Misteriozna bolest napala Rafu Nadala?

Španski teniser Rafael Nadal u 2021. godini ne uspeva da prikaže svoje pravo lice na terenu, jer ga je u Australiji mučila povreda leđa.

SS Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Gotov je..
    (Milos, 2. mart 2021 16:45)

    # Link komentara

  2. Rafa je teniser i džentlmen. Želim mu svako dobro.
    (Z49, 1. mart 2021 22:58)

    # Link komentara

  3. U redu, ne znam kako su administratori odobrili ovaj bezobrazan komentar, ali neka ti bude.Ja sam objasnio da OI ne znaci nista, ili barem jako malo u odnosu na ostale parametre.
    (Nemanja Milosevic, 26. februar 2021 18:43)

    Ma nisi ti ništa objasnio. Furaš tu neku priču, ne prestaješ. Ajde malo promeni ploču. Ako ti smeta vredjanje, ti osvoji vlast pa ukini anonimnost na internetu. Moje pravo da budem anoniman, sve dok može i dozvoljeno. Kao neki igrači na terenu, sve je dozvoljeno dok nije zabranjeno ha,ha,ha.( da li sam folirant?, ne znam, koga briga kad mogu idoli takvi da budu). Na primer kad napišeš "Gde ste hejteri?"( postoje vidjeniji hejteri ha,ha) Onda dobiješ onakav komentar od hejtera pomiri se. Valjda treba ovde da se piše o teniserima. A ne šta je neko drugi pisao, pa gde ste, gde ste? Evo nas.. A ti sve vreme šta drugi pišu. Uf, nekad sam ja bio korektan, šta ću pokvarilo me društvo, hejteri sa interneta. I poklekao i počeo i ja da vredjam. Valjda će mi Bog oprostiti. A vidiš misliš da su drugi glupi,( i još se čudiš, bože?) misliš da bi ja napisao takav komentar da ne može da se pusti?? Što se tiče ogledala, ne mislim o sebi ništa posebno, osim što se mnogi se kače na moje postove i vredjaju. Ti kao reaguješ kad se vredjaju drugi, baš te briga.Žao mi tvoja greška što se potpisuješ!(zicer)

    P.s Moram ipak da ti se izvinim. Ne da sam bio preterao. Nema opravdanja, iznervirao me tvoj potpis.(što se neko potpisuje, kad lete uvrede na sve strane)
    (piši brate nolomane, malo realnije ipak imaš 25 godina, 1. mart 2021 10:34)

    # Link komentara

  4. Novakov sam navijač, ali ova i ovakva vest me je rastužila.
    Iskreno se nadam da će se ispostaviti da nije tako...
    (Chana, 1. mart 2021 09:13)

    # Link komentara

  5. Rekao sam da Nadal ima sva 4 slema i dva zlata u singlu i dublu. Dakle ima sve sto se moze osvojiti.
    (Beks, 28. februar 2021 21:52)

    Nema osvojen zavrsni turnir, sto je mnogo bitnije od bilo kakvih olimpijskih medalja.
    (Dragisa, 1. mart 2021 06:56)

    # Link komentara

  6. (e nolomani, nolomani kao da se ne znamo, 1. mart 2021 03:59)

    Vau, bilide su provalili novu rec "nolomani", ponavljau je kao papagaji i misle da time vredjaju ljude koji navijaju za Djokovica, a u stvari su samo bilide i nista vise.
    (Dragisa, 1. mart 2021 06:54)

    # Link komentara

  7. DU teniskom bodovanju zlatna olimpijska medalja nema veliki značaj.
    @BL 

    Tenis se od Open Ere menjao( turniri).Ono što je isto su GS titule i nedelje na prvom mestu. Koliko su važni GS ukinuli su finala mastersa u 5 mogućih setova, da igrači dodju zdravi na GS(budu pred sam slam). Što se tiče mastersa ,nepravda je što nema na travi. To što ti nazoveš nekim imenom masters a ništa se ne razlikuje od turnira 500. Razlikuje se samo za igrače koji dolaze (najbolji). Sama igra ne. Za turnire na travi ne važi, svi dodju, okej podele se na Hale i Kvins. Onda završni turnir. Možes i čak 2 meča da izgubiš i da osvojiš. Kao razlika je igraš sa najboljima, ali trebaš da ih pobediš samo u najbitnijim mečevima. I da ona dva meča Nadal- Federera u 5 setova, pre ukidanja na običnim mastersima u finalu su epska( i poslednja). I ZM i uvek ista podloga beton.(ako promene približi će GS). Gde je tu Olimpijada jer je tenis vraćen tek 1988? Do sada su finala bila u 3 dobijena seta( ako ne promene ove godine) ne igra se uvek na istoj podlozi. Ali može da dobije na značaju za x godina, nikad se to ne zna! Sada ako želiš realno da gledaš sve je to nivo ispod GS titula. ( na pr zašto je bitnije to sve oko mastersa, nego ukupan broj titula?reklama da su velike titule?)

    A šta znamo? :)
    Da se osvoji zlatna medalja na OI, nijedan ovakav komentar nipodoštavanja se nebi pročitao od strane nolomana kao tvoj, hvaljenje i likovanje da. Goat titula vam je
    uključila mozak na struju i baguje te!
    (e nolomani, nolomani kao da se ne znamo, 1. mart 2021 03:59)

    # Link komentara

  8. Moras da objasnis,sta to znaci da Nadal ima osvojena sva 4GS u singlu kako kazes? I Novak ima sva 4 GS? Dalje, ako si mislio u kalendarskoj godini, to nemaju ni Rafa ni Novak. Ni Rodzer. Ako si mislio da je u jednom trenutku neko imao sva 4 GS, zlatni slem, koji su bili u njegovom posedu, to je imao Novak a nije imao Rafa. U stvari nema niko u istoriji open ere. Tako da ja ne razumem, sta si hteo da kazes?
    (xxx, 28. februar 2021 20:27) 

    Ha,ha, ha imao Nolo , a nije imao Rafa. A u stvari niko u istoriji open ere nema. Saznali smo da Rafa i Nolo ne igraju open eru. Ha,ha O dete, dete, nolomanu, sve ovo može da se iz googla na internetu! Ja mislio da deca umeju da koriste internet, a ona samo da se prepucavaju!

    P.s zlatni slem, uf zbunjen sam Nolo osvojio zlato?, Ipak ponekad omaškom nesveno priznaju da boli neupeh na Olimpijadi!
    (noloman mali, savladjuje gradivo, simpatično :), 28. februar 2021 23:48)

    # Link komentara

  9. Izliječiće ga Dr Novak na RG...
    (djape, 28. februar 2021 23:02)

    # Link komentara

  10. Nego, pisite vi bolje o misterijama nad mistetijom kako sa puknutim misicem moze da se hoda, a tek osvaja turnir i to GS??? Ili je to izmisljena povreda, tj FOLIRANJE, ili je to neka konjska doza dopinga, lekova, hemije da se izdrzi do kraja, sva je prilika da je i foliranje i doping...cetvrto nema.
    (aleksa, 28. februar 2021 22:39)

    # Link komentara

  11. @civijas
    Doping, ooo doping? Mislis ono kad je Sarapova ,,uhvacena" pa je kaznjena neigranjem, a neko drugi (cik pogodi ko) je uhvacen i kaznjen nekoriscenjem istog pa nije mogao da dobaci preko cetvrtfinala u periodu od nekih 2g (odma posle osvojenog jedinog garosa 2016) pa je pao na ono cuveno 22.mesto? Sto istovremeno znaci da on bez jeli TOGA ne bi nikad ni prosao dalje od cetvrtfinala. O foriranju ne treba trositi reci, to smo videli koliko pre desetak dana, mislim najsveziji primer, a toga imamo na skoro svakom turniru, te stoga, kad hoces da budes duhovit, ti razmisli dva puta jer je tvoj idol namazan puterom viseslojno.
    (aleksa, 28. februar 2021 22:23)

    # Link komentara

  12. Ako je to tako, onda je to tužno!
    (+MAKSIM, 28. februar 2021 22:19)

    # Link komentara

  13. Svi znaju da od toga odavno boluje, da nosi anatomske patike specijalno napravljene za njega. Svi takodje znaju da je beton smrt za njegova kolena i NORMALNO je da izbegava ili se bar trudi da manje turnira igra a da nadoknadjuje na sljaci, posto je sljaka manje pogubna za kolena, otuda to da sljaku uvek igra. Ja mislim da ovo zna svako ko prati tenis malo duze, a ovi sto su sada kao iznenadjeni, samo pokazuju neznanje i neinformisanost. Jako je smesno nazvati nekoga folirantom kada smo svedoci sta se desilo i ko je stvarno folirant koliko pre desetak dana. Ali, ovim tekstovima se zeli skretati paznja sa performansa od onomad kad je ceo svet horski proglasio nekoga za foliranta nad svim sportskim folirantima sa nazovi povredom puknutog misica, i koji je od samog pocetka karijere poznat po tome.
    (aleksa, 28. februar 2021 21:54)

