1. Real u svojoj istoriji osvojio najmanje 8 neregularnih titula LŠ (za svaku imam i video dokaz) i imaju pomoc sudija u svim mogucim takmicenjima od kako se fudbal igra. A Barsa je u citavoj svojoj istoriji osvojila 5, a Real ima 8 neregularnih!? Kako su onda isti? Kako su isti kada se Barsa povezuje sa sudijama tek od 2009 godine, a Real citavu svoju istoriju? Ne, nisu isti. Nikad bili, niti ce ikada biti, barem ne u mojim ocima.

    I da ti kazem jos nest.. Na stetu Barselone je u utakmicama protiv Celzija u periodu od 2005-2009 doneseno 8 kardinalnih odluka koje su promenile citav tok utakmica. Penal na Etou i neregularan gol Terija 2005, nesviran penal zbog ociglednog igranja rukom 2006, pa onda 2009 penal na Anriju, oprosten crveni Balaku i nepostojeci ofsajd Iniesti i Etou kada izlaze sami na golmana. U drugoj utakmici Drogba nije dobio direktan crveni za ono sto je uradio Pikeu, a Abidal dobija crveni iako nije bilo nikakvog kontakta. Znaci to je 8 (osam) odluka na stetu Barselone. Sve dok mi ne navedes barem 9 odluka na stetu Celzija, ti mene nikad neces ubediti u to da je Celzi vise ostecen nego Barselona u tim utakmicama. Cak i da uracunas crveni za Drogbu 2005 ja opet ne znam kako ces doci do jos 8 odluka na stetu Celzija. A cak sam ti i pomogao, zanemario sam da je Celzi dobio smesan penal 2006-e protiv Barse jer je bio u 90 minuti, i zanemario sam da je Del Horno trebao dobiti ranije crveni zbog onog faula na Mesiju jer ga je dobio 15 minuta posle toga.
    (samo jako, 24. februar 2021 14:53)

    # Link komentara

  2. Sama cinjenica da se Celzi nije hteo ni zaliti na Murinjovu suspenziju od 2 utakmice zbog mogucnosti da dobije jos vecu mi govori koliko si ti upravu i ti i Murinjo.

    Znaci da si izmislio i da je Rajkard ulazio u sudijsku svlacionicu nego je razgovarao sa Friskom na putu do svlacionice o stvarima koje su se desile na utakmici. Zar je to zabranjeno? Koliko je puta Murinjo radio takve stvari kroz karijeru? Da li je ikada bio kaznjen zbog toga?

    Toliko grešaka na štetu Reala mogu da nabroje i navijači Reala? Gde? Protiv koga? Zasto ih nikad ne nabroje? Ja godinama posecujem clanke Barse i Reala i kad god se prica o tome jedini argumenti su im da je Real ostecen za nekoliko situacija protiv Bajerna 2017 gde je Bajern bio mnogo vise ostecen.S druge strane kada se prica o Barseloni, ovo sto sam ja napisao sam do sada milion puta procitao na raznim portalima i stranim i ovim nasim. Kako je moguce da na YT ne postoji nijedan video o tim odlukama na stetu Reala u LŠ? Ocito je da ih i nema zar ne? Zar je moguce da nikad nijedan navijac Reala ne bi napravio jedan takav video? A navijaca Reala ima poprilicno na ovom svetu...S druge strane imao si mali milion videa na YT o odlukama na stetu Barselone. Steta je sto su izbrisani oni video dokazi o odlukama na stetu Barse u eri Gvardiole u LŠ od 2009 do 2012. Kako takvih videa nema niti je ikada bilo o odlukama na stetu Reala? Kako su isti?
    (samo jako, 24. februar 2021 14:50)

    # Link komentara

  3. Prvo i osnovno, nema potrebe da (u nedostatku argumenata) izmisljas stvari. Drogba nije dobio direktan crveni nego drugi zuti u toj utakmici, a za ono sto je uradio ga je i zasluzio. Jeste on isao na loptu ali je cinjenica da je bio neoprezan i da je udario i Valdeza tako da ne vidim nista sporno u tom drugom zutom kartonu. Eto, da nisam proverio da je dobio drugi zuti, malo ti je falilo da me ubedis da je dobio direktan crveni za ono. Delegat u izveštaju piše da Rajkard jeste ulazio kod Friska u svlačionicu tokom poluvremena? Nasao sam clanak na Engleskom „ theguardian“ na kojem pise sledece (preveo sam clanak samo preko google translatea pa nije bas najbolje prevedeno ali se uglavom moze zakljuciti da si napisao jos jednu laz. Evo sta pise: Fratellia (direktor UEFA-e) u svom izvještaju kaže da je osobno razgovarao s Friskom odmah nakon meča. U njegovom se izvještaju navodi: "Sudija nam je rekao da je imao kontakt s Frankom Rijkaardom s terena do prednjeg dijela vrata njegove svlačionice (zatvorena). Rijkaard je sačekao Friska na početku tunela, a zatim je pokušao razgovarati dok su se penjali stepenicama. "Frisk nam je tada rekao da je rekao Rijkaardu da nije trenutak ili mjesto da govori o bilo kojoj situaciji na utakmici i uputio ga je kada je bio ispred vrata svoje svlačionice (zatvorena) da ode u svoju svlačionicu."
    (samo jako, 24. februar 2021 14:46)

    # Link komentara

  4. „I ne mozes ti meni pricati o objektivnosti kada si svoju objektivnost dokazao sa svojim komentarom da je Celzi godinama masakriran protiv Barselone, a bilo je upravo suprotno, sve do revansa 2009.
    U korist Barselone je mozda jedino bilo ono sto je Drogba dobio crveni, a pazi sad ovo na stetu Barselone:
    Penal na Etou 2005
    Neregularan gol Terija za prolaz 2005
    2006 Del Horno ne dobija crveni karton 15 minuta pre nego sto ga je dobio. Oba puta faul na Mesiju“
    Samo Drogbin crveni kod 0-1 gde Barsa ne mođe šansu da stvori. I samo Rajkard nešto traži kod Friska u svlačionici tokom poluvremena. I samo posle utakmice kaže da nije ulazio kod Friska tokom poluvremena. I samo Murinjo kaže da jeste. I samo Murinjo dobija suspenziju. I samo Murinja zbog toga predsednik sudijske komisije UEFA naziva neprijateljem fudbala. I samo delegat u izveštaju piše da Rajkard jeste ulazio kod Friska u svlačionicu tokom poluvremena. I samo Rajkard posle toga kaže:“E jesm bio, sad sam se setio, ali ništa nismo mi loše, majke mi, ja samo da ga pitam kako žena, deca, kad će crveni…ne, ne, samo ono za ženu i decu.“ I samo ništa iz UEFA posle toga. Nema: pogrešili smo, izveštaj delegata lepo sve govori.
    (Maradona i Roberto Duran, 24. februar 2021 12:51)

    # Link komentara

  5. „Dalje, ja na stetu Barselone bez problema mogu navesti barem 20-25 odluka na stetu Barse u zadnjih 20 godina, a na Realovu stetu ih nema ni 10. Dakle, nisu isti. Ustvari mozda cak mogu navesti 20 odluka na stetu Barselone samo u utakmicama protiv Celzija, Arsenala i Intera, a da ne spominjem sve ostalo. „
    Toliko grešaka na štetu Reala mogu da nabroje i navijači Reala. Pitaj bilo kog od njih pa ćeš da čuješ nabrajanje do sutra. Za ostatak sveta vi ste UEFALONA i UEFADRID. Isti ste.
    (Maradona i Roberto Duran, 24. februar 2021 12:39)

    # Link komentara

  6. „Predpostavljam da se ne secas ni nesviranog penala na Rakiticu 2019 protiv Junajteda, a bilo je pre 2 godine. Mozes vrlo lako pronaci jer su objavili svi Hrvatski portali. A bio je VAR te godine u LŠ. Suludo je da ja vodim bilo kakvu raspravu sa tobom jer gotov svakim svojim komentarom dokazujes da ti pamtis samo one odluke u korist Barselone dok one na stetu Barselone zaboravljas pa cak i one najociglednije. „

    Baš naprotiv, Ovreboa pamti čitav svet, čitav svet je tu Barselonu zvao UEFAlona, a samo navijači Barselone imaju oravdanja za tu utakmicu tipa:“Eeeee, ali Lampard je dan pre toga prešao ulicu van pešačkog pa je morao zbog toga u zatvor i nije smeo ni da igra utakmicu, vidite šta rade Barseloni…“
    Uefalona. Zove svet, ne ja.

    „Barselona i Real nikada nece biti isti jer je Real u svojoj istoriji osvojio najmanje 8 neregularnih titula LŠ i imaju pomoc sudija u svim mogucim takmicenjima od kako se fudbal igra. A Barsa je u citavoj svojoj istoriji osvojila 5. Dakle, nikada nece biti isti sto se tice neregularnih titula. „

    To su vaša međusobna prepucavanja i nikog sem vas ne dotiču. Za ostale ste ISTI.
    (Maradona i Roberto Duran, 24. februar 2021 12:36)

    # Link komentara

  7. Ceo sve naziva Barsu Uefalona? Izbegavam odgovor na to? Sam si u prvom delu svoga komentara dao odgovor na to. Navijaci Celzija smatraju da su oni pokradeni, navijaci Arsenala takodjer, navijaci Milana isto itd itd itd... Zato i imas to da Barsu oni nazviju Uefalona. Bitno je sta misle neutralni, a ne navijaci raznih klubova koji se smatraju da su pokradeni protiv Barse.

