Ko su najbolji sportisti svih vremena?

Poslednjih meseci najčešća tema je ko je najveći teniser svih vremena, takozvani GOAT. Ista tema je prisutna u košarci kad god neko "izazove" Majkla Džordana. U fudbalu je svet dugo bio podeljen na Pelea i Maradonu, a sada je na Mesija i Ronalda. Ali ko su GOAT-i u ostalim sportovima?

Pošaljite komentar
  1. formula-Sena,Fandjo
    fudbal-Ronaldinjo,Pele
    kosarka-Cembrlen,Dzordan
    hokej-Grecki,Lemiju
    plivanje-Dzoni Vajsmiler,Spic
    tenis-Borg,Federer
    atletika-Karl Luis,Dejli Tompson
    sah-Pol Morfi,Talj
    vaterpolo-Sapic(ukaljao ime zbog politike)zato stavljam Maneula Estiartea
    skakaonica-Mati Nikenen,Ahonen
    boks-Ali,Tajson Fury

    e sad mnogima se nece svideti lista ali ovo su ljudi koji su najvise populizovali njihove sportove u svetu,nije sve u trofejima.popularnost je mnogo vaznija od najboljeg,tu dolazi do kompletne licnosti.
    (dd, 15. decembar 2022 12:03)

    # Link komentara

  2. Greckog, niti ste gledali, niti pratite hokej da mozete da uporedite, izbor ne pociva ni na cemu!Oveckin juri rekord Greckog, a danas je 10 puta teze dati gol, golmani iz najjacih hokejaskih nacija, bekovi iz najjacih hokejaskih nacija, napadaci iz najjacih hokejaskih nacija. Grecki je Cehoslovake, Svedjane i Sovjete mogao da vidi samo na "Kanada kupu", sada su pola NHL-a.Kada bi Oveckin zakucao Greckog, poslao bi ga automatski na golf.A, ni Oveckin nije najbolji svih vremena!
    (Stari Basketas, 29. avgust 2022 17:45)

    # Link komentara

  3. vaterpolo je sport koji se igra u ex yu, ita i madjarskoj. Kraj price. To je u ostatku svijeta alternativan sport. Odi na sajt bilo kojeg eng/njem portala, oni ni nemaju rubriku vaterpolo.

    Odbojka- kad je srbija postala prvak europe, sad nedavno, otisao sam na marcu, guardian, gazzetu i bild.
    Nigdje nije bilo vijesti. (Pijani zlotvor)

    OK za eng/njem., ali, odbojka u Gazzeti... tu nesto ne stima. Ili si promasio dan, ili nisi dobro gledao, ili se bas tog dana u redakciji neko gadno napio... Odbojka je u Italiji (nesto malo) popularnija od kosarke. Naravno da je calcio neprikosnoveno bozanstvo. Uz calcio se, po tradiciji, moze staviti jedino biciklizam (mada je to vise po sentimentalno-patriotskom zadatku, nego sto je tako u praksi; u praksi bi to moza pre mogli biti Moto GP i Formula 1... ko je meni kriv sto to ne smatram sportovima). Od ostalih sportova postoji samo odbojka, zatim kosarka i tu negde mozete jos ugurati i rugby. Ah, da... jos i jedan domaci, talijanski sport za koji skoro niko od vas nije ni cuo - tamburello. I vise nista (sto bu zanimalo bilo koga osim onih koji se tim egzoticnim sportovima bave). Vaterpolo si pocastio Italijom. Zapravo, to je u Italiji sport jednog sela - Recca kraj Genove, samo sto su oni za njim skroz ludi, ne priznaju nista drugo. Dobro, znaju za veterpolo, prate ga i igraju i u jos par okolnih sela, samo nisu takvi fanatici - digli su ruke da bi mogli parirati Pro Reccu. Plus par desetina frikova u metropolama, to nije tesko naci.
    (guska koja je spasla Rim, 10. jun 2022 15:55)

    # Link komentara

  4. Ali-Sena-Dzordan-Federer-Sadulajev !!
    (Navijac Nadala !!, 13. maj 2021 18:09)

    # Link komentara

  5. Goat nije najbolji nego najveći. Najveći svih vremena jesu oni koje svet ima u svojoj svesti, oni koji su u svom vremenu postali legende - Džesi Ovens, Džoe Luis, Kasijus Klej, Zatopek, Džordan, Pele, Maradona, Sena, Šumaher, Mark Spic, Lejver, Federer... bez obzira što je neko imao bolje rezultate, ali najveći i najuboolji nisu dva ista pojma. Da li je moguće da ni danas ne znate da goat ne vuče poreklo od najbolji nego od najveći (the greatest of all time), dakle - greatest.
    (Semir iz Visokog, 10. maj 2021 14:55)

    # Link komentara

  6. Valjda Federer prvo treba biti najbolji u svom sportu pa da onda bude najbolji sportista, mada nema tog tenisera koji je mogao da dominira na svim podlogmama u svim uslovima tako da teško i za Novaka (zbog šljake) i Rafu (dvorane/trave). Među 10-20 najboljih svakako.
    (Đorđe, 30. april 2021 18:35)

    # Link komentara

  7. Uh, zaboravih na Kenenisa Bekele!
    (Vanja Petrović, 4. april 2021 14:23)

    # Link komentara

  8. Išibajeva, Katerina Vit, Grifit-Džojner

    Bolt, Bubka, Plušenko
    (Vanja Petrović, 4. april 2021 14:15)

    # Link komentara

  9. To je moje mišljenje za sportove koje sam pratio.
    (anonymous, 2. april 2021 14:20)
    Ocigledno si tako i napisao: period koji si pratio. Sportovi ipak imaju istoriju i ona se mora uzeti u obzir. Recimo u snukeru je to Stephen Hendry.
    (evropo ne okreci nam ledja, nismo mi buzeranti, 4. april 2021 13:39)

    # Link komentara

  10. samo u nekoliko sportova je trka zakljucena :
    Majkl Dzordan kosarka
    Tom Brejdi ragbi
    Tajger Vuds golf

    u svim ostalim sportovima je diskusija aktivna. za ove navedene niko ozbiljan ne bi smeo nista da kaze.
    (SubmisivniDominator, 2. april 2021 15:21

    Golf : Jack Nicklaus ima 18 major turnira (sto je u tenisu GS), Tiger Woods 15. A Jack je tada imao mozda i jacu konkurenciju nego Tiger kada je osvojio najveci dio svojih majora. Ali Tiger je najveci popularizator golfa, sto zbog boje svoje koze, sto zbog svoje prirodne harizme.
    Samo jos jedan dokaz kako je tesko (neki bi rekli i glupo) birati GOAT u bilo kojem sportu...
    (Golfer, 4. april 2021 10:34)

