1. Evo, ja kao kolega zvezdaš da ti kažem nešto... Kada je fudbal u pitanju, mogu da se složim sa tobom. Kada je košarka u piranju, Zvezda je bila pandan Partizanu u fudbalu: nestručan politički kadar koji je terao talente i tako uništavao klub. Dalipagić je iz Mostara došao na Zvezdin trening, a tadašnji trener Zvezde nije hteo da ga primi na. Dalipagić je odmah posle toga otišao na trening Partizana gde je neko pametan video talenat i tako je ostao tamo. Kićanović nikada nije ozbiljno pregovarao sa Zvezdom. Djordjević i Divac su bili u Zvezdi i otišli su u Partizan jer je neki genije iz zvezdine omladinske škole procenio da nisu talentovani. To svaki Zvezdaš mora da zna a ne da priča bajke, jer mi nismo grobari da od 0-0 pravimo pobede i širimo lažnu mitologiju.
    (Mali Hijavata
    Mali Hijavata, evo ja kao kolega zvezdaš(ako ti jesi zvezdaš uopste?!) da ti kazem nesto. Nisi razumeo moj komentar uopste. Zvezda nikada nije pila pandam partizanu u kosarci jer je Zvezda bila(u mojoj mladosti) klub sa NAJVISE titula prvaka Jugoslavije i prva ekipa koja je donela neki Evropski klubski trofej(Kup pobednika Kupova, koji je bio drugi najaci Evropski kup), dok je partizan tada imao cele dve titule i do tog nekog vremena je uspeo i da ispadne iz lige. Do raspada Jugoslavije je osvojio jos jednu titulu plus jos jednu kada se drzava bukvalno raspadala i kada Hrvati i ostali nisu vise zeleli da igraju tu ligu. Zato nemojte vise sa lazete i sebe i druge da ste vi bili neko i nesto u periodu exJugoslavije.
    Sto se tice Dalipagica i Kicanovica koje sam pomenuo kao neke prve igrace koje su otimali, nisam mislio na to da su nama oteli njih, vec da su recimo, Dalipagica oteli Jugoplastici sa kojom je ovaj vec imao potpisan ugovor!! O tome sam ja pisao a ne o tome kako su nama otimali igrace koje si pomenuo. Mada ima u kasnijim godinama i bukvalno otetih igraca od nas, ali to je vec druga prica.
    Da li si sada razumeo? Kolega "zvezdašu"!!!!
    (Zvezdaš, 4. mart 2021 22:34)

    # Link komentara

  2. Franjo
    U kom sportu? Evo na primer košarka, misaona imenica je za vas da ponovite uspehe Partizana
    Evo na primer može i vaterpolo isto 7 puta evropski prvak
    (Hehe, 4. mart 2021 22:10)

    # Link komentara

  3. Zvezdo srecan rodjendan.tisi zvezdo u srcu mome nedamo te nikome. Za tebe se zvezdo zivi uvek ste Ponos crveno beli bili.Sampioni ste bili evrope I sveta I ako nekom smeta: neka pate grobari sa juga I zbog vaseg uspeha osta grobarima da pate do kraja beka Pozdrav
    (zdravko, 4. mart 2021 21:43)

    # Link komentara

  4. Poslednje vreme je doslo kada navijac Zvezde govori o regularnosti takmicenja. Tenkista ne vidi ono sto je deci u obdanistu jasno.
    Ja kada bih napisao sta je i kako je Zvezda napravljena, a znam sve u detalje (moj pokojni ujak je bio visoko pozicioniran u UDBA organizaciji) ne bi mi komentar objavili. Cisto zlo, a to je blaga kvalifikacija.
    To Zvezda i danas dokazuje.
    (Marko, 04. mart 2021 16:02)

    Pričao ti ujak? Onako pred spavanje jer u kući nije bilo Andersenovih bajki. Zvezda nikakve veze prilikom osnivanja nije imala sa UDBOM. Ako misliš na Krcuna on ni na osnivačkoj skupštini u starom DIF-u u Deligradskoj nije bio ali je bilo veliki Srbin i simpatizer Zvezde. Nikada ni u upravi nije bio ali je pomogao oko izgradnje stadiona. Takmičenje regularno samo kada tvoj vojni klub osvoji. Ko o čemu k***a o poštenju
    (Zvezda, 4. mart 2021 21:10)

    # Link komentara

  5. koja bre vecina? Sve devojcice? Srbija voli Partizan.
    Ovo je Srbija i ovde samo Bog i Partizan. Vi Komarova momcad mozete da gledate film od pre 15ak dana sta ste radili srbima.
    (ju, 04. mart 2021 18:35)

