluzi samo klubu i da niko to nedira bilo bi tamo uvek da se pokrije igracki kadar svake sezone i jos 100 miliona evra pride od silnih prodaja koje su desile godinama.partizan proda 3 mlada igraca pa vec tada bi zavrsio posao za 3 godine a da nepricamo kad se prodaje decenijama.kao navijac partizana zelim zvezdi da osvoji kup,da se partizan neplasira ni u tu konfederaciju,da klub spadne na najnize grane,da bankrotiraju kao rendzers samo da smeca od ljudi ode iz kluba,ali eto njih neko stiti,neko ih je tu montirao da rade ovakve stvari,navijaci su placeni da cute i svima dobro a preko puta cveta cvece.
    (nesa80, 2. maj 2021 09:58)

    # Link komentara

  107. Da, uzivali smo. I opet cemo, cim se okrene kolo srece, kad odu vasi a dodju nasi. Posle duha samo ce pustos ostati!
    (navijac, 02. maj 2021 08:58)

    Sa tim ,,nasi,, sve si rekao. Lopovi
    (eto, 2. maj 2021 09:56)

    # Link komentara

  108. Ovaj sacekao 1 maj ,video da nema plate i ćao.
    Kakav optimista :p
    (duka, 2. maj 2021 09:56)

    # Link komentara

  109. Komsija dole pred zgradom, cujem komentarise, partizanovac je, krivi Zvezdu za odlazak Asana hahahaha
    (Cirkus, 2. maj 2021 09:54)

    # Link komentara

  110. Sve je pocelo od Nolana Smita. Sta im uradi coek
    (PP, 2. maj 2021 09:53)

    # Link komentara

  111. Sta to bi japanski jaguare, zbrisa ti kao divlja macka
    (oho, 2. maj 2021 09:51)

    # Link komentara

  112. kad kažeš svih režima je l misliš i na ovaj trenutni? nećemo se ugasiti, suviše amo veliki tako da tvoje želje neće biti ostvarene.. o nameštanim titulama govori navijač kluba koji je prvak sveta u penalima :)
    (vlad, 02. maj 2021 09:14)

    Cekaj bre. Uzeli ste 6 uzastopnih titula na pravdi Boga, brukali se u Evropi u slucaju da ste uspeli da udjete u grupe, pola lige vam bilo u UO i bilo regularno?

    Sad kad mi uzmemo 4 plus imamo napredak u Evropi dok smo u medjuvremenu otisli na SP i dok ste i vi igrali Evropu i bili solidni u odnosu na ranije, sad je namesteno?
    (vaxilar, 2. maj 2021 09:18)

    Uzeli smo 6 jer smo vas tukli kako vas dohvatimo (7-8 pobeda vise za vreme Karadzica), od kojih su neki ostvareni u nemogucim uslovima (60 minuta sa igracem manje - Kleo, nepostojeci penal - promasaj Evandro, dva penala Mazica... Takodje,u toj epohi, statistika kaze da je dosudjeno 15 penala vise za Zvezdu, kao i da je stiglo sponzorstvo Gasproma, najvece ikad u Srbiji. Evropa: Pa tih godina Zvezda je zavrsavala uglavnom u julu i avgustu, nemojte me zasmejavati, svake sezone je Partizan dalje odlazio u Evropi.
    Sustina je sledeca. Nestvarnom konstrukcijom lazi o tom periodu, dogadjajima iz edicije "nije se desilo", pokusava se pravdati ovaj teror jednog coveka koji se desava.
    (хаос, 2. maj 2021 09:51)

    # Link komentara

  113. Alo bre komšije, pa gde su vam pare od silnih transfera, Monaco, Sity, Almenia, samo od ova tri igraca ste uzeli 20 miliona€.A dlveli ste igrače (starudije) za 150K godišnje Kako sad da nemate za plate igrača?
    Neka se svaki navijač partizana zapita šta im se dešava sa klubom, i koji ga ljudi vode, ovim slučajem vidi ste da se za nizašta ne pitate, da vas niko ne benda. Onda ste dno dna ako nista ne uradite. Sportski pozdrav.
    (Žalosno, 2. maj 2021 09:51)

    # Link komentara

  114. U final kupa Asano daje pobednicki gol za Zvezdu protiv bivseg kluba
    (dada, 2. maj 2021 09:51)

    # Link komentara

  115. Zamisli kulturološkog šoka za jednog Japanca kad dođe u Srbiju
    (Tihomir, 02. maj 2021 09:35)

    Nigde civilizacijski naprednijeg naroda, i u isto vreme, nigde naroda koji će više poštovati nivo drugih, ma kakav bio, tradicija i običaji su im ono bitno, svesni da moderno služi sadašnjosti, i tek treba da zasluži svoje mesto u istoriji.
    (šok, drug, šok, 2. maj 2021 09:49)

    # Link komentara

  116. Kriva je Zvezda Cia Bia hahahaha
    (Aksiom, 2. maj 2021 09:48)

    # Link komentara

  117. Hahah jedva cekam dodjite na stadion :D
    (SPQR, 2. maj 2021 09:48)

    # Link komentara

  118. Vec pocinje da mi ih bude zao, ali me brzo popusti!
    (Master Yoda, 2. maj 2021 09:48)

    # Link komentara

  119. Vidim da većina ljudi brani klub i to što ne isplaćuju plate na vreme,dužnost kluba je da to učini,a to u Srbiji niko od klubova ne radi,niti Partizan niti Zvezda....
    (Joker, 2. maj 2021 09:48)

    # Link komentara

  120. nikakav igrac.u evropi se nije video,derbije nista nije igrao.samo je davao golove backi,macvi i ostaloj buraniji.
    (djenka, 02. maj 2021 08:54)

    Verovatno si i pravu ali ugovor mora da se poštuje.Stranci koje realno boli uvo, pa i dolaze iz drugačijih sredina ovo neće da trpe, domaći su ucenjeni jer u dolasku im je rečeno da dolaze u veliki klub sa milionskom armijom navijača i vrlo dobro znaju da jedan ovakav sličan gaf znači odlazak u Dubočicu,Kabel ,Ivanjicu i da je kraj karijere blizu.I onda dolazimo do toga da se javi ruski prvoligaš, uprava pravi dil nešto na račun nešto na njihove račune, igrač oprašta dug jer želi samo da ode i konačno nešto zaradi i svi srećni.Srpski fudbal..
    (GrupaTnT, 2. maj 2021 09:45)

    # Link komentara

  121. Pa gde sada,kada se VAR uvodi od jeseni ?
    (maya, 2. maj 2021 09:44)

    # Link komentara

  122. Partizan izdade saopštenje, al' ne reče jel mu duguje ili ne??????
    (Miloje, 2. maj 2021 09:44)

    # Link komentara

  123. Partizan i Zvezda su očigledno navikli da ne isplaćuju dogovoreno.....
    (Miloje, 2. maj 2021 09:43)

    # Link komentara

  124. Ajde druže da se menjamo,ja ću tebi dati sve moje redovne plate i moj prelepi posao a ti meni svoje plate koje kasne i posao koji je teži od rada u rudniku,na građevini i sl poslova.Sram da te bude,igraš se lopte,pobedio ili izgubio svakoga meseca zaradiš nekoliko desetina hiljada evra i raskidaš ugovor jer nisi na vreme primio par plata dok ljudi u Srbiji rade za 300 do 400 eura poslove koji su odgovorni i kod kojih i svaka mala greškica ili pad koncentracije može dovesti do invalidnosti ili ne retko do smrtnoga ishoda.Još jednom sram da te bude i tebe ali i ove komentatore što te žale(sigurno su i oni neki fudbalerčići u pokušaju).
    (Ljubo, 02. maj 2021 09:01)

