1. Čuj ovo, Pirlo i Alegri legende Đubrentusa..
    Pa zna se gde su stekli ime i slavu a to je u ACM..!!!
    (Muriša, 14. maj 2021 13:25)

    # Link komentara

  2. Pirlo je legenda, ali ipak je Alegri sa mnogo vise iskustva. Ronaldo da ide. Dibala da dobije svu slobodu kao ofanzivni vezni. Jedan klasicni napadac mora doci. Kjeza i Kulusevski pokrivaju krila, Kvardado i Aleks Sandro bekove. Novi golman. Stoperi su upitni. Nikako Demirel i De Liht da se ustale, oni bi bili stoperi za narednih 10 god. Na sredini sve trkaci. Nema majstora koji bi delio lopte. Najpre je to bio Pirlo pa Pjanic. A sada zaista ne vidim ko ce poslati loptu napred kao De Brujne ili Bruno. Ako dodje Pogba problem je kako ga motivisati da postane disciplinovan kao u reprezentaciji. Ima on znanje, ali glava...
    (Aca86, 30. april 2021 11:52)

    # Link komentara

  3. Paratici i Anjeli pedala. Za njima Pirlo koga sam uvek postovao u gotivio kao igraca, ali nije dorastao (bar ne jos uvek) klupi Juventusa.
    Ronalda bi takodje prodao ako se uopste moze prodati. Ko ce ga uzeti od ozbiljnih klubova u ovim godinama sa tolikom platom i jos moraju platiti i nesto obestecenja? Problemi upravo nastaju njegovim dolaskom. Klub je skrenuo sa svog kursa od tada . Jos nekolicinu prodati, zadrzati Dybalu pod svaku cenu i vratiti naravno Alegrija koji poznaje Juve u dusu. Puno toga se obecavalo a na kraju nista ispunilo. Umesto uzlazne putanje, klub ide silazno i malo ko je ocekivao ovako lose rezultate. Krivaca je mnogo a vremena malo za rekonstrukciju. Voleo bi videti Aleksa10 na nekoj funkciji. Covek koji sigurno zeli samo najbolje Juventusu, covek i gospodin koji nikad nije napustio svoju damu.
    (Bendzi, 30. april 2021 11:26)

    # Link komentara

  4. Da treba da sklone pirla, treba. Jer sa ovakvim timom bruka je ne zavrsiti medju 4 u seriji a. Alegri je uvek dobrodosao nazad za sve navijace juventusa. A kljucna stvar je otarasiti se ronalda sto pre, nista nije doneo klubu, osim prodaje dresova po aziji. A pritom je ugusio dibalu koji je najbolji igrac juventusa.
    (gomez, 30. april 2021 11:18)

    # Link komentara

  5. Svi van, napolje! Hocemo Mistera nazad! Sramno je da ste ga oterali i to zbog toga sto je digao glas protiv Ronalda. Uvideo je i predvideo sve ono sto vidimo danas. Razmazena zvezda je narusila hemiju , timski duh i citavu strukturu i strateske ciljeve kluba. Anjeli prvi treba da ide ne samo zbog losih rezultata i pogresne dugorocne politike kluba nego i zbog superlige. A onda i svi ostali za njim ukljucujuci i njegovu princezu Ronalda koga je Perez mudro uvalio na vreme.

    Totalnu cistku napraviti, vratiti Alegrija i krenuti ispocetka. Sve su zabrljali. Koliko je klub potonuo zadnje 3 sezone neverujem.

    Inace se suska vec neko vreme u talijanskim medijima i forumima da se Alegri vraca i nadam se da ce se to ispuniti pa cak i po cenu da ne izbore ligu sampiona. Ako treba krenuti od nule, neka bude tako. Samo da vise ne gledam neke njuske u i oko kluba. Ako sve ovako ostane kako jeste, ja ih ne gledam sl sezone.
    (Zebrasti, 30. april 2021 10:59)

    # Link komentara

  6. Čovek koji nije smeo biti otpušten onako, na dušu Paratićiju, Anjeliju i hordi novih fanova željnih nekog atraktivnog fudbala, šta god im to značilo.

    Čovek koji je Juventus odveo na nivo više u Evropi i čiji je jedini greh što nije uspeo ukomponovati Ronalda u njegovoj prvoj sezoni, pa ispao protiv Ajaksa. Inače, za njegovo vreme se gubilo i ispadalo samo od Reala, Barse i Bajerna.

    Na kraju krajeva, znam da nisu izumrli, jer ljudska glupost ne umire, ali valjda je barem deo likova „i moja baba bi osvojila prvenstvo sa takvim timom“ nestalo i izgubilo se u svojoj gluposti gledajući Pirla.
    (Svesam, 30. april 2021 10:53)

    # Link komentara

  7. Oterajte Ronalda podhitno, dok je on tu klubu nece svanuti!
    (Sou, 30. april 2021 10:52)

    # Link komentara