    Takodjer, svoju objektivnost si dokazao sa komentarom u situaciji Marsela i Pedra... Navijači Reala tvrde da je ovo slučajno, navijači Barselone da je namerno? Kakve to veze ima? I to je tvoje opravdanje na ono sto je Marselo uradi? Sve ces napisati samo neces da je Barsa ostecena. Cak i da je bilo slucajno da li ce to promeniti cinjenicu da je trebao biti penal? 95% igranja rukom u 16-ercu je slucajno pa se penali redovno sude za to zar ne? Ili ti ne bi svirano nijedan, jer eto bilo je SLUCAJNO?

    Sudija se slikao u dresu Barse pre finala 2006? I to bi sad trebalo da bude kao dokaz necega? Imao sam i ja dres npr. Elbera pa se slikao u tom dresu pa da li sada znaci da sam navijac Bajerna? Rajkard usao u svalcionicu gde su sudije protiv Celzija? I to bi sad trebalo nesto znaciti? Koliko je puta Murinjo to radio u zadnjih 20 godina pa nikome nista?
    (samo jako, 24. februar 2021 11:52)

    # Link komentara

  8. A najveca kradja u istoriji sporta je Realova protiv Rijeke 1986-e. Igraci Rijeke dobijaju 3 crvena + Realu je sviran penal da prodju dalje. Sudija te utakmice je dobio dozivotnu zabradu sudjenja. A rekao si da pratis fudbal zadnjih 36 godina tj. od 1985-e, a ne secas se jedne takve kradje...
    (samo jako, 24. februar 2021 10:17)

    # Link komentara

  9. Nisi mi odgovorio ni na to kako je moguce da ono igranje Lihstajnera u finalu 2015 nije penal, a kako je moguce da ti je ono igranje rukom Jaje Turea (cak i da je postojalo) protiv Intera u 90min trebalo biti svirano? Imas na YT, nadji sebi kakav snimak tj. pregled finala, ima verovatno ta situacija gde je Barsi mogao biti sviran penal u toj utakmici, ako se vec ne secas...

    A onaj penal na Maludi apsolutno niko u toku utakmice, u tome trenutku nije rekao da je bio penal. Nadji ti sebi komentare pa ces videti. Ja sam vec davno nasao i video. Tek posle utakmice se izmislilo da je Celzi ostecen za penal i u toj situaciji. A bilo je obostrano guranje od pocetka duela.

    Kakve veze imaju krađe protiv Čelsija sa utakmicama Reala i Barselone? Lepo si napisao da je Real ostecen protiv Barse 2011 za crveni Pepea zar je? Zato sam ti napisao, sta je to Dani Alves radio na terenu protiv Celzija 2009, a da Pepe, Ramos, Arbeloa, Cabi Alonso, Adebajor, Marselo nisu radili u LŠ onim utakmicama protiv Barse 2011 pa nisu trebali dobiti nijedan crveni? Po tvojoj logici ispade sad da je Alves bio grublji protiv Celzija nego igraci Reala protiv Barse 2011?


    Na YT ima milion i jedan video o krađama u korist Barse? I sta sada sa tim? Koja je poenta tih videa kada je su na svakom videu jedne te iste stvari?
    (samo jako, 24. februar 2021 10:12)

    # Link komentara

  10. A bilo mi je smesno sto spominjes Mesijev lakat na Maikona jer si svestan i sam cinjenice da ti to ne odgovara. Mesi je to tada uradio u LŠ i kada jos? A koliko je Mesi dobio takvih laktova u ovih 15 godina i da li je ikad iko dobio crveni za to? Koliko je puta onda Barselona bila ostecena zbog toga? Zato mi je bilo smesno sto to spominjes, a ja ne bi imao nista protiv toga da je Mesi dobio tada crveni za to ali da su za to dobijali i svi ostali kada su njega udarali. To sto nije dobio potres mozga nije nikakvo opravdanje.

    Sudija odlučuje da pokrade Barsu tako što će da Isključi golmana Arsenala na početku utakmice ne pustivši prednost, a onda dosudi faul koji ne postoji 40m od gola Barselone? O cemu ti pricas? Barsi je ponisten gol, Leman je dobio crveni, a faul je bio na ivici 16-erca. Kakav faul 40m od gola Barse?

    A svoju objektivnost si dokazao i time sto smatras da je gol Iguaina regularan protiv Barse bez obzira na to sto je Ronaldo pao na nogu Maskerana. Po kojoj logici bi onda priznao taj gol, ako si i sam rekao da je srusio Maskerana? I ko ce ikako verovati Ronaldu da li je bio faul na njemu kada je glumac kao i Nejmar?

    I jel moguce da ti razmisljas na takav nacin? Ako je Pujol napravio faul na Ronaldu, onda Ronaldo moze da radi sta hoce jer eto bio je fauliran pre toga? I ti sebe nakon ovakvog komentara smatras objektivnom osobom?
    (samo jako, 24. februar 2021 03:04)

    # Link komentara

  11. 2006 nesvirani penal Barsi zbog igranja rukom igraca Celzija
    2009 nepostojeci ofsajd Etou i Iniesti kada idu sami na Ceha
    2009 nesvirani penal na Anriju
    2009 Balak nije dobio drugi zuti jer je se Stark sazalio i nije hteo da iskljuci zemljaka
    I sad ja treba da zalim Celzi nakon ovih 7 odluka u korist njih? Ne pada mi na pamet. Jos sam zanemario smesan penal koji su dobili 2006 godine jer je bio pred sami kraj utakmice (mislio sam da je bio ranije, a ne u 90 minuti). Gde je Celzi tu bio izmasakriran do revans utakmice 2009?
    Takodjer, siguran sam da nisi primetio ni sta je Drogba uradio Pikeu prilikom onog skoka kada je Abidal dobio crveni u nastavku akcije u onoj revans utakmici 2009e godine. Nadji sebi na youtubu crveni karton Abidala pa ces videti kung fu udarac od strane Drogbe u onom duelu sa Pikeom, a nije sviran ni faul. Cak sto vise, Abidal je u nastavku akcije dobio crveni, umesto da je Barsa ostala sa igracem vise.

    Takodjer, svoju si objektivnost dokazao i time sto tvrdis da je Jaja Ture ustopao loptu rukom protiv Intera u 90 minuti iako je ocito da ga je pogodila lopta u telo ispod ruke.

    A svoju objektivnost si dokazao i ovde "da se taj gol nekim čudom prizna, sa poništenim Pikeovim golom to je 1-0 i Inter ide dalje". Zaboravio si zanemariti gol Milita iz ofsajda? Ko onda ode dalje? A i nesvirane penale Barsi na Alvesu i Ibri. Pises da je ono bio penal za Drogbi protiv Barse, a uporno zanemarujes penal na Ibri (cak mu je i dres poderan od povlacenja)
    (samo jako, 24. februar 2021 03:04)

    # Link komentara

  12. Predpostavljam da se ne secas ni nesviranog penala na Rakiticu 2019 protiv Junajteda, a bilo je pre 2 godine. Mozes vrlo lako pronaci jer su objavili svi Hrvatski portali. A bio je VAR te godine u LŠ. Suludo je da ja vodim bilo kakvu raspravu sa tobom jer gotov svakim svojim komentarom dokazujes da ti pamtis samo one odluke u korist Barselone dok one na stetu Barselone zaboravljas pa cak i one najociglednije.

    Barselona i Real nikada nece biti isti jer je Real u svojoj istoriji osvojio najmanje 8 neregularnih titula LŠ i imaju pomoc sudija u svim mogucim takmicenjima od kako se fudbal igra. A Barsa je u citavoj svojoj istoriji osvojila 5. Dakle, nikada nece biti isti sto se tice neregularnih titula.

    Dalje, ja na stetu Barselone bez problema mogu navesti barem 20-25 odluka na stetu Barse u zadnjih 20 godina, a na Realovu stetu ih nema ni 10. Dakle, nisu isti. Ustvari mozda cak mogu navesti 20 odluka na stetu Barselone samo u utakmicama protiv Celzija, Arsenala i Intera, a da ne spominjem sve ostalo.

    I ne mozes ti meni pricati o objektivnosti kada si svoju objektivnost dokazao sa svojim komentarom da je Celzi godinama masakriran protiv Barselone, a bilo je upravo suprotno, sve do revansa 2009.
    U korist Barselone je mozda jedino bilo ono sto je Drogba dobio crveni, a pazi sad ovo na stetu Barselone:
    Penal na Etou 2005
    Neregularan gol Terija za prolaz 2005
    2006 Del Horno ne dobija crveni karton 15 minuta pre nego sto ga je dobio. Oba puta faul na Mesiju
    (samo jako, 24. februar 2021 03:03)

    # Link komentara

  13. „I opet te pitam... Sta je to Dani Alves radio na terenu protiv Celzija 2009, a da Pepe, Ramos, Arbeloa, Cabi Alonso, Adebajor, Marselo nisu radili u LŠ onim utakmicama protiv Barse 2011? „

    A ja tebe pitam kakve veze imaju krađe protiv Čelsija sa utakmicama Reala i Barselone? Ako nisi video šta je Alveš radio, pogledaj još jednom. Čovek je pravio milion faaulova za žuti tokom utakmice. A koliko ih je u proseku dobijao?
    „Interesantno je da si opet ignorisao penal koji Barsi nije sviran za finale 2008 protiv Junajteda. Kada je Real tako ostecen u tako bitnoj utakmici ako su isti? A i sam Skols je priznao da je Barsa pokradena. „
    Nisam ignorisao nego nemam pojma o čemu pričaš. To su oni penali koje pamte samo navijači datog kluba. I jeste, isti ste.

    „A sve ovo sto ja pisem si imao i na youtubu pod nazivom "Referee mistakes against Barca (Under Guardiola era)" samo sto je taj video izbrisan.