    To sto si se ti dogovorio za tvoju platu je tvoja stvar, toliko si se dogovorio i radis za te pare.
    Ovaj decko je dosao, trazio toliko jer misli da vredi toliko, poptisan je ugovor i kraj. Te pare mu duguju i on punim pravom ima da se zali i raskida taj ugovor jer je taj isti prekrsen.
    I stvarno, ne vidim tvoj problem...
    (godja, 2. maj 2021 09:43)

    # Link komentara

  125. Što su smešni sa ovim saopštenjima, tu mislim na uprave oba kluba, i Zvezde i Partizana. Pa da napišete da je trava zelena, ljudi vam neće verovati.
    (CikitOoo8, 2. maj 2021 09:43)

    # Link komentara

  126. Manite se Zvezde,oni imaju neogranicen budzet i posle 4 sezone igranja u grupnoj fazi evrokupova sin predsednika zalozi stan da klub obezbedi UEFA licencu.Taj klub je za nas vasiona.
    Treba da gledamo svoje dvoriste i resimo rebus kako je Jaguar pobegao a citav ZOO vrt i dalje sedi u Upravi?Mislite o tome.
    (Joffrey, 02. maj 2021 09:34)

    Trinkijeri je prodao vikendicu da biste vi doveli igraca, secas se? hahhahaha
    (vaxilar, 2. maj 2021 09:43)

    # Link komentara

  127. Nema veze, vi samo u Zvezdu gledajte i sve u vašem klubu će da se sredi...
    (UjkaŽitko, 2. maj 2021 09:42)

    # Link komentara

  128. Ljudi kriza je u celom svetu i svim sportovima.Momak ,jednostavno u Partizanu nema mogucnost da napreduje i osvoji neki trofej kao ni mogucnost da iga protiv jakih evropskih klubova.Ali, ovakav potez??
    (realno, 2. maj 2021 09:42)

    # Link komentara

  129. podrška Asanu, Macvanu i ostalima koji traze svoje zarede ugovor mora da se postuje. kao za svakog radnika. zamislite idete svaki dan na posao volite taj posao ia ne isplacuju vam zaradu zar bi zbog ljubavi prema poslu ostali?
    (lola, 2. maj 2021 09:41)

    # Link komentara

  130. Ovako će biti i sa Sumom i Nathom. Bando raspala
    (Salaso, 2. maj 2021 09:40)

    # Link komentara

  131. Koji licemeri...kao oni da ga tuze. Pa to su i hteli. Ljigavci. Da jih Asano tuzi za zadnjo dinar, sa sve kamatom.
    (LucaBrasi, 2. maj 2021 09:40)

    # Link komentara

  132. Idi u Zvezdu tamo cvetaju ruže, svi puni ko brod, Terza madjija sa 52milki duga sad u profitu 200miliona pršti na sve strane, doveli 15stranaca sa 600iljada god.plate, prisvajaju se titule, u svim novinama je zvezda, na svakom tv kanalu zvezda, predsednik je zvezda kud ces bolje, 95% srbije je zvezda, idi Asano u zvezdu budi zvezda...
    (kibo, 02. maj 2021 09:24)

    Sram te bilo!!
    Evo, ovo je klasičan grobar..
    Do jutros ti je bio idol..
    A zašto ti ne ideš na posao za džabe!?
    Dabogda zauvek ostala ova uprava baš zbog ovakvih navijača..
    (shone, 2. maj 2021 09:40)

    # Link komentara

  133. Trebalo bi da ga Terza dovede i da ga pošalje na kaljenje u Grafičar!
    (MIRO, 2. maj 2021 09:40)

    # Link komentara

  134. Pa i u Zvezdi se desavaju slicne stvari,Katai se takodje zalio ali svojim bliznjima,to ne sme da se pusti u medije.Tamo je sve med i mleko
    (ok, 2. maj 2021 09:39)

    # Link komentara

  135. U principu, zahvalnica svima, osim znate već kome. To tako valjda mora kad nemaš 4 mil evra od Gaspromu i otpis nula sa dugovanja.
    (:), 2. maj 2021 09:39)

    # Link komentara

  136. niste u stanju da platite najboljeg igraca i to pred finale kupa,ovo samo neko namerno radi i nista vise.ovakvi potezi ne mogu biti normalni niti ima logike da je slucajnost pred vaznu utakmicu.ogadili ste mi svaki sport od kosarke do fudbala sta se radi u partizanu,kad god partizan lici na nesto brze bolje se najuruju igraci.ugasite se svi dostojanstveno.kako tako ne odu-jojic,scekic,urosevic,miljkovic,zagorac,jankovic,...nego sve sto valja
    (nesa80, 2. maj 2021 09:39)

    # Link komentara

  137. Kriv je Asano drznuo se da trazi platu. Ne mogu da ga shvatim. Pa kako drugi ne traze.
    (Zoran, 2. maj 2021 09:38)

    # Link komentara

  138. Ajde druže da se menjamo,ja ću tebi dati sve moje redovne plate i moj prelepi posao a ti meni svoje plate koje kasne i posao koji je teži od rada u rudniku,na građevini i sl poslova.Sram da te bude,igraš se lopte,pobedio ili izgubio svakoga meseca zaradiš nekoliko desetina hiljada evra i raskidaš ugovor jer nisi na vreme primio par plata dok ljudi u Srbiji rade za 300 do 400 eura

    Zaboravio si da spomeneš i gladni narod Japana ;-)
    (Sale, 2. maj 2021 09:36)

    # Link komentara

  139. Kibo, samo prvo u Grafičar pa tek onda da vidimo.
    (miško, 2. maj 2021 09:35)

    # Link komentara

  140. Zamisli kulturološkog šoka za jednog Japanca kad dođe u Srbiju
    (Tihomir, 2. maj 2021 09:35)

    # Link komentara

  141. Najgora uprava u istoriji kluba.
    (Mare, 2. maj 2021 09:35)

    # Link komentara

  142. Sta mislite o ideji da se i sa njim desi ono sto se desilo sa Kleom - samo u drugom smeru?
    (Rakovcanin, 2. maj 2021 09:35)

    # Link komentara

  143. @navijač,kada dodju "vaši"?!?,u tvom komentaru se ogleda sav besmisao zivljenja a kamoli gledanja fudbala u Srbiji
    (nema ovde leba, 2. maj 2021 09:34)

    # Link komentara

  144. Javi Djuri da blokira aerodrom !!!
    (pdjoni, 2. maj 2021 09:34)

    # Link komentara

  145. “Očito je da je igrač postupio ishitreno, ne samoinicijativno, već po inputu nekoga ko misli da ima onoliko prava koliko ima moći.”

