1. Ti onda napravi orla rukama i poleti što dalje. I ponesi Dua Ljipu sa sobom i poliji se sa ajvarom.
    (made in serbia, 25. februar 2021 12:15)

    # Link komentara

  2. "Oni nisu pristalice mog kluba. Ne vidim ih kao pristalice svog kluba - da bi podržavali klub moraju biti sa nama i kada izgubimo, igramo nerešeno ili pobedimo", dodao je švajcarski fudbaler.

    Oni imaju sezonske jer za Arsenal znaju od malena. Neko dvadeset, neko četrdeset godina.... Koliko si ti u Arsenalu tuko? Arsenal NE MOŽE biti tvoj klub, možeš samo igrati za klub i ako čitaju ovo Londonđani još više će da “biju”. Karma šipcu.
    (made in serbia, 25. februar 2021 12:07)

    # Link komentara

  3. Na stranu sto je to Džaka i sta mi svi mislimo o njemu, u sustini je u pravu ali to nije nista novo, samo je sa drustvenim mrezama postalo licnije. Svi mi koji idemo na utakmice smo u nekom trenutku igracima psovali sve sto smo mogli, posebno mi koji idemo na sve utakmice. Ne kazem da je to ok i racionalno ali je to prosto istina. Mi navijamo za klub i pre i za vreme i posle igraca i klubu samo dajemo i finansijski i “fizicki” a igracima je to posao i onda je logicno da se drugacije gleda na stvari. Problem sa drustvenim mrezama je taj sto mozes sve da vidis i da procitas i sto ti ostaje u glavi. Sa druge strane, lakse je da se otkrije ko ti preti pa moze nesto i da se uradi. U svakom slucaju, mozes da zakljucas sve profile.. Ali ako to uradis onda ne mozes da saljes politicke poruke, da kacis zastave, orlove itd.. To je ipak veci problem, zar ne? Da se vratim na pocetak, glupo je mesati porodicu.. osim ako ti zena nije Vanda Nara....
    (Vetar u leđa.., 25. februar 2021 08:21)

    # Link komentara

  4. Hahaha...a kad si ti provocirao i mislio da si nedodirljiv,sve se vraca..
    (milko, 25. februar 2021 08:03)

    # Link komentara

  5. A kako si ti mogao Orla da pokazuješ? I ja bih tebe voleo lično da sretnen i upitam zašto si to radio
    (dza baa ga mrzite, 25. februar 2021 06:45)

    # Link komentara

  6. Ti ne razumes ......
    (krv ti p..., 25. februar 2021 01:14)

    # Link komentara

  7. Dobar je Džaka fudbaler, ali mislim da je Arsenal prevelik klub za njega.
    Ne zbog kvaliteta igre, nego zbog ponašanja.
    (Nikola, 24. februar 2021 23:57)

    # Link komentara

  8. Druže, ne kritikuju oni tebe i dragu ti porodicu što gubite, nego što mesecima igrate bez srca i kao da imate dve leve noge, u slučaju da ste svi desnonogi. A ukoliko ne želiš to da trpiš, pređi na tenis ili na šah, tu zagriženih navijača, koji vole klub za koji igraš, nema.
    (Vidak, 24. februar 2021 21:36)

    Zbog cega god kritikovali njega, otkud im pravo da vredjaju "dragu mu porodicu"? Kakve oni veze imaju s tim? I jes', bas su Arsenalovi navijaci (na stranu ovi Twitter idioti) poznati kao "zagrizeni, koji vole klub za koji on igra" i po cuvenoj srcanoj atmosferi na njihovim tribinama...
    (X=iks, 24. februar 2021 23:03)

    # Link komentara

  9. Granit Vreća
    (milijarder, 24. februar 2021 22:10)

    # Link komentara

  10. Ja se secam kako je izvesni Erik Kantona resavao nesporazume sa navijacima.
    (Tifoso, 24. februar 2021 22:00)

    # Link komentara

  11. Provokator se žali na provokacije.
    (Čudo neviđeno, 24. februar 2021 21:37)

    # Link komentara

  12. Druže, ne kritikuju oni tebe i dragu ti porodicu što gubite, nego što mesecima igrate bez srca i kao da imate dve leve noge, u slučaju da ste svi desnonogi. A ukoliko ne želiš to da trpiš, pređi na tenis ili na šah, tu zagriženih navijača, koji vole klub za koji igraš, nema.
    (Vidak, 24. februar 2021 21:36)

    # Link komentara