1. Nema ništa od titule GOAT, zato ćemo mu dati titulu MITP. Kod te titule je najvažniji umjetnički dojam.
    (Sale, 3. mart 2021 07:36)

    # Link komentara

  2. @uuu jbt
    Nemaš ti čime da ukapirao ovo.
    (Fakir može do 100 GS, 2. mart 2021 20:23)

    # Link komentara

  3. Federer je najduze u tenisu i zna biznis. U pocetku je ulagao u PR koje su dodatne izgradile njegov brand/imidz. Sada se reklamira preko proizvoda koje reklamira. Tokom cele prosle i ove godine iako nije igrao bio je prisutan na turnirima preko Rolexovix reklama tako da ruka ruku mije.
    (Mile, 2. mart 2021 17:58)

    # Link komentara

  4. @Dragana-idemo svi tražiti da Federer dobije priznanje za fer-plej igrača 2020. godine. Toliko je bio fer igrač, da je svima pružio priliku da zbog njegovog izostajanja napokon nešto osvoje. Jer, kad je on na turniru, mrka kapa za sve. To što je zadnju GS titulu na AO osvojio prvenstveno zahvaljujući rastrojenom i povrijeđenom Novaku Đokovići, pa i, što ne reći, bezobraznoj prevari Čilića, jer ga niko nije obavjestio da će na terenu, bez ikakvog opravdanog razloga biti krov, pa je čovjek trenirao i pripremao se za drugačiju mikroklimu. Ah da, ipak postoji jedan razlog! Sve je podređeno potrebama najfer tenisera svih veremena u cijeloj vaseljeni. A posebno je fer od njega što nikako nije uticao na ATP da ne zamrzavaju listu mjesecina i tako, bar za kratko svima sačuvao stečene pozicije. On, jadničak, zaista nije kriv što je tako malo duže bio rekorder po broju sedmica na prvom mjestu i sačuvao poziciju među deset najboljih. Ma sigurno nema nikakve veze niti sa odlukom vlasnika turnira u Vimbldonu da ga ne održe. To što bi ga Đoković, vjerovatno, osvojio s pola snage, nema nikakve veze sa odlukom da se turnir ne održi. Posrbno mi je ipresivan fer odnos Federera prema organizatorima, pa i svim učesnicima ovogodišnjeg AO. Pomjeranje turnira za februar, postavljanje ekstra brze podloge. Sve je to ideja organizatora. Ništa Federd nema s tim. Malo mu je dati i tri fer-plej priznanja odjednom. Takvog "ljudinu" svijet nikad nije vidio, a, daće bog, nikad više i neće.
    (Bl, 2. mart 2021 14:35)

    # Link komentara

  5. И најелегантнија... а то се јако рачуна...ништа без елеганције...8.март!
    (mlekadzija, 2. mart 2021 14:34)

    # Link komentara

  6. @ Fakir može do 100 GS

    … Ludnica. Pregled nepotreban.
    (uuu jbt, 2. mart 2021 13:10)

    # Link komentara

  7. @ Nolomani su duhovi neba (šamani)

    … Ludnica. Pregled nepotreban.
    (uuu jbt, 2. mart 2021 13:08)

    # Link komentara

  8. @Dragana
    Rože da je fer plej igrač mogao je makar da pokuša da utiša svoj boks kao onomad Srđana Đokovića. Kad se uvodilo "sokolovo oko" Rože je bio protiv toga znajući da neće moći svojim autoritetom da utiče na neke odluke sudija. Kako Rože zloupotrebljava svoj autoritet i vrši pritisak na sudije osetila je i Marijana Veljović. Fer pleja kod Rožea ni na vidiku...
    (trla baba lan, 2. mart 2021 12:27)

    # Link komentara

  9. - Novak je jednostavno jači od svih i ljudima je to teško da prihvate. Njegov um je toliko jak, veruje u svoje mentalne vežbe, u metode opuštanja, time je uspeo i da umanji bol koliko god je to fizički bilo moguće. I uz pomoć tableta protiv bolova takođe. Novak je isključivo bio koncentrisan na titulu od trenutka kad je kročio u Australiju. Sad ima 18 grend slem titula, verujem da će Rafa uzeti barem još jedan Rolan Garos, tako da je bilo važno da Novak održi korak. Trka je otvorena i biće zanimljivo.

