1. Što se ugovora tiče, Marej ima veću platu jer je ugovor potpisao kada je povećan salary cap i maksimalni ugovor. Razlog zbog kog Lebron ima veću platu od Davisa je zbog veteranskih dodataka.
    (Ostin A, 14. april 2021 10:40)

    Mislim da je Marijev ugovor veći jer je biran u prvom krugu.
    (Locutus, 14. april 2021 20:55)

    # Link komentara

  2. Gde Lebron igra sve je njemu podredjeno a Jokic nije ni najbolje placen u svom timu, da ne govorimo da nema nikakav uticaj na dovodjenje igraca i ko kad igra.
    (Pop, 14. april 2021 07:19)

    Ti zaista misliš da se Jokić ne pita i ne odlučuje sastav tima? Možda Jokića poznaješ lično pa znaš neke druge informacije, ali svaka NBA zvezda, pogotovo iskusna o tome odlučuje.

    NBA igrači mogu da zahtevaju trade ukoliko su nezadovoljni, a ako je zvezda nezadovoljna, onda si u gadnom problemu.

    Jokić, kao i Lillard, Janis, Embid, LeBron... Apsolutno se pitaju za sve. Pogotovo za sa kime hoće ili neće da igraju. Jedino što je deda LeBron jedan od najstarijih i najiskusnijih igrača lige, i sasvim normalno je da mlađim, manje iskusnim igračima bude mentor. To je radio i Kobi Brajant, Majkl Džordan, Tim Dankan, Dirk Novicki...

    Što se ugovora tiče, Marej ima veću platu jer je ugovor potpisao kada je povećan salary cap i maksimalni ugovor. Razlog zbog kog Lebron ima veću platu od Davisa je zbog veteranskih dodataka.
    (Ostin A, 14. april 2021 10:40)

    # Link komentara

  3. 2002 na malom fudbalu sam povredio koleno,dijagnoza ruptura prednjih ukrstenih ligamenata kolena i prelom zadnjeg roga meniskusa.Pre mene par dana,nedelja desilo se to Piresu iz Arsenala i Novotnom iz Bajera L. Hocu reci kao i sad kod Mareja i kod mene i svih navedenih do toga dolazi bez neposrednog kontakta sa bilo kim,jednostavno koleno plati ceh silnih pokreta decenijskih. Nisam se operisao,jednostavno prekinuo sam sa fudblaom i sportu sa loptom. Vujanicu nisu pomogle ni dve operacije kod vrsnih strucnjaka,tako da i kad se neko posle takvih povreda vrati u sposrt,nije ni senka onoga sto je bio. Jednostavno strah je prisutan i uvek se moze desiti ponovo.
    (etoTako, 14. april 2021 10:06)

    # Link komentara

  4. @ Marko, pa niko drugi nego Lebron? Kao prvo zasto porediti Jokica i Lebrona? Kao drugo gde ti je Lebron? A odmara... A vidis Jokic igra i to sve do jedne utakmice. Gde Lebron igra sve je njemu podredjeno a Jokic nije ni najbolje placen u svom timu, da ne govorimo da nema nikakav uticaj na dovodjenje igraca i ko kad igra.
    (Pop, 14. april 2021 07:19)

    # Link komentara

  5. Bas steta, necu moci sada da spavam, niti da zivim normalan zivot. Zivot vise nema smisao, sad mi se ni ne gleda taj crnacki cirkus.
    (Mare, 14. april 2021 00:06)

    # Link komentara

  6. Ovo nikako nije dobro. Moze svašta da se kaže za Mareja, ali ne može da se kaže da ga nema kada je najpotrebnije. U one dve utakmice protiv Jute u prošlom PO je imao pedeset poena. Eto teško mi je da poverujem da će to uraditi iko od ovih momaka, izuzev možda Nikole. Sa druge strane na samom početku sezone su bili bez Mareja i tada se u jednom momentu činilo da je Monte baš fino kliknuo sa Jokićem. Najverovatnije će nova postava biti Monte, Barton, Gordon, MPJ, Jokić i to je i dalje sasvim dobro. Problem je druga postava, ko će tu da igra? Faku, Herison, Dozier, Grin i Mekgi.
    Ustvari najgora stvar kod ovoga je što Nagetsi gube igrača za PO i verovatno sledeću sezonu, i to je igrač sa najvećim ugovorom. Ne znam da li NBA ima predvidjeno neko rešenje za ovo u smislu prilagodjenog seleri kepa, ali ovo oštećuje Denver ozbiljno dve sezone.
    (tocka, 13. april 2021 23:26)

    # Link komentara

  7. U trećoj četvrtini ,na 5:53 prije kraja četvrtine kad je Marej pao ispred Karija uhvatio se za lijevo koljeno i nakon što je ustao malo je zahramljao..
    To je već svima sa klupe trebao biti znak da osjeća bol i da ga izvedu vani . Ali eto od onoliko pomoćnika i medicinskog osoblja to niko nije vidio ili nije reagovao
    (Goran, 13. april 2021 23:05)

    # Link komentara

  8. Marej nije nešto ove godine ni odradio posao. Meni je ova glupa priča Jokić je umoran. Lebron u većem intenzitetu igrao deset godine i nikad nije bio umorao. Ne znam koliko je u redu poređenje. Gledao sam Denver bez Mareja i super su izgledali. Dometi su otprilike kao prošle godine. Jedino da se u Lejkersima povredi jedan od dvojice ključnih igrača sve je moguće. Po meni Denver bez Mareja može se nositi sa svima izuzev Lejkersa i Bruklina u punom pogonu. Po meni igra Denvere u kojoj bez Mareja i Jokića ne valja ništa je totalni promaš da li trenera ili odabira igrača.
    (Marko, 13. april 2021 22:40)

    # Link komentara

  9. Jbg, definitvno ce biti uspeh doigravanje ali i brzo ispadanje..
    (C i n i k, 13. april 2021 21:27)

    # Link komentara

  10. Nikome ne treba zeleti lose i uzasno je ovo..Al sad ce nas Faku imati prostora vise da igra⛹️
    (Je li, 13. april 2021 21:23)

    # Link komentara

  11. SO druze MVP nagrada se dodeljuje za regularni dio sezone, za plejof je MVP plejofa itd, ali imaš poentu Denver jeste mala franšiza...
    (Peđa, 13. april 2021 19:27)

    Hvala na ispravci. To sam prevideo. Sada mi je lakše i počeću da verujem da će Nikola biti MVP.
    Iza svega ostalog stojim. Mnogi na Ameriku gledaju bez filtera, misleći da je sve isto tamo. Nije. I tamo ima provincije, malih tržišta, nedođija, baš kao i drugde. Tamo je to na mnogo višem nivou, pa nas zavara.
    (So, 13. april 2021 20:53)

    # Link komentara

  12. Torn ACL, bar 9 meseci za oporavak. Najranije u januaru, a realno možda i mart, taman pred sledeći plej of.
    (Powerslave, 13. april 2021 18:18)

    Razlikuje se to od coveka do coveka i do stava ekipe. Ibrahimovic je sa 35 godina pokidao ACL i zaigrao posle 6 meseci.
    (Aspera, 13. april 2021 20:53)

    # Link komentara

  13. Jeste šteta ali iskreno nije igrao ove sezone ni približno kao u prošlu. Kako god brz oporavak mu želim.

    Ja mislim da i sa njim nebi uspeli da osvoje ove sezone prsten.