    A ja nemam volje da pojedinacno trazim i gledam ponovo utakmice kako bi tebi nesto dokazao. Uzmi pogledaj obe utakmice npr. Barse protiv Intera i videt ces o cemu govorim.
    Ali evo ti barem ono sto sam ti govorio za Marsela i kada je ozljedio Pedra - [link“

    Imaš ne jedan nego milion i jedan video na YT o krađama u korist Barse. Daj nešto iz njih. Već sam ti rekao da navijači Reala tvrde da je ovo slučajno, navijači Barselone da je namerno, a ostali da ste UEFAdrid i UEFAlona

    ISTI STE!
    (Maradona i Roberto Duran, 23. februar 2021 23:40)

    # Link komentara

  14. „Jbg sam sebe ubijas sa komentarima. A crveni Lemanu nije oprosten jer da to nije svirano onda bi morali priznati gol Barseloni. I da, crveni je dobio Leman, a ne Simen. Odakle ti to? „
    Lapsus lingve, ne menti. Ček da vidim da li sam dobro razumeo. Sudija odlučuje da pokrade Barsu tako što će da Isključi golmana Arsenala na početku utakmice ne pustivši prednost, a onda dosudi faul koji ne postoji 40m od gola Barselone? Kakv paklen plan! Nego reci, je l’ se taj sudija beše pre finala slikao u dresu Barse pa to posle morao da pravda? Tako bi?

    „Ja nisam rekao da povlacenje Drogbe protiv Barse nije penal nego da je Barsa ostecena za cisce penale protiv Intera nego Celzi protiv Barse. Kako je moguce da ti je to penal na Drogbi, a kada se Ibri podere dres protiv Intera to neces ni da spomenes da je penal? ili ono kada Maikon sa obe ruke vuce Alvesa?“
    Opet ono – penali koje pamti ceo svet i penali koje pamte samo navijači Barse.
    „A spominjes onaj "penal" na Maludi, a to tada u toku utakmice niko nije ni spomenuo da je penal. Nadji sebi komentare iz 2009 pa ces videti. Tek nakon utakmice je se pocelo izmisljati da je Celzi ostecen za 6-7 penala...“
    Iz Barselone nije niko pominjao penale ni posle utakmice. Ostali su govorili da je ono najočiglednija krađa u istoriji sporta. Bukvalno tim rečima. Nađi ti komentare. Ne Alvešove.
    (Maradona i Roberto Duran, 23. februar 2021 23:36)

    # Link komentara

  15. „Kakve veze ima sto je Celzi morao da igra sa igracem manje protiv Barse 2006 kada je Del Horno trebao i ranije dobiti crveni za onaj faul na Mesiju? Gde je u toj utakmici Barsi penal za ono igranje rukom? Kakav je sviran penal za Celzi pred kraj druge utakmice? „
    Sva tvoja objektivnost je u poslednjoj rečenici – pominješ smešan penal u smešnom trenutku, 90 i nekom minutu kada je Barselona već prošla dalje. Bedno… ali mi još nisi objasnio kako je to krađa protiv Barse?

    „Dalje, isti onaj sudija koji je dao crveni Van Persiju 2011 je svirao penal za Arsenal i dao je crveni Pujolu 2010-e. Proveri pa ces videti. A ponisten Mesiju cist gol 2011 protiv Arsenala i sada imas na youtubu. „
    To je inače jedini čist poništen gol u istoriji. I to dokazuje da se Barsa krala.

    „Kad su već krali, a ne grešili, zašto Simanu ne oprostiše crveni? hahah. Jel moguce da si ovo napisao? Hajmo sad ovako, kada su vec krali, zasto Abidalu na oprostise crveni protiv Celzija 2009? :)“
    Zato što pre toga nisu svirali dva penala, a posle toga još dva, zato što pre toga nisu već isključili Abidala. Rekao sam i ponoviću – jedino gore od te utakmice je ono što navijači Barselone pričaju o njoj. Pošto voliš da citiraš, reci ovde šta je Pike izjavio posle iste.
    (Maradona i Roberto Duran, 23. februar 2021 23:35)

    # Link komentara

  16. „Mesijev lakat na Maikona? hahah i sta sad? trebao je Mesi dobiti crveni za to ili?“
    Ne druže. Treba da ga puste da ubije čoveka jer igra za klub za koji ti navijaš. ALO ZEMLJAČE! POTRES MOZGA, BOLNICA ALOOOOO! A isto važi i za laktove koje je on dobijao. Ne sećam se doduše da je dobio potres mozga u LŠ. Lepo sam ti rekao - za vas penal protiv vas ne postoji, a ni crveni, čak da vaš igrać upuca protivničkog. Samo što su pravila malo drugačija. I to šte ste takvi ne govori o tome kakav je fudbal igra, nego o vama.
    „Karvaljo nije markirao Valdeza nego ga je povukao za ruku. Da je bio VAR taj gol bi bio ponisten. Imas na internetu milion slika i video dokaza koji to dokazuju.“
    Milion sam ih pogledao i ni na jednom nisam video da ga je vukao za ruku. Da na te dve utakmice nije bilo ni jedne greške, Čelsi bi dobio obe jer je pre obe greške, od kojih je jedna mogla da bude greška, a druga nikako nije, vodio. Nego, šta bi sa onim izveštajem delegata koji sam pomenuo? Je l’ to dokazuje krađu ili guranje ili …? Ništa, a?
    (Maradona i Roberto Duran, 23. februar 2021 23:33)

    # Link komentara

  17. „A da je bio VAR, naravno da bi gol Pikea protiv Intera bio ponisten ali bi zato bio priznat gol Krkica jer ono ne samo da nije bilo igranje rukom (lopta ga pogadja ispod ruke) nego cak i da je postojalo ono se nikako nije trebalo svirati jer je ruka Turea bila u najnormalnijem mogucem polozaju“
    1. Ne bi, jer je čovek uštopovao loptu rukom
    2. Ukoliko bi, to bi bila greška
    3. Krkićev gol nije poništen jer je sudija prekinuo i+gru pre toga, iako ti to ignorišeš
    4. Kad se prekine igra, ne gleda se VAR
    5. Da sve gore nije tačno i da see taj gol nekim čudom prizna, sa poništenim Pikeovim golom to je 1-0 i Inter ide dalje

    .“Ako je to trebalo svirati zasto si onda napisao da je Barsa pogurana u finalu protiv Juventusa 2015 kada u toj utakmici im nije sviran penal za ono igranje rukom Lihstajnera?“
    Pojma nemam o kom igranju rukom pričaš. Ali igranje rukom može da se ne vidi ili da se sudi kao nenamerno. Ono što je uradio Alveš niti može da se ne vidi niti može da bude nenamerno. Dakle to je KRAĐA! Ali te godine je bila makar jedina….
    „Gde je Barsi penal za igranje rukom Matipa protiv Liverpula? Pa igranje rukom Kjelinija 2017? Iskren da budem, za mene to nijedno nisu penali, ali ako je trebalo svirati ono igranje rukom Jaje Turea protiv Intera onda budimo realni... Pre se to trebalo svirati Barsi nego ono "igranje rukom" Turea cak i da je postojalo. „
    Vidi pod „pamte svi i pamte samo navijači određenog kluba“ i „krađa i greška nije isto“.
    (Maradona i Roberto Duran, 23. februar 2021 23:30)

    # Link komentara

  18. „ I naravno da ignorisem crveni Drogbe kada ti ignorises sve odluke na stetu Barse. Svako gleda ono sto mu odgovara. Samo sto ja to priznam dok ti neces da priznas da ignorises sve odluke na stetu Barselone.“
    Baš naprotiv. Ja razlikujem greške od sistematske krađe i suđenja pod pritiskom.

    „I kakve veze ima sto je Drogba dobio crveni? Onda se u narednoj utakmici to kompenzuje, šta? Jel to postoji zakon o kompenzaciji?“
    Ne, ne kompenzuje se. Samo što je c rveni Drogbi krađa Friska, nimalo slučajna, a sve odluke koje sam pomenuo, a ti apsolutno ignorišeš doneo je na istoj utakmici jedan te isti sudija i to Kolina. Sve imaš dole kao i ono Rajkardovo ulaženje u svlačionicu. I NI NANIŠTA nisi odgovorio.

    I kakve veze ima sto je Drogba dobio crveni? Onda se u narednoj utakmici to kompenzuje, šta? Jel to postoji zakon o kompenzaciji?“
    Ne, ne kompenzuje se. Samo što je c rveni Drogbi krađa Friska, nimalo slučajna, a sve odluke koje sam pomenuo, a ti apsolutno ignorišeš doneo je na istoj utakmici jedan te isti sudija i to Kolina. Sve imaš dole kao i ono Rajkardovo ulaženje u svlačionicu. I NI NANIŠTA nisi odgovorio.
    (Maradona i Roberto Duran, 23. februar 2021 23:28)

    # Link komentara

  19. .“…ali zato je Marselo trebao dobiti crveni + Barsi nije sviran penal na Pedri“ T
    o tvrdiš ti, a navijači Reala tvrde da je bilo slučajno. I, sem navijača Barse, to niko živ ne pamti. Ono što je uradio Ovrebo pamti ceo svet.

