1. Dobro vise, pustite momka na miru.
    Svi vi koji negativno komentatisete, da li ste u zivotu obuli kopacke?!
    Pa i onaj penal, sta je mogao da uradi?
    (da da, 27. februar 2021 22:20)

    # Link komentara

  2. Nije kriv Gobeljic,kriv je onaj sto ga stavlja u tim.Ajde njima da postavimo pitanje bolje a?Pa pricamo vec o ovom kasapinu tri god.najmanje.Opet Stankela nema veze sa tim...
    (Camili, 27. februar 2021 22:12)

    # Link komentara

  3. Drago mi je zbog ovog promasaja.
    (Grobarcina, 27. februar 2021 21:15)

    # Link komentara

  4. Sada ga treba u Repki da ga ubace, e onda ste stvarno pukli .
    (zokibreaker, 27. februar 2021 21:15)

    # Link komentara

  5. Zasto je Gobelja napravijo penal, zato sto je amater...i evo zasto je amater, ko god je trenirao fudbal, zna da tako kao sto je on iso na tu loptu idu igraci koji se boje duela ili lopte. Dobro da nije okreno ledja, ko petlic je ispo.
    (sportdetective, 27. februar 2021 21:04)

    # Link komentara

  6. Тај Гобељићев шут није проблем. И бољи од њега су промашивали изгледније прилике. Човек се потпуно непотребно надобијао картона и довео екипу у неповољну позицију. Да сте имали 11 на 11 ко зна шта би било. За то треба да трпи последице. Једно је борбеност, а друго је бесмислено срљање.
    (Јабучило, 27. februar 2021 21:01)

    # Link komentara

  7. promasaj Gobelje iz najboljeg ugla... kao da je dao eurogol
    (hm, 27. februar 2021 20:44)

    # Link komentara

  8. Dva šuta u okvir gola,od kojih je drugi ovaj Gobeljićev.
    S obzirom da ste titulu prvaka Evrope osvojili bez šuta u okvir gola,razumljivo je što vam je ovo najbolja utakmica u 21. veku.
    (7:1, 27. februar 2021 20:43)

    # Link komentara

  9. Ko nije video penal kod šuta ivanica čisto igranje rukom u kaznenom prostoru...
    (Dejan, 27. februar 2021 20:34)

    # Link komentara

  10. Pogresi covek, ocajna utakmica gobelje!!! KADA JE SRCE NA TERENU NISU PROBLEM GRESKE.
    (borisc, 27. februar 2021 20:23)

    # Link komentara

  11. Imao je šansi ali je covek drvo od igrača. Nepotreban penal, posle šansu da reši sve i da se iskupi imao je vremena i da se namesti ili da prosledi loptu Ivaniću.. Lagano smo mogli proći, Pankov i Sanogo solidni....
    (Mane, 27. februar 2021 20:23)

    # Link komentara

  12. samo dajte iz sto vise uglova...uzivanje je gledati...moze I onaj korner iz jos nekog ugla..
    (komar boys, 27. februar 2021 20:22)

    # Link komentara

  13. Milanu treba da je čast što je izbacio Zvezdu, jer utakmice su pokazale ko je bio bolji.
    Imali su sreće, dva penala i autogol i činjenica da nas nijesu dobili već remizirali.
    (Jovan, 27. februar 2021 20:13)

    # Link komentara

  14. (slaviša šmigič, 27. februar 2021 19:48)

    То је као да имаш краву која даје највише и најбољег млека и онда ритне и проспе све.
    (?, 27. februar 2021 20:10)

