1. Smarate više oko penala, United je ove godine dobio jedan penal više od Liverpula i Sitija, a 2 manje od Lestera.
    Loše su igrali sinoc, ne može ni sreća stalno da ih prati.
    (Marko, 28. januar 2021 07:43)

    Statistika ti je kao bikini, puno otkriva ali nista zapravo ne pokazuje.
    Liverpul je imao jedno 30 situacija ove godine iz kojih Junajted dobija penale. Da ne kazem da dobijaju cak i kad Penandez zgazi protivnika, ili Pogba bez kontakta sa protivnikom padne, da ne pominjem da ih dobijaju i posle utakmice.
    Treba li pomenuti da zvanicna statistika kaze da Liverpul ima 19 odluka VAR-a ove sezone protiv njih, a druga ekipa na toj listi ima 6 takvih. Vise nego nelogicna statistika. Da neko u 12 kolu ima 8 ponistenih golova na nivou laboratorije i forenzike, iako VAR tehnologija ne moze da meri blize od 5cm.
    Inace zanimljivo je da su juce igraci Sefilda brzo posle tekme usli u bus i krenuli nazad kuci. Kazu samo kako bi izbegli vracanje na teren zbog nekog penala.
    (garymac, 28. januar 2021 15:22)

    # Link komentara

  2. Evo ga prvi favorit za PL hahahahahah... Kakva sramota protiv najgoreg tima u ligama petice. Bruno je danas pokazao da je za penale samo stvoren. Precijenjen do srži, kao da je Englez. Mučiće se Junajted opasno za LŠ, ovo Siti uzima sa 10+ bodova razlike..
    (Žorž, 27. januar 2021 23:17)

    Jos u 10 kolu sam rekao nakon brojnih saplitanja Liverpula da Siti ove godine uzima lagano titulu. Nego su se ljudi primili na Junajted, a pola njihovih rezultata je na guranje sudija, sto realno ne moze da traje citavu sezonu. Siti je do sad igrao sa 30%, da pojacaju na 50% i nece izgubiti do kraja ni bod.
    (dzoni, 28. januar 2021 15:06)

    # Link komentara

  3. ja se ne kladim uopste, ali gledajuci neke rezultate ove sezone stvarno mi se cini da je pravi sport mrtav. ovo je samo jos jedan primer, toliko neverovatnih rezultata koji su kladionicama donele brdo para, a obzirom da su iste glavni sponzori skoro svih vecih klubova u svim sportovima, jasno je gde se nadoknadjuje manjak na (ne)prodatim ulaznicama.
    (antirpotivan, 28. januar 2021 08:31)
    Znaci dok nisu postojali kladionice u sportu su pobedjivali samo favoriti.Verovatno si cekao Man za 2100 dinara .Igram kladionicu od prve koja se pojavila u Pancevu zvala se Zona pre vise od 20 godina.I mogu da kazem da smarate sa tim vašim pricama.Mancester je institucija bre koja bi sve dala za titulu posebno u ovom trenutku i onda dodje neko iz kladionice i kaže im mora da izgubite.Pa da li ste vi toliki topovi.Srbi i teorija zavere.Znate bre vi koji su treneri karakter i sada neko njima kaze tvoj tim mora da izgubi zbog kladionice hahaahaahahh.Ceka Milorad 2200 dinara.
    (Back in Black, 28. januar 2021 13:45)

    # Link komentara

  4. ja se ne kladim uopste, ali gledajuci neke rezultate ove sezone stvarno mi se cini da je pravi sport mrtav. ovo je samo jos jedan primer, toliko neverovatnih rezultata koji su kladionicama donele brdo para, a obzirom da su iste glavni sponzori skoro svih vecih klubova u svim sportovima, jasno je gde se nadoknadjuje manjak na (ne)prodatim ulaznicama.
    (antirpotivan, 28. januar 2021 08:31)