    „ Realov gol u drugoj utakmici je opravdano ponisten zbog faula na Maskeranu. Doduse, tu je trebao biti sviran faul na Ronaldu jer je Pujol prvi njega oborio.“
    To je ta vaša čuvena objektivnost. Nije Ronaldo nikoga faulirao, nego ga je Pujol sapleo, a on pao na Maskerana. Ako faul Pujola nije sviran nego je puštena prednost, onda ta prednost ostaje. A sudija je doneo odluku:
    a) Faul pujola se ne računa
    b) Ronaldo pravi faul iako ništa nije uradio već je on sapleten
    c) Poništen gol jer je….pa protiv Barselone
    d) Lopta ide Barseloni posle faula koji Ronaldo nije počinio jer je pao na Maskerana zbog tog što ga je Pujol faulirao

    „Barselona vise pokradena protiv Celzija kada se sve sabere“

    Sav tvoj kredibilitet je u ovoj rečenici. Sva srammota sveta stoji u rečenici u kojoj se navijač Barselona žali na suđenje, još protiv Čelsija. Još kad biste vi imali srama...Čelsi je godinama masakriran protiv Barselone i tih godina nije izgubio ni jednu jedinu utakmicu od iste sa 11 na 11 na terenu. Nijednu!
    (Maradona i Roberto Duran, 23. februar 2021 22:27)

    # Link komentara

  20. samo jako

    Vidi druže, ja sam sve to isto odgledao u poslednjih 36 godina, (zato sam zapamtio dobro šta je radio Frisk tokom revanša Barselona-Čelsi još 2000,)dakle skoro duplo duže i jasno mi je da nikoga ni ušta ne mogu da ubedim ja, to ne mogu čak ni kompijuterske linije kod ofsajda i pre i posle VAR-a. A to je baš zato što si ti „video“ da je Barselona bila pokradena, navijači Reala su „videli“ da je Real pokraden, navijači Zvezde da je Zvezda bila pokradena, a navijači Partizana da je Partizan bio pokraden. Stvar je u tome što su krađe u korist Barselone i Reala videli svi ostali, a krađe protiv Barselone i Reala samo njhovi navijači. I zato ste ISTI! Lepo sam ti objasnio razliku između greške i krađe – greške se dešavaju u korist i na štetu svakog tima, krađe poslednjih dvadesetak godina u korist prvo Barselone a poslednjih godina u korist Reala. Navedi mi jednu Barseloninu titulu pre one Enrikeove, a da Barselona nije imala makar jedan kontroverzni crveni karton prednosti u eliminacionoj fazi. To što navijači svaku grešku protiv njihovog tima nazivaju krađu stvar je navijačka. A kad svi ostali navijači, ceo fudbalski svet, jedan tim nazove UEFAlona, sasvim druga. Iako ti odgovor na to stalno izbegavaš. Šta, svi su ludi, samo Ovrebo, Barselona i prepošteni zvaničnici UEFE su normalni?
    (Maradona i Roberto Duran, 23. februar 2021 22:24)

    # Link komentara

  21. I opet te pitam... Sta je to Dani Alves radio na terenu protiv Celzija 2009, a da Pepe, Ramos, Arbeloa, Cabi Alonso, Adebajor, Marselo nisu radili u LŠ onim utakmicama protiv Barse 2011? A samo je Pepe dobio crveni... Ja se nesto ne secam da je Alves nekoga namerno nagazio kao Marselo Pedra u onoj utakmici.

    Interesantno je da si opet ignorisao penal koji Barsi nije sviran za finale 2008 protiv Junajteda. Kada je Real tako ostecen u tako bitnoj utakmici ako su isti? A i sam Skols je priznao da je Barsa pokradena.

    A sve ovo sto ja pisem si imao i na youtubu pod nazivom "Referee mistakes against Barca (Under Guardiola era)" samo sto je taj video izbrisan.

    A ja nemam volje da pojedinacno trazim i gledam ponovo utakmice kako bi tebi nesto dokazao. Uzmi pogledaj obe utakmice npr. Barse protiv Intera i videt ces o cemu govorim.

    Ali evo ti barem ono sto sam ti govorio za Marsela i kada je ozljedio Pedra - [link]
    (samo jako, 23. februar 2021 20:11)

    # Link komentara

  22. Kakve veze ima sto je Celzi morao da igra sa igracem manje protiv Barse 2006 kada je Del Horno trebao i ranije dobiti crveni za onaj faul na Mesiju? Gde je u toj utakmici Barsi penal za ono igranje rukom? Kakav je sviran penal za Celzi pred kraj druge utakmice?

    Dalje, isti onaj sudija koji je dao crveni Van Persiju 2011 je svirao penal za Arsenal i dao je crveni Pujolu 2010-e. Proveri pa ces videti. A ponisten Mesiju cist gol 2011 protiv Arsenala i sada imas na youtubu.

    Kad su već krali, a ne grešili, zašto Simanu ne oprostiše crveni? hahah. Jel moguce da si ovo napisao? Hajmo sad ovako, kada su vec krali, zasto Abidalu na oprostise crveni protiv Celzija 2009? :) Jbg sam sebe ubijas sa komentarima. A crveni Lemanu nije oprosten jer da to nije svirano onda bi morali priznati gol Barseloni. I da, crveni je dobio Leman, a ne Simen. Odakle ti to?

    Ja nisam rekao da povlacenje Drogbe protiv Barse nije penal nego da je Barsa ostecena za cisce penale protiv Intera nego Celzi protiv Barse. Kako je moguce da ti je to penal na Drogbi, a kada se Ibri podere dres protiv Intera to neces ni da spomenes da je penal? ili ono kada Maikon sa obe ruke vuce Alvesa? A spominjes onaj "penal" na Maludi, a to tada u toku utakmice niko nije ni spomenuo da je penal. Nadji sebi komentare iz 2009 pa ces videti. Tek nakon utakmice je se pocelo izmisljati da je Celzi ostecen za 6-7 penala...
    (samo jako, 23. februar 2021 20:10)

    # Link komentara

  23. A da je bio VAR, naravno da bi gol Pikea protiv Intera bio ponisten ali bi zato bio priznat gol Krkica jer ono ne samo da nije bilo igranje rukom (lopta ga pogadja ispod ruke) nego cak i da je postojalo ono se nikako nije trebalo svirati jer je ruka Turea bila u najnormalnijem mogucem polozaju. Ako je to trebalo svirati zasto si onda napisao da je Barsa pogurana u finalu protiv Juventusa 2015 kada u toj utakmici im nije sviran penal za ono igranje rukom Lihstajnera? Gde je Barsi penal za igranje rukom Matipa protiv Liverpula? Pa igranje rukom Kjelinija 2017? Iskren da budem, za mene to nijedno nisu penali, ali ako je trebalo svirati ono igranje rukom Jaje Turea protiv Intera onda budimo realni... Pre se to trebalo svirati Barsi nego ono "igranje rukom" Turea cak i da je postojalo.

    Mesijev lakat na Maikona? hahah i sta sad? trebao je Mesi dobiti crveni za to ili? Koliko je Mesi takvih laktova dobio u zadnjih 15 godina, a koliko je igraca dobijalo crvene kartone u LŠ? Nijedan. Cak ni Robertson nije dobio crveni 2019 iako ga je udario u glavu iz cista mira, a bio je VAR te godine. Robertson je i sam priznao posle da je pogresio i izvinuo je se Mesiju, a da je dobio crveni Liverpul se nikad ne bi plasirao u finale jer je to bilo u ranom delu utakmice.

    Karvaljo nije markirao Valdeza nego ga je povukao za ruku. Da je bio VAR taj gol bi bio ponisten. Imas na internetu milion slika i video dokaza koji to dokazuju.
    (samo jako, 23. februar 2021 20:09)

    # Link komentara

  24. Spoinjes kako je Esijen kaznjen pre utakmice sa Barsom, a nista nisi rekao na to sto je Ibrahimovicu ukinut crveni karton pre utakmice sa Barselonom 2013 godine, jos je u toj utakmici i dao gol iz ofsajda od 2 metra. To se zove kradja.

    A Barsa je u prvoj utakmici protiv Intera ostecena za penal na Alvesu i gol iz ofsajda Milita, i o tome su svi pisali.

    Kakve veze ima sto je Buskets virio kroz prste? Mogao je ustati odmah na noge i sta onda? Da li bi to promenilo cinjenicu da nije dobio udarac po licu? Sta ce Motina ruka na njegovom licu? Za jos smesniju stvar je ove sezone dobio Lengle drugi zuti karton protiv Selte na pocetku sezone, a ima VAR da "ispravlja" greske.

    Takodjer, Buskets nije dobio suspenziju za simuliranje. To si izmislio. Znas li ti ikako sta je simuliranje? Simuliranje je kada igrac padne bez ikakvog kontakta, a ti ako ne vidis nikakav kontakt izmedju Mote i Busketsa to je tvoj problem. I dobio je drugi zuti, a ne direktan crveni (i ja sam mislio da je bio direktan ali nije). Mota je dobio prvi zuti zbog faula na Alvesu.

    I naravno da ignorisem crveni Drogbe kada ti ignorises sve odluke na stetu Barse. Svako gleda ono sto mu odgovara. Samo sto ja to priznam dok ti neces da priznas da ignorises sve odluke na stetu Barselone

    I kakve veze ima sto je Drogba dobio crveni? Onda se u narednoj utakmici to kompenzuje, šta? Jel to postoji zakon o kompenzaciji? (ovo sad sam kopirao od tebe, jer na takav nacin ti razmisljas kada Barsa bude prva pogurana)
    (samo jako, 23. februar 2021 20:08)

    # Link komentara

  25. Maradona i Roberto Duran,

    Barselona i Real nisu isti, nikad bili niti ce ikada. Vidi druze. Ja sam u zadnjih 20 godina odgledao svaku utakmicu ali bas svaku utakmicu nokaut faze LŠ u kojoj je igrala Barsa i ti mene nikako ne mozes ubediti u suprotno od onoga sto sam ja video i sto sa gledao. Da li je to tebi jasno? A video sam da je Barselona bila pokradena i ocigledno i manje ocigledno isto kao sto sam vidjao i svakakve odluke u korist Barselone. S druge strane vidjao sam godinama i odluke u korist Reala, a gotov nikad nisu bili osteceni tako da nemoj uzalud pisati da su isti jer nisu. Pepe u onoj utakmici jeste trebao dobiti zuti, ali zato je Marselo trebao dobiti crveni + Barsi nije sviran penal na Pedri. Realov gol u drugoj utakmici je opravdano ponisten zbog faula na Maskeranu. Doduse, tu je trebao biti sviran faul na Ronaldu jer je Pujol prvi njega oborio. Ali to sto je bilo faul na Ronaldu ne znaci da on moze raditi posle toga sta on hoce. Kakvo ti je to razmisljanje?

