1. "Vlada Slon" Kakva je to cepanka lelee!!!
    (Beks, 21. april 2021 20:26)

    # Link komentara

  2. Odigrao je bez samopouzdanja i neodlučno, možda je bio i umoran. Nadam se boljem u nastavku.
    (2CRAZY, 21. april 2021 15:52)

    # Link komentara

  3. Idu mi na zivce i ovi pacijenti sto omalovazavaju i ovi sto pominju nekakve pantere, navijam za Zvezdau i za Bogdana, covek se odaziva uvek za reprezentaciju i jedan je od najboljih, kompleksasi mogu da puknu od muke.
    (LeBron drugi najbolji svih vremena, 21. april 2021 14:59)

    # Link komentara

  4. Dobro je da Jokara nije igrao u Partizanu,pricali bi kako nije MVP,kako ne igra odbranu itd...
    (PERA, 21. april 2021 14:07)

    # Link komentara

  5. Bogdanović solidan, slažem se, isto tako to je povrda da Jokić u ovoj sezoni nije imao nijednu lošu utakmicu.
    (Kikujiro, 21. april 2021 11:56)

    # Link komentara

  6. Ni jedan dabl dabl. Minuta 30. Koševa 14.4
    (miroslav, 21. april 2021 10:12)
    Sad kad krenu Bogibotovi da ti objasnjavaju da njegov posao nije da ima dabl dabl,da je on skorer,da ce tek da udje u formu,da ne moze da dodje do lopte od Janga i ostale mantre koje im pomazu da prebole cinjenicu da je Bogdan samo epizodista u NBA i da moze samo da sanja karijeru Stojakovica i Jokica.Mozda ako ode u Transilvaniju kod svog generala tamo ima sanse da bude MVP subtranslivanijske lige.
    (Nemanja, 21. april 2021 10:32) # Link komentara


    Оооооо болесни мозгови, испразних живота и набијених комплекса, затровани мржњом и пакошћу! Појешће вас соопствена злоба, бједници!
    (ПрофаБЛ, 21. april 2021 11:15)

    # Link komentara

  7. (Goran, 21. april 2021 10:27)

    Potpuno si u pravu i to sam i ja zapazio. Sa ovom igrom i ovakvim nacinom, nece dobiti Nikse. Jang je imao 5 izgubljenih lopti . Da je bar dve dodao Bogiju kada je sam? A Bogi se dosta krece i trudi se da bude sam na liniji za 3..dzabe..A skoro, neki pisase o +-? Bogi je imao veci +- od Janga? Sut za 3 je po meni los ali celog tima. 9 od 34. Jang 2 od 5, 2 od 7 Willijams(?) kao i Bogi 2 od 7, Kevin 3 od 8..Kolins 0 od 2 Hill 0 od 3? Bogi ne dobija loptu da bi uputio normalan sut za 3 a pokazao je da je najprecizniji od njih. Nego sve neke situacije gde mu je teze da pogodi. Barem u ovoj utakmici. Ako ovako igraju..zeznuto protiv Niksa.
    (ccc?, 21. april 2021 11:10)

    # Link komentara

  8. @dtb_pro ,
    mislim da nisu u pravu što se tiče rotacija i petorki .
    Bogdan samo da ostane zdrav i on ovu sezonu završava u prvoj petorci .
    Jang , Bogdan , Herter , Kolins i Kapela , to je prva petorka .
    Galinari će ići u drugu jer tek treba da se vrati poslije povrede a nema puno utakmica do kraja sezone plus plejof.
    Za iduću sezonu će već biti zanimljivije i teže kad se vrate Rediš i Hanter ali opet mislim a i ti si to napisao vjerovatno svi u ugovoru imaju stavke o minutama a Galinari ima najveći ugovor pa onda Bogdan . Samo zavisi od njihove forme koliko će biti dobri.
    Atlanta ima veliki izbor igrača i ako budu svi dobri mora doći do promjena u timu tako da ne treba isključiti mogućnost trenda ili galinarija ili Bogdana da rasterete seleri kap .
    Zato Bogdan samo treba što bolje igrati i truditi se pa će imati ili minute u Atlanti idućih godina ili će otići u neki veći klub koji se bori za titulu. Ovaj april mu je otvorio mnoga vrata sigurno
    (Goran, 21. april 2021 10:55)