    # Link komentara

  15. Gobeljič nije igrao loše glupo je bilo ono postavljanje gde se desio penal i neznam zašto ova vanjska umedto ravno u gol nije čak ni bilo potrebno udariti jako sve ostalo ako neračunam ove 2 greške Gobeljič je igrao izuzetno dobro i videlo se da preko njega i njeegove strane nemogu proči izuzetno je držao tu stranu stvarno šteta bez te 2 greške bio bi uz Ivaniča,Sonoga i Bena najbolji igrač.A golman Borjan je top golman trenutno u samom vrhu evropskih najboljih golmana.Gobeljič u početku nije bio bek ali je silom prilika stavljen na desnog i pokazao se kao odlično rešenje jednostavno mu fale utakmice i igramo uglavnom po levoj strani zato mi uvek fali Grujič, Deki pomeri Grujiča desno odlično igra na obe strane i strašno mi teško pada kad se preskače Grujiča a pokazao je izuzetan fudbal i igrao konstantno dobro odjednom ga smestili na klupu a verovatno sem Kataia nema boljeg krila stvarno se radi o fenomenalnom igraču gde bi trebali koristiti brzinu i znanje Grujiča sa loptom mnogo je dobar i greh je da neigra.
    (slaviša šmigič, 27. februar 2021 19:48)

    # Link komentara

  16. Nije problem Gobelja. Trpimo ga već godinama. Nadam se da nećemo još dugo. Problem je što su svi ponosni na ovaj dvomeč (igrači, trener i većina navijača). Izbacio nas je Milan. Da, sedmostruki šampion Evrope, ali Milan koji veze sa vezom nema u poslednje vreme. Igrali smo hrabro, dobro, bolje od njih, nismo uspeli. Ne treba da budemo ponosni. Zvezda nije mali klub da bude ponosna nakon ovoga. Treba da budemo besni i ljuti što nismo prošli. E kad tako budemo rezonovali možda u nekoj budućoj sličnoj situaciji napravimo neki iskorak i prođemo ovakvog protivnika. Jer, realno, samo smo se mi pitali, kako god to izgledalo nemoguće pre prve utakmice.
    (bata kale, 27. februar 2021 19:32)

    # Link komentara

  17. Daj bre pustite vise decka da zivi. Nabijate mu grizu savesti. On tek treba da pruzi svoje utakmice. Ako ovako nastave da ga razvlace opet ce da gresi kada je bitno. Ja sam navijac Partizana ali ovo sto rade njemu je haos. Promasio pa sta. I Mijatovic je masio i Mesi i Ronaldo i Sasa Ilic protiv Reala i mnogi ce tek da mase. Al da nekoga razapinju toliko meni je to nenormalno.
    (Pedja, 27. februar 2021 19:26)

    # Link komentara

  18. Ljudi , ja sam Partizanovac ali pratim i Zvezdu. Uvek sam se pitao kako ovaj Gobeljic igra uopste u Zvezdi. Ne vezano za ovaj mec , mislim uopste. A kod Partizana mi nije nikako jasno zasto je Zakaric pusten da ode , odlican igrac koji igra sada u Borcu iz Banjaluke.
    (uros, 27. februar 2021 19:16)

    # Link komentara

  19. Privatizacija Zvezde i Partizana!!!
    Privatizuj pa radite sta hocete... A necu ja da placam mafijase...
    Nzm kako ne shvataju pojedinci i kako se tripuju... Da je Milan igrao punom silom unistio bi nas... Odigrali smo dobro ali nista vise od toga...
    (slavko, 27. februar 2021 19:13)

    # Link komentara

  20. Vi sto ga branite, urgirajte upravi da mu produzi ugovor jos na 10 godina, pa nek vas zabavlja. Ko se malo bolje razume u fudbal zna da se tu ne radi samo o ovom promasaju.
    A najvise boli, sto rece jedan ovde, njegova totalna ravnodusnost kod svake njegove brljotine. Ni trunke kajanja!!!
    (Hrundi Bakshi, 27. februar 2021 18:32)