    Gde ti živiš? Potomaka oficira JNA sve manje.. I oni se prešaltovali na Zvezdu. Ja još ne videh kada Nole igra u Australiji, Kanadi, Americi nekog u crno belom dresu. Šta si hte sa ovim Komarova močad? Taj nigde ni u jednom klubu sportskog društva nije bio ništa. Bio posmatrač tj delegat koga je delegirala partija na osnivačkoj skupštini. Zvezdu osnovala Antifašistička omladina Srbije
    (Zvezda, 4. mart 2021 21:03)

    # Link komentara

  6. Tim se iz sezonu u sezonu skockava. Došao Deki koji je promenio filozofiju igre u odnosu na Miloja. Kupiće se nešto što će osigurati plasman u LŠ.
    (a šta?, 4. mart 2021 20:56)

    # Link komentara

  7. Zvezda napreduje iz godine u godinu. Poslednjih godinu ipo dana smo jednu jedinu utakmicu u Evropi izgubili, u Nemačkoj od Hofenhajma. Od Kiprana smo ispali posle 1:1 na penale bez revanša na Mari. Protiv Milana odlično, uz pomoć sudija se Milano provukao. Ali ni to nije bitno, bitan je pristup igri i kako se igralo. Jedva čekam kvalifikacije za ligu šampiona uz Dragovića u odbrani. Liga šampiona nam ne gine a bogami i prolaz grupne faze. Svaka čast Zvezdo. Ubeđen sam da se polako vraćamo staroj slavi, gde će na žrebu strepeti od nas da nas ne izvuku. Uslikajte ovaj komentar, živo bili i videli za 2-3 godine gde će klub biti. Pozdrav
    (Nemanja, 4. mart 2021 20:13)

    # Link komentara

  8. Evo ih ovi sto im Partizan unistio mladost, kunu sve u 16. Ne kazu za dzabe da bi svaki delija potajno voleo da je grobar. Ali staces. Kasno je sada.
    (JNA, 04. mart 2021 18:38)

    U kom sportu je to Partizan nekome uništio detinjstvo?
    Ja imam 46 godina, ne znam za tugu...samo radost i sreću uz Zvezdu. Detinjstvo, mladost, srednje godine...
    Bilo je teško jedino za vreme DOSa, od 2000 do 2012...i to se zna zbog čega!
    (Franjo, 4. mart 2021 19:58)

    # Link komentara

  9. Znalo se to vec crni Teki, i sledece godine isto
    (Aca7, 04. mart 2021 19:43)

    Iz tvojih usta, u Božje uši!
    Bar još 10 titula za redom. I igra sve bolja i bolja.
    (Franjo, 4. mart 2021 19:52)

    # Link komentara

  10. Znalo se to vec crni Teki, i sledece godine isto
    (Aca7, 4. mart 2021 19:43)

    # Link komentara

  11. Jos manje sam ja bio neko "kome je partizan unistii detinjstvo"!!! jer je moje detinjstvo uz Zvezdu bilo velicanstveno. Prepuno lepih uspomena sto u prvenstvu Ju. sto u Evropi. Za razliku od vas koji ste bili rezimski klub Tita i JNA. I koji je kao takav bio daleko iza Zvezde po titulama i u fudbalu i u kosarci. Kluba koji se nije libio da otima titule nekakvim sudovima udruzenog rada, da ucenjuje fudbalere sluzenjwm vojnog roka(JNA), da otima kosarkase(pocevsi od Dalipagica i Kicanovica),da se bruka ispadanjem od Fljamurtarija i slicno.
    Toliko o tome
    (Zvezdaš, 4. mart 2021 18:59)

    Evo, ja kao kolega zvezdaš da ti kažem nešto... Kada je fudbal u pitanju, mogu da se složim sa tobom. Kada je košarka u piranju, Zvezda je bila pandan Partizanu u fudbalu: nestručan politički kadar koji je terao talente i tako uništavao klub. Dalipagić je iz Mostara došao na Zvezdin trening, a tadašnji trener Zvezde nije hteo da ga primi na. Dalipagić je odmah posle toga otišao na trening Partizana gde je neko pametan video talenat i tako je ostao tamo. Kićanović nikada nije ozbiljno pregovarao sa Zvezdom. Djordjević i Divac su bili u Zvezdi i otišli su u Partizan jer je neki genije iz zvezdine omladinske škole procenio da nisu talentovani. To svaki Zvezdaš mora da zna a ne da priča bajke, jer mi nismo grobari da od 0-0 pravimo pobede i širimo lažnu mitologiju.
    (Mali Hijavata, 4. mart 2021 19:24)

    # Link komentara

  12. Evo ih ovi sto im Partizan unistio mladost, kunu sve u 16. Ne kazu za dzabe da bi svaki delija potajno voleo da je grobar. Ali staces. Kasno je sada.
    (JNA,


    ...ali sta ceš, tebi je kasno sada da se opismenjujes.