    Jokicu trebaju još 2 dobra saigrača
    (N.T.369, 13. april 2021 20:39)

    # Link komentara

  14. Ajde da probamo da nadjemo nesto pozitivno posle dva crna dana za Nagetse.
    Prvo, Faku je bio odlican protiv Karija, ukrao mu nekoliko lopti, znacajno usporio. Kari mu se rugao "ne mozes da me cuvas" zato sto ga je solidno izbacio iz ritma. Fantasticna odbrana protiv fantasticnog napadaca, bilo je lepo gledati:
    [link]
    Pogledajte ovaj faul Kapaca: [link] ?!?
    Rekord bi pao i da ga je cuvao od pocetka, al bi Denver pobedio, Mari se verovatno ne bi povredio. Uzgred, Vilt je svoje poene postigao u 429 utakmica (bez trojki), Kariju je trebalo 745 da ga prestigne.
    Faku je takodje poceo da pogadja, a kad mu napad ide odlican je igrac.
    Pred Jokicem su dva puta: da digne ruke, previse se trudio cele sezone, sudije, sad i ovo, i da pocne da se sprema za odmor, ili da preuzme stvar u svoje ruke, siguran sam da shvata izazov, prestane da gundja, povede tim, natera ih da igraju timski, a oni to mogu i tad su najjaci.
    U prvom slucaju bi ispali u prvoj rundi PO, a on bi ostao bez vec skoro sigurnog MVP priznanja. Verujem da ce izabrati drugu opciju, a onda ulaze u PO kao cetvrti, a mozda i treci i nemojte ih otpisivati, pobedjivali su oni sa lakocom i bez Mareja od kad je Gordon stigao.
    Vec sledeca utakmica dace nagovestaj puta koji je izabran.
    (Pera, 13. april 2021 20:32)

    # Link komentara

  15. Marej ove godine cesto povredjen.Nadam se da ga nisu rovitog ubacili zbog bolje pozicije pred plej of. Ne znam da li je imao povredu kolena pre ovoga? Jokic ga je cekao kao ozeblo sunce jer cele sezone igra bez odmora i mora da se mnogo trosi. Poceo je i da bude nervozan. Ovo da se ispravi ne moze u smislu da nadju zamenu nije moguce ni priblizno jer je igrac od 190 miliona dolara. Ne vidim kako mogu ovo da nadomeste ,cak i da se svi pokidaju ,Pitanje je i koliko ce da padnu na tabeli pred plaj of .
    (zemunski kej, 13. april 2021 20:21)

    # Link komentara

  16. kad igraju 200 utakmica u 100 dana, u evropi se to skoro i ne dogadja
    (djura, 13. april 2021 20:18)

    # Link komentara

  17. Lilard i Kari, među prvima koji mu žele sto bolji oporavak ! Sede McCallum, Gober, Lavine, Wiggins... Gde je ono govedo od Nurkića ???
    (JPR24, 13. april 2021 20:09)

    # Link komentara

  18. Ccccc sad ce Barton da krene da pliva i izmišlja poene...nadam se samo da nece da ocekuju od Nikole da igra i za njega. Ako ga ne zamene sa podjednako dobrim igracem ( skupim ) ode i ova i sledeca sezona...covek je stakleni top i od toga nema nista.
    (majstor, 13. april 2021 19:56)

    # Link komentara

  19. Jugoslavija je imala +9 protiv Rusije na svjetskom prvenstvu 45 sekunds prije kraja i izgubila. Prema tome Denver je imao Sansu i da preokrene rezulat.
    (Goan, 13. april 2021 19:55)

    # Link komentara

  20. Najgora povreda. Posle kidanja acl-a i posle 10 god nisam zalecio nogu niti cu, ćopam i dalje.
    (darko, 13. april 2021 19:54)

    # Link komentara

  21. Ionako blage veze nema ove sezone
    (No1e, 13. april 2021 19:44)

    # Link komentara

  22. Ijaoooooo, kuku-lele. Nagetsi u narednih 7 utakmica igaju protiv ekipa koje imaju All Star i MVP bekove! Večeras protim Majamija, dve protiv Hjustona, dve protv Memfisa (Dža Morent), jednu protiv Stefa Karija, jednu protiv Lilarda. A osma utakmica je protiv Nju Orleansa, deseta protiv Klipersa i jedanesta protiv Lejkersa. Ijaaaaaaooooooo. SMENITE MELONA ZA IME BOGA!
    (Đole, 13. april 2021 19:42)

    # Link komentara

  23. @ Titek А што?јел треба да му пожели да цркне?Боже каквих... има.
    (артиљерац, 13. april 2021 19:41)

    # Link komentara

  24. Kakvu je povredu imao Durent?
    (ccc?, 13. april 2021 19:40)

    # Link komentara

  25. SO druze MVP nagrada se dodeljuje za regularni dio sezone, za plejof je MVP plejofa itd, ali imaš poentu Denver jeste mala franšiza...
    (Peđa, 13. april 2021 19:27)

    # Link komentara

  26. Nema oporavka od ovakve povrede,to je kraj.Zakrpice ga da moze da nastavi cirkus ali posle karijere moze meni da se pridruzi u nepogresivoj prognozi kisnih dana.Samo kad bas mrzis nekog pozeli mu ACL da pokida.
    (Ms, 13. april 2021 19:26)

    # Link komentara

  27. Ovaj se stvarno povredio dok Lebron samo ceka plejof.
    (eX, 13. april 2021 17:19)

    Opet je Lebron kriv hahahahahahahahhaha
    kme kme kme
    (JaMychal Green, 13. april 2021 19:14)

    # Link komentara

  28. Nažalost to znači i ništa od Denvera ove sezone. Jedino možda Jokić ovo da shvati kao izazov pa da vuče za dvojicu i pokuša da osvoji MVP nagradu. Ali tvrdim da kakve god mu bile cifre, ako Denver ne bude u prva 4 na Zapadu a Embid bude imao prosek oko 30 poena, MVP ide Kameruncu.
    (DukiNS, 13. april 2021 17:23)

    Embid nema šanse propustio je previše utakmica, ali to ne znači da neće gurati nekog drugog. Na ESPN Jokić je već pao na 4-to mesto, ispred njega je uskočio Zion, Embid i Robert Williams III. Jokiću izgleda uopšte ne dodaju statistiku poslednjih nekoliko utakmica. Fale mu 2TD i 2DD, tačno se trude da ga izbace iz trke.

