1. (Stanoje Šarloatan od Šamroka, 6. april 2021 13:09) aka (Objavite komentar da neko nesto nauci, 6. april 2021 14:27)
    Eto, čak ni nick ne može biti konstantan.

    Pravdati tobožu domicaju uspesima u Evropi je krajnje subjektivno i nije merodavno to zna svako ko je bar jednom šutnuo
    loptu.
    (resistance, 6. april 2021 16:29)

    Čvoroviću, špijuni su među nama hahahaha, nemoj ovde da se zaustaviš, pripiši mi još nečiji komentar.

    Nego, vidim da više ne pominješ odnos u derbijima. Iskreno ne bih ni ja da me neko tako poklopi sa podatkom o jednoj pobedi u 9 prvenstvenih derbija u poslednje 4 godine. Nemamo mi ni puno pobeda, samo 2, ali 2 je veće od 1 još uvek.

    Ipak, najsmešniji je ovaj deo gde pominješ da samo neko ko nije šutnuo loptu može Evropom da pravda titule. Pa to je upravo uradio Šamroje 2011. kad je posle kupa izjavio:

    "Mi igramo Ligu šampiona, Ligu Evrope, oni se stalno žale, a onda ni u Evropi ne igraju kako treba."

    Dakle, upravo si prozvao Stanoja da nikad loptu šutnuo nije. Ja ne bih išao tako daleko, ipak je čovek bio fudbaler, doduše prosečan, baš kao što je i trener.
    (Stanoje Šarloatan od Šamroka, 6. april 2021 23:31)

    # Link komentara

  2. Hrvati i drugi u regionu neće zajedničku ligu...plaše se da Zvezda i Partizan ne preuzmu primat od Dinama, a ostali znaju da bi nastupio kraj nadanja za Evropu. Tako je- kako je, jedino ozbiljne pare, da uđu po 2 ekipe iz Rumunije Mađarske, Bugarske, i ovi naši+region...najviše 15-16 ekipa, uz licencu za LŠ i LE..
    (ko, jel' ja?, 6. april 2021 12:52) # Link komentara

    Jel ovo neki vic? Kakav primat? Zvezda i Partizan bi se u HNL - u borili za 5 mjesto u najboljem slučaju
    (Tako je to kad živis u balonu, 6. april 2021 21:54)

    # Link komentara

  3. Ali momenat gde i zvezdasi i napacene zebrice isto tumace ovu izjavu, kao da je protiv Zvezde?! Covek samo kaze da su oba kluba prejaka za ostatak lige, sto i jeste tacno.

    (Sabre, 6. april 2021 15:51)

    Ja sam akademski obrazovan i vest tumačim tako da je uputio otrovne strelice ka Zvezdi. Izjava se dotiče oba kluba ali, više je upućena Zvezdi. Čovek je pošten i veovatno mu je malo deplasirano ovo nameštanje. Nigde nema da samo jedan uvek pobeđuje.
    Iščitaj ti njegovu izjavu ponovo, pažljivo.
    (Max Von Sidow, 6. april 2021 19:04)

    # Link komentara

  4. Ja molim Boga da Partizan odradi dobar prelazni rok, da iskoče neki talentovani klinci, da Jojić počne da dominira, jer može itd. Da nastavimo da pod Stanojevićem budemo mašina i pobeđujemo redom u našoj ligi - od derbija, do derbija.
    Naravno da ne bismo Zvezdi odmakli ni bod ali, bi tek tada takva situacija počela da zabavlja i Evropu, a ne samo nas.

    I inače, to je jedina situacija kroz koju možemo biti prvaci. Ostvariti pozitivan skor u derbijima, a sve ostalo dobiti.

    Kakva bi to panika bila u Ljutice B. Šta bi sudije pokušavale da nam rade ne mogu ni da zamislim. Ovako, sve se radi ispod žita, u rukavicama i završava se posao.
    Bilo bi lepo da ih isteramo na čistinu, da skinu masku i rukavice i otvoreno pokažu lice.
    Makar izgubili titulu to bi me veoma radovalo. Bilo bi nešto u stilu:

    Ne pada sneg da pokrije breg, već da svakoj zverci pokaže trag.
    (JSD PFC, 6. april 2021 18:58)

    # Link komentara

  5. apsurdno je i da ovakav partizan može da ima 17 pobeda za redom i da ne zaostaje već 20 bodova.zvezda je i u evropi od 12 utakmica izgubila samo jednu,a partizan je ispao u sezoni kupanja.samo katai vredi više od čitavog partizana.još ne mogu da prežalim 2017 godinu i titulu koju su ukrali zvezdi tako što su vezali 35 pobeda za redom od kojih su računajući i derbi protivnici pokradeni bar u 10.govorili su kako je prvenstvo našteno za zvezdu,a u stvari je nameštano za njih
    (slobinator, 6. april 2021 18:46)

    # Link komentara

  6. Zvezda je odlicno igrala Evropu izgublia je samo jednu utakmicu.Ispala je od Milana a da nije izgubila u obe utakmice igrala sa igracem manje,dva penala.Tako da ne znam šta nije jasno?
    (KoRn, 6. april 2021 13:45)

    A pre toga ispala od Omonije. Odigrala je nereseno sa Milanom, ipak je to napredak u odnosu na 9 komada od Totenhema ili 10 od PSG. I sta je problem sa penalima, koji su realno dosudjeni, kao i kartoni, sve je to deo igre i pravila. Jedina greska sudije je sto nije dozvolio da mezimica izvede korner na kraju nadoknade iz kog bi pobedila.
    (Zvezdaska javnost, 06. april 2021 16:38)
    Alo decko mi smo prezimili u Evropi vas je neka Šarlroa izbacila.Trenutno je jedanaesta u Belgijskoj ligi hahahahahaahahh.I vi se nešto javljate.Zvezda bi ih demolirala sa pola snage.Alo bre bruke jedne Šarlroa.
    (KoRn, 6. april 2021 18:06)