    # Link komentara

  14. Rekao sam da Nadal ima sva 4 slema i dva zlata u singlu i dublu. Dakle ima sve sto se moze osvojiti.
    (Beks, 28. februar 2021 21:52)

    # Link komentara

  15. O Nadalovim problemima sa koljenima znaju i ptice na grani. Jedino je čudno da u Australiji cjelo vrijeme insistira na bolovima u leđima. Nadalova leđa su poprilična, pa je malo zbunjujuće na šta je tačno mislio. Odustao je i od dva naredna turnira zbog tih leđa, s tim da je sa jednih stigla priča o traženju više novaca. A onda, bum- Nadal ima neku gadnu boljku. Zatim u drugoj rečenici ide kako se boljka drži pod kontrolom specijalnim patikama. Sveznalice (ne mislim ništa ružno pod tim) u komentarima spominju da on takve patike nosi gotovo cjelu karijeru. Neosporna je činjenica da Rafael Nadal igra žestok tenis, a to troši tjelo. Često se povlačio zbog povreda, ali gotovo nikad u sezoni šljake. Nije ista stvar otrpiti bolove i i izgurati jedan turnir i vraćati se skoro svake godine nakon teških povreda i pobjeđivati na šljaci kao da ni dana nije bio odsutan. Da li te magične patike imaju takvu moć? Sumnjam. Da li Nadal ima problema s nogama. Vjerujem da ima. Da li je on supermen s natprirodnim sposobnostima savršenog oporavka (iako samo na određeno vrijeme)? Ne vjerujem. Ako sve te godine rizikuje da bude teški invalid, on je poprilično neodgovaran, da ne kažem glup. Ili neko malo pretjeruje.
    Bilo kako bolo, ovaj put su počeli stvarno od početka sezone sa pričom o njegovim problemima. Pitanje je samo da li je to priprema alibija za loše rezultate (leđa-AO) ili zamazivanje očiju protivnicima. Strpićemo se do šljake i sami utvrditi o čemu se radi.
    (Bl, 28. februar 2021 20:30)

    Uprkos mogućnosti da budem tretiran kao Nadalov drveni advokat, moram da pokušam da objasnim neke detalje. Ko god je imao problem s kolenima, pa i stopalima, čak i ako nije aktivan sportista, zna da nije isto hodati po betonu i zemlji ili travi. Još ako se umesto hodanja trči i skače nekoliko sati i tako iz dana u dan, najzdravija kolena kod sportista laganih kao balerine trpe oštećenja. Nije nelogično da Nadal lakše podnosi igru na šljaci, gde ima fenomenalne rezultate i na travi gde su rezultati slabiji, ali i dalje impozantni, nego na betonu. Ni na betonu uopšte nije lak protivnik i protiv većine je favorit. Ne tvrdim da je oko njegovih povreda i eventualnih "povreda" sve transparentno, ali ga ne bih optuživao za nečasne radnje zbog situacije koju ne razumem. Konačno, bolje je kad igra, najslađe su mi Đokovićeve pobede protiv najvećih rivala.
    (Čovek od jedne knjige, 28. februar 2021 21:23)

    # Link komentara

  16. Svi iz velike trojke imaju osvojen po bar jedan od sva četiri GS. Iako sa 18 GS zaostaje za drugom dvojicom, Novak Đoković je jedini koji je u jednom momentu bio vlasnik sva 4 GS pehara. Nažalost ne u jednoj godini. Ne možeš u istu ravan stavljati GS turnire kojih su 4 u jednoj godini i olimpijadu koja se igra jednom u četiri godine. Dakle, uz jedan olimpijski, treba odigrati 16 GS turnira. U teniskom bodovanju zlatna olimpijska medalja nema veliki značaj.
    Svaki teniser je želi osvojiti, jer je to olimpijada, ali za ATP liste nije od posebnog značaja.
    (Bl, 28. februar 2021 21:11)

    # Link komentara

  17. dokle bre vise!!!!!!!!
    (alan ford, 28. februar 2021 20:51)

    # Link komentara

  18. Dr. Fuentes odredio diagnozu odavno Foliritis akutni i doping.
    Nole razbijaj to bez milosti. Najbolji si ikad.
    (čivijaš, 28. februar 2021 20:48)

    # Link komentara

  19. Citao sam o ovoj bolesti. Uglavnom se javlja oko 40-te i traje do 60-te. tako da Rafa jos uvek ne ispunjava uslove da boluje od nje.
    (Vladimir, 28. februar 2021 20:47)

    # Link komentara

  20. Misteriozna bolest koja ga napada na betonu i zaleci se kad pocne sezona na sljaci.
    (Karlo Prvi, 28. februar 2021 20:40)

    # Link komentara

  21. O Nadalovim problemima sa koljenima znaju i ptice na grani. Jedino je čudno da u Australiji cjelo vrijeme insistira na bolovima u leđima. Nadalova leđa su poprilična, pa je malo zbunjujuće na šta je tačno mislio. Odustao je i od dva naredna turnira zbog tih leđa, s tim da je sa jednih stigla priča o traženju više novaca. A onda, bum- Nadal ima neku gadnu boljku. Zatim u drugoj rečenici ide kako se boljka drži pod kontrolom specijalnim patikama. Sveznalice (ne mislim ništa ružno pod tim) u komentarima spominju da on takve patike nosi gotovo cjelu karijeru. Neosporna je činjenica da Rafael Nadal igra žestok tenis, a to troši tjelo. Često se povlačio zbog povreda, ali gotovo nikad u sezoni šljake. Nije ista stvar otrpiti bolove i i izgurati jedan turnir i vraćati se skoro svake godine nakon teških povreda i pobjeđivati na šljaci kao da ni dana nije bio odsutan. Da li te magične patike imaju takvu moć? Sumnjam. Da li Nadal ima problema s nogama. Vjerujem da ima. Da li je on supermen s natprirodnim sposobnostima savršenog oporavka (iako samo na određeno vrijeme)? Ne vjerujem. Ako sve te godine rizikuje da bude teški invalid, on je poprilično neodgovaran, da ne kažem glup. Ili neko malo pretjeruje.
    Bilo kako bolo, ovaj put su počeli stvarno od početka sezone sa pričom o njegovim problemima. Pitanje je samo da li je to priprema alibija za loše rezultate (leđa-AO) ili zamazivanje očiju protivnicima. Strpićemo se do šljake i sami utvrditi o čemu se radi.
    (Bl, 28. februar 2021 20:30)

    # Link komentara

  22. (Beks, 28. februar 2021 19:37)

    Moras da objasnis,sta to znaci da Nadal ima osvojena sva 4GS u singlu kako kazes? I Novak ima sva 4 GS? Dalje, ako si mislio u kalendarskoj godini, to nemaju ni Rafa ni Novak. Ni Rodzer. Ako si mislio da je u jednom trenutku neko imao sva 4 GS, zlatni slem, koji su bili u njegovom posedu, to je imao Novak a nije imao Rafa. U stvari nema niko u istoriji open ere. Tako da ja ne razumem, sta si hteo da kazes?
    (xxx, 28. februar 2021 20:27)

    # Link komentara

  23. Ova prica je stara koliko i Nadalova velika karijera, ok je podsetiti ove sto previse laju, ako ste to hteli onda bravo, a ako ste hteli nestko negativno, sto inace radite u poslednje vreme (tacnije od cuvenog gazenja u Parizu na RG) onda ste mnogo jadni.
    U svakom slucaju Nadalu sve najbolje zelim, da prevazidje ove bolesti i povrede i da vidimo jos slicnih gazenja.
    (aj da pitam, 28. februar 2021 20:02)

    # Link komentara

  24. Napala ga još 2005!!! O ovome je pisano više puta. Iz naslova i teksta izgleda kao da ga je napala sad za vreme AO...
    (x, 28. februar 2021 20:00)

    # Link komentara

  25. @
    pa ima i vise nedelja i mastersa i sva 4 u nizu,zlatni masters puta 2,zavrsnih vise,na kraju godine 1 i to vise a da vodi i medjusobnim,vimbldon je tu negde kao i AO.
    (Dex, 28. februar 2021 19:47)