    Evo ja sam zvezdas od 78-79 godine. Nikada nisam u zivotu cuo to sto ti navodis "da se ne kaze dzabe da bi svaki delija voleo potajno da bude grobar"?!?! NIKADA u svom zivotu nisam to cuo. Jedino sto sam cuo je da su grobari postajala deca koja su imali neko vojno lice u familiji i nisu smela da budu zvezdasi.

    Jos manje sam ja bio neko "kome je partizan unistii detinjstvo"!!! jer je moje detinjstvo uz Zvezdu bilo velicanstveno. Prepuno lepih uspomena sto u prvenstvu Ju. sto u Evropi. Za razliku od vas koji ste bili rezimski klub Tita i JNA. I koji je kao takav bio daleko iza Zvezde po titulama i u fudbalu i u kosarci. Kluba koji se nije libio da otima titule nekakvim sudovima udruzenog rada, da ucenjuje fudbalere sluzenjwm vojnog roka(JNA), da otima kosarkase(pocevsi od Dalipagica i Kicanovica),da se bruka ispadanjem od Fljamurtarija i slicno.
    Toliko o tome
    (Zvezdaš, 4. mart 2021 18:59)

    # Link komentara

  13. Rekoh kolegi, tamo jula meseca, dok se ložio na prelazni rok... Ajde bre, jel hoćeš da se kladimo u crvenu da ćete da imate skor ili 17:1:1 ili 17:2:0 na polusezoni??? Kladili smo se... Znate i sami kakav je skor bio... Jel hoće neko da se kladi da zvezda uzima titulu i sledeće sezone i one posle? Sa ne više od dva poraza i dve nerešene utakmice u celoj sezoni...
    (Broz, 4. mart 2021 18:56)

    # Link komentara

  14. Evo ih ovi sto im Partizan unistio mladost, kunu sve u 16. Ne kazu za dzabe da bi svaki delija potajno voleo da je grobar. Ali staces. Kasno je sada.
    (JNA, 4. mart 2021 18:38)

    # Link komentara

  15. @Samo vi uzimajte pa ce sud jednog dana sve da uzme nazad.
    (Xman, 04. mart 2021 15:35)hahaha naucili ljudi preko sudova udruzenog rada da uzimaju titule(dve) i naucili kad je tesko Srbiji i kad strada da uzimaju titule 99. Nato agresija.
    (Aleksej, 4. mart 2021 17:04)

    Hahah. ovi uzeli izmisljenu titulu uz pomocj kafanske komisije, otisli u EL 99e zbog bombardovanja, a o Koroni necu ni da pricam. Samo lose stvari za Srbiju za vas su sreca.
    (ju, 4. mart 2021 18:36)

    # Link komentara

  16. Komunisticko dete i postenju ?
    Zamisli "ako ti progovoris...pricao mi ujka" ...ma bice haos.
    Zvezda ti bas unistila mladost ?
    (uplakani bez mozga, 04. mart 2021 17:28)

    Vidi se da tebi niko nije.
    (PRSKAJ, POLIVAJ!!!, 4. mart 2021 18:36)

    # Link komentara

  17. @(Лаик, 4. mart 2021 17:16)

    koja bre vecina? Sve devojcice? Srbija voli Partizan.
    Ovo je Srbija i ovde samo Bog i Partizan. Vi Komarova momcad mozete da gledate film od pre 15ak dana sta ste radili srbima.
    (ju, 4. mart 2021 18:35)

    # Link komentara

  18. @Poslednje vreme je doslo kada navijac Zvezde govori o regularnosti takmicenja. Tenkista ne vidi ono sto je deci u obdanistu jasno.
    Ja kada bih napisao sta je i kako je Zvezda napravljena, a znam sve u detalje (moj pokojni ujak je bio visoko pozicioniran u UDBA organizaciji) ne bi mi komentar objavili. Cisto zlo, a to je blaga kvalifikacija.
    To Zvezda i danas dokazuje.
    (Marko, 04. mart 2021 16:02)

    Komunisticko dete i postenju ?
    Zamisli "ako ti progovoris...pricao mi ujka" ...ma bice haos.
    Zvezda ti bas unistila mladost ?
    (uplakani bez mozga, 4. mart 2021 17:28)

    partizan ti bas unistio mladost? Nisi ti kriv, samo pogresni izbori u zivotu. Mitoman drugima prica o necemu. Zvezda je laz. Od prvog dana osnivanja do danas. Kriza identiteta vas i muci toliko.
    (kompleksasi bez mozga, 4. mart 2021 18:33)

