1. Ivanič definitivno igrač kojeg treba Piksi,da zove u tim za utakmice naše reprezentacije dečko je kao motor lagano najbolji igrač koji izlazi na kraj sa bilo kojom odbranom sprema gomilu šansi igračima plus daje golove kad niko drugi nemože pored Sonoga i Degeneka najbolji igrač Zvezde uz njih tu je Ben a velika nesreča,da nije katai bio spreman jer bi bio prava mora za suparničku odbranu Zvezda sledeče godine treba biti spremna za napad na l.šampiona a zato treba,da zadrži kostur Ivanič,Degenek,Sonogo,Ben,Katai i Mirko Ivanič sa ovakvim igračima zvezda če sigurno uči u ligu šampiona i nadam se proči grupu naravno Golman je super važan i zvezda od Stojanoviča boljeg golmana nije imala Borjan je vrh golman izuzetno dugačak i može skidati lopte sa samog čoška spada u top 10 golmana trenutno u celoj evropi.
    (slaviša šmigič, 1. mart 2021 17:03)

    # Link komentara

  2. “Evropska bajka”? Pa ko da su do finala stigli.
    (charlie, 26. februar 2021 13:52)



    Aaaaa, i ti si se našao čuditi, kao da nisi upoznat s poznatom
    srpskom samo-hvalom. Jedino što je jače od te srpske samo-hvale je ~ srpska laž. Te dvije vrline su održavale na životu Srbe sve do danas, a danas su najjače.
    (poznavalac ©®, 27. februar 2021 15:57)

    # Link komentara

  3. “Evropska bajka”? Pa ko da su do finala stigli.
    (charlie, 26. februar 2021 13:52)



    Aaaaa, i ti si se našao čuditi, kao da nisi upoznat s poznatom
    srpskom samo-hvalom. Jedino što je jače od te srpske samo-hvale je ~ srpska laž. Te dvije vrline su održavale na životu Srbe sve do danas, a danas su najjače.
    (poznavalac ©®, 27. februar 2021 15:52)

    # Link komentara

  4. Moj najveći utisak je što je Zvezda igrala sa kombinivanim timom, bez pet prvotimaca, poštovanje.
    (Kikujiro, 26. februar 2021 15:02)

    # Link komentara

  5. U dve utakmice dva crvena kartona? Prljav tim naučio da mogu da rade šta hoće i da im se sve u domaćem prvestvu toleriše.
    (Grr, 26. februar 2021 14:52)

    # Link komentara

  6. Sanogo...
    Jaja Ture sa siromašne!! Doktor!
    (dacha Zvezda, 26. februar 2021 14:49)

    # Link komentara

  7. Za Ivanića je gotovo sigurno da nema šansu da sledeće sezone bude u Zvezdi!
    U kvalifikacijama možda i bude, ali nakon toga, ma kakvi. Pa njega su Nemci hteli da kupe pre ovoga, a nakon ovoga će moći samo da bira gde će ići.
    Bojim se da isto sledi sa Kangom i Sanogom, jer oni su ova dva meča odigrali muški i vrhunski.
    Nadam se da ih Terza neće pre kvalifikacija prodati, ali ajde da vidimo šta će biti.
    (Neo@, 26. februar 2021 14:35)

    # Link komentara

  8. Ne bih da pišem o sinoćnjoj utakmici, jer je već toliko toga napisano. Samo ću da čestitam momcima, i nadam se da će ova utakmica biti putokaz kako ubuduće igrati sa ekipama iz liga petice.
    Što se tiče ekipe za sledeću sezonu, imam nekoliko predloga.
    Gobeljiću se zahvaliti i prekinuti saradnju. Ne može u tom slučaju finansijska šteta biti veća od potencijalne štete koju ovaj momak može da napravi u najbitnijim evropskim utakmicama. Dovesti OBAVEZNO levog i desnog beka, koji će biti standardni i kojima će zamene biti Rodić i Gajič. Još jedan pouzdan i iskusan štoper nam je nephodan. I za kraj, sa Benom bih potpisao ugovor da ostane u Zvezdi do kraja karijere. Momak je po mom mišljenju najbolji stranac koji je ikada igrao za Zvezdu, a juče (i ne samo juče) je pokazao zašto. Pare koje Zvezda može dobiti njegovim transferom, nisu tako velike, a on svojim igrama u Evropi, Zvezdi može doneti mnogo više ili bar istu količinu novca.
    Ostalo ne bih ništa menjao, što bi rekli.
    (killy81, 26. februar 2021 14:23)

    # Link komentara

  9. A ja se upravo vratila iz Beograda...šokirala me što niko ne nosi masku, čak ni taksista. Niko ne držite distancu, žurke. Zato broj pozitivnih na broj testiranih oscilira između 20 I 30%, dok je u Italiji između 3 I 5%. U Lombardiji smo upravo prešli 5% I od ponedeljka se opet zatvaraju sve radnje osim osnovnih, a drugo ionako ne radi...
    (J., 26. februar 2021 14:14)