    # Link komentara

  7. U pravu je covek. Postalo je besmisleno. Vise ih iscrpi put, nego sama utakmica. Mora ponekad da se izgubi, da bi se uvidele greske, poboljsala taktika itd. Ovako bolje da se odigra samo derbi i odluci pobednik.
    Podseca na vaterpolo od pre 15tak godina kad Partizan nije igrao kup, nego je cekao u finalu pobednika (mislim da je bila Zvezda) i omlatio je sa 7-8 razlike.
    (Nikola, 6. april 2021 17:50)

    # Link komentara

  8. Zvezda je odlicno igrala Evropu izgublia je samo jednu utakmicu.Ispala je od Milana a da nije izgubila u obe utakmice igrala sa igracem manje,dva penala.Tako da ne znam šta nije jasno?
    (KoRn, 6. april 2021 13:45)

    A pre toga ispala od Omonije. Odigrala je nereseno sa Milanom, ipak je to napredak u odnosu na 9 komada od Totenhema ili 10 od PSG. I sta je problem sa penalima, koji su realno dosudjeni, kao i kartoni, sve je to deo igre i pravila. Jedina greska sudije je sto nije dozvolio da mezimica izvede korner na kraju nadoknade iz kog bi pobedila.
    (Zvezdaska javnost, 6. april 2021 16:38)

    # Link komentara

  9. Pa kad imamo i libera u ekipi.
    (gaz, 6. april 2021 16:35)

    # Link komentara

  10. I ja sam kao i Ivan zvezdaš od detinjstva i znam koliko je dobar i pošten čovek.Ovde se ne radi o Zvezdi ili Partizanu nego o našem fudbalu.
    Svako normalan će se zabrinuti ali nije to od juče.
    (sumljivo lice, 6. april 2021 16:32)

    # Link komentara

  11. (Stanoje Šarloatan od Šamroka, 6. april 2021 13:09) aka (Objavite komentar da neko nesto nauci, 6. april 2021 14:27)
    Eto, čak ni nick ne može biti konstantan. Elem, gle čuda, pitanje da li je normalno da neko u kontinuitetu ima 17 pobeda poćinje da bude aktuelno tek kada Partizan ostvari taj niz. Aha, naravno, normalno je kad Zvezda to radi, njoj je sve dozvoljeno pošto je Nacionalni projekat. Vremena se menjaju, ništa ne može biti stalno i konstantno, kao ni nickovi botova, već zavise od teme koja se obrađuje, pa tako ni zvezdino orgijanje uz pomoć FSS-a, zabrane rastrčavanja, sudija, hvalospeva protivničkih trenera koji su presrećni nakon poraza od Zvezde... mora doći kraj jer se radi o neprirodnim i vansportskim stvarima. I ne samo to, mora doći i do polaganja računa, kažnjavanja svih onih koji su učestvovali u ovoj, odnosno ovakvoj "dominaciji" Zvezde. Pravdati tobožu domicaju uspesima u Evropi je krajnje subjektivno i nije merodavno to zna svako ko je bar jednom šutnuo
    loptu.Još jedan dokaz licemerja: kad je Partizan harao onda smo slušali da to nije dobro za naš fidbal, da dolazi do "makabizacije", a kad Nacionalni projekat "dominira" onda je to normalno, "stvari polako dolaze na svoje mseto". E pa i mediji počinju da pišu ono što cela Srbija
    zna i nalazimo se na početku kraja jedne ere. Svaka čast pojedinim navijačima Zvezde koji se javno ograđuju, ima ih i to podosta.
    (resistance, 6. april 2021 16:29)

    # Link komentara

  12. Da ne bi bila Bg tramvaj liga, bolje 14 klubova u ligi kao Bugari. Pa posle prvih 6 klubova u plej of da igraju dvokruzno, a drugih 8 u plej aut.
    (Tanasko, 6. april 2021 16:19)

    # Link komentara

  13. Više je apsurdno je da neko nakon 17 pobeda za redom nije uvećao prednost ni za bod...



    Sve u svemu, vremenska prognoza za sutra,
    +12 u Beogradu u 20.00h
    (Naša posla..., 6. april 2021 16:05)

    # Link komentara

  14. Ali momenat gde i zvezdasi i napacene zebrice isto tumace ovu izjavu, kao da je protiv Zvezde?! Covek samo kaze da su oba kluba prejaka za ostatak lige, sto i jeste tacno.

    Najjaci ali najjaci momenat je kada ovde grobosi dodju da se loze posto je "nerealno" da njihov mrtvi kupanje-u-Aprilu tim ne moze da stigne Zvezdu. Posto, jelte, sasvim je legitimno da oni budu nepobedivi 17 meceva za redom ali je problem kada tim koji ni Milan nije nadigrao niti pobedio to isto uradi. Mozak grobara.. unikatan fenomen u univerzumu..
    (Sabre, 6. april 2021 15:51)

    # Link komentara

  15. Ivane zatvorio si vrata zvezde za sva vremena.
    (Duka, 6. april 2021 15:27)

    # Link komentara

  16. Tipična demagogija i zamena teza,opet, tipičlnog navijača Zvezde.
    (resistance, 6. april 2021 14:15)

    "Tipična demagogija i zamena teza" jedino i možeš da napišeš kad već ne možeš da demantuješ nijedan podatak koji sam naveo:

    - igrao si Evropu, osvojio 11 bodova, prezimio si, imaš 17 pobeda uzastopno i ne povećaš prednost nad drugoplasiranim ni za bod

    - Šarloatani ispali u sezoni kupanja, a onda se naprasno preporodili pod vođstvom Šamroja

    - dok su igrali Evropu govorili su "Evropa je merilo" (imali redovno od 0 do 1 boda u grupi)

    - igrali smo 4 grupne faze uzastopno (2 LŠ 7 bodova, 2 LE prošli grupe uzeli 20 bodova), e onda više nije bitna Evropa.

