1. Teško je bit u senci uspešnog odnosno starijeg brata Novaka al vidim je Marko skroz normalan dečko. I po pravilu iskren kao što je bio dosad.
    (No name, 21. april 2021 15:14)

    # Link komentara

  2. Mikii
    Zato je i pao u depresiju, jer su ga vaspitavali ljudi poput tebe, koji su mislili da je samo Novak uspesan, a ostali prosecni. Nisu mu dozvolili da bude ono sto jeste, da se ostvari na tom polju, vec su mu nametali nesto drugo i sta uspeh znaci i sta oni jedino priznaju. Zato danas citamo deca se obesila, deca skocila sa 5 sprata, zbog losih ambicija roditelja koji deci ne dozvoljavaju da budu ono sto jesu. Ne treba niko da se poredi sa drugima, parametri uspeha treba da budu individualni, covek treba da radi ono sto zeli, sto voli i gde se oseca najbolje, tek tada je uspesan, bez obzira da li ce sira javnost znati za sve to. Ono sto je dobro, jeste da je on ipak uspeo da se izvuce iz cele te situacije i da konacno zivi svoj zivot onako kako on hoce, a ne onako kako mu neko namece.
    (Hmmm, 21. april 2021 10:59)

    # Link komentara

  3. Većina onih što pljuju Marka, umesto da treniraju decu bi jurila starlete
    (g, 20. april 2021 20:35)

    # Link komentara

  4. Dragi Marko, zabole ova Tvoja rečenica:"Kada sam imao 14 godina, otac mi je ponudio mogućnost ili da studiram, ili tenis?!" To je u stvari godina od kada se slažu (nižu) Tvoja nezadovoljstva i tegobe. Polako ih se oslobodi i ne krivi sebe za bilo koji neuspeh. Tako se roditelj ne postavlja u odnosu na četrnaestogodišnjaka !!! U stilu, novac je kod mene i jdino može tako, e pa ne može!!!!!
    (m, 20. april 2021 19:44)

    # Link komentara

  5. Ti si decko debil.
    (uros, 20. april 2021 19:11)

    # Link komentara

  6. Nije u libeli.
    (ime, 20. april 2021 18:52)

    # Link komentara

  7. Svaka čast momčino. Đokovići su jedna divna porodica. Svaka im čast na svemu što rade za Srbiju i njen narod.
    Podrška Marko na svemu, glavu gore, život je lep.
    (stevo, 20. april 2021 18:38)

    # Link komentara

  8. Imas milione na racunu, mozes da putujes celim svetom, radis sta zelis, vecina onoga sto ne moze 99% populacije i ti si u depresiji??
    (nemanja, 20. april 2021 18:29)

    # Link komentara

  9. Moze da misli ko sra hice, ali respect sto je lik pao u depresiju jer nije mogao da isprati brata. Mogao je da samo uziva u svemu sto je Novak stekao, ali je on hteo vise od toga, bio toliko ambiciozan da je hteo da bude bolji od najboljeg. Hteo je nesto sto niko na planeti ne moze. I imao snage da sve prizna. I to je pobeda veca od bilo koje koju je mogao da ostvari sa reketom. Imati u svemu i podrsku porodice... Bravo Djokovici!
    (SS, 20. april 2021 17:12)

    # Link komentara

  10. A to sto mu je firma u blokadi 20 mil. din i sto je ostao duzan dobavljacima, nikome nista? To se nigde ne spominje, ko ne veruje neka pogleda podatke za Global gate doo
    (gl, 20. april 2021 16:53)

    # Link komentara

  11. Najuticajnija osoba u Novakovoj familiji, tj. da se bolje izrazim, osoba cije su zivotne okolnosti uticale na ostatak porodice. Marko je prosao kroz vrtlog anksioznosti i depresije, sto je dosta tesko stanje. Naravno, porodica je stala uz njega na putu da se izvuce i prihvatili su sva ucenja kojima je on bio podvrgnut. Potpuno ih razumem, pogotovo roditelje a onda i bracu, cak je i Jelena jako bliska s njim. Otuda i "Lubav i mir", meditacije, veganstvo, grljenje drveca i sve ostale filozofije koje su porodicno prihvatili. U periodu Novakovog pada pre par godine cesto se govorilo o "porodicnim problemima" ali ne konkretno i kojima. Samo pojedini su znali sta se desava.
    (Jag, 20. april 2021 16:51)

    # Link komentara

  12. Nije los ovaj momak, iako je fizicki neverovatno iritantan. Nije lako biti u senci starijeg brata nikome, a kamoli coveku kome je brat legenda u onome cime se bavi. Srbima je oduvek bilo lako osudjivati druge ljude, to je nacionalni sport. Ipak, ima nas kojima je svest na malo visem nivou. Podrska mladjem Djokovicu.
    (Mikii, 20. april 2021 16:43)

    # Link komentara

  13. Bravo, Marko! Samo najhrabriji se ne plase da pokazu svoju ranjivost. Mnogo srece u buducnosti, sta god radio!
    (brave, 20. april 2021 16:35)

    # Link komentara

  14. U principu jako je teško ziveti u nečijoj senci. Tipa, on je njegov sin ili brat i slično. Ako uspeš da se izboriš i pomiriš sa tim, onda živiš pun gas. Kao Novakov najmladji brat recimo. Todorovići su lepa priča. Sin faca na svoju ruku, otac kralj a sestra Mira bog otac.
    (Jare u mleku, 20. april 2021 16:13)

    # Link komentara

  15. Decko idi radi nešto umesto što se utapaš u depresiji koju izaziva uspeh tvoga brata.
    (Sotir zvani đubre staramajko, 20. april 2021 16:08)

    # Link komentara

  16. Marko upiši sada fakultet.Čitaj puno knjiga i misli i duša će se stabilizovati.
    (FILOZOF, 20. april 2021 16:06)

    # Link komentara

  17. Nije sad to bitno jer Nolo pobedjuje. Bilo je bitno kada ga je pobedjivao Checinato, Daniel i ostali.Tada su i grljenja drveca bila nepodnosljiva ali sad kada pobedjuje onda je to sve ok. Ne volimo Imasa samo kada Nolo gubi.
    (Goksi, 20. april 2021 16:05)

    # Link komentara