    Ljudi njima opet Zvezda kriva?! Neverovatni ste.
    (Bojan, 2. maj 2021 09:34)

    # Link komentara

  146. Manite se Zvezde,oni imaju neogranicen budzet i posle 4 sezone igranja u grupnoj fazi evrokupova sin predsednika zalozi stan da klub obezbedi UEFA licencu.Taj klub je za nas vasiona.
    Treba da gledamo svoje dvoriste i resimo rebus kako je Jaguar pobegao a citav ZOO vrt i dalje sedi u Upravi?Mislite o tome.
    (Joffrey, 2. maj 2021 09:34)

    # Link komentara

  147. Ha, ha, po inputu sa strane. Njima je i za ovo Zvezda kriva. Pa nije da nema dalje. Propadace sve dublje i dublje dok ovako razmisljaju. Nama su potrebni ozbiljni rivali u domacoj ligi da bi bili konkurentni u Evropi, ali ovo sto ovi rade i kako pricaju, bolje nisu zasluzili. Govore stici ce nas karma, ha ha, a njih karma upravo razvaljuje. Nema veze, igracemo derbije sa Vojvodinom, Cukarickim, Radnickim...
    (Dikin, 2. maj 2021 09:34)

    # Link komentara

  148. Ulepša mi ovaj Japanac Vaskrs!
    (Zvezdaš Čikago Ilinois, 02. maj 2021 09:18)


    Bravo, kad je tebi bitno za Uskrs da komsiji crkne krava...pravo Srpski !
    Jos jednom BRAVO !
    (+41, 2. maj 2021 09:33)

    # Link komentara

  149. Idi u Zvezdu tamo cvetaju ruže, svi puni ko brod, Terza madjija sa 52milki duga sad u profitu 200miliona pršti na sve strane, doveli 15stranaca sa 600iljada god.plate, prisvajaju se titule, u svim novinama je zvezda, na svakom tv kanalu zvezda, predsednik je zvezda kud ces bolje, 95% srbije je zvezda, idi Asano u zvezdu budi zvezda...
    (kibo, 02. maj 2021 09:24)

    I u zvezdi kasne plate itekako, svi to znaju, ali vi ste toliko opsednuti zvezdom da vam stvarno nema pomoci.Mrznja vas izjeda ne znate realno da sagledate stvari.
    (heroes, 2. maj 2021 09:32)

    # Link komentara

  150. Hajde šta se pravite mutavi, ili ste ga isplatili ili niste. Ovo se odnosi na sve, i na Partizan i na Zvezdu i ostale mašine za pranje para, ako možete da postojite od sopstvenih prihoda u redu, a ako ne možete nemojte da postojite ili nadjite vlasnika. Ovako muzete sve nas, a ne vidim šta ćemo to značajno izgubiti ako prestanete da postojite. Čak štaviše kriminal će biti značajno manji.
    (Zverko, 2. maj 2021 09:32)

    # Link komentara

  151. Valjda covek zna da li mu fali para na racunu ili ne. Jos Japanac, kulturan covek iz kulturne sredine, ne razumem sta Partizan ovde odbacuje kao neosnovano. Vode se onim, moja rec protiv tvoje, ma idi begaj. Koliko smo mi zaglibili u nekulturu, neprofesionalizam, kriminal...
    (Dar, 2. maj 2021 09:31)

    # Link komentara

  152. A ima para za Profesora da kači po Tik Toku pesme i vozi 200 na sat, svoj Maserati i Poršea. Zaradio ih je od profesorske plate.
    (Vratite nam grb, 2. maj 2021 09:31)

    # Link komentara

  153. Pa asanu gde ti je ljubav u partizanu su svi iz ljubavi
    (nike, 2. maj 2021 09:30)

    # Link komentara

  154. Bravo za kapitena.
    (Dr, 2. maj 2021 09:30)

    # Link komentara

  155. Podrška upravi, samo tako nastavite!
    (MIRO, 2. maj 2021 09:29)

    # Link komentara

  156. FK Bezanija!!!
    (Nolan S i kraj fuzije iz' 07, 2. maj 2021 09:28)

    # Link komentara

  157. Ovi ,.,elivukovi su isplacivani na vreme ! Ali igraci i nisu ! Ne zivi se od fudbala.... pitajte ove iz uprave
    (Zabrinuti, 2. maj 2021 09:28)

    # Link komentara

  158. Kriv Asano sto mu nisu uplatili ni za topli obrok godinu dana...
    (ko-ometator, 2. maj 2021 09:28)

    # Link komentara

  159. Uprava napolje !
    (Crven Cvet, 2. maj 2021 09:28)

    # Link komentara

  160. Malo vas je grobari;
    O kom sportskom potezu ti pišeš,pa čoveka ne plaćaju mesecima.Voleo bih da se staviš u njegovu poziciju samo jedan mesec da ti ne daju platu.Vrištao bi kao pavijan pred parenje.
    (Bruks 021, 2. maj 2021 09:27)

    # Link komentara

  161. Ljudi ovo je ozbiljna stvar, Jojic je pre neki dan isplatio radnike na stadionu iz svog dzepa, sada pobeze "japanski jaguar", apelujem na sve zvezdase da sakupimo neku lovu i isplatimo zaostale plate Vazuri, Vuceli i Ilijevu, bicemo u problemu ako oni odu iz Partizana.
    (Skorpion, 2. maj 2021 09:25)

    # Link komentara

  162. Jedino se u Srbiji desavaju stvari da je normalno da se ne primi nekoliko plata i onda igrac pred odlazak da im oprosti. Da je sreće da su svi kao Asano mozda bi se makar malo doveli u red. i ovo vazi za oba"vecita", evo pre neki dan prica o Milunoviću da ne zeli da potpiše novi ugovor jer mu duguju. Svake godine mi slusamo i citamo tekstove "Gospodski potez tog i tog, oprostio dugovanja". Da li ti ljudi u upravi cekaju na platu par meseci i oprastaju dugovanja? Kako da ne.
    (Ja ti on mi vi oni, 2. maj 2021 09:25)

    # Link komentara

  163. @vlad


    Dete, mi smo bili prvaci sveta kad ti još nisi ni bio u planu, i bili bi opet prvaci Evrope i sveta da nisu bile sankcije i da novac nije ispumpavan iz kluba.
    (marko, 2. maj 2021 09:24)

    # Link komentara

  164. Idi u Zvezdu tamo cvetaju ruže, svi puni ko brod, Terza madjija sa 52milki duga sad u profitu 200miliona pršti na sve strane, doveli 15stranaca sa 600iljada god.plate, prisvajaju se titule, u svim novinama je zvezda, na svakom tv kanalu zvezda, predsednik je zvezda kud ces bolje, 95% srbije je zvezda, idi Asano u zvezdu budi zvezda...
    (kibo, 2. maj 2021 09:24)

    # Link komentara

  165. Ko još veruje upravi partizana?
    (Vladimir, 2. maj 2021 09:23)

    # Link komentara

  166. Mogu da razumem dve grupe ljudi koji ulaze u ozbiljnu raspravu o ovoj temi, nebitno za koga "navijaju".
    * Mladi - koji zele da imaju nekoga za koga ce navijati kako bi bili isti kao i njihovi vrsnjaci u uredjenim zemljama sveta.
    * Zaposleni navijaci - ovo ne bih komentarisao, mislim da ne zasluzuje potroseno vreme.