    # Link komentara

  9. Klubaška ostrašćenost generiše mržnju prema našim vrhunskim sportistima. Na udaru su iz razno-raznih razloga Bogdanović, Teodosić, Đoković, Jokić, Đorđević... Jedan deo naših ljudi je zreo za psihijatrijsku procenu. Sredite prvo svoje mizerne živote.
    (Motači kablova, moralne gromade, 21. april 2021 10:49)

    # Link komentara

  10. Gledao sam i mislim da je sutirao iz tezih pozicija nego u pozicijama, gde je bio sam a nisu mu dodavane lopte. Ali manje vise, vise mu zameram sut za 2 iz reketa, gde je sam probijao , sam izmisljao akciju za sebe a imao je neke promasaje. Da je to pogodio, opet bi barem bio blizu 20 poena. Ali nije bitno, bice. U svako slucaju mislim da ne treba da bude u petorci sa Wilijamsom, pa sve jedno i kada se vrati Galinari.
    (111, 21. april 2021 10:39)

    # Link komentara

  11. Da li iko gleda utakmice ili samo pregleda "highlights" i statistiku!?
    Jeste sinoć bio malo lošiji, promašio je par (ne više) otvorenih šuteva, ali ovo ostalo su bukvalno bili "vrući krompiri" od strane saigrača. Najljepši primjer je jedan napad kojeg je Jang dirigovao tako što je uzeo loptu ispod svog koša, driblao na liniji za tri poena 7-8 sekundi pa nije mogao šutirati od čuvara. Zatim se zavukao pod koš pa obišao čitav krug pa otišao u ćošak i kad je sve probao i nije mogao šutirati bacio je loptu Bogdanu u 23. sekundi napada da ovaj šuta "u letu" preko ruke čuvara. Još jednom su mu tako uvalili da šuta sa 9 metara.

    Ono što je nažalost istina, uskoro se Bogdanu opet piše loše. Kolins se vraća nakon povrede, sinoć je imao skraćenu minutažu, ali uskoro ide na punu. On je u Atlanti starter kojem je to zagarantovano. Kad se oporavi Galinari, iako nisu ista pozicija, rotacija će opet biti bez Bogdana. Umjesto Janga s klupe ulazi Vilijams koji je došao iz Klipersa i koji sada glumi superzvijezdu. Jang bar ponekad odigra na Bogdana, ovaj je gori i od Janga, a to je teško biti. A Bogdan će skoro sve svoje minute igrati s Vilijamsom. Šteta, jer je pokazao da nije "spot-up shooter" koji čami u ćošku već može mnogo više, uključujući i organizaciju igre. A od svih u timu, on najviše ide na saradnju sa Kapelom, skoro kao Harden u Hjustonu. Ali to je NBA. Vidjeli ste kako su svi u Majamiju hvalili dolazak Bjelice, a onda doveli i Oladipa i još nekoga (zaboravio sam koga) i to je to. Bjelica klupa. Pa Denveru MekGi treba ponekad na terenu kao ozeblom suncem, ali Milsap i Green imaju velike ugovore i to u Americi znači da imaju obavezne minute. I nema to veze puno sa Melounom. To je tako. Bogi ima dobar ugovor, ali Jang i Kolins su starosjedioci sa jakim ugovorima kojima su minute zagarantovane. Šteta...
    (dtb_pro, 21. april 2021 10:30)

    # Link komentara

  12. Ne mislim da je opravdanje za Bogdana ali sinoć su skoro svi igrači Atlante imali slabiji šut ( nekoliko minuta u trećoj četvrtini niko koša nije mogao dati ) a Bogdan je pametan dečko pa drugi put nek razmisli da ne pravi brzo dva faula ( jedini koji se trudio u odbrani na početku utakmice ) jer je to poremetilo i njega i ekipu budući ga je trener morao prinudno odmah izvući u prvoj četvrtini i onda im se svima poremetila rutina i rotacije . Upao je u početak druge sa Luom koga je krenulo pa nikom nije ni dodavao .
    Ja sam gledao feed iz dvorane kad su se zagrijavali i dugo je režiser držao Bogdana u kadru a trojke samo sipaju. Ali ,na žalost, u utakmici slabo.
    Vidjećemo večeras im je pravi ispit jer Niksi igraju fenomenalno .
    (Goran, 21. april 2021 10:27)