    # Link komentara

  21. Problem je sto je Gobeljic uopste tu gde jeste, jer je i malom detetu jasno da je ovo fudbal tri lige iznad njegovog nivoa. I pritom nije on samo u Milanu bio takav. U Milanu su svi njegovi nedostatci isplivali u kratkom roku. Covek se profesionalno bavi fudbalom, a nikad ne ume centrasut da uputi. Nema fundamente fudbalske igre, pa tako trci na sut sa rukama u vazduhu i za kraj je intelektualno ogranicen do te mere da sa zutim kartonom pokosi coveka bez ikakve potrebe na sredini terena. Taj argument kako kriticari ne bi mogli ni da potrce je za malu decu. Velika vecina kriticara valjano radi svoj posao, Gobeljic ne. Bas bih voleo da vidim ko bi od ovih sto ga brani putio da ga operise doktor sa znanjem iz medicine ekvivalentnom onom koje Gobeljic ima iz fudbala.
    (deda, 27. februar 2021 18:19)

    # Link komentara

  22. On je promašaj, a ne prilika za gol .
    (Scotland, 27. februar 2021 18:05)

    # Link komentara

  23. Poruka za sve ove sto ga brane. Promasaj sa 5 m van okvira gola jeste za osudu, jos zapeo iz sve snage umesto da je sutne preciznije a bio je sam , mogao je kako je hteo. Ali ne, on u svom stilu isto tako brani se rukom od lopte u 16 m i kasnije pravi drugi zuti karton totalno bespotrebno. A najvise me pogadja njegova reakcija, bez grama savesti nastavlja dalje kao da je nebitno sta je uradio. Covece pa upravo si svojim postupcima izbacio Zvezdu iz daljeg takmicenja. A vidim da mu je pogled neukaljanjan kajanjem.
    (Maksa, 27. februar 2021 17:53)

    # Link komentara

  24. Zvezda je odigrala najbolju utakmicu u poslednjih nekoliko sezona, a drugi tim Milana koji je po kvalitetu slabiji od Spezie je odigrao jednu od najlosijih, a zvezda ispala. Dosta vise sa velicanjem zvezde koja je ispala u TOP-32 cipiripi kupa od slabasne druge ekipe Milana, cija je i prva ekipa obican evropski prosek.
    (sone, 27. februar 2021 17:52)

    # Link komentara

  25. Ne treba pljuvati igrače. Gobelja sigurno daje svoj maximum, e sad to što on nema kvalitet za Zvezdu, to što ne zna da primi loptu i da pas, što često pravi greške i grube startove, to je već pitanje za trenera i upravu zašto je takav fudbaler uopšte u klubu.
    (Observer, 27. februar 2021 17:51)

    # Link komentara

  26. Cuj, probajte vi.. pa onda kritikujte, bla bla truc. Najbolje da svi probamo da igramo u Zvezdi pa da mozemo da realno sagledavamo stvari. Nema trika da me neko ubedi da na stoperskim pozicijama u Srbiji nema kvalitetnijih i inteligentnijih igraca. Ok, neka nije lako, i slicno, nadjite bolje za Zvezdu, nema sta tu da se prica.
    (jedanodmnogih, 27. februar 2021 17:50)

    # Link komentara

  27. Manite se corava posla, jer i vas firma trpi kad ne znate da radite ono za sta ste placeni, ili kada upropastite posao pa firma pretrpi finansijski gubitak? Covek trci da blokira sut sa rukama napred, udara coveka na sredini bez rezona, promasaj je nevazan, to bi ionako bilo samo da se iskupi za gluposti iz prve i druge utakmice. Isto kao i Pankov, da plate iz dzepa penale.
    (jedanodmnogih, 27. februar 2021 17:43)

    # Link komentara

  28. Gobeljic je los igrac. Ima srce ali los igrac. Ne treba ocekivati cudo od igraca koji samo trci i bori se. Nemam nista protiv Gobeljica ali ogranicen igrac . Skroz. Imamo takvih igraca i u reprezentaciji, nazalost.
    (Oliver K., 27. februar 2021 17:42)