    # Link komentara

  19. Nema niko u Srbiji, pogotovo posle ovog sa TSC-om.
    (PRSKAJ, POLIVAJ!!!, 4. mart 2021 18:32)

    # Link komentara

  20. @Bunkeraši i priča o poštenju ?!
    Pa, ne ide...nikako
    (uplakani bez mozga, 4. mart 2021 17:29)

    Jok nego ce tenkisti i bela tehnika.
    (One night in April, 4. mart 2021 18:31)

    # Link komentara

  21. Haha..odracemo vas u derbiju..pa slavite posle...Terzicu nisi
    skoro neki hvalospev za Prvorodjenog recitovao?
    (gasa, 4. mart 2021 18:28)

    # Link komentara

  22. Naravno...ne osvajate nego uzimate,otimate...ali neće to tebi nista vredeti jednog dana
    (Vanja Grubač, 4. mart 2021 18:23)

    # Link komentara

  23. Kada se vlast promeni, na Mitiću neće ostati ni semafori.
    (Deus in Absentia, 4. mart 2021 18:07)

    # Link komentara

  24. Neko mu je obećao? Ali ko je taj misteriozni čovek? Ko? Kooooooo????
    (bulldog, 4. mart 2021 18:03)

    # Link komentara

  25. Pa to se znalo jos pre prvog kola.
    (BRE!, 4. mart 2021 17:47)

    # Link komentara

  26. @1Đoković
    Sve dok je tata na celu.
    (Abs, 4. mart 2021 17:41)

    # Link komentara

  27. Evo jedno pitanje za grobare:šta je realnije :da Zvezda izgubi 3 utakmice do kraja(ostalo je još 13 utakmica a nije izgubila ni jednu u prethodnih 25) ili da Partizan dobije svih 13 utakmica do kraja što bi bilo 26 u nizu
    (DžejAr65, 4. mart 2021 17:31)

    # Link komentara

  28. Bunkeraši i priča o poštenju ?!
    Pa, ne ide...nikako
    (uplakani bez mozga, 4. mart 2021 17:29)

    # Link komentara

  29. Terziću,četvrta....deseta.Ma gazimo sveeeee.....
    (1Đoković, 4. mart 2021 17:28)

    # Link komentara

  30. Poslednje vreme je doslo kada navijac Zvezde govori o regularnosti takmicenja. Tenkista ne vidi ono sto je deci u obdanistu jasno.
    Ja kada bih napisao sta je i kako je Zvezda napravljena, a znam sve u detalje (moj pokojni ujak je bio visoko pozicioniran u UDBA organizaciji) ne bi mi komentar objavili. Cisto zlo, a to je blaga kvalifikacija.
    To Zvezda i danas dokazuje.
    (Marko, 04. mart 2021 16:02)

    Komunisticko dete i postenju ?
    Zamisli "ako ti progovoris...pricao mi ujka" ...ma bice haos.
    Zvezda ti bas unistila mladost ?
    (uplakani bez mozga, 4. mart 2021 17:28)

    # Link komentara

  31. Titula za njihovu decu je obećana još pre početka prvenstva...inače ode vlast,otvara se i fioka gde stoji don Tvorzin predmet
    (Tri korne penal za zvezdu, 04. mart 2021 17:11)

    Znači namešteno...?
    (uplakani bez mozga, 4. mart 2021 17:25)

    # Link komentara

  32. Poslednje vreme je doslo kada navijac Zvezde govori o regularnosti takmicenja. Tenkista ne vidi ono sto je deci u obdanistu jasno.
    Ja kada bih napisao sta je i kako je Zvezda napravljena, a znam sve u detalje (moj pokojni ujak je bio visoko pozicioniran u UDBA organizaciji) ne bi mi komentar objavili. Cisto zlo, a to je blaga kvalifikacija.
    To Zvezda i danas dokazuje.
    (Marko, 04. mart 2021 16:02)

    Napisi slobodno da je Zvezda oprala biografije Stjepanu Bobeku i ostalima iz NDH koji su po logorima ubijali ljude da bi bila kompetentna u fudbalu. Oh wait... to je ipak uradio FSS Partizai? Onda nista
    (vaxilar, 4. mart 2021 17:23)

    # Link komentara

  33. @Cekamo 32.titulu i 311 nedelju 8.marta!!!
    (NSmit i kraj fuzije iz'07., 4. mart 2021 16:34)

