1. Nejasno je sta se desava sa Morisom i koliko je njegova povreda ozbiljna. Mislim da Malone, hteo ne hteo, mora Riversa da ubaci direktno u startnu petorku jer sa Kampacom i Gordonom imaju tzv "spacing" problem. Utakmice protiv dobrih timova i trenera najbolje pokazu sta ne valja, a trener Grizlija je "Popova skola". Sta se desilo na utakmici protiv Grizlija? Nikada ne moze da se zatvori sve, uvek mora nesto da se pusti, i Grizliji su pustili i Kampaca i Gordona da sutiraju trojke koliko hoce jer su procenili da im od njih ne preti opasnost. I nisu pogresili jer su ova dvojica trojke sutirali 1/10. Dakle, plan je bio udvojiti Jokica i blokirati sve "passing lines" prema MPJ-u (i na sutu za tri i na katingu) i prema Gordonu (samo kating). I plan je uspeo, veliki broj izgubljenih lopti, MPJ odsecen, Gordon potpuno van igre pa je poceo da forsira i promasuju itd. Barton je tu bio jedini koji nesto mogao da uradi i zato nije slucajno sto je prvih 13 koseva dao upravo on, mada je i on kasnije bio zatvoren.

    Mnogi su se pitali gde je Gordon u cetrvtoj cetvrtini i produzcima, da li je povredjen? Nije povredjen vec je Malone morao da zrtvuje ili Kampaca ili Gordona i odlucio se za Gordona. Malone je sam kraj utakmice i produzetke odradio dobro (kampaco-dozijer-barton),samo je nejasno sta je hteo sa Cancarom kad on takodje nije suter? Malone je sinoc Cancaru napravio medvedju uslugu jer ga je stavio u poziciju da uradi nesto sto on ne moze i zato je za 10 minuta bio -14.
    (bskfan, 21. april 2021 09:29)

    # Link komentara

  2. "suter za 7 poena po utakmici...u ovoj NBA moze da igra ko hoce.pa ja koji igram basket iza zgrade sa drustvom bi dao vise poena.NBA je sprdnja!!!ima nekoliko igraca koji odskacu ostali su katastrofa.

    a za ovoga se kaze"njegova karakteristika je sut"pa ovaj ne bi mogao da igra u skolskom timu u mom gradu!!!
    (zox, 20. april 2021 19:08)"

    Blago tebi
    (WillyWonka, 21. april 2021 08:01)

    # Link komentara

  3. Nagetsi su zbog povreda spali na dva rukija na mestu plejmejkera. Morali su nekog hitno da dovedu, izbor kvalitetnije plejmekera je spao da dvojcu. Mnogi slabo pratite NBA. Riversov problem su oscilacije i u igri i u procentu šuta, ali je poslednjih nekoliko godina imao u svakoj po nekoliko utakmica kada se napali i bukvalno je sam rasturio protivničke timove. To se od njega u Nagetsima ne traži već da bude samo prosečan plej lige. A kako izgleda kad "poludi" možete videti na ovom LINKU: [link]
    (statističar, 21. april 2021 01:14)

    # Link komentara

  4. @Thetruth Za tebe sam licno i personalno doktor. Zbog vas pljuvaca sam najvise poceo da "studiram" istoriju kosarke. A ti kao fan Lebrona Dzejmsa spadas u grupu najgorih fanova i idolopoklonika ikada. Ustvari sam Lebron se daleko bolje razume u kosarku od svojih fanova po izjavama. "Ju tjub"🙈
    (Beks, 21. april 2021 01:04)

    # Link komentara

  5. @bskfan Jesi ti iz Borce mozda?
    (Nikola nba, 21. april 2021 00:20)

    # Link komentara

  6. @beks konačno priznajes da nisi nostalgičar već samo umišljena budala koja je gledala ju tjub, pa ovdje mlatiš ko "Maksim po diviziji" Maksim ti je bio vjerovatno tata :D.
    (the truth, 20. april 2021 22:41)

    # Link komentara

  7. Da Denver ima problem sa bekovima, ima, to je jasno. Marej ispao, Haris i Hampton trejdovani, ako i Moris ispadne onda su stvarno u problemu. Kako igrati sa ovim sto imaju? To sada sve zavisi od protivnika. Po meni, sto se tice samog plejmejkinga Denver mora sto vise da igra preko Jokica.