    # Link komentara

  26. Da nije ipak bolest zvana Novak Djokovic?!,Spanci stari prevaranti!
    (Srbin, 28. februar 2021 19:41)

    # Link komentara

  27. Pedroni 29-27 a imas i oni 6 ili 7 zaredom u finalima.
    (Dex, 28. februar 2021 19:41)

    # Link komentara

  28. Muamere junacki sine ,znas li ti druze
    koliko je Djokovic u jednom nizu pobedio
    Nadala sedam puta za redom a i bolji je
    u medjusobnom skoru nauci matematiku
    (rojovic, 28. februar 2021 19:37)

    # Link komentara

  29. Nikada ne citam komentare o Tenisu jer dobro znam koliko nasi ljudi mogu da ti ogade nekoga. Tako da sam to sada uradio i uverio se u to. Zapao mi za oko komentar Djokovic Nadal 29-27 a u nastavku "gazenje". Samo dve pobede razlike je gazanje a Nadal ima osvojena sva 4 GS i olimpijske igre i u singlu i dublu. A ovo Goat je toliko postalo odbojno,vise ne vredis nista ako te ne oslovljavaju sa goat,Federer,nadal,djokovic ce uvek ici jedan sa drugim i uvek ce svako imati svoje favorite i razlicita misljena tako da se jedan sigurno nece izdvojiti globalno.
    (Beks, 28. februar 2021 19:37)

    # Link komentara

  30. Nije to misteriozna bolest, Miler-Vajsova bolest je poznata i utice na bol u kostima stopala.
    (Will Mosley, 28. februar 2021 19:33)

    # Link komentara

  31. Fizicki najsnazniji teniser svih vremena,igra muski svaki veliki mec od pocetka do kraja....

    ti dete očigledno nisi imao prilike da gledaš Bjern Borga....
    (Starina Fočo, 28. februar 2021 19:21)

    # Link komentara

  32. nemaju espanjolci talenat za cast,fer plej je za njih slabost.Zato je i Don Kijote napadao vetrenjace ,da se bar malo iskupi.
    (zrnnda, 28. februar 2021 19:02)

    # Link komentara

  33. Za ovo zalaganje i PR moga lika i dela, @Šulj Biznis od mene dobija jedno veeeliko srce i naravno veliki zagrljaj!
    (Novak Djoković, 28. februar 2021 18:50)

    # Link komentara

  34. @ma sve mu verujemo
    I uzimali na kamatu od zelenasa i mladja sestra nije imala veceru
    (Nolova prica, 28. februar 2021 18:46)

    # Link komentara

  35. Велика штета за њега лично као и за тенис .
    (нагарД, 28. februar 2021 18:45)

    # Link komentara

  36. Nema mest za brigu jer mi je leva ruka kibernetička, i još jedan RG je u džepu dragi čitaoci.
    (Nadal Rafael u izjavi za B92, 28. februar 2021 18:43)

    # Link komentara

  37. @ Radnik iz restorana u Beogradu koji mi prvi javi kada moj sin osvoji 20 grend slem titula dobija decembarsku platu i bozicne bonuse koje smo obecali
    (Dijana Djokovic, 28. februar 2021 18:22)

    Opušteno Jumko, dobićeš i Božićnicu i mesečnicu, neće ti izostati.
    (nisam više Vule, 28. februar 2021 18:43)

    # Link komentara

  38. " Od te bolesti je patio i Tarzan Džoni Vajsmiler. Po njoj je i dobio prezime. Onaj krik kad su uhvati za lijanu, to je kada ga preseče u leđima..."

    Čoveče dragi hvala ti. Toliko si me zasmejao a trebalo mi je dan nakon primanja vakcine u kojem se osećam kao slina. Svaka čast.
    (Janko, 28. februar 2021 18:39)

    # Link komentara

  39. Nadal i Federer pate od iste bolesti koja se zove Novak 2011-xy, samo što Nadal "boluje" dok ne počne sezona šljake, a Federer u vreme kada se tenis igra na šljaci! To je tako već više godina unazad...
    (Bole bgd, 28. februar 2021 18:38)

    # Link komentara

  40. tako misteriozno i nestane pred RG.
    (Nikola, 28. februar 2021 18:36)

    # Link komentara

  41. Necu da ulazim u to da li je istina ili ne, sve najbolje mu zelim ali on na RG i sljaci uvek igra na 100% a na pocetku godine ga nema na mapi i posle sljake...
    (Leo, 28. februar 2021 18:33)

    # Link komentara

  42. pre nego što se okrenula tenisu familija nadal je popravljala suncobrane na majorci
    (ma sve mu verujemo, 28. februar 2021 18:32)

    # Link komentara

  43. ... Zna se ko je velik ratnik i borac Rafa Nadal.
    (Poštovaoc igre, 28. februar 2021 15:20)

    I zna se ko je njegov doktor. Doktor Fuentes. S' njim se ne gubi. Dobro, morao je da skloni i spali kartoteku iz ordinacije kad je krenulo ispitivanje ali...
    (pratimo tenis, 28. februar 2021 18:23)

    # Link komentara

  44. Radnik iz restorana u Beogradu koji mi prvi javi kada moj sin osvoji 20 grend slem titula dobija decembarsku platu i bozicne bonuse koje smo obecali
    (Dijana Djokovic, 28. februar 2021 18:22)

    # Link komentara

  45. I ovako povrijeđen će opet uručiti Noli krompira jer je Rafa GOAT
    (Muamer, 28. februar 2021 17:52)

    Aj u baklavu da nece...?
    (Šou Biznis, 28. februar 2021 18:15)

    # Link komentara

  46. Neka ide u penziju. To muje najbolje za zdravlje!
    (Rassa, 28. februar 2021 18:13)

    # Link komentara

  47. Misteriozna bolest koju je lecio Dr. Fuentes.
    (Bane, 28. februar 2021 18:12)

    # Link komentara

  48. Imaju oni para da kontrolišu mnoge bolesti, nego fora je da se drugi ponadaju da nece osvojiti RG-21 GS. Ja ga ne mrzim, al nek ostane na 20 bar duze vreme.
    (Dejan, 28. februar 2021 18:12)

    # Link komentara

  49. Vamos Rafa!!!
    (dorcol, 28. februar 2021 18:11)

    # Link komentara

  50. Ali ta bolest već godinama unazad isčezne kada krene sezona šljake! Neverovatna bolest, leči se šljakom!
    (Serdjo, 28. februar 2021 15:55)

    Da, ali naravno u ordinaciji doktora Fuentesa i samo njemu poznatim metodama (inače bi ih već odavno navatali)!
    (pratimo tenis, 28. februar 2021 18:09)

    # Link komentara

  51. misteriozna bolest koja se povuce kad je RG, cim krene us open AO vimbldon ona krene u napad
    (rima, 28. februar 2021 17:40)

    Zbog vetra i temperature verovatno...
    (JPR24, 28. februar 2021 18:04)

    # Link komentara

  52. Nadal će dati sve od sebe. To i jeste lepota ove borbe za GOAT.
    (VUK, 28. februar 2021 18:00)

    # Link komentara

  53. Veliki borac, bez njega ni naš Nole nebi imao ovoliku težinu svog uspjeha !!
    (nixKO, 28. februar 2021 18:00)

    # Link komentara

  54. 20>18, 6:0 6:2 7:5 kme kme kme
    (Muamer, 28. februar 2021 17:54)

    # Link komentara

  55. I ovako povrijeđen će opet uručiti Noli krompira jer je Rafa GOAT
    (Muamer, 28. februar 2021 17:52)

    # Link komentara

  56. misteriozna bolest koja se povuce kad je RG, cim krene us open AO vimbldon ona krene u napad
    (rima, 28. februar 2021 17:40)

    # Link komentara

  57. Само да освоји још један Гарос, престигне плачка у броју ГСа и може да се пензионише.
    (Стрелац, 28. februar 2021 17:38)

    # Link komentara

  58. Dal neko zna koliko je onim najbitnijim finalima na grend slemu skor izmedju montekarlovcanina i majorcanina?
    (Pedroni, 28. februar 2021 16:25)

    kad kažeš montekarlovčanina verovatno misliš na Medvedeva? Ili Cicipasa? Ili Zvereva? ili možda Beretinija? ili na Gofana? Ma verovatno misliš na Dimitrova? ne ne, na Vavrinku? ma neeee na Čilića misliš sto posto? Zadnji put kad sam proverio na ATP sajtu svi oni su bili Monačanini kako ti kažeš. Tugo jedna.
    (alfabet, 28. februar 2021 17:38)