    čim favorit izgubi utakmicu odmah ide priča da su namestile kladionice...
    (neutralni felš, 28. januar 2021 10:59) E upravu si. a ne razmislaju ovi da koliko budale ima ko ja pa mi tekne cesto igram listic gde ekipe poput sefild da pobedi favorite.. za pobedu m.junajteda trebas igrat veliki pare a manje uzimas a sefild manje igras vise uzimas
    (presheva, 28. januar 2021 13:25)

    # Link komentara

  5. Smarate više oko penala, United je ove godine dobio jedan penal više od Liverpula i Sitija, a 2 manje od Lestera.
    Loše su igrali sinoc, ne može ni sreća stalno da ih prati.
    (Marko, 28. januar 2021 07:43)
    Zahvaljujemo se na glasu.




    Jeste, dobio je jedan penal više nakon završetka utakmice, sad čekamo i još jedan pre početka.
    (Anfield, 28. januar 2021 11:16)

    # Link komentara

  6. ja se ne kladim uopste, ali gledajuci neke rezultate ove sezone stvarno mi se cini da je pravi sport mrtav. ovo je samo jos jedan primer, toliko neverovatnih rezultata koji su kladionicama donele brdo para, a obzirom da su iste glavni sponzori skoro svih vecih klubova u svim sportovima, jasno je gde se nadoknadjuje manjak na (ne)prodatim ulaznicama.
    (antirpotivan, 28. januar 2021 08:31)


    čim favorit izgubi utakmicu odmah ide priča da su namestile kladionice...
    (neutralni felš, 28. januar 2021 10:59)

    # Link komentara

  7. Ono što je trenutno odlicno za fudbal je da je u Seriji A ludnica,da je u Premijer ligu ludnica a bogami i u Primeri.
    (Back in Black, 28. januar 2021 10:45)

    # Link komentara

  8. Ma bilo je i pre 20-30-40 godina rezultata ovakvih,iznenadjenja,ali bilo normalno pogotovu u jacim ligama da se to desava. Ali od pojave kladionica,sport je dobio drugu prizmu,dimenzije i sve se gleda kroz to. A niko nece da shvati da nijedan tim ne moze da pobedjuje u 70 utkamica niti svaki drugi,treci dan. Ja znam Zvezda kad je harala Jugoslavijom ili bilo koji prvak tada imao je u 34 kola minimum 5-6 poraza,7-8 neresenih tekmi. Pa eto koje mogao da pogodi svojevremeno kalco sportsku prognozu sa 10 i 13 parova.
    (ETO, 28. januar 2021 10:34)

    # Link komentara

  9. Evo Arsenal da odvali Mančester i Vulvse, i eto ga u dva kola u borbi za ligu šampiona. Ko razume shvatiće.
    (Antonio Banderaš, 28. januar 2021 10:25)

    # Link komentara

  10. Junajted jedan od najvecih/najpopularnijih klubova na svetu, ja sve to razumem. Razumem da danas gledaju fudbal i kurta i murta. Nije mi jasno kako iko moze da ocekuje da ovaj Junajted osvoji titulu. Treba se uvek nadati, da se razumemo, ali onakav hajp i ocekivanja od onakve ekipe. To moze samo da im naskodi. Od Bruna napravise Mesija, od Olea Gvardiolu a od Pogbe Jaju Turea.
    Fun fact: Junajted ce za koji dan biti isto udaljen od Sitija i Arsenala, pa vi vidite ko ce koga pre da stigne.
    (Uross, 28. januar 2021 09:43)

    # Link komentara

  11. nisam teoreticar zavere ali ovi rezultati su.... ladne obloge na zdravu glavu...
    (gerrard, 28. januar 2021 08:48)