    Kad ne možeš da osporiš navedeno, ti pominješ derbi.

    Hoćemo da pišemo malo o derbiju? U poslednjih 9 prvenstvenih derbija imate 1 pobedu, Zvezda 2. Pobedili ste 2 puta u kupu, ali kup nije prvenstvo, ne znam da li su ti javili. Stojković zadržava loptu i troši vreme pri nerešenom rezultatu a vi u bodovnom minusu?

    Ako ćemo da gledamo derbi (prvenstvo i kup), kako ste vi onda uzeli titule:

    - 2011/12 kad ste 2 puta pukli u kupu sa po 2:0, potom u prvenstvu 1:0?

    - 2004/05 sa dva remija u prvenstvu, a potom pukli 2:0 u kupu?

    - 2001/02 sa remijem i pukli u drugom derbiju 3:0? Te sezone ste petardirani u Evropi od Rapida.

    - 2002/03 sa remijem i pukli u drugom derbiju 2:0? Te sezone ste petardirani u Evropi od Slavije.

    Već sam napisao - majstori ste spinovanja.
    (Stanoje Šarloatan od Šamroka, 6. april 2021 15:23)

    # Link komentara

  17. Svaki put kad se pomene jedan ili oba najveca srpska kluba, krece rasprava ko je bolji, ko namesta, kome su sudije naklonjene itd. Problem je u tome sto se srpski "fudbal", kao i svaka rasprava o istom, svodi samo na dva kluba, i to je to! U ovoj drzavi niko drugi ne postoji, i to je jako tuzno. Ovde nije rec o tome ko namesta vise i kome su sudije naklonjenije, nego koliko je poremecen ceo sistem gde "drugoplasirani" klub, posle 17 uzastopnih pobeda, ne moze da se primakne "prvoplasiranom" klubu ni jedan bod. Sistem je takav, da OBA kluba isto rade, OBA kluba prolaze svaku utakmicu ili sa neverovatnom lakocom, ili uz pomoc sudije. I nema normalnih utakmica u prvenstvu gde bi dva najjaca kluba, kao i ostatak lige unapredio i poboljsao svoj kvalitet. Sve odredjuje politika i novac, i talenat i trud mladih igraca nece nikad biti iznad toga. Zato ce nas fudbal pasti jos nize, dokle god se ovakav sistem ne iskoreni. A sve sto vredi, ili ode u dva najjaca kluba, pa preko, ili odmah preko za smesne pare. Tuga...
    (Duke, 6. april 2021 15:11)

    # Link komentara

  18. Kontinuitet u LS i LE su jedini pokazatelj vrednosti.
    (aca, 6. april 2021 15:07)

    # Link komentara

  19. Sta je tu cudno.Superliga je jako slabo takmicenje tako da iole bolji timovi u odnosu na ostatak lige,lagano dobijaju.U Zvezdinim slucaju UEFA takmicenja u kontinuitetu ,govore o snazi kluba i tima.
    (realno, 6. april 2021 15:05)

    # Link komentara

  20. Pravo zbori
    (Serhio, 6. april 2021 15:04)

    # Link komentara

  21. Pa pre neki dan UEFA objavila spisak najnezanimljivijih liga, gde je ubedljivo najveća razlika između vodećih timova i ostatka lige. Naravno da smo tu na vrhu liste, ali zato nam liga broji 20 klubova. Neka razmisle o proširenju na 24 tima, ko Čempionšip. Pa nek svako selo igra Ping Pong ligu. Imamo suviše kvalitetnih klubova, a Superliga broji tako malo klubova.
    (nesposobnjakovići iz FSS, 6. april 2021 14:57)

    # Link komentara

  22. (resistance, 06. april 2021 14:15)

    Vrlo lepo i jasno napisano, potpisujem. Kao da se dimna zavesa malo razilazi nad našim prvenstvom.
    Hvala redakciji na istinitom novinarstvu.
    (Max Von Sidow, 6. april 2021 14:50)

    # Link komentara

  23. Ako ti je ekipa toliko kvalitetnija od svih ostalih timova u ligi i ako ste "galaktikosi" za srpske standarde onda nemam apsolutno nikakvih problema da pobeđujete svaku utakmicu i sa 5:0. Međutim imam problema sa tim da kad vas neki tim nadigra datog dana kao npr. Inđija vama mora da se izmisli penal van kaznenog da biste se vratili u utakmicu, imam problema sa tim da kad se desi dan kada lopta jednostavno neće da uđe u gol kao protiv Napretka u Kruševcu prošle sezone vama treba prvo da se izmisli penal, pa kad to ne prođe da se doda dodatnih 10 minuta, izmisli nepostojeći faul i da se iz tog faula da gol kao poslednji šut lopte na utakmici. Imam problema sa tim da ekipa kao Vojvodina koja igra odlično i redovno muči i pobeđuje Partizan, niti jednom ne namuči vas bar malo. Ako ste toliko kvalitetniji od svih drugih timova kako onda jedan Partizan koji mučenici zapravo kiksiraju kad ne odigraju na nivou uspevaju da vas nadigraju u poslednjih ne pamtim koliko derbija. Ovo prvenstvo može da se reši u prvih par kola, u prvih par kikseva Partizana i kad na to dodate da Terzić garantuje titulu sa 9 kola do kraja ja mislim da smo jedinstven primer na svetu.
    (Tragikomedija, 6. april 2021 14:48)

