1. @Nikola

    Kakva god da je, Nevena je najbolja srpska skijačica svih vremena i kao takvoj joj treba čestitati. Jednostavno, nerealno je, uzimajući u obzir uslove, da se iko iz Srbije ravnopravno takmiči sa najboljim svetskim skijašima i skijašicama, tako da su svi rezultati "za bodove" u Svetskom kupu (ili na Svetskom prvenstvu), veliki uspeh, a Nevena čak ima i osvojeno šesto mesto u kombinaciji 2018.
    Inače, Šifrin pokazuje da joj nema ravne kada je potpuno fokusirana na skijanje, nadam se da ovi dobri rezultati znače da je konačno u potpunosti prevazišla tragediju koja ju je zadesila pre nešto više od godinu dana, kada joj je otac poginuo i koja joj je očigledno onemogućavala da se u potpunosti posveti treningu i trkama. Ukoliko se vrati na stare staze, vrlo verovatno će otići u penziju kao najveća skijašica svih vremena.
    (sgdp, 16. februar 2021 00:12)

    # Link komentara

  2. Jako volim tu curu(Mikaela),i navijam za nju na svakom natjecanju.Bravo za Kraljicu skijanja,vratila se na najbolji nacin!?A ta Nevena Ignjatovic,nikada nije bila dobra,nit je nesto osvajala.Daleko je ona od slavne Janice Kostelic, ka nebo od zemlje.A Miki zelim da stigne i prestigne rekord Stenmarka u SK.I na ovom SP,da osvoji jos neko zlato.?
    (Nikola, 15. februar 2021 21:36)

    Jel se ti šališ kad je uspoređuješ s Janicom? Daleko je ona od Ane Jelušić i Nike Flajs, a ne od Janice.
    (www, 15. februar 2021 22:02)

    # Link komentara

  3. Jako volim tu curu(Mikaela),i navijam za nju na svakom natjecanju.Bravo za Kraljicu skijanja,vratila se na najbolji nacin!☺A ta Nevena Ignjatovic,nikada nije bila dobra,nit je nesto osvajala.Daleko je ona od slavne Janice Kostelic, ka nebo od zemlje.A Miki zelim da stigne i prestigne rekord Stenmarka u SK.I na ovom SP,da osvoji jos neko zlato.😁
    (Nikola, 15. februar 2021 21:36)

    # Link komentara

  4. Mikaela Sifrin je u slalomu odvezla brze nego pobjednik muske trke veleslaloma koja se odrzala pola sata kasnije, a u ukupnom vremenu bi bila 5.! Nevjerovatno!
    (kaokakao, 15. februar 2021 18:27)

    Ne možeš uspoređivati vožnje slaloma i veleslaloma, jer je u veleslalomu staza duža i brzina veća. A jesi li siguran da su dužine staze iste u muškoj i ženskoj kombinaciji?
    (:D, 15. februar 2021 21:34)

    # Link komentara

  5. Ne zna se šta je veći blam? Ovako odustati ili završiti sa 10 sekundi zaostatka ( a isla je ka tom istorijskom rezultatu).
    (krstaš, 15. februar 2021 20:09)

    # Link komentara

  6. Ko plaća ovo blamiranje? Nijednu trku ne može da završi.
    (Ilke, 15. februar 2021 19:16)

    # Link komentara

  7. Mikaela Sifrin je u slalomu odvezla brze nego pobjednik muske trke veleslaloma koja se odrzala pola sata kasnije, a u ukupnom vremenu bi bila 5.! Nevjerovatno!
    (kaokakao, 15. februar 2021 18:27)

    # Link komentara

  8. Staza izuzetno zaledjena.Prvih par kapija veoma zahtevno.Prosto je neverovatno da je samo 16 skijasica zavrsilo trku.Mika ko u najboljim danima,raznela konkurenciju u slalomu.
    (Wolfskin, 15. februar 2021 17:44)

    # Link komentara