Da li se elita oprostila od Srbije?

Osnivanje Evropske Superlige od strane najbogatijih evropskih klubova bukvalno je zatvorilo vrata malim ekipama koje su sanjale nastupe na velikoj sceni.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Nije vam smetalo kada je Aba liga unistila Srpsku kosarkasku ligu??? javite se blizanci
    (pekipekic, 19. april 2021 09:01)

    U kom svemiru li ti zivis... Srpsku ligu u bilo kom sportu je unistio nedostatak privrede. Izvoli, dodji u Nis i nabavi mi sponzorstvo od 10 miliona evra. U Nisu ne mozes da skupis vise od 5000evra pa da se na glavu nasadis.
    To je ubilo srpski sport. To sto u ovoj zemlji ima para za jedan i po klub i sa tim parama taj jedan i po klub je medju najgorima u Evropi.
    Regionalne lige mogu samo da omoguce da nas jedan i po klub igra sa po jednim i po klubom iz Hrvatske, Slovenije, Bosne, Crne Gore, Makedonije, Grcke, Bugarske, Rumunije, Madjarske... Onda ce ovi nasi imati sansu da igraju sa sebi ravnima i da, mozda, napreduju prema trecoj evropskoj ligi.
    (Mare, 19. april 2021 16:59)

    # Link komentara

  2. Samo regionalna liga ex yu ili šire.Biće tu oxbiljnih sponzora,transfera,puni stadioni....i bićemo za par godina i više nego konkurentni toj Super ligi.Ukoliko bude incidenata mogu i prazni stadioni,vidimo da može i tako.Neka u prvom trenutku bude revijalnog karaktera npr a kasnije ćemo videti.Ovo sa lokalnim pašnjacima nema nikakvog smisla.Naša liga max,12-14 timova.Ko zna možda se i nešto pozitivno izrodi iz ovog haosa.🤔
    (Zoran, 19. april 2021 16:23)

    # Link komentara

  3. Nista mi tu ne mozemo, nervirali se ili ne nervirali isto mu dodje. Igracemo sa Ajaksom, Portom, Benfikom, Seltikom, Rendzersom, Dortmundom, PSZ-om i Bajernom ako ostanu u LS... Svakako sa onim najjacim klubovima nismo bili konkurentni.
    (Vucko, 19. april 2021 14:57)

    # Link komentara

  4. U fudbalu je ostalo samo jedno relevantno takmicenje, svetsko prvenstvo. Iza toga idu kontinentalna takmicenja i to je to. Sve ostalo u fudbalu me ne zanima vise, od kada je uvedeno da ko ima najvise para moze da prekraja pravila i pravi super timove.
    (drvobradi, 19. april 2021 12:14
    Jel tu podrazumevas i našu ligu?
    (Vanja Grubač, 19. april 2021 13:11)

    # Link komentara

  5. Elitna Liga se oprostila od celog Z.Balkana, Ali Z.Balkan ima veliku sansu sad da Formira svoju Zajednicku Ligu svih 8 Drzava, I to sigurno ta liga bi bila Naijaca u Evropi, Ajde Balkanci uradite nesto pametno,I 100 PUTA BOLJE INVESTIRATI U TOJ LIGI NEGO DA SE ULOZI NOVAC U NAORUZAVANJU.
    (REKOS, 19. april 2021 09:43)

    Evo mi iz Hrvatske dajemo podršku vama sa Balkana da napravite zajedničku ligu ,ali da Zvezda bude prvak prvih 10 godina,kasnije ćemo vidjeti i da se što više igra 3 za 3 boda,svi će biti oduševljeni,a najviše investitori,hi hi hi.
    (Mali Perica, 19. april 2021 13:10)

    # Link komentara

  6. Vrlo prosto bez ikakvih kazni UEFA moze da za dve godine unisti i obesmisli ovo takmicenje.Izbaci ih iz nacionalnih sampionata i zabrani transfere igraca u ove klubove iz nacionalnih liga.A savezi koji podrzavaju UEFA i njena takmičenja zabrane mladim igračima ispod 21 godine bilo kakav transfer u njihove akademije.Pa kada se povuku aktuelni asovi,to vise niko nece gledati.
    (Koljs, 19. april 2021 12:38)

    I sve to da uradi CZ46 i njeni sponzori jer imaju ogromno iskustvo u tom poslu ovde kod nas, plus da im uvedu ovaj naš sudijski siste.
    (Grr, 19. april 2021 12:59)

    # Link komentara

  7. Ja kako, močaj po sirotinji.
    (Ćamil, 19. april 2021 12:55)

    # Link komentara

  8. Vrlo prosto bez ikakvih kazni UEFA moze da za dve godine unisti i obesmisli ovo takmicenje.Izbaci ih iz nacionalnih sampionata i zabrani transfere igraca u ove klubove iz nacionalnih liga.A savezi koji podrzavaju UEFA i njena takmičenja zabrane mladim igračima ispod 21 godine bilo kakav transfer u njihove akademije.Pa kada se povuku aktuelni asovi,to vise niko nece gledati.
    (Koljs, 19. april 2021 12:38)

    # Link komentara

  9. Ovo je jedino dobro sto ce, verovatno, obesmisliti jurenje za prvim mestom u nasoj ligi, i koliko toliko vratiti regularnost takmicenja. Nasa liga je trenutno najnezanimljivija u Evropi. Nema gore.
    (u tunelu usred mraka, 19. april 2021 12:37)

    # Link komentara

  10. Eto taman metsa za Partizan, tim koji je vicesampion evrope, koji je odigrao prvu utakmicu KSa u istoriji i prvi srpski ucesnik LSa. Samo rokaj.
    (JNA, 19. april 2021 12:36)

    # Link komentara

  11. Dobri su ovi koji likuju na ovu vijest. A jade jedne kada ćete uživo da pogledate neku utakmicu? Živi u Srbiji i navija za Real ili Milan. Jadno. Mogu simpatizirati neki strani klub ali navijati? Samo ako je neki naš igrač tamo pa eto pomalo navijam za taj klub zbog njega. Isto sa NBA. Navijam zbog Jokića i Bogdana. Ovo je nekako krenulo poslednjih decenija. Naši klinci oduševljeni nekim klubom koji nikada niti su gledali niti imaju prilike da ga gledaju. Dok je bilo kako treba, sve te klubove smo mogli gledati u Beogradu ili Nišu ili Novom Sadu. I znali smo da ih itekako deremo, posebno u košarci. A sa ovim, sport definitivno umire.
    (nbc, 19. april 2021 12:36)

    # Link komentara

  12. Kod nas je valjda kao posledica svega sto su nam radili 90-tih epidemija helsinskog sindroma, za ono sto je na nasu stetu ne samo da se nalazi opravdanje vec se kao razlog pronalazi neka nasa izmisljena krivica, za sve pa i za ovaj slucaj. Citam ovde komentare tipa nece bogati da dele pare sa siromasnima, a to sto su postali ovoliko bogati upravo zahvaljujuci ligi sampiona koju sada ruse niko da pomene. Iza ovog stoji pohlepa epskih razmera a nazalost pohlepu u danasnjem svetu retko ko osudjuje, jer su ljudi vecinom fascinirani novcem koji pohlepni imaju kako god da se do njega doslo, zato ne samo fudbal vec i svet u kome zivimo ide u pogresnom pravcu...
    (Ivan, 19. april 2021 12:33)

    # Link komentara

  13. Dejan CZ, 19. april 2021 09:23)

    Ja ne mogu da verujem da si duplo vise minusa dobio na ovaj tvoj gotovo novinarski tekst, gde si sve obrazlozio potpuno realno i tacno.
    Tih 12 "velicanstvenih" nek gledaju ovi ameboidni ljubitelji fudbala koji macku s praga nisu sutnuli, a igrali su, ili igraju fudbal, samo na konzoloma ili tabletima.
    (Hrundi Bakshi, 19. april 2021 10:03)

    A zasto je Zvezda bolja od drugih u Srbiji, osim po tome sto je uvek imala najveci budzet od svih u drzavi. Dajte taj Zvezdin budet Vosi, pa ce i Zvezda da hara u Ligi Konferencije, a Vosa ce u LS ili LE.
    (ko vas ne zna, 19. april 2021 12:31)

    # Link komentara

  14. Dajte ljudi, ne radi se ovde o Lakovicu, Ceferinu i ostalima. Ovaj formar LS je bio odlican, reforma koju su spremali dala bi vise sansi i manjim klubovima. Nagrade za klubove su odlicne i tvrdim da bi Zvezda da je nisu pokrali Terzic i Mrkela i promasili skiro sva "pojacanja " ,da bi igrali opet LS. Dinamo koji igra na raspalom Maksimiru ponizio Totenhem koji igra na stadionu od milijardu evra, Zvezda da Katai nije bio sebican i dao Ivanicu bi prosla Milan. Inter sa ovoliko ulaganha samo skudeto, Juve potrosio na Ronalda 500 miliona evra za obestecenje I plate ni to. Arsenal godinama smesan klub, ne moze ni u prva cetiri u PL, ManUtd isto, Celzi i City potrosili milijarde, ne mogu LS da osvoje Iako sumnjam da ce od ovoga biti nesto, ostaje masa timova od Portugala, Francuske, Nemacke, Italije pa do ovih prostora koji mogu da igraju zanimljivu LS
    (deki, 19. april 2021 12:29)

    # Link komentara

  15. To je sve zato što mrze nas srbe.Buhahahhaha.
    (KoRn, 19. april 2021 12:27)

    # Link komentara

  16. Ако сте се питали који ће играчи да играју, па једноставно је, сваки играч има уговор са правним лицем (фудбалским клубом) који може да се раскине, ако се не варам код нас је 2 недеље отказни рок, у Чешкој 2 месеца на пример. УЕФА више неће моћи да забрани неком фудбалеру да пређе у нову лигу јер није под њима и да ли ће имати забрану да игра у неком тиму под УЕФА није га брига, Белодедић је због тога паузирао годину дана, мислим да је то веома фина комбинација...
    (Avaya, 19. april 2021 12:23)

    # Link komentara

  17. Iskreno,ni ligu sampiona zadnjih par godina nisam nesto pratio.Izmedju Zvezda-Zlatibor i npr Real-Liverpul uvek cu pre ispratiti Zvezdu.Po meni za gledaoca je bitnija emocija nego kvalitet fudbala.Putujte "velikani" slobodno.
    (Dobrica C, 19. april 2021 12:15)

    # Link komentara

  18. U fudbalu je ostalo samo jedno relevantno takmicenje, svetsko prvenstvo. Iza toga idu kontinentalna takmicenja i to je to. Sve ostalo u fudbalu me ne zanima vise, od kada je uvedeno da ko ima najvise para moze da prekraja pravila i pravi super timove.
    (drvobradi, 19. april 2021 12:14)

    # Link komentara

  19. Bajern, Porto i Lajpcig su potvrdili ucesce
    (Madridista, 19. april 2021 12:12)

    # Link komentara

  20. nisam protiv ove ideje, ali uz dva bitna uslova, a to je da ti klubovi istupe iz svojih nacionalnih takmicenja i da ne mogu da kupuju igrace iz klubova van njihovog takmicenja mladje od 23 godine... svima je jasno da su prebogati i da njima fudbal odavno nije sport nego cist biznis i treba da se dalje razvijaju u tom smeru verovatno po uzoru na NBA ili NFL, a fudbal kao sport nek ostave klubovima koji ce se boriti za sampionat svoje zemlje i neke buduce sportske orijentisane evropske lige sampiona, gde ce kao i uvek iz cisto sportskog miljea razvijati neke nove fudbalske zvezde ... u takvom slucaju mislim da bi to donelo napredak fudbalu sve ukupno
    (marica, kriv, razumevanje..., 19. april 2021 12:09)

    # Link komentara

  21. hvala majki prirodi da vise ne gledam farmere kao zvezda I tako slicni :)
    (ury, 19. april 2021 12:02)

    # Link komentara

  22. Ctam i ne verujem. Haha. Sad nije redu da se sponzori vrte oko nekolicine najbogatijih klubova jer onda mali klubovi tu ispastaju i to sad vise nije fudbal...Kao... A pre neki dan oplela se paljba po zenskom sportu jer se oko njih isto tako ne vrte sponzori kao oko nekog muskog, pa vam je to bilo okey, jer ko im je kriv ako ih sponzori nece. Ej, mali klubovi ko vam je kriv ako vas sponzori nece...haha.
    (Polo, 19. april 2021 12:00)

    # Link komentara

  23. nije, eno ga Terzic ceka poziv, kaze zasluzili su zbog onog kornera u Milanu..
    (građanin opasnih namera, 19. april 2021 11:57)

    # Link komentara

  24. gazzetta.it javlja:

    10:44 - 19 apr
    Jp Morgan: “Finanzieremo il progetto”

    poštenjačine ulažu 3.5 milijardi eura u projekt, čisto dvojim da je uefa jača od njih...

    1:39 - 19 apr
    La Juve vola in Borsa: +8.5%—

    Dopo l’annuncio della Superlega volta il titolo della Juve in Borsa: le azioni hanno aperto in rialzo del + 8,5%

    vrijednost dionica Juventusa skočila ko Jordan nekad.

    Što bi Nele otpjevo... Pare, pare pokreću svijet, politiku i nogomet...
    (Zvezdaš iz Hrvatske, 19. april 2021 11:56)

    # Link komentara

  25. Ja ni LŠ ne gledam kao pre, ove godine sam gledao samo prvu utakmicu Bajern-PSŽ, i gledaću finale. Prethodnih sam gledao utakmice Zvezde i finala. Ovo čudo svakako neću gledati.
    (Pseudoharms, 19. april 2021 11:53)

    # Link komentara

  26. Ajde realno kada je neki "mali" klub poslednji klub osvojio LS, poslednji koji je nacinio iznenađenje je bio Porto, osnivanje ove Super Lige bi zapravo doprinelo tome da ekipe iz manjih liga mogu da se aktivno bore u LS da ne moraju da strepe od vecih ekipa vec svi mogu ravnopravno da se bore
    (Hehe, 19. april 2021 11:46)

    # Link komentara

  27. Kakve bre male ekipe, sluze za kantanje samo.
    Superliga je nesto najbolje sto je moglo da se desi za fudbal.
    (Mare, 19. april 2021 11:45)

    # Link komentara

  28. Zvezda
    Partizan
    Vojvodina
    Hajduk Split
    Rijeka
    Dinamo
    Osijek
    Maribor
    Zeljeznicar
    Sarajevo
    Vardar
    Levski
    Ludogorec
    Steaua
    Vitorul
    Dinamo Bukurest
    Aek
    Paok
    Panatinaikos
    Olimpijakos
    (Psiholog17, 19. april 2021 11:40)

    # Link komentara

  29. Superliga obećava, mogla bi biti popularna, bogata i moćna poput NBA lige u Americi. Tu su pare. Srbi su došli u NBA, pa će isto tako i u SL.
    (Stevica, 19. april 2021 11:39)

    # Link komentara

  30. @Dusan A najava može da ide: "Od tvoraca LingLong lige.... Novi fudbalski spektakl..." Daj druže... Treba biti realan...
    (Dare, 19. april 2021 11:38)

    # Link komentara

  31. Ovo su društveni procesi od kojih ni fudbal nije imun. Ovo su klubovi sa jasnom vlasničkom strukturom kojima je profit najbitniji i imaju jasan cilj da se profit uećava. Sledeći korak je da se organizuje neka svetska liga gde će ovi klubovi ići na svetske turneje po Aziji, Americi. Nezanima njih da novac im dodeljuju Čeferin i Laković i neke komisije. Po kom kriterijumu su Vučelić i Terzić postali predsednici klubova? Kako se finansiraju klubovi generalno u istočnoj Evropi. Veliki jaz UEFA nije mogla da premosti. Jedino bojkot prenosa, kupovine dresova, proizvoda sponzora ESL može poremititi njihove planove. Bojkot svih navijača klubova koji nisu u ESL.
    (Djordje, 19. april 2021 11:35)

    # Link komentara

  32. Reakcije su preterane. Nema neke sustinske razlike izmedju lige sampiona i buduće superlige.Ako ste proucili njihov buduci kalendar videli ste da 15 klubova ima stalno ucesce, a 5 se rotira tako da i slabiji mogu da udju. Takmicenje ce biti isto sredom, tako da nacionalna prvenstva ostaju vikendom. Ono sto je glavno i sto je posteno jeste da ce vise novca ostajati klubovima, a manje uefi. Zasto bi Uefa i njeni korumpirani celnici kupili kajmak kad su klubovi glavni izvodjaci radova? Klubovi imaju troskove za infrastrukturu, plate zaposlenih, igraca, transfere, za ogroman porez koji placaju. A kakve troskove ima Uefa, sem da napuni dzepove svojim ogavnim funkcionerima koji nista ne rade, sem sto uzivaju u dolce vita. Videli smo svi platinija, blatera i slicne lezilebovice. Sto se tice reprezentacija,one me odavno ne interesuju iz 2 razloga. Prvo, otkako je krenula naturalizacija igraca pa svako moze da igra za bilo koju reprezentaciju iako i ne pripada doticnom narodu,dosli smo dotle da reprezentacije izgledaju kao klubovi. Drugo, klubovi su poslodavci igracima, a ne reprezentacije. Uefa treba da spusti loptu i dogovori se sa velikim klubovima. Ne mogu ih kazniti bilo kojom efektnom kaznom. Resenje je da vise novca ide klubovima, a manje uefi, da superliga bude glavno takmicenje, a liga sampiona drugo po znacaju, kao danas liga evrope. Raskol nece nista dobro doneti ni jednima i drugima. Znaci, perez i ceferin treba da sednu i dogovore se.
    (Oliver, 19. april 2021 11:35)

    # Link komentara

  33. Neka bude borba neprestana!
    (Poznavalac ©®, 19. april 2021 11:34)

    # Link komentara

  34. Sve kad bi i bila bogata Srbija(dodaj Rumunija,Češka,Bugarska..) oni bi izmislili nešto treće samo da naši klubovi(Jugoistočna Evropa) ne mogu da se takmiče sa klubovima iz tzv, zapadne Evrope.Ko ne vidi mržnju prema sve Slovenskom taj je naivan.Kada je Đoković igrao i pobedio zadnji put Federera na Wimbldonu, u toku meča, ne da se videlo iz lože, nego iz aviona da đokovića ne vole,čak i mrze.Po mom mišljenju Srbija će u dogledno vreme postati bogata država, i treba da zaboravi zapad, i da uživa u nekim drugim stvarima.
    (dal da mrzmi il ne mrzim, 19. april 2021 11:33)

    # Link komentara

  35. Ubacite opciju "boli me stojko" da mogu da glasam.
    Ovako ce bar Partizan i Zvezda da igraju ligu sampiona i nece strahovati od najvecih od petardi i šestardi.
    (fenomen, 19. april 2021 11:30)

    # Link komentara

  36. Pa kakve veze ima ovo takmičenje sa LŠ i Kupom Šampiona, nikakve! Ljudi prave svoje takmičenje ko ima para i hoće da ga igra neka igra, ko hoće da gleda neka gleda ko neće ne mora LŠ i dalje ostaje, osvajač tog takmičenja će da osvoji i titulu Prvaka Evrope za tu godinu i to je sve, ništa se tu bitno ne menja samo što će opet moja Zvezda lakše da dođe do još jedne titule Prvaka Evrope!
    (MIRO, 19. april 2021 11:27)

    # Link komentara

  37. Razumem komentatore, nisam očekivao ništa bolje s’obzirom ko nam je vođa.... APSOLUTNO treba da nas zabole. Ekonomija je ono što nas pokreće a ne gladijatori.
    (made in serbia, 19. april 2021 11:27)

    # Link komentara

  38. (Pera, 19. april 2021 10:31)

    Kada bi to tvoje pokušali da primenimo, ovde, i na drugim mestima, bi izbila pobuna. I dosad je gledanost tog takmičenja bila velika i u zemljama koje nemaju učesnike, retko su ih kad i imale, a neke uopšte nisu imale.

    Ne može se to tako ograničavati, nismo Severna Koreja. Ljudi nude proizvod, pa ko voli neka izvoli. Administrativne zabrane ne rešavaju ništa.
    (viktor, 19. april 2021 11:27)

    # Link komentara

  39. Jel i Partizan isto se pridružuje novoj eliti???
    (dzoni nnn, 19. april 2021 11:25)

    # Link komentara

  40. Niko da spomene Bajern iz Minhena. Evroliga u basketu mi je jasna donekle, al ovo nikako. Mislim da je malo to klubova da razrade priču za veliku lovu. Niko nije rekao da će istupiti iz lige šampiona već samo da se oformila nova liga. A i ako istupe, ima materijala za fudbal koliko hoćeš, a biće i love. Samo ni trgovina igračima neće biti ista. Svi ostali dobri klubovi van Italije Španije i Engleske mogu i te kako da pariraju novčano, a i svi drugi klubovi unutar navedenih zemalja.
    (Vuk, 19. april 2021 11:25)

    # Link komentara

  41. Mali klubovi sigurno neće propasti. Za ove veće bas i nisam siguran
    (DtS, 19. april 2021 11:25)

    # Link komentara

  42. Sta se sekirate ako narod ne bude hteo da ide na utakmice nece biti ni super lige. Samo mi mozemo da damo kredibilitet toj ligi.
    (slučajni prolaznik, 19. april 2021 11:24)

    # Link komentara

  43. Šteta a upravo smo im ponudili učešće svetskog prvaka po broju penala.
    (Grr, 19. april 2021 11:23)

    # Link komentara

  44. Da li ce biti mesta za najveci klub na ovim prostorima i osvajacem Evrope, Steauu Bukurest?
    (moralni gmizavac, 19. april 2021 09:24)







    :)))))
    deco, učite srpsko jeziko i vedžbajte padeži!!!
    (mladići borovi, devojke jele, 19. april 2021 11:23)

    # Link komentara

  45. realno, u uefa sede evropski likovi tipa kokeze i sad je neko udario na njihove privilegije. zasto da ćeferin i likovi poput njega distribuiraju novac klubovima, kad klubovi mogu to sami da rade, umesto da se ljudi iz uefa tale sa nacionalnim savezima i prave neke fantomake projekte. koliko je zapravo tog novca otislo na razvoj fudbala, na amaterski fudbal, na stipendiranje dece koje se nave fudbalom, na borbu protiv pranja novca, transparentnosti rada menadžera, eliminisanja trećih lica iz ugovora fudbalera. činjenica je da je razvoj fudbala i pored svog novca koji prolaze kroz ruke uefa i dalje u rukama klubova. ovde se samo radi o tome ko će i kako da vrši raspodelu para od tv prava, a tu nisam ni na čijoj strani. u Ligi šampiona ionako igraju klubovi koji nikad nisu bili šampioni bilo čega poput totenhema, a našim klubovima je maksimalno otežan pristup evropskim takmičenjima. pa ni to nije bilo dovoljno, nego su našim klubovima onemogućili da igraju i u Ligi evrope, pa su izmislili ligu konfederacija ili vec kako se zove, i mi sad treba da podržavamo uefa!?!
    rešenje za naš fudbal je da se iskoristi ova situacija kad je uefa preokupirqna superligom i da se osnuje veliko regionalno takmičenje van ingerencija uefa po ugledu na Superligu, koja je bila i najveći protivnik takvog formata i da se ro takmicenje igra u terminima uefa takmicenja, umesto da se pristane da igramo u toj ligi konfederacija
    (stefan, 19. april 2021 11:23)

    # Link komentara

  46. Znaci Surdulica ce tesko da dogura do tamo?
    (Pokondirena tikvica, 19. april 2021 11:21)

    # Link komentara

  47. Nece biti super lige,UEFA to nece dozvoliti nikada..
    (teofil2, 19. april 2021 11:21)

    # Link komentara

  48. Cemu to na silu guranje Partizana da je neka velicina u evropskim okvirima kad svi znamo da nije.
    (Nenad, 19. april 2021 09:26)




    hoćeš da kažeš da je busen iz anderlehta uvenuo?!
    (mladići borovi, devojke jele, 19. april 2021 11:21)

    # Link komentara

  49. Ovo može lako da se reši. Da se svim kablovskim operaterima u zemljama čiji klubovi ne učestvuju u toj ligi zabrani da prenose utakmice ove lige

    Pored svih komentara, ovaj je ubedljivo pobedio. Gde ti legendi zivis, u kutiji sibica? Hahahahahah, kakva ideja neuka, svaka cast
    (Tor, 19. april 2021 11:21)

    # Link komentara

  50. Pa bolje to nego da igraju raspale meceve sa malim klubovima gde se zaustave posle 6,7 golova jer ih smara dalje da igraju.
    (zvezda i kriza identiteta, 19. april 2021 10:20)

    Druže, poenta svega je što oni tu razliku i jesu napravili veštački, parama.
    Svaki " manji" klub bi sa mnogo manje para pravio iste rezultate.Da je, primera radi, Zvezda imala 3m da kupi dva krštena beka isprašila bi taj isti Milan pa i da igraju dva Ibrahimovića, e, a sad zamisli da ima 10m, naravno ne govorim o kombinacijama i prevarama uprave, to je druga tema.Ajax sa decom i Tadićem ponizi Real i sledeće godine ih očerupaju...itd...primera je bezbroj.
    A City, Čelzi i Totenhem, nikada neće biti veći od tog Ajaksa.
    (Milan, 19. april 2021 11:17)

    # Link komentara

  51. Sad ima mesta da Zvezda bude direktni učesnik LŠ
    (Aleksandar, 19. april 2021 11:15)

    # Link komentara

  52. Vrlo jednostavno.

    Ne treba gledati te utakmice i samim time se ne bi trebala otkupljivati prava na gledanje tih utakmica u državama koje ne igraju to natjecanje jer neće biti zarade i to je to.
    Mada to neće proći jer su ljudi ovce.
    Ja npr. neću pogledati nijednu utakmicu tog natjecanja.
    Već je i sadašnja Liga prvaka takva da mi se ne gledaju utakmice osim kad igraju Dinamo, Zvezda, Basel i manji klubovi.
    (Mekto, 19. april 2021 11:14)

    # Link komentara

  53. Cekajte bre, pored ovih timova koji su oformili Superligu postoji mnogo dobrih klubova u Evropi i opet se moze gledati dobar fudbal. Samo sad u cetvrt finalu nece biti unaored poznato ko ce igrati nego ce biti neizvesno. Pa sto bih gledao Ligu šampiona kada pobedjuju uvek isti klubovi , uvek isti igraci, sve placeno i preplaceno? Ovako ce se fudbal vratiti na ono sto je bio
    (Ivan Milovanovic, 19. april 2021 11:13)

    # Link komentara

  54. Fudbal mi se gadi vec neko vreme, ovo je bila poslednja kap. Jednostanvno necu vise pratiti taj sport I mislim da svi ljubitelji treba da ga bojkotuju. Ubili su fudbal realno.
    (Vidoje, 19. april 2021 11:12)

    # Link komentara

  55. Ne pobedjuje tu ni bojkot ni kazne ni zabrane, vec kome se sponzori priklone.
    A plasim se da je sve vec dogovoreno.

    To je sad prilika za fudbal da ozivi konacno, da opet bude sport, a ne pozoriste sa losim glumcima, antivrednostima, manipulacijom i povlascivanjem odabranih itd...to nek ponesu sa sobom ovi odlazeci iz fudbala.

    Ovih dvanaest i kusur klubova/korporacija neka se bave show biz-om ako neko u Evropi zeli da gleda saradu kao danasnju NBA.
    (Nal Bandi, 19. april 2021 11:12)

    # Link komentara

  56. U redu je da se napravi evropska Superliga, ali bi trebalo formirati i neko, koliko-toliko, atraktivno i finansijski isplativo takmičenje za tzv. "male", a tačnije siromašne i siromašnije klubove. Srpskim klubovima pre svega Partizanu i Zvezda bi takvo takmičenje možda i više odgovaralo i bilo sasvim optimalno. Za Superligu nismo, a nismo bili ni za dosadašnji format LŠ. Jeste da je sportski princip najpošteniji, ali vidimo šta se dešava..sve je više novca u fudbalu i ta ulaganja treba nekako vratiti i nešto zaraditi....
    (pit, 19. april 2021 11:12)

    # Link komentara

  57. Zabrana igranja uefa takmicenja
    pritisak na saveze da ne igraju domace lige
    kazna savezima koji to ne ucine zabrana igranja uefa/fifa takmicenja
    (Aleksa, 19. april 2021 10:41)

    Bice to isto kad i Lejkerse neko natera da igraju LA zonu pa ako tu budu prvi onda u NBA ;)
    (danilo, 19. april 2021 11:11)

    # Link komentara

  58. Ne razumem. Ko nama brani da napravimo regionalnu ligu, nesto sto ce biti atraktivno i za gledaoce i za sponzore. Sport je posao, mora da donosi novac. Da li neko zaista misli da bilo ko iz istocne Evrope moze ikad da osvoji LS ili bilo kakvu Superligu u kojoj igraju najbogatiji i najmocniji klubovi danasnjice. Narocito sa rukovodstvom saveza koji gledaju samo licni interes, o menadzerima i igracima da ne govorim. Mi ne mozemo ni huligane da resimo vec tri decenije, i vi hocete da igramo velike utakmice. Nemojte se zanositi.
    (Dusan, 19. april 2021 11:11)

    # Link komentara

  59. Pa realno, nasi klubovi ne zasluzuju LS, LE je takmicenje idealno, pokupe se bodovi, ima takmicarskom motiva, mozes u naredno kolo. zvezda jeste usla dvaputa u LS, ali zavrsili takmicenje sa po 20 primljenih golova u 6 utakmica, partizan takodje bez takmicarskog motiva i bez bodova.
    (el-kiddo, 19. april 2021 11:10)

    # Link komentara

  60. Jos jednom se pokazali da su vremena velikih kriza vremena velikih prilika za oportuniste sa novcem. Dok se masa bavi problemom prezivljavanja oni namecu svoje interese.

    Licno sam pesimistican: smatram da ce im ovo proci. Razlog za to je finansijska moc koja stoji iza njih. Ovi klubovi ce pokupiti prakticno svakog dobrog igraca koje se pojave u ostalim ligama. "Kvalitet" ce na kraju dovesti do defakto priznanja, i njima ce se pridruziti preostali klubovi poput Bajerna. Nasu klubovi su na isti nacin izbaceni pre 20-ak godina, i ovo je samo nastavak tog trenda. Drzave su prakticno jedine koje ovako nesto mogu spreciti, ali dovoljno je samo pogledati iz koje zemlje dolazi novac i sve ce vam biti jasno.

    Slicno ce se desavati u na drzavnom nivou, gde se polako ali sigurno suverinitet malih zemalja unistava.
    (Gastos, 19. april 2021 11:10)

    # Link komentara

  61. Bilo je i vreme
    (al, 19. april 2021 11:09)

    # Link komentara

  62. Ma kakva propast, nek se igra i to takmicenje... ako cete tako onda treba rasformirati i Evroligu u kosarci? To je isti princip...ne bunite se nesto za to...
    (Detelinarac, 19. april 2021 11:07)

    # Link komentara

  63. Ne učestvuju naši giganti?
    To treba ignorisati!
    (Predrag, 19. april 2021 11:07)

    # Link komentara

  64. @Pera
    Ne verujem sta napisa. Ajde sve ali uticati na kladionice da ne ponude kvote za ovu ligu?! Oni nude kvote za srpsku u19 ligu i rade to uzivo, da ne pominjemo finske 8. lige, zenski fudbal...i sad nece da ponude kvote za Barsu-Mancester? Fudbal je biznis i to je to. Kladionica isto, nema tu emocija. A ova nova liga mozda bude i dobra za manje klubove jer do sad nisu imali nikakave sanse za uspeh.
    (Stefan, 19. april 2021 11:06)

    # Link komentara

  65. Već danas proglasiti Porto za pobednika Lige Šampiona 2020/21 jer nije u Superligi u inat dušmanima.
    (slayer, 19. april 2021 11:06)

    # Link komentara

  66. Kako bih voleo da Kinezi polude i upumpaju milijarde u svoje klubove, da odvedu sve najbolje fudbalere u Kinu i da oni naprave super ligu, pa nek pravi Perez onda evropsku superligu ako ima sa kim
    (VAR, 19. april 2021 11:06)

    # Link komentara

  67. Млади фудбалери свих обесправљених, сиротиња држава да немају право играња у тим "супер" земљама па нека ти екстра богати клубови играју са својим "кадровима" из њихових земаља.
    Колонијализам се грубо поиграва и са спортом.
    Сировине СТОП export!
    (Драгивоје, 19. april 2021 11:04)

    # Link komentara

  68. Jaka stvar. 12 klubova ne cine evropski fudbal. Ne mogu bogati da otmu nesto sto prirodno pripada siromasnima.
    (HozeArmando, 19. april 2021 11:01)

    # Link komentara

  69. "Bosmanovo pravilo" i uništenje Kupa šampiona uništili su fudbal u Evropi. Ovo sad je samo logičan nastavak. Ne igra se za slavu i trofeje, nego za pare vlasnika klubova. Ko to nije video još pre 25 godina, sedeo je na očima i ušima. Odličan podsetnik kako se u stvari vodi evro politika - sve je na prodaju ako imaš pare, a običan narod neka se snađe. Dobro jutro, ko do sada nije znao... Promeniš grb da bi prodao više dresova. U nacionalnom ponosu nemaš ni jednog domaćeg igrača. Dobro došli u Novu Evropu, zajednicu prebogatih koja leži na kostima običnog sveta. Fudbal je tek pokazatelj pravog stanja.
    (Tja..., 19. april 2021 11:00)

    # Link komentara

  70. To se odvija u Tom pravcu da napravimo ligu Sa ex yu prostora
    (budnocnostfudbala, 19. april 2021 10:59)

    # Link komentara

  71. RIP Champions League! Ona ima dusu koja je UEFA uzela! Fudbal je definitivno umro
    (Baca, 19. april 2021 10:59)

    # Link komentara

  72. Siromašni smetaju bogatim, u svim sverama zivota, pa tako i u fudbalu. Smetace i oni nama, tako se treba ponasati.
    (Coka, 19. april 2021 10:58)

    # Link komentara

  73. Bravo, ništa bolje nisam čuo u zadnje vrijeme.
    (rango, 19. april 2021 10:57)

    # Link komentara

  74. Realan i očekivan potez.Nemogu se bave i žabe sabirati.
    P.S. Pera očito nije čuo za internet,pa se zato nalupao u svom komentaru.
    (Miroslav, 19. april 2021 10:57)

    # Link komentara

  75. Nas u zadnjih 30-ak godina skoro da nema na velikoj sceni. Na njoj su samo po neki nasi fudbaleri u inostranim klubovima. Vecina nasih klubova proteklih decenija ispada u kvalifikacijama i to od ekipa iz Kazahstana. Deluje da se za nas nista posebno ne menja.
    (Stanko, 19. april 2021 10:56)

    # Link komentara

  76. Svi vi koji komentrisete da je ovo bezveze, u pravu ste. Ali isto morate biti svesni da vas klub igra to takmicenje ( cz, pfc ) platili bi da odete na utakmicu i opalite jedan selfi sa tribine :)
    (Bob, 19. april 2021 10:56)

    # Link komentara

  77. Realan i očekivan potez.Nemogu se bave i žabe sabirati.
    P.S. Pera očito nije čuo za internet,pa se zato nalupao u svom komentaru.
    (Miroslav, 19. april 2021 10:55)

    # Link komentara

  78. Ukoliko se formira ova liga onda je znak da UEFA/FIFA nemaju nikakav značaj i tada na ovim prostorima treba da se formira REGIONALNA LIGA!
    (Raša, 19. april 2021 10:54)

    # Link komentara

  79. Najzad. Najbolje što postoji. Bravo.
    (Pera, 19. april 2021 10:50)

    # Link komentara

  80. Бојкот те лиге.
    (Милош, 19. april 2021 10:49)

    # Link komentara

  81. Fudbal svesti na amaterski nivo.
    (Mislilac, 19. april 2021 10:49)

    # Link komentara

  82. A kad je elita pa bila u Srbiji?
    (nikola, 19. april 2021 10:44)

    # Link komentara

  83. Od nas se i bog oprostio.
    (Zoran YNWA, 19. april 2021 10:42)

    # Link komentara

  84. Pare! Ostalo su sitnice!
    (Miki, 19. april 2021 10:42)

    # Link komentara

  85. Zabrana igranja uefa takmicenja
    pritisak na saveze da ne igraju domace lige
    kazna savezima koji to ne ucine zabrana igranja uefa/fifa takmicenja
    (Aleksa, 19. april 2021 10:41)

    # Link komentara

  86. Odlicna stvar,nerealno je da neka ekipa(desi se da iskoci neko Porto...)osvoji ligu sampiona.Uvek se vrti oko istih.Neka igraju oni tu super ligu.A ovamo ce biti jos veca konkurencija,i svi realno imaju sanse za osvajanje lige sampiona.Finalisti lige sampiona,neka idu u tu Super ligu Posteno
    (nikola, 19. april 2021 10:41)

    # Link komentara

  87. Ovo je najbolja stvar za srpski fudbal. Vise nece biti potrebe da cela drzava daje beskonacni namet blizancima da njihovi menadzeri i fudbaleri mogu nezasluzeno trosoti tudje milione.
    (Vlad, 19. april 2021 10:39)

    # Link komentara

  88. aj da pitam..drugaciji pogled: ako je legalmo i legitimno da klubovi i savezi budu profitne organizacije, a igraci da zbog kinte imaju nase razumevanje (odlaze na istok, odlaze za 16 godina, menjaju drzavljanstva, odlaze u klubove direktne rivale i sl.), i FIFA u UEFA da obrcu milijarde dolara od takmicenja itd. - zasto bi klubovima bilo zabranjeno da zarade vise (sto jeste ideja nove lige). Zato sto je dete poraslo i hoce svoju radnju da otvori?
    (Petar, 19. april 2021 10:38)

    # Link komentara

  89. Pa nece prestati Liga Sampiona zato sto ovih nema. Sta vam je. Sad su i vece sanse da se igra.
    (Mixer, 19. april 2021 10:38)

    # Link komentara

  90. Što je i prirodno... Ljudi sličnih statusa i materijalnog stanja i treba izmedju sebe da se druže, žene, udaju, pa i fudbal da igraju... Kad si siroma' uvek si višak...
    (Sale, 19. april 2021 10:37)

    # Link komentara

  91. Pa šta će im Srbija? Za gol razliku? Srbija ionako je za azijsku integraciju.
    (Cnhgjfjk, 19. april 2021 10:37)

    # Link komentara

  92. R.I.P Football
    (mag, 19. april 2021 10:33)

    # Link komentara

  93. Mozda je prilika da se napravi regionalna super liga, stara ekipa + Bugarska, Rumunija, Madjarska...
    (Bata, 19. april 2021 10:33)

    # Link komentara

  94. Ovo može lako da se reši. Da se svim kablovskim operaterima u zemljama čiji klubovi ne učestvuju u toj ligi zabrani da prenose utakmice ove lige. Takođe bi i manji lokalni klubovi mogli da utiču na svoje TV stanice da takođe umanje podršku ovim ligama. Za 2 godine bi se ugasila jer igraju samo za pare - ej, Amerikanci preko američke banke kreiraju evropsku ligu??? Pa koji ludak moraš biti da bi to uopšte gledao???

    Takođe izvršiti pritisak na kladionice da ne prenose to preko raznih internet platformi ili još bolje, izbaciti to iz kvota.

    To bi moglo da se izvede u svim zemljama čiji klubovi tu ne učestvuju jer ta liga je namenjena upravo da izvlači novac iz takvih zemalja kroz razna autorska prava i slično. Npr. iz Srbije će izlaziti naše pare da bi se platila prava na te prenose a nijedan nas klub nikada tami neće igrati. Slično kao i sa NBA ligom za koju ne razumem zašto se kod nas prenosi.

    Ako naši klubovi ne mogu da učestvuju u takvoj ligi, što bi me tako nesto uopšte zanimalo. Koga npr. briga za prvi ligu Čile-a? To takmičenje postaje takmičenje tog nivoa za sve nas ostale.
    (Pera, 19. april 2021 10:31)

    # Link komentara

  95. Evo sta se desava od kada ode Kokeza haha?
    (123, 19. april 2021 10:31)

    # Link komentara

  96. Fudbal ionako postoji da bi se bogati jos vise bogatili, a da sirotinja trosi vreme blenuci u to. Manite se fudbala, pametnije trosite dragocene zivotne sate..
    (budan, 19. april 2021 10:29)

    # Link komentara

  97. što partizan tokom svoje slavne istorije nije pobedio par nebitnih klubova i na neke autogolove i penale osvojio neki evropski kup...psssstttt miševi...
    (Sirmium, 19. april 2021 10:29)

    # Link komentara

  98. Sporting Partizan, prva utakmica ikad!
    (Cosmopolit, 19. april 2021 10:28)

    # Link komentara

  99. Zanimljiv je kapitalizam koji prica samo ono sto mu odgovara. Sa jedne strane, pricaju o trzisnoj ekonomiji, o konkurenciji koja donosi kvalitet a sa druge strane, kada se pojavi konkurencija , onda hoce da zabranjuju, prete, zovu politicare? Dokazano je da je ta UEFA mafija. I sada kada se pojavila konkurencija kuka na sva zvona? Ne mozes nikome nista ako ima novac a ovih 12 klubova ima pare. LS nije mnogima odgovarala jer KS je bilo pravo takmicenje gde su ucestvovali timovi koji su bili prvaci svojih drzava. A onda su izmislili LS gde igraju neki godinama kao Arsenal a ne mogu da se sete kada su to bili prvaci Engleske? Ima tu jos primera. I kada su ukinuli KS, nikog nisu pitali? E sada kada 12 velikana formira novo takmicenje, kukaju kao mala deca? Zasto, jer im razbijaju takmicenje i zato jer gube pare. A koliko su mislili na male timove to su pokazali stvaranjem LS. Mi smo gasenjem KS poceli da gubimo trku u ovom sportu i niko se nije sekirao od mocnika..
    (111, 19. april 2021 10:27)

    # Link komentara

  100. Nasi klubovi nisu za evropsku ligu kakvagod ona da bila. Realno mi i nismo za fudbal a kod nas se on odrzava iz sasvim drugih interesa (da ne ulazim u tu pricu)
    Energiju i novac preusmeriti u druge sportove. Kada bi pola novca dali u recimo tamo gde ga uopste ne dajemo (zimski sportovi) uspehi bi bili vredni olimpijskih medalja a ovako sve je punija vreca zvezdinih in partizanovih funkcionera.
    (sasa, 19. april 2021 10:27)

    # Link komentara

  101. Bravo, najzad prava stvar. Ova nova super liga biće bolja i jača nego bilo koje svetsko i evropsko prvenstvo u fudbalu i to svake godine redovno. Fudbal se i gleda zbog uživananja u najboljim potezima. Ko još ne shvata veličinu ovog projekta tek će da vidi svoju ogromnu zabludu. Biće ovo nešto kao Evropska NBA liga samo u fudbalu. Što kažu krem de la krem. Koga još briga da gleda u ovakvom formatu recimo (svaka čast svima) Omoniju, Bate Borisov itd , pa čak i naše klubove koji služe samo za napucavanje. Ko još može da zabrani 20 vlasnika klubova (milijardera) da organizuju svoje sopstveno takmičenje? Tako je slično bilo i sa Euroligom u košarci pa se FIBA povukla i sad imamo sigurno kvalitetnije takmičenje nego kad su igrali neki Prokom, Zeljonaja gora, Sky linersi i ostali nedostojni tog takmičenja. Možda i najviše od svega je da je dosta više UEFE i njenih mafijoza i neregularnosti.
    (Znalac, 19. april 2021 10:25)

    # Link komentara

  102. Koga boli uvo, najjace ekipe nece ni da igraju Ligu Sampiona, tako da UEFA mafiaa ima da place....
    (Dozivotna, 19. april 2021 10:22)

    # Link komentara

  103. @Zvezda nije mali klub!
    Totenhem i Arsenal jesu!
    (KoleCZ, 19. april 2021 09:42)

    Hajjaja. Crvena petokraka nije veliki klub ni u Beogradu, a kamo li malo dalje. Totenhem kada dodje igraci ih jure da se slikaju.
    (Rad UF, 19. april 2021 10:22)

    # Link komentara

  104. Pa bolje to nego da igraju raspale meceve sa malim klubovima gde se zaustave posle 6,7 golova jer ih smara dalje da igraju.
    (zvezda i kriza identiteta, 19. april 2021 10:20)

    # Link komentara

  105. Po cemu je bar polovina tih klubova ispred Ajaksa, Fejenorda, PSV, Porta ili Benfike?
    (Bocko, 19. april 2021 08:54)

    по економској снази.
    (Вук Караџић, 19. april 2021 10:18)

    # Link komentara

  106. Donijeti zakon u UEFA kakav je imala SFRJ. Ni jedan igrac mladji od 28 godina ne moze otici u u novu ligu. Tada ce klubovi izvan te lige biti mnogo jaci a i klubovi izvan te lige.
    (Chisho, 19. april 2021 10:17)

    # Link komentara

  107. Ovo je najbolje sto je fudbalu moglo da se desi, jer je ove male i siromasne bilo vrlo mucno i dosadno gledati. Mali i siromasni neka igraju medju sobom, a ako nece neka se ugase, niko nece ni da primeti. Iskreno, meni je svejedno da li se fudbal na Balkanu uopste igra.
    (eugen, 19. april 2021 10:15)

    # Link komentara

  108. Šta god vi mislili o srbskoj ligi ona je trenutno 7 liga po kvaliteti u Evropi. 1 Engleska 2 Španjolska 3 Italija 4 Nemačka 5 Francuska 6 Portugalija 7 Srbija. Da sredimo malo stanje u fudbalskom savezu bili bi top 3 reprezentacije sveta jer po kvalitetu igrača možda ispred nas su samo Francuzi i Brazilijanci.
    (Igor Premuzic, 19. april 2021 10:11)

    # Link komentara

  109. Ja sam trenutno jedini glasao za "svejedno", jer je svetski fudbal i isao ka takvoj ligi. Previse profita iz svega. Losa stvar je, sto su postojali klubovi sa nepreplacenim timovima, koji su imali snage da konkurisu najbogatijima.
    Po meni, ovo ne lici na Evroligu u kosarci, vec vise na NBA.
    (Nikola, 19. april 2021 10:09)

    # Link komentara

  110. Zvezda nikad vise u LS, hahaha ! A Institucija, bez podrske drzave, 20 godina pre miseva igrala u LS.
    (Panterkiler, 19. april 2021 09:47)

    Verovatno si trol, ali prosto moram da odgovorim. Zvezda 20 godina pre nego sto je institucija igrala, osvojila taj trofej. :)
    (Bananamen, 19. april 2021 10:08)

    # Link komentara

  111. Molim vas da niko ne gleda ovu lakrdiju. Da niko nikada ne ide na stadion da bi ovo gledao. Nakaradna Engleska tvorevina.
    (Dex, 19. april 2021 10:07)

    # Link komentara

  112. Bajern, Lajpcig i Porto su sledeći članovi koji popunjavaju kvotu do 15, to je javna tajna. Ostalih 5 neće imati stalnu licencu i ne zna se još po kom metodu će ulaziti u ligu, ali nije ni bitno. Nadam se fijasku ove ideje i svih klubova koji učestvuju.
    (Noriega, 19. april 2021 10:07)

    # Link komentara

  113. Kako tako za Zvezdu "male ekipe"??
    (Bosna Jugoplastika Cibona Partizan, 19. april 2021 10:05)

    # Link komentara

  114. Ovo se moze odraziti dobro na Srpske penzionere.
    (Hawaii, 19. april 2021 10:04)

    # Link komentara

  115. U cemu je problem? Ako vam je do fudbala kao igre i uboge sirotinje samo nemojte da ih gledate.
    (Licimur, 19. april 2021 10:04)

    # Link komentara

  116. Polako, nije gotovo...
    (Novak, 19. april 2021 10:04)

    # Link komentara

  117. LS ce se i dalje igrati i svakako bice konkurentnija za ostale klubove...Neka zvucnija imena koja igraju u EC poput Rome,Lacia,Napolia,Psv,Fejenord Ajax,Borusia Dortmund,Valensia,Benfika,Porto,Seltik Rendzers,Salzburg,Olimpijakos cinice LS (za pretpistaviti da ce Bajern I PSZ ipak pokleknuti prema Superligi I prikljuciti se,ako ne onda se puno i ne gubi ), LS bice i dalje vrlo respektabilno takmicenje sa puno boljim.ambicijama za klubove poput Zvezde,Dinama...
    EC ce biti stepenica nize koja ce imati takodje jak sastav sa klubovima poput Evertona,Lestera,Borusije Menhengladbach,Viljareal,Rapid,Sportng,Bazel,LudogorecAZ,Paok...
    I imacemo i konferencijsku ligu gde ce klubovi poput partizana,zeljeznicara imati mogucnost da dodju do nekog boda u grupi klubova poput Zizkova,Zlate Moravce,Bromapojkarna,Desna,Mlada Boleslav,Tondela... i cak docekati prolece u Evropi sto je dosad za klub poput partizana bila nemoguca misija na kub...
    Nista se tu nece puno promeniti za nase klubove cak sta vise bicemo konkurentni u Evropi sa puno vecim ambicijama sto ce uticati i privuci dodatno publiku I vratiti nam nekadasnji stari ambijent.
    Samo neka idu pohlepni,stanje u fudbalu su vec dovoljno narusili i unistili da ih i bez njihove organizacije treba eliminisati poput kukolja.Svojom pohlepnoscu za novcem unistili su svu draz koju fudbal donosi.
    (Dejan CZ, 19. april 2021 09:23)

    Ovakve komentare "kompleksasa" kojima je Partizan trn u oku momentalno redakcijo cenzurisati...
    Za strucnu pomoc neka se obrate nadleznim institucijama...
    (mirotvorac, 19. april 2021 10:03)

    # Link komentara

  118. Dejan CZ, 19. april 2021 09:23)

    Ja ne mogu da verujem da si duplo vise minusa dobio na ovaj tvoj gotovo novinarski tekst, gde si sve obrazlozio potpuno realno i tacno.
    Tih 12 "velicanstvenih" nek gledaju ovi ameboidni ljubitelji fudbala koji macku s praga nisu sutnuli, a igrali su, ili igraju fudbal, samo na konzoloma ili tabletima.
    (Hrundi Bakshi, 19. april 2021 10:03)

    # Link komentara

  119. U Jugi su fudbal gledali samo seljaci šabani. Realno. Gledali fudbali slušali narodnjake i jeli pečenje. To sve nama bilo nezamislivo, ne što bi nekog bio blam, nego jednostavno bilo bzvz. Sad ja treba da sedim u bekoj seljačkoj bašti i gledam fudbal i jedem pečenje a u pozadini neka pevaljka. A ako neću onda sam snob. Ajde bre.
    (Obožavatelj Tita iz Zagreba, 19. april 2021 10:00)

    # Link komentara

  120. Победник ове Суперлиге да игра са победником Линглонг суперлиге и тако добијамо супершампиона!
    (Халкидики Мики, 19. april 2021 09:58)

    # Link komentara

  121. Fudbal, njih 22 trckara po livadi satipo i na kraju nula nula, a oni za to dobiju milione. Uzbudljivije mi je da gledam bagmenton, a kosarka, odbojka, rukomet isl su akcioni film za fudbal...
    (ANALiticar, 19. april 2021 09:58)

    # Link komentara

  122. A i šta ćemo mi tamo, da nas tovare u rasponu od 5 do 8 komada po utakmici? Ako se ne daj bože napale da idu do desetke? Niti je to nama zanimljivo, a verujem još manje njima. Ne bave se istim sportom.
    (Milan, 19. april 2021 09:57)

    # Link komentara

  123. Neka prave šta hoće. Uefa neka vrati kup šampiona - Prvaci svih Evropskih liga - to je prava liga šampiona.
    (Iskreno, 19. april 2021 09:55)

    # Link komentara

  124. Cega su partizani gradili istoriju? 40 godina nemaju pobjedu protiv krstene ekipe...
    (Faruk Hadžibegić, 19. april 2021 09:52)

    # Link komentara

  125. Prezivece ta sirotinja uboga! E sada neka Zvezda osvaja ove uzaludne titule i neka se takmiči sa Steauom i neka se prisećaju sa setom lepih vremena! U kupu Slavice Ćukteraš!
    (Milomir Maric, 19. april 2021 08:58)

    Nisu uzaludne, Zvezda je igrala u poslednjih nekoliko sezona protiv nekolicine ovih "superligasa" i ima pobedu nad Liverpulom i remije protiv Milana i Arsenala.
    (sasa, 19. april 2021 09:51)

    # Link komentara

  126. Na žalost mislim da UEFA ovde neće uspeti da učini mnogo.Kult reprezentacije u odnosu na dobit igranja u navedenim klubovima za igrače (posebno naše) neće bit tas na vagi koji će prevagnuti u njihovu korist. Ovi klubovi će formirati nešto slično NBA ligi i sa novcem sa kojim će raspolagati privući će najbolje igrače na svetu sigurno.
    (aleksa, 19. april 2021 09:50)

    # Link komentara

  127. ajde bre ukinite te žderače narodnih para ....
    (profesor Dušan, 19. april 2021 09:50)

    # Link komentara

  128. Fudbal je unisten, i unazad 15 god u LS samo je dilema da li ce trofej da osvoji Real ili Barsa, mozda Bayern ili Mancester..
    Pravi se neka Nba liga u fudbalu gde opet nece biti nikakve neizvesnosti, nece biti ispadanja i nzn ali misim da je fudbal u zenitu i da ovakav kakav je gde 2/3 FK jedva funkcionisu a 1/3 su super bogati nece vise imati smisla a ni popularnost kao nekada.
    (C i n i k, 19. april 2021 09:49)

    # Link komentara

  129. Najbolje bi bilo da mi iz istocne evrope organizujemo svoju ligu sampiona i ligu uefa.
    (nesa, 19. april 2021 09:49)

    # Link komentara

  130. Bilo bi odlično kad bi lige zatvorile ovim klubovima učešče u prvenstvu kao što se priča verujem da nikad nevbi više spominjali ligu milijardera.
    (slaviša šmigič, 19. april 2021 09:47)

    # Link komentara

  131. Zvezda nikad vise u LS, hahaha ! A Institucija, bez podrske drzave, 20 godina pre miseva igrala u LS.
    (Panterkiler, 19. april 2021 09:47)

    # Link komentara

  132. Fudbal je odavno postao biznis bez emocija, uživanja, PRAVIH navijača... Postalo je najbitnije koliko lajkova ima Ronaldo, a koliko Messi. Globalizacija i zaludjenost fudbalom fudbalski "nepismenih" nacija sa ogromnim tržištem diktira kako će se ova igra razvijati. Naravno da ce vlasniku kluba koji ne zna sta je ofsajd biti bitnija Kina od Urugvaja. Zato ovu glupost od lige moze da sruši samo publika, ali se to nažalost nece desiti, jer je ovo upravo ono što većina sveta želi. Samo što više, jače, brže, bolje... Ukinuce ofsajd da bi bilo još više golova, dovodiće sve sto zna da igra fudbal iz svih zemalja sveta i to će postati nova normalnost. Za 2 godine, svi ćemo zaboraviti da je ikad i bilo drugačije. Tako to ide i sa mnogo bitnijim stvarima od sutiranja lopte...
    (ctrl, 19. april 2021 09:45)

    # Link komentara

  133. Ova ideja je zbog tv prava , i liči mi na projekat stvaranja svetske lige od recimo 24 kluba bez igranja nacionalnih liga . Ako tako bude izgubiće se ono što je srž fudbala , nada da mali klub može da napravi podvig protiv velikih . Biće problema za klubove srednje jačine koji bi trebali da napreduju igranjem LŠ , neće biti priliva novca od utakmica sa najboljima koji bi im to omogućio , plus je pitanje razvoja igrača jer akademije dosta koštaju a neće biti toliko jakih transfera između srednjih klubova . Ostaje nam da pratimo naše lokalne klubove u nižim ligama ,to treba održati .
    (Školobocna, 19. april 2021 09:43)

    # Link komentara

  134. Elitna Liga se oprostila od celog Z.Balkana, Ali Z.Balkan ima veliku sansu sad da Formira svoju Zajednicku Ligu svih 8 Drzava, I to sigurno ta liga bi bila Naijaca u Evropi, Ajde Balkanci uradite nesto pametno,I 100 PUTA BOLJE INVESTIRATI U TOJ LIGI NEGO DA SE ULOZI NOVAC U NAORUZAVANJU.
    (REKOS, 19. april 2021 09:43)

    # Link komentara

  135. Ma ne no ce Zoran Lakovic i Kokeza da ih organizuju na celu sa Dr. Terzom madjijom.
    (ovono, 19. april 2021 09:43)

    # Link komentara

  136. Zvezda nije mali klub!
    Totenhem i Arsenal jesu!
    (KoleCZ, 19. april 2021 09:42)

    # Link komentara

  137. ako bude ova liga verovatno ce samo ove prve sezone biti samo ovi timovi, narednih sezona ce ubacivati nove koji budu ispunjavali finansijske uslove. Odavno je fudbal postao veliki biznis, naravno da ce ovo zaziveti. Kad je ogroman novac u pitanju uvek je sve prolazilo.
    (aca, 19. april 2021 09:42)

    # Link komentara

  138. Milivoje, 19. april 2021 09:01)

    Milivoje, sine, predugo si na internetu... Idi, izadji, igraj se malo sa drugom decom....
    (Tor, 19. april 2021 09:42)

    # Link komentara

  139. Fudbal je izgubio smisao totalno, sve je postalo lova! Ima svrhe pratiti taknmičenja još jedino na lokalnom nivou...
    (Dragan, 19. april 2021 09:41)

    # Link komentara

  140. Živ nisam.
    (Život ide dalje, 19. april 2021 09:40)

    # Link komentara

  141. Dejan CZ- Kako si ti vickast, pa svaka ti cast. Partizan je nekoliko puta prezimio u Evropi i plus je prosao prvo kolo u drugom delu, a koliko ste vi to puta uradili? Uvek ste bili kratkog pamćenja...
    (Pedja, 19. april 2021 09:39)

    # Link komentara

  142. Čemu tolika drama ?Fudbal će se igrati i bez ovih 12.Koliko je to glup projekt
    govori podatak da nema nemaca i francuza,pa i portugalaca,holanđana,.....Ovih
    preostalih 95 % će nastaviti dalje kao da ništa nije bilo.
    (a, 19. april 2021 09:39)

    # Link komentara

  143. ma ne, najbolje bi bilo da se igra KEŠ opet u kome ce cigani da pobede grashopers, rendzers, drezden, a na autogolove bajern i na penale bez da predju pola olimpik i da sebe zovu sampionom evrope.

    kakvi Kešovi i lige sampiona. pravi bre fudbalski NBA! Hocu najbolje da gledam. Dosta mi je ove buranije. Zivimo u 21 veku aloo.
    (Čika Žika, 19. april 2021 09:39)

    # Link komentara

  144. Koliko sam samo navijao za Ajax pre neku godinu da osvoje Ligu šampiona. Koje je to osvezenje bilo...
    (prof. dr, 19. april 2021 09:39)

    # Link komentara

  145. Mislim da ce UEFA popustiti, a nikako ne bi smela
    (Pera85, 19. april 2021 09:38)

    # Link komentara

  146. Ovo je super vest imaćemo direktnog predstavnika u LŠ a drugoplasirani će da ide kvalifikacije.
    nek se nose bogati klubovi
    (Dušan Savić, 19. april 2021 09:37)

    # Link komentara

  147. @pekipekic - blizanci? zaboravljas da je zvezda htela jadransku, hemofarm i fmp takodje. samo paryizan nije. odbijao je sve dok ga nisu naterali savez i bartomeu ucenom da nece igrati el ako ne udje u jadransku.

    sram te bilo
    (key and peele, 19. april 2021 09:37)

    # Link komentara

  148. Ja lično verujem da im ova zatvorena "superliga" neće uspeti... Prvenstveno, može se tome suprostaviti. Uefa i Fifa imaju sve ingerencije da to spreče, pa makar i potezima koji su već i najavljeni. Plus, uvek mogu da se i vlasti država iz kojih su dotični klubovi, umešaju i da im jednostavno poruče "ne može". Samo, problem je u tome što se sada "udara" na mala vrata... Sada kada je ceo svet u velikom problemu zbog korone i kada jednostavno ne možeš ili nemaš vremena, da se posvetiš fudbalskim problemima... Pametno je ovo smišljeno od strane ljudi koji su i pokrenuli sve ovo sa tom "superligom. Uboli su tajming! Ali, čak i da im uspe sve ovo, postavlja se pitanje ko će biti nadležan za sve te klubove tj za samo takmičenje u toj superligi ? Ko će im delegirati sudije? Ko će donositi odluke kada se nešto loše i nepredviđeno desi na nekoj utakmici ? Ko će izricati kazne, ko će donositi ovakve ili onakve mere ? Sve je to meni nekako u magli... Prilično sam siguran da bi se pri prvoj utakmici u kojoj pobednik bude rešen nekim golom iz ofsajda, nekim blago rečeno sumnjivim penalom ili crvenim kartonom, stvorio ogroman problem jer ti u stvari više nemaš "sudije". Pritom ne mislim na one sudije na terenu, njih će biti... Mislim na one "sudije" u kancelarijama koji će donositi neke druge odluke! Sve u svemu, videćemo...
    (Zrenjanin, 19. april 2021 09:36)

    # Link komentara

  149. Para na paru a vaska na vasku...
    (Paja, 19. april 2021 09:36)

    # Link komentara

  150. Od tog posla nema nista...
    (Dika, 19. april 2021 09:34)

    # Link komentara

  151. Pa evo ti npr, samo AC Milan ima isto osvojenih LS koliko i tvoji navedeni klubovi zajedno.
    (fergi, 19. april 2021 09:02)
    los ti je primer... imam ja bolji:
    fk sava iz bloka 45 ima isto LS koliko i siti, totenhem i arsenal zajedno...
    (lal, 19. april 2021 09:34)

    # Link komentara

  152. Sledeci put kad vam neko ponudi povisicu na poslu, vi recite da necete, i da bolje da se taj novac raspodeli na sve radnike. Stavise, odreknite se pola svoje plate u korist onih najslabije placenih u vasoj firmi, i nastavite da radite jednako efikasno i jednako mnogo kao i do sad, samo s manje para.
    (levicari..., 19. april 2021 08:59)

    Sledeci put kad ti u firmi ponude da ti smanje platu kako bi platili vise par drugih radnika koji su ibtako vise placeni ali se ne trude nista vise nego ti, reci da pristajes. Cak sto vise odreci se pola svoje plate u korist onih najplacenijih.
    (Pila naopako, 19. april 2021 09:33)

    # Link komentara

  153. Opusteno grobarcici.Igrace se LS bez 15 ak klubova.Pa posto je lagana,osvojite je.
    (cica, 19. april 2021 09:33)

    # Link komentara

  154. i mi smo se oprostili,što ne i oni
    (sale, 19. april 2021 09:32)

    # Link komentara

  155. "Deco, man' te se fudbala. Od fudbala mozete samo da se obogatite."
    (Bozidar, 19. april 2021 09:31)

    # Link komentara

  156. Sad će preCednik države da ponudi milijardu evra (poreskih obveznika) da njegova mezimica igra to takmičenje! Ipak njegovo najveće i najvernije biračko telo mora da bude srećno!!!
    (Kanibal Orahovatz, 19. april 2021 09:30)

    # Link komentara

  157. Da, elita se oprostila od Srbije. Evo ridaju u suzama jer nismo pored njih da im pomognemo u svemu.
    (Liga šampiona, 19. april 2021 09:30)

    # Link komentara

  158. Samo da se mi strpimo od komentara, a ne ko onomad kad smo stali uz FIBU, a ne ULEB!
    (b1321, 19. april 2021 09:30)

    # Link komentara

  159. Jos jedno pitanje je ko ce da im sudi?? Hoce li najbolje sudije rizikovati da im uefa i fifa oduzmu licence, a mozda da im i nacionalni savezi oduzmu licence??
    (ja, 19. april 2021 09:10)

    Pa da li stvarno misliš da nisu razmišljali o tome? Svašta. Zaradiće više nego da sude finale svetskog prvenstva. Razmisli malo pre nego opališ koment.
    (Sexisto, 19. april 2021 09:28)

    # Link komentara

  160. Dr-e, hoćemo rešenje!
    (саша, 19. april 2021 09:27)

    # Link komentara

  161. Sve će biti kao i dosada. Radiće kladionice, gledaće se tv prenosi. Ima polako da se nakviknete na novu realnost. Ja fudbal odavno ne pratim, izgubio je svu draž.
    (Serviser, 19. april 2021 09:27)

    # Link komentara

  162. Evropa se deli i to je to. Zapad-istok
    (denisko, 19. april 2021 09:27)

    # Link komentara

  163. Cemu to na silu guranje Partizana da je neka velicina u evropskim okvirima kad svi znamo da nije.
    (Nenad, 19. april 2021 09:26)

    # Link komentara

  164. Da li ce biti mesta za najveci klub na ovim prostorima i osvajacem Evrope, Steauu Bukurest?
    (moralni gmizavac, 19. april 2021 09:24)

    # Link komentara

  165. LS ce se i dalje igrati i svakako bice konkurentnija za ostale klubove...Neka zvucnija imena koja igraju u EC poput Rome,Lacia,Napolia,Psv,Fejenord Ajax,Borusia Dortmund,Valensia,Benfika,Porto,Seltik Rendzers,Salzburg,Olimpijakos cinice LS (za pretpistaviti da ce Bajern I PSZ ipak pokleknuti prema Superligi I prikljuciti se,ako ne onda se puno i ne gubi ), LS bice i dalje vrlo respektabilno takmicenje sa puno boljim.ambicijama za klubove poput Zvezde,Dinama...
    EC ce biti stepenica nize koja ce imati takodje jak sastav sa klubovima poput Evertona,Lestera,Borusije Menhengladbach,Viljareal,Rapid,Sportng,Bazel,LudogorecAZ,Paok...
    I imacemo i konferencijsku ligu gde ce klubovi poput partizana,zeljeznicara imati mogucnost da dodju do nekog boda u grupi klubova poput Zizkova,Zlate Moravce,Bromapojkarna,Desna,Mlada Boleslav,Tondela... i cak docekati prolece u Evropi sto je dosad za klub poput partizana bila nemoguca misija na kub...
    Nista se tu nece puno promeniti za nase klubove cak sta vise bicemo konkurentni u Evropi sa puno vecim ambicijama sto ce uticati i privuci dodatno publiku I vratiti nam nekadasnji stari ambijent.
    Samo neka idu pohlepni,stanje u fudbalu su vec dovoljno narusili i unistili da ih i bez njihove organizacije treba eliminisati poput kukolja.Svojom pohlepnoscu za novcem unistili su svu draz koju fudbal donosi.
    (Dejan CZ, 19. april 2021 09:23)

    # Link komentara

  166. Nisu samo istocno evropski klubovi osteceni.
    Evo bas slusam vesti o ovome, i predstavnik danskog fudbalskog saveza je besan. Skandinavci ce po njegovoj izjavi predloziti da se ovi klubovi izbace iz evropskih takmicenja i da se igracima registrovanim u ovim klubovima ne dozvoli igranje na evropskim i svetskim prvenstvima.
    (skandi bandi, 19. april 2021 09:18)

    # Link komentara

  167. ko ce da im sudi? kad cujes koje su pare spremili za sudije, nece imati ko SP da sudi :)
    (SubmisivniDominator, 19. april 2021 09:17)

    # Link komentara

  168. Terziću reaguj! Hahaha...
    (Rade, 19. april 2021 09:15)

    # Link komentara

  169. Jos jedno pitanje je ko ce da im sudi?? Hoce li najbolje sudije rizikovati da im uefa i fifa oduzmu licence, a mozda da im i nacionalni savezi oduzmu licence??
    (ja, 19. april 2021 09:10)

    # Link komentara

  170. Od Srbije se i Bog oprostio, kakva crna elita
    (Igor78, 19. april 2021 09:09)

    # Link komentara

  171. Mi vec imamo Super ligu. Dve bi nam bilo mnogo..
    (Marko Z., 19. april 2021 09:07)

    # Link komentara

  172. Kako bi svi promenili priču da su pozvali Titove blizance
    (Kataklinger, 19. april 2021 09:06)

    # Link komentara

  173. Ugasite fudbal u srbiji. Zasadite krompir na terenina. Svrsishodnije je!
    (theboy, 19. april 2021 09:04)

    # Link komentara

  174. Koliko smo mi iznad Evrope pa od kada mi imamo Super ligu,e da su oni živi i zdravi.
    (KoRn, 19. april 2021 09:02)

    # Link komentara

  175. Osnivaci rekose da su ovo najeminentniji evropski klubovi. Po cemu je bar polovina tih klubova ispred Ajaksa, Fejenorda, PSV, Porta ili Benfike?
    (Bocko, 19. april 2021 )

    Pa evo ti npr, samo AC Milan ima isto osvojenih LS koliko i tvoji navedeni klubovi zajedno.
    (fergi, 19. april 2021 09:02)

    # Link komentara

  176. Nije vam smetalo kada je Aba liga unistila Srpsku kosarkasku ligu??? javite se blizanci
    (pekipekic, 19. april 2021 09:01)

    # Link komentara

  177. Samo treba navijači iz svih Evropskih zemalja da izađu na ulice u vekikom broju i da reše problem sa ovim Amerikancima, Arapima i Kinezima. Zvezdaši svi na ulice neka večeras svako zna da je super liga mafija!
    (Milivoje, 19. april 2021 09:01)

    # Link komentara

  178. Ko se još loži na fudbal?
    (Vakcinisan, 19. april 2021 08:59)

    # Link komentara

  179. Eh, kad se ovo pominje, uvek ide ista mantra. 'Novac ubija fudbal', 'Necu to da gledam'...A koga briga za vas? Prezivece fudbal vas licemerni resantiman. Sledeci put kad vam neko ponudi povisicu na poslu, vi recite da necete, i da bolje da se taj novac raspodeli na sve radnike. Stavise, odreknite se pola svoje plate u korist onih najslabije placenih u vasoj firmi, i nastavite da radite jednako efikasno i jednako mnogo kao i do sad, samo s manje para.
    (levicari..., 19. april 2021 08:59)

    # Link komentara

  180. Otvoriće sa naš Aco i odvesti našu Zvezdu u elitu.
    (Radoš iz Železnika, 19. april 2021 08:58)

    # Link komentara

  181. Prezivece ta sirotinja uboga! E sada neka Zvezda osvaja ove uzaludne titule i neka se takmiči sa Steauom i neka se prisećaju sa setom lepih vremena! U kupu Slavice Ćukteraš!
    (Milomir Maric, 19. april 2021 08:58)

    # Link komentara

  182. Ima mesta za City a nema za Ajax.
    Nakaradni sistem
    (allan houston, 19. april 2021 08:57)

    # Link komentara

  183. Da li stvaaaarno mislite da benfika, porto i ajax nece zavrsiti u ovoj ligi?? Bas te naivni i slatki!!
    (Tor, 19. april 2021 08:57)

    # Link komentara

  184. Nije nego se ovih 12 klubova oprostilo od ostatka Evrope koju cine hiljade klubova. Nije neka velika steta od ovih 12 6 se ne bi ni plasiralo u LS po plasmanu u prvenstvima. Bojkotuju ih glavne grupe navijaca koje kupuju karte tako da pozdrav i RIP za pomenutih 12.
    Velika prilika za Nemce da postanu broj jedan prvenstvo u Evropi i nece je ispustiti.
    (rty, 19. april 2021 08:56)

    # Link komentara

  185. Osnivaci rekose da su ovo najeminentniji evropski klubovi. Po cemu je bar polovina tih klubova ispred Ajaksa, Fejenorda, PSV, Porta ili Benfike?
    (Bocko, 19. april 2021 08:54)

    # Link komentara

  186. Najveća pobeda bogatih je upravo u tome što su ubedili siromašne da biti bogat nije mnogo bolje nego biti siromašan, i da to ne garantuje sreću i prosperitet.....
    (Bolje živeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bedi., 19. april 2021 08:54)

    # Link komentara

  187. Nema sanse da ovaj projekat uspe. Nece dozvoliti im ni fudbalski savezi ni vlade drzava. Cak ni onih koji su odabrani. Dovoljno je da ih izbace iz nacionalnih liga. Fudbal je vise od sporta.
    (Vlada, 19. april 2021 08:53)

    # Link komentara

  188. 30 godina se oprasta od srbije Elita...

    Samo je Partizan 2x izborio evropsko prolece ostalo nista..
    (ljemenkacz, 19. april 2021 08:53)

    # Link komentara

  189. nas fudbal im bas nedostaje ... neka ugase i ovu sramnu ligu!!!!
    (Goran NS, 19. april 2021 08:52)

    # Link komentara

  190. Isto kao sto mogu nasi klubovi igrati u NBA tako ce moci u Super ligi Evrope.
    (Tek onako usput..., 19. april 2021 08:52)

    # Link komentara

  191. Од овога се стрепело, наслућивало се и обзиром да је новац у центру свега очекивано се обистинило.УЕФА треба да је доследна да ове клубове избаци из свих њених такмичења и да их игнорише.
    Лигу шампиона треба укинути и вратити Куп шампиона где ће играти сви шампиони, нормално без ових 12 богатих.
    Лигу Европе треба задржати.
    Преживеће фудбал.
    (Рајко Четник, 19. april 2021 08:52)

    # Link komentara

  192. Ako ovo zazivi nilo ne sprecava klubove iz Istocne juzne i centralne Evrope da napravi svoju Superligu.
    (medrano, 19. april 2021 08:50)

    # Link komentara

  193. Mislim da cekaju sta ce Terza da im kaze.
    (Toluca, 19. april 2021 08:49)

    # Link komentara

  194. Elita nikad ne moze da se oprosti od Srbije jer Srbija ima prvaka Evrope i sveta, najveci klub na ovim prostorima, Crvenu Zvezdu.
    (nista o nicemu, 19. april 2021 08:47)

    # Link komentara

  195. Fudbal je danas odlika ekonomskog i socijalnog stanja drzava . Veliki su odlucili da parama koji oni generisu ne raspolazu Lakovic i Zvezdan Terzic ,nego Peres koji je pravi biznismen..covjek koji u vrijeme korona virusa renovira stadion od skoro pola milijarde eura ,a da se to ne osjeti u klubu ..sigurno nece vise da dijele prihode klubu cija uprava dobije 100 miliona za igranje u dvije sezone i taj klub ima onda duplo vece dugove..
    (MarkoSimpson, 19. april 2021 08:47)

    # Link komentara

  196. Источноевропски клубови нека направе своју лигу па нека победници те две лиге укрштају копља у неком суперфиналу или како већ...
    (neko_treci, 19. april 2021 08:46)

    # Link komentara