    # Link komentara

  12. ja se ne kladim uopste, ali gledajuci neke rezultate ove sezone stvarno mi se cini da je pravi sport mrtav. ovo je samo jos jedan primer, toliko neverovatnih rezultata koji su kladionicama donele brdo para, a obzirom da su iste glavni sponzori skoro svih vecih klubova u svim sportovima, jasno je gde se nadoknadjuje manjak na (ne)prodatim ulaznicama.
    (antirpotivan, 28. januar 2021 08:31)

    # Link komentara

  13. Realno, Junajted jos uvek nije zreo xa titulu. Titule se osvajaju u malim utakmicama i samo je pitanje kada ce krenuti da ih gube jer su na srecu dobili nekoliko. Igra im je losa, bezidejna, troma, procitana, ali se nekako provlace. Liverpul ove godine osakacen povredama, tesko ce moci do titule. Ne znam koliko Murinjo moze sa Totenhemom. Tek posle letnjeg prelaznog roka moze se ocekivati njihova novi uspon. Celsi ce biti zanimljiv do kraja sezone, sledece vec moze biti jako dobar. Siti izgleda lagano do titule, sem ako ne bace sve karte na LS. Puno (na papiru) malih timova je tu i tamo u igri za visok plasman
    (Pera85, 28. januar 2021 08:25)

    # Link komentara

  14. Junajtedova realnost. Biće na kraju u prvih 4-5 pod uslovom da se Fernandeš ne povredi nikako, tj. da odigra 90% utakmica do kraja. Nema dileme da je dobar igrač, nema dileme da ima veliki uticaj na tim i da su isključivo zbog njega tu gde jesu. Ako ostane zdrav, biće pri vrhu, ako se povredi, daj Bože i u LŠ da odu. Tako je i sa Liverpulom. Prošle sezone svi zdravi, titula. Ove nema pre svega Van Dajka, odmah kanal. Evo Siti je sada ostao bez De Brujnea, videćemo šta će se s njima desiti. Svakako nije za očekivati da deru redom 4-5 razlike do kraja, pa i da je zdrav. Ne zaboravimo i da je Liverpul dobio 7:0 Palasa, čvrstu ekipu, bez najboljeg igrača (činjenica je da je to štoper, ali efekat na tim i psihu se gleda). Hoću reći da ni blizu ništa nije gotovo i da se ne zaleću ni ovi sa Sitijem, iako naravno ima najveće šanse za titulu. Isto tako, opet svi isključuju Lester, Totenhem i Čelzi. Po meni, od ova tri, Totenhem je timski najslabiji, ali ima Murinja koji od ničeg zna da napravi nešto. Čelzi ima jak tim, ako se konsoliduju, mogu vezati 10 pobeda u nizu bez problema, a to znači problem za bilo kog lidera. Lester ima jakog trenera i kvalitetnu ujednačenu ekipu. Oni su najotporniji na povrede igrača, jer imaju skoro jednako kvalitetne igrače na svakoj poziciji, i zato smatram da ni u ludilu ih ne treba otpisivati. Dakle, nema još šampiona i nije ni na vidiku. Sitijeva prednost je što nema publike, jer ostali su pogodjeni time, a Sitiju isto kao i ostalih sezona. 😊
    (live, 28. januar 2021 07:51)

    # Link komentara

  15. Smarate više oko penala, United je ove godine dobio jedan penal više od Liverpula i Sitija, a 2 manje od Lestera.
    Loše su igrali sinoc, ne može ni sreća stalno da ih prati.
    (Marko, 28. januar 2021 07:43)

    # Link komentara

  16. Mesecna plata odmah. Za nezalaganje.
    (Danny, 28. januar 2021 07:25)

    # Link komentara

  17. Treba biti potupno realan i reci da je MU u poslednji dva meseca islo neverovatno i da su imali puno srece i da je zaista bilo vreme za ovako nesto, plus opet realno MU nema ni trenera ni tim za nesto vise od borbe za LS!!!
    (MU, 28. januar 2021 07:06)