    Što se Marija tiče završiće kao Heris.
    (Locutus, 13. april 2021 19:13)

    # Link komentara

  29. Jokić ove setone odigrao 54 utakmice, prosečno dao 26,2 koševa, asistencija 8,8 i skokova 10,9 ut neki novi sistem računanja PER na ESPN-u (da bi bio ispod Zajona Vilijamsa). Jokićev PER 26,65 uz ovogodišnju platu od 28,5 miliona dolara.
    Džamal Marej odigrao 48 utakmica, dao 21,2 koševa UZ LOŠIJI PROCENAT ZA 3 POENA OD JOKIĆA, očekivanih 4 skoka i SAMO 4,8 ASISTENCIJA. PER 18,80 za ovogodišnju platu od 29,2 miliona dolara. I NAREDNE DVE GODINE DŽAMAL IMA ZA MILION PA ZA MILION I PO VEĆU PLATU OD JOKIĆA. A ako povrede nastave da ga prate budućnost Nagetsa je zacementirano osrednja jer Džamal u sezoni 2024/2025 treba da primi platu o preko 38 miliona dolara!!!
    Za sve je kriv Majkl Maloun - dve godine na draftu bira večito povređene igače - prvo MPJ-a pa posle Bol Bola i na kraju ove sezone Nagetsi MORAJU DA DAJU JAKE UGOVORE MPJ-u i posebno GORDONU KOJEG TRAŽI POLA LIGE! I OSTAJU BEZ SELERI KAPA ZA SLEDEĆU SEZONU I BEZ MOGUĆNOSTI DA ANGAŽUJU KVALITETNOG BEKA UMESTO DŽAMALA. ODE IM I OVA I NAREDNA SEZONA - BRAVO ZA UPRAVU I TRENERA NAGETSA.
    JOKIĆU TRAŽI TREJD U DALAS NA KRAJU SEZONE POD OBAVEZNO!!!
    (statističar, 13. april 2021 19:11)

    # Link komentara

  30. Sad moraju da dovedu krstenog beka iduce sezone.
    (Milan, 13. april 2021 19:11)

    # Link komentara

  31. Pre će biti da si ti jadan, želiš brz oporavak čoveku kojeg ni ne poznaješ, što je još gore ne poznaje ni on tebe niti će ikada saznati da mu pružaš podršku, a uz sve to sve i da hoće ne može se brzo oporaviti tako da je ovo toliko uzaludno što pišeš
    (Titek, 13. april 2021 18:58)

    I po čemu si ti sada drukčiji?
    Gleda majmun sebe u ogledalo
    (Miloš, 13. april 2021 19:09)

    # Link komentara

  32. Nije ovo samo strasno za ovu sezonu.
    Marej nakon ove povrede vise nikad nece biti isti igrac, a ima max ugovor.
    Haos
    (Vocic Zekonja, 13. april 2021 19:01)

    # Link komentara

  33. Koja bre izgubljena utakmica na - 9 u zadnjem minutu?! Pa vi nikad niste ni gledali košarku onda. Ovo su nesrećne okolnosti i to je to. Sećam se da Kari Pesic kao trener Lotomatike jednom imao +8 na 20sec do kraja i izgubio na produzetke. Ili imate primer Vašingtona od pre nekoliko nedelja kad su stigli nemoguće u zadnjih dvadesetak sekundi...
    (mija, 13. april 2021 18:59)

    # Link komentara

  34. Hvala ti Bože, sada možemo da predahnemo od Jokićevih svedoka i priča o prstenu.
    (menađer, 13. april 2021 17:19)

    A vidim da je tvoja malenkost jedva čekala da napiše nešto ovako. Jadan si, jadan, pa prejadan.
    Mariju brz oporavak želim.
    ....

    Pre će biti da si ti jadan, želiš brz oporavak čoveku kojeg ni ne poznaješ, što je još gore ne poznaje ni on tebe niti će ikada saznati da mu pružaš podršku, a uz sve to sve i da hoće ne može se brzo oporaviti tako da je ovo toliko uzaludno što pišeš
    (Titek, 13. april 2021 18:58)

    # Link komentara

  35. porter je bolji igrac od doncica. marej im je najbolji igrac, ali jokic ovo izvlaci sa porterom i osvajaju.

    porter skace, sutira preko 50%, i ne promasuje ulaze.

    doncic je u svim ovim elementima slabiji od portera. znam da ce te vristati, ali pogledajte stats na zadnjih 20 utakmica. decko je next big thing.
    (Čika Žika, 13. april 2021 18:55)

    # Link komentara

  36. bice sledece sezone mnogo jaci
    (Čika Žika, 13. april 2021 18:52)

    # Link komentara

  37. Dovedu Lazića i u finalu su
    (zed, 13. april 2021 18:50)

    # Link komentara

  38. Ovome su se najvise obradovali Lejkersi.Za ocekivati je da u prvom kolu igraju sa Denverom.U polufinalu zapada sa Jutom.Tako da imaju otvoren put do finala.
    (Miroslav, 13. april 2021 18:46)

    # Link komentara

  39. Na ovom nivou sporta (pogotovo u Americi) za povredu nije odgovoran trener. Kondicioni odnosno atletski treneri su klasa za sebe, pride i profesionalni sportista sam mora da odluci da li je 100% spreman ili nije (ko nespreman izadje na teren to skupo placa).
    Naravno da je ovo za Mareja vrlo tuzno i da ce jako tesko ponovo doci na nivo na kojem je bio - ali za tim nije nemoguce i u toj situaciji dobrom i mozda srecnom promenom raspodela uloga i zadataka postici (iznenadjujuci) uspeh. Kvalitet ovogodisnji Denver uprkos kritikama u ovom forumu IMA!
    Ali - TO je zadatak za trenera! Koji Meloun, na zalost nece uspeti da resi...
    (Gaja, 13. april 2021 18:43)