    # Link komentara

  24. Prva liga Srbije, 10 klubova maksimalno i to je to.
    (MilosNS, 6. april 2021 14:42)

    # Link komentara

  25. To su gluposti što ovaj priča. Da se igra liga s 20 klubova i da nema nameštanja pravili bi se igrači. Za vreme sankcija smo napravili puno dobrih igrača jer su treneri bili s školom i filozofijom bivše juge a sad decu treniraju kojekakvi nabeđeni treneri a i vreme se promenilo.
    Deca imaju druge opcije u životu ne samo da igraju fudbal.
    Nije to samo u srbiji nego u celom svetu. Smanjenje lige nije rešenje nego da se unapredi infrastruktura i za 5-10 godina bit će i igrača. I ovo pravilo da mlađi igrači moraju da igraju će promeniti to ali treba vreme. Pustite te priče da su uvek partizan i zvezda krivi za sve. Krivi su oni oko vas koji su kriminalci i niko im ništa ne može. Ti ko onaj nevolja ili kako ga već zovu a svaki klub ima po par takvih i ćuti se o tome. Maltretiraju mlade igrače i teraju ih iz srpskog fudbala. Pustite više partizan i zvezdu jer da nije njih srpski fudbal bi odavno umro. I to je istina. Navijače treba isterati iz klubova pa će biti i igrača. Pozdrav
    (Goran, 6. april 2021 14:37)

    # Link komentara

  26. Dvomeč protiv AC Milana je pokazao šta se i gde namešta, a gde ne. Zvezda ima tim za klasu bolji od ostalih u našoj ligi. To što gubi ili igra nerešeno sa Partizanom zadnjih godina je zbog psiholoških razloga i zbog toga što Partizan derbije igra kao da sutra ne postoji.
    (maz, 6. april 2021 14:32)

    # Link komentara

  27. Probala je Zvezda da izgubi desetak utakmica ali sudije nisu dale!
    (Ne može i tačka, 6. april 2021 14:31)

    # Link komentara

  28. Sve lepo rekao čovek. Ali kome?
    (Jacko, 6. april 2021 14:27)

    # Link komentara

  29. Tipična demagogija i zamena teza,opet, tipičlnog navijača Zvezde.Na pitanje koliko su dva i dva - odgovara da je tri plus tri šest! Ma ko o tome priča??? Reč je o tome da ste "toliko jaki" da ni bod ne gubite, jaki sve do derbija naravno; "toliko jaki" da nema kiksa,nema neizvesnosti na vašim utakmicama,nema varnica,nema ošttre igre protivnika,poljupci protivničkih trenera nakon utakmica, penali na 0:0... i sve tako dok ne dođe derbi! E onda ni šut u okvir gola, mišja rupa, onda sudije nude spas golovima iz golauta, imaginarnim golovima gde lopta ne pređe celim obimom... Naravno, pogađa ovakav teskt, ovakvo javno razmišljanje jednog ex-zvezdaša. Još više bi trebalo da sve zvezdaše pogađa da mediji polako počinju da pišu otvoreno o onome što Zvezda radi, to do sada nisu radili ili nisu smeli. Uskoro će se pisati o zabrani "rastrčavanja" protivnicima Zvezde, o penalima na 0:0, o prijateljsko-revijalnim utakmicama,... tako da i tri Barija neće biti dovoljan alibi!
    (resistance, 06. april 2021 14:15)

    Verovatno da ima istine u tvom obrazlozenju ali sad pitam ja tebe da li je normalno da Partizam ima 17 pobeda vezanih,kako tu ne postavis pitanje da li je nesto namesteno,da li se igraci sklanjaju,da li se penali sviraju,da li prsti od borbe ili sta se desava? Zvezda iza sebe ima rezultate u Evropi i to vrhunske za nase uslove u kontinuitetu za razliku od Partizana koji se u Evropi raspao blago receno,a u ligi ne moze da izgubi isto kao ta Zvezda koja u svoju odbranu ima rezultate u Evropi i s pravom moze da se ocekuje od nje da dominira u domacem prvenstvu.
    (Objavite komentar da neko nesto nauci, 6. april 2021 14:27)

    # Link komentara

  30. Za Zvezdu je normalno da nema od koga izgubiti. Uostalom, ni Milan sa igračem više i penalom u obe utakmice nije mogao pobediti, pa kako da pobedi Radnik, Mladost, Radnički, Indjija.. ali je čudno da Zvezda posle 17 vezanih pobeda nije povećala prednost nad drugoplasiranim timom, koji u Evropi ispada od 13. ekipe u Belgiji, a amatere iz nekih zemalja izbacuje iskljucivo zahvaljujući penalu u produzetku (Sfintul i RFS valjda se tako zovu).
    (Spale, 06. april 2021 14:04)

    Ne samo da Milan nije ni jednom pobedio nego nije dao ni jedan gol iz igre... dva iz penala i jedan autogol...
    (Som Tojer, 6. april 2021 14:16)