    # Link komentara

  59. Brz oporavak zelim legendi tenisa, da bude zdrav pa ko bude bolji on ili Nole nek ima najvise GS!
    (Marko, 28. februar 2021 17:36)

    # Link komentara

  60. Hronična upala gaća
    (Miki nl, 28. februar 2021 17:30)

    # Link komentara

  61. Nevezano na naslov, ja da sam Novak nabavio bih telohranitelja. Kad bude bio baš blizu da prestige zapadne neo-bogove pojaviće se neki "sledbenik" koji će biti spreman na sve samo da ga u tome spreči. Nešto poput što se desilo Moniki Seleš. Ne predviđam, najdalje od toga da priželjkujem, ali počinjem da se pribojavam. Novak je duša od čoveka, ne bih voleo da mu se išta desi samo zbog toga što je najbolji. ?
    (bts, 28. februar 2021 14:49

    Jel stvarno misliš da nema ljude koji i o tome vode računa?
    On je čovek od državnog značaja i uvek ima pratnju ,provereno, samo što ne mogu baš i da sede pored aut linije jer je za bezbednost igrača na terenu zadužen organizator turnira.E sad što je u slučaju Monike Seleš zakazalo to je druga stvar.Treba biti oprezan od eventualno neke afere -nameštanja rezultata ili dopinga ,protiv toga se danas teže bori.
    (Stipsa, 28. februar 2021 17:28)

    # Link komentara

  62. Od te bolesti je patio i Tarzan Džoni Vajsmiler. Po njoj je i dobio prezime. Onaj krik kad su uhvati za lijanu, to je kada ga preseče u leđima...
    (Antonio Banderaš, 28. februar 2021 17:23)

    # Link komentara

  63. Vidim dosta njih misli da Nadal folira. Dosta njih na zapadu misli da Nole folira. Ja verujem obojici. Nikom ne treba zeleti zlo. Nadalu zelim dobro zdravlje i tanjir u ruci na svakom turniru. Novaku zelim još 3 GS ove sezone a za dalje da se dogovorimo. Dva neverovatna momka. Sjajni sportisti. Gurali su jedan drugog i tako izvlačili maksimum iz sebe.
    Idemo Nole, u pobede, slavu i večnost.
    (Anonimni Bednik, 28. februar 2021 17:22)

    # Link komentara

  64. joj joj, ovo ga sad vade za ono što je procurelo da neće da igra Akapulko jer nemaju da mu damu milion dolara...
    (absent, 28. februar 2021 17:22)

    # Link komentara

  65. Sta bi sve osvojio da nije imao taj problem?
    (Klub 20, 28. februar 2021 17:20)

    # Link komentara

  66. @
    Bice ova tzv bolest, povrede kolena, ramena, zglobova, operacija creva i povreda trbusnih misica problem do sredine aprila, onda ce nestati tamo negde do pocetka juna, onda ce se opet sve to vratiti i tako u krug dok ne zavrsi karijeru. To traje vec 16 godina, nije se juce pojavilo. Tip koji je 600 nedelja u nizu rangiran u top 10 ima sve te probleme ?!?! Kranje interesantno. Da nije bilo svih tih problema u karijeri do sada bi osvojio 24 french opena, uz jos 20-tak GS turnira. Imao bi preko 2000 pobeda u karijeri, posto ovako ispovredjivan ima samo 1000, bio bi na nekih 200 atp titula i ne bi bio rekorder po broju nedelja na 2.mestu, vec bi drzao rekord sa 1.mestom sa nekih, cirka, 700 nedelja !
    (antiDebil, 28. februar 2021 15:02)

    Ha,ha ha javio se debil. Bar da se potpisujes sa debil. Mnogi su ti rekli da to promeniš? I još se javljaš?

    To sa Nolom traje ceo život. Od početka karijereje, 15 godina, muku muči sa glutenom, ramenom,vratom,laktom,astmom, puknutim mišićem...ali nikada nije dozvolio da to neko primeti, samo je ćutao,trpeo i osvajao trofeje. Uf ipak smo primetili u meču na terenu( od gazele do Lava) koji ćemo još gledati u dokumentarcu "Zatrašeni Fric u čudu". Em moj ti, koji si počeo da veruješ.
    (Brz je put od antidebila u debila, od verujem do ne verujem i tako u krug, 28. februar 2021 16:54)

    Ono kada sam sebi odgovara.
    (Ja Jumko? Nikada., 28. februar 2021 17:16)

    # Link komentara

  67. Ako je ova informacija provjerena,baš steta za Nadala,jer to nije obična povreda,već hronična bolest izgleda,a bolest stvarno nikom ne bih poželio?!Evo dogura se do skoro 100 komentara,a među njima ima jako ružnih i neukusnih.Mislim da za tim nema potrebe,sladiti se tuđom mukom?Želim Rafi oporavak,i da ga Nole prestigne zdravog po broju GS titula,i time odagnja sve sumnje!
    (War Inside My Head, 28. februar 2021 17:12)

    # Link komentara

  68. Visoko placena cena za fizicki tenis, ostaje da vidimo moze li opet osvojiti RG.
    (g4, 28. februar 2021 17:10)

    # Link komentara

  69. Veliki sportista, čovek sa merom I integritetom. On i supruga skromni i nenametljivi. Želim im svaku sreću.
    (Una, 28. februar 2021 17:09)

    # Link komentara

  70. Boluje je on od bolesti koja se zove preforsiranje dopingom, vec vidjeno kod njega, nego je ove sezone redovno “ciscenje” odlozio zbog kasnog rolan garosa, pa nije stigao da napravi dovoljnu pauzu izmedju dve sezone
    (outlaw77, 28. februar 2021 16:56)

    # Link komentara

  71. Zamislite jednog dana prica Federer unucima sva dostignuca i titule, a onda kaze...to mi je bilo dovoljno za trece mesto.
    (đuro iz modriče, 28. februar 2021 16:54)

    # Link komentara

  72. Bice ova tzv bolest, povrede kolena, ramena, zglobova, operacija creva i povreda trbusnih misica problem do sredine aprila, onda ce nestati tamo negde do pocetka juna, onda ce se opet sve to vratiti i tako u krug dok ne zavrsi karijeru. To traje vec 16 godina, nije se juce pojavilo. Tip koji je 600 nedelja u nizu rangiran u top 10 ima sve te probleme ?!?! Kranje interesantno. Da nije bilo svih tih problema u karijeri do sada bi osvojio 24 french opena, uz jos 20-tak GS turnira. Imao bi preko 2000 pobeda u karijeri, posto ovako ispovredjivan ima samo 1000, bio bi na nekih 200 atp titula i ne bi bio rekorder po broju nedelja na 2.mestu, vec bi drzao rekord sa 1.mestom sa nekih, cirka, 700 nedelja !
    (antiDebil, 28. februar 2021 15:02) 

    Ha,ha ha javio se debil. Bar da se potpisujes sa debil. Mnogi su ti rekli da to promeniš? I još se javljaš?

    To sa Nolom traje ceo život. Od početka karijereje, 15 godina, muku muči sa glutenom, ramenom,vratom,laktom,astmom, puknutim mišićem...ali nikada nije dozvolio da to neko primeti, samo je ćutao,trpeo i osvajao trofeje. Uf ipak smo primetili u meču na terenu( od gazele do Lava) koji ćemo još gledati u dokumentarcu "Zatrašeni Fric u čudu". Em moj ti, koji si počeo da veruješ.
    (Brz je put od antidebila u debila, od verujem do ne verujem i tako u krug, 28. februar 2021 16:54)

    # Link komentara

  73. Tu bolest ima jedan legendarni rukometaš Metaloplastike. Ni njemu u tim godinama nije puno smetala , ali danas čovek jedva pomera kolena. Bolest je posledica preteranog izlaganja naporu hrskavice u kolenima.
    (Dr., 28. februar 2021 16:51)

    # Link komentara

  74. vidim svašta se piše dole....
    pa zna se da on ima tih problema i da mu patike prave specijalno, za svaku nogu posebno, tj. stopalo, da bi se rasteretila kolena. e sad, ako ga to malo ozbiljnije stiže zbog godina, moraće da pauzira ili da prekine karijeru, za koju su mu predviđali kraj još odavno. ali ja mislim da on jednostavno zbog tih problema neće da igra beton, gde, naravno, Novaku ne može ništa, ali ako je zdrav, ostali od njega svakako mogu da izgube. ( mada mogu i da ga pobede).
    zaključak: dok ne dođe sezona šljake ništa ne znamo. ako tamo bude preskakao turnire ili ne bude igrao, to znači da je u pravom problemu. jer on odigra 3 mastersa, Barselonu i RG uvek. ovako, možda samo kalkuliše, sa obzirom na godine i stanje tela....
    (matori, 28. februar 2021 16:51)