    # Link komentara

  13. @(Western Devil, 21. april 2021 09:56)
    Ko kaže da sam imao pozitivno mišljenje o njima? Ne volim taj stil igre. I kako mogu da grešim u želji?
    (Aleksis Sanco Panco, 21. april 2021 10:15)

    # Link komentara

  14. Ni jedan dabl dabl. Minuta 30. Koševa 14.4
    (miroslav, 21. april 2021 10:12)

    # Link komentara

  15. Bogdanovic solidan je vec postao mim
    (Paja, 21. april 2021 10:07)

    # Link komentara

  16. Znam da je nevezano za vest, ali bih voleo na zapadu Golden Stejt i San Antonio u plej ofu umesto Dalasa i Memfisa. Bez obzira na Dončića, jednostavno mi ne mirišu... Podređenost tima jednom igraču mi se nikad nije dopadala.
    (Aleksis Sanco Panco, 21. april 2021 08:17)

    Dokaz da ne pratis dovoljno. Dacu ti cist primer toga o cemu govoris - Oklahoma Thunder sa Westbrookom, Adamsom, Pol Dzordzom, Dennisom Sruderom i svi su bili podredjeni Raselu. Onda imas Dalas koji ima stalno povredjenog Porzingisa i ostali su obicne kante. Ako se ne podrede Luki, ko ce da im igra. Ko ih tera da se kriju iza njega? Sami su prihvatili da im on bude "crutch" a da oni uzimaju bonuse za svaku pobedu. Luka nece da ih bije kao Rasel ako mu ne puste skok ili ako ne sutnu na njegovo dodavanje.
    (Western Devil, 21. april 2021 09:56)

    # Link komentara

  17. Činjenica da je dogurao dotle da solidno bude 14 poena, a ne neka jednocifrena glupost je odlična. Samo rokaj Boki. Jedna bude ovakva, sledeća neka bude oko 20 i svi zadovoljni. Važno je da smo tu negde :)
    (Gde ja živim, 21. april 2021 09:38)

    # Link komentara

  18. OK, pošteno, ispodprosečna partija u odnosu na poslednji mesec, pre svega procenti, ali mora i tako ponekad. Ali, koliko ga voli komentator Hawksa - "hottest man in the league right now" :)
    Ali, na stranu to, Bogdan se uz Younga i Capelu zaista nametnuo kao lider i konstanta u Hawks-ima, ko to ne vidi, neka za početak nauči da gleda košarku.
    (Terza, 21. april 2021 09:33)

    # Link komentara

  19. Još samo da se vrati Galinari i Bogdan pravac klupa sa 9.9 poena u garbidž tajmu.
    (Mustra, 21. april 2021 09:24)

    # Link komentara

  20. Ja sam ga prvi kritikovao zbog losih procenata, opravdano ali sada nesto reci za ovo nema nikakve veze. Niti su procenti toliko losi, niti se realno moze uvijek ima preko 50 %.
    Konacno igra onako kako i treba i naravno da navijam za njega kao i za ostale naše.
    (detektiv, 21. april 2021 09:08)

    # Link komentara

  21. Atlanta ima Younga,Huertera,Lou Wiliamsa,Bogdana,Huntera jos kad su tu Kolins,Galinari plus lopte koje idu Kapeli i 14,15 poena je odlicno s obzirom sa koliko igraca se deli lopta u napadu. Bogdan uz to,mora da se trosi pozadi dosta jer su njegovi protivnici u 90% slucajeva glavni igraci protivnicke ekipe i prve ili druge opcije u napadu. Dok neki igraci dobijaju sve hvalospeve a igraju protiv desete opcije u napadu protivnika vecinom i na preuzimanjima spolja ih brane krila i bekovi za glavu nizi a o odbrani i licnim greskama ne moraju da brinu.
    (Beks, 21. april 2021 09:01)

    # Link komentara

  22. Vraća nam se polako stari Bogi, evo sad je na 6/16.
    (cxy, 21. april 2021 08:10) # Link komentara
    Preporučujem (+9)Ne preporučujem (-46)


    I dalje je na boljem procentu od tebe... +- ti je ispod 20%
    (ak47, 21. april 2021 08:53)