    Svi ostali, nebitno da li su simpatizeri jednog ili drugog korumpiranog sistema, poistovetice ova desavanja sa desavanjima u drzavi, sve je trulo, korumpirano, neobrazovano, neposteno...svi ovi koji se smeju partizanu danas, trpeli su isto pre nekog vremena, i trpece isto nakon nekog perioda...i tako u krug, nemantu veze da li je u pitanju partizan, ili zvezda, na kljucnim funkcijama su nestrucni, neobrazovani, neposteni, ljudi koji upravljaju sudbinama onih drugih. Svi ovi mladi koji se "prozivaju" sa protivnickim taborom, verovatno nemaju dan radnog staza i niti jednu primljenu platu, kada to budu imali, znace kakvo je ponizenje kada dodje kraj meseca a neki " glavonja" ti ne da platu koju si posteno zaradio. Nema to veze za zvezdom i partizanom.

    Pozdrav, inace sam nekada navijao za fk partizan, sada samo imam povremenu euforiju pred "velike" meceve i skoro uvek razocaranje nakon toga.
    (SrdjanBg, 2. maj 2021 09:23)

    # Link komentara

  167. @ (Delija, 02. maj 2021 08:48)

    Još pre nekoliko godina je Uprava Zvezde, u saglasju sa Skupštinom kluba i navijačima, donela odluku da neće dovoditi igrače direktno iz Partizana. Tako da taj film nećemo gledati...
    (ja, 2. maj 2021 09:21)

    # Link komentara

  168. @Ljubo,s moralne i ljudske strane si vjerovatno u pravu,ali neko je s Asanom potpisao nekakav ugovor,i to mora da se poštuje,kakav god da je,preplaćen,potplaćen,obje strane su se obavezale na to.Guranje lopte je biznis poodavno,ljudi vole da gledaju fudbal,jednostavno je tako!
    (War Inside My Head, 2. maj 2021 09:20)

    # Link komentara

  169. neko je Bertans a neko Dule, a neko Asano ,, svi su tužili partizan
    (hero, 2. maj 2021 09:20)

    # Link komentara

  170. Opa, problemi u raju, i to bas sada kada su zapoceli novu seriju pobeda.
    (Cubaka, 2. maj 2021 09:19)

    # Link komentara

  171. Navuku te da dodjes u klub,tu su svi nasmejani i sa tompusima,a onda krece igranka bez prestanka,kašnjenja silna ,dobijanja na kašičicu ...pa onda samo da dobijemo ovu tekmu,pa samo da prodjemo u Evropi bla bla fazoni,igrač u početku trpi kapira ima ugovor ,a onda posle godinu -dve odlepi ako je pošten kao japanac ..naši su na to navikli jer znaju da neće nikad ni biti isplaćeni nego čekaju ino angazman sa se tu naplate i zarade za život jer im realno to i jedino nudi klub...e pa rodjaci Japanac nije Srbin i ne zna te seljačke fazone....i ne želi da zna
    (samo jako, 2. maj 2021 09:19)

    # Link komentara

  172. ali isto rade sa svakim fudbalerom u partizanu. Samo da bi na kraju prilikom transfera oprostio ono sto mu klub nije platio. Za svakog igraca mozete procitati da je prilikom odlaska oprostio potrazivanja, a to zavrsi u drugim dzepovima
    (Ssss, 2. maj 2021 09:19)

    # Link komentara

  173. a kleo se kleo da vas je voleo
    (tegi debela striptizeta i novica trtoguz, 2. maj 2021 09:19)

    # Link komentara

  174. Hahaha,kakav krš od kluba.
    (Dika, 2. maj 2021 09:19)

    # Link komentara

  175. Ulepša mi ovaj Japanac Vaskrs!
    (Zvezdaš Čikago Ilinois, 2. maj 2021 09:18)

    # Link komentara

  176. (Ljubo, 02. maj 2021 09:01)

    Ako krenes tom "sram te bilo, imas vise nego sto ti treba" analogijom, shvatices da su tvoja plata od 300e, tvoja prava i zivotne mogucnosti pravo blago u odnosu na nekoga npr u Africi, pa objasni sam sebi kako si privilegovan i da nemas pravo da se zalis.
    Ono, analogija komunistickog deteta u trecem razredu osnovne skole otprilike.
    (Pogan, 2. maj 2021 09:18)

    # Link komentara

  177. kad kažeš svih režima je l misliš i na ovaj trenutni? nećemo se ugasiti, suviše amo veliki tako da tvoje želje neće biti ostvarene.. o nameštanim titulama govori navijač kluba koji je prvak sveta u penalima :)
    (vlad, 02. maj 2021 09:14)

    Cekaj bre. Uzeli ste 6 uzastopnih titula na pravdi Boga, brukali se u Evropi u slucaju da ste uspeli da udjete u grupe, pola lige vam bilo u UO i bilo regularno?

    Sad kad mi uzmemo 4 plus imamo napredak u Evropi dok smo u medjuvremenu otisli na SP i dok ste i vi igrali Evropu i bili solidni u odnosu na ranije, sad je namesteno?
    (vaxilar, 2. maj 2021 09:18)

    # Link komentara

  178. Tuži Fifi, pa da klub bude blokiran za uefa licencu u junu kad se odobravaju učešća sledeće sezone.
    (Zaron, 2. maj 2021 09:18)

    # Link komentara

  179. Najgore je sto ce sad da ga satanizuju sto trazi svoju platu da mu bude isplacena,da pokazuju neke papire,molbe,odluke,gluposti neke da pricaju o decku.To je odlika svih uprava u Srbiji,samo oni govore istinu,uvek je neko protiv njih,banke ne rade za praznike,isplatili smo sve zaostalo ali on zeli da ode.......nastavite niz.
    (kralj, 2. maj 2021 09:17)

    # Link komentara

  180. kad kažeš svih režima je l misliš i na ovaj trenutni? nećemo se ugasiti, suviše amo veliki tako da tvoje želje neće biti ostvarene.. o nameštanim titulama govori navijač kluba koji je prvak sveta u penalima :)
    (vlad, 02. maj 2021 09:14)


    Jel mislimo na isti režim koji vam je doveo upravo Asana i Sadika koje ste platili za pare koje je Zvezda pre ovih uspeha u Evropi mogla samo da sanja ???
    Jel možda misliš na režim tokom kojeg ste doveli Trinkijerija u košarci ?

    Mučeni vi, baš vas ne vole
    (VOSAK, 2. maj 2021 09:17)

    # Link komentara

  181. Nešto nisam video da su rekli da ne duguju... A i više verujem Asanu nego ovim "rukovodiocima" mog kluba.

    Asano, good luck in future. Uprava - napolje.
    (miki, 2. maj 2021 09:17)

    # Link komentara

  182. Čudim se što prelazi u Zvezdu.a još juče je spominjao Piksija i igranje za Srbiju.
    (mr lovalova, 2. maj 2021 09:17)

    # Link komentara

  183. UPRAVA NAPOLJE
    (N.T.369, 2. maj 2021 09:16)

    # Link komentara

  184. A Kleo se Asano!
    (Ivan, 2. maj 2021 09:15)

    # Link komentara

  185. Jeste on izjavljivao poslednjih dana da bi voleo da igra Ligu šampiona i samim tim se nudio Zvezdi, ali mislim da ovo nije sportski potez. Pa setimo se samo koliko je Dule čekao na isplatu zaostalih zarada. Jeste sve to naplatio sa visokom kamatom, ali je ipak čekao.
    (Malo vas je grobari!, 2. maj 2021 09:15)