    # Link komentara

  18. Ovo je ogromna pobeda za Sefild u borbi za opstanak, dok je za Junajted jedna od nevaznih utakmica s obzirom da su vec obezbedili trofej PL. Ostaje im samo da rutinski privedu sezonu kraju.
    (Samo kazem, 27. januar 2021 23:17) 

    Ili ne mozete da ukapirate ocigledan sarkazam, ili mi je sarkazam toliko los xD
    (Samo kazem, 28. januar 2021 00:36)

    Loš ti je sarkazam, ili ni ne znaš šta je sarkazam.
    (Delije Jug, 28. januar 2021 05:38)

    # Link komentara

  19. Kako proci tiket u 2021?
    (kln, 27. januar 2021 23:29)

    stavis tiket na sto ,i prodjes pored njega,eto
    (Defekt ??, 28. januar 2021 04:20)

    # Link komentara

  20. MU igra grozan ali nasilan fudbal, koji je uvek imao obrise snage i moći i sudijske potpore. Da li je to dovoljno za ovogodišnje osvajanje PL, mislim dajoš ne. Susret s Arsenalom biće pokazatelj da li su pokrovitelj jači od sponzora??? Fudbal je tu samo žrtva???
    (Dirty, 28. januar 2021 03:49)

    # Link komentara

  21. Prošli put sam komentarisao kako Ole i njegov tim "sazrevaju". Izvinjavam se... moja greška! Današnja utakmica je potvrdila da je prava istina u stvari da Oleov Junajted nastavlja sa dva koraka unapred, jedan unazad. Ova tekma se jednostavno morala dobiti. A zašto nije? Pa zato što protiv bunkerice ne možeš igrati sa tri izrazita napadača koji su jedino dobri kada imaju prostora napred, tj. dobri za kontru. Kada se protivnik brani sa 10 igrača Rašford, Marsial i Grinvud su blago rečeno očajni. Ole je, reklo bi se, opravdano rotirao tim, ali ti igrači su podcenili Šefild i zasluženo uzgubili sva 3 boda. I onda kasne zamene. Već nakon 0-1 Kavani je morao ući umesto izuzetno loših Marsiala ili Rašforda, da ne spominjem prekasno uvodjenje VDB i Šoa svega desetak minuta do kraja. Ovim porazom Junajteda kod kuće Siti dobija krila...
    (Red Veteran, 28. januar 2021 02:38)

    # Link komentara

  22. Manchester United boss Ole Gunnar Solskjaer: "It wasn't to be. The second goal we conceded is so poor, so sloppy. Easy. We stopped getting out to the ball - three or four bad decisions which is out of character.

    "There will be no big inquest."

    Ovaj Ole nije sa ove planete! Kaze "nece biti velike istrage/ispitivanja"... Alo bre, da li si gledao utakmicu? Pogotovo drugi gol koji ste primili? I to je po ko zna koji put ove sezone - protivnicki igraci stoje POTPUNO SAMI NA 10 METARA od tvog gola, a ovi tvoji svi gledaju u loptu... Znaci progivnici STOJE, nisu se ubacili iz drugog plana (ni to inace ne prate), nisu utrcali brzo, iznenada - nego STOJE potpuno sami!

    Odbrana ManU ima IQ maximum 50-ak... zbirno! A placeni od po 100 soma nedeljno pa na vise...

    Solkjaer takodje, stalno nesto menja, izmislja krivu drinu... Ustali odbranu covece, pogotovo stoperski tandem!