    # Link komentara

  31. (Stanoje Šarloatan od Šamroka, 6. april 2021 13:09)
    Tipična demagogija i zamena teza,opet, tipičlnog navijača Zvezde.Na pitanje koliko su dva i dva - odgovara da je tri plus tri šest! Ma ko o tome priča??? Reč je o tome da ste "toliko jaki" da ni bod ne gubite, jaki sve do derbija naravno; "toliko jaki" da nema kiksa,nema neizvesnosti na vašim utakmicama,nema varnica,nema ošttre igre protivnika,poljupci protivničkih trenera nakon utakmica, penali na 0:0... i sve tako dok ne dođe derbi! E onda ni šut u okvir gola, mišja rupa, onda sudije nude spas golovima iz golauta, imaginarnim golovima gde lopta ne pređe celim obimom... Naravno, pogađa ovakav teskt, ovakvo javno razmišljanje jednog ex-zvezdaša. Još više bi trebalo da sve zvezdaše pogađa da mediji polako počinju da pišu otvoreno o onome što Zvezda radi, to do sada nisu radili ili nisu smeli. Uskoro će se pisati o zabrani "rastrčavanja" protivnicima Zvezde, o penalima na 0:0, o prijateljsko-revijalnim utakmicama,... tako da i tri Barija neće biti dovoljan alibi!
    (resistance, 6. april 2021 14:15)

    # Link komentara

  32. Šteta je što verovatno najbolji i najrealisticniji opis našeg fudbala 90 posto ljudi ne može da obradi u glavi. Nego samo Partizan, Zvezda, vi nama ukrali, mi vama poklonili..
    (Roki, 6. april 2021 14:08)

    # Link komentara

  33. @I1
    Pa kada je toliko dobro van sto ne odes i preporodis se? Ja sam bio 15 godina pa se nisam preporodio i vratio se u Srbiju.
    (POPE, 6. april 2021 14:06)

    # Link komentara

  34. ko je gledao partizan i sta im se sve svira pitanje treba da bude da li je normalno da tim koji nije izgubio u evropi nema veci zaostatak za drugoplasiranim u ovoj ligi?
    (dibala, 6. april 2021 14:05)

    # Link komentara

  35. Au brate, oterace tebe ovi! U Kinu ces ti.
    (PRSKAJ POLIVAJ!!!, 6. april 2021 14:04)

    # Link komentara

  36. Za Zvezdu je normalno da nema od koga izgubiti. Uostalom, ni Milan sa igračem više i penalom u obe utakmice nije mogao pobediti, pa kako da pobedi Radnik, Mladost, Radnički, Indjija.. ali je čudno da Zvezda posle 17 vezanih pobeda nije povećala prednost nad drugoplasiranim timom, koji u Evropi ispada od 13. ekipe u Belgiji, a amatere iz nekih zemalja izbacuje iskljucivo zahvaljujući penalu u produzetku (Sfintul i RFS valjda se tako zovu).
    (Spale, 6. april 2021 14:04)

    # Link komentara

  37. Ma dajte bre rođaci a šta u Srbiji nije apsurdno...
    (nikad nikome izvini, 6. april 2021 13:54)

    # Link komentara

  38. Tuzna smo zemlja..
    (Gagolino, 6. april 2021 13:50)

    # Link komentara

  39. E moj prijatelju, posle one sezone u kojoj im je maestralni Marko Nikolic uzeo namestenu titulu, vise nista ne prepustaju slucaju. Zatvorili su sve od Surdulice do Subotice, i uopste je stvorena takva klima i takav pritisak na sudije da Zvezda mora da pobedi svaku utakmicu. Ali zato kad dodje derbi ne mogu da nam sutnu na gol...
    (Ziveo Partizan i majka Srbija!, 06. april 2021 12:19)

    Koliko covek mora da bud glup i da misli da nesto sto je namesteno moze da ima drugaciji epilog. A realnost je da su tada Bozovic i tim Zvezde morali da puste Partizan da osvoji prvenstvo. Namesteno je bilo, lepo kazes.
    (mr.wolf, 6. april 2021 13:50)

    # Link komentara

  40. Pa realinije je da tim koji igra u Evropi i igra stalno cetvrtak-nedelja kiksne pre nego tim koji je ispao i igra samo ligu jednom nedeljno, ali ovi su supermeni koji ne mogu da se umore
    (trisa, 6. april 2021 13:48)

    # Link komentara

  41. Da bude jasno, naša liga ne sme da ima više od 12 timova, da bi tu bilo kvaliteta. Ovako se sve šo ne ode u Partizan i Crvenu Zv razvodni.
    (Aragorn, 6. april 2021 13:45)

    # Link komentara

  42. Sve je u pravu , iz BG maximum tri ekipe(kakav crni Rad, Voždovac i ostala boranija).FK Vojvodina, Spartak,TSC ,Niš, Kruševac, Kragujevac,Novi Pazar,Užice, Milanovac...Ovo su klubovi koji imaju kakve takve uslove,plus publika kad se vrati , iz unutrašnjosti su svi gde ljudi čekaju zvezdu i partizan da napune stadione.Ima tu još gradova koji bi mogli da se takmiče kao što su Čačak, Jagodina, Šabac.U Hrvatskoj klub koji nema uslove ne može da igra njihov najveći rang, bez obzira da li je to ostvario na terenu.Ali, dok su u fudbalu kod nas prisutni kadrovi iz doba Miljana, bata Mora, Bjeković i družina, nema nama leva.Svi su nas prestigli .
    (keruzzi, 6. april 2021 13:45)