    # Link komentara

  40. Ljudi, ovo je sjajna vest, bice prilike za slovenackog pit bulla Vlatko Cancara koji ce da pokida u play offu:-) Murray brz oporavak apsolutno
    (dzoni28, 13. april 2021 18:43)

    # Link komentara

  41. Uzas kako su ljudi zlobni. Ja razumem da mi navijamo za Nikolu ali ja brate navijam i za Nikolin tim.
    Ova povreda mi je tesko pala kao da se Nikola povredio( ne bas ali skoro), jer bez Mareja i Nikola je potpuno bezopasan za PO. On moze sad da daje po 35 na svakoj utakmici ali ako nemas tim koji je u konkurenciji za finale zapada onda to nikome nista ne znaci.
    (Dokholiday, 13. april 2021 18:42)

    # Link komentara

  42. Negde sam pročitao da je ov druga najteža povreda kod sportista, posle pucanja ahilove tetive. Nisam medicinar, možda i grešim. U svakom slučaju Denver je završio s visokim dometima. Jokić će ipak morati na zapadnu obalu da bi osvojio prsten. Ja bih razmišljao o tome na njegovom mestu.

    Možda i krene stopama Karla Melouna, koji se vezao za Juta Džez i nije stigao do prstena a, ko ga sve nije dobio.
    (Max Von Sidow, 13. april 2021 18:42)

    # Link komentara

  43. A sada svim silama pokusati dovesti Larkina iz Efesa. Mislim da bi bio dostojna zamena za Mareja dok se ovaj ne oporavi.
    (Profesor, 13. april 2021 18:41)

    # Link komentara

  44. Kari, priđi čoveku.
    (RSG, 13. april 2021 18:31)

    # Link komentara

  45. Samo sve da PODSETIM - GM Vlade Divac je prvo što je uradio dao otkaz Majklu Malonu! Isti taj Divac da je doveo Dončića u Kingse ili bi drastično usporio napredovanje Dončića, ili bi morao da "unušti" Bogdana Bogdanovića jer je Fox već bio određen za franšiznog igrača što je i POTVRDILA NOVA UPRAVA DAJUĆI MU MAX UGOVOR, a plus je imao i Badija Hilda koji naredne godine pobedio u šutiranju trojki na All Star meču. Bagli Treći je ofanzivno izuzetno opasan klinac koji nije ni stigao da razvije ceo repertor jer je od svih visokih igrača na draftu te godine kao student imao najbolji procenat za 3 poena - omele ga povrede. Bagli Treći za razliku od MPJ nije imao istoriju povreda tako da Stojaković i Divac nisu napravili grešku - hteli su novog Kris Vebera. I šta sad? Divac uz Dalipagića jedini Srbin u Hall of Fame. Ko su glavni igrači Kingsa ove sezone? ONE KOJE JE DIVAC DOVEO! FOX, Rišan Holms, Harison Barns i Badi Hild. Novoj upravi upala kašika u med što je nekoliko klubova preskočilo rukija Halibartona i to je sve što je VLASNIK KLUBA IZ INDIJE (ČUVENE KOŠARKAŠKE DRŽAVVE) sa novom upravom uradio.
    Sreća da su Nagetsi trejdovali preskupog beka za Gordona inače bi tim bio bez ikakve budućnosti.
    Desetostruki All Star igrač i legenda Bostona Pol Pirs je u jednoj emisiji TRI PUTA PONOVIO DA JE OGROMNA GREŠKA UPRAVE NAGETSA ŠTO NISU U PAKETU JOŠ TREJDOVALI DŽAMALA I MPJ-a. Rekao je da je gledao statistiku i da tri godine Džamal nem bitan napredak a da je MPJ sklon povredama!!!
    (Đole, 13. april 2021 18:30)

    # Link komentara

  46. Je l neko bilo ko gleda utakmice ovde?

    Utakmica protiv GSW nije bila resena. Marej se zaleteo u kontri na ulaz prilikom rezultata 111:104 za GSW, 55 sekundi pre kraja. To nije resen mec.
    Zaleteo se muski da proba da smanji na 5poena na 50sekundi. To je otvorena utakmica.

    Ne treba plakati, ide se dalje. Realno denverov krajni domet i sa njim i bez je polufinale, max finale konferencije. Treba Jokic dati pun gas za istorijaku mvp sezonu. Namestilo mu se puno toga zbog povreda durenta, lebrona, embida tokom vece sezone, cak i kari igra na mvp nivou ali je ekipa losa.
    (Nba shot, 13. april 2021 18:29)

    # Link komentara

  47. Mi hajpujemo s Denverom zbog Jokića ali, to nije tim za najviše domete. Najjači su timovi s zapadne i istočne obale. To je jako povezano s finansijama i veličinom tržišta. Denver u planinama sigurno nije najatraktivnije tržište. Oni ne mogu da privuku najveće zvezde, niti su ikada mogli.

    Volim Jokića, moj je sugrađanin ali, ne mogu protiv istine. Ako Denver ne uđe u finale zapada nema ništa od MVP priznanja za Jokića, na žalost. Bez Mareja ta šansa je otišla u nepovrat.
    (So, 13. april 2021 18:26)

    # Link komentara

  48. Nažalost to znači i ništa od Denvera ove sezone. Jedino možda Jokić ovo da shvati kao izazov pa da vuče za dvojicu i pokuša da osvoji MVP nagradu. Ali tvrdim da kakve god mu bile cifre, ako Denver ne bude u prva 4 na Zapadu a Embid bude imao prosek oko 30 poena, MVP ide Kameruncu.
    (DukiNS, 13. april 2021 17:23)

    Previše utakmica je propustio da bi dobio MVP nagradu. Skoro 1/3 sezone.
    (Mare, 13. april 2021 18:11)

    Jeste propustio dosta, od 54 odigranih on je igrao 36... Ali pored onog odmaranja, treba oduzeti utakmice koje je propustio zbog povrede. Nisam fan Embiida uopšte, u košarkaškom smislu, protiv čoveka nemam ništa i to nije pitanje, a odmaranja poput njega i Lenarda i još nekih, još manje, ali kad je povreda u pitanju to je sasvim druga stvar. Da bi bio u trci za MVP potrebno je minimum odigranih u sezoni naravno, i rezultat ekipe ! No kako god, ima još da se igra, a sa povredom Mareja, Jokić će imati još više posla, mada se nadam da će sada i Gordon imati više minuta da ne gledamo Bartona i njegove ludarije, iako mi je lik simpatičan, ali bih ga jurio sa motkom po terenu da sam na mestu Melouna !
    (JPR24, 13. april 2021 18:25)