    I naravno da smijem spomenuti. Barselona je tesko pokradena protiv PSŽ-a 2013 godine i to je cinjenica.

    PSŽ jeste pokraden protiv Barselone nekoliko godina posle jos vise, ali kada tebe ne zanima to sto je Barselona vise pokradena protiv Celzija kada se sve sabere, sto bi mene to zanimalo? Kao sto sam vec rekao Ovrebo je vratio samo jedan mali deo onoga sto je Celzi zasluzio protiv Barselone.
    (samo jako, 23. februar 2021 20:07)

    # Link komentara

  26. "7. Spominjes penal za Barsu protiv Milana 2012? Sta cemo sa prvom utakmicom? Otkad je LŠ na televiziji, jedino za Barsu nije suđen nakon sto je igrac Milana povlacio za dres Pujola citavu vecnost. Trajalo je sigurno 4-5 sekundi i igrac Milana ga nije pustao, i to sve pred ocima sudije Eriksena. A bio je i penal na Sancezu. I sada se secam da je cak i Madridska Marka pisala o tome da je Barselona ostecena za 2 penala."

    I? Onda se u narednoj utakmici to kompenzuje, šta? Jer da postoji zakon o kompenzaciji, Barselona, a ni Real, ne bi ni igrali evro kupove. I da, na toj utakmici jesu bila dva penala za Barselonu. Samo što za tebe povlačenje Pujola jeste penal, ali povlačenje Drogbe nije. Makar ga tom prilikom i gazili. Međutim, ako je tada postojalo sudijsko uverenje o kontaktu pa je sudija mogao da pogreši ili pokrade, sviranje penala dok lopta nije u igri je ELEMNTARNO KRŠENJE PRAVILA! Za koga su to još toliko često radili tih godina? Ili ikad?

    "8. Sta je to Dani Alves radio na terenu protiv Celzija 2009, a da Pepe, Ramos, Arbeloa, Cabi Alonso, Adebajor, Marselo nisu radili u onim utakmicama protiv Barse 2011? A samo je Pepe dobio (samo) jedan crveni."

    O tome se i radi. Zašto nisu dobili svi? I Alveš i Pujol? I kakve veze ima Real sa utakmicama Čelsija i Barselone? Sem da Alveš ni u jednom slučaju nije isključen.

    Vidi, Real, Barsa, njihovi navijači, to su SINONIMI! ISTI STE!
    (Maradona i Roberto Duran, 23. februar 2021 17:54)

    # Link komentara

  27. "A razlika izmedju mene i tebe je sto ja ne govorim da Celzi nije ostecen vise od Barselone 2009 dok ti sa druge strane pravdas sve odluke na stetu Barselone protiv Intera i Celzija svih onih godina."

    Pa vidi, jedan od nas dvojice ignoriše jedno, a pominje samo drugo. Eto,jedan je pomenuo gol Milita i laktove Mesija, a drugi samo gol Milita...

    6. Zasto si ignorisao i ne rec nisi napisao o utakmicama protiv Arsenala i Junajteda gde je Barsa bila ostecena? Nisam spomenuo ni da je 2010 godine Arsenal dobio penal, a Pujol direktan crveni. I protiv Arsenala je Barsa bila ostecena svaki puta. 2006 gol iz faula kojeg je Ebue odglumio, 2010 penal + crveni Pujolu, 2011 ponisten gol Mesiju + 2 igranja rukom u 16-ercu Arsenala.

    O čemu ti čoveče pričaš? Pa Van Persi je dobio isključenje kod 1-1 NIZAŠTA! Napisao sam tamo negde raliku između greške i krađe. Krađe za Barselonu su svi videli, zato su vas i prozvali UEFAlona. Ili se možda ni to nije desilo? Daj linkove tog epskog saplitanja UEF...ovaj Barselona pa se izvinim odmah ovde. Ili daj bolje cele utakmice, pa da vidimo da li se kralo i za koga. Faul koji je Ebue isfolirao krađa??? Pa što neki penal ne izmisliše nego faul na 40m od gola. Koliko takvih faulova i dosuđenih i nedosuđenih koji su bili imaš na svakoj utakmici? A koliko Ovreboovih utakmica postoji sem te iz 2009.? Kad su već krali, a ne grešili, zašto Simanu ne oprostiše crveni?
    (Maradona i Roberto Duran, 23. februar 2021 17:53)

    # Link komentara

  28. „U svakom slucaju penal na Ibrahimovicu i na Alvesu u drugoj utakmici protiv Intera su milion puta cisci nego ta dva penala za Celzi.“
    UEFINter, UEFČelsi, UEFAlona...izbacite uljeza.

    „5. Barselona je ostecena protiv Celzija 2005 godine (direktno za prolaz dalje), u obe utakmice 2006-e i osteceni su i u obe utakmice 2009-e protiv Celzija. Znaci nisu bili osteceni jedino u prvoj utakmici protiv Celzija 2005-e godine. I sad ja treba da zalim Celzi jer im je Ovrebo naplatio koliko-toliko za kradje od 2005-2009 godine? Ne pada mi na pamet.
    (samo jako, 23. februar 2021 16:42)“

    O toj utakmici sam pisao još u prvom komentaru. Pošto apsolutno ignorišeš krađu isključenjem Drogbe, da dodam i još ovo: penal koji Barselonu vraća u utakmicu suđen je iako je lopta pogodila u ruku Fereiru koji joj je bio okrenut leđima. Pogledaj gde se nalazi Eto kod drugog, maestralnog, gola Ronaldinja. I najzad, dajte link da vidimo gde je taj faul nad Valdezom. Jer, ako je samo markiranje golmana, istim pravilom se poništava i Ronaldinjov gol iz kolena.

    A 2006. su takođe oštećeni na isti način - jadni morali da igraju sat vremena sa igračem više. I da Koku ne dobije ni popreki pogled.

    A koga žališ zavisi od toga kakav si čovek. Hitler je žalio svoje SS momke, majke logoraša svoje sinove. Mmmmmda, u pravu si, tu su negde, isti. ILi je jadni Hitler čak gore prošao.
    (Maradona i Roberto Duran, 23. februar 2021 17:35)

    # Link komentara

  29. 4. Barsa protiv Intera ostecena samo za gol Maikona? O cemu ti pricas?
    - gol iz ofsajda Milita“
    U pravu si, moj lapsus - nije oštećena za gol Maikona, već samo za taj Milita
    „- nesvirani penal na Alvesu“

    Penali koje samo navijači jednog kluba na svetu vide se ne računaju. Sem u očima navijača tog kluba.
    „Druga utakmica:
    - Mota nije dobio direktan crveni nego drugi zuti za udaranje po licu Busketsa“

    Tako je! Ubio ga je. I uopšte svet nije prošao snimak Busketsa kako viri kroz prste kap što je i posle utakmice popio suspenziju zbog simuliranja. Ili ipak nije?
    Šta je sa Mesijevim laktovima u glavu?
    - nesvirani penal na Ibrahimovicu kod onog prekida. Dres mu je poderan od povlacenja. (pogledaj samo kakav je penal Real dobio ove sezone protiv Barse na Ramosu kod prekida)
    - nesvirani penal na Alvesu. Sa obe ruke ga igrac Intera povlaci.“
    Penali koje samo navijači jednog kluba na svetu vide se ne računaju ili daj link. Reako sam ti da su navijači Reala i Barselone, kao i ta dva kluba ISTI.
    „- ponisten gol Krkicu u 90 minuti za prolaz u finale“
    Gol Krkiću nije poništen, sudija je svirao ruku Keite pre šuta Krkića. Da li bi VAR poništio taj gol? A Pikeov?

    „A sva 3 ova penala su cisca nego oni „penali“ za Celzi protiv Barselone. „

    Jesu. Zato je ceo svet i prozvao Barselonu UEFAlona, a niko Inter UEFinter niti Čelsi UEFČelsi
    (Maradona i Roberto Duran, 23. februar 2021 17:33)

    # Link komentara

  30. 3. Da li si gledao PSG – Barca 2013 kada je Ibra dao gol iz ofsajda od 2 metra, a pre toga mu ponistena kazna da moze ikako i igrati protiv Barse?

    Da li posle one kasnije utakmice Barsa-PSG to smes da se pomenes? 2005/06, Liverpul i Čelsi igraju u grupnoj fazi, Esjen divjački startuje nad Džerardom, ne dobija crveni karton, Liverpul završava grupu kao prvi, Čelsi izvlači Barselonu u žrebu, Esjen se naknadno suspenduje i to na dvomeč i kaže se:"Od ovog slučaja to će biti pravilo." Naravno da se nikada to nije desilo. I sasvim slučajno se desilo samo kada je Barsa imala vajde od toga.