    # Link komentara

  186. Znaš kada će posle ovoga da im dodje novi stranac koji nešto vredi? Nikada
    (Jovan, 2. maj 2021 09:15)

    # Link komentara

  187. Katanac!
    (oz, 2. maj 2021 09:15)

    # Link komentara

  188. Pa dovoljno je videti u kakvom stanju vam je stadion, raspada se, reflektlori samo što se ne uruše koliko su truli pa da se vidi da ste kao klub propali i da za 5 godina nećete postojati!
    (MIRO, 2. maj 2021 09:15)

    # Link komentara

  189. Tek će da im se dešavaju ovakve stvari, i ja im od srca želim da se ugase kao klub. Od sredine devedesetih ste bili miljenici svih režima, naslađivali ste se propadanju Zvezde, najavljivali rušenje Marakane, otimali nam igreče, nameštane su vam titule, a sad je đavo došo po svoje. Sve se plaća, sve se vraća.
    (marko, 02. maj 2021 08:54)
    kad kažeš svih režima je l misliš i na ovaj trenutni? nećemo se ugasiti, suviše amo veliki tako da tvoje želje neće biti ostvarene.. o nameštanim titulama govori navijač kluba koji je prvak sveta u penalima :)
    (vlad, 2. maj 2021 09:14)

    # Link komentara

  190. Zvezda te čeka moj Asano.
    (giStro, 2. maj 2021 09:14)

    # Link komentara

  191. Biće para sad posle Vaskrsa kad limar proda par fiata stilo.
    (Rumble, 2. maj 2021 09:13)

    # Link komentara

  192. Ne podržavam ovaj potez Asana! Ako je mogao da od avgusta igra sa samo 3 isplaćene plate,kao i ostali igrači ,trebao je da završi sezonu. I ostalim nogometašima iz Humske se kasni sa isplatom 5-6 plata.
    (Malo vas je grobari!, 2. maj 2021 09:12)

    # Link komentara

  193. Pametan čovek ! Živela uprava !!!
    (komkam, 2. maj 2021 09:12)

    # Link komentara

  194. Uprava napolje!
    (qwerty86, 2. maj 2021 09:12)

    # Link komentara

  195. Podrska za Asana, ima da se nauci stoka da niko nece da igra za perecu i jos da se ne placa redovno, nema igraca iz ove nase proklete lige a da ode zadovoljan i ispostovan.
    (milan krojac, 2. maj 2021 09:12)

    # Link komentara

  196. Sad ce da vam objasne ovi iz vase uprave kako je Asano izdajnik blabla truc a oni su svi fini i preposteni. Isto je i kod nas , ja Terzi nista ne verujem al ajde ljudi se drze za titule i evropu pa ih zabole
    (duledudule, 2. maj 2021 09:12)

    # Link komentara

  197. Ovo je sramota.Moj Partizane ko su ti ljudi sto tebe vode.
    (Mico, 2. maj 2021 09:12)

    # Link komentara

  198. Znajući prilike u srpskom fudbalu Asano je 99% u pravu. Sud će možda razvući ovu situaciju na neko vreme, nebi li se sve zaboravilo ali Asano će opravdano naplatiti sva dugovanja i dodatno zaraditi na sledećem transferu. Još jedna bruka na srpskom fudbalu.
    (Snorke, 2. maj 2021 09:12)

    # Link komentara

  199. Uteče jos jedan...
    (sale, 2. maj 2021 09:08)

    # Link komentara

  200. Ovo je strašno. Treba obavestiti ljude da ne izvode decu napolje jer je jaguar utekao iz kaveza i slobodno se šeta..
    (Zoo vrt, 2. maj 2021 09:08)

    # Link komentara

  201. 777@
    Olos je olos,nebitna je strana brda.
    (kralj, 2. maj 2021 09:08)

    # Link komentara

  202. Pa zar mu nisu objasnili da je u "giganta" dosao da igra iz ljubavi hahaha
    (patlidzan ole, 2. maj 2021 09:08)

    # Link komentara

  203. Neko sa 57 miliona duga kupi 18 igraca i osvaja titule.Welcome Serbia zivio nas Aco
    (partizan-zvezda 118-77 onda je stigo ON, 2. maj 2021 08:46)

    Jos uvek traje nesreca i tuzna mladost.Eto sada dodjosmo na 57 miliona. A baca se u vodu da je Zvezda po svim osnovama zaradila preko 40 miliona, da je renovirala stadion, pomocne terene iznad juzne tribine. I ne prica se da je vojni klub po zvanicnim izvestajima duzan blizu 32 miliona. Ne prica se da je drzava poklonila stadion. Ne prica se da je drzaava jedne sezone platila licencu za Evro kupove
    (Konstatacija, 2. maj 2021 09:08)

    # Link komentara

  204. karma je cudo!
    (cole, 2. maj 2021 09:08)

    # Link komentara

  205. @Kad su igraci bežali iz zvezde zbog neisplacenih plata , uživali ste zar ne?
    (Cerebro, 02. maj 2021 08:46)

    Da, uzivali smo. I opet cemo, cim se okrene kolo srece, kad odu vasi a dodju nasi. Posle duha samo ce pustos ostati!
    (navijac, 02. maj 2021 08:58)

    nikad nece doci "vasi" , mozes samo da maštas o tome, ti su vec proslost
    (heroes, 2. maj 2021 09:07)

    # Link komentara

  206. Prosto moram … Come to Red Star bro ???
    (severnjak, 2. maj 2021 09:06)

    # Link komentara

  207. Kakvo uskršnje tucnje!
    (Sergio, 2. maj 2021 09:06)

    # Link komentara

  208. sramota za Partizan.. ostavke!!
    (sava, 2. maj 2021 09:06)

    # Link komentara

  209. da je prosla Super Liga svega ovog ne bi bilo
    (papuče one iz Dubaija, 2. maj 2021 09:05)

    # Link komentara

  210. A lepo sam pricao da ih drze pod kljucem,treba proveriti da jos neko nocas nije furnuo iz "institucije"
    (antiJSD, 2. maj 2021 09:05)

    # Link komentara

  211. Časovi ljubavi
    (Kosta907, 2. maj 2021 09:04)

    # Link komentara

  212. casovi ljubavi
    (boki, 2. maj 2021 09:04)

    # Link komentara

  213. Cekaj bre. Jeste li ga isplatili ili niste. Pustite pricu da jue prekrsio ugovor
    (Zvezda, 2. maj 2021 09:02)

    # Link komentara

  214. To kad dodjes iz uredjenih liga u nasu Super Ling Long.

    Ovde si treba da budu na strani Asana jer koliko god neko zaradjuje to treba sa mu se isplati. Stavite se u njegovu poziciju i setite se kada vas poslodavac nije isplatio kako ste se osecali?

