"Pobeda Jokićevog karaktera"

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun je još jednom istakao da je Nikola Jokić dokazao da je najbolji igrač NBA lige ove sezone.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Tamnoputi bas ne daju svoj sport.Onomad bese kandidat Harden,Pa Lebron i iscupase Embida sve sa stavom mora biti igrac iz prva tri Istok/Zapad da bi postao MVP!? e sad to ne vazi klad je Stefi Kari u pitanju(priznajem igra fantasticmo) ali dajte odredite vec sta je i koji su uslovi da se dodeli nagrada za najkorisnieg igraca! Ako je po pravdi io znacenju te reci onda je dilema lakse resiva.Juce slusam komentatore (zdusno navijali za Memfis) jedan ce glasacu za njega mada nije bas atraktivan.Htedoh da poludim i vrisnemm mu u mikrofon Idiote ne biramo najboljeg igraca vec najkorisnijeg! Ne vredi ova nagrada po njih je za najboljeg i bila bi veliki samar da jedan kosarkas iz male Srbije uzme to priznanje iz maloh kluba drzave Kolorado!
    Ovo sto je sinoc uradio Nikola da ladan ko spricer odigra simultanku u oba produzetka trebalo bi da potvrde ono sto je malobrojna publika u dvorani gromoglasno vikala posle utakmice: MVP MVP MVP primetih i cuvenog kvoterbeka Denver Bronkos Pejton Mening kako sa cerkama gleda utakmicu a kasnije je rekao da je dosao prvo zbog cerki,veliki fanovi Noikole a zatim da uziva u igri kako rece "naseg polarnog medu"!
    (bmiles, 21. april 2021 02:14)

    # Link komentara

  2. Denver igra baš loše
    (Pedja, 20. april 2021 08:29)

    Igra loše, a pobeđuje. Zamisli. Bilo bi mlogo gore da igra lepo, a gubi. Šta je tebi lepše?
    (društvance iz predgrađa, 20. april 2021 12:31)
    pa lepse je kad igra lepo a nije lepse kad ne igra lepo .Logicno zar ne?
    (milan, 20. april 2021 13:18)

    # Link komentara

  3. Denver igra baš loše
    (Pedja, 20. april 2021 08:29)

    Igra loše, a pobeđuje. Zamisli. Bilo bi mlogo gore da igra lepo, a gubi. Šta je tebi lepše?
    (društvance iz predgrađa, 20. april 2021 12:31)

    # Link komentara

  4. (Dragan Feliks, 20. april 2021 08:18)

    Mislim da Janis više nije u razgovoru.
    NBA će uraditi SVE da neki crnac bude MVP. Ja tipujem na Stefa.
    (Trupac, 20. april 2021 11:11)

    # Link komentara

  5. Ovaj iz NBA-a sto je pravio tumbnail se izgleda napio. Stavio je logo Utah Jazz i da je Nikola postigao 20 trojki?!?!
    Pretpostavljam covek je hteo da stavi 2OT (dva produzetka)
    (Dylan Dog, 20. april 2021 10:28)

    # Link komentara

  6. Ogromna je razlika: Juta, Sansi i Denver kao i npr. Atlanta igraju kako mogu, najbolje što mogu. Potpuno nasuprot njih su oni koji hoće titulu: Bruklin, Fila, Milvoki pa i Majami, isto kao i oba tima iz LA. Kao i prošle sezone i ove Lejkersi su se opremili: Gasol, Dramond, Harel. Za slučaj nekog Jokića ili Embida. A to je još očitije u zaista neverovatnom podatku koji ću prekopirati sa twitera. Nije samo da je Embid propustio dosta utakmica. Nego je nastupio na ukupno samo 16 mečeva protiv timova koji imaju odnos pobeda preko 50%!! Dalje, kada je i igrao protiv bitnih suparnika npr. tri protiv Bruklina: jednom je igrao samo Kajri, jednom samo Harden a jednom ni Kari ni Harden ni Durant. Dve protiv Bostona - ali obe bez Tejtuma. Jednu protiv Klipersa - ali bez Kavija. Ona "obavezujuća preporuka" da ima da se igra, nema čuvanja igrača je samo šala. Doc Rivers čuva svoju bebu 100% vremena a da ostane na 1. mestu.
    E pa onda na ovu "podlogu" dolazi "overlay" sudijske razlike. Vidimo da ofanzivniji Embid na zasluženih 12 faulova dobija 14-16. Manje ofanzivni Jokić na zasluženih 8 faulova dobija 6-4. Baš kao i sinoć. Gde je jedan inače na Istoku a drugi na dosta jačem Zapadu. Dakle dve prilično neuporedive, nesamerljive sezone. I uopšte između igrača u timovima koji igraju i igrača u timovima koji kalkulišu (dakle i "MVP" Harden, koji ima odličnu sezonu):
    [link]
    Realno preostaje kao konkurent samo trenutno najbolji igrač Kari.
    (znanje-imanje, 20. april 2021 09:00)

    # Link komentara

  7. Denver igra baš loše
    (Pedja, 20. april 2021 08:29)

    # Link komentara

  8. Vrlo bitan poenterski učinak u borbi za trofej MVP, jer je nakon All stara polako padao u toj kategoriji (Drastično povećao broj asistencija, a sve u cilju razigravanja što većeg broja saigrača, što samo potvrđuje njegovu nesebičnost i podređenost timu). Ipak poenterska kategorija je verovatno najbitnija od svih i vrlo je važno da održi (ako može i da uveća sadašnji prosek od 26 poena). U procentima šuta je sjajan i za 1 i za 2 i za 3 poena. Ima respektibilan broj skokaova i pogotovo asistencija, i po svim ostalim statistikama je ubedljivo najkorisniji igrač lige. Ima odigrane sve utakmice i čini se i najviše minuta u čitavoj ligi, a svima je jasan njegov značaj za igru Denvera. Denver dobro stoji na tabeli ( iako sam nakon povrede Mareja mislio da mogu samo pasti 3 vezane pobede uz poraze konkurenata ( LAL, Portlanda, Dalasa i Memfisa ) su ih učvrstili na četvrtoj poziociji pa mi se sada čini da lakše mogu do 3 a možda i 2 mesta nego da padnu na 5 ili 6. Od konkurenata Embild je propustio previše utakmica, a realno ima i slabiju statistiku Jokića ( daleko slabije procente šuta i broj asistencija ), GSW je slabo plasiran a i Stef takođe ima daleko slabiju statistiku od Nikole (osim broja poena slabiji procenat šuta, skokaova i asistencija ). Adetokumpo takođe ima dosta slabiju statistiku od Nikole a ni Milvoki ne blista. Ostali kandidati su uglavnom povređeni tako da mi se čini da se Nikoli ozbiljno smeši titula MVP.
    (Dragan Feliks, 20. april 2021 08:18)

    # Link komentara