    # Link komentara

  11. A gde je tu Emil Zatopek?
    (rebro, 3. april 2021 23:26)

    # Link komentara

  12. Messi.. Giba.. Tajson Fjuri.. Sumaher.. Lebron Dzejms.. Roger Federer.
    (Milos, 3. april 2021 22:18)

    # Link komentara

  13. Bezvezno je birati jednog medju morem najboljih iz razlicitih sportova.
    Da ne razmisljam previse prvo mi na um padnu Pele i Maradona. Pa Sena i Sumaher. Pa Federer, Rafa i Nole. Onda Jordan, Magic, Kobe, Jabar, Bird, Lebron, bas ih u kosarci ima puno i siguran sam da ce i nas Jokic da bude rame uz rame sa ovim legendama. Ali i Tajson. Tom Brady u americkom fudbalu i recimo Wayne Gretzky u hokeju.
    Rasprave ko je bolji su bezvezne jer svi ovi i gomila drugih zasluzuju tu "titulu" umesto rasprave uzivajmo u dobrom sportu dok ga jos ima. A ima ga.
    (Milosav, 3. april 2021 20:51)

    # Link komentara

  14. Tedi Riner,Teofilo Stivenson,Aleksandar Kareljiin
    (deniro, 3. april 2021 20:49)

    # Link komentara

  15. Ako bih mogao da nominujem nekog iz sveta auto sporta, to bi bili Alen Prost ili Niki Lauda. Posmatrajuci kontekst svih dogadjanja, nemaju ni jednu mrlju u karijeri, demonstrirali su savrseno vozacko umece, sportski duh, vitestvo. Kada su zajedno vozili u istom timu 1984, razlika na kraju godine je bila pola boda.
    (Jo, 3. april 2021 18:55)

    # Link komentara

  16. (SubmisivniDominator, 2. april 2021 15:21)

    Tom Brejdi nikad u zivotu nije igrao ragbi.
    (Nenad, 3. april 2021 16:39)

    # Link komentara

  17. Hahaha, aj budi realan, bolt je oborio sve moguce rekorde, ima sva moguca zlata, najveca je zvjezda atletike, kad su takmicenja svi cekaju da vide bolta i to je glavni dogadjaj
    Ovi ostali jesu veliki sampioni ali nisu ni blizu bolta ni po rezultatima ni po popularnosti
    (cole, 2. april 2021 11:27)

    Bolt svakako uz svemoguću hemiju koju je i Karl Luis koristio. U vreme Džesija Ovensa je i sam dobra ishrana bila težak zadatak. A gde je hemija, sportska oprema danas i tad? Gomila trenera, nutricionista... I pored toga i Ovens i Karl Luis su trčali ispod 10sekundi. Husein Bolt ima najbolji rezultat ali nije loše uzeti sve u obzir. I koliko kažeš da je Bolt skočio u dalj?
    (Nema najboljeg, 3. april 2021 13:59)

    # Link komentara

  18. Za mene je Michael Jordan najbolji sportista od svih sportista.
    (Milan Kosanovic, 3. april 2021 13:52)

    # Link komentara

  19. kakva glupa tema,kad se mediji uhvate poredjenja ne popustaju..porediti jessia owensa koji je trcao bez startnih blokova i na sljaci i bolta na najbrzoj mogucoj stazi sa ekipom trenera i doktora oko njega.wilta koji je igrao u starkama sa lebronom koji trosi milku godisnje na svoje telo.pelea koji je igrao na livadama i ronalda i mesija koji igraju na vrhunskim podlogama.stenmarka sa skijama od pre 40 godina sa danasnjim raketama.roda lavera sa drvenim reketom i novaka koji bi verovatno oborio jadnog roda silinom svog udarca.i da ne nabrajam dalje
    (bricktop, 3. april 2021 09:55)

    # Link komentara

  20. Lebron je goat nema price
    (Mahir Čausević, 3. april 2021 08:33)

    # Link komentara

  21. Djenko fudbaler iz mog sela dok sam bio klinac....
    Pre utakmice 7 piva, onda trci celu utakmicu posle toga opet 7 piva.
    KO misli da nije dostignuce neka proba to da radi svake nedelje.
    (Pera, 3. april 2021 02:35)

    # Link komentara

  22. Najveci sportista svih vremena je Aleksandar Kareljin. Niko nikada nece biti posvecen svom sportu kao on.
    (Vuk, 2. april 2021 10:36)

    Nakon sto je svet otkrio da su se Rusi sistematski dopingovali godinama unazad, Kareljin ne dolazi u obzir! Amerikanci su svog sampiona biciklistu Lensa Armstronga sami otkrili da se dopingovao, i izbacili ga iz svih izbora za GOAT-a. Moze Kareljin da pobedi na izboru ali samo u Rusiji, Srbiji, Belorusiji i Severnoj Koreji.
    (Slavko_Malmö, 3. april 2021 01:57)

    # Link komentara

  23. Jedna od najvecih nepravdi , kada se prica o velikanima, sto svi zaborave Teofila Stivensona. Covek koji nije imao priliku ni da ode na jos dve olimpijade, a ima 3 zlata sa OI, a niti da postane profi, zbog politike svoje zemlje. Za njega i neki velikani boksa tvrde da bi mozda bio najbolji i profi, da je imao prilike za to. Eto svi pominju Kareljina a Teofila svi zaboravili....
    (Jedan je Fandjo, 3. april 2021 00:41)

    # Link komentara

  24. 887-2 je skor ruskog rvača Aleksandra Kareljina.Tri puta olimpijski šampion, devet puta svetski prvak i dvanaest puta evropski prvak. Najdominatniji sportista u istoriji.
    (Senta_jug, 2. april 2021 22:21)

    # Link komentara

  25. samo u nekoliko sportova je trka zakljucena :
    Majkl Dzordan kosarka
    Tom Brejdi ragbi
    Tajger Vuds golf

    u svim ostalim sportovima je diskusija aktivna. za ove navedene niko ozbiljan ne bi smeo nista da kaze.
    (SubmisivniDominator, 02. april 2021 15:21

    Tom Brady ima veze sa ragbijem kolko i Nađa Higl sa Formulom 1.
    (CJC, 2. april 2021 20:25)