    Grobari cekaju 311 nedelju 8og marta. Zna se ko je u Partizanu stekao ime i sve drugo i naucio da bude covek. Ne znam sta vi cekate. A da, 8i mart. Kao nekada.
    (sta ste se rastrcali - doktor, 4. mart 2021 17:21)

    # Link komentara

  34. @A što je Zvezda veće zlo od Partizana koliko je samo to ime Partizan i se oko njega nanelo zla nama Srbima.
    (damjan, 4. mart 2021 16:43)

    pa recimo ime CRVENA zvezda i ta petokraka veca i od grba CSKA koje je najvece slo Srbima nanelo. O vasim osnivacim itd. da ne trosimo vise reci.
    (JNA, 4. mart 2021 17:19)

    # Link komentara

  35. Poslednje vreme je doslo kada navijac Zvezde govori o regularnosti takmicenja. Tenkista ne vidi ono sto je deci u obdanistu jasno.
    Ja kada bih napisao sta je i kako je Zvezda napravljena, a znam sve u detalje (moj pokojni ujak je bio visoko pozicioniran u UDBA organizaciji) ne bi mi komentar objavili. Cisto zlo, a to je blaga kvalifikacija.
    To Zvezda i danas dokazuje.


    Сви ми знамо како је настао Партизан и преко чије грбаче. Те форе о стричевима, теткама и остала продајите Жељку Пантићу. Имали сте недавно филм да погледате шта су ваши радили. А историју прекрајате исто као и ваши. Само што вам то неће проћи. Ово је држава у којој велика већина навија за Црвену звезду. То немојте никада заборавити!
    (Лаик, 4. mart 2021 17:16)

    # Link komentara

  36. Titula za njihovu decu je obećana još pre početka prvenstva...inače ode vlast,otvara se i fioka gde stoji don Tvorzin predmet
    (Tri korne penal za zvezdu, 4. mart 2021 17:11)

    # Link komentara

  37. Mene interesuje kad će korner da nam dozvole da izvedemo? To ti nama reci!!! :))))
    (m, 4. mart 2021 17:05)

    # Link komentara

  38. Samo vi uzimajte pa ce sud jednog dana sve da uzme nazad.
    (Xman, 04. mart 2021 15:35)hahaha naucili ljudi preko sudova udruzenog rada da uzimaju titule(dve) i naucili kad je tesko Srbiji i kad strada da uzimaju titule 99. Nato agresija.
    (Aleksej, 4. mart 2021 17:04)

    # Link komentara

  39. Ako je "zatvorio" sve mečeve do kraja, izuzev Derbija i meča sa Partizanom...

    Ako se igra FER, Partizan može do titule kao i u sezoni 2016./2017..

    Djuka i Leo šalju pozdrave. ??
    (uefamafia, 04. mart 2021 14:54)Moze ali tada je Zvezda bila slabija, tada je u ovo vreme Partizan vezao 40 prelaza i tada je Zvezda u ovo vreme bezala tri boda ne 6 sa utakmicom manje.
    (Aleksej, 4. mart 2021 17:03)

    # Link komentara

  40. Lepo rečeno,uzimaju!Ne osvajaju već uzimaju.
    (Libero, 04. mart 2021 15:07)Sinonimi nisu jaca strana Grobarima Jezdine stedise hahaha
    (Aleksej, 4. mart 2021 17:02)

    # Link komentara

  41. Zvezda je olicenje Srbije. Pa svako neka shvati to kako hoce.
    (navijaci partizana, 04. mart 2021 14:40) I olicenje Jugoslavije jedino je Partizan olicenje Srbije 90 ih bio. Toliko neka shvati ko kako hoce.
    (Aleksej, 4. mart 2021 17:01)

    # Link komentara

  42. Ja kada bih napisao sta je i kako je Zvezda napravljena, a znam sve u detalje (moj pokojni ujak je bio visoko pozicioniran u UDBA organizaciji) ne bi mi komentar objavili. Cisto zlo, a to je blaga kvalifikacija.
    (Marko, 4. mart 2021 16:02)









    :)))))
    i ja sam od onih koji se trude da veruju ljudima, čak sam i đuki poverovao kada je ustvrdio da nije bizon, ali si ti, ipak, fenomen:
    veruješ na reč ujaku koji je ne samo radio, nego i bio, kako kažeš, visoko pozicioniran u organizaciji koja je oličenje čistog zla?!

    doduše, verovatno je i on bio džedaj kao i vi vjesnikovi svedoci, pa ih je rušio iznutra...
    (mladići borovi, devojke jele, 4. mart 2021 16:54)