    # Link komentara

  43. Hrvati kada su smanjili ligu na 10,povećao im se kvalitet lige(mada se i njihova liga jezivo namešta)....i naravno kad bi zvezda i partizan imali neke prave utakmice a ne prijateljske cele godine igrali bi bolje i evropu....
    (misa87, 06. april 2021 13:23)
    Zvezda je odlicno igrala Evropu izgublia je samo jednu utakmicu.Ispala je od Milana a da nije izgubila u obe utakmice igrala sa igracem manje,dva penala.Tako da ne znam šta nije jasno?
    (KoRn, 6. april 2021 13:45)

    # Link komentara

  44. liga nema kvalitet za više od 10ak klubova i to je to. igra se četverokružno pa će biti i više derbija a ne da se ide po selima igrati sa klubovima koji skinu gaće čim autobus krene iz Beograda.
    (dubrovnik, 6. april 2021 13:43)

    # Link komentara

  45. Vidić, Vukomanović.. svi se polako, ali sigurno, počinju stiditi šta cz radi!
    (krcun, 06. april 2021 13:23)

    Još manje je normalno da vodeći tim, posle 17 pobeda nije uspeo da poveća razliku.
    Ta stvar može i tako da se postavi. Grobari, plakaćete još zbog onih 6 "normalnih" godina....
    (izhlapjeli starac, 6. april 2021 13:40)

    # Link komentara

  46. Tačno je sve što je rekao. Moraju se klubovi privatizovati, smanjiti broj učesnika na 10, dozvoliti veći broj stranaca i zabraniti mladima da barem pre 21 godine napuste klub. Zabraniti klubovima bez infrastrukture da igraju superligu. Stigli smo do nivoa da su naši klubovi, izuzev Zvezde i Partizana, mnogo slabiji od Bugarskih, Hrvatskih pa čak i Slovenačkih klubova. Udjite na tim HNK Gorice ili Tsarskog sela iz Bugarske, pogledajte sastav i poredite ga sa Radničkim ili Spartakom - naši ne bi imali skoro nikakve šanse.
    (Miljan, 6. april 2021 13:39)

    # Link komentara

  47. НАШ ЖИВОТ ЈЕ АПСУРД А ФУДБАЛ ЈЕ САМО ДЕО ТЕ ИГРАНКЕ.
    (Рајко Четник, ушати је био наш, 6. april 2021 13:36)

    # Link komentara

  48. Podrska coveku na iskrenosti.
    (langura i kebara ponos kartela, 6. april 2021 13:36)

    # Link komentara

  49. Daa, ostavio je bas dubok trag u Zvezdi, nepostojeci igrac. On da je neki Zvezdas, rekao bi kako je moguce da prvoplasirani tim pobedi 17 utakmica i ne poveca prednost, koja je ovo prica ?
    (Немања, 6. april 2021 13:30)

    # Link komentara

  50. Sta vredi to pricati zatucanom narodu koji je ostao ovde. Ko je otisao odavde preporodio se.
    (I1, 6. april 2021 13:29)

    # Link komentara

  51. Vidić, Vukomanović.. svi se polako, ali sigurno, počinju stiditi šta cz radi!
    (krcun, 6. april 2021 13:23)

    # Link komentara

  52. Hrvati kada su smanjili ligu na 10,povećao im se kvalitet lige(mada se i njihova liga jezivo namešta)....i naravno kad bi zvezda i partizan imali neke prave utakmice a ne prijateljske cele godine igrali bi bolje i evropu....
    (misa87, 6. april 2021 13:23)

    # Link komentara

  53. Nekada se bolji fudbal igrao u blokovima između zgrada, nego što se danas igra u prvoj ligi Srbije.
    (Gagi, 6. april 2021 13:23)

    # Link komentara

  54. Davno ovako nesto pametno nisam procitao o nasem fudbalu.To liga kokosari protiv pilicara
    (Sale, 6. april 2021 13:21)

    # Link komentara

  55. Bek nije popularno biti :(
    (cvrko, 6. april 2021 13:20)

    # Link komentara

  56. Svaka mu je na mestu. Prva liga Rusije, države sa blizu 200 miliona stanovnika ima 16 klubova, mi 20. Još možeš i da kupiš mesto u prvoj ligi. Pa gde to ima? Umesto da liga ima 12 ili 10 timova i da uvek imamo kvalitetne utakmice kao Švajcarska, Hrvatska, Austrija, Škotska mi ovako radimo jer nekome to odgovara.
    (Pedja2206, 6. april 2021 13:14)

    # Link komentara

  57. Apsurd je kad imaš 17 pobeda uzastopno i ne povećaš prednost nad drugoplasiranim ni za bod.

    Ti bar imaš obrazloženje za tih 17 pobeda - igrao si Evropu, osvojio 11 obodva u grupi, prezimio si, ispao na gol u gostima od Milana.

    Ovi drugi, popularni Šarloatani ispali u sezoni kupanja, a onda se naprasno preporodili pod vođstvom trenera koji nigde nije radio duže od 6 meseci u inostranstvu, i to u egzotičnim ligama (Kina, S. Arabija). Njemu to doduše nije strano, slično je bilo kad su ispali od irskih konobara pa vezali 15 pobeda.

    Dok su igrali Evropu a mi ispadali u sezoni kupanja govorili su "Evropa je pokazala da je naša nepobedivost u ligi opravdana" (imali redovno od 0 do 1 boda u grupi).

    Kad mi igramo 4 uzastopne sezone u grupnoj fazi, 2 puta u LŠ, osvojimo 7 bodova, razbucamo Liverpul, 2 puta prezimimo u LE uz osvojenih 20 bodova u 2 grupne faze, što je sve nabrojano za njih naučna fantastika za narednih 50 godina, e onda više nije bitna Evropa.

