1. Jel'Embid imao dvadesetak slobodnih bacanja?Ako nije,nema smisla da ga zakidaju.Eno Jokić sinoć opalio čak sedam,što je za njegove standarde sjajno.
    (Voja, 22. april 2021 14:23)

    # Link komentara

  2. Ja sve cekam finix da padne oni deljaju sve redom. Evo na istoku pobedise milvoki i filu
    (Kevin Garnet, 22. april 2021 12:25)

    # Link komentara

  3. Ali onaj Embid,koliko ima snage kad je poslao onu loptu jednom rukom preko celog terena... I za dlaku da uđe! Kao pravi kvoterbek!:-)))
    (vlada82, 22. april 2021 11:21)

    # Link komentara

  4. Denveru su se bas poklopili rezultati neki veceras. Poraz Bruklina, poraz File, poraz Karijevog GSW. Denver je sada u top 5 ekipa lige.
    Sledeci mec MVP okrsaj Kari-Jokic. Mada po meni Stef ne moze biti MVP, sto zbog loseg ranga GSW, sto zbog nekonstantnosti.
    (Stefan, 22. april 2021 10:49)

    # Link komentara

  5. Da li je moguce da niste ni spomenuli pokusaj Embida na kraju? Milimetar ga je delio od full court trojke za produzetak, pukom srecom lopta izasla
    (Anonimus, 22. april 2021 10:26)

    # Link komentara

  6. StA je bre ovo , moze li neko da pobedi Finiks? A da to nisu Pistonsi, Kingsi, Magic, Kavsi, Thundersi, Roketsi Timberwolvsi (sve ekipe koje nisu ni u opticaju za PLAY IN) ? pitam posto su ove ekipe uz Denver dva puta i oba puta preko OT to jedino uspele + jos SAS LAC tu i tamo jos nekom se posrecilo.
    (man, 22. april 2021 10:15)

    # Link komentara

  7. Bjelica je definitivno ispao iz rotacije Majamija (dobio premalo minuta koje je odigaro loše tako da Ariza i Igudala imaju prednost,, kao i Boban u Dalasu, već standardno )i obojica mogu da zaigraju tek u slučaju nekih povreda. GSW - Vašington festival promašaja Karija i Vestrbuka ali ovaj drugi zadovoljnoji zbog tripl dabla i pobede. LAC sa pola tima dobio Memfis iako su gubili sa 15 razlike već u 1/4. Sansi neverovatni ove sezone sa dva i po krštena igrača ( Pol, Buker i Ejton ) toliko konstantni da je čudo. Ipak mislim da zbog limitiranosti individualnog kvaliteta i ,,zamora materijala,, nosioca igre u plej offu ne mogu dalje od konferencijskog polufinala. Embid večeras najzad sjajan i bez pomoći sudija ali poraz prilično desetkovane ekipe lidera istoka Filadelfije ( sa ovim skorom bili bi četvri na zapadu ) govori da je zapad i ove godine značajno jači od istoka, i da jedino Bruklin ukoliko se najzad pokupe i prikrpe ima neke realne šanse protiv pobednika zapada u velikom finalu. A na zapadu svi čekaju povratak dvojca u LAL, Kavaj nastavlja da se čuva u regularnom delu dok ostali ( Juta, Denver, Portland, Dalas ) igraju na maksimumu. Da li će se više isplatiti kalkulisanje sa odmaranjem igrača , izlasci iz dugotrajnih povreda ili konstantno igranje videćemo.
    (Dragan Feliks, 22. april 2021 09:44)

    # Link komentara

  8. Kako me ovo nervira da je vec 20 godina zapad dosta jaci od istoka, sta bi tek bilo da se sastaju isto medjusobno
    (DraganRS, 22. april 2021 09:34)

    # Link komentara