    # Link komentara

  26. RAFA NADAL
    (Muamer, 2. april 2021 15:57)

    # Link komentara

  27. Velicanstveni je ikona sporta. Nema sportiste na svetu kome nije na neki nacin idol bio MJ23. On je promenio igru, on je najbolji sportista svih vremena ubedljivo...
    (borisc, 2. april 2021 15:54)

    # Link komentara

  28. "O ukusima se ne raspravlja", pa je teško dati odgovor, ali to bi morao biti neko iz sportova kojima može da se bavi svaki čovek na planeti, a to su ktarko trčanje (svi mogu da trče) i borba, a to je rvanje.
    Svi drugi borilački sportovi su kasnije nastali i imaju mnoštvo pravila, a od kad je sveta i veka ljudi su se nadjačavali (rvali) i trčali.
    Eventualno bi se moglo dodati i plivanje na 100 metara, ali ipak ima mnogo neplivača na planeti.
    Prema tome, najbolji su bez dileme ili Jusein Bolt ili Aleksandar Kareljin.
    Mnogi sportovi sa loptom se ne igraju po celom svetu, pa čak i fudbal i košarka nisu univerzalno zastupljeni, iako su najmasovniji, a s drue strane, svi su kolektivni, pa je teže "izmeriti" ko je najbolji.
    Verovatno su to u košarci Džordan ili Čemberlen, a u fudbalu Pele, Mesi ili Maradona, ali je to teško merljivo, a trčanje/plivanje na 100 metara i golo rvanje daje mnogo tačniji rezultat.

    Uzdravlje.
    (Predo 2, 2. april 2021 15:41)

    # Link komentara

  29. Ccc

    Nikad necu zaboraviti kad su sportske novosti poslale novinare u kinu na neko prvenstvo vodenih sportova. Nasi dosli tamo i raspituju se kod organizatora gdje se igra vaterpolo. Ljudima nije bilo jasno koji je to sport. Ovi se polomili da im objasne.
    Ne znam zasto ljudi s ovih prostora bjeze od istine- vaterpolo je sport koji se igra u ex yu, ita i madjarskoj. Kraj price. To je u ostatku svijeta alternativan sport. Odi na sajt bilo kojeg eng/njem portala, oni ni nemaju rubriku vaterpolo.

    Odbojka- kad je srbija postala prvak europe, sad nedavno, otisao sam na marcu, guardian, gazzetu i bild.
    Nigdje nije bilo vijesti.
    Na naslovnici sam vidio hrpu ex yu sportasa (perisic i kovac u bildu, mihajlovic, rebic i dzeko u gazzeti, modric i jovic u marci) ali vijest da ste vi prvaci nije postojala.
    Pa kako to ako to svi prate?

    Trcanje/biciklizam ne postujem zbog dopinga, previse je tu prevaranata. Da je tesko, pa jasno da je.

    Igrao sam nogomet i stolni tenis svaki dan kao tinejdzer, sad jednom tjedno otprilike. Nisam neki fan piva, vise volim vino. Chips obozavam, aj da si bar nesto potrefio u komentaru. :D
    (Pijani zlotvor, 2. april 2021 15:33)

    # Link komentara

  30. Dzordan za sada a kroz par godina Djokovic, Djokovic iz prostog razloga jer se pojavio kad su igrali (tada) dvojica najvecih ikada, uspeo da bukvalno razbuca njihovo rivalstvo i postane najdominantniji teniser ikada a verovatno i najdominantniji sportista svih vremena jer niko u nijednom sportu toliko dugo nije dominirao i vladao a imao takvu konkurenciju
    (Djordje, 2. april 2021 15:26)

    # Link komentara

  31. (Dejan Anđus vrhunski analitičar, 2. april 2021 11:10)

    Ali je izgubio titulu van ringa, oduzeli mu licencu, zabranili da boksuje...sve to zato sto je odbio da ode u pljackaski rat !
    Zato Dzeri Vest nije bio u Vijetnamu? Oskar Robertson, Bil Rasel, Bob Bimon...? To sto je Ali radio van samog sporta, to je neuporedivo sa bilo cime. Kod zena najveca je Monika Seles, to sto je ona postigla sa 19 godina se nikada vise nece ponoviti, ni u muskom a ni u zenskom sportu !
    (antiDebil, 2. april 2021 15:26)

    # Link komentara

  32. Ali bukvalno moraju prevaru Kristijana svaki put da uguraju pored Mesija, to je neverovatno...
    (Hidra, 2. april 2021 15:22)

    # Link komentara

  33. samo u nekoliko sportova je trka zakljucena :
    Majkl Dzordan kosarka
    Tom Brejdi ragbi
    Tajger Vuds golf

    u svim ostalim sportovima je diskusija aktivna. za ove navedene niko ozbiljan ne bi smeo nista da kaze.
    (SubmisivniDominator, 2. april 2021 15:21)

    # Link komentara

  34. Sportisti koji se bave individualnim sportovima uvek imaju prednost nad onima koji se bave kolektivnim sportovima.
    (b92 najbolji, 2. april 2021 15:20)

    # Link komentara

  35. Moj izbor:
    Fudbal-K.Ronaldo,Mesi,Pele,Cavi,Zidan,Bekenbauer,Maradona,pravi Ronaldo,Krojf,Puskas
    Kosarka-Lebron,Dzordan,Vilt,Medzik,Brajant,Rasel,Kari,Dr.O,Durant,Dankan
    Tenis-Nadal,Federer,Borg,Sampras,Djokovic,Lejver,Rouzvel,Konors,Emerson,Agasi(Lendl)
    Rukomet-Balic,Vislander,Karabatic,Hansen,Vujovic,Ricardson,Dusebajev,Krecmar,Omeje,Venta
    Vaterpolo-Filipovic,Estijarte,Djarmati,Vujasinovic,Roljan,Milanovic,Kasas,Prlainovic,Benedek,Sapic(Bebic)
    Formula-Sena,Sumaher,Fandjo,Hamilton,Prost,Stjuart,Pike,Mos,Lauda,Fitpaldi(D.Hil)
    Odbojka-Miljkovic,Ziba,Kiralji,Vandergor,Bernardi...
    Atletika-Bolt,Luis,Bubka,Majkl Dzonson,Gebreselasije...
    Uopste top 5:Kareljin,Felps,Vuds,Muhamed Ali,Roni Raketa
    (kojot, 2. april 2021 15:06)