    Ništa čudno za njih, majstori spinovanja. Ostalo im je samo da čekaju ovakve vesti i teše jedni druge plusićima.
    (Stanoje Šarloatan od Šamroka, 6. april 2021 13:09)

    # Link komentara

  58. prva liga sa 10 timova dva ispadaju dva u baraz cetvorostruki sistem igranja i obavezno druga liga sa maksimalno 12 timova gde ce dva uci u prvu a dva u baraz za ulazak,to bi sigurno dovelo do zanimljivijeg i kvalitetnijeg takmicenja.
    (peca, 6. april 2021 13:08)

    # Link komentara

  59. Evo u komentarima prepucavanje,Zvezda,Partizan,Partizan,Zvezda.Plitkoumni narode pa zar ne razumete sta je covek zeleo da kaze?
    (boban,nis, 6. april 2021 13:06)

    # Link komentara

  60. Све је подређено једном клубу и то је суштина. Задњих пар месеци све изјаве иду у прилог томе. Да све буде још бизарније углавном су то изјаве бивших звездиних играча. Никоме се не свиђа ово тренутно стање.

    Што се тиче лиге, слажем се да треба што мање клубова, 10-12 је сасвим довољно. Такође и да се донесе неки стандард када је питању инфраструктура, стање терена итд.
    (BORac, 6. april 2021 13:03)

    # Link komentara

  61. A ko to moze u ovakvoj ligi da pobedi Zvezdu i Partizan?
    (PAJO, 6. april 2021 13:02)

    # Link komentara

  62. Bolje ćuti, pametniji si..
    (shone, 6. april 2021 13:02)

    # Link komentara

  63. hm hm meni samo nije jasno sta je on to rekao a da je to nesto novo poslednjih 30 godina.kome on soli pamet. decko ti si u stvari izmislio rupu na saksiji.jedan igrac koji je trenutno krem de la krem u svetu sutanja lopte a da je srbin javno kaze da nece da igra za reprezentaciju a da je za to kriv savez. najveci apsurd je u tome sto tog igraca nije prepoznao srpski savez nego slovacki tim koji je poljana naspram srpskih timova.pozivan je u mladje selekcije tek kada je to bilo neminovno jer je poceo na telviziji da bode oci.nemamo mi fudbalske autoritete koji ce da besplatno nekoga predloze.
    (nebitan srbin, 6. april 2021 13:00)

    # Link komentara

  64. Kazu glodari uzeo im Nikolic namestenu titulu? Kako se moze uzeti nesto sto je vec namesteno? Da je bila namestena titula, pa Zvezda bi bila prva..
    (PAJO, 6. april 2021 13:00)

    # Link komentara

  65. 12 klubova, 1 ispada direkt...a, na kraju sezone, 7.-11. igraju plej aut sa 2.- 6. iz druge lige, pa da vidite kako bi se "tukli" za svaki bod...kao kod Italijana...
    (e, da..., 6. april 2021 12:57)

    # Link komentara

  66. Hrvati i drugi u regionu neće zajedničku ligu...plaše se da Zvezda i Partizan ne preuzmu primat od Dinama, a ostali znaju da bi nastupio kraj nadanja za Evropu. Tako je- kako je, jedino ozbiljne pare, da uđu po 2 ekipe iz Rumunije Mađarske, Bugarske, i ovi naši+region...najviše 15-16 ekipa, uz licencu za LŠ i LE..
    (ko, jel' ja?, 6. april 2021 12:52)

    # Link komentara

  67. Bravo! U srž.
    (čika Boki, 6. april 2021 12:51)

    # Link komentara

  68. Decko ko si ti ?
    (Немања, 6. april 2021 12:22)

    Бивши фудбалер Црвене Звезде...
    (Штилцована катаболцна, 6. april 2021 12:47)

    # Link komentara

  69. Centalizovana liga od dva kluba(Titovi Bluzanci) i njihovi navijaci su unistili fudbal(nogomet/kad moze rukomet) u Srbiji.
    (Sofija, 6. april 2021 12:45)

    # Link komentara

  70. Svaka ka Njegoševa
    (cune iz gruže, 6. april 2021 12:44)

    # Link komentara

  71. Treba stvoriti dve Prve lige, u jednoj su Crvena zvezda petokraka i FK sekcija JSD Partizana.
    I oni igraju 30 ligaških utakmica između sebe u sezoni na sveopštu radost našeg sjajnog naroda.
    U paralelnoj diviziji Prve lige igra 12 klubova između sebe normalno, npr. kao u Danskoj - trokružno.
    I kad se lige završe, prvaci liga igraju, na neutralnom terenu, uz suđenje japanskih i korejskih sudija, finalni meč za titulu šampiona Srbije.
    (Bruka sjajno rešenje, 6. april 2021 12:44)

    # Link komentara

  72. Svaka mu je na mestu. Čovek je objasnio i rekao ono što je svima koji prate fudbal jasno.

    Liga je očajna, polu-privatna... i dok se to ne promeni tavorice i liga i svi klubovi. Iluzija je da ovo odgovara CZ ili P.
    (Rocky, 6. april 2021 12:41)

    # Link komentara

  73. Svi u komentarima su promašili temu skroz, ne umete da čitate izgleda. Poručuje da je liga previše slaba i da su dugački nizovi pobeda zbog lošeg kvaliteta protivnika.
    (Leonida, 6. april 2021 12:26)