    # Link komentara

  75. Dal neko zna koliko je onim najbitnijim finalima na grend slemu skor izmedju montekarlovcanina i majorcanina?
    (Pedroni, 28. februar 2021 16:25)

    Зини и кажи а.
    (mr, 28. februar 2021 16:47)

    # Link komentara

  76. Ove fejk vesti širi Roger da ih posvadja i uleti sada repariran i podmladjen da opet krene s dominacijom.
    (Ćiska, 28. februar 2021 16:46)

    # Link komentara

  77. Fizicki najsnazniji teniser svih vremena,igra muski svaki veliki mec od pocetka do kraja
    Finale AO 2012. je bio njegov najbolji izgubljen mec van sljake koji je odigrao
    A svoj najbolji tenis na betonu je igrao na US Openu 2013.
    (Miki, 28. februar 2021 16:44)

    # Link komentara

  78. sta je sve popio dobro i stoji na nogama a pre neku godinu isto je imao problem sa kolenima a kad se oporavio sve je redom pobedjivao ko da je ukljucen u struju
    (ziko, 28. februar 2021 16:42)

    # Link komentara

  79. Koliko neko treba da bude bolestan u glavu da pise "Nolo" pod raznim nickovima,da sam sebi odgovara opet sa "Nolo" jer je resio da "bude taj koji ce Noletu da "prepravi nadimak",pa to je strasno,ako taj lik vec ne ide kod psihijatra trebao bi odmah da krene,strasno cega sve ima, Ginter Parhe 2.0 !
    (ludilo mozga, 28. februar 2021 16:40)

    # Link komentara

  80. Covek je sa takvim kolenima osvojio 20 gren slemova,13 puta Rolan Garos
    Kakva gromada od sportiste!
    (Rale, 28. februar 2021 16:39)

    # Link komentara

  81. Nadal je borac i kao takav fokus mu je na fizicki deo igre, za razliku od Federera i Noleta koji su mrsavi i zilavi Nadal ima misicnu masu + fizicki stil igre i to jednostavno ostavlja posledice na zglobove.
    Obratite paznju na razliku izmedju Noleta i Nadala na prvoj pauzi(posle 2 gema) Nadal je natopljen znojem, kaplje mu niz lice dok je Noletu lice skroz suvo.
    (miksx, 28. februar 2021 16:36)

    # Link komentara

  82. Ukrajinska verzija na staro gvojze stari kumulatori.
    (Privatni mandov Djido Mova, 28. februar 2021 16:36)

    # Link komentara

  83. Zelim mu brz oporavak. Neka odmara i neka se oporavi do RG. Voleo bih da ga Novak dobije baš tamo, u njegovoj kući. Posle toga će biti pitanje dana kada će postati besmrtan i najbolji igrač u istoriji tenisa. Sve ostalo će pokriti snjegovi, ruzmarin i šaš.
    (Sunce Slobode, 28. februar 2021 16:33)

    # Link komentara

  84. Za Rafine probleme sa stopalima znamo već 15 godina i toliko dugo on nosi patike sa specijalnim ulošcima. Nakon nekih dužih finala, Rafa je obuvao druge patike da bi izdržao sve one govore koji idu u takvim prilikama nakon meča.
    Ali to nije nikakva tajna odavno. Kao što nije tajna su mu mnogi lekari predviđali da će još pre 10 godina završiti sa tenisom.
    Na svu sreću, novinari nisu krenuli sa pričom o mononukleozi. Ta bolest je završila karijere Mariju Ančiću i Endiju Rodiku, a čini mi se da su i Roko Karanušić i Zvonimir Boban imali ozbiljnih problema sa njom. Jedino je Federer to "preležao" na nogama, svi drugi su bili na strogom višemesečnom mirovanju. Kad je izgubio u polufinalu AO 2008 od Novaka, a onda u prvom kolu Dubaija od Endija Marija, Federer je izjavio da je tad igrao pod mononukleozom, te da je već ozdravio, te da može igrati revijalni meč protiv Samprasa.
    Bez komentara...
    (Milan_PT, 28. februar 2021 16:30)

    # Link komentara

  85. Nije lepo radovati se tudjoj nesreci,da zbog njegove nesrece samo Nole narednih par godina dominira u tenisu i prestigne njega po broju GS titula
    (Lazo, 28. februar 2021 16:29)

    # Link komentara

  86. @ Ja ne mogu da verujem da Nadal ima vise Us opena od mog Noloea. Covece ej, vise titula na Grend Slemu na betonu na Us openu. To mi je za nepoverovati. A kazu Nadal limitiran na sljaku
    (Šou Biznis, 28. februar 2021 16:00)

    Kad odrasteš kazaće ti se samo.
    Neiskusan si u šou biznisu, počni da veruješ.
    (Rica, 28. februar 2021 16:28)

    # Link komentara

  87. Pa kad toliko dugo guli kolena na sljaci,i zbog toga se stalno povredi
    (Petar, 28. februar 2021 16:27)

    # Link komentara

  88. zloba..jad
    (balsa crnogorski ns, 28. februar 2021 16:27)

    # Link komentara

  89. Dal neko zna koliko je onim najbitnijim finalima na grend slemu skor izmedju montekarlovcanina i majorcanina?
    (Pedroni, 28. februar 2021 16:25)

    # Link komentara

  90. Koja glupost, šta sad ispada da je sve ove uspehe ostvario bolestan, joj kakav bi bio da je zdrav,
    Gluposti
    (Baba Vanga, 28. februar 2021 16:24)

    # Link komentara

  91. Daj ljudi ne lupetajte gluposti, pustite ljude na miru! Ko i za Djokovica, te ovo-te ono! Ceo sport, a na zalost i sve ostalo postaje jedan medijski CIRKUS
    (Strile, 28. februar 2021 16:19)

    # Link komentara

  92. Ako je ovo tacno sansa da Djokernole uzme bar 3 slema ove godine , zarsi godinu na prvom mestu 7. put, uzme OI i probije 350 nedelja na prvom mestu. Tada ne d abi bio GOAT nego niko nikada ne bi imao sanse da ga prestigne (posebno imajuci u vidu kopliko su smensi ovi mladi talenti)
    (Oksi, 28. februar 2021 16:18)

    # Link komentara

  93. Kad krene sezona sljake,
    sve to ode u zaborav.
    Veliki folirant. Volio bih
    da ga Nole oduva na RG,
    ako dodje do njihovog
    duela.Vreme je da Novak
    uzme 2 RG, za jos jedan
    rekord. Idemo NOLE...
    (DRAGAN, 28. februar 2021 16:17)

    # Link komentara

  94. Сем Грот, највећи Новаков критичар ове зиме уз Кириоса, изјавио је пред почетак АУ Опена да ће Новак ове године узети сва четири ГС турнира! Да ли они знају оно што ми не знамо, па и кад је озбиљност ове Надалове повреде у питању?
    (Kralj mača, 28. februar 2021 16:14)

    # Link komentara

  95. Nevezano za ovo malo sam gledao statistiku i pogledajte samo koliko Djokovic gazi Federera i Nadala

    Djokovic vs Federer 27-24 trenutno
    Djokovic vs Federer 14-6 U FINALIMA SVIH TURNIRA

    Djokovic vs Nadal 29-27 trenutno
    Djokovic vs Nadal 16-12 U FINALIMA SVIH TURNIRA

    Djokovic vs Nadal+Federer 30-18 u finalima svih turnira

    GAZENJE !!!