    # Link komentara

  36. Po mom mišljenju trebalo bi razdvojiti igrače od sportista. Igrači pored izuzetne fizičke i psiho-fizičke spremnosti moraju da imaju i izuzetnu veštinu za igru kojom se bave. Znači fudbaleri, košarkaši, odbojkaši... teniseri su po meni igrači. Zato se valjda i kaže da neko najbolje igrao fudbal ili košarku ili tenis.
    Sportisti su ljudi koji se bore prvenstveno da prevaziđu sopstvene granice, pa tu najčešće nije potrebna neka veština, već volja i snaga.
    Ako tako gledam onda je među igračima najbolji svih vremena Majkl DŽordan u košarci i Svetlana Kitić u ž. rukometu. A među sprtistima po meni su najbolji Edvin Mozes (400m s preponama), Jusein Bolt, i Dejv Skot (triatlon).
    (zoranzoran, 2. april 2021 15:05)

    # Link komentara

  37. FUDBAL: Pele/Maradona/Ronaldinjo/Mesi (Ronaldo/Krojf),
    KOSARKA: Dzordan (Brajant/Dzonson),
    RUKOMET: Birtalan/Gruja/Vujovic/Lavrov/Jovanovic/Ricardson/Vislander/Balic/Zil/Hansen
    ODBOJKA: Nikola Grbic/Ziba (Bernardi/Tetjuhin),
    VATERPOLO: Vujasinovic/Milanovic,
    HOKEJ: Grecki (Lemju/Jagr/Lefler),
    BOKS: Ali,
    ATLETIKA: Luis/Bolt,
    RVANJE: Kareljin,
    PLIVANJE: Spic/Torp/Popov/Felps,
    SAH: Fiser/Kasparov/Karlsen.
    (Pirotehnicar, 2. april 2021 14:32)

    # Link komentara

  38. Jako je nezahvalno uopte pokušavati pronaći najGOAT-a svih vremena. Kod timskih sportova je to posebno problematično, jer tu igra cela ekipa i ne može se kvantifikovati doprinos samo jednog igrača. Naravno, postoje igrači za koje se vidi da odskaču i prave razliku, ali se može desiti da oni nikada ne osvoje ništa jer igraju u osrednjim timovima. Npr. Toti ne može da se poredi sa Ronaldom po trofejima koje je osvojio i niko nikada neće ozbiljno uzeti u razmatranje da ga proglasi boljim fudbalerom iako Toti to zaista JESTE. Moguće su i obrnute situacije - kada igrači imaju sreće da se nađu u timu/ovima koji gaze sve pred sobom, pa njihovo ime uvek iskače kada se prave ovakve liste, a reč je o prosečnim igračima - eto, npr. Robert Ori, koji ima 7 NBA titula, ali niko neće reći da je bolji od Džordana ili Lebrona (ili još jedno 100-tinak igrača ispod njih dvojice). Mnogo je teško zaista utvrditi individualni doprinos igrača u klupskim sportovima.

    To je lakše u individualnim sportovima, ali je tu problem u popularnosti takvih sportova. Npr. Džahanagir Kan je osvojio milijardu trofeja u skvošu i jedan je od najtrofejnijih sportista svih vremena. Da li će neko njega uzeti u obzir pri sastavljanju liste najGOAT-a? Teško... Isto je problematično kako rangirati individualne sportove po neophodnom atleticizmu - golf je globalno popularan, a Vuds je bog tog sporta. Ali, koliko je zaista teško biti golfer? Šta sa onim sportovima koji su neverovatno naporni, ali nisu popularni - npr. Ajronmen triatlon. Mark Alen je nadčovek. Dok se takmičio, bio je apsolutno dominantan u ovim takmičenjima, a globalno je potpuno nepoznat.
    (ja, 2. april 2021 14:25)

    # Link komentara

  39. Fudbal- Pele/Ronaldo/Messi/C.Ronaldo
    Košarka - Michael Jordan
    Plivanje - Michael Phelps
    Formula 1 - Michael Schumacher
    Gimnastika - Kohei Uchimura
    Hokej - Wayne Gretzky
    Futsal - Falcao/Ricardinho
    Snooker - Ronnie O'Sullivan
    Atletika - suviše različitih disciplina da bi se izdvojio samo jedan

    To je moje mišljenje za sportove koje sam pratio.
    (anonymous, 2. april 2021 14:20)

    # Link komentara

  40. Marko Gobeljic
    (Anonimus, 2. april 2021 14:11)

    # Link komentara

  41. Tom Brady!!!! Znam da malo ljudi prati americki fudbal. Ali sta je ovaj covek uradio u karijeri to je za posebnu pricu. I jos uvek to radi.
    (Patrick, 2. april 2021 14:04)

    # Link komentara

  42. Naveo sam mnoge ali sam zaboravio najboljeg ikada.Najviši čovek sa dugim nogama legendarni Nixa Zizu, načural,najnačuralniji sportista svih vremena.To je bre sportista koji je sa 30 godina poceo da raste.
    (KoRn, 2. april 2021 13:41)

    # Link komentara

  43. @pijani zlotvor, opis I nipodastavanje sportova dovoljno govori o tvom potpisu. Verovatno u zivotu nisi potrcao za loptom, komentarises sport sa kauca sa pivom i cipsom u ruci... Vaterpolo igra ceo svet ali bukvalno, od Japana, Australije, USA, cele Evrope ali bitno da ga ti ne priznajes, Odbojka je u Evropi treci najgledaniji sport posle Fudbala I Kosarke, da li si nekada probao da uradis upijac I da zveknes o parket, kajak, veslanje, plivanje, atletika itd. da jesu MJ, Maradona najboji u svojim sportovima ali kada oni budu mogli da istrce 100 metara za 9.5 sek kao Bolt ili da osvoje 20 I nesto zlatnih medalja na OI kao Felps tako da mozemo da pricamo ko je najbolji u svojim sportovima a ne svih vremena u svim sportovima, nije uporedivo a MJ nije NBA jer ni jedan igrac nije veci od igre I sporta...
    (Ccc, 2. april 2021 13:33)

    # Link komentara

  44. Za mene, a veci sam ljubitelj fudbala, smatram da je Jordan najveci sportista svih vremena. Mislim da nijedan igrac nije imao toliki uticaj na igru kao on. Covjek koji je bio u svoje pero i veci od kosarke i koji je taj sport digao na najvece grane. Neko kaze, ne moze se neko iz timskog sporta porediti sa individualnim, ali bas je u tome fora, on se izdvajao od svih. 6/6 i svih 6x mvp finala. Mislim da se i velicina gleda i u drugim stvarima. Siguran sam eto da je minimum 80% svijeta culo za Jordana, pa da imate i djecu koja vec znaju ko je ili cim se bavio, a da ga nikad pogledali nisu. Mislim da to sve govori.
    U sami vrh sigurno da spadaju Bolt, Felps, Brejdi, Ali, velika 3 iz tenisa, Pele, Maradona, Mesi(ima tu jos fudbalera), ali opet iskreno nikad niko kao Jordan.
    (Nikola, 2. april 2021 11:01) …