    I na koju foru Marsijal igra pre Kavanija??? Rashford i Greenwood (ili Marsijal ako mora) na krila, Kavani 9-ka... kad ce to da proba da uigra?? Vise nego ocigledno da bi to bila najbolja varijanta sa ovim igracima.
    (TurboNator, 28. januar 2021 01:55)

    # Link komentara

  23. Joj ljudi
    ovo je šok možda samo za kladionicare..svi su očekivali laganu pobedu Junajteda, a niko nije obratio pažnju na to da oni poslednje utakmice dobijaju na sreću.. S druge strane, i Šefild je morao početi da pobeđuje..igraju dobro a bodovi izostaju.
    Tačno mi nekad zao sto se ne kladim.
    (Bane, 28. januar 2021 01:23)

    # Link komentara

  24. Gledajte kjudi Lester... koji Junajred... Lisice igraju kao stršljenovi... fenomenalna utakmica, Everton iz jednog puta Rodrigeza poveo, ostalo sve igrao Lester... bez Vardija, Medison, Barns, Olbrajton, Tilemans, Fofana, brutalno brzi akcije, dueli... samo nisu imali sreće... Rodžers majstorski sastavio ekipu... Žao mi je simpatičnog Anćelotija, ali nema bolje igrače od ovih... Rišarlison i nešto Dinj... ostali prosek...
    (Bolesni skot, 28. januar 2021 01:16)

    # Link komentara

  25. Ove godine svako kolo neko iznenadjenje u svim jacim ligama u evropi. Nema publike pa se igra za kladionicu!!!
    (za sve su krivi mediji, 28. januar 2021 01:14)

    # Link komentara

  26. Vest Hem u vrhu, a Arsenal 9. Dobro je to, da malo i drugi "prodisu"!
    (beograd_1992, 28. januar 2021 01:09)

    # Link komentara

  27. Dosta se dugo ovaj UTD i krumpirao i osvajao bodove na srecu,ali sreci prije ili kasnije dodje kraj.Odsad pa nadalje,vracate se tamo di pripadate,a to je grcevita borba za mjesta sta vode u europu.YNWA!
    (fer86, 28. januar 2021 01:02)

    # Link komentara

  28. Smej te se sad vi, ali ovo je X2 odigrano... jasno po kvoti bilo 1,33, (realna kvota na ovu tekmu prvi i zadnji je 1,20) sve preko zna se da je dato da navuče igrače i nasanka kladionica, ponovljena priča više puta...
    (Јахали смо пешке, 28. januar 2021 00:57)

    # Link komentara

  29. Ovo je ogromna pobeda za Sefild u borbi za opstanak, dok je za Junajted jedna od nevaznih utakmica s obzirom da su vec obezbedili trofej PL. Ostaje im samo da rutinski privedu sezonu kraju.
    (Samo kazem, 27. januar 2021 23:17) 

    Ili ne mozete da ukapirate ocigledan sarkazam, ili mi je sarkazam toliko los xD
    (Samo kazem, 28. januar 2021 00:36)

    # Link komentara

  30. Cekao sam ih za 36 000
    (Realno, 28. januar 2021 00:34)

    # Link komentara

  31. Kad Tuanzebe cepani igra duva promaja i sve je jasno..
    (ENDORFIN, 28. januar 2021 00:29)

    # Link komentara

  32. Arsenal ih dobija sledeće nedelje, u dobroj su formi. Junajted se pored dobrih rezultata, provlačio kroz poslednjih nekoliko kola.
    (godin, 28. januar 2021 00:29)

    # Link komentara

  33. No penalty, no party. Više sreće iduće sezone.

    Uvažavam svačije mišljenje, ali čitam ovde da je prvenstvo i dalje neizvesno. To je po meni apsolutno netačno. Neizvesnost je završena onog momenta kada je LFC pao u provaliju.
    To je trebala da bude trka udvoje a onda je jedan konj završio sa slomljenom nogom. Samo je LFC, na startu, imao kapacitet da se "potuče" sa Cityjem i o tome sam pisao u više navrata. Nisam bio ni nešto originalan jer su to predviđale i kladionice, novinari, stručni konsultanti.
    Navijač sam LFC ali znam da kada npr. City ima tri zaostale utakmice - to je sigurnih devet bodova. U zadnjih par sezona u zaostalim utakmicama nikada nisu izgubili ni bod. Ne pitajte me zašto. Zbog toga sam ranije pisao navijačima Uniteda da je City već ispred njih iako je imao da odigra čak tri utakmice.
    (zvonko, 28. januar 2021 00:14)