    Djokovic G.O.A.T.
    (Mike, 28. februar 2021 14:46)

    Nole je penicilin za njih
    (Zuraja, 28. februar 2021 16:13)

    # Link komentara

  96. u akapulko ne ide zato sto nisu imali da ga plate. roterdam mu je nevazan u smislu da hoce da se oporavi ali i dobro spremi za nastavak sezonene pravite teorije zavere.
    (basketas, 28. februar 2021 16:12)

    # Link komentara

  97. Sta je misteriozno kada bolest ima svoje ime, kategorizaciju i mnogo poznatih slucajeva????
    (glup naslov, 28. februar 2021 16:10)

    # Link komentara

  98. Daleko bilo. Nikom ne poželeti bolest. I ako jeste nešto, neka bude podnošljivo i beznačajno.
    (buva, 28. februar 2021 16:06)

    # Link komentara

  99. Moj Rafo, ima francusku povredu sezonskog porekla.
    (Španski poštenjačina, 28. februar 2021 16:02)

    # Link komentara

  100. Ja ne mogu da verujem da Nadal ima vise Us opena od mog Noloea. Covece ej, vise titula na Grend Slemu na betonu na Us openu. To mi je za nepoverovati. A kazu Nadal limitiran na sljaku
    (Šou Biznis, 28. februar 2021 16:00)

    # Link komentara

  101. Pristajem da covek osvoji jos 5 RG samo da ne bude bolestan, nikom ne zeleti bolest!!!
    (Zarazeni, 28. februar 2021 15:56)

    # Link komentara

  102. pa kad će ga dokusuri, čitamo od njegove 22 godine da će mu propadnu kolena. evo ga u 35-6 igra ka dečkić, moraće u 41 da se penzioniše izgleda zbog kolena ?
    (Љубиша, 28. februar 2021 15:56)

    # Link komentara

  103. Ta bolest napada samo pre i posle sezone na sljaci. Sezonska je.
    (pribil, 28. februar 2021 15:56)

    # Link komentara

  104. "Kao primer se ističe stiče se ta da bolest se javlja kod fizičkih radnika...."

    Pa Rafa je kralj šljake, nije ni čudo da je u riziku.
    (finoki, 28. februar 2021 14:29)

    Hahaha, super ?
    (Žene, 28. februar 2021 15:55)

    # Link komentara

  105. Ali ta bolest već godinama unazad isčezne kada krene sezona šljake! Neverovatna bolest, leči se šljakom!
    (Serdjo, 28. februar 2021 15:55)

    # Link komentara

  106. A ta bolest se zove Đokman. Ima Nole da te iznabija kao kantu, ovo je njegova sezona. Aj sad u Maljorku i čupaj gaće iz guzice. Posle sve to miriši onako u tvom stilu. Papane Španski.
    (Privatni detektiv Djido Mova, 28. februar 2021 15:51)

    # Link komentara

  107. poranilo ove sezone. pre ga je hvatalo posle sezone ne sljaci
    (dovla, 28. februar 2021 15:51)

    # Link komentara

  108. Vidi kretena sto likuju, to govori kakvo nam je stanje drustva, sta da je stbarno istina, bi li vam bar malo zao bilo?
    (pierre woodman, 28. februar 2021 14:40)

    Da je društvo bolesno, jeste, ali postoji posebni podskupovi tog društva, a to su navijači i naročito "navijači". Ni jedne, niti druge ne krasi objektivnost, a "navijače" ni tolerantnost u bilo kojoj vrsti rasprave pa se često bodu noževima. Tu su i štangle, bejzbolke, bokseri, a bogami i vatreno oružje, sve da bi bili ubedljiviji u raspravi. To nije naš izum, u drugim zemljama ih iz milošte zovu huligani, umesto pravim imenom: kriminalci! Prblem nas koji to nismo ili bar tako mislimo, je što se upuštamo u te besmislene rasprave.
    (Morali bismo propasti da već nismo propali, 28. februar 2021 15:49)

    # Link komentara

  109. Flo
    Limitirani Nadal ima vise GS od Djokovica, vise USO i vise RG, a u GS mecevima ga dere gde stigne.
    Sta bi tek bilo da nije limitiran...
    (@, 28. februar 2021 15:38)

    Uh, uh mukice. Boli deveti AO i posle nedelju dana? Uh, uh, kako vam Novak nabija patnju.
    (pierre woodman, 28. februar 2021 15:42)

    # Link komentara

  110. Licimur

    Tuguj, placi, jecaj...
    (mich, 28. februar 2021 15:40)

    # Link komentara

  111. Poštovani,
    Odmah na početku, hteo bih da naglasim da ovaj komentar pišem iz najbolje namere a tiče se tekstova na Vasem sajtu.
    Naime, redovno pratim vesti koje objavljujete a da još uvek nisam naišao na tekst koji je korektno napisan!
    U svakom smislu!
    Bilo da se radi o slovima (koja nedostaju ili ih je višak), reči (koje su neadekvatne u datoj rečenici) ili rečenice (koje su često nerazumljive usled neodgovarajućeg rasporeda reči u njoj) - tekstovi, jedva da zadržavaju smisao!!!
    Smisao ovog komentara je da, ako ste u mogućnosti, rešite ovaj problem na odgovarajuci način.
    Hvala
    (pedja, 28. februar 2021 15:39)

    # Link komentara

  112. Gubi previše tečnosti...
    (Ns19_88, 28. februar 2021 15:38)

    # Link komentara

  113. @Flo
    Limitirani Nadal ima vise GS od Djokovica, vise USO i vise RG, a u GS mecevima ga dere gde stigne.
    Sta bi tek bilo da nije limitiran...
    (@, 28. februar 2021 15:38)

    # Link komentara

  114. Svi mrze Nola samo zato sto je Srbin i pravoslavac.
    (Beobrad, 28. februar 2021 15:38)

    # Link komentara

  115. @Ipak se nadam da ovo nije istina. Nadal igra taj rudarski tenis, svaku lopticu vraća jako i takav stil igre mora doći na naplatu kad tad.

    Svi najbolji igraju takav tenis, zato su tu gde su. Hoces da kazes da Novak ne juri svaku loptu!?
    (Lars, 28. februar 2021 15:35)

    # Link komentara

  116. U svetu tenisa vlada težak đokitis, sve ih je jednog po jednog oborio na kolena!
    (tetra4, 28. februar 2021 15:35)

    # Link komentara

  117. Ljudi cinjenice su ovakve...Nadal Kralj sljake, i na toj podlozi ga je jako tesko pobediti jer ima taj visok spin i izbacuje igrace daleko od terena i onda to zavrsava rutinski. ON ce uzeti sigurno jos 2 RG, na ostalim Slemovma nema sanse pored Noleta, Cicipasa, Thima, Medvedeva i Zvereva. Tako da Federer zavrsava karijeru sa 20, Nadal sa 22, a Novak zaokruzujena nedostiznih 25 i to je to.
    (Scania R500, 28. februar 2021 15:35)

    # Link komentara

  118. Moj Nolo nikada nije bio bolestan i nije sad povredjen. On je terminator Nolo
    (Šou Biznis, 28. februar 2021 15:35)

    # Link komentara

  119. Auuuu ala su nolomani zaglibili. Ali bas duboko. Nolo da nabavi telohranitelje. Dokle ide paranoja nolomana svaki put me iznenadi
    (Joe, 28. februar 2021 15:32)

    # Link komentara

  120. Da, da, sad ima ne znam kakvu bolest, a onda ce da dodje u junu na RG i da na turbo pogon pocisti sve u 3 seta bez da jaukne. Znamo te fore.
    (pierre woodman, 28. februar 2021 15:13)

    Boli te ono čišćenje poda Novakom prošle godine?
    (Masariko, 28. februar 2021 15:32)

    # Link komentara

  121. Opet ovrede. Oće to kad se gubi. Nole isto to zna.
    (Sirup, 28. februar 2021 15:27)

    # Link komentara

  122. Mike da da jos samo da ih prestigne u broju GS titula pa ce te sekundarne statistike imati neki smisao. Ć
    (MILOS, 28. februar 2021 15:27)

    # Link komentara

  123. Bolest se povlaci kad počne sezona na šljaci ..
    (Spale, 28. februar 2021 15:26)

    # Link komentara

  124. Nadamo se da ce Novak poslati javno poruku podrske.

    Velikom rivalu i dobrom kolegi.
    (GM, 28. februar 2021 15:25)

    # Link komentara

  125. Ovo se znalo još pre al kao da se ćutalo ili bilo u fazonu svejedno nadam se Rafi neće ugrozit to karijeru a koliko traje na turu i bezbroj povreda koliko imao u karijeri. Pa se vraćao jači. Zna se ko je velik ratnik i borac Rafa Nadal.
    (Poštovaoc igre, 28. februar 2021 15:20)

    # Link komentara

  126. Nedam ti pilule,šarene pilule za dizanje.Ne dam ti injekcije jer je došlo do misterije.Rafa kaput.
    (1Djokovic, 28. februar 2021 15:19)

    # Link komentara

  127. Tek sad vidim koliki je Nolo Goat- ceo život muku muči sa ramenom,vratom,laktom,astmom, puknutim mišićem...ali nikada nije dozvolio da to neko primeti, samo je ćutao,trpeo i osvajao trofeje. Nolo, Goate naš !
    (Peca, 28. februar 2021 14:37)

    Jbg, Novak isfolirao sve što si naveo, a ti samo jednu muku mučiš, bezmozgitis.
    (Matori Laki, 28. februar 2021 15:17)