    Pojedinacno:

    Kada igra sa starterima Kampaco treba da neutralise najbrzeg protivnickog igraca i da prenosi loptu, dok zavrsni pasovi treba da idu preko Jokica. Kada igra sa klupom Kampaco treba da bude okruzen suterima i da igra sa McGee-em kao opcijom za lob. Dakle, kada igra sa klupom petorka bi trebalo da bude: Kampaco-Rivers-MPJ-Grin-McGee

    Dozijer je tu najbolji defanzivac i kao takav treba da igra sa starterima koji imaju problem sa odbranom. Tu onda imamo problem sta sa Bartonom? Dve opcije su moguce:

    Moris-Dozijer-Gordon-MPJ-Jokic, a kada MPJ izadje iz igre zbog minuta sa klupom onda teba da dodje do pomeranja:

    Moris-Dozijer-Barton-Gordon-Jokic

    Protiv Lejkersa Kampaco treba da igra sa klupe i da neutralise Karuza koji je Denveru pravio puno problema prosle godine. Srudera ce Dozijer da stavi u mali dzep. Na Lebrona staviti Gordona, na AD-a MPJ-a pa nek uradi sta uradi. Ako AD odigra kao prosle godine onda je jasno sta ce da bude.

    Protiv Portlanda Dozijera staviti na Lilarda, Kampaca na CJ-a, Gordon i MPJ mogu da neutralisu Rokoa i Pauela.

    I tako redom, na najbrseg igraca staviti Kampaca, na najboljeg strelca Dozijera, na fizicki najaceg Gordona.
    (bskfan, 20. april 2021 22:20)

    # Link komentara

  8. Ponavljam "the truth" je najveci pojmas ikada. Kao sto vidite uspeo sam da ga isprovociram da je poceo u nebitnim komentarima pricati o tome kako je imao bolje rezultate od veceg dela populacije. Prvo ja nisam nostalgicar i sigurno sam mladji od doticnog. A drugo,on nije nikakav ljubitelj "nove" kosarke vec Lebrona Dzejmsa. "Melanhonicar" covek je naucio novu rec :)
    (Beks, 20. april 2021 22:10)

    # Link komentara

  9. U datim okolnostima od uopšte mogućeg Denver je kao nikad potpisao 3 najbolja koja je mogao a da im odgovaraju. Gordon je tu - uz MPJ i Nikolu niko ih neće nadskakati ni izgurati. Kada počne neki LeBron na silu ili Kavaj pa i Dejvis itd. sad imaju koga da se nosi sa njima.
    Ali ostali su bez 3 beka! A na sve Moris je svako malo povređen, a i premali je, uz ionako premalog Kampaca. Ko će da juri Bukera ili Mičela? Dakle od Herisona i Riversa apsolutno ništa bolje ne mogu da nađu, a moraju nekoga da nađu. Uz to za obojicu ovo je šansa biti-il-ne-biti. Dovoljno su iskusni da mogu brzo da se uklope i daće smislenih 10-15 minuta. Sada ponovo postoji šansa za titulu makar išli odmah na Lejkerse (i sudije).
    (znanje-imanje, 20. april 2021 21:35)

    # Link komentara

  10. Nisam ga toliko pratio, ono sto sam ja video da suter nije nikako, cak su i otvorene trojke diskutabilne, ulaz solidan, brzina i ne bas.. Svakako im fali bek.. zanima me da neko ko ga je vise pratio kaze kakav je u odbrani, da li bi recimo mogao da cuva ronda, micela ili npr bukera, sredera, lilarda?? Da li bi mogao defanzivno da bude koristan u Po, jer su u odbrani na bekovima najslabiji?
    (pant-La, 20. april 2021 21:08)

    # Link komentara

  11. Rivers jeste suter. To sto mu je procenat slab to je zbog toga sto sutira i kad ne treba pa time obara procenat. AKO se uklopi u sistem igre Denvera da se igra preko Jokica, Rivers moze da bude bolji nego ikada pre i da ostane u ligi barem jos 4-5 godina. Sve sto treba da radi je: da igra jaku odbranu, da ide na ulaze ispod kosa i da sutira kad ima otvoren sut. Po karekteru je malo drcan, sto takodje moze da bude i dobro i lose, sve zavisi od momenta i inteligencije. Po igri vise lici na Bartona ali nije daleko ni od Dozijera koji takodje misli da je bolji nego sto jeste. Inace to vazi za mnoge igrace, kljuc uspeha je da shvate da nisu superzvezde i da prihvate svoju ulogu. Mnogo je korisniji igrac koji igra odbranu i daje 8 koseva uz procenat 50% nego igrac koji daje 20 koseva uz procenat 42%.
    (bskfan, 20. april 2021 20:49)

    # Link komentara

  12. Što je "najgore", i dalje nije sigurno, zašto se meni toliko dopadaju Njujork Niksi, a tako je od pocetka suzivota sa NBA ligom. Valjda neki klub zavoliš a da pritom nemaš opravdan razlog. Govoreci o ovoj temi, dobro je šta je napustio Njujork, kao i Hezonja uostaom, a samo se nadam da će još neki.
    (Sasa, 20. april 2021 20:49)