    # Link komentara

  29. Dečko je splavar i antitalenat za fudbal. Bolje mu je da promeni profesiju i ode u estradu.
    (Ložač kotlare, 27. februar 2021 17:37)

    # Link komentara

  30. on nije igrač sposoban da postigne gol iz ove situacije...u suprotnom, igrao bi za Bajern. Problem je isključenje i igranje "unazad", tu je ozbiljno loš, kao "muva bez glave".
    (jel da?, 27. februar 2021 17:35)

    # Link komentara

  31. Betonliga igrac...
    (BokeeLee, 27. februar 2021 17:31)

    # Link komentara

  32. Nije mi jasno to vise... pretrpeo kritike na drustvenim mrezama. Danas svako ima misljenje o svemu. Ovi novi klinci sve manje veze s mozgom imaju a sve su glasniji.
    Ko god je igrao fudbal u zivotu zna koliko je ovo bio "zicer" - ili "sicher". Znaci nikakav zicer nije bio. Dobro je i sutirao kako se lopta iznenada odbila do njega. Mislim, realno tuzna ova prica. A RUZNI komentrai Gobljica posle utakmice, i ruzni i tuzni.
    (Marko, 27. februar 2021 16:33)

    Sve stoji osim toga da ovo nije bio zicer. Ovo je bio zicer po svim definicijama, a on je promašio loptu koja se nije odbila u njega nego pored njega. Napravio je dva koraka pre šuta, znači imao je i pripremu. Čovek je pored toga dobio crveni karton i napravio penal. Pa šta treba da kažemo da je odličan? Osim toga već godinama ne ume da napravi centaršut kako treba, ni on ni njegov kolega Rodić na levoj strani. Limitirani su u fudbalskom smislu i to je realnost.
    (Crno ispod nokta, 27. februar 2021 17:28)

    # Link komentara

  33. promašaj nije problem. Iskreno, bio je vrlo nezgodan odbitak, a i da je bio zicer, dešava se i najboljima. Problem je promaja u glavi i bolno glup prekršaj za drugi žuti karton.
    (multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši, 27. februar 2021 17:27)

    # Link komentara

  34. Dosta više spina o promašaju, niko ne smatra da je ovo bio klasičan zicer, a i da jeste mnogi veliki igrači su imali i veće promasaje i u važnijim utakmicama, ne zamera mu se apriori obavezno ni penal (mada se ovo sa rukama u šesnaestercu uči u petlićima), čak ni crveni karton (to je već stvar inteligencije, a pomalo i Stankovića koji ovo nije "osetio" nakon nekoliko faulova na ivici drugog kartona), sve to se dešava mnogima, to je deo fudbalske igre. Ovom kvazifudbaleru se zamera bavljenje sportom koji nije za njega, prosto...ne razume se u fudbal, ne zna da ga igra, sve ovo protiv Milana je isključivo posledica njegovog nemanja pojma, pa ako je i od "gardiste", mnogo je...
    Gobelja, da se ne ljubimo
    (Todor, 27. februar 2021 17:26)

    # Link komentara

  35. Ne zamera mu promašaj kao što mu zameram crveni karton. Grub i nepotreban faul na centru terena, a već je imao žuti najbolje pokazuje njegovu fudbalsku inteligenciju. Nije mu to prvi put...na utakmici protiv Sudove pre par godina slomio je nogu protivničkom igraču takođe nepotrebno grubim startom na sredini terena. Ipak nije sve samo do njega...i do trenera je.
    (Fenomen, 27. februar 2021 17:20)

    # Link komentara

  36. Treba mu se lepo zahvaliti i nek ide.
    (Vuk, 27. februar 2021 17:18)

    # Link komentara

  37. Što više puta gledam, što više uglova prikažu, sve veća depresija me obuzima...
    (Bili, 27. februar 2021 17:11)