    Najbolji komentar do sad ! Dodao bih Balića (m.rukomet - Karabatić ima više trofeja ali Balić je sinonim za MVP-a ), Kitićku (ž.rukomet, bez konkurencije ), Carl Lewis (atletika), Nadia Comaneci (gimnastika), Kostelićka (ž.alpsko skijanje ), Stenmark (m.alpsko skijanje), Wayne Gretzky (hokej)
    (djedmedjed, 2. april 2021 13:02)

    # Link komentara

  45. Safet Susic. Ubedljivo!
    (Jugoslaven i po, 2. april 2021 12:53)

    # Link komentara

  46. Čak Noris,Klod Klod Van Dam Žon,Slaj i Arnold i Dzon Meklejn hi pi kaje mada faka.Zaboravio sam Transportera Jasona Stathama koji tepa svilenom košuljom 20 ljudi niti jedan ispod 120 kg mišica i 2 metara.A bato je li to mogu ti vaši sportisti koje navodite?A za Stalonea ozbiljno mislim, jer čovek ima 74 godine a vežba u teretani kao mladic.Prav ko puška a od 55 vec pocinu da se grbave kao Kvazimodo.Tu možemo da navedemo i nešeg Petra Celika covek od 71 godinu sa telom nekog tridesetogodisnjaka.Tako da nije vrhunski sportista samo ona što pika loptu ili trci itd.
    (KoRn, 2. april 2021 12:28)

    # Link komentara

  47. Boks- muhamed ali.

    Tenis- trenutno fedex, prestici ce ga djovak nokovic, ne brinite.

    Vaterpolo- nebitan sport, ne znam cak ni tko je najbolji hr igrac svih vremena a kamoli jos iz ostale 3 zemlje gdje se igra.

    Rukomet- ivano 'mozart' balic.

    Hokej- gretzky.

    Kosarka- budimo ozbiljni, samo jordan.

    Odbojka- zao mi je, ne pratim zenske sportove...

    Formula- senna.

    Nogomet- nemoguce je to odrediti jer je prevelika konkurencija a definicija uspjeha presiroka.

    Kako ces za pelea reci da je najveci, ima 3 sp ali nikad nije igrao u eu, brazil je jednu titulu prakticki uzeo bez njega. Znam nabrojat pol te brazilske ekipe a proslo je 60 god. To znaci da je to bio dream team.

    Maradona je sam vukao napulj i argentinu, ali nema ligu prvaka.

    Messi ima hrpu lp ali nema sp.
    Pravi ronaldo ima sp ali ne i lp.
    Ronaldinho ima oboje ali je prekratko trajao.. itd itd.
    Mozda je to jedino moguce po dekadama.
    50- stanley matthews
    60- pele
    70- cruijff
    80- maradona
    Za 90-e ne mogu naci bas jednog jasnog pobjednika. Ronaldo je dosao tek 96, zidane je tek prelaskom u real uzeo lp... ugl, njih dvojica i dinho su najbolji do ove messieve ere.

    Ako me netko pita tko je kristalno jasni sinonim za jedan sport onda je to jordan. Jordan je kosarka, kosarka je jordan.
    (Pijani zlotvor, 2. april 2021 12:17)

    # Link komentara

  48. Troicki
    (Joca, 02. april 2021 11:23)

    Selektor je legenda. Taktika, motivacija igraca.. kakav bre Murinjo, Ferguson, Fil Dzekson i ostali.
    (Dnevna doza ispodprosecnog Legolasa, 2. april 2021 12:15)

    # Link komentara

  49. Jordan.
    Najsavrseniji atleta i mentalni monstrum. Nema izgubljeno finale, osvoji tri titule, pa ode covek da igra bejzbol, pa cuje da ga prozivaju, pa se opet vrati i uzme tri titule. Igrao finala pod temperaturom, zagine u Las Vegasu do zore, pa sutra sasuje protivniku 40 poena...itd..itd
    P.S. Njegovo letece visocanstvo AirJordan
    (Marko, 02. april 2021 11:10)



    Nije on čuo da ga prozivaju nego veze nije imao da igra bejzbol pa se vratio tamo gde ga svi guraju...
    (LeDaddy, 2. april 2021 12:14)

    # Link komentara

  50. Sergej Bubka,Jusein Bolt,Karl Luis,Majkl Jordan,Novak Djokovic,Rafael Nadal,Rodzer Federer itd,itd.
    (KoRn, 2. april 2021 12:11)

    # Link komentara

  51. SVETLANA KITIC, jedina zvanično najbolja rukometašica svih vremena!
    (Brajan, 2. april 2021 12:00)

    # Link komentara

  52. Svi glasajte Nolo goati!
    (Dnevna doza ispodprosecnog Legolasa, 2. april 2021 11:52)

    # Link komentara

  53. Nolo goati!
    (Dnevna doza ispodprosecnog Legolasa, 2. april 2021 11:48)

    # Link komentara

  54. Fudbal - Marko Gobeljic
    Kosarka - Branko Lazic
    (bljetko, 2. april 2021 11:41)

    # Link komentara

  55. Svi iz CZ
    (Duh koji lebdi, 2. april 2021 11:41)

    # Link komentara

  56. Mohamed Ali, Miroslav Cerar i Zan Klod Kili. Novak koraca ka vrhu.
    (Rale iz 6 Kaplara, 2. april 2021 11:33)

    # Link komentara

  57. Roger Federer, takva elegancija,lakoća u igri,to niko nikada neće imati,i naravno rezultati...
    (FedEx, 2. april 2021 11:33)

    # Link komentara

  58. Samo je jedan Jusein Bolt...
    (N-E-O, 2. april 2021 11:31)

    # Link komentara

  59. Valentino Rosi i Jusa Bolt
    (cole, 2. april 2021 11:29)

    # Link komentara

  60. Jusejn Bolt. Najbrži čovek na svetu. Tačka, nema dalje.
    (Nikola, 2. april 2021 10:40)

    On može samo da bude najveći u jednoj ili dve discipline. U atletici ni blizu G.O.A.T zvanja. Čak ni u samo muškoj konkurenciji. Džesi Ovens i Karl Luis u atletici. Tu su još i neverovatni Sergej Bubka, u rvanju Kareljin.
    (Džimi Barka, 02. april 2021 11:03)