    # Link komentara

  128. Aha, ta bolest se zove "ne mogu nista Novaku". Inace ima jedan Juznoafrikanac, nastanjen u Svajcarskoj, neki kazu da je on od ove misteriozne bolesti prvo oboleo jos pre 10-ak godina. A da ih spoji neko, pa da razmene savete i iskustva? Mada, leka nema. Ne znam kako ce se izleciti oni.
    (neki veliki dr, 28. februar 2021 14:14)

    Patetično. Nadal je vrhunski sportista, dao je sportu celog sebe i čovek će bukvalno ostati invalid nakon karijere zbog silnih povreda (preko 15 ozbiljnijih je imao u karijeru). To što je nerealan borac pa je celu karijeru igrao kroz to, ne znači da može i sad kad je već u godinama. Da Novaku ne može ništa (vab šljake), slažem se. Ali ovako komentarisati očigledne muke koje ima je neukusno i jadno.
    (MidRange, 28. februar 2021 15:16)

    # Link komentara

  129. šta da se radi, uvek može da se prijavi za paraolimpijske igre u tokiju ove godine
    (Petar Milakovic, 28. februar 2021 15:16)

    # Link komentara

  130. Da, da, sad ima ne znam kakvu bolest, a onda ce da dodje u junu na RG i da na turbo pogon pocisti sve u 3 seta bez da jaukne. Znamo te fore.
    (pierre woodman, 28. februar 2021 15:13)

    # Link komentara

  131. Ovo za stopalo i tu kost je odavno poznato. Kao i to da on vec godinama koristi anatomski prilagodjene patike zbog tog problema. Moguce da se to sada pogorsalo, ali kad dodje sljaka nista mu nikad ne fali, cudno. Ali Novaka to ne treba da zanima, treba da ga pregazi gde god ga sretne, kao i Federa!
    Oni ne rone suze kad je Novak povredjen, kao ni ceo zapadni svet.
    Samo gazi Novace da za sva vremena upamte da si najbolji ikada!
    (Beobrad, 28. februar 2021 15:10)

    # Link komentara

  132. Znaci tim osvaja RG
    (Pčelar iz kupinova, 28. februar 2021 15:09)

    # Link komentara

  133. Nevezano na naslov, ja da sam Novak nabavio bih telohranitelja. Kad bude bio baš blizu da prestige zapadne neo-bogove pojaviće se neki "sledbenik" koji će biti spreman na sve samo da ga u tome spreči. Nešto poput što se desilo Moniki Seleš. Ne predviđam, najdalje od toga da priželjkujem, ali počinjem da se pribojavam. Novak je duša od čoveka, ne bih voleo da mu se išta desi samo zbog toga što je najbolji. ?
    (bts, 28. februar 2021 14:49)

    Potpuno si u pravu. Uvek treba da bude neko uz njega, Miljan Amanović ili onaj Uli Badio fizioterapeut. Treba samo radi opreza jer nikad se ne zna.
    (optimus prime, 28. februar 2021 15:07)

    # Link komentara

  134. Neka pogleda primer Batistute...Dzabe 25 GS titula kada ne mozes da se igras sa svojim detetom...Nije se igrati sa takvim stvarima
    (Straight Outta München, 28. februar 2021 15:03)

    # Link komentara

  135. Bice ova tzv bolest, povrede kolena, ramena, zglobova, operacija creva i povreda trbusnih misica problem do sredine aprila, onda ce nestati tamo negde do pocetka juna, onda ce se opet sve to vratiti i tako u krug dok ne zavrsi karijeru. To traje vec 16 godina, nije se juce pojavilo. Tip koji je 600 nedelja u nizu rangiran u top 10 ima sve te probleme ?!?! Kranje interesantno. Da nije bilo svih tih problema u karijeri do sada bi osvojio 24 french opena, uz jos 20-tak GS turnira. Imao bi preko 2000 pobeda u karijeri, posto ovako ispovredjivan ima samo 1000, bio bi na nekih 200 atp titula i ne bi bio rekorder po broju nedelja na 2.mestu, vec bi drzao rekord sa 1.mestom sa nekih, cirka, 700 nedelja !
    (antiDebil, 28. februar 2021 15:02)

    # Link komentara

  136. Zna se ko je najveci borac, ne predaje se Rafa, on ostaje najveci. Vamos iz Srbije!
    (Rafa fan club Serbia, 28. februar 2021 15:02)

    # Link komentara

  137. Vidi Nolomane sto se tripuju, au. Poredite Rogera koji je 6 godina stariji od Novaka. Samo u Srbiji.
    (vojkan85, 28. februar 2021 15:01)

    # Link komentara

  138. Postoji mogućnost ublažavanja ovih problema posebnim anatomskim patikama, specijalno dizajniranim, za čime će Španac sigurno prosegnuti.
    koliko me pamcenje sluzi u skorijoj proslosti njegov striko je rekao kako Naadal ima problema sa deformacijom stopala i da zbog toga nosi specijalne anatomske patike.
    Rafi zelim da ne postane invalid pre vremena ali koliko mi se cini pod pritiskom familije da nastavi da igra to ce i biti.
    Sve najbolje Rafa.
    (despot, 28. februar 2021 14:57)

    # Link komentara

  139. a kako ga nista ne boli na rolan garosu zanimljivo taj se cepa sa nekom hemudzom pred taj turnir nadam se da ce jednog dana kao lens armostrong sve da prizna
    (djilas lopov, 28. februar 2021 14:55)

    # Link komentara

  140. Šta je tu toliko misteriozno? Što je čovek stariji, sporije i nepotpunije se oporavlja od istih napora nego u dvadesetima. To važi i za obične ljude, a da neće za njih koji se izlažu ogromnim naporima, brojnim i različitim povredama.

    Nadalov najgori hendikep je što igra skoro isto kao i kad je imao dvadeset godina. To sve manje postaje održivo čak i uz smanjivanje broja turnira. On ni na jedan turnir ne ide da bi odigrao jedan-dva meča nego do finala. Ukupno opet ima više mečeva nego neki drugi na više turnira.
    (Cane, 28. februar 2021 14:50)

    # Link komentara

  141. Hoće li mu se ponovo odobriti zabranjeni doping “hormon rasta” da bi se oporavio? Prošli put kad je imao problem sa koljenima mu je bio odobren i posle tretmana se vratio jači nego ikada. To je bilo onda kada ga je francuska doktorica optuzila za doping, a on je tužio jer mu je doping bio medicinski odobren.
    (Logika, 28. februar 2021 14:49)

    # Link komentara

  142. Neverovatno sta se radi, Nadal se pravda i brani svim sredstvima a Djokovic folira povredu i razapinju ga jer je trazio medical pri 2-0 setovima, povraca mi se, Novace osvoji sve ove godine!
    (Kosta, 28. februar 2021 14:49)

    # Link komentara

  143. Nevezano na naslov, ja da sam Novak nabavio bih telohranitelja. Kad bude bio baš blizu da prestige zapadne neo-bogove pojaviće se neki "sledbenik" koji će biti spreman na sve samo da ga u tome spreči. Nešto poput što se desilo Moniki Seleš. Ne predviđam, najdalje od toga da priželjkujem, ali počinjem da se pribojavam. Novak je duša od čoveka, ne bih voleo da mu se išta desi samo zbog toga što je najbolji. ?
    (bts, 28. februar 2021 14:49)

    # Link komentara

  144. Nevezano za ovo malo sam gledao statistiku i pogledajte samo koliko Djokovic gazi Federera i Nadala

    Djokovic vs Federer 27-24 trenutno
    Djokovic vs Federer 14-6 U FINALIMA SVIH TURNIRA

    Djokovic vs Nadal 29-27 trenutno
    Djokovic vs Nadal 16-12 U FINALIMA SVIH TURNIRA

    Djokovic vs Nadal+Federer 30-18 u finalima svih turnira

    GAZENJE !!!