    # Link komentara

  38. Nije on kriv sto ni sam ne zna zasto igra..
    (kln, 27. februar 2021 17:11)

    # Link komentara

  39. Bili smo bolji...
    Pa bili smo GORI od Salzburga pa smo prosli... Jel treba da vam nabrajam situacije kroz istoriju... Mancester 91, Keln 89, Marsej 91... Itd.
    (mich, 27. februar 2021 17:09)

    # Link komentara

  40. Gobeljiću, kao i svim momcima podrška od Grobara. Previše pričamo i sve znamo. Pola ovih što ga napadaju je bilo oslobođeno fizičkog u OŠ. Naš fudbal je gde jeste i to je naša relanost, meni lično vie smeta to slavljenje poraza. Bili su dobri, izgubili su idemo dalje. Valjda će se jednog dana neko dozvati pameti i reorganizovati fudbalsku organizaciju.
    (trla baba lan.., 27. februar 2021 17:09)

    # Link komentara

  41. Promašio pa šta.
    Samo se traži alibi za eliminaciju.
    Ko je branio Zvezdi da pobedi 5 : 0 ?
    Smešne su priče o korneru.Kao da je bio penal.
    (Aleksandar, 27. februar 2021 17:06)

    # Link komentara

  42. Pa dobro decko realno ima kvalitet za beogradsku zonu ali eto sticajem raznoraznih okolnosti igra za Zvezdu
    (Ivan, 27. februar 2021 17:04)

    # Link komentara

  43. Plaćeni navijači su ga podržali na "dočeku",a mi ostali ga ne podrzavamo zbog njegovog neznanja,a ne promašaja.
    (krajišnik, 27. februar 2021 17:04)

    # Link komentara

  44. Ma nebitno skroz ovaj promasaj ali ja se ne secam stvarno da se ikad ovako jedna velika prevara od igraca zadrzala u nasem klubu...
    (Marko92, 27. februar 2021 17:03)

    # Link komentara

  45. Haha pa 2 naša igrača nas je koštala ispadanja .
    (zokibreaker, 27. februar 2021 17:02)

    # Link komentara

  46. Što reče jedan, vezao je tripl dabl.
    (Jarić T Živadin®, 27. februar 2021 17:00)

    # Link komentara

  47. Kakvi smo ljudi postali, strašno. Jedva se čeka nečiji neuspeh pa sledi pljuvanje, vredjanje, blaćenje. Ostavite dečka na miru, a vi, kritičari, zapitajte se, šta ste vi postigli u životu, niste ni u svojoj sobi najbolji u bilo čemu. Pozdrav normalnim ljudima kojeg god kluba navijača bili.
    (RADAGAST, 27. februar 2021 16:58)

    # Link komentara

  48. Kao navijač suprotnog tabora svima preporučujem da ovi sto znaju samo da kritikuju neka izadju malo na teren pa neka probaju prvo da se nadju u takvoj situaciji pa tek onda da sutnu... Nije isto gledati preko televizije i biti na terenu.... Sportski pozdrav...
    (rale, 27. februar 2021 16:56)

    # Link komentara

  49. Al ova placena parada kao da smo uzeli LS je tragi-komicna...
    Momci, ispali smo jga, kad je neko jak igra na “dovoljno”, necemo sad busati u grudi sto smo poduvali. Valja analizirati utakmicu i izvuci pouke a ne sakupljati lake poene i praviti atomsferu Kosovskog Boja.
    (Mike, 27. februar 2021 16:55)

    # Link komentara

  50. Nije problem to sto je promasio gol. Priblem je sto on uopste igra u Zvezdi.
    (Gorki, 27. februar 2021 16:52)

    # Link komentara

  51. Gobelja je takav, kakav je, koliko para toliko muzike! On nije kriv što nemamo boljeg na toj poziciji, preterali smo sa kritikama! Juče sam to rekao za KKCZ a sada i za FK, g-do navijači Zvezde iz celog sveta, otvorite fond i uplatite neku simboličnu cifru u njega! Ako ima milion navijača koji su spremni da uplate 10 evra godišnje (100 din mesečno), za 10 mil evra birajte i dovedite 2 solidna beka i jednog odličnog štopera! Lako je sada da pljujemo po pojedincima, pomozite klubu koji volite a ako nećete, uživajte u Gobeljiću! On igra pošteno i svim srcem, onoliko koliko zna, ume i može!
    (Severnjača, 27. februar 2021 16:50)