    # Link komentara

  10. “Evropska bajka”? Pa ko da su do finala stigli.
    (charlie, 26. februar 2021 13:52)

    # Link komentara

  11. @Soko sivi
    Kako je to najmanje kriv Gobeljic? Skrivi penal, promasi ogromnu sansu i dobije crveni. Pa ne znam, mozda je trebao da da 2 autogola da bi bio kriv.
    (Nikola, 26. februar 2021 13:51)

    # Link komentara

  12. Ja ne znam ovi grobari dal nekad mogu da budu realni,na njihovom mestu ja ne bi pisao komentare već bi ćutao...al da stoka je to...
    (Superman, 26. februar 2021 13:50)

    # Link komentara

  13. Sve cestitke. Jer u dvije utakmice smo bili losiji samo za taj prolaz dalje. Nismo pobjedili ni izgubili,ali nismo prosli dalje. I naravno treba nam bar trojica dobrih odbrambenih igraca uz Degeneka,Milunovica i Gajica. Sanogo je mitska zvjer. Ivanic i prije je bio glava tima,uz Magika i Bena. Ali realno za neki iskorak u Evropi nam treba minimalno 4 kvalitetna igraca,dva odbrana i dva veza.
    (NotSmell, 26. februar 2021 13:37)

    # Link komentara

  14. -Криво ми је што Гобељић трпи разне псовке и увреде сада а најмање је крив. Све критике њему треба сматрати за критике управи и спортском директору који две године не може или не жели да нађе замену увек ровитом левом беку. Гобеља и Родић треба ове увреде да поделе на равне части јер га је Родић оставио на цедилу подједнако глупим поступцима. Велике критике управи која нас још убеђује да смо покривени на свим позицијама. Немамо бекове!
    - Секу Саного, каква партија! Јунак из сенке.
    - Мирко Иванић, све честитке тренеру и управи (критике и похвале по заслузи) што су га сачекали да проради и нашли му право место. Само ме занима за колико ће га продати. Ценим за стандардних 3 милиона.
    - Миланова игра нам лежи, ми још нисмо на нивоу да играмо против брзих екипа за брзом транзицијом. Због прве ставке. Ово кад Златан игра пешке нам не прави проблем.
    - Физичка спрема, став, хтење за чисту 10!
    (Soko sivi, 26. februar 2021 13:29)

    # Link komentara

  15. Moj utisak jos odavno je da je Milan jako prosecna ekipa i da ne vidim uospte cemu sva ova halabuka kkao su zvezdasi preponosni kako je ovo ne znam kakv uspeh , msm da se ne shvatim pogresno ali ja partizan i zvezdu cenim u smislu da najtalentovaniji igraci igraju u ta 2 kluba i kad vidim polovne crnce , nekog Falcinelija koji nema mesta u bolonji u 18 a predstavlja se kako je Mihajlovic ucinio uslugu zvezdi , sve ovo je velika sramota za Srpski fudbal .. jasno je da nas fudbal ide u pogresnom smeru jer talente dajemo za dzabe a dovodimo polovne igrace za ne znam koje pare ... Zakljucak : ovo nije nikakv uspeh ovo je jedan u nizu neuspeha ,navijam za partizan za njih tek msm da su jadni i bedni sta rade , ali sve zajedno kao kolektiv treba dobro da se zapitamo sta se desava sa nama ..
    (..., 26. februar 2021 12:25)
    Vi me niste poslušali brzo u fetus položaj i palac u usta jer posle može da bude kasno.Ne može Renato Grbic sve sam, mali mu je camac
    (Back in Black, 26. februar 2021 13:21)

    # Link komentara

  16. Moj utisak jos odavno je da je Milan jako prosecna ekipa i da ne vidim uospte cemu sva ova halabuka kkao su zvezdasi preponosni kako je ovo ne znam kakv uspeh , msm da se ne shvatim pogresno ali ja partizan i zvezdu cenim u smislu da najtalentovaniji igraci igraju u ta 2 kluba i kad vidim polovne crnce , nekog Falcinelija koji nema mesta u bolonji u 18 a predstavlja se kako je Mihajlovic ucinio uslugu zvezdi , sve ovo je velika sramota za Srpski fudbal .. jasno je da nas fudbal ide u pogresnom smeru jer talente dajemo za dzabe a dovodimo polovne igrace za ne znam koje pare ... Zakljucak : ovo nije nikakv uspeh ovo je jedan u nizu neuspeha ,navijam za partizan za njih tek msm da su jadni i bedni sta rade , ali sve zajedno kao kolektiv treba dobro da se zapitamo sta se desava sa nama ..
    (..., 26. februar 2021 12:25)

    Sta znam. Mozda da pogledamo italijansko prvenstvo i tabelu, pre nego sto pocnemo Milan da spustamo na nivo Radnika iz Surdulice.
    (Milan, 26. februar 2021 13:03)