    Nas fudbal je posebna mocvara nasilnika, kriminalaca i lazova koji se ovako ponasaju decenijama, a Asano je nazalost samo vrh ledenog brega.
    (Bojan, 2. maj 2021 09:02)

    # Link komentara

  215. Ajde druže da se menjamo,ja ću tebi dati sve moje redovne plate i moj prelepi posao a ti meni svoje plate koje kasne i posao koji je teži od rada u rudniku,na građevini i sl poslova.Sram da te bude,igraš se lopte,pobedio ili izgubio svakoga meseca zaradiš nekoliko desetina hiljada evra i raskidaš ugovor jer nisi na vreme primio par plata dok ljudi u Srbiji rade za 300 do 400 eura poslove koji su odgovorni i kod kojih i svaka mala greškica ili pad koncentracije može dovesti do invalidnosti ili ne retko do smrtnoga ishoda.Još jednom sram da te bude i tebe ali i ove komentatore što te žale(sigurno su i oni neki fudbalerčići u pokušaju).
    (Ljubo, 2. maj 2021 09:01)

    # Link komentara

  216. Ау..
    Верујем Асану и подржавам човека.
    Ко воли да ради за џ нека први баци камен.
    (Никола, 2. maj 2021 09:01)

    # Link komentara

  217. Bravo za upravu,zato su tu i postavljeni.
    (Duh koji lebdi, 2. maj 2021 09:00)

    # Link komentara

  218. "Očito"? Valjda očigledno.

    "Po inputu"?? Valjda po nalogu ili po nečijoj sugestiji.
    (Trt, 2. maj 2021 09:00)

    # Link komentara

  219. 100x bolje bi bilo da je Zvezda uhvatila Asana umesto Kolareva... Ma 1000x...
    A vi patlidžani ste dno dna.
    Svakako, svima želim Srećan Uskrs i sve najbolje! Hristos vaskrse!
    (mr. b, 2. maj 2021 09:00)

    # Link komentara

  220. Partizan i C.Zvezda su dva giganta koja gutaju ogroman novac.Profit(prihod)
    nikad doneti neće.Terzić je skoro uvalio i svog sina.Realniji klubovi su
    Voždovac u fudbalu i Mega u košarci.Ovo sve ostalo je rasipanje u bunar.
    (a, 2. maj 2021 08:59)

    # Link komentara

  221. Ode 5 miliona hahhahahahahahahhahhaa
    (Hogar, 2. maj 2021 08:58)

    # Link komentara

  222. Hahahahahah pobeze Jaguar iz kaveza.Ponovo casovi ljubavi na delu,sa vama uvek komedija !!
    (czbg, 2. maj 2021 08:24)

    Gledaj u svoje "velikane" koji stoje iza tvog kluba. Šta će biti posle, videćemo!!!

    A ovaj ološ u Partiznu je neprevazidjen. Bilo je katastrofalnih uprava, ali da ovoliko radi protiv kluba nikada. Ali, zna se čiji su to poslušnici.
    Ko zna koliko je slučajeva sličnih Asanu!?! Podrška!!!
    (Loznica, 02. maj 2021 08:48)

    kad iz zvezde odu zbog neisplacenih ugovora onda ste drugacije rezonovali to...licemernost na delu.
    (777, 2. maj 2021 08:58)

    # Link komentara

  223. Vrata Partizana su ti uvek otvorena.....pa, zatvorite vrata, pobeće još koji??
    (Kum Žoržo, 2. maj 2021 08:58)

    # Link komentara

  224. @Kad su igraci bežali iz zvezde zbog neisplacenih plata , uživali ste zar ne?
    (Cerebro, 02. maj 2021 08:46)

    Da, uzivali smo. I opet cemo, cim se okrene kolo srece, kad odu vasi a dodju nasi. Posle duha samo ce pustos ostati!
    (navijac, 2. maj 2021 08:58)

    # Link komentara

  225. Zbog ovih odvratnih ljudi koji vode klub zelim da Zvezda osvoji duplu krunu. Da se ova bagra konacno rastera.
    (Luiz, 2. maj 2021 08:57)

    # Link komentara

  226. Sram vas bilo. Pozovite ga, izvinite se i nađite pare! Smanjite bahaćenje i platite igrače.
    (Realista, 2. maj 2021 08:57)

    # Link komentara

  227. Prodao se za šaku dolara. Izdajnik
    (Stršljenovi, 2. maj 2021 08:57)

    # Link komentara

  228. - Ovo rade svi naši klubovi kasne sa isplatom, duguju i često ih igrači tuže. Naši igrači su na to navikli ali stranci nisu i jedno vreme čekaju onda tuže ili beže odavde.
    - Često smo slušali i kako su pojedini igrači praštali deo novca klubu. Imamo slučajeve od prodaje igrača da se podmire neki veći deo duga.
    -kod nas nije ovo slučaj samo sa Partizanom to radi i Zvezda, to rade i ostali... Zanimljivo ovo je čest slučaj i u košarci
    (zoran, 2. maj 2021 08:56)

    # Link komentara

  229. Sta napravise od kluba a i dalje sede u foteljama
    (Milos, 2. maj 2021 08:56)

    # Link komentara

  230. Meni je zaista žao na šta je Partizan spao. Jako loše za naš fudbal. Da bi nam fudbal bio iole pristojan i postojan moramo imati stabilne i normalne klubove. Zvezda je malo bolja, mada i tu ima svačega.

    Nadam se da ćete oterati ove šlosere iz kluba i stati na noge. Makar počeli od pete lige. Nekad u budućnosti ćemo valjda doći do sistema tako da ne zavisite i jedni i drugi od toga ko je na vlasti. Dotad čuvajte živce.
    (Gde ja živim, 2. maj 2021 08:56)

    # Link komentara

  231. Pre par dana je bila vest da će da ga prodaju Arapima ili tako nešto... Kad je to pročitao momku se verovatno skupilo. Em što mu duguju, em još misle da zarade na njemu šaljući ga u arapsku ligu koja je kao živi pesak. Niko ko je tamo otišao nije napravio skok u karijeri i otišao u neki poznati klub, svi su završili karijeru.
    (Djoksa, 2. maj 2021 08:55)

    # Link komentara

  232. nikakav igrac.u evropi se nije video,derbije nista nije igrao.samo je davao golove backi,macvi i ostaloj buraniji.
    (djenka, 2. maj 2021 08:54)

    # Link komentara

  233. Tek će da im se dešavaju ovakve stvari, i ja im od srca želim da se ugase kao klub. Od sredine devedesetih ste bili miljenici svih režima, naslađivali ste se propadanju Zvezde, najavljivali rušenje Marakane, otimali nam igreče, nameštane su vam titule, a sad je đavo došo po svoje. Sve se plaća, sve se vraća.
    (marko, 2. maj 2021 08:54)

    # Link komentara

  234. Pa kad čovek ne jede kikiriki....
    (Aleksandar, 2. maj 2021 08:54)

    # Link komentara

  235. Sram vas bilo. Lazovi iz uprave
    (ninass, 2. maj 2021 08:54)

    # Link komentara

  236. A Terza kaže: Pravimo 30 milona a da budemo konkurentni treba nam bar 40. I tako se nastavi zaduživanje. Samo, sto ne uloži svoj lični novac u eksperiment, rizik pa ako pobedi neka profitira, uzme deo dobiti? Ovako, novac države za to služi. Probaš, nije tvoje, nije ničije... A zarada tvoja...