    Djokovic G.O.A.T.
    (Mike, 28. februar 2021 14:46)

    # Link komentara

  145. e, baš ga briga...ušao je u istoriju...svejedno...
    (jel da?, 28. februar 2021 14:43)

    # Link komentara

  146. Ipak se nadam da ovo nije istina. Nadal igra taj rudarski tenis, svaku lopticu vraća jako i takav stil igre mora doći na naplatu kad tad. Prvi put se dogodilo na Završnom mastersu u polufinalu protiv Medvedeva, jednostavno Rafa je stao, slično je bilo sa Cicipasom na Australijan openu. Godine čine svoje, više nisu tako ubojiti udarci Rafe Nadala i mladi to sada lagano vraćaju u teren. Ali nikada ga ne treba otpisivati, sve karte će baciti na sezonu šljake kao i uvek, zato i odustaje od ovih manjih turnira samo zbog Rolan Garosa.
    (srle, 28. februar 2021 14:41)

    # Link komentara

  147. Vidi kretena sto likuju, to govori kakvo nam je stanje drustva, sta da je stbarno istina, bi li vam bar malo zao bilo?
    (pierre woodman, 28. februar 2021 14:40)

    # Link komentara

  148. Tek sad vidim koliki je Nolo Goat- ceo život muku muči sa ramenom,vratom,laktom,astmom, puknutim mišićem...ali nikada nije dozvolio da to neko primeti, samo je ćutao,trpeo i osvajao trofeje. Nolo, Goate naš !
    (Peca, 28. februar 2021 14:37)

    # Link komentara

  149. @Flo
    Limitiraniji od Noloea koji ima samo jedan najvredniji turnir na sljaci?
    (Dare, 28. februar 2021 14:36)

    # Link komentara

  150. U sustini o ledjima i mozgu medicina jako malo zna.
    (Dvejn, 28. februar 2021 14:36)

    # Link komentara

  151. Nolo bi i ovo pregurao i igrao iz meca u mec sve bolje kao i sa pocepanim misicem.Ne verujete??
    (Licimur, 28. februar 2021 14:09)

    Sta sa tobom nije u redu?

    Nadam se da se Nadal nije razboleo. Zelim mu zdravlje i drugo mesto na RG ove godine a Noletu prvo naravno
    (J... ti Nolo m...., 28. februar 2021 14:35)

    # Link komentara

  152. @Licimur
    heehhe kralju. Ma jok, Nadal folira a Nola ne
    (Dare, 28. februar 2021 14:35)

    # Link komentara

  153. Рафо је велики док му је Лицимур велики. Рафо никада нема повреде нити прича о повредама, то неки други подмећу.
    (еј, па први си, у разреду највише лајкова, 28. februar 2021 14:32)

    # Link komentara

  154. Kako se Nadal sam nije setio da prica o ovoj bolesti, nego mora da izmislja kako ga grbina boli?
    (Boli me grbina, 28. februar 2021 14:31)

    # Link komentara

  155. Povredjen a prosetace se jos jednom na RG kao i u naredne 2 godine.Ostale turnire osvaja uglavnom Nole uz Tima,Medvedeva i Cicipasa.
    (Miki, 28. februar 2021 14:29)

    # Link komentara

  156. "Kao primer se ističe stiče se ta da bolest se javlja kod fizičkih radnika...."

    Pa Rafa je kralj šljake, nije ni čudo da je u riziku.
    (finoki, 28. februar 2021 14:29)

    # Link komentara

  157. Da nije Djokovic uzrocnik te bolesti?
    (Jumko, 28. februar 2021 14:28)

    # Link komentara

  158. Steta zaista. Niko ne treba da ima zdravstvene probleme.
    (Intermeco, 28. februar 2021 14:27)

    # Link komentara

  159. Nekom će i da izmisle bolest, a nekom se ni povreda ne priznaje.
    (bm, 28. februar 2021 14:26)

    # Link komentara

  160. Haha da li je realno ili se neko sprda sa ovakvim vestima. Nadal jadni izlazi sa šakama na teren i trči i uspeva da osvoji grend slem! To je posebna snaga zapadnog sveta i firme najki. Oni su uvek bolesni ali i kao takvi oni su ispred konkurencije.
    (gisTro, 28. februar 2021 14:25)

    # Link komentara

  161. "Španski teniser Rafael Nadal u 2021. godini ne uspeva da prikaže svoje pravo lice na terenu, jer ga je u Australiji mučila povreda leđa."

    Dajte ljudi ne zamajavajte vise narod jer postaje jadno, Nadal 12 godina nije osvojio AO, limitiran igrac, njemu nikad nista ne fali kada igra na sljaci, dok na travi i betonu uvek ima nekih problema, kakva ledja kakvi bakraci, dosta vise sa time!
    (Flo, 28. februar 2021 14:24)

    # Link komentara

  162. Upravo je Nolo dobio ideju šta bi trebalo da ga muči na RG,da više ne koristi izlizane fore sa vratom,laktom...
    (Cvele, 28. februar 2021 14:23)

    # Link komentara

  163. Za to vreme "Nolom" opterećeni trolovi plaču. Samo gazi Nole!

    Jedva čekam da osvoji RG preko Nadala pa da mučenici-apologete krenu sa plačući opravdavaju "raspalog" Nadala i "dedu" Federera uz povike "slaba era". :-D

    naravno iberijskom biku Nadalu želim sve najbolje pa da ga u maju Đoković zadrži izjednačenog sa Feđom na 20 GS titula.

    Ne mogu da zamislim lepši scenario u tenis GOAT trci da se sva trojica izjednače sa 20 GS titula... što bi bilo moguće već posle ovogodišnjeg Vimbldona. To bi bio jedinstven događaj u bilo kom sportu, da 3 najbolja takmičara svih vremena imaju jednak broj najvrednijih titula. Jasno je kako bi se ta priča nastavila. Ali korak po korak - samo neka Đoković ubija u pojam sve redom - od protivnika do međunarodne zajednice hejtera i domaćih trolova.
    (sreddit, 28. februar 2021 14:23)

    # Link komentara

  164. @Licimur:

    nemoj porediti Novaka sa običnim smrtnicima. Nije lijepo, a ni fer, prema ostatku planete.
    :-)
    (gloria, 28. februar 2021 14:22)

    # Link komentara

  165. Nadam se da nije istina. Nadal je veliki sportista i bez njega tenis ne bi bio isti.
    A za ovog sto se potpisao @licumur, izadji malo napolje, lep ke dan.
    Ne dozvoli da te mrznja truje.
    Sve najbolje.
    (Max, 28. februar 2021 14:21)

    # Link komentara

  166. Nadam se da nije oboleo!
    (stojko, 28. februar 2021 14:21)

    # Link komentara

  167. Nolo bi i ovo pregurao i igrao iz meca u mec sve bolje kao i sa pocepanim misicem.Ne verujete??
    (Licimur, 28. februar 2021 14:09)

    Ja verujem, zato što je GOAT!! Kako ste frustrirani, ne znate vise sta da radite pa pljujete najboljeg svih vremena... Klasičan kompleks!!
    (uncle Albert, 28. februar 2021 14:21)

    # Link komentara

  168. Nolo bi i ovo pregurao i igrao iz meca u mec sve bolje kao i sa pocepanim misicem.Ne verujete??
    (Licimur, 28. februar 2021 14:09)

    Molim te najlepše da ne izazivaš i prizivaš... Oni su, u svetu sporta, veterani odaaavno...
    (ShroomsMrka, 28. februar 2021 14:21)

    # Link komentara

  169. Lecemeriu
    NOLE JE BOG
    a ko je fizicki radnik koji osvaja tanjire zna se
    (krsto, 28. februar 2021 14:21)

    # Link komentara

  170. Nolo bi i ovo pregurao i igrao iz meca u mec sve bolje kao i sa pocepanim misicem.Ne verujete??
    (Licimur, 28. februar 2021 14:09) #

    Malo vise postovanja,iako si druge vere.
    (Za tebe No.1, 28. februar 2021 14:21)

    # Link komentara

  171. Napad zapadnog sindroma.
    (MileR, 28. februar 2021 14:15)

    # Link komentara

  172. Aha, ta bolest se zove "ne mogu nista Novaku". Inace ima jedan Juznoafrikanac, nastanjen u Svajcarskoj, neki kazu da je on od ove misteriozne bolesti prvo oboleo jos pre 10-ak godina. A da ih spoji neko, pa da razmene savete i iskustva? Mada, leka nema. Ne znam kako ce se izleciti oni.
    (neki veliki dr, 28. februar 2021 14:14)

    # Link komentara

  173. Prvo su mu prognozirali da ce zavrsiti karijeru sa 25 godina,tako da od tada ne vjerujem sta god da napissu...Moze Nadal igrati do 40-te,na sljaci posebno.
    (Sinke, 28. februar 2021 14:12)

    # Link komentara

  174. Uh Jadan on sa svojim milionima. Noge ga boLJe
    (BoLJi me noga, 28. februar 2021 14:12)

    # Link komentara

  175. Nolo bi i ovo pregurao i igrao iz meca u mec sve bolje kao i sa pocepanim misicem.Ne verujete??
    (Licimur, 28. februar 2021 14:09)

    # Link komentara