    To sam napisao ali nolomani udaraju minuse. Novak ne igra najbolji tenis, nego je najjači igrač na terenu, uz sve vežbe i treninge koji nemaju veze s tenisom. Kad postaneš fakir, imaš veliku prednost nad normalnim igračima. S obzirom da je meditiranjem promenio i biološki sastav svog tela, ne bi me čudilo da na terenu ostane do svoje 70. godine.
    (Fakir može do 100 GS, 2. mart 2021 11:28)

    # Link komentara

  10. Koliko sam ja upućen u svakom sportu neutralna publika navija za slabije tako da je ovde sve jasno.
    (Vveliki, 2. mart 2021 11:15)

    # Link komentara

  11. Sve može da se kupi, uradi na treningu, nauči ali ljubav publike ne može da se kupi. Federer je ima na svakom terenu na svetu. Čak i u Srbiji!
    (Kako se kreće po terenu!, 2. mart 2021 07:51)

    Netačno. Naklonost i 'ljubav' navijača, glasača, fanova, medija, može i te kako da se 'kupi i/ili isprojektuje. Svako iznad 15 godina starosti to shvata i zna.
    (Mani kao money, 2. mart 2021 10:59)

    # Link komentara

  12. Vanga: " Neko nam je zaljubiška u Fedju i mrzi Mirku pa otud triger"

    Ha ha, a da nije Mirka zaljubiška u Vavrinku pa mu zato dobacivala?;)
    (Dragana, 2. mart 2021 10:10)

    # Link komentara

  13. Čovek je u potpunosti u pravu. Svi mladi žele da budu kao Federer i po ponašanju, stavu i harizmi. Svaka čast i Djokoviću, ali je on daleko od Federera i svi koji toliko gotivite Djokovića, niste u pravu.
    (Dejan, 2. mart 2021 10:06)

    # Link komentara

  14. Najveći tzv. 'nolomani' a ujedno i najgorljiviji pratioci lika i dela Novaka Đokoviča su zapravo svi koji kao vole Rođu i Rafu a spavaju na vestima o Novaku.
    (Čvorović, 2. mart 2021 09:58)

    # Link komentara

  15. @Djido
    Bato, oćemo li?
    Staro gvojze, stari kumulatori, staro gvojze stari kumulatori. Kupujemo sve što je staro, sve što je razodovano. Sve od bakar, gvojze i cčelik! Za kišobrani javite se na kolegu Djida.
    (Milan_PT, 2. mart 2021 09:49)

    # Link komentara

  16. Who is Dkolovic? Hahaha
    (Muamer, 2. mart 2021 09:47)

    # Link komentara

  17. Nije Rodžer dobacivao Vavrinki već Mirka i to je njena sramota zbog nepristojnog ponašanja, verovatno je to radila iz nekog ličnog razloga. Uostalom, ko je fer plej igrač a ko nije toliko puta su sami igrači rekli na kraju sezone.
    (Dragana, 2. mart 2021 09:02)

    Awww, neko nam je zaljubiška u Feđu i mrzi Mirku, otud triger. :)
    (Vanga, 2. mart 2021 09:36)

    # Link komentara

  18. Za redakciju B92,

    imate neverovatan snimak gde Endi Rodik, ranije vrlo poznat po tome sta misli on Novaku, komentarise finale Wimbldona 2019.
    Vrlo realan i objektivan. Odusevio me.

    Pogledajte snimak, pogotovo sa kim Djokovica poredi.
    (Hint -> nosi broj 23.)

    Link - > [link]
    (buha, 2. mart 2021 09:27)

    # Link komentara

  19. ajde ajde smisljajte sta je to on a djokovic nije hahahahhaha
    (Zappex, 2. mart 2021 09:24)

