1. Realno, vreme je da se Teodosić zahvali reprezentaciji. Ako se svi odazovu, može da se napravi strašna ekipa.
    (Goks, 7. mart 2021 19:59)

    # Link komentara

  2. C Jokić, Milutinov, Marjanović (Petrušev, Raduljica)
    F Bjelica, Smailagić (Pokuševski, Rakočević)
    F Lučić, Micov (Milosavljević)
    G Bogdanović, Nedović, Gudurić (Marinković, Jaramaz, Anđušić)
    G Micić, Teodosić, Jović (Avramović)
    (Brutality, 7. mart 2021 18:32)

    # Link komentara

  3. Dobar decko i veoma zahvalan igrac. Svoje nedostatke nadomesta svojom pozrtvovanoscu i primer je kako treba jedan igrac da se ponasa.
    (Gox, 7. mart 2021 18:14)

    # Link komentara

  4. @basketas
    Dobar vam je komentar, vidite Jovke takodje kuburi sa povredim ledja a i u godine ulazi, tako da se prirodno namece da je Jarmaz taj mladji koji moze biti zamena Teu i Vasi na pleju u godinama koje dolaze. Nedovics povreda muci i nisam siguran da uz igranje na OI moze posle u klubu da igra celu sezonu. Njemu je leto potrebno za odmor.
    (Demar Derozan, 7. mart 2021 17:52)

    # Link komentara

  5. Bolji su Mekintajer i Perkins...

    Cirkus od Partizana...
    (Naša posla..., 7. mart 2021 17:51)

    # Link komentara

  6. @Cinik
    Saglsan sam sa vama. Samo bih dodao da Aleksa, iako je hrabar momak, ipak ima ozbiljne nedostatke u igri, ne igra odbranu, cesto ne asistira u napadu, povijen je u ledjima sto mu ne dozvoljava jasan pregled igre .... zbog toga ne zadluzuje da se nadje u konacnih 12 za OI. Ako bi morao da biram napadacs, pre bih poveo Vanju Marinkovica, koji je u Valensiji naucio da igra kako treba, tacno odredjeni minuti sa jasnim i potentnim napadaxkim doprinosom timu, jer kad igra duze i odbranu, trosi se i gubi dah.
    (Demar Derozan, 7. mart 2021 17:46)

    # Link komentara

  7. Gledao sam ga u četvrtak kad je stavio lagano u egzibiciji 33p Obradoriu i sad 22p Kanariji.Totalno je lud ima šut za 3p,sa polu distance,probija odbranu lagano,asistira,zakucava,kompletan je...4.strelac u ACB sa pola gasa.Moderan Evroligaški bek po svim standardima.Tek je ušao u najbolje godine i treba naći mesta za njega u rep.Uz Nedovića i Jaramaza da bude motor ekipe.A tu su Anđušić,Gudurić,Micić,Bogdanović.Sreća pa nemamo bekove.
    (Zju, 7. mart 2021 17:28)

    # Link komentara

  8. Dobar je igrac ali misim da je Petrusev taj koji ce obeleziti naredni period srpske reprezentativne kosarke.
    (C i n i k, 7. mart 2021 17:08)

    # Link komentara

  9. Gledah snimak -> izveštaj sa utakmica ACB lige, udvajaju ga kako primi loptu kao da je Jordan. Taktika je dala rezultat, posle 33 u prethodnom kolu, u ovom je dao samo 22 poena. Estudijantes je krš od tima od kada ne igra Đentile, sada imaju jednog ipo krštenog igrača, ali izgleda da će se izvući i ove godine. Inače, Avram je bitno popravio ulaz i šut za dva, ali je negde bio izgubio tricu. Videh da je na poslednje dve ubacivao i neke važne trojke. Uzgred, statistika mu i nije nešto, ali doprinos igri Estudijantesa je ogroman. Prošli put je otpao iz reprezentacije, jer nije igrao u klubu u koji je otišao, (da zahvali Mišku na toj izgubljenoj godini), a ove godine, i da bude idealan slučaj: Teo, Nedo, Bogdan nepovredjeni, Vasa da ne klone duhom, i Gudura da vaskrsne, znači 1:89, e onda možda ne bi ne bi imalo mesta za njega.
    (nj, 7. mart 2021 17:06)

    # Link komentara

  10. @dobar je igrač ali opet mislim da je dosta ogranicen pogotovo sto ne igra neko evropsko takmičenje. Bio je u Unikahi pre neku godinu i nije se snašao. Vece sanse ima Andjusic i to samo ako Nedovic se ne oporavi. Realno da bekovi budu Bogdan i Gudura a plej Teo ,Micic, Nedovic
    (Englez, 07. mart 2021 15:42)

    brate, nedovic se kvari svako malo. a i uhvatile ga godine vec. treba nam neko mlad da se kali polako. ne znam da li je to ovaj ili neki drugi klinac ali, micic i teo + neki mladji da uci.
    (basketas, 7. mart 2021 17:02)

    # Link komentara

  11. Pa Guduric ne moze da bude ispred Jaramaza pa da je 3 puta toliki koliki jeste.Jare je za njega izmislio kosarku.Prva zamena ili ti bekap 2 Bogdanu je Jaramaz,pa tek onda svi ostali.
    (irvas, 7. mart 2021 17:02)