    # Link komentara

  49. Nisu bili ozbiljni kandidati za prsten ni sa njim, pogotovo ne sada. Meloun je, neko ovde rece ozbiljno pogubio konce.
    (Bane, 13. april 2021 18:24)

    # Link komentara

  50. Ima i neceg dobrog u ovoj vesti, Denver ranije ispada u play off-u a Jokic ranije i odmorniji stize u reprezentaciju.
    (Bojan, 13. april 2021 18:20)

    # Link komentara

  51. Torn ACL, bar 9 meseci za oporavak. Najranije u januaru, a realno možda i mart, taman pred sledeći plej of.
    (Powerslave, 13. april 2021 18:18)

    # Link komentara

  52. Joker moze samo lagano da krene da trazi novi tim, idiotska fransiza Denvera je samo jos jednom potvrdila pravilo da besmislene fransize ostaju besmislene. Dve godine izgubljene u igri sa dva centra, secamo se Nurkica, pa nesretnog Plamlija. Nisu hteli da placaju porez pa nikada nisu doveli krstenog beka, sve im je bilo skupo, pa onda tri-cetiri godine mucenja sa necim sto se zove “odbrana” Denvera, pa davanje maxa Mareju koji do tada nije pokazao nikakvu konstantnost samo pojedinacne bljeskove. Pa Milsap, pa Barton.. I sve tako, hocemo-necemo-ne znamo. Ove poslednje trejdove ne treba ni komentarisati. Za svakog sportistu je zaista najgora stvar ovakva povreda, nema tu sta da se prica. Marej jeste prosle god napravio ogroman iskorak, ali uvek je lebdeo znak pitanja iznad njegove moci da igra na potrebnom nivou iz noci u noc. On se nece vracati bar do 2023 u nekakvu pribliznu formu, do tada tavorenje i sve umorniji Jokic iz sezonu u sezonu, frustiran, bez pomoci uprave i saigraca. Tuga od fransize.
    (google, 13. april 2021 18:17)

    # Link komentara

  53. Kada bi ikako mogli sada da dovedu Bogdana..
    (nenad, 13. april 2021 18:17)

    # Link komentara

  54. The end.
    (BokeeLee, 13. april 2021 18:14)

    # Link komentara

  55. Ako se vratimo na poceetak sezone lako se da primetiti da je Murray u nju usao nespreman . Nije se sastavio sa loptom , boli ovo , boli ono .
    Onda je dosao sebi i zaigrao kako se ocekivalo od njega , uz male oscilacije jer je on inace poznat kao igrac koji nije konstantan . Sta je poenta , pa to da ce te povrede zbog umora i napora sigurno stici , ako se nisi spremio kako treba za sezonu . Samo oni u Denveru znaju da li su Murraya prebrzo vratili nazad , da li je on bio spreman za povratak . Mi to , dakle , ne znamo...ali , znamo , videli smo da je Murray sinoc iz samo njemu i Malonu znanih razloga fizicki unistio sam sebe . Pocela poslednja cetvrtina , Jokic na klupi , a Murray bukvalno zavrsava svaki napad u prvih 5-6 min . Forsira , overava loptu po 15 sec. , i sutira is svih mogucih situacija . Usao mu Jokic i nastavlja se forisiranje Murraya , igraju dva na dva , pickenroll , sa tim da Murrray opet overva loptu , cak je par puta ne dodaje Jokicu kad ga je preuzeo manjiigrac , vec nastavlja da siluje . I onda dolazi prvi ulaz kroz sredinu , gde je promasio polaganje (tu se videlo da nema snage,da je fizicki puko) , pa na kraju i taj ulazak kroz sredinu gde mu zbog umora i napora koleno nije izdrzalo .
    Na kraju , pitanje je koliko su , da li su , Malone i njegov tim odgovoran za ovo sto se desilo .
    (steva, 13. april 2021 18:12)

    # Link komentara

  56. Nažalost to znači i ništa od Denvera ove sezone. Jedino možda Jokić ovo da shvati kao izazov pa da vuče za dvojicu i pokuša da osvoji MVP nagradu. Ali tvrdim da kakve god mu bile cifre, ako Denver ne bude u prva 4 na Zapadu a Embid bude imao prosek oko 30 poena, MVP ide Kameruncu.
    (DukiNS, 13. april 2021 17:23)

    Previše utakmica je propustio da bi dobio MVP nagradu. Skoro 1/3 sezone.
    (Mare, 13. april 2021 18:11)

    # Link komentara

  57. LA lagano do titule na zapadu.
    (oook, 13. april 2021 18:10)

    # Link komentara

  58. Skoro je Paul Pierce izjavio da bi najbolje za Denver bilo da se reše Murray-a jer je dostigao vrhunac, drugim rečima ne napreduje, što se vidi kroz statistiku. I eto sad mu se ovo desilo. Baš mi je žao
    (z’brda, 13. april 2021 18:07)

    # Link komentara

  59. Taj je i onako uvek povredjen. Trebali su da ga utrpaju u neki trejd za Bila.
    (Mladen, 13. april 2021 18:06)

    # Link komentara

  60. Ovo je katastrofa. Denver je izgubio sada dve sezone i Jokić je izgubio šanse da ikada u ovom timu bude konkurentan za titulu. Na žalost ovo je kraj Denver Nugetsa i Jokićeve ere. Sada nemaju šanse ni među prve četiri ekipe da budu i MVP nagrada će verovatno izmaći Jokiću.
    (Laki Pancevo, 13. april 2021 18:06)

    # Link komentara

  61. Denver se kockao i eto, klub nema većih ambicija. To je rezervisano za timove sa bogate obale.
    (ipce, 13. april 2021 18:05)

    # Link komentara

  62. Katastrofa,on će se vratiti pred početak plej ofa sledeće sezone.Igra povređen celu sezonu,ovo je moralo da se desi kad tad.Zašto toliko forsiraju u regularnom delu,pa da budu na mestu 7 opet su najmanje na 50:50 protiv Finiksa koji bi mogao da bude drugi.
    (roten, 13. april 2021 18:05)

    # Link komentara

  63. Ovo takodje znaci da ce jokic da ubaci u 6. I bice mvp lige. U playoffu nemaju sta da traze.
    (Wlado, 13. april 2021 17:15)

    Kad vec komentarises NBA, aj da ti kazem nesto, ako nema PO, nema ni MVP, ne mozes biti MVP ako nisi najmanje u PO. Za tvoju informaciju igrace PO, jer vidim da slabo pratis, ali sad nema sanse da ponove uspeh od prosle sezone. Dzamal je otpisan igrac i sad je jasno da nikad nece biti vise u igri za All star.
    (palanka, 13. april 2021 18:04)