    # Link komentara

  20. @trla baba lan
    Ne, nego je pojam fer pleja da aplaudiraš na poteze rivala kao da si gledalac a ne protivnik. Fer plej je valjda kada se prenemažeš po terenu kad ti ne ide dobro a kad poremetiš protivnika time onda je sve naprasno opet ok. Ko tako radi ima na to pravo svakako ali to definitivno nije fer plej. Rodžer je odustao od tog finala koje uporno pominjete baš iz tog razloga da bi igrao za reprezentaciju i ne bi dodatno pogoršao povredu. To ti je čudno a nije ti čudno da se nekome pogoršava povreda stomačnog mišića a iz meča u meč se kreće bolje i udara jače? Znači kada Rodžer kaže da je povredjen on laže a kad Novak kaže da je povredjen to je istina iako je Rodžer tada odustao od igre a Novak nastavio turnir. Ne sumnjam u te povrede niti ulazim u to, svakom nek je na čast ako izmišljs ali me nerviraju komentari u vezi toga i kako se Federer predstavlja kao lažov a Novak kao svetac i polubožanstvo. Nije Rodžer dobacivao Vavrinki već Mirka i to je njena sramota zbog nepristojnog ponašanja, verovatno je to radila iz nekog ličnog razloga. Uostalom, ko je fer plej igrač a ko nije toliko puta su sami igrači rekli na kraju sezone.
    (Dragana, 2. mart 2021 09:02)

    # Link komentara

  21. Импресиван јесте, али није племенит као Ђоковић, а и све рекорде ће Новак ускоро оборити. Питање је ко је "најимпресивнији".
    (Baki, 2. mart 2021 08:59)

    # Link komentara

  22. Naprotiv, neće da reskira, dok traje Covid; zašto bi se maltretirao, ipak je to GOAT bio i ostao. Pojam fer-pleja sve suprotno od današnjeg br1 Novaka.
    (Andjela, 01. mart 2021 22:43)

    Бррр колико једа, какво сагледавање...
    (Урке, 2. mart 2021 07:57)

    Kakvo bre sagledavanje!? Vidiš da se radi o jednoj budali i provokatoru!
    (Djido, 2. mart 2021 08:30)

    # Link komentara

  23. Jadan igra iz zavisti i pakosti prema Novaku jer vidi giljotinu. Sreća pa mu oko ovoga prave hvalospeve da je divan a ne ljigav, te neće siliti Novaka u penziju pre 40.
    (Redster ?????, 2. mart 2021 08:26)

    # Link komentara

  24. Sport je zabava.

    Naravno da je za njegovu sliku vazna i medijska kampanja koja ga je pratila skoro celu karijeru, ali ni to nije nezasluzeno. Federer je spoj elegancije i uspeha, ono sto nemaju ni Novak ni Rafa. Oni su vise ratnici.

    Da se vratim na prvu recenicu - sport je zabava. I onda kad imate igraca koji igra na ovaj nacin i koji je toliko uspesan, onda nema druge nego reci ovo sto je Henman izjavio.
    (dule, 2. mart 2021 08:23)

    # Link komentara

  25. To je štoje., I da Nole dobije još 20 titula više, Rafael je rafa a Federer je Federer. Na primjer, ak James pobijedi još 20 titula nikad neče biti ili ugroziti Đordana. Niti Če Luis Hamilton ikad biti Šumaher
    (crna guja, 02. mart 2021 08:04)

    Niti si ti neko ko može da priča takve stvari....
    (Šou Biznis, 2. mart 2021 08:21)

    # Link komentara

  26. Jedino će mu to i ostati od zapadnoga projekta a to je ta neizmerna ljubav vas ljigavaca a našem Srpskom sokolu sve ostalo i naša(što je i najbitnije)prava Srpska ljubav.Živeo najbolji i najveći Srbin.
    (Ljubo, 2. mart 2021 08:12)

    # Link komentara

  27. Pa za tebe mozda za mene je Novak naj laf medju nas cigani
    (Kiza, 2. mart 2021 08:04)

    # Link komentara

  28. @gogi
    To je štoje., I da Nole dobije još 20 titula više, Rafael je rafa a Federer je Federer. Na primjer, ak James pobijedi još 20 titula nikad neče biti ili ugroziti Đordana. Niti Če Luis Hamilton ikad biti Šumaher
    (crna guja, 2. mart 2021 08:04)

    # Link komentara

  29. Naprotiv, neće da reskira, dok traje Covid;zašto bi se maltretirao, ipak je to GOAT bio i ostao. Pojam fer-pleja sve suprotno od današnjeg br1 Novaka.
    (Andjela, 01. mart 2021 22:43)
    Бррр колико једа, какво сагледавање...
    (Урке, 2. mart 2021 07:57)