    Hahaha, aj budi realan, bolt je oborio sve moguce rekorde, ima sva moguca zlata, najveca je zvjezda atletike, kad su takmicenja svi cekaju da vide bolta i to je glavni dogadjaj
    Ovi ostali jesu veliki sampioni ali nisu ni blizu bolta ni po rezultatima ni po popularnosti
    (cole, 2. april 2021 11:27)

    # Link komentara

  61. Messi
    (Sandzak, 2. april 2021 11:25)

    # Link komentara

  62. Srdjan Djoković i Goran Djoković
    (Miško, 2. april 2021 11:25)

    # Link komentara

  63. Najbolja rukometašica svih vremena, pogadjajte Srbende?
    (Brajan, 2. april 2021 11:23)

    # Link komentara

  64. Troicki
    (Joca, 2. april 2021 11:23)

    # Link komentara

  65. Đorđe Gagić i Vladimir Štimac
    (Mile, 2. april 2021 11:22)

    # Link komentara

  66. Jordan i Federer.
    (Antex, 2. april 2021 11:21)

    # Link komentara

  67. Дуци Симоновић највећи са ових простора....
    (Бурек са сиром, бре!, 2. april 2021 11:21)

    # Link komentara

  68. Fudbal: Maradona ili Pele
    Kosarka: Majkl Dzordan
    Tenis: Djokovic ili Nadal
    Boks: Muhamed Ali
    Snuker: Roni O'Saliven
    Gimnastika: Nadja Komaneci
    Atletika: Jusein Bolt
    (realnost, 2. april 2021 11:14)

    # Link komentara

  69. Kosarka Branko Lazić
    Fudbal Đorđe Tutorić
    (napredna sekta, 2. april 2021 11:11)

    # Link komentara

  70. Jordan.
    Najsavrseniji atleta i mentalni monstrum. Nema izgubljeno finale, osvoji tri titule, pa ode covek da igra bejzbol, pa cuje da ga prozivaju, pa se opet vrati i uzme tri titule. Igrao finala pod temperaturom, zagine u Las Vegasu do zore, pa sutra sasuje protivniku 40 poena...itd..itd
    P.S. Njegovo letece visocanstvo AirJordan
    (Marko, 2. april 2021 11:10)

    # Link komentara

  71. @antiDebil


    Nisam mislio da je generalno najveći sportista ikada, možda je bilo i većih. Isključivo sam se dotakao teme boksa, a tu mu nema ravnog. Jer jednostavno je to dokazao pored druge dvojice koji su tik iza njega. Frejzer i Forman, sa Frejzerom je išao do te mere da se pobije da je Ali zaradio Alchajmera a Frejzer je bio skoro slep i gluv posle onog trilera. Takve borbe nikada više nisu viđene. Pobunio se protiv slanja vojske u Vijetnam, ali razlog što je bio kivan leži i u tome što je uzeo na olimpijskim igrama zlato kao Kasius Klej i ušao u restoran negde u Americi i nisi hteli da ga usluže jer je crnac. Imao je generalno veoma ispravne stavove, to što je promenio veru i video se u islamu njegova stvar. Po meni najveći bokser ikada i kraj. Tajson, Holifild, Kličko, pa pogotovo ovi današnji ne bi izdržali 5 rundi protiv Alija, Frejzera i Formana. To zna svako, ko se iole razume u boks. Do te granice su išla rivalstva te trojice. Isto to danas radi i Đoković pored one dvojice, i legitimno ide ka tome da bude isto najveći ikada u tenisu.
    (Dejan Anđus vrhunski analitičar, 2. april 2021 11:10)

    # Link komentara

  72. Au kakve komplekse je nabio CR7 ljudima na sajtu, prosto covek da ne poveruje. Da, Kristijano je najbolji fudbaler sveta, a verovatno i najveci sportista ikad. I to po svim parametrima. Osvojio je skoro sve sto je mogao, igrao vrhunski u svim klubovima, rodjeni pobednik, trenira u 35 godina kao da ima 15 i zato ce da igra koliko mu se hoce, najbolji strelac u istoriji... a da ne pricamo o marketingu i o tome sto je popularniji i poznatiji od svih ostalih sportista zajedno. Takodje kakav je covek i koliko uvek pomaze svima ne treba ni pricati. Samo nemojte o bacanju trake, posto to Srbiji da se desilo svi bi trazili da momentalno napustimo sve moguce organizacije.
    (Bradilic, 2. april 2021 11:08)

    # Link komentara

  73. Aleksandar Kareljin
    Cela karijera apsolutna dominacija
    Čitav zivot posvećen sportu.
    (Brko Radoje, 2. april 2021 11:04)

    # Link komentara

  74. Jusejn Bolt. Najbrži čovek na svetu. Tačka, nema dalje.
    (Nikola, 2. april 2021 10:40)

    On može samo da bude najveći u jednoj ili dve discipline. U atletici ni blizu G.O.A.T zvanja. Čak ni u samo muškoj konkurenciji. Džesi Ovens i Karl Luis u atletici. Tu su još i neverovatni Sergej Bubka, u rvanju Kareljin.
    (Džimi Barka, 2. april 2021 11:03)

    # Link komentara

  75. Fudbal - Pele (jeste Maradona uvek u konkurenciji, zbog individualnih dostignuća, ali kada pogledamo timske uspehe, Peleu Maradona ne može ni da priđe),

    Košarka - Džordan (bez dileme),

    Tenis - Navratilova, pa Đoković (Đoković je Džordan svetskog tenisa, iako nije moj omiljeni teniser),

    Rukomet - Karabatić (mnogi navode Ivana Balića kao GOAT-a, ali, ako uporedite njihove liste i individualnih priznanja i timskih uspeha, videćete da ne postoji ni promil sumnje da je GOAT Karabatić),

    Vaterpolo - Filipović ("kolje" se sa Šapićem u pogledu individualnih priznanja, ali lista timskih uspeha mu je najimpresivnija u istoriji ovog sporta),

    Odbojka - Miljković (Bog odbojke lično! Žiba je imao daleko veće timske uspehe, zbog neverovatne generacije brazilskih odbojkaša, ali ako pogledate listu Miljkovićevih individualnih priznanja, videćete da je pokupio sve moguće MVP titule u čitavom periodu aktivnog igranja - jednostavno nije postojao drugi odbojkaš čitavih 10 godina i to u periodu najveće globalne popularnosti ovog sporta),