    Crno beli ne plaćaju igrače, kasne sa platama. I misle da im još neko nešto duguje?!
    (nnidza, 2. maj 2021 08:53)

    # Link komentara

  237. Uprava napolje iz svetinje.
    (Istina, 2. maj 2021 08:53)

    # Link komentara

  238. Kao grobar ovo pisem. Drago mi je jer je vreme da ova uprava leti pod hitno.
    (Xman, 2. maj 2021 08:52)

    # Link komentara

  239. Prelepo, ali i tuzno, cestitam i sramite se!
    (haha, 2. maj 2021 08:52)

    # Link komentara

  240. pa ja kao partizanovac mogu da kažem da takuma asano Koliko dokaže da mu plate nisu plaća na vreme i u iznosu koji je predviđen vrlo lako može da raskine ugovor
    (gox, 2. maj 2021 08:51)

    # Link komentara

  241. Pa kaj je ovo moguće? Nedajmo da nas zvezda ugasi
    (Mali Vinko lopatar iz Zagorja - Frakcija partizaи Kumrovetz, 2. maj 2021 08:51)

    # Link komentara

  242. On prekršio??? Pa vi ste prvi prekršili što niste ispunili dogovoreno redovno primanje i sad biste da ga tužite.

    Al ste bedni...
    (Peranović, 2. maj 2021 08:50)

    # Link komentara

  243. nek im je sasrecu
    (delija, 2. maj 2021 08:50)

    # Link komentara

  244. Neka partizanke iznajme stadion da se koristi kao sabirni centar za one koji nece da se vakcinisu. Tako bi mogli da nesto zarade, a u isto vreme da nastave dugu tradicuju vezanu za ime koje nose, po onima koji su 1945 Beograd zauvek zavilu u crno.
    (SODOFF, 2. maj 2021 08:50)

    # Link komentara

  245. "..., u Japanu, tabla je ociscena a kreda zarezana. Mladi japanci ne vrte magicnu kocku i ne trampe slicice fudbalera!"
    (7 up, 2. maj 2021 08:49)

    # Link komentara

  246. Posaljite mu "generala" da mu objasni da nije sve u novcu, osim kada je sam "general" u pitanju!
    (Miskec, 2. maj 2021 08:48)

    # Link komentara

  247. Ako je istina ovo sto pise, onda verovatno nisu davali pare ni ostalima. Znaci da mozemo da ocekujemo da se na slican korak uskoro odluce i ostali sa velikim platama - Suma,Holender , Jojic...Sledece godine nema prolaska ni u tu trecu evropsku ligu u Linglongu zlatna sredina tabele...
    (Fontana, 02. maj 2021 08:31)


    Ja pišem godinu dana da ne postoji promil šanse da Partizan izbori ligu konferencija.
    (NoName, 2. maj 2021 08:48)

    # Link komentara

  248. Sramota i bruka za jedan klub kao sto je Partizan
    (miki ns, 2. maj 2021 08:48)

    # Link komentara

  249. Pa čak je i Dulo vodio klub besplatno... A da, ipak je i on tužio. Časovi ljubavi!
    (nnidza, 2. maj 2021 08:48)

    # Link komentara

  250. Razlika u tonu, pismenosti i kulturi komunikacije ova dva saopstenja govori puno o stanju na Balkanu uopste. I nazalost ovo nije svojstveno samo za upravnike fudbalskih klubova, vec je postao standard komunikacije u svim sferama.
    (Linet Masai, 2. maj 2021 08:48)

    # Link komentara

  251. Terza reaguj!
    (Delija, 2. maj 2021 08:48)

    # Link komentara

  252. Hahahahahah pobeze Jaguar iz kaveza.Ponovo casovi ljubavi na delu,sa vama uvek komedija !!
    (czbg, 2. maj 2021 08:24)

    Gledaj u svoje "velikane" koji stoje iza tvog kluba. Šta će biti posle, videćemo!!!

    A ovaj ološ u Partiznu je neprevazidjen. Bilo je katastrofalnih uprava, ali da ovoliko radi protiv kluba nikada. Ali, zna se čiji su to poslušnici.
    Ko zna koliko je slučajeva sličnih Asanu!?! Podrška!!!
    (Loznica, 2. maj 2021 08:48)

    # Link komentara

  253. A bio je cool tip!
    (Bojkot, 2. maj 2021 08:48)

    # Link komentara

  254. Možemo mu zamjeriti do mile volje ali kome se ide na posao a plate nema?!I još si u stranoj zemlji!
    (Leleeee..., 2. maj 2021 08:47)

    # Link komentara

  255. časovi ljubavi
    (bojh, 2. maj 2021 08:47)

    # Link komentara

  256. U firmi u kojoj ne dobijaš platu, ostaje samo onaj ko je očajan i bez izbora!
    To je moral ljudi, Japanac je to, ne zanimaju ga vaše kombinacije da će dobiti platu kad ga prodate nekom, a do tad da živi na veresiju.
    (Uros, 2. maj 2021 08:46)

    # Link komentara

  257. Kome verovati....Asanu ili Vazuri ??
    (Dilema, 2. maj 2021 08:46)

    # Link komentara

  258. Kad su igraci bežali iz zvezde zbog neisplacenih plata , uživali ste zar ne?
    (Cerebro, 2. maj 2021 08:46)

    # Link komentara

  259. Чуј Асано прекршио одредбе уговора а клуб који га није исплаћивао није... Које сте ви париске собарице, са вама увек нека комедија.
    (Wllaxy, 2. maj 2021 08:46)

    # Link komentara

  260. Neko sa 57 miliona duga kupi 18 igraca i osvaja titule.Welcome Serbia zivio nas Aco
    (partizan-zvezda 118-77 onda je stigo ON, 2. maj 2021 08:46)

    # Link komentara

  261. Cudni su ovi Japanci, vole da plata bude tacna i na vreme. Ne prolazi kod njih ono da te prodam, pa da oprostis dug...
    (navijac, 2. maj 2021 08:45)

    # Link komentara

  262. Ništa čudno, ljubav prema klubu ne može da prestane :)
    Komšije Hristos Vaskrse!
    (Zvezdaš onaj stari, 2. maj 2021 08:45)

    # Link komentara

  263. Neko!!!?? Uvek je taj NEKO kriv, pa recite mu ime jednom!! Grobari, taj Neko je vaša nesposobna Uprava!! Poznato je od pre neki mesec, da je Jojić uplatio neke pare radnicima u Zemunelu, zato što im kasne plate. Nešto ne verujem da je Vazura gola sirotinja!
    (Davor, 2. maj 2021 08:44)

    # Link komentara

  264. kam tu redstar bro
    (markopk, 2. maj 2021 08:44)

    # Link komentara

  265. Tako se danas zahvaljuju mali igraci sto si im vratio karijeru na put.
    (mnk, 02. maj 2021 08:34)


    Al ste mu vratili karijeru nazad hshahahahahhahahahahhaha
    Pazi sad kad ga Barsa pozove ?
    (VOSAK, 2. maj 2021 08:42)

    # Link komentara

  266. Ahahahahahahhahahahahagagagagqgahahahqhhahahahahahha


    Nije lepo smejati se tuđoj nesreći ali mi za razliku od Grobara pamtimo dobro njihovo ismevanje kad igrači za šampon nisu imali, kad se struja gasila na stadionu, kad smo nosili na dresovima sms-ove za pomoć klubu, tad im je sve to bilo smešno, ismevali su nas i želeli nam da se ugasimo.
    Kako se sve vrati :)
    (VOSAK, 2. maj 2021 08:42)

    # Link komentara

  267. Auuu ćeraćemo se još
    (Dex, 2. maj 2021 08:41)

    # Link komentara

  268. Ako
    (Stevan, 2. maj 2021 08:41)

    # Link komentara

  269. Oterace i stanojevica kao i trikinjerija jer im nije podoban stvara im otpor.
    (partizan-zvezda 118-77 onda je stigo ON, 2. maj 2021 08:41)