    # Link komentara

  64. Derik Roz je u istim godinama doživeo ovu istu povredu i nikada se nije oporavio tj. vratio na pređašnji nivo. Ovo u Americi zovu "career ending injury ?".
    (M, 13. april 2021 18:04)

    # Link komentara

  65. Uzassss. Treba i Nikola da se cuva...lepo je sto hoce da igra svaki meč ali...
    (majstor, 13. april 2021 18:00)

    # Link komentara

  66. Kako stvari funkcionišu sada? Da li mogu da dovedu neku dobru zamenu do kraja sezone? Sta kažu pravi poznavaoci NBA?
    (Goksi, 13. april 2021 17:42

    Smorili ste sa Denverom, oladite malo...
    (teri, 13. april 2021 17:58)

    # Link komentara

  67. Naravno da su jako lose vesti i nema dileme da je Marej neverovatan igrac, ali... Smatram da je je za igru Denvera ovo mozda i otvaranje mogucnosti, koliko god ruzno zvucalo. Naime, Marej, koliko god se cinio neophodnim za igru, je zapravo postao potpuno suprotan vrsti igre tima koja se zasniva na igracu kakav je Jokic. Zaustavljenje kretanja lopte pomesana sa zaista nekonstantnim partijama dovodi do toga da je svrsishodnije imati odlicnog spot-up sutera (pozeljno 3 & D igraca), nego jos jednog izolatora pored Bartona kojeg se necemo resiti izgleda. To je otprilike kao kad bi u fudbalu naucili da sutirate desnom spoljnom i to deluje super, ali ipak bi bilo bolje da znate i levom pa makar prosecno :)
    (yo, 13. april 2021 17:57)

    # Link komentara

  68. Jokara nekoliko mečeva odmorio leđa i sad opet mora da nosi Denver.
    Iako ga mnogo gotivim, krivim Melouna. Ozbiljno se pogubio, ali ozbiljno.
    Baš mi je žao Džamala, baš bzvz!
    (Shomix, 13. april 2021 17:57)

    # Link komentara

  69. Trebali su da dovedu Lonza Ball-a kad su mogli.
    (sisisis, 13. april 2021 17:56)

    # Link komentara

  70. Koliko čitam Denver ima opciju da dovede do kraja sezone Austin Riversa, Troy Danielsa ili Gerald Greena. Nadam se da će nekako zakrpiti rupu koja je nastala zbog ove užasne vesti.
    (Milivoje, 13. april 2021 17:56)

    # Link komentara

  71. bolje da se povredio meloun
    (kalcokera i trokorak bili, 13. april 2021 17:55)

    # Link komentara

  72. Мареј је симпатичан момак, добар играч, али је одувек био проблем за Денвер. Но, ово сада је катастрофа. Платиш некоме 35 милиона долара по сезони, и имаш камен око врата наредних година јер га овако повређеног нико неће откупити. Денверу недостаје константна друга или трећа (ако Портер узнапредује) нападачка опција, премало је то за титулу. А Јокић хоће титулу, то јасно и гласно говори.
    (Иван, 13. april 2021 17:49)
    Koji ste vi smaraci da je to prosto neverovatno,bolest.Decko kida ove sezone ima 21 poen u proseku ali nebeski narod najnebeskiji na univerzumu ne staje.
    (KoRn, 13. april 2021 17:54)

    # Link komentara

  73. Užas od povrede
    (Das, 13. april 2021 17:54)

    # Link komentara

  74. Nije ovu Mareju ni prva ni poslednja povreda, konstantno kuburi , svi mi volimo Mareja ali sa igracem koji je konstantno povredjen ne uzima se titula. Nije Marej jedini primer ali rekao bi da je to to samo silazna putanja jer na njega nemoze da se racuna.
    (Dragi, 13. april 2021 17:53)

    # Link komentara

  75. Znači Jokić Mvp i vrv ispadaju u prvoj rundi plej ofa, eventualno do druge, zavisi ko im zapadne. Nije povredio ono koleno sa kojim je imao problem u zadnje vreme, ali je poznato da igrači koji nisu 100% spremni se nesvesno oslanjaju više na zdravo koleno pa povrede i njega.
    (Leonida, 13. april 2021 17:52)

    # Link komentara

  76. MAREJ


    KARIJERA mu je konpletno ugrožena. Pitanje je da li će ikad biti fit.....Nažalost Marej je išao iz povrede u povredu i na kraju doživeo jednu od najtežih. Denver će teško ovo preživeti. Pitanje je šta sad i šta u novoj sezoni. Treba sada naći snage.....lepo bi bilo da bar Nikola osvoji MVP nagradu , eto neka igraju za njega .....Nikola je do sad igrao za SVE.....
    (MPP, 13. april 2021 17:52)

    # Link komentara

  77. Kako stvari funkcionišu sada? Da li mogu da dovedu neku dobru zamenu do kraja sezone? Sta kažu pravi poznavaoci NBA?
    (Goksi, 13. april 2021 17:42)

    Nikako nivo Murraya,ali mogu da dovedu Austin Riversa koji je slobodan agenat.Pokazali su interesovanje i pre ove povrede,a sada će sigurno želeti to da urade.
    (Legend, 13. april 2021 17:51)

    # Link komentara

  78. E sranje nevidjeno.Ne daj boze nikome takve povrede.Samo njegovo prisustvo i kad mu ne ide znaci ekipi puno, ovako zveri na zapadu cekaju da ih rastrgnu.Denver je svima trn u oku.Sad treba da se svi ujedine tj napale i pocepaju blizance iz L. A.Juta lagano pada u finalu a onda ce harden da vidi ko kosi a ko vodu nosi.16-1 playoff
    (Mladen, 13. april 2021 17:42)

    Kako glup komentar, nikad gluplji.
    (teri, 13. april 2021 17:51)

    # Link komentara

  79. Jos jedna zrtva dopinga...
    (sasha the red Baron..., 13. april 2021 17:49)

    # Link komentara

  80. Мареј је симпатичан момак, добар играч, али је одувек био проблем за Денвер. Но, ово сада је катастрофа. Платиш некоме 35 милиона долара по сезони, и имаш камен око врата наредних година јер га овако повређеног нико неће откупити. Денверу недостаје константна друга или трећа (ако Портер узнапредује) нападачка опција, премало је то за титулу. А Јокић хоће титулу, то јасно и гласно говори.
    (Иван, 13. april 2021 17:49)