    # Link komentara

  13. @beks, vins karter, melanholičar I nostalgičar. Prvo dečko dragi, nauči da posle zareza, ide razmak. Pa nakon toga komentariši dal je neko glup ili ne. Imaš strašne komplekse kada "ničim izazvan" komentarišeš nekog. Te komplekse sam ja glup "nabio" tebi. Inače smatram sebe glupim, iako na raznim testovima sam imao rezultate koje su u 2 procenta populacije! Kao što umni ljudi govore, samo su budale pune samopouzdanja. Inače po stoti put, nemam ovaj nik zbog Pirsa, kojeg inače ne volim. Al tvoj mali mozak, nivoa priglupog djeteta od 7 godina, ne može razumjeti. Inače nije loš potez Denvera, Ostin zna da poludi i ubaci 20 kusur poena i nije loš odbrambeni igrač. Sinoć je Monte baš nedostajao. Sada timovi neće izbjegavati Denver, jer nema Mareja. Ne bih volio da nalete na Lejkerse u prvom krugu!
    (the truth, 20. april 2021 20:33)

    # Link komentara

  14. 10 dana?Ovde kod nas makar daju ugovore na 1 mesec :)
    (Galo, 20. april 2021 20:31)

    # Link komentara

  15. Sutera Ahhahahhahahah
    (ludeng, 20. april 2021 20:28)

    # Link komentara

  16. Zox

    Ali eto, ipak i dalje igraš samo ispred zgrade.
    (Roki, 20. april 2021 20:14)

    # Link komentara

  17. Ostin Rivers suter? Jos se secam kako je upropascavao akcije Teu svojim glupim potezima i ocajnim sutom. Ima solidnu brzinu za u visinu, fin ulaz, napredovao jeste od tada, bice ok igrac ali suter svakako nije
    (korosavendz, 20. april 2021 19:38)
    Teo bas nije imao srece sa saigracima da pokaze koliko zna. Da si mu dao Jokica na petici, Durenta na cetvorki i dva Kleja Tomsona imao bi po 22 asistencije na mecu.
    Ovako nije imao srece. Onakvu klasu da igra sa jednim Ostinom Riversom...
    Nego, osvojise li Evrokup?
    (Srpce, 20. april 2021 19:55)

    # Link komentara

  18. Ćale ga izgurao u NBA protekcija čista.
    (marko, 20. april 2021 19:55)

    # Link komentara

  19. Ostin Rivers suter? Jos se secam kako je upropascavao akcije Teu svojim glupim potezima i ocajnim sutom. Ima solidnu brzinu za u visinu, fin ulaz, napredovao jeste od tada, bice ok igrac ali suter svakako nije
    (korosavendz, 20. april 2021 19:38)

    # Link komentara

  20. Ostin Rivers je sve, samo ne šuter... Mislim, jeste šuter ako se pod tim pojmom podrazumeva da je neko ko ume da uputi, "šutne" loptu ka košu. U tom kontekstu da...
    (Del Piero#10, 20. april 2021 19:34)

    # Link komentara

  21. Dobar potez.
    (1566, 20. april 2021 19:33)

    # Link komentara

  22. Ovo je po onoj narodnoj daj sta das.Moze da bude solidna zamena na poziciji pleja.Problem je u tome sto Denver vec ima takva dva igraca.Moris i Kampaco su isto samo solidne zamene na poziciji pleja,pogotovo Moris.Njima treba neko ko ce da popuni rupu nastalu povredom Mareja.Takvog igraca u ovom trenutku nije moguce pronaci.Da se Marej malo ranije povredio,bila bi druga prica.Mozda su tada mogli da dovedu Bola,ili da rizikuju sa Rouzom,koga je Detroit pustio skoro za dzabe.
    (Miroslav, 20. april 2021 19:32)

    # Link komentara

  23. čuj Austin Rivers shooter ???
    (zajebant, 20. april 2021 19:32)

    # Link komentara

  24. suter za 7 poena po utakmici...u ovoj NBA moze da igra ko hoce.pa ja koji igram basket iza zgrade sa drustvom bi dao vise poena.NBA je sprdnja!!!ima nekoliko igraca koji odskacu ostali su katastrofa.

    a za ovoga se kaze"njegova karakteristika je sut"pa ovaj ne bi mogao da igra u skolskom timu u mom gradu!!!
    (zox, 20. april 2021 19:08)

