1. Velik šampion ujedno dobar momak što se zaključi iz izjave.

    Naravno sjajna sportista pre svega.
    (Poštovaoc igre, 2. mart 2021 22:31)

    # Link komentara

  2. ...Nisam gledao Samprasa, Agasija, Lejvera... Ali cisto sumnjam u to da je i jedan bio bolji od Endija." Bravo Andy!
    (svi_redsi_na_jednom_mijestu, 2. mart 2021 18:32)
    E moj Svi redsi. Ajde jos za Lejvera ali ako niste gledali Samprasa ili Agasija kako onda uopste mozete da razmisljate jesu li bili bolji od Endija. Pa po rezultatima svakako jesu a tek po igri ? Potrazite na netu mozda ima ponegde i snimak njihove igre.
    (mali mikica, 2. mart 2021 21:50)

    # Link komentara

  3. Endi fali tenisu. Da.
    Endì jeste od malih dana talentovan i teniser sa velikim potencijalom. Da.

    Čijneica da je sa britanskog ostrva je doprinela da je i forsiran. Da.

    Činjenica je, neosporna, da ne bi osvojio ni jedam gren slem teofej da nije bilo Srba. Da.

    Činjenica da je prvi gren slem trofej, uopšte, posle mnogo decenija za Britaiju a Vimbldou uzeo jegovbrat Džejmi sa Srpkinjom.Jelenom Jankovic, u mešovitom paru. Da.
    Čnjenica u singlu Endi ali kasnije.Da

    Činjenica da Federer nije podnosio Endija ,svi koji su pratili mečeve i intervjue to znaju. Da.
    Činjenica da Fed bi pre crkao nego dao ili izgubio finale slemma od Mareja.Da.

    DESILO mu se u sudbini da bude Srbija ili kako je Britanci zovu " nedođija" i Novak i to 2 puta a onaj 3.put Srbin Raonic.

    VIDIMO DA NOVAKU NIJE SMETALO. IMA ZA SVE TROFEJA.

    Ali Endiju jeste - jer nije bio realan misleći, glupo i nadmeno zapadnjački, da je samo do njega i da je baš zaslužio samim tim sto dolazi ne iz " nedođije".

    Nameračio se i Zapad da sruši baš Novaka za tili čas i od najvećeg broja bodova baš ga Marej pretekne za pošto poto br 1 na kraju godine. Da. Bio je. Zar je to važno? Očigledno da jeste.A Jeleni Jankovic u nenasilnoj borbi se osporava i omalovažava No1 na kraju - a to keste najvažnije - biti prvi na svetu makar dan - kako reče Hrvat lepotan Mario A. Kad je Hrvat valjda ce se više cemiti njegova izjava na stpskom sajtu.

    Činjenica 2 zlata OI.Da.Da li je u Londonu smeo iko drugi?

    NOVAK JE ČUDO.
    (Nikol Dž. Femija, 2. mart 2021 19:26)

    # Link komentara

  4. Ovaj momak je dao SVE sportu kojim se bavi. Neko bi rekao i previše i možda bi bio i u pravu.
    Marej je osvojio tri grend slem titule, veliki broj mastersa, DVE olimpijske zlatne medalje i završni turnir i uradio nešto što nije niko sem velike trojke u poslednjih 15+ godina a to je da je postao No.1!
    U eri velike trojke, u eri kada su Novak, Rafa i Rodžer etalon savršenosti uraditi takvu stvar i odigrati gotovo celu sezonu dominantno i na kraju lično Novaka pobediti i postati najbolji teniser na svetu je za jednu veliku pohvalu i poštovanje! Na njegovu žalost to je imalo preveliku cenu. Nakon ostvarenog cilja bukvalno se fizički i mentalno raspao u rekordnom roku. Ništa mu nije ostalo. Razboleo se, jer kukovi toliko oštećeni enormnim naporom su izvor konstantnog nesnosnog bola. A sada nakon operacija i veštačkih kukova i sve te patnje se vratiti profesionalnom tenisu je takođe podvig sam po sebi. Samo se zaista nadam da povratkom opet ne rizikuje neku povredu kojom bi postao doživotni invalid. Želim mu sve najbolje i nedostaje turu jer njegovo mesto niko od mlađih nije dostojno nasledio.
    (Janko, 2. mart 2021 18:47)

    # Link komentara

  5. Upravo je opisao i neke (da ih nazovem) osobe ovog sajta koje to govore kada izgubi meč. Ovo je prva Endijeva pobeda na ATP turu od US Opena prošle godine.
    (Kaizo Mario 64k, 2. mart 2021 18:44)

    # Link komentara

  6. Svaka čast za karijeru, ima 34 godine i metalni kuk. Marej stvarno mnogo rizikuje, ipak treba razmišljati o godinama koje dolaze, pitanje u kakvom stanju će telo biti. Da li je sve to vredno rizikovati zbog zdravlja. Sada se Mareju kao bumerang vraća ona 2016. godina, kada je po svaku cenu igrao i čelendžere da bi prestigao Novaka na ATP listi. Totalno pogrešan pristup, od tada Marej ima ogromnih problema i evo dan danas ne može da se vrati u formu.
    (srle, 2. mart 2021 18:40)

    # Link komentara

  7. Sigurno se mnogi i brinu za njega.
    (uvekljubazan, 2. mart 2021 18:37)

    # Link komentara

  8. 4 GS trofeja u zlatnoj eri tenisa. Nisam gledao Samprasa, Agasija, Lejvera... Ali cisto sumnjam u to da je i jedan bio bolji od Endija.
    Nisam voleo meceve sa njim, dosta slican stil igre kao i Novak, cesto sam ga i psovao i vredjao (u zaru borbe), ali iskreno mi se divim, pravo srce sampiona.
    Doneo Britancima toliko cekan Vimbldon, i to u kakvoj konkurenciji. Bravo Andy!
    (svi_redsi_na_jednom_mijestu, 2. mart 2021 18:32)

    # Link komentara

  9. Drž se tunjavi, ne daj na se!
    (Mile, 2. mart 2021 18:29)

    # Link komentara

  10. Svaka cast, majstore!
    Daj sve od sebe, pa koliko traje, zdravlje pre svega.
    Zelim ti sve najlepse.
    (Sve su to velicine, 2. mart 2021 18:26)

    # Link komentara