    # Link komentara

  23. Ponekad vidim komentar "Danas u Nba ima 10 Dzordana" Ne postoji nijedan Majkl Dzordan,najpriblizniju igru Dzordanu igra Kavaj Lenard ali prajm Dzordan je bio daleko brzi,skocniji i vestiji igrac sa daleko vise poteza,a pre svega ih razlikuje mentalitet,imaju cak i jednako ogromne sake sto daje prednost u mnogo cemu. MJ je posedovao sve fundamentalne vestine. Ima mnogo "Hardawaya" ne..ne postoji nijedan Penny Hardaway jer on pored toga sto je bio neverovatan atleta,dobar suter,dodavac,imao nevidjen footwork i pokrete. To je sve izgubio posle povreda. I oni komentari o izolaciji. Nisu se nekada igrale izolacije,double team ili triple team su se uvek igrali i to nema nikakve veze sa "zonskom" odbranom,sto je formacija na terenu i ne moze da se igra u Nba konstantno zbog defanzivne 3 sekunde,nego procitali da nekad u nba nije bila dozvoljena Zona pa misle nije bilo udvajanja a na svakom mecu,makar 2min da pogledaju ce cuti "double team" od komentatora ako vec ne zele da vide ocima. Pa ono,danasnji centar bi izvukao onog od pre i sipao :D Pa dobro to bi Sabonis ili Bil Laimber radili onda nekad i lagano punili..samo uopste se nije igralo tako kako neki umisljaju i ponavljaju,ispada da se sve jedni isti igraci cuvaju 48min pa eto ovaj ga "puni". Ustvari oni od kojih zavisi ofanziva beze od svojih protivnika u odbrani zbog mogucih problema sa faulovima. Nije isto igrati protiv Gobera koji je ofanzivno impotentan i centra koji napada kos i nad kojim moras da se trosis i defanzivno.
    (Beks, 21. april 2021 08:51)

    # Link komentara

  24. Vraća nam se polako stari Bogi, evo sad je na 6/16.
    (cxy, 21. april 2021 08:10)

    Hahaha, vidim i tvoji procenti se dižu xDxD
    (Salle, 21. april 2021 08:48)

    # Link komentara

  25. Solidan
    (Markonjero, 21. april 2021 08:43)

    # Link komentara

  26. Bogi imao lose procente, zivot pantera opet dobija smisao.. na dan-dva
    (PredragDrobnjak, 21. april 2021 08:31)

    # Link komentara

  27. Vraća nam se polako stari Bogi, evo sad je na 6/16.
    (cxy, 21. april 2021 08:10)

    Vidim i tvoji kompleksi su jos uvek tu pantercino.
    (Zoran, 21. april 2021 08:29)

    # Link komentara

  28. Vraća nam se polako stari Bogi, evo sad je na 6/16.
    (cxy, 21. april 2021 08:10)

    Eto najzad i tebi malo radosti, odavno nisi srećan bio...
    (Dzordz, 21. april 2021 08:29)

    # Link komentara

  29. Solidan? Vi ste rekli, ne ja.
    (Kameni Ajatola iz kamenog doba, 21. april 2021 08:25)

    # Link komentara

  30. Bogi, dobrodosao nazad u prosecnost!
    (Kukatilo, 21. april 2021 08:25)

    # Link komentara

  31. Sad su u dilemi, da li da opet pocnu ismevanje i vredjanje Bogija ili ovih 14 i nije tako lose.
    Moja prognoza da ce se sad ipak javiti. Onako malo bojažljivo, jer i sami znaju koliko su smešni.
    (Randy Marsh, 21. april 2021 08:22)

    # Link komentara

  32. Bogi, nemoj vise solidan biti, molim te... Vrati se na fenomenalan.
    (Keynes, 21. april 2021 08:18)

    # Link komentara

  33. Znam da je nevezano za vest, ali bih voleo na zapadu Golden Stejt i San Antonio u plej ofu umesto Dalasa i Memfisa. Bez obzira na Dončića, jednostavno mi ne mirišu... Podređenost tima jednom igraču mi se nikad nije dopadala.
    (Aleksis Sanco Panco, 21. april 2021 08:17)

    # Link komentara

  34. 2/7 vratio se Bogi kući...
    (roarrr, 21. april 2021 08:17)

    # Link komentara

  35. Vraća nam se polako stari Bogi, evo sad je na 6/16.
    (cxy, 21. april 2021 08:10)

    # Link komentara