    Boks - Tajson (iako će mnogi staviti Alija, za mene je Tajson neprikosnoven. Niko ni pre ni posle nije učinio superteškaški boks tako eksplozivnim i zanimljivim),

    Plivanje - Felps (iako mi je mrsko da to priznam),

    Gimnastika - Komaneči,

    Golf - Vuds,

    Automobilizam - Šumaher,

    Moto - Rosi,

    Biciklizam - Armstrong (i pored skandala),

    Atletika - Bolt (sprint), Železni (bacanje) i Karl Luis (skakanje).
    (ja, 2. april 2021 11:03)

    # Link komentara

  76. Vilt Cemberlend. Federer kao sinonim za tenis. Felps kao mašina i naravno CR7!
    (Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu, 2. april 2021 11:02)

    # Link komentara

  77. Za mene, a veci sam ljubitelj fudbala, smatram da je Jordan najveci sportista svih vremena. Mislim da nijedan igrac nije imao toliki uticaj na igru kao on. Covjek koji je bio u svoje pero i veci od kosarke i koji je taj sport digao na najvece grane. Neko kaze, ne moze se neko iz timskog sporta porediti sa individualnim, ali bas je u tome fora, on se izdvajao od svih. 6/6 i svih 6x mvp finala. Mislim da se i velicina gleda i u drugim stvarima. Siguran sam eto da je minimum 80% svijeta culo za Jordana, pa da imate i djecu koja vec znaju ko je ili cim se bavio, a da ga nikad pogledali nisu. Mislim da to sve govori.
    U sami vrh sigurno da spadaju Bolt, Felps, Brejdi, Ali, velika 3 iz tenisa, Pele, Maradona, Mesi(ima tu jos fudbalera), ali opet iskreno nikad niko kao Jordan.
    (Nikola, 2. april 2021 11:01)

    # Link komentara

  78. карл луис, џордан, ђоковић, аертон сена, мјкл фелпс, мохамед али, алберто томба, дијего марадона, серена вилијамс, нађа команечи
    (веверица, 2. april 2021 11:01)

    # Link komentara

  79. Gospodin Federer!
    (MILENA, 2. april 2021 11:00)

    # Link komentara

  80. Ako bismo birali jednog najboljeg svih vremena onda definitivno Jordan... Titule na koledžu, zlato na OI i sa amaterskom i sa profesionalnom ekipom, 6 NBA titula, individualne nagrade ne bi ni imao mesta da napišem... Al najbitnije dojam kojim je otišao u penziju... Ukradena lopta i koš za titulu... Tu je krunisan.
    (CJC, 2. april 2021 11:00)

    # Link komentara

  81. Bajro Župić
    (Žika, 2. april 2021 11:00)

    # Link komentara

  82. Karl Luis ili Džesi Ovens? Zar u fudbalu nema mesta za Ronalžinja Gauša?
    (Vedeta, 2. april 2021 10:56)

    # Link komentara

  83. Jasna Šekarić
    (Zika, 2. april 2021 10:55)

    # Link komentara

  84. Župić, Novak, Pera Božić
    (Srdjan Djoković, 2. april 2021 10:49)

    # Link komentara

  85. R. Federer
    (Miloš, 2. april 2021 10:47)

    # Link komentara

  86. Ali Nadal Borg Pele
    (Stručnjak, 2. april 2021 10:46)

    # Link komentara

  87. Muhamed Ali, najbolji i najveći sportista ikada, magnet za navijače, čovek sa stavom i mozgom, on je plesao po ringu!
    (Gnojko, 02. april 2021 10:19)
    To je samo bio mit da je on imao stav on je pricao samo ono što su mu savetovali da prica.Bio je član neke organizacije ne znam kako su se zvali i oni su ga vodili i savetovali.Bio je i član neke sekte.On je bio veliki sportista ali kao čovek daleko od dobre osobe.Mnogo mitova o Aliju ali daleko je on od toga.
    (KoRn, 2. april 2021 10:45)

    # Link komentara

  88. Bolt, Ali, Federer
    (Slma, 2. april 2021 10:43)

    # Link komentara

  89. Kao neko ko ie duboko u materiji boksa, nema spora da je to Kasius Klej ili ti Muhamed Ali. Jednostavno je boksovao u zlatnoj eri, pored Formana i Frejzera. Onakva tehnika, kretanje, kardio nisu viđeni kod teškaša, niti će više ikada. Zaista je čovek još za života bio najveći ikada.
    (Dejan Anđus vrhunski analitičar, 2. april 2021 10:23)

    Sto se tice samog terena to je Djokovic, naterao je publika da se u finalu GS turnira ponasa kao na fudbalskoj utakmici, i to da navijaju protiv njega. Drugi razlog je taj sto je razbucao dominantnu dvojicu koji su neko vreme bili nedodirljivi i bacio ih u stranu, to se nikada u istoriji sporta nije dogodilo, da se pojavi treci i da razvali dvojicu a da su ta dvojica i dalje u punoj snazi, desavalo se da treci nasledi dvojicu kao sto je Dzordan nasledio Dzonsona i Birda. Jos jedna stvar, Federer je bio najbolji igrac na svetu nekih 5 godina, od 03 do 07, Nadal 3 godine od 08 do 10, DJokovic je najbolji igrac od 2011 do danas, to je 11. godina !!

    Generalno Muhamed Ali je najveci sportista svih vremena, rekao je NE americkoj kapitalistickoj bagri koja je slala ljude u stranu zemlju da ubijaju, pljackaju i siluju lokalno stanovnistvo i taj njegov potez se ne moze meriti ni sa cim drugim !!
    Plus ostaje pitanje zasto su ga uopste zvali u vojsku, da li zbog toga sto je promenio veru ? Ne mogu da se setim nekog poznatog sportiste koji je bio u ratu. Zasto Vilta Cembrlena nisu zvali da ide u Vijetnam ?
    (antiDebil, 2. april 2021 10:43)