    # Link komentara

  52. Gobelja ti si uz Žandermena bratina nas.
    (nik sloter, 27. februar 2021 16:48)

    # Link komentara

  53. Sad ispade da bi osvojili Uefa ligu da je dao ovo,smesna prica..
    I Katai je imao zicer u kontri pa niko ne pominje..
    (Gagolino, 27. februar 2021 16:47)

    # Link komentara

  54. Svake noci sanjam ja da ga dao Gobeljaaaa
    (gor., 27. februar 2021 16:45)

    # Link komentara

  55. Promasio, pa sta? Treba li ga mozda kamenovati zbog toga...pa momak je postigao gol protiv PSG, dok je preko Vujadina Savica, Rodica i Filipa Stojkovica padala kisa golova pa im nije niko zamerio. Nije on kriv sto je igrao na tudjoj poziciji jer Terzic zbog Rodica nece da dovodi levog beka.
    (Delije, 27. februar 2021 16:43)

    # Link komentara

  56. Sto Ben nije pogodio gol a ne precku, sto Katai nije pogodio gol iz slicne pozicije, desava se da se promasi gol, oladite malo, svakom se desi da ima los dan, momci su odigrali toliko fanaticno I borbeno a Gobeljicu mogu samo da zamerim drugi zuti karton jer je ono stvarno bilo bespotrebno.
    (Ccc, 27. februar 2021 16:42)

    # Link komentara

  57. Nije Gobeljić kriv. On ne zna, pa ne zna. Takođe, nije on taj ko sastavlja tim.
    (Štap i šargarepa, 27. februar 2021 16:41)

    # Link komentara

  58. Gobeljić nema kvalitet za vrhunski fudbal, sve ostalo je manje bitno !!!
    (Gavrilo Princip, 27. februar 2021 16:40)

    # Link komentara

  59. Priprema utakmice je bila pogrešna. Ako vođe kluba od početka ističu da je Milan izraziti favorit, mnogo bolji, kvalitetniji....pa onda zašto se igra sa njima ? kakvu poruku iz toga treba da dobiju igrači ? Postiže se kontraefekat jer ti u startu blokiraš svoju ekipu i staviš jim do znanja da nemaju šta da traže. To se lepo i videlo jer toliko kikseva koje je Zvezda imala nisam video odavno. Stalno je bio grač i strah. Morali su drugačije da rade. Da svim silama napadnu Milan i da ga pritiskaju maksimalno, da ih prebiju, da im dokažu da ih se ne boje...itd. Pa neka se i izgubi ali bi svi bili oduševljeni takvim pristupom, čak mislim da bi i Italijani mnogo više cenili Zvezdu. E sad ako nemaju fizičke snage za celu utakmicu... e onda je to drugi problem
    (boža, 27. februar 2021 16:38)

    # Link komentara

  60. Nije mi jasno to vise... pretrpeo kritike na drustvenim mrezama. Danas svako ima misljenje o svemu. Ovi novi klinci sve manje veze s mozgom imaju a sve su glasniji.
    Ko god je igrao fudbal u zivotu zna koliko je ovo bio "zicer" - ili "sicher". Znaci nikakav zicer nije bio. Dobro je i sutirao kako se lopta iznenada odbila do njega. Mislim, realno tuzna ova prica. A RUZNI komentrai Gobljica posle utakmice, i ruzni i tuzni.
    (Marko, 27. februar 2021 16:33)

    # Link komentara