    # Link komentara

  34. Šta će tek biti u subotu, samo da su Tierney i Partey fit i lagana pobeda Arsenala.
    (Gooner, 28. januar 2021 00:11)

    # Link komentara

  35. Kad MU prvenstveno gleda da ne primi gol na kraju nekako i pobedi, ali čim se traži da od njih da pobede, nemai ih nigde.
    Malo opcija ma sredini, što se tiče kreativmosti.Odbrana užas, bez pravog vrhunskog špica i to je to.
    (Kolubarac, 28. januar 2021 00:00)

    # Link komentara

  36. @ nepopravljivi fliperaš

    Kod drugog goal Šefilda je prosto neshvatljivo koliko su puta dodali jedan drugom u 16-ercu dok ih Matić & comp. nemo gledaju!?!
    (karikirani harakiri, 27. januar 2021 23:56)

    # Link komentara

  37. Junajdted je ove sezone dobio bar 6 utakmica"na guzove"protiv slabijih ,tako da se sad vratilo
    (satelit, 27. januar 2021 23:54)

    # Link komentara

  38. (Žorž, 27. januar 2021 23:17)

    U pravu si klasicini prevarant, cele godine nosi ekipu uniteda,padne forma i odma najgori igrac,decko taj penaldzija na 130 utakmica za united i sporting ima oko 120 golova i asistencija
    (Dudu, 27. januar 2021 23:51)

    # Link komentara

  39. Stvarno zanimljiva sezona.Ipak covid utiče zbog publike pa svako može da dobije ili uzme bod gde se ne ocekuje.Realno ako City prodje februar sa dva davljenika i liverpul,murinja,arsenal i Utd. Ne znam da li se igra liga šampiona tada i šta klub traži od gvariole(ne pratim to) najveći su kandidati. Opstanak zanimljiv isto.Sve liči da će Newcastle dole. P.S.moji čekićari četvrti i 35 bodova. Još samo pet do opstanka na šta se naviklo. Svim ljubitelji premijera neka uživaju!
    (GSB OUT, 27. januar 2021 23:51)

    # Link komentara

  40. Matić sage glavu kod prvog gola, kao mislio u korner će. Tugo, nesrećo kakav ćopav tim. Kako du oni drugi, ni sami ne znaju. Ovaj glupi trener bi trebao loto igrati koliko ke bio srećan ove sezone do sada...
    (jo, 27. januar 2021 23:44)

    # Link komentara

  41. Nema veze, Junajted je najveći klub na svetu i osvaja Premier ligu. Flop i Luzerpul su pokazali koliko vrede, na kraju će biti četvrti.
    Glory Glory Man United,
    Glory Glory Man United.
    (marko, 27. januar 2021 23:42)

    # Link komentara

  42. Ko god je objektivno gledao ekipu Junajteda ove sezone, taj uopste nije sokiran.
    (Urosss, 27. januar 2021 23:16)

    Navijam za ManU - ali potpisujem. Vise srece nego pameti, cele sezone... ali sreca ne traje zauvek.

    Drugi gol Sheffield-a je dobar pokazatelj... tragi-komedija koliko ManU nemaju pojma... ne mogu loptu da izbace ljudski, plus nekoliko puta ostavljaju igrace SAME na 10-ak metara od svog gola...