    Ako još nisi shvatio da ponovim još jednom: Realovi i Barselonini navijači, kao i ta dva kluba SU ISTI!
    (Maradona i Roberto Duran, 23. februar 2021 17:13)

    # Link komentara

  31. Meni je bilo najjace ono iz 2011 godine u LŠ. Marselo nije dobio cist crveni + Barsa je ostecena za penal kada je namerno u 16ercu nagazio Pedra. Pedro zbog toga nije mogao nastaviti utakmicu, a umesto njega je usao Afelaj koji je asistirao Mesiju za prvi gol nakon sto je Afelaj prosao pored Marsela koji se - okliznuo.

    Znaci, Marselo umesto da dobije crveni on se oklizne kod gola, a igrac koji je asistirao Mesiju za gol je upravo onaj igrac koji je usao umesto Pedra kojeg je upravo Marselo ozljedio.

    Proslo je vec 10 godina od tada, ali takvu KARMU vise nikad nisam video nego u toj utakmici.
    (samo jako, 23. februar 2021 17:12)

    # Link komentara

  32. 1. Barsa nije mogla da iznese loptu iz kaznenog? Da li si ti ozbiljan?

    Barselona u tim trenucima nije mogla da izađe iz kaznenog. To je činjenica. Imaš utkmicu pa pogledaj. U trenucima strahovitog presinga Reala, isključen je Pepe. Je l' bio faul ili ne? Šta je bilo pre i posle toga nema veze ni sa tim periodom utakmice, a naročito sa isključenjem.

    Zasto nisi spomenuo da je u toj utakmici Barsa ostecena za penal na Pedri i da u toj utakmici Marselu oprosten crveni zbog tog namernog gazenja?

    Kada je bio taj penal i to gaženje? Koji minut? Link? A druga utakmica i gol Iguaina? Ništa?

    Nisi spomenuo ni da je u tom kupu kralja Arbeloi i Pepeu oprosten po crveni. Nisi spomenuo ni da je u ligaskom El Klasiku, Realu poklonjen penal na Marselu kojeg je odglumio. Sve me strah da je Real tada bio ostecen protiv Barse...

    Pišem isključivo o LŠ. Sukobi Barselone i Reala u LA Ligi i španskom kupu su vaš problem - već sam napisao: ISTI STE! Murinjov prst u oko Viljanovi bez suspenzije je bruka. Ronaldinjov šut u genitalije protivnika sa samo jednom utakmicom suspenzije je takođe bruka.

    2. A navijaci Reala najbolje znaju kakve veze Real ima sa utakmicom Barselone i Celzija. Oni nakon svake Realove kradje pronalaze opravdanje u toj utakmici od pre 12 godina :D Nije bitno sto je Real pola svojih titula osvojio neregularno u LŠ, bitan je Celzi i Barsa hahah

    Rekao sam već, pa ću još jednom: ISTI STE!
    (Maradona i Roberto Duran, 23. februar 2021 17:11)

    # Link komentara

  33. Maradona i Roberto Duran,

    A razlika izmedju mene i tebe je sto ja ne govorim da Celzi nije ostecen vise od Barselone 2009 dok ti sa druge strane pravdas sve odluke na stetu Barselone protiv Intera i Celzija svih onih godina.

    6. Zasto si ignorisao i ne rec nisi napisao o utakmicama protiv Arsenala i Junajteda gde je Barsa bila ostecena? Nisam spomenuo ni da je 2010 godine Arsenal dobio penal, a Pujol direktan crveni. I protiv Arsenala je Barsa bila ostecena svaki puta. 2006 gol iz faula kojeg je Ebue odglumio, 2010 penal + crveni Pujolu, 2011 ponisten gol Mesiju + 2 igranja rukom u 16-ercu Arsenala.

    7. Spominjes penal za Barsu protiv Milana 2012? Sta cemo sa prvom utakmicom? Otkad je LŠ na televiziji, jedino za Barsu nije suđen nakon sto je igrac Milana povlacio za dres Pujola citavu vecnost. Trajalo je sigurno 4-5 sekundi i igrac Milana ga nije pustao, i to sve pred ocima sudije Eriksena. A bio je i penal na Sancezu. I sada se secam da je cak i Madridska Marka pisala o tome da je Barselona ostecena za 2 penala.

    8. Sta je to Dani Alves radio na terenu protiv Celzija 2009, a da Pepe, Ramos, Arbeloa, Cabi Alonso, Adebajor, Marselo nisu radili u onim utakmicama protiv Barse 2011? A samo je Pepe dobio (samo) jedan crveni.
    (samo jako, 23. februar 2021 16:44)

    # Link komentara

  34. Maradona i Roberto Duran,

    4. Barsa protiv Intera ostecena samo za gol Maikona? O cemu ti pricas?
    - gol iz ofsajda Milita
    - nesvirani penal na Alvesu
    Druga utakmica:
    - Mota nije dobio direktan crveni nego drugi zuti za udaranje po licu Busketsa
    - nesvirani penal na Ibrahimovicu kod onog prekida. Dres mu je poderan od povlacenja. (pogledaj samo kakav je penal Real dobio ove sezone protiv Barse na Ramosu kod prekida)
    - nesvirani penal na Alvesu. Sa obe ruke ga igrac Intera povlaci.
    - ponisten gol Krkicu u 90 minuti za prolaz u finale

    A sva 3 ova penala su cisca nego oni „penali“ za Celzi protiv Barselone. Kazes da je bio penal na Maludom, a bilo je obostrano povlacenje. Zbog cega je ikako sviran faul za Celzi u onoj situaciji kada su od pocetka duela povlacili jedan drugog? Zasto ne faul za Barsu? A u onoj situaciji na Drogbom ga je Abidal povukao za dres ali je Drogba pao tek kada je video da nece doci do lopte. U svakom slucaju penal na Ibrahimovicu i na Alvesu u drugoj utakmici protiv Intera su milion puta cisci nego ta dva penala za Celzi.

    5. Barselona je ostecena protiv Celzija 2005 godine (direktno za prolaz dalje), u obe utakmice 2006-e i osteceni su i u obe utakmice 2009-e protiv Celzija. Znaci nisu bili osteceni jedino u prvoj utakmici protiv Celzija 2005-e godine. I sad ja treba da zalim Celzi jer im je Ovrebo naplatio koliko-toliko za kradje od 2005-2009 godine? Ne pada mi na pamet.
    (samo jako, 23. februar 2021 16:42)

    # Link komentara

  35. Maradona i Roberto Duran,

    Barsa nije mogla da iznese loptu iz kaznenog? Da li si ti ozbiljan? Real je u toj utakmici mozda imao 3-4 suta na gol za citavu utakmicu. Real se citav mec branio, Murinjo izveo sastav sa 7-8 defanzivnih igraca. Cirkus. Zasto nisi spomenuo da je u toj utakmici Barsa ostecena za penal na Pedri i da u toj utakmici Marselu oprosten crveni zbog tog namernog gazenja? Nisi spomenuo ni da je u tom kupu kralja Arbeloi i Pepeu oprosten po crveni. Nisi spomenuo ni da je u ligaskom El Klasiku, Realu poklonjen penal na Marselu kojeg je odglumio. Sve me strah da je Real tada bio ostecen protiv Barse...

    2. A navijaci Reala najbolje znaju kakve veze Real ima sa utakmicom Barselone i Celzija. Oni nakon svake Realove kradje pronalaze opravdanje u toj utakmici od pre 12 godina :D Nije bitno sto je Real pola svojih titula osvojio neregularno u LŠ, bitan je Celzi i Barsa hahah

    3. Da li si gledao PSG – Barca 2013 kada je Ibra dao gol iz ofsajda od 2 metra, a pre toga mu ponistena kazna da moze ikako i igrati protiv Barse?
    (samo jako, 23. februar 2021 16:40)

    # Link komentara

  36. (Maradona i Roberto Duran, 23. februar 2021 16:11)

    Polako decko, odmori malo, udahni..shvatili smo poentu jos u prvom komentaru. P.s. jedan poznati beogradski pank bend kaze..: " boze me sacuvaj i sakloni, da ne postanem kao oni"..
    (Ko_razume_shvatice, 23. februar 2021 16:31)

    # Link komentara

  37. @Tema

    Kakve veze imaju krađe za Real sa utakmicama između Čelsija i Barselone? Je l' treba ovde da napišem i da je Hitler bio zlikovac? Nik ti je "Tema", a promašio si je za Atlantik. Ne kladionicu, nego okean. I Barselona je, kao i Real, zahvljujući krađama dolazila do trofeja LŠ. Jer, greška i krađa nisu isto. Kada se ne sudi ofsajd od 10cm bilo Pikeu protiv Intera, bilo Militu protiv Barse, to je greška. Kada se sudi penal za tim dok lopta nije u igri, to je krađa. A takav penal je, otkad je LŠ na televiziji, jedino za Barsu suđen. Kada Alveš uradi ono što je uradio Pogbi u finalu sa Juveom, to je krađa, a ne greška. Jer ne može da se ne vidi kada igrač od 170cm obori igrača od 190cm u kaznenom tako što mu se popne na ramena. Tih godina se za Barselonu kralo BRUKA, a to što se kasnije kralo i za Real, ne menja tu činjenicu. Svake godine je Barsa u eliminacionoj fazi imala ili igrača više, ili neki "kontroverzni" penal, ili za njihove protivnike nisu suđeni očigledni penali i to sve, sasvim slučajno, pri rezultatu koji je u datom trenutku eliminišu. Ponoviću - čitav svet je taj klub prozvao UEFALONA. I jednako su ljigavi i katalonski i madridski klub
    a) Jedina veća sramota od onoga što je uradio Ovrebo je pravdanje toga
    b) Prepucavanja između navijača Barselone i Reala su isključivo vaša stvar i sa sotatkom fudbalskog sveta nemaju nikakve veze. Jednako su odvratna oba ta kluba.