    # Link komentara

  43. Ni ja nemam dilemu da ces zbog te i predhodni titula odgovarati i ici u tvorza,odgovaraces i za ona nedela koja su za sad na cekanju...jedina dobra okolnost je sto ima onaj novi zatvor kod Panceva...
    (Nagai Nagayoshi, 4. mart 2021 16:53)

    # Link komentara

  44. Terzic???? Sta raci o ovom gospodinu!?
    Ajd, zdravo....
    (kdbrv, 4. mart 2021 16:44)

    # Link komentara

  45. Poslednje vreme je doslo kada navijac Zvezde govori o regularnosti takmicenja. Tenkista ne vidi ono sto je deci u obdanistu jasno.
    Ja kada bih napisao sta je i kako je Zvezda napravljena, a znam sve u detalje (moj pokojni ujak je bio visoko pozicioniran u UDBA organizaciji) ne bi mi komentar objavili. Cisto zlo, a to je blaga kvalifikacija.
    To Zvezda i danas dokazuje.
    (Marko, 04. mart 2021 16:02)

    A što je Zvezda veće zlo od Partizana koliko je samo to ime Partizan i se oko njega nanelo zla nama Srbima.
    (damjan, 4. mart 2021 16:43)

    # Link komentara

  46. Tako ste one sezone kada je Marko Nikolić preoteo nameštenu titulu čak i ulaznice za prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona štampali, pa vas Marko nadmudrio...
    (jeremic, 04. mart 2021 15:26)

    Sto je najgore poverovace neko u ovo.
    Ali ajde da vidimo sta bi bilo da je to istina.
    Kako su odstampali ime protivnika na kartama,ili mislis da su u maju odstampali 55.000 karata x 25,otprilike toliko je bilo potencijalnih protivnika ,posto se u mnogim ligama jos nije znao sampion.
    Sta cemo za termin..uz svaku kartu bi delili i datumar i jastuce,da otkucas datum. A vreme utakmice ?
    Cak ni 1 kolo kvalifikacija nije bilo sigurno,postojala je sansa da krenu od 2 kola,da se poklopilo par sampiona sa losijim koeficijentom.
    Partizan je krenuo od 2 kola,ali tad je imao dosta bolji koeficijent od CZ,koja je sezonu kasnije krenula od 1 kola ,kada su i prosli u grupnu fazu.
    (Bolton, 4. mart 2021 16:43)

    # Link komentara

  47. Dal smo otkrili ko ke vrijedjao Ibrahimovica???
    (BOSS, 4. mart 2021 16:35)

    # Link komentara

  48. Cekamo 32.titulu i 311 nedelju 8.marta!!!
    (NSmit i kraj fuzije iz'07., 4. mart 2021 16:34)

    # Link komentara

  49. Zvezdan Terzić...najbolji opis Srbije. Doktor Zvezdan Terzić.
    (Pećko Pivo, 4. mart 2021 16:32)

    # Link komentara

  50. Ako je "zatvorio" sve mečeve do kraja, izuzev Derbija i meča sa Partizanom...

    Ako se igra FER, Partizan može do titule kao i u sezoni 2016./2017..

    Djuka i Leo šalju pozdrave. ??
    (uefamafia, 04. mart 2021 14:54)

    Vi ste te god nikad jače kukakli da je namešteno i da se zna ko osvaja, isto što i ove godine radite, samo što ove godine zvezda je 3 koplja iznad vas pa nemate šanse
    (..., 4. mart 2021 16:23)

    # Link komentara

  51. da li vi mozete da zamislite kakav bi ovo bio predsednik zvezde da nema vucica,sreca da je drzava godinama podrzavala zvezdu,krpila dugove,dovodila silna pojacanja,otpustali skupe igrace a usput dovodili nove....a da nepricamo o sudjenju u tom periodu i on se sad tu nesto kiti tudjem perijem.oni su zvezdu izgurali godinama a bila je maltene pred gasenjem i on sad nesto tu izmislja toplu vodu.da ti nema predsednika ti bi bio gori od lukica,dan tana...i svih ostalih zajedno,sad kad ste pregurali te krize sad je lako da najavljujes jos 5 titula verujemo da ce tako biti.za vas dok je vucic na vlasti vise nema prepreka,niti se dovodi u pitanju kojeg cete igraca dovesti dok za partizan vazi i dalje ono-sta prodamo to nam je sto nam je,i ko da vam ugrozi titule,tsc mozda.zna se ko vuce tvoje konce,bolje cuti i sedi tu gde jesi i uzivaj na lovorikama inace bi gulio krompir u zabeli
    (nesa80, 4. mart 2021 16:21)