    Super placeni profi fudbaleri, neverovatno.
    (TurboNator, 27. januar 2021 23:41)

    # Link komentara

  43. Kad bi svi igrali kao Liverpul, bez odbrane u napad, pa ti onda lepo cekas i iz kontri dajes golove. A sta raditi kad tebi neko istu taktiku spremi, sedi pozadi i sad ti treba da napadas...
    (zzr 1100, 27. januar 2021 23:38)

    # Link komentara

  44. Gde su sada GGMU likovi od pre neki dan, kad je Liverpul izgubio od Barnlija? Pa kako, zašto ne komentarišete? Mislim, sigurno su Luzerpulovci nešto krivi večeras, pa da Junajted izgubi od jednog og najgorih timova u PL ikad. Ali, vi kažete da će Junajted osvojiti PL, pa zamislite sreće Šefildovih igrača i navijača, od ukupno možda 10 bodova što osvoje ove godine, tri su uzeli šampionu, i to u gostima. Čitao sam neki dan komentare i nisam ništa pisao, rekao sam sebi da ću brzo dobiti priliku da napišem ovaj komentar. Znači, čitavu utakmicu sam osvežavao B92, ne bi li iskočila vest vezana za ovu utakmicu, pa da odmah prokomentarišem, ali protivnik je večeras toliko loš, da uopšte nije bilo potrebe da se išta piše dok se ne završi utakmica.
    (post, 27. januar 2021 23:36)

    # Link komentara

  45. Jel to taj potencijalni šampion?
    (blic, 27. januar 2021 23:33)

    # Link komentara

  46. Ovakav poraz od ekipe koje je za polusezonu skupila 5 bodova je jednostavno nedopustiv za ekipu koja se bori za titulu. Još sada Junajted ide na noge Arsenalu koji deluje da hvata formu i koji ih je nadigrao prvi meč na Old Trafordu, plašim se da će sada da se napravi zaostatak koji Junajted neće moći da nadoknadi.
    Mislim da jedina stvar koja može da spreči Siti da uzme titulu je povreda De Brujnea. Najkonstantniji su od svih ekipa, nakon prvih kola našli su formu koju održavaju već poprilično dugo, ne blistaju, ali primaju mali broj golova, pa im često za pobedu i nije potrebno da blistaju. Svakako, imamo najizjednačenije prvenstvo u poslednjih nekoliko godina, ne bi bilo toliko iznenađenje ni da neke ekipe koje nisu bili favoriti na početku sezone, tipa Everton ili Lester, uzmu titulu.
    (sgdp, 27. januar 2021 23:31)

    # Link komentara

  47. Indolentnost u odbrani kod 2. gola gostiju je prosto nedopustiva.
    O glavu im se večeras obila i bezidejnost u napadu i besomučno soliranje pojedinaca, kao i nedostatak sreće, koja ih je, ruku na srce dugo pratila, tako da se ne može reći da su nezasluženo poraženi.
    Čudna sezona u kojoj se možda ništa neće znati sve do zadnjeg kola!
    (nepopravljivi fliperaš, 27. januar 2021 23:30)

    # Link komentara

  48. Da nije Fernandeša i penala ove sezone, bodovno bi tu negde bili, tako da nisam šokiran ovim rezultatom.
    (Markobrebrat, 27. januar 2021 23:30)

    # Link komentara

  49. Kako proci tiket u 2021?
    (kln, 27. januar 2021 23:29)

    # Link komentara

  50. Uzimaju bod i na Etihadu Sitiiju,ZAPAMTITE!
    (lmLuka, 27. januar 2021 23:17)

    претпостављам да мислиш да Ситију узимају 2 бода или можда 3. не могу никако да им узму 1.
    (Вук Караџић, 27. januar 2021 23:27)

    # Link komentara

  51. I onda se pojave klinci i kažu Mačester se šeta do titule, a niko ne vidi koliko je to limitiran tim pod jedan, pod dva isto ti isti ne kapiraju koliko zapravo treba da zahvale Cityu, Liverpulu na povredema što su tu na čelu tabele. I na kraju pod tri i ono najvažnije, ovaj tim Mančestera nema tim da u kontinuitetu odigra celu sezonu na nivou i ne prosipa bodove. I to će vreme pokazati. Ista situacija se dešava u Italiji i već mnogi vide Milan kao šampiona, a oni su još kriminalniji i isto neće uzeti tituli iz istih razloga. Nisam pristrastan i ne pišem ovo što tim ekipama to želim, nego vreme će pokazati da ta dva tima nemaju ekipu a pre svega mentalitet da vežu celu poletnu sezonu i dođu do titule. Vreme će pokazati da li sam realan ili ću reći sam sebi da sam žestoko se ogrešio od ova dva tima.
    (Privatni detektiv Djido Mova, 27. januar 2021 23:27)