    # Link komentara

  30. Sve može da se kupi, uradi na treningu, nauči ali ljubav publike ne može da se kupi. Federer je ima na svakom terenu na svetu. Čak i u Srbiji!
    (Kako se kreće po terenu!, 2. mart 2021 07:51)

    # Link komentara

  31. 20, 103, 310...
    (GOAT, 2. mart 2021 07:43)

    # Link komentara

  32. Pa covek gde god da se pojavi za njega navija 80% navijača. Nez jel stvarno ne kapiras ili nećeš da shvatis namerno da će čovek u očima mnogih biti najveći ikad koji se bavio ovimj sportom
    (defo, 01. mart 2021 22:47)

    Koliko mi je drago sto je Djokovic zbog ovakvih unistio karijeru Federeru.
    (Horhe, 1. mart 2021 23:01) # Link komentara

    Kada neko kaze da mu je drago da je Novak unistio karijeru Federeru, onda shvais koliko ima nesrecnih ljudi u ovoj zemlji koji zive od mrznje. Za njih nema spasa.
    Federer je davno izjavio da je svestan da kao sto je on Samprasa presao u GS titulama tako ce neko i njega.....ON JE NORMALAN i pre svega inteligentan sportista. Sada je RF 20 RN 20 NDJ 18. Ne zaboravite, kad masina stane stala je.....i vodite ljubav, a ne rat, mrznja vam nista dobrog nece doneti, mozete da navijate, a da ne mrzite. Ne boli, probajte! Molim moderatora da objavi, hvala.
    (alan ford, 2. mart 2021 07:33)

    # Link komentara

  33. Da nije bilO Novaka, sigurno bi bio GOAT.
    (Pera Ložač, 2. mart 2021 07:24)

    # Link komentara

  34. Ne teeba kriviti ljude koji misle da su evropski tigar i lider u regionu sto im je Nolo goat.To tako ide i tu nema rasprave. Uzaludna je
    (Pedroni, 2. mart 2021 07:19)

    # Link komentara

  35. Onda mu cestitajte praznik bar,valja se.
    (Nenad 47, 2. mart 2021 07:19)

    # Link komentara

  36. Oooooo Rozije, volimo te mi!
    (Nolo, 2. mart 2021 07:17)

    # Link komentara

  37. Ja nisam nikada video tog Federera. Kažu da ima čak 40 godina !! Kao moja baka.
    (štene od VUKa, 2. mart 2021 07:13)

    # Link komentara

  38. Feder moze da se vrati u velikom stilu ali da pobedi dobro spremljenog Novaka male su sanse. Vraca se da pokusa i sigurno ce biti spreman uprkos svojim godinama.
    (Drago, 2. mart 2021 06:59)

    # Link komentara

  39. @Andjela

    Očekuj zanimljive odgovore na svoj komentar...
    (CroFed, 1. mart 2021 22:51)

    Po nepismenosti se lako provaljuje da je Anđela u stvari King Roger. A na tu spodobu ni ukućani više ne obraćaju pažnju. Zato jadničak i dolazi ovde na sajt...
    (Milan_PT, 2. mart 2021 06:45)

    # Link komentara

  40. Karizmaticni su bili Borg, Lendl, Agasi,Noa ... Federer je poznat po jednorucnom bekhendu i servisu. Po lomljenju reketa i dzemperu. Ovi sto od juce gledaju tenis ne znaju da je lomio par reketa po mecu dok je bio mladji.
    (Pop, 2. mart 2021 06:42)

    # Link komentara

  41. @Andjela

    Pojam fer- pleja? Jel to kad angažuješ ženu iz lože da se dernja na najboljeg druga i saigrača u reprezentaciji u polu finalu mastersa ,pobediš, na finale ne izađeš simulirajući povredu a za par dana bez problema osvojiš Dejvis kup?
    (trla baba lan, 2. mart 2021 06:24)

    # Link komentara

  42. Evo je i nova titula koju ce drzati Federer. Najimpresivnija licnost.

    Pa nista, Novace, jedno 25+ GS titula pa mozda i ovu titulu preotmes.