    # Link komentara

  81. E breeeeee,pa stvarno je.. ga!
    (Bezrezervni, 13. april 2021 17:47)

    # Link komentara

  82. Radi se teškoj povredi koja će Mareja odstraniti sa terena do godinu dana, što znači da bi mogao da se vrati tek pred kraj regularnog dela naredne sezone. Suštinski, ovo otpisuje Denverove šanse za ovu i narednu sezonu. Da li iskoristiti period za razvijanje mladih igrača, veliko je pitanje. Ni mnogo jače franšize nisu uspele da se oporave od sličnih povreda igrača kojima su prethodno dali maksimalni ugovor. Novac vam je vezan i ne možete da dovedete zamenu. Jedina da tankujete kao voriorsi i nadate se da ćete ubosti na draftu.
    (mt, 13. april 2021 17:46)

    # Link komentara

  83. Katastrofa, sta je on trazio na terenu u uveliko izgubljenoj utakmici nikome nije jasno, jos on krece u prodor punom snagom bezveze zaista.
    (FM ludak, 13. april 2021 17:16)

    To i ja kažem. Ali lako je nama tako pričati iz fotelje. Da nije sada, možda bi se već u sledećoj povredio, Marej je rovit bio od početka sezone, počevši od lakta pa na dalje...
    (JPR24, 13. april 2021 17:45)

    # Link komentara

  84. Da je u sportu sve kako neki ovde misle ne bi nikad videli neke sjajne preokrete u ovom divnom sportu...od SSSR koji dobija YU sa - 9 u poslednjem minuru do Mekdrejdija koji sam dobija SA sa 13 poena za 35 sec u poslednjem min.
    Treba se boriti i nadati do poslednje sec pa šta bude... Mari bi se povredio prvom sledećom prilikom. Na žalost suviše je mekan i nekonstantan da bi bio prava podrška Jokiću. Pare je uzeo ali titulu ne verujem da će uzeti !
    (Duško Popović, 13. april 2021 17:45)

    # Link komentara

  85. Za sada najvece pojacanje za Denver, bolje kad ne racunas na mareja
    (Mike, 13. april 2021 17:44)

    # Link komentara

  86. Nažalost to znači i ništa od Denvera ove sezone. Jedino možda Jokić ovo da shvati kao izazov pa da vuče za dvojicu i pokuša da osvoji MVP nagradu. Ali tvrdim da kakve god mu bile cifre, ako Denver ne bude u prva 4 na Zapadu a Embid bude imao prosek oko 30 poena, MVP ide Kameruncu.
    (DukiNS, 13. april 2021 17:23)

    Sto se Denvera tiče, ne zaboravi da mogu dovesti zamenu posto je povreda Mareja do kraja sezone, možda čak i duže, postoji nekoliko opcija tako da, polako sa “gotovo je”...
    (JPR24, 13. april 2021 17:43)

    # Link komentara

  87. Svakako i sa njim ne bi ništa uradili, narod se bezveze ložio...
    (teri, 13. april 2021 17:42)

    # Link komentara

  88. E sranje nevidjeno.Ne daj boze nikome takve povrede.Samo njegovo prisustvo i kad mu ne ide znaci ekipi puno, ovako zveri na zapadu cekaju da ih rastrgnu.Denver je svima trn u oku.Sad treba da se svi ujedine tj napale i pocepaju blizance iz L. A.Juta lagano pada u finalu a onda ce harden da vidi ko kosi a ko vodu nosi.16-1 playoff
    (Mladen, 13. april 2021 17:42)

    # Link komentara

  89. Kako stvari funkcionišu sada? Da li mogu da dovedu neku dobru zamenu do kraja sezone? Sta kažu pravi poznavaoci NBA?
    (Goksi, 13. april 2021 17:42)

    # Link komentara

  90. Ogroman udarac za Denver!!Marej je bio jedini čovek uz Jokića koji je vraćao izgubljene utakmice,sad možemo zaboraviti onu moć Denvera da se vraća!
    Šteta i za karijeru najteža povreda moguća
    (roronja, 13. april 2021 17:41)

    # Link komentara

  91. On je imao povredu drugog kolena, skoro saniranu, a opstepoznato je da mozak u takvim situacijama prebacuje opterecenje na drugo. Nije smeo da igra 35 minuta.
    (sasa jokic, 13. april 2021 17:36)

    # Link komentara

  92. Bez njega nanizali 7 pobeda. Nije sve izgubljeno ako se klupa uozbilji a trener konacno pocne da radi svoj posao
    (ANALiticar, 13. april 2021 17:35)

    # Link komentara

  93. 50 sec do kraja....
    (sasa jokic, 13. april 2021 17:33)

    # Link komentara

  94. Uzima Nikola stvar u svoje ruke!!
    (Aragorn, 13. april 2021 17:33)

    # Link komentara

  95. Hvala ti Bože, sada možemo da predahnemo od Jokićevih svedoka i priča o prstenu.
    (menađer, 13. april 2021 17:19)

    A vidim da je tvoja malenkost jedva čekala da napiše nešto ovako. Jadan si, jadan, pa prejadan.
    Mariju brz oporavak želim.
    (Lazar Užičar, 13. april 2021 17:33)

    # Link komentara

  96. Marej je imao problem sa desnim kolenom a sada sa levim. Problem kao kuća za nastavak karijere. Denver može da počne da razmišlja o novim igračima koje će dovesti u budućnosti kao zamena Mareju. Jokić i Marej su bili jedan od najubotijih napada u ligi i bez njege Denver je u ogromnom gubitku za plej of.
    (Milivoje, 13. april 2021 17:33)

    # Link komentara

  97. Od prstena ove sezone dakle nema ništa.
    Džamalu srećno sa oporavkom i da se naredne sezone vrati jači nego ikad.

    Nikola, na tebi je da se sad maksimalno potrudiš ovih 18 mečeva, da uzmeš tu MVP nagradu, mani se dodavanja svako malo, već rešetaj koš protivnika.
    Imaš istorijsku šansu koja će ti se teško više ikada ukazati (brutalni prosjeci i procenti+povrede najvećih rivala).
    Uzmi tu MVP nagradu, jer to je najveće priznanje koje košarkaš može uzeti, nešto za vijek vijekova.
    Da možemo reći kako smo jednog dana imali najboljeg košarkaša na planeti.

    U plej-ofu veliko je pitanje dokle bi Denver i sa Marejom, a bez Mareja Denver nema širinu i nema šta tražiti protiv Lejkersa i Klipersa.