    # Link komentara

  12. Gledah snimak -> izveštaj sa utakmica ACB lige, udvajaju ga kako primi loptu kao da je Jordan. Taktika je dala rezultat, posle 33 u prethodnom kolu, u ovom je dao samo 22 poena. Estudijantes je krš od tima od kada ne igra Đentile, sada imaju jednog ipo krštenog igrača, ali izgleda da će se izvući i ove godine. Inače, Avram je bitno popravio ulaz i šut za dva, ali je negde bio izgubio tricu. Videh da je na poslednje dve ubacivao i neke važne trojke. Uzgred, statistika mu i nije nešto, ali doprinos igri Estudijantesa je ogroman. Prošli put je otpao iz reprezentacije, jer nije igrao u klubu u koji je otišao, (da zahvali Mišku na toj izgubljenoj godini), a ove godine, i da bude idealan slučaj: Teo, Nedo, Bogdan nepovredjeni, Vasa da ne klone duhom, i Gudura da vaskrsne, znači 1:89, e onda možda ne bi ne bi imalo mesta za njega.
    (nj, 7. mart 2021 16:59)

    # Link komentara

  13. @Sampras Trifinovic je trojka, a fali ti Kalinic. Na trojci smo ok. Ni cetvorka nije losa s Bjelicom, Petrusevim i mozda Smailagicem. Imamo mi fin potencijal, s obzirom da Micic igra kosarku zivota, imamo kandidata zabp-a na centru, Bogdan uvek bude na visokom nivou u reptezentaciji, Lucic igra isto kosarku zivota, na cetvorci iskusni Bjelica, Petrusev decko s ogromnim potencijalom, Smailagic takodje...
    (zhol, 7. mart 2021 16:56)

    # Link komentara

  14. teo,micic,bogdan,guduric,nedovic,lucic,kalinic,bjelica,petrusev,jokic,milutinov,bobi..najboljih 12..prvi potencijalni,avramovic,jovic,jaramaz,smailagic,dobric..
    (SCG, 7. mart 2021 16:36)

    # Link komentara

  15. Dobar igrac, jedino se malo previse basketaski zalece pod kos - ocigledno ume da se snadje u tim situacijama, premesta loptu sa ruke na ruku, ali to je rizik - to moze ako je akcija igrana za njega i napravljen prostor u reketu, u protivnom ima da ga urnisu dobri centri.
    (malo opreza, 7. mart 2021 16:32)

    # Link komentara

  16. Super odlican,ali ne za to da bude u 12
    (Masi, 7. mart 2021 16:14)

    # Link komentara

  17. A Estudijantes na jedan poraz od poslednjeg mesta
    (Valjevska podvala, 7. mart 2021 16:08)

    # Link komentara

  18. Ako Teodosić više neće drugi plej sigurno,on i Vasa ekstra.
    (nik sloter, 7. mart 2021 16:01)

    # Link komentara

  19. Odličan.Decko iznikao niotkuda,a veliki talenat i vrlo hrabar,kad kaze nemamo talenta???Da li je tako...Petrušev,Avram,Pokuševski,ili recimo Končar iz Memfisa,ako hoće...
    (gremlin je dosao da kaže sta mu je na duši a plagijator može...., 7. mart 2021 15:55)

    # Link komentara

  20. Bice velika konkurencija na pozicijama 1 i 2.
    Teodosic,Micic,Andjusic,Nedovic,Bogdanovic,Guduric,Avramovic,Jaramaz,a mozda i Trifunovic.
    Cini se najtanji smo na pozicijama 3 i 4.
    Lucic,Bjelica,Petrusev su manje vise sigurni. Centri Jokic,Milutinov,Marjanovic.
    Svakako slatke muke za Kokoskova.
    (Sampras, 7. mart 2021 15:54)

    # Link komentara

  21. Cini mi se da je igrao protiv Svajcarake i nista, truba.
    (Zveki, 7. mart 2021 15:54)

    # Link komentara

  22. Petrusev da se dobro iskoristi i imamo lepu budućnost. Samo da ne propadnu u americi ti mladji igrači.
    (jackuk9, 7. mart 2021 15:53)

    # Link komentara

  23. Najboljih 12 srpskih igrača su:Teodosić,Micić,Jović,Bogdanović,Avramović,Lučić,Kalinić,Jokić,Milutinov,Petrušev,Gudurić i Nedović.Bobi je prestarao,kao i Micov,u konkurenciji su još Jaramaz i Anđušić ako se ko povredi.Tako da ima mesta za Avramovića.
    (Kolja, 7. mart 2021 15:51)

    # Link komentara

  24. Brz, prodoran, precizan, ovakvi nam trebaju da trce oko totema Jokica, nema sile koja ce to da brani.
    (stranger, 7. mart 2021 15:45)

    # Link komentara

  25. dobar je igrač ali opet mislim da je dosta ogranicen pogotovo sto ne igra neko evropsko takmičenje. Bio je u Unikahi pre neku godinu i nije se snašao. Vece sanse ima Andjusic i to samo ako Nedovic se ne oporavi. Realno da bekovi budu Bogdan i Gudura a plej Teo ,Micic, Nedovic
    (Englez, 7. mart 2021 15:42)

    # Link komentara

  26. Da li to znači da su svi igrači sa dobrom statistikom i dobri igrači, bez obzira za koju ekipu igraju i kakve rezultate ta ekipa beleži?

    Jer po tom ispada da je Vestbruk najbolji igrač 21. veka sa tripl dabl prosekom 3 sezone zaredom, a pre toga se to desilo 1 u istoriji.
    (GM, 7. mart 2021 15:37)

    # Link komentara

  27. Sipa kao u glasacku kutiju ove sezone!
    (bundes, 7. mart 2021 15:31)

    # Link komentara

  28. Pre Gran Kanarije je sipao 33! Avraaa
    (tegi limar, 7. mart 2021 15:26)

    # Link komentara