    # Link komentara

  90. Jordan, pa 5 mesta prazno
    (galinari, 2. april 2021 10:43)

    # Link komentara

  91. Majkl Jordan Rožer Federer
    (ŠONE, 2. april 2021 10:42)

    # Link komentara

  92. Jordan, Djokovic, Tom Brejdi i Lionel Messi.
    (Straight Outta München, 2. april 2021 10:42)

    # Link komentara

  93. Kao neko ko ie duboko u materiji boksa, nema spora da je to Kasius Klej ili ti Muhamed Ali. Jednostavno je boksovao u zlatnoj eri, pored Formana i Frejzera. Onakva tehnika, kretanje, kardio nisu viđeni kod teškaša, niti će više ikada. Zaista je čovek još za života bio najveći ikada.
    (Dejan Anđus vrhunski analitičar, 2. april 2021 10:23)

    Sto se tice samog terena to je Djokovic, naterao je publika da se u finalu GS turnira ponasa kao na fudbalskoj utakmici, i to da navijaju protiv njega. Drugi razlog je taj sto je razbucao dominantnu dvojicu koji su neko vreme bili nedodirljivi i bacio ih u stranu, to se nikada u istoriji sporta nije dogodilo, da se pojavi treci i da razvali dvojicu a da su ta dvojica i dalje u punoj snazi, desavalo se da treci nasledi dvojicu kao sto je Dzordan nasledio Dzonsona i Birda. Jos jedna stvar, Federer je bio najbolji igrac na svetu nekih 5 godina, od 03 do 07, Nadal 3 godine od 08 do 10, DJokovic je najbolji igrac od 2011 do danas, to je 11. godina !!

    Generalno Muhamed Ali je najveci sportista svih vremena, rekao je NE americkoj kapitalistickoj bagri koja je slala ljude u stranu zemlju da ubijaju, pljackaju i siluju lokalno stanovnistvo i taj njegov potez se ne moze meriti ni sa cim drugim !!
    (antiDebil, 2. april 2021 10:41)

    # Link komentara

  94. Pele, Michael Jordan, Jonah Lomu, Karch Kiraly, Wayne Gretzky, Aleksandar Sapic, Usain Bolt, Nadia Comaneci, Novak Djokovic.
    (ElHombre, 02. april 2021 10:19)

    Katastrofa, pa on nije najbolji srpski vaterpolistia, a ne goat.
    (cxy, 2. april 2021 10:41)

    # Link komentara

  95. Pele Ali Džordan RF
    (Milutin, 2. april 2021 10:41)

    # Link komentara

  96. Jusejn Bolt. Najbrži čovek na svetu. Tačka, nema dalje.
    (Nikola, 2. april 2021 10:40)

    # Link komentara

  97. Jordan, Federer!
    (Kole, 2. april 2021 10:40)

    # Link komentara

  98. Klej Džordan Federer
    (Lala, 2. april 2021 10:39)

    # Link komentara

  99. Najveci sportista svih vremena je Aleksandar Kareljin. Niko nikada nece biti posvecen svom sportu kao on.
    (Vuk, 2. april 2021 10:36)

    # Link komentara

  100. Citam ovo i ne vjerujem....Prosto ne mogu da vjerujem da Ronalda uopste stavljaju u kontekst najboljeg svih vremena.
    (Sinke, 2. april 2021 10:36)

    # Link komentara

  101. Свака част свим овим спортистима на успесима, али Александар Карељин је најдоминантнији спортиста свих времена.
    (Иван, 2. april 2021 10:36)

    # Link komentara

  102. Po mom misljenju Lionel Messi je najbolji sportista svih vremena,odma iza njega bi postavio Novaka Djokovica.
    (Asteriks, 2. april 2021 10:34)

    # Link komentara

  103. Zeleni
    Ne moze Dzordan biti iz razloga ssto kosarkom moze da se bavi svaki deseti covek.Jednostavno uzrokovano je rastom,dok na primer fudbalom moze da se bavi 9 od 10 ljudi na svetu.Samim tim je tu najveca konkurencija,ima najvise igraca,federacija,saveza,desetine miliona igraju fudbal.Kosarku ozbiljno mogu da igraju samo visoki ljudi(ne racunam Bagzi Smolsa i njemu slicne,to je ststisticka greska,pricam o 99 posto kosarkasa).Samim tim Dzordan otpada u toj konkurenciji
    (Markos, 2. april 2021 10:30)

    # Link komentara

  104. NOVAK ĐOKOVIĆ.
    (miloš, 2. april 2021 10:27)

    # Link komentara

  105. Kao neko ko ie duboko u materiji boksa, nema spora da je to Kasius Klej ili ti Muhamed Ali. Jednostavno je boksovao u zlatnoj eri, pored Formana i Frejzera. Onakva tehnika, kretanje, kardio nisu viđeni kod teškaša, niti će više ikada. Zaista je čovek još za života bio najveći ikada.
    (Dejan Anđus vrhunski analitičar, 2. april 2021 10:23)

    # Link komentara

  106. Novak Đoković!
    (Mihajlović, 2. april 2021 10:21)

    # Link komentara

  107. Jordan i Federer su najveci sportisti svih vremena!
    (Realno, 2. april 2021 10:20)

    # Link komentara

  108. Kazu Federer kupuje nba tim sa Jordanom ee šta ti je marketing nezna dzemperko više kako da se održi kao najbolji nego će pokušati ovim potezom da se održi uz Jordana,namazan je...!!
    (unknown, 2. april 2021 10:20)

    # Link komentara

  109. Muhamed Ali, najbolji i najveći sportista ikada, magnet za navijače, čovek sa stavom i mozgom, on je plesao po ringu!
    (Gnojko, 2. april 2021 10:19)

    # Link komentara

  110. Hajde da vidimo,vrlo interesantna tema! Ali za dosta sportova je to sizifov posao! Prosto je nemoguce odrediti najboljeg, razlicito vreme,razlicite generacije... A i svako ima neki svoj ukus. Ali mi se svidja ideja.
    (vlada82, 2. april 2021 10:19)

    # Link komentara

  111. Pele, Michael Jordan, Jonah Lomu, Karch Kiraly, Wayne Gretzky, Aleksandar Sapic, Usain Bolt, Nadia Comaneci, Novak Djokovic.
    (ElHombre, 2. april 2021 10:19)

    # Link komentara

  112. Ja mislim Hamilton i Tajger Vuds. (:
    (ime, 2. april 2021 10:18)

    # Link komentara

  113. Felps da vrati zlato Čaviću
    (žak majol, 2. april 2021 10:17)

    # Link komentara

  114. Je l stvano moguce da iko uzima Cristiana u razmatranje za GOAT-a?!
    (Nenad, 2. april 2021 10:10)

    # Link komentara

  115. Michael Jordan definitivno
    (zeleni, 2. april 2021 10:04)

    # Link komentara