    Srećno Džamal, a ti Jokeru svim silama ka MVP tituli!
    (Miha*, 13. april 2021 17:32)

    # Link komentara

  98. Znači ako Malone ima imalo morala treba da da ostavku. Marej ne igra četiri utakmice zaredom zbog povrede desnog kolena i na 7 poena razlike i 50 sekundi do kraja, kada je poprilično gotova urakmica, on ne menja Mareja, i nažalost Marej se povredi. Do kraja sezone sigurno, a i početak sledeće je pod znakom pitanja. Sve to samo zato što je Malone nekompetentan i pglu trener..... Brat Jokara će dati sve od sebe ali ne znam koliko su realne šanse za prsten. Ovako su mogli naročito sa Gordonom i sve boljim Porterom Džuniorom, sad bez Mareja iako je Jokara klasa iznad njega i svakako najbolji igrač u timu, po mom mišljenju i u NBA-u ove godine, teško da mogu nešto mnogo veliko. Daj Bože, Jokara je uvek igrao najbolje kad je najteže. Aj da vidimo. Ajmo Nagetsi!!
    (AMG, 13. april 2021 17:32)

    # Link komentara

  99. Kampaco ce da bude na visini zadatka. Bice dostojna zamjena. Ubrzace igru, Denver ce zaigrati bolje. Bolji je asistent od Mareja.
    (stevo, 13. april 2021 17:31)

    # Link komentara

  100. Opet će sve pasti na Jokićeva leđa. Moraće da igra punom snagom sve utakmice u regularnom delu. Ništa neće moći Denver u plej ofu, šteta.
    (srle, 13. april 2021 17:31)

    # Link komentara

  101. Zaleteo se bez potrebe u nebitnu utakmicu. Mozak nema.
    (MaceBobiste, 13. april 2021 17:30)

    # Link komentara

  102. Zavrsio je i Denver sezonu. Sve od trenera greske.
    (Slavko Vrekic, 13. april 2021 17:30)

    # Link komentara

  103. Kao sto se i moglo ocekivati. ACL (torn anterior cruciate ligament).

    U najboljem slucaju mozda bude spreman za plejof iduce godine.
    (bskfan, 13. april 2021 17:30)

    # Link komentara

  104. Veliki maler i bedak....on je felerican i zapoceo prvenstvo, sa povredom lakta, prosek 15 poena ako zapne i koliko proda napada, igrac bez ideje...kad stane baca Jokicu u vatru. Nema nista od njega- propast igrac
    (DonKihot, 13. april 2021 17:29)

    # Link komentara

  105. Ko se i malo razume u sport shvatice da je ovo dobra vest
    (Milos, 13. april 2021 17:26)

    # Link komentara

  106. Katastrofa!!!
    Denver sad podhitno mora da kupi nekog beka (ne mora da bude plej).
    Valjda će dovesti Ejveri Bredlija iz Hjustona. Priča se da će da odradi buyout ugovora sa Hjustonom...
    (x, 13. april 2021 17:25)

    # Link komentara

  107. vrati se čovek posle povrede desnog kolena i glupi malona ga igra 35 min prvu tekmu... zlo koliko je užasan trener
    (zajebant, 13. april 2021 17:25)

    # Link komentara

  108. Užasne vesti za Denver, Denver završio sezonu.
    (Darko, 13. april 2021 17:25)

    # Link komentara

  109. Ima max ugovor moze da odmara bezbrizno....
    (m, 13. april 2021 17:25)

    # Link komentara

  110. Nažalost to znači i ništa od Denvera ove sezone. Jedino možda Jokić ovo da shvati kao izazov pa da vuče za dvojicu i pokuša da osvoji MVP nagradu. Ali tvrdim da kakve god mu bile cifre, ako Denver ne bude u prva 4 na Zapadu a Embid bude imao prosek oko 30 poena, MVP ide Kameruncu.
    (DukiNS, 13. april 2021 17:23)

    # Link komentara

  111. Jao neću moći da spavam...
    (ja, 13. april 2021 17:23)

    # Link komentara

  112. Brz oporavak! Denver ove sezone nazalost nece dalje od finala. ;)
    (Kole, 13. april 2021 17:22)

    # Link komentara

  113. Zbog toga ce oslabljeni Denver ispasti u prvom kolu plej ofa, pa ce tako Jokic igrati za Srbiju na predolimpijskom turniru.
    (polen, 13. april 2021 17:22)

    # Link komentara

  114. Teški amaterizam Denvera tj. trenera i organizacije.
    (mare, 13. april 2021 17:21)

    # Link komentara

  115. Ovaj se stvarno povredio dok Lebron samo ceka plejof.
    (eX, 13. april 2021 17:19)

    # Link komentara

  116. Veliki udarac...ali i jedan motiv više da se rezerve izbore za svoju budućnost.
    (MilanSM, 13. april 2021 17:19)

    # Link komentara

  117. Hvala ti Bože, sada možemo da predahnemo od Jokićevih svedoka i priča o prstenu.
    (menađer, 13. april 2021 17:19)

    # Link komentara

  118. Šteta stvarno ne mogu da verujem. Ako hoće Nagetsi nešto da urade u plejofu, Jokić mora da igra kao i uvek i mora Majkl Porter da igra bolje i da naravno ne bude utakmica kao sa Bostonom na primer kad je klupa odigrala očajno. Čudo mora da se desi ako hoće možda u finale, slično kada je Novicki sa onim timom osvojio titulu, ali čisto sumnjam.
    (Strale, 13. april 2021 17:18)

    # Link komentara

  119. To znači da ga nema ni iduće sezone.
    (Topnik, 13. april 2021 17:17)

    # Link komentara

  120. Baš šteta, imali su dobre šanse da ponove uspeh od prošle sezone. Brz oporavak.
    (Dani87, 13. april 2021 17:16)

    # Link komentara

  121. Katastrofa, sta je on trazio na terenu u uveliko izgubljenoj utakmici nikome nije jasno, jos on krece u prodor punom snagom bezveze zaista.
    (FM ludak, 13. april 2021 17:16)

    # Link komentara

  122. Tako je izgledalo. Nisam siguran da li mu je stradalo zdravo koleno ali ova povreda ide na dusu maloneu jer je drzao prvu postavu na -9 u zadnjem minutu. Ovo takodje znaci da ce jokic da ubaci u 6. I bice mvp lige. U playoffu nemaju sta da traze.
    (Wlado, 13. april 2021 17:15)

    # Link komentara

  123. јбг
    (Нико не зна ко смо уопште, 13. april 2021 17:15)

    # Link komentara

  124. Bas uzasne. Realno trebalo je da dovedu Bola,al sad je lako biti pametan
    (Online, 13. april 2021 17:14)

    # Link komentara

  125. Zašto me ovo nije šokiralo?

    Već viđeno.. Ne može da bude konstantan uvek je sklon povredama...
    (Kartel, 13. april 2021 17:14)

    # Link komentara