    Patnja zapdanjaka je prelepa....
    (Hagiano, 2. mart 2021 06:10)

    # Link komentara

  43. Federer ima veliki ugovor sa sponzorima.Taj ugovor ima klauzule(naslućujem koje)i Federer se mora pojavljivati na sceni.Deo tog ugovora se odnosi i na medijsko pojavljivanje.Igra,neigra,operiše se,ne operiše,najbolji je,nije najbolji....Sve spekulacije su deo medijske akcije.
    On potiče iz dela sveta koji ima ogromnu medijsku moć i deo njegovog tima i sponzora,znaju šta sve treba ciniti.
    Ako ste zapazili poredjenje Novaka i Federera u broju odigranih mečeva sa igračima iz prvih deset,gde je Novak bolji i u procentu i ima više odigranih mečeva sa prvih deset.Pitao sam se kako je to moguće,ako znamo da Rodžerova karijera duže traje.Jedino je moguće da je žreb ipak dirigovan u korist onih koji imaju neki povoljniji status.Juče je ta analiza bila i ja nisam uspeo da nadjem smislen odgovor na tu sportsku neuobičajenost.
    Voleo bih da se to pokaže i za Rafu.Možda je već sve složeno u njihovim sportskim biografijama.
    Neki logičan zaključak:
    Novak ima bolji medjusobni skor sa Rafom i Rodzerom.
    Novak ima bolji skor u susretima sa prvih deset sa liste.
    Novak ima više mečeva sa prvih deset sa liste.
    Novak ima najviše sedmica kao broj jedan.
    Sad bi trebao broj mečeva,titula,finala,polufinala.....Ima to,ali treba dati neku važnost tim titulama....Šta racunati?
    GS,Turnire od 1000,500,250.....i ukupan skor (nivo dosega na svakom)....
    Rodzeru i Rafi,kao teniserima kapa dole,ali dok ovo pišem,sve mi nešto šapuće da je Novak najbolji.
    Evo još jedne kvale:u osvajanju svake velike titule prolazili su kroz neki žreb.Koga su pobedjivali na tom putu?Izgleda da je Novak pobedjivao češće i više ove iz prvih deset.
    Sport je rezultat i tu se ne treba mudrovati.
    Taj rezultat,kad bas hoces najboljeg da izdvojiš,je merljiv samo rezultatom.Zašto:Pa imaš zonglere i oni zabavljaju publiku i deluju savrseno,ali kad izadju na takmicarski mec(u sportu je nadmetanje za rezultat smisao)onda bivaju pobedjeni....
    Vi se ovde nadmecete u tome kome dajete prednost.Bez merenja rezultata to nije objektivan sud.To je utisak.Utisak je ono sto šalje nasa emotivna strana.Rezultat je ono sto kaže semafor(na njemu su brojke koje nastaju u meču po postojećim pravilima,uz sudiju i protokol).
    Da li semafor već kaže ko je,za sada najbolji?
    (Djed Gavrilo, 2. mart 2021 03:39)

    # Link komentara

  44. Pokazaće se vrlo brzo koliko Federer može da igra. Godine i povrede su teško, ako i uopšte moguće stvari koje su jednostavno prebrodive.
    (Milos Radunkovic, 2. mart 2021 02:08)

    # Link komentara

  45. Federer je gospodin koji igra tenis,
    svi ostali su tenisači.
    (Mantis, 2. mart 2021 02:02)

    # Link komentara

  46. Federer i nadal su kao porše i ferari a Novak kao antigravitaciska lađa koja šeta kroz vreme.
    (slaviša šmigič, 2. mart 2021 01:14)

    # Link komentara

  47. Sve ima svoj završetak.Rođeni bi mogao da zaigra na kupu Fontane na N.Bgdu,toliko koliko je fascinantan.Nole gromada u ferpleju,rezultatima,pobedama nad svima u ovom veku.Njegove rekorde i savršenstvo neće niko nadmašiti
    (ujka sa Fontane, 2. mart 2021 00:34)

    # Link komentara

  48. Najimpresivniji verovatno,ipak impresivno deluju oni dzempercici na njemu,impresivna je i ona valovita frizurica a tek je impresivno sto zenstvenije deluje od Mirke.Posebno je impresivno sto od tolikog forsiranja kao najboljeg ikad ostade da impresije se oslikavaju u pirueti i umetnickom dojmu.E moj impresivni Rodzere...
    (RUDO, 2. mart 2021 00:30)

    # Link komentara

  49. Pa covek gde god da se pojavi za njega navija 80% navijača. Nez jel stvarno ne kapiras ili nećeš da shvatis namerno da će čovek u očima mnogih biti najveći ikad koji se bavio ovimj sportom
    (defo, 1. mart 2021 22:47)