    U NBA svaki igrač bi pogazio u igri sve amaterske igrače, pa i te tvoje ekipe. Ne bi mogao da šutneš na koš, pa ni da uđeš u reket protiv bilo kog NBA igrača. Ne može to da se poredi. Vidi se da nisi igrao protiv profesionalnog igrača ili ekipe, koji opet ne mogu da se porede sa NBA igračima. Bogdan Bogdanović je po dolasku u NBA izjavio kako nikada nije video toliko dobrih igrača na jednom mestu i da se igra mnogo jača odbrana neko u Evropi, iako na prvi pogled ne deluje tako. Jednostavno u NBA su većinom fizički snažniji, brži igrači protiv kojih je teško igrati odbranu, pa to sve deluje kao da se odbrana ne igra.
    (Keto, 20. april 2021 19:29)

    # Link komentara

  25. "The Truth" kakav je to glupan ljudi moji,ne Pol Pirs vec ovdasnji komentator :D Mada po postupcima i izjavama Pirsa me ne cudi zasto koristi bas taj nik :)
    (Beks, 20. april 2021 19:16)

    # Link komentara

  26. Kako rogobatno zvuci bukvalno prevodjenje sa engleskog u ovom slucaju. To sign nikako ne moze na srpskom da se prevede kao "potpisati nekoga". Moze da se potpise ugovor sa nekim ili dovede neki igrac ali ne i da se potpise.
    (Savo iz Kikinde, 20. april 2021 19:14)

    # Link komentara

  27. suter za 7 poena po utakmici...u ovoj NBA moze da igra ko hoce.pa ja koji igram basket iza zgrade sa drustvom bi dao vise poena.NBA je sprdnja!!!ima nekoliko igraca koji odskacu ostali su katastrofa.

    a za ovoga se kaze"njegova karakteristika je sut"pa ovaj ne bi mogao da igra u skolskom timu u mom gradu!!!
    (zox, 20. april 2021 19:08)

    # Link komentara

  28. Badava sve kada iz nekog razloga Meloun neće da proba nove igrače, u trejdovima su dovedena i neka potencijalno dobra imena i/ili igrači uloge, a Will the thrill-u garantovano 30+ minuta, dok pola tima kao da ima moratorijum na ulazak, makar i u garbidžu...
    (Brkajlo, 20. april 2021 19:04)

    # Link komentara

  29. ako je ovaj suter onda mogu i ja u nba
    (ok, 20. april 2021 19:03)

    # Link komentara

  30. Rivers je ispodprosečan šuter ne blamirajte se
    (Lepetije, 20. april 2021 19:00)

    # Link komentara

  31. Opet pokazujete vaše košarkaško "znanje". Ostin Rivers nije šuter, već plej koji ima solidan šut za 3
    (Luka magija, 20. april 2021 18:58)

    # Link komentara

  32. Suter a cifre govore da je daleko ispod nekog proseka...
    (GanDra Šajkaš, 20. april 2021 18:58)

    # Link komentara

  33. Остине добродошао у свету српску земљу Колорадо.
    (aha nn..., 20. april 2021 18:57)

    # Link komentara

  34. Kud ode Nba,pa to je košarkaš,sportista,nije sponzoruša.Ili ipak jeste?
    (Logika, 20. april 2021 18:56)

    # Link komentara

  35. BLM lmao
    (kvasac, 20. april 2021 18:55)

    # Link komentara

  36. jokic bolje sutira trojke. sta ce im ovaj.
    (Čika Žika, 20. april 2021 18:55)

    # Link komentara

  37. Jel to onaj Rivers tatin sin, koji igra jer je inace super talenat a ne sin poznatog trenera Doka Riversa, manite se njega, zamislite koliko valja kada ga jedni truli Niksi nece, decko veze nema, umisljeni klinac.
    (voja, 20. april 2021 18:54)

    # Link komentara

  38. Radis 10 dana i zgrnes pare..idi bre. Pa gde to ima, samo u Americi..lepota.
    (111, 20. april 2021 18:54)

    # Link komentara

  39. Ово је првенствено због повреде Мориса а не Мареја.Ако се покаже добро ових 10 дана, вероватно ће потписати још један на 10 дана, па ако и тад настави са добрим партијама добиће уговор до краја сезоне.
    (Lex, 20. april 2021 18:53)

    # Link komentara

  40. Uloga ce mu biti da pogodi trojku kad mu Jokic vrati povratnu nakon udvajanja u reketu.
    (Keynes, 20. april 2021 18:48)

    # Link komentara

  41. Ja sam se najezio od ove vesti u dobrom smislu, odlicna zamena, u nju jorku odlicno igrao, jedva cekam da vidim na sta ce sve to da lici
    (invizibl, 20. april 2021 18:45)

    # Link komentara