    # Link komentara

  52. @Krcunčići i njihov vodja

    Samo vi da ćutite , vama sledi post od 20 godina bez titule. Inače, obožavam Rubin, čista petica.
    (marko, 27. januar 2021 23:26)

    # Link komentara

  53. Moram da se nasladim,što ću kad mi je milo što su izgubili. Precrni su mi navijači Junajteda a i Liverpula kad razmislim,kad igraju dobro smatraju da su najbolji od svih na svijet,Liverpulovi navijači su čak za ovaj tim pričali da je jedan od najboljih timova svih vremena,idu ljudi iz krajnosti u krajnost a to mi se ne sviđa i to ne volim. Mislim pričam,ubih se od priče eo neko vrijeme da su tu đe su zbog loše forme Liverpula i Sitija,pričam isto tako eo par mjeseci da Siti ako digne formu mogu ladno da povežu 15 pobjeda i to je praktično titula u ovakvoj sezoni đe svi kiksaju i evo to se upravo dešava,čak sam i ovđe ostavljao slične komentate. Pričam i za Bruna da mi nije ništa jasno oko njega,tj kako to da ga apsolutno svi navijači Junajteda vide kao neku klasu od igrača a on to nije,mislim pokušavam da budem objektivan koliko mogu i stvarno ne vidim ništa specijalno kod njega,dobar je igrač ali ni približno koliko ga mediji i prvenstveno navijači Junajteda uzdižu u nebo. Rekao sam i prije 10 dana da će Junajted na kraj sezone da se bori za ligi šampiona tj predviđao sam da će završit kao četvrti. Sad idu u goste Arsenalu,nadam se povratku Tirnija,Parti da bude spreman,Smit Ro takođe,možda i Odegard startuje,ko ti ga zna,očekujem tri boda za Arsenal. Pozdrav.
    (Ivan, 27. januar 2021 23:25)

    # Link komentara

  54. Kada ce da se povedu istrazni procesi protiv premijer ligasa zbkg ociglednih namestenih utakmica? KAD?
    (kiki, 27. januar 2021 23:25)

    # Link komentara

  55. Pa kad igra Matića a MekTominej mu na klupi.
    (Dobro Informisan, 27. januar 2021 23:24)

    # Link komentara

  56. manceater siti, takav sam i ja,zato sam te dušo zavoleo ja
    (Jagodic.Kistanje., 27. januar 2021 23:24)

    # Link komentara

  57. Tuanzebe i letargičan napad ih je skupo koštao. Ne znam šta je sa Baijem ali Lindelof je makar bio spreman. Svakako, ovo se šampionima ne sme dešavati. Sledeće kolo će Siti rastaviti Šefild u najavi petardom.

    P. S. Ojadi nas Bruno kapiten na fantaziju na pravdi Boga.
    (Dušan THC, 27. januar 2021 23:22)

    # Link komentara

  58. dokle ce vise da tolerisu pikforda i njegove greske stvarno mi nije jasno, covek ocigledno ima problem u glavi i destruktivan je za celu ekipu u svakom smislu
    (phil, 27. januar 2021 23:21)

    # Link komentara

  59. Pocinje pad Junajteda,sto je i logicno...Kako se situacija razvija,Siti je bio u velikoj krizi pocetkom sezone,ali u ovoj drugoj polovini su se potpuno promijenili i podigli formu...Cini mi se da su prvi favoriti za titulu.Junajted nema dovoljno kvalitetne igrace da bi konstantno dobