1. Tim je dobar momak al ne verujem da može više od ovoga. Prosto godine sustižu i kad ako ne sad. Mislim da će on uzet sigurno još 10-15 titula do kraja karijere evetualno masters dok na GS vrlo upitno.
    (No name, 14. april 2021 18:27)

    # Link komentara

  2. Sta je bese uradio nole na us openu.
    (Milos, 14. april 2021 12:51)

    # Link komentara

  3. Zaboravio sam o kome se tačno radilo, jedan teniser, koji je osvojio OI, je neposredno pred OI otišao u planinu, nije takao reket 15 dana, ali je održavao kondiciju, i osvojio OI. Na amaterskom nivou, na kome sada igram, je to čak interesantno. Najbolje igrate nakon višednevne pauze, pod uslovom da se dobro zagrejete, iz čiste želje, jer mi igramo iz ljubavi, a ne možete zaboraviti ono što ste naučili igrajući godinama. Ja se divim Nadalu i Đokoviću. Razumem da vole da se takmiče, ali kako im se ne gadi da treniraju svaki dan. Kod Federera se vidi da je novac jedini motiv, koji ga vuče, mada priča suprotno. A preskače turnir za turnirom.
    (Predo, 14. april 2021 11:11)

    Kako je tebi dosadno!
    (Dnevna doza ispodprosecnog Legolasa, 14. april 2021 11:21)

    # Link komentara

  4. Zaboravio sam o kome se tačno radilo, jedan teniser, koji je osvojio OI, je neposredno pred OI otišao u planinu, nije takao reket 15 dana, ali je održavao kondiciju, i osvojio OI. Na amaterskom nivou, na kome sada igram, je to čak interesantno. Najbolje igrate nakon višednevne pauze, pod uslovom da se dobro zagrejete, iz čiste želje, jer mi igramo iz ljubavi, a ne možete zaboraviti ono što ste naučili igrajući godinama. Ja se divim Nadalu i Đokoviću. Razumem da vole da se takmiče, ali kako im se ne gadi da treniraju svaki dan. Kod Federera se vidi da je novac jedini motiv, koji ga vuče, mada priča suprotno. A preskače turnir za turnirom.
    (Predo, 14. april 2021 11:11)

    # Link komentara

  5. E to je razlika izmedju Rafe, noleta i Fedeksa i ovih jednokratnih gs sampiona
    (sef raje, 14. april 2021 10:58)

    # Link komentara

  6. Treba to na vreme uraditi, obavezno jos pre Roland Garosa.
    Uzgred povedi i Nadala zbog guranja prstiju u prljave gace i onda tom istom rukom obrise nos. Rasirice pandemiju pa ce ATP morati da prekine sezonu.
    (pesadinac, 14. april 2021 10:51)

    # Link komentara