    Potpuno je irelevantno ko će i šta predstavljati u očima većine ili manjine i bla bla bla. Ono što ostaje za istoriju i čemu će težiti buduće generacije tenisera su rezultati i rekordi. Pa samo zamislimo da li će se za 20 godina voditi polemike ko će da nadmaši Federerove sponzore i broj navijača ili će težnja biti na dostizanju i obaranju teniskih i sportskih rekorda. Ovaj patetični narativ o najvoljenijem stvarno prelazi u opsesiju, držanje za vazduh.
    (Dr Who, 2. mart 2021 00:25)

    # Link komentara

  50. GOAT je onaj koji tenisu donosi najveću gledanost i novac, a pretpostavljam da je to Federer. Novaku želim da obori sve njegove rekorde.
    (NikolaKG80, 2. mart 2021 00:22)

    # Link komentara

  51. Đoković nije oborio sve rekorde i neće ih oboriti, igra jak tenis, danas najjači, ali to je zato što je specijalnim životom i treningom od sebe napravio fakira. Moj prijatelj Lorenco Sonego javio mi se danas i ja sam ga upitao - koji su to udarci Noloa a da su najbolji svih vremena. Odgovorio mi je: on ima samo jedan udarac, dvoručnu bekhend dijagonalu, svi ostalu su prosečni ili slabi (smeč, volej, drop-šot, forhend ništa posebno), ali on toliko može da trči i da prebacuje lopticu unedogled, zato u svetu nije omiljen kod navijača, igra mu je dosadna i gladijatorska. Ukoliko ga neko dohvati kad nije u punoj kondiciji, ili kad je umoran, dobiće ga. Ja sam ga odučio, u Beču, od tenisa. Onda je otišao u Pariz gde ga je Nadal očerupao, jer nije imao snage da trči kao tibetanski šaman ili hinduistički fakir. Za Melburn, u doba korone, dok su drugi uglavnom životarili, on je sve učinio da dođe najspremniji. Dab li izdržati da se za svaki turnir, do kraja godine, priprema kao za Melburn? Pa već tri godine on je mnogo bolji u prvoj polovini sezone nego u drugoj. Rekao mi je i ovo: kako nolomani znaju da Federer posle odmora i oporavka neće nikad ništa da osvoji? Nolomani sve znaju, moj odgovor.
    (Nolomani su duhovi neba (šamani), 2. mart 2021 00:17)

    # Link komentara

  52. Pojam fer pleja: džemper na završnom čime je oduzeo Novaku verovatnu pobedu više u međusobnom skoru, plakanje posle poraza od Rafe u Austreliji 2009. godine, prstić na RG 2011., komentar na Novakov projektil pri 40:15 na US openu...Šta reći o suludim ciframa koje traži od rodnog Bazela, stalnom traženju večernjih termina od organizatora koje po pravilu i dobija čak i kada je broj 17 na listi kao u Australiji 2017. Protiv Novaka mu na GS turnirima ne pomaže ni to, kao ni ostrašcćena publika. Zamislite samo klub koji u Ligi šampiona sve utakmice igra na gostujućem terenu i većinu dobija. Za to pored vrhunskog kvaliteta treba da budeš i mentalna gromada. Medijska mašinerija i prebogati sponzori uzaludno pokušavaju da spreče ono što je neizbežno...
    (Godzila, 2. mart 2021 00:14)

    # Link komentara

  53. Federe je tezak 10milijardi,evrova,sa dokazima.
    (provereno, 2. mart 2021 00:12)

    # Link komentara

  54. A kazu i da je RF najbolje radio domaće u školi...
    (Darvin, 2. mart 2021 00:12)

    # Link komentara

  55. Naprotiv, neće da reskira, dok traje Covid;zašto bi se maltretirao, ipak je to GOAT bio i ostao. Pojam fer-pleja sve suprotno od današnjeg br1 Novaka.
    (Andjela, 1. mart 2021 22:43)

    Tako je, živi primer fer-pleja 'dok traje Covid, zašto bi se maltretirao' on za svoj sport da ne propadne, kada toliki obični teniski smrtnici će da 'reskiraju' za njega a on da profitira iz tuđe hrabrosti i volje. Naravno da je on sve suprotno od Novaka i hvala kosmosu na tome.
    (Votson, 2. mart 2021 00:10)