    # Link komentara

  270. Pocela BEZANIJA!!!
    (Avatar, 2. maj 2021 08:40)

    # Link komentara

  271. Uprava napolje!
    (dosta je bilo, 2. maj 2021 08:40)

    # Link komentara

  272. Važno je da iz Uprave pojedinci imaju veću platu od njega i da dobijaju svoje redovno mimo računa, fudbalere ko šiša... pa nije vam Asano neki domaći fudbaler, primoran da vas trpi
    (Pera nastavnik, 2. maj 2021 08:40)

    # Link komentara

  273. Za njega su jedino mogli da uzmu neku lovu i on im pobegne, ziv nam bio trio VVV !
    (Rumenige, 2. maj 2021 08:40)

    # Link komentara

  274. Pravilo No1, nema plate nema posla i tu je tacka.
    (Dragan, 2. maj 2021 08:39)

    # Link komentara

  275. Po inputu? Ovo ko da je B3 pisao..jer njega cuva neko mnogo jak, kao ranjeni laaav hahahahahahhaha
    Ma srecan Uskrs!
    (fancy, 2. maj 2021 08:39)

    # Link komentara

  276. Bruka.
    (Igor, 2. maj 2021 08:38)

    # Link komentara

  277. Dokle bre familijo!? Niko ne radi iz ljubavi prema poslodavcu. Plata bre, polupismena Srbijo, plata je centralni element oko kog se generisu svi ostali odnosi i aktivnosti.
    (realista, 2. maj 2021 08:38)

    # Link komentara

  278. Neprestani cirkus
    (UŠATI i uplakani, 2. maj 2021 08:37)

    # Link komentara

  279. Dodji u Zvezdu,ajde Piksi ti znas Japanski
    (Andrija, 2. maj 2021 08:37)

    # Link komentara

  280. Hahahahahah pobeze Jaguar iz kaveza.Ponovo casovi ljubavi na delu,sa vama uvek komedija !!
    (czbg, 02. maj 2021 08:24)

    Иди подмажи још мало Драговићу уговор па да дође након 10 година у "вољену" Звезду. Можда и Тео сад падне на масан уговор.
    (Пишите ћирилицом, 2. maj 2021 08:37)

    # Link komentara

  281. Ode za uskrs, nije dobro..
    (Markoni, 2. maj 2021 08:37)

    # Link komentara

  282. Sramotno i ponizavajuce za nekad veliki klub.
    (tt, 2. maj 2021 08:37)

    # Link komentara

  283. Nije mogao da se nosi sa prevelikom ljubavi prema klubu...
    (Dejan CZ, 2. maj 2021 08:35)

    # Link komentara

  284. Ovaj pobeze a taman Almerija poslala pola miliona za Sadika cccccc.....
    (Kontraš, 2. maj 2021 08:35)

    # Link komentara

  285. Ja ne mogu da verujem da dečko oce da mu se plati pored beskrajne ljubavi koju je dobio
    (dinamore, 2. maj 2021 08:35)

    # Link komentara

  286. Tako se danas zahvaljuju mali igraci sto si im vratio karijeru na put.
    (mnk, 2. maj 2021 08:34)

    # Link komentara

  287. Konacno covek shvatio gde je dosao
    (Samo Jako, 2. maj 2021 08:33)

    # Link komentara

  288. A pričaju o Fejsi,ha,ha,a ne mogu ni Asanovića da plate...
    (Delija26, 2. maj 2021 08:33)

    # Link komentara

  289. Terza reaguj
    (Bilbija, 2. maj 2021 08:33)

    # Link komentara

  290. On napisa da mu nisu davali platu na vreme i da mu još duguju. Teško će neko da stane na stranu kluba koji ne ispunjava svoje ugovorne obaveze, ali to očekuje od druge strane.
    (uvekljubazan, 2. maj 2021 08:33)

    # Link komentara

  291. ova uprava je 3 puta gora od Djurica
    (Aca7, 2. maj 2021 08:32)

    # Link komentara

  292. Zvezda namestila titulu kme kme kmeeeeee Kmeeee kmeee
    (notorious, 2. maj 2021 08:32)

    # Link komentara

  293. Ako je istina ovo sto pise, onda verovatno nisu davali pare ni ostalima. Znaci da mozemo da ocekujemo da se na slican korak uskoro odluce i ostali sa velikim platama - Suma,Holender , Jojic...Sledece godine nema prolaska ni u tu trecu evropsku ligu u Linglongu zlatna sredina tabele...
    (Fontana, 2. maj 2021 08:31)

    # Link komentara

  294. Raspad instalacije i katanac u najavi.
    (Neđo Valderama, 2. maj 2021 08:31)

    # Link komentara

  295. Hristos voskrese braco Grobari i braco Delije...srecan Vam praznik!
    (Snaga je u razumu, 2. maj 2021 08:30)

    # Link komentara

  296. Ma vazno je da oni misle da je zvezda osvojila namestenu titulu, sve su na to prebacili fokus, zato su i toliko želeli da dobiju derbi ,misleći da će time devalvirati sve uspehe i zvezdine pobede. Koliko ste mali klub kada samo i zvezdi mislite.
    (Ejj bre, 2. maj 2021 08:29)

    # Link komentara

  297. - Ja, Takuma Asano, raskinuo sam svoj ugovor sa Partizanom. Nakon što sam se neko vreme mučio, odlučio sam da presečem i donesem ovu tešku odluku. Mislim da nisam poštovan od strane kluba, koji duže vreme nije isplaćivao moju zaradu na vreme i u pravom iznosu. Još postoji dug koji nije izmiren na današnji dan. Niko nije ni reagovao na moje molbe..... Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha
    (NoName, 2. maj 2021 08:28)

    # Link komentara

  298. Stize u Zvezdu !
    (Japanac ali ne Šćepanović, 2. maj 2021 08:27)

    # Link komentara

  299. nezahvalnik, hteo svoje pare, pa jos i na vreme!?
    (vrg, 2. maj 2021 08:26)

    # Link komentara

  300. Otpade parče gromade!
    (doktor, 2. maj 2021 08:26)

    # Link komentara

  301. Ponovo zvezda kriva?
    (Hmm, 2. maj 2021 08:26)

    # Link komentara

  302. Lola Smiljanic gasi svetlo ! :)))
    (Velja od Nevolje, 2. maj 2021 08:24)

    # Link komentara

  303. Hahahahahah pobeze Jaguar iz kaveza.Ponovo casovi ljubavi na delu,sa vama uvek komedija !!
    (czbg, 2. maj 2021 08:24)

    # Link komentara

  304. To se desava kada se vise bavite da omalovazavate i pljujete po zvezdinoj titulu, ne gledajući u svoje dvoriste. Karma je cudo.
    (Zvezdas, 2. maj 2021 08:24)

    # Link komentara

  305. Svaka mu čast,i pored toga on je davao sve od sebe na svakoj utakmici...
    (Bo, 2. maj 2021 08:23)

    # Link komentara

  306. Neosnovan razlog ? Dečko nije platu primio bogzna koliko dugo...Hristos vaskrse !
    (fhjh, 2. maj 2021 08:23)

    # Link komentara

  307. Katanac.
    (N95, 2. maj 2021 08:22)

    # Link komentara