    # Link komentara

  17. (joy, 26. februar 2021 12:28
    Ivanic klasa, Sanoga obozavam, vidi se da se vraca u formu.za malo da postigne gol, vodio je bitku da Zlatanom koji je visok i jak ali Sanogo je najjaci igrac kog sam video u zvezdi, sila jedna koja ima odlicnu tehniku, ume da pogresi kod dodavanja u odbrani, to je plod samopouzdanja koje je stekao godinama unazad.Vredi svaku paru, razvalio je igrace Milana, unistio ih je.
    (zex, 26. februar 2021 12:55)

    # Link komentara

  18. Bolje u Milano na utakmicu nego u šoping. Virus nije ali je "Milan" ispao smešan.
    (dzigi, 26. februar 2021 12:51)

    # Link komentara

  19. Cek cek, a sudijska kradja? Korner? :(
    (Dottore, 26. februar 2021 12:51)

    # Link komentara

  20. Glavni utisak: Marko Gobeljic je milanska magla ovog veka
    (Mark92, 26. februar 2021 12:45)

    # Link komentara

  21. Ovim momcima fali samo jedno. Velike utakmice.
    (021, 26. februar 2021 12:44)

    # Link komentara

  22. pukli
    pukli
    pukli
    pukli
    igrali dobro
    (Delije=Turski konjanici, 26. februar 2021 12:43)

    # Link komentara

  23. Samo je jedan utisak najupečatljiviji: Kada stigneš do eliminacione faze evropskog takmičenja, nema mesta padu koncentracije. Nema mesta glupostima. Celu karijeru treniraš za takve mečeve. Od kad si kao mali počeo šutiraš loptu, ono što je cilj, takmičarski, sportski, a to živiš, to je da jednog dana igraš neko veliko takmičenje. Praktično, ceo život se pripremaš za to. Zato, trener treba da prepozna u očima kod igrača da mu fudbal nije u žiži, da nema te strasti malog deteta, da nema tog nekog naboja. Sinoć su svi imali taj naboj, sem gospodina Marka G.
    "Gardista" ima naboj ka zgodnim ženama i splavovima. Takovm igraču nije mesto u ekipi koja se uzdigla na nivo da igra eliminacionu rundu evropskog takmičenja.
    Kiksneš... kao svima se dešava. Ja razumem to. Ali da si ti konstantno loš igrač, i nemaš taj neki fudbalski osećaj (polomi bre čoveku nogu, okončao mu karijeru!), to onda znači da je sasvim moguće da ćeš važnu i veliku utakmicu odigrati katastrofalno. Što se i desilo.
    Marko Gobeljić nije proizvod neiskustva, loše forme, loše sreće. Marko Gobeljić je proizvod lošeg sistema.
    (Aleks, 26. februar 2021 12:43)

    # Link komentara

  24. Biće Mladinić kada je Hajduk zahvaljujući sudcu izgubio od PSV-a je rekao: Ne možemo mi u Europi s dumijanom vina i malo pršuta protiv fraka i cilindra. E to se sada dogodilo Zvjezdi, prevelika je lova u pitanju a u igri je i njihovo napredovanje u sudačkom svijetu pa sudci sami od sebe bez naredbi i sugestija navijaju za moćnijeg i bogatijeg.
    (bolno, 26. februar 2021 12:34)

    # Link komentara

  25. Kako možete da zanemarite partiju Sanoga ?
    Njihov vezni red se nije video, jer ih je sve "pohapsio".
    Posle na mestu štopera, odsekao Ibrahimovića i dobio sve sem jednog duela.
    Olakšao je mnogo odbrani Zvezde, uporedite sa utakmicom u Beogradu kada nije igrao, koliko su igrači Milana imali više prostora.
    (joy, 26. februar 2021 12:28)

    # Link komentara

  26. svi smo zadovoljni sem iskompleksiranih.Oni svojom.bedom od kluba samo mogu da truju druge...
    (e, 26. februar 2021 12:27)

    # Link komentara

  27. Moj utisak jos odavno je da je Milan jako prosecna ekipa i da ne vidim uospte cemu sva ova halabuka kkao su zvezdasi preponosni kako je ovo ne znam kakv uspeh , msm da se ne shvatim pogresno ali ja partizan i zvezdu cenim u smislu da najtalentovaniji igraci igraju u ta 2 kluba i kad vidim polovne crnce , nekog Falcinelija koji nema mesta u bolonji u 18 a predstavlja se kako je Mihajlovic ucinio uslugu zvezdi , sve ovo je velika sramota za Srpski fudbal .. jasno je da nas fudbal ide u pogresnom smeru jer talente dajemo za dzabe a dovodimo polovne igrace za ne znam koje pare ... Zakljucak : ovo nije nikakv uspeh ovo je jedan u nizu neuspeha ,navijam za partizan za njih tek msm da su jadni i bedni sta rade , ali sve zajedno kao kolektiv treba dobro da se zapitamo sta se desava sa nama ..
    (..., 26. februar 2021 12:25)

    # Link komentara

  28. Svaka cast al Milan polako pada sa rezultatima ako budu 4 ima da pevaju.
    (Pivke, 26. februar 2021 12:24)

    # Link komentara