    Objavite mi komentar. Ne psujem i nikog ne vređam.
    (Maradona i Roberto Duran, 23. februar 2021 16:11)

    # Link komentara

  38. Čelsi je 2009. oštećen za 4 penala:

    -nad Maludom
    -nad Drogbom + crveni Abidalu
    - ruka Pikea + crveni Pikeu
    - ruka Etoa

    Crveni Abidalu u drugom poluvremenu nije bio, ali on nije smeo da završi na terenu ni prvo. O Daniju Alvešu i tome šta je sve radio na terenu da ne pišem.

    A to što za neke ni pucanj u glavu u šesnaestercu nije penal ako je pucao igrač njihovog tima, druga je stvar i jedina veća sramota od te utakmice.
    (Maradona i Roberto Duran, 23. februar 2021 15:18)

    # Link komentara

  39. @samo jako

    1. I za tebe pitanje: kakve veze Real ima sa utakmicama između Barselone i Čelsija?

    2. Pominješ PSG kao primer da je Barsa oštećena? POMINJEŠ Barsa - PSG KAO PRIMER GDE JE BARSA OŠTEĆENA??

    3. Obe utakmice protiv Intera? Jedan gol Maikona naspram Mesijevih laktova u glavu (Maikon završio u bolnici sa potresom mozga, Mesiju ni žuti), tri 1 na 1 situacije, 2 puta Milito, jednom Eto kod 0-0 u prvoj utakmici gde se sude ofsajdi koji nisu ni blizu, onakav crveni karton za Motu kod 0-0? Druže, pomeni i to da li bi VAR poništio Pikeov gol, a naročito one prskalice na kraju meča.

    4. "protiv Celzija su bili gotov svaki puta osteceni... " čitav kredibilitet tvog komentara je u ovoj rečenici.

    Rekao sam i ponoviću:

    a) Jedina veća sramota od onoga što je uradio Ovrebo je pravdanje toga
    b) Prepucavanja između navijača Barselone i Reala su isključivo vaša stvar i sa sotatkom fudbalskog sveta nemaju nikakve veze. Jednako su odvratna oba ta kluba.
    (Maradona i Roberto Duran, 23. februar 2021 15:13)

    # Link komentara

  40. @Tema
    Hoćeš jednu bitnu utakmicu gde je Real pokraden? Crveni karton Pepeu kada nije ni pipnuo Alveša pri rezultatu 0-0, polufinale LŠ, u trenutku kada Barselona ne može da iznese loptu iz kaznenog, a samo nedelju dana pošto ih je Real dobio u finalu kupa. U revanšu Iguain daje gol za 0-1, a sudija svira faul Ronalda koga je Pujol bukvalno bacio na ALveša.

    A međusobne prepirke navijača Barselone i Reala o tome ko je veći lopov samo su vaša stvar. Ostatak fudbalskog sveta s tim nema nikakve veze.
    (Maradona i Roberto Duran, 23. februar 2021 14:57)

    # Link komentara

  41. (kiki, 23. februar 2021 12:25) Celzi nije ostecen za 4 penala jer su 2 bila cisto sinuliranje vec samo za 2. Sto je nista u odnosu na crveni Abidalu i sramote koje si probrojao ali sta vredi pricati ljudima koji imaju kompleks od najjace ekipe ikada koja je harala tih godina i ponizavala njihove klubove gde je god stigla. Posebno je smesno da navijaci Real Madrida uopste uzimaju u usta da izjave ‘pljacka veka’ i slicne nebuloze, ej, navijaci Real Madrida hahahaha
    (Negativni, 23. februar 2021 14:30)

    # Link komentara

  42. Sve je to OK ali Barselona je za razliku od Reala bila dosta puta ostecena u LŠ. Kad se samo setim onog gola iz ofsajda Ibrahimovica od 2 metra u utakmici protiv PSŽ-a, pa onih odluka na stetu Barse u obe utakmice protiv Intera, protiv Junajteda u finalu 2011 gol iz ofsajda Runija, 2008 godine Skols je i sam priznao da je napravio penal na Mesiju i da je Barsa trebala igrati finale, pa protiv Arsenala ponistise Mesiju gol, 2006 godine Ebue odglumio faul nakon kojeg Arsenal daje gol u finalu protiv Barse, protiv Celzija su bili gotov svaki puta osteceni... I to su samo utakmice u nokaut fazi LŠ... A pogledaj koliko se Real gura u LŠ u zadnjih 10 godina... Sve je pocelo od onog crvenog kartona Krauču u utakmici protiv Totenhema, 2012 gol iz ofsajda Ronalda + penal protiv Bajerna (opet Viktor Kasai), 2013 godine crveni Naniju protiv Reala, 2015 poklon penal u polufinalu protiv Juventusa, ono od 2016 do 2018 mislim da svi znamo kako je Real osvojio 3 LŠ zaredom... Svi navijaci protivnickih klubova ih mrze zbog tih stvari. Najgore su prosli Bajern i Juventus. Uvek su bili pokradeni kada su igrali protiv Reala.
    (samo jako, 23. februar 2021 12:43)

    Сада ће вас навијачи Реал Мадрида вређати иако сте управу.
    (Марко, 23. februar 2021 14:21)

    # Link komentara

  43. Maradona i Roberto Duran
    Jeli te imalo stid da ne stavis Reala u prvi plan kad vec zelis da osramotis Barsu. Pa Real je zahvaljujuci sudijama i dosao do tih trofeja u LS. Zato ga i zovu najljigavijim timom ikada. Greske se desavaju to je neminovno svaka Evropska ekipa je negde pogurana negde izmasakrirana od sudija.Koliko puta se desilo da sudije ostete Barselonu. Jedino Real nikad nije bio ostecen u borbi za trofej ili u nekom bitnom finalu. Daj mi jednu utakmicu u njihovoj istoriji. A sa druge strane pola i vise yrofeja su lopovlukom i kradjama osvojili.
    (Tema, 23. februar 2021 14:02)

    # Link komentara

  44. @,kiki batice ,Ovrebo nije svirao ŠEST(6)penala ČELSIJU protiv barse.To je ne krađa veka već milenijuma .Posle te utakmice mrzim sve i što proleti iznad Katalonije!
    (Head Hunters, 23. februar 2021 12:54

    Kojih 6 cistih penala ? Sta se prosipate jadni jos uvek? Bio je penal ruka Pikea cist kao suza i mozda ona ruka na kraju kad je napucana lopta u zivi zid ,sve ostalo mozes okaciti macku o rep. Eventualno mozda jos onaj faul Alvesa nad Maludom , ali to je bilo na samoj ivici,Maluda se probao uneti sto vise unutra, jasno se vidi na snimku sa strane. Iskren da budem mene bi bilo sramota svirati ono penal, jer Alves nije mogao nigde,Maluda mu se uneo u putanju, cak mozda nije ni faul, ali eto neka budu eventualno 3 max, s tim da je samo jedan cist kao suza. Ono valjanje Drogbe ili Anelke je smesno komentarisati uopste. A kakav je crveni dobila barsa jos smesnije. Zato u rupice, ne blamirajte se vise.
    (dzoni, 23. februar 2021 13:30)

    # Link komentara

  45. (Head Hunters, 23. februar 2021 12:54)

    Viktor Kasai u 2 utakmice Reala i Bajerna 2012 i 2017 godine:
    - 2012 godine gol iz ofsajda Ronalda
    - 2012 godine sviran penal Realu zbog igranja rukom Alabe (opravdan ali...)
    - 2012 godine nesviran penal zbog istog igranja rukom Pepea
    - 2012 godine Pepe ne dobije drugi zuti (crveni) zbog tog igranja rukom
    - 2017 godine sviran nepostojeci ofsajd Levandovskom 1 na 1 sa Navasom
    - 2017 godine Vidal dobija crveni zbog starta na loptu
    - 2017 godine Kazemiro pravi 20 puta gori faul i ne dobija drugi zuti
    - 2017 godine Kazemiro posle toga asistira i Ronaldu za prvi gol
    - 2017 godine Ronaldo postize prvi gol iz ofsajda
    - 2017 godine Ronaldo postize i drugi gol iz ofsajda

    Ono sto je Viktor Kasai napravio Bajernu 2012 i 2017 godine je kradja milenijuma.