    # Link komentara

  52. Naravno to se znalo i pre prvog kola.
    (nik sloter, 4. mart 2021 16:19)

    # Link komentara

  53. Mene sramota koji lik je predsednik kluba za koji navijam, kluba koji je nekada bio evropski prvak.
    (Keke, 04. mart 2021 15:08)

    Nisi ti nikakav navijač Zvezde nego samo trolaš. Tebi je srce crno belo. Ja nemam ništa protiv Terzića. Dug prepolovljen, osvajaju se prvenstva. Četiri godine se igra Evropa i opet će
    (Zvezda, 04. mart 2021 15:35)

    Veci sam navijac zvezde nego sto mislis. Na utakmice sam isao jos 80-tih kada se ti mozda jos nisi ni rodio. Stvarno ne mogu da ti objasnjavam razliku, ne kazem da je nekada sve bilo idealno, ali uporedjivati sa ovim danas je smesno.
    (Keke, 4. mart 2021 16:14)

    # Link komentara

  54. Ponos!
    (Poznavalac ©®, 4. mart 2021 16:13)

    # Link komentara

  55. Doktore!
    (Poznavalac ©®, 4. mart 2021 16:13)

    # Link komentara

  56. Čestitke intrepolac...
    (Bosna Jugoplastika Cibona Partizan, 4. mart 2021 16:11)

    # Link komentara

  57. Cega se pametan stidi, time se cigan ponosi.
    (polusvet,
    Polusvet su upravo ljudi(deca) kao ti, koji navijaju za klub koji su osnovali sve sami NDH oficiri. Ti isti su vas i naucili da nas zovete "ciganima" jer je upravo taj epitet "cigani", epitet kojim su Ustase i Hrvati voleli da koriste za Srbe.
    Sto se tice "stida", ne cudi tvoj komentar jer upravo takav kao ti i dokazuje davno izrecenu recenicu "Nije Hrvat hrabar zato sto se nicega ne boji, vec zato sto se nicega ne stidi"!!
    A ti nastavi i dalje da pevas vasu pesmu Dubrovackih trubadura i da salutiras sa tribina fasisticko-ustaskim podizanjem ruke u vis.
    (Gorki, 4. mart 2021 16:07)

    # Link komentara

  58. samo jako Terzo,nama se ne vijori Toletov barjak na tribini i Tadic nam ne vodi navijanje sa sve zavrnutim rukavima!
    (mordor, 4. mart 2021 16:07)

    # Link komentara

  59. А Партизан ће победити све до краја и то је регуларно? С којим тимом, то јест на основу ког квалитета? Шта је Партизан запажено урадио у Европи? Уколико опет Партизан освоји титулу то ће само бити доказ да су се гробари српског фудбала вратили да поново униште овај спорт у Србији. Партизан није ни за првих пет екипа у овом првенству!
    (Лаик, 4. mart 2021 15:17)

    Poslednje vreme je doslo kada navijac Zvezde govori o regularnosti takmicenja. Tenkista ne vidi ono sto je deci u obdanistu jasno.
    Ja kada bih napisao sta je i kako je Zvezda napravljena, a znam sve u detalje (moj pokojni ujak je bio visoko pozicioniran u UDBA organizaciji) ne bi mi komentar objavili. Cisto zlo, a to je blaga kvalifikacija.
    To Zvezda i danas dokazuje.
    (Marko, 4. mart 2021 16:02)

    # Link komentara

  60. auuuuu tesko im je......
    (sportista, 4. mart 2021 16:00)

    # Link komentara

  61. Dok je ON na vlasti, Zvezda je prva i ti na slobodi. No, brod se opasno zaljuljao...
    (Marko, 4. mart 2021 15:57)

    # Link komentara

  62. Cega se pametan stidi, time se cigan ponosi.
    (polusvet, 4. mart 2021 15:49)

    # Link komentara

  63. Ponos čega!?
    (cartman's spirit, 4. mart 2021 15:47)

    # Link komentara

  64. Brate ne igramo grupnu fazu LE igrali smo je...
    (SUNĐER BOB, 4. mart 2021 15:47)

    # Link komentara

  65. posle onog sudjena u zadnju utakmicu ubedjen sam da će da je uzme Zvezda. mene bi bilo sramota da navijam za takav klub.
    (N.T.369, 4. mart 2021 15:45)