    # Link komentara

  56. Navijam da se vrati da ga Nole odere jos koji put.
    (Darvin, 2. mart 2021 00:09)

    # Link komentara

  57. Ovaj Englez Henman je neverovatno normalan i realan čovek...
    (arnold, 2. mart 2021 00:03)

    # Link komentara

  58. Ako pored Dominika Tima, Rubljova i Šapovalova, osvoji Dohu Federer posle pauze od godinu dana i u 40 godini, onda komotno svi oni mogu da ostave tenis.
    (srle, 1. mart 2021 23:56)

    # Link komentara

  59. @Horhe

    Unistio hahahahahahahahaha
    Isto da James uzme 7 titula I da kažeš uništio karijeru Jordanu xDDD
    (Gogi, 1. mart 2021 23:26)

    # Link komentara

  60. Maravno fa se ne vraće zbog tenisa jer teško da može ozbiljno igrati jer nije mogao ni pte operacije.Vraća se zbog love koju voli više od svega iako je zvanično već zaradio milijardu.
    (mandy, 1. mart 2021 23:24)

    # Link komentara

  61. RF je tenis.
    (Nolo, 1. mart 2021 23:12)

    # Link komentara

  62. Topi se Fedeksova razlika na GOAT listi, danas 38 poena razlike.
    (BLuka, 1. mart 2021 23:01)

    # Link komentara

  63. Pa covek gde god da se pojavi za njega navija 80% navijača. Nez jel stvarno ne kapiras ili nećeš da shvatis namerno da će čovek u očima mnogih biti najveći ikad koji se bavio ovimj sportom
    (defo, 01. mart 2021 22:47)

    Koliko mi je drago sto je Djokovic zbog ovakvih unistio karijeru Federeru.
    (Horhe, 1. mart 2021 23:01)

    # Link komentara

  64. @Andjela

    Očekuj zanimljive odgovore na svoj komentar...
    (CroFed, 1. mart 2021 22:51)

    # Link komentara

  65. @DJole

    Pa covek gde god da se pojavi za njega navija 80% navijača. Nez jel stvarno ne kapiras ili nećeš da shvatis namerno da će čovek u očima mnogih biti najveći ikad koji se bavio ovimj sportom
    (defo, 1. mart 2021 22:47)

    # Link komentara

  66. Naprotiv, neće da reskira, dok traje Covid;zašto bi se maltretirao, ipak je to GOAT bio i ostao. Pojam fer-pleja sve suprotno od današnjeg br1 Novaka.
    (Andjela, 1. mart 2021 22:43)

    # Link komentara

  67. Mislim da Dohu igraju i Tim A. Rubljova Šapovalov I da Federer ne može osvojiti.
    (čivijaš, 1. mart 2021 22:40)

    # Link komentara

  68. Najveci ikada.
    (Kaiser Roger, 1. mart 2021 22:38)

    # Link komentara

  69. tenis opasno ide dole tako da on i pojedini tehnicari sa malo forme mogu jos dugo opstati.
    (strucnost ispred politike, 1. mart 2021 22:28)

    # Link komentara

  70. Federer je nesumnjivo jedan od najvećih sportista ikad !?
    Međutim, očekivati od njega da u 39. godini i posle duge pauze, uzrokovane teškom povredom i operacijom, napravi rezultat kojim bi poboljšao rejting je nerealno. Nije nemoguće, ali ako osvoji titulu u Dohi , učesnici turnira bi trebalo da okače rekete o klin !
    (Boris Banović, 1. mart 2021 22:28)

    # Link komentara

  71. Ako nije vise GOAT, onda moze i najimpresivniji. Neki epitet mu moraju nakaciti.
    (ime, 1. mart 2021 22:27)

    # Link komentara

  72. Hvala Tim sto uvijek hvalis Novaka, sto si jedan od najkorektnijih Engleza. Hvalis i Federera, lijepo od tebe, ali znamo da Novaka vise cijenis :)
    (Go Pro, 1. mart 2021 22:24)

    # Link komentara

  73. Ovo će biti priča kada Đoković obori sve rekorde... Ko je bio najbolja ličnost i ovakve gluposti. Strava dokle idu.
    (DJole, 1. mart 2021 22:20)

    # Link komentara