    Covek je u dve utakmice doneo 10 odluka u korist jednog te istog kluba. Kasai nakon kradje 2017 godine vise nikad nije sudio nijednu utakmicu Reala, kao ni nokaut faze LŠ.
    (Gorštak, 23. februar 2021 13:29)

    # Link komentara

  46. Kad se samo setim kako je Ovrebo pokrao Barselonu 2009.
    (Kiki, 23. februar 2021 13:22)

    # Link komentara

  47. @,kiki batice ,Ovrebo nije svirao ŠEST(6)penala ČELSIJU protiv barse.To je ne krađa veka već milenijuma .Posle te utakmice mrzim sve i što proleti iznad Katalonije!
    (Head Hunters, 23. februar 2021 12:54)

    # Link komentara

  48. Iskren da budem, meni je drago sto je Celzi ispao na onakav nacin 2009 godine jer su u toj utakmici slavili ono iskljucenje Abidala kao da su gol postigli.
    (Rio, 23. februar 2021 12:49)

    # Link komentara

  49. (Maradona i Roberto Duran, 23. februar 2021 12:06)

    Sve je to OK ali Barselona je za razliku od Reala bila dosta puta ostecena u LŠ. Kad se samo setim onog gola iz ofsajda Ibrahimovica od 2 metra u utakmici protiv PSŽ-a, pa onih odluka na stetu Barse u obe utakmice protiv Intera, protiv Junajteda u finalu 2011 gol iz ofsajda Runija, 2008 godine Skols je i sam priznao da je napravio penal na Mesiju i da je Barsa trebala igrati finale, pa protiv Arsenala ponistise Mesiju gol, 2006 godine Ebue odglumio faul nakon kojeg Arsenal daje gol u finalu protiv Barse, protiv Celzija su bili gotov svaki puta osteceni... I to su samo utakmice u nokaut fazi LŠ... A pogledaj koliko se Real gura u LŠ u zadnjih 10 godina... Sve je pocelo od onog crvenog kartona Krauču u utakmici protiv Totenhema, 2012 gol iz ofsajda Ronalda + penal protiv Bajerna (opet Viktor Kasai), 2013 godine crveni Naniju protiv Reala, 2015 poklon penal u polufinalu protiv Juventusa, ono od 2016 do 2018 mislim da svi znamo kako je Real osvojio 3 LŠ zaredom... Svi navijaci protivnickih klubova ih mrze zbog tih stvari. Najgore su prosli Bajern i Juventus. Uvek su bili pokradeni kada su igrali protiv Reala.
    (samo jako, 23. februar 2021 12:43)

    # Link komentara

  50. Milos Krstic,

    Barselona je bila uvek pokradena protiv Celzija u zadnjih 15 godina i ono sto im je Ovrebo uradio u uzvratu 2009 godine je samo mali jedan deo onoga sto je Celzi zasluzio.

    Idemo redom:
    2004/05 - Barseloni nije sviran penal u revansu na Etou, a Teri u 75oj minuti postize neregularan gol za 4-2 koji je odveo Barsu dalje. Karvaljo je bukvalno drzao Valdeza dok je Teri postigao gol

    2005/06 - u prvoj utakmici Del Horno nije dobio direktan crveni za onaj start Mesiju kojim mu je mogao unistiti karijeru. Del Horno je dobio crveni tek 30 minuta posle toga, opet zbog faula na Mesiju, ali tada je trebao dobiti samo zuti. Ali ocito je da je sudija shvatio da je pogresio u onoj situaciji pa mu je dao crveni. Takodjer u toj utakmici se Barsi ne svira ocigledan penal zbog igranja rukom igraca Celzija. Ono je video citav svet i bez usporenog snimka. U revansu te utakmice Celziju je sviran najsmesniji penal ikad ali je ipak Ronaldinjo odveo Barsu dalje nakon sto je otresao Terija :) Ono se cak ni Realu ne bi sviralo kao penal

    2008/09 - u prvoj utakmici Barsi se svira nepostojeci ofsajd Etou i Iniesti iako su izasli sami na Ceha. Nesviran penal na Anriju, oprosten crveni karton Balaku jer je tu utakmicu sudio Nemac, Volfgang Stark. Mogu sve shvatiti ali takvu neprofesionalnost nikad vise nisam video osim u toj utakmici. U revansu je opet Abidal bez ikakvog razloga dobio crveni ali je Celzi ostecen za 4 penala. To je samo jedan deo onoga sto su zasluzili.
    (kiki, 23. februar 2021 12:25)

    # Link komentara

  51. @Milos Krstic ocito da si prespavao 2018 godinu kada im je Mesi dao 3 gola.I nisu 12 meceva nego 8.Lp
    (ok, 23. februar 2021 12:23)

    # Link komentara

  52. (Milos Krstic, 23. februar 2021 11:30)
    jesu pre par godina, ne secam se tacno pre koliko sezona
    (2016-17-18, 23. februar 2021 12:21)

    # Link komentara

  53. To su bili epski mecevi, i u grupnoj, i u nokaut fazi. Onaj Ronaldinjov gol iz mesta, Lampardov lob iz mrtvog ugla po liniji, Esijenova bomba pod precku itd...

    Mesi je izjavio da su u jednom momentu u svlacionici vise mrzeli Celsi nego Real, niko u Evropi se nije bolje nosio sa najjacom generacijom Barselone nego plavci.
    Utakmica 2012 kao klimaks one Lige sampione, istrosene Celsijeve generacije, bunker, Gvardiolina ostavka i odlazak godinu dana na pusto ostrvo nakon onog meca je u neku ruku finalni akt tih susreta.

    @milos

    Mesi je prekinuo post '18 onim poklonom Kristensena ali su i Barsa i Celsi tada vec bili vidljivo daleko od nekadasnje moci, sto je i Roma ubrzo potvrdila...
    (BlueFortress, 23. februar 2021 12:19)

    # Link komentara

  54. (Milos Krstic, 23. februar 2021 11:30)

    Mesi ima 3 gola protiv Celzija u 12 utakmica. Doduse, sva 3 gola im je dao 2018 godine u osminifinala kada je Celzi bio slabiji nego prije.

    S druge strane Ronaldo ima samo 1 gol protiv Celzija u 15 utakmica. Lik se nije video pored Eslija Kola. I sam Ronaldo je prosle godine rekao da mu je Esli Kol bio najtezi protivnik
    (gazda, 23. februar 2021 12:12)

    # Link komentara

  55. (dacho, 23. februar 2021 11:32)

    Jedina veća bruka od toga što je 2009. uradio Ovrebo su ovakvi komentari. Čelsi je i u ovom dvomeču pokraden crvenim kartonom Drogbi u utakmici u kojoj Barselona do tog trenutka nije napravila ni jednu jedinu polušansu. Murinjo je posle utakmice rekao da je Rajkard ušao kod Friska u svlačionicu tokom poluvremena, zbog toga je dobio suspenziju od dve utakmice koju je odradio protiv Bajerna, ali je posle procurio izveštaj delegata utakmice u kome je pisalo baš to - da je Rajkard u poluvremenu ušao u sudijsku svlačionicu。 Rajkard, koji je neposredno posle utakmice to demantovao, rekao je da je ipak ušao u poluvremenu kod Friska u svlačionicu ali da ga pita kako je, kako je porodica. Frisk se posle te utakmice povukao pod izgovorom da mu navijači Čelsija prete smrću, Murinju niko nije ukinuo susppenziju iako je izveštaj delegata potvrdio da je on taj koji je govorio istinu i da je baš zbog te istine suspendovan, a za Barselonu je nastavilo da se krade godinama posle toga, skoro deceniju,zbog čega su i dobili nadimak UEFAlona. Ne u Srbiji, ceo svet ih je tako zvao. Sem, naravno, njihovih nadasve objektivnih navijača koji ni u Ovreboovom nastupu ne vide ništa kontra pravde i fer pleja.
    (Maradona i Roberto Duran, 23. februar 2021 12:06)

    # Link komentara

  56. Nijednom u modernoj istoriji Barselona nije na legitiman nacin nadigrala i pobedila Celsi. Najbolji dokaz za to je 0 golova Mesija na 12 utakmica protiv Celsija. Trn u oku.
    (Milos Krstic, 23. februar 2021 11:30) Hahahah, pa care, pobedila ih je evo u ovoj utakmici ispod koje komentarises. A nadigrala ih je svaki put
    (Saranovic, 23. februar 2021 11:59)

    # Link komentara

  57. Krađa decenije.
    (Dušan THC, 23. februar 2021 11:59)

    # Link komentara

  58. Nijednom u modernoj istoriji Barselona nije na legitiman nacin nadigrala i pobedila Celsi. Najbolji dokaz za to je 0 golova Mesija na 12 utakmica protiv Celsija. Trn u oku.
    (Milos Krstic, 23. februar 2021 11:30)

    Koliko je Mesi imao godina kad su se igrali ovi dueli?
    (sale, 23. februar 2021 11:53)

    # Link komentara

  59. Revans je legendaran, ovaj je samo omogucio da taj drugi mec bude to sto je bio.
    (Kaligula, 23. februar 2021 11:51)

    # Link komentara

  60. (dacho, 23. februar 2021 11:32)

    Pravda bi bila zadovoljena da su Celsiju ukrali jedan ili dva penala, ali ovako je to najveca kradja koju sam video u LS i nikako nije pravda.
    (evoba, 23. februar 2021 11:48)

    # Link komentara

  61. Secam se ovog. U drugoj utakmici Celzi pobedi sa 4-2 i prodje dalje. Ronaldinjo postigao onaj gol iz mesta o kojem se i dan danas prica kao i o Celzijevom neregularnom golu Terija pred kraj utakmice koji je odveo Celzi dalje. Karvaljo je drzao Valdeza dok je Teri postigao gol. Cist faul na napadu. Ali Ovrebo im je vratio sa kamatama 2009.
    (Milojko, 23. februar 2021 11:46)

    # Link komentara

  62. Ove sezone je Chelsea pokrao barsu, odnosno sudije su ih pokrale u uzvratu. Gol Terija nije smeo biti priznat, to su cak i sami eglezi priznali kasnije u analizama. Bio je cist faul nad Valdesom, narusavanje golmanskog prostora od strane Carvalja ako se ne varam. Steta jer je tako onaj cudesni gol Ronaldinha spicom kopacke iz mesta izgubio na znacaju. Par godina posle, sudije su bile na strani barse i pravda je zadovoljena. Ali dobro se secam koliko su ljudi bili razocarani jer je Chelsea izbacio tada veoma simpaticnu barsu predvodjenu Ronaldinhom i to na takav nacin.
    (dacho, 23. februar 2021 11:32)

    # Link komentara

  63. Nijednom u modernoj istoriji Barselona nije na legitiman nacin nadigrala i pobedila Celsi. Najbolji dokaz za to je 0 golova Mesija na 12 utakmica protiv Celsija. Trn u oku.
    (Milos Krstic, 23. februar 2021 11:30)

    # Link komentara