    # Link komentara

  66. Terzić je pre nešto više od mesec dana izjavio kako se ne treba opuštati, jer titula nije i dalje osvojena, a evo već sada garantuje da uzimaju titulu. Jedino u našoj državi i ligi može da predsednik jednog kluba koji ima 9 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani tim (9 maks u slučaju da Zvezda pobedi Mačvu) 13 kola pred kraj prvenstva i sa međusobnim duelom protiv tog kluba koji još treba da se odigra da garantuje titulu.
    (Tragikomedija, 4. mart 2021 15:40)

    # Link komentara

  67. Samo vi uzimajte pa ce sud jednog dana sve da uzme nazad.
    (Xman, 4. mart 2021 15:35)

    # Link komentara

  68. Mene sramota koji lik je predsednik kluba za koji navijam, kluba koji je nekada bio evropski prvak.
    (Keke, 04. mart 2021 15:08)

    Nisi ti nikakav navijač Zvezde nego samo trolaš. Tebi je srce crno belo. Ja nemam ništa protiv Terzića. Dug prepolovljen, osvajaju se prvenstva. Četiri godine se igra Evropa i opet će
    (Zvezda, 4. mart 2021 15:35)

    # Link komentara

  69. Najbolji sportski radnik u istoriji zvezde :))
    (Mike, 4. mart 2021 15:32)

    # Link komentara

  70. Niko od nas što pratimo ovu ogru ne sumanj u to da će FK o kome je reč uzeti ne 4 već i 5 i... 10 ako treba. To je toliko jasno i tako lepo organizovano...
    (Janaćije, 4. mart 2021 15:28)

    # Link komentara

  71. Tako ste one sezone kada je Marko Nikolić preoteo nameštenu titulu čak i ulaznice za prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona štampali, pa vas Marko nadmudrio...
    (jeremic, 4. mart 2021 15:26)

    # Link komentara

  72. Sto bi imao dilemu? Zvezda ima trenutno 6.boda vise i jednu utakmicu manje, koja moze omoguciti Zvezdi i 9 boda vise. Zasto bi bilo cudno ocekivati da Zvezda ne osvoji titulu?
    (Gorki, 4. mart 2021 15:19)

    # Link komentara

  73. Ako je "zatvorio" sve mečeve do kraja, izuzev Derbija i meča sa Partizanom...

    Ako se igra FER, Partizan može do titule kao i u sezoni 2016./2017..

    Djuka i Leo šalju pozdrave. ??

    А Партизан ће победити све до краја и то је регуларно? С којим тимом, то јест на основу ког квалитета? Шта је Партизан запажено урадио у Европи? Уколико опет Партизан освоји титулу то ће само бити доказ да су се гробари српског фудбала вратили да поново униште овај спорт у Србији. Партизан није ни за првих пет екипа у овом првенству!
    (Лаик, 4. mart 2021 15:17)

    # Link komentara

  74. a ako ne uspe, što je malo verovatno uz ovaj nazovi, FSS i sudijsku organizaciju, uvek može da se prišije neka titula sa turnira u malom kniću iz 1946...
    (Z.Mamić: "AV me pitao, kad ćeš u moju zvezdu?, 4. mart 2021 15:12)

    # Link komentara

  75. Mene sramota koji lik je predsednik kluba za koji navijam, kluba koji je nekada bio evropski prvak.
    (Keke, 4. mart 2021 15:08)

    # Link komentara

  76. Lepo rečeno,uzimaju!Ne osvajaju već uzimaju.
    (Libero, 4. mart 2021 15:07)

    # Link komentara

  77. Ako je "zatvorio" sve mečeve do kraja, izuzev Derbija i meča sa Partizanom...

    Ako se igra FER, Partizan može do titule kao i u sezoni 2016./2017..

    Djuka i Leo šalju pozdrave. ??
    (uefamafia, 4. mart 2021 14:54)

    # Link komentara

  78. Ako je osvoje, osvojiće je Dejan, štab i igrači.

    Uprkos tebi i ortaku Mrkeli. Samo ćuti i gledaj da prodaš nešto od tvoje bukovine. Gobelju, Vukanovića, probaj slobodno. Ili će ponovo Dejan morati da precrtava škartove bez reči.

    Najbolji si kada se praviš da nisi u klubu i u čuvenoj ostavci. Provereno radi. Samo ćuti.
    (ciganin najlepši, 4. mart 2021 14:48)

    # Link komentara

  79. Ajde! Nije valjda..
    (MIODRAG JERGIC, 4. mart 2021 14:43)

    # Link komentara

  80. Polako terzo, ima još da se igra
    (proka, 4. mart 2021 14:41)

    # Link komentara

  81. Zvezda je olicenje Srbije. Pa svako neka shvati to kako hoce.
    (navijaci partizana, 4. mart 2021 14:40)

    # Link komentara