    # Link komentara

  74. Covek je samo rekao istinu.
    (true men don't kill coyotes, 6. april 2021 12:24)

    # Link komentara

  75. Bravo!
    (popov, 6. april 2021 12:23)

    # Link komentara

  76. Decko ko si ti ?
    (Немања, 6. april 2021 12:22)

    # Link komentara

  77. E moj prijatelju, posle one sezone u kojoj im je maestralni Marko Nikolic uzeo namestenu titulu, vise nista ne prepustaju slucaju. Zatvorili su sve od Surdulice do Subotice, i uopste je stvorena takva klima i takav pritisak na sudije da Zvezda mora da pobedi svaku utakmicu. Ali zato kad dodje derbi ne mogu da nam sutnu na gol...
    (Ziveo Partizan i majka Srbija!, 6. april 2021 12:19)

    # Link komentara

  78. eto, imamo i zaista pametne i bistre ljude u fudbalu. ne znam kada sam poslednji put procitao iskreniji i inteligentniji komentar.
    (basketas, 6. april 2021 12:18)

    # Link komentara

  79. Ko ih stvori te 45-e?
    (šteta, 6. april 2021 12:13)

    # Link komentara

  80. Gospodin Terzic dobro radi svoj posao u FK Crvena Zvezda!
    (Dejan Š_ _ _A, 6. april 2021 12:12)

    # Link komentara

  81. Pobedis 17 za redom, a nisi povećao prednost od 9 bodova, a taj drugi tim ispao iz evrope u sezoni kupanja, moze to i tako da se gleda
    (Dzoni, 06. april 2021 11:41)

    Od Omonije?
    (Vojke, 06. april 2021 11:50

    Da, verovatno je mislio na kupanje u februaru. Na tzv, zimsku sezonu kupanja.
    (attea, 6. april 2021 12:11)

    # Link komentara

  82. Samo za one koji još veruju u Deda mraza.
    (Vakcinisan, 6. april 2021 12:05)

    # Link komentara

  83. Sad svi nude spas,posle nas,jes i da bude...
    Ukinuti fuZbal i novac proslediti i na golf,i stoni tenis ako treba....
    (gvozdje79, 6. april 2021 12:03)

    # Link komentara

  84. Nenormalno je i da prva dva tima imaju ukupno 34 pobeda bez poraza.
    (Locutus, 6. april 2021 12:02)

    # Link komentara

  85. Čekaj, sad si se setio? Zvezda i Partizan osvajaju od 1989. sa jednim izuzetkom Obilića 1998. godine, dakle 32 godine za redom, gde se Vojvodina možda dva ili tri puta umešala, i to je sve od našeg fudbala. Ma jok, dobro je.
    (Bane, 6. april 2021 12:01)

    # Link komentara

  86. Maksimalno 12 klubova i to da 2 ispadaju iz lige a 1 ide u plej of/aut. ovako sa 16 ili 20 timova nema smisla.
    (deki, 6. april 2021 11:58)

    # Link komentara

  87. Ma kakvi...ma nije moguce.... ma nema sanse da je ovo istina....hahaha
    (Detelinarac, 6. april 2021 11:55)

    # Link komentara

  88. I da je razlika u korist zvezde bila 3 bodova posle 1. kola, Partizan (a ni mnogo bolji evropski klub, da igra u ovom prvenstvu) nikada ne bi uspeo to da dostigne, eventualno pobedom u oba derbija. Ovo ne bi dozvolio ni Kim DZong Un u Severnoj Koreji, a desava se u evropskoj drzavi. Jezivo.
    (Santi, 6. april 2021 11:54)

    # Link komentara

  89. Ne pokusavaj da opravdas ocigledno, glupo je, covek je sve u pravu fss je apsurd
    (@dzoni, 6. april 2021 11:54)

    # Link komentara

  90. Pobedis 17 za redom, a nisi povećao prednost od 9 bodova, a taj drugi tim ispao iz evrope u sezoni kupanja, moze to i tako da se gleda
    (Dzoni, 06. april 2021 11:41)

    Od Omonije?
    (Vojke, 6. april 2021 11:50)

    # Link komentara

  91. Njima je to normalno. Jedna jedina, Acina Zvezda!!!
    (marka, 6. april 2021 11:44)

    # Link komentara

  92. A prvi isto veze 17 pobeda i ne poveca bodovnu razliku...apsurd
    (Saban, 6. april 2021 11:43)

    # Link komentara

  93. Onaj prvi bolje namesta.
    (ihahah, 6. april 2021 11:43)

    # Link komentara

  94. A normalno je da prvi ima 17 pobeda za redom i ne pobegne ni bod drugom... P. S PARTIZANOVAC
    (milanche, 6. april 2021 11:43)

    # Link komentara

  95. Jedini apsurd je sto ova liga ima 20 timova, to je toliko ubilo i onako vec los kvalitet takmicenja, tako da ove serije Zvezde i Partizana nisu nikakvo cudo nego normalno stanje stvari imajuci u vidu ko su im protivnici
    (Anonimus, 6. april 2021 11:43)

    # Link komentara

  96. Pobedis 17 za redom, a nisi povećao prednost od 9 bodova, a taj drugi tim ispao iz evrope u sezoni kupanja, moze to i tako da se gleda
    (Dzoni, 6. april 2021 11:41)

    # Link komentara

  97. Pobedis 17 za redom, a nisi povećao prednost od 9 bodova, a taj drugi tim ispao iz evrope u sezoni kupanja, moze to i tako da se gleda.
    (Dzoni, 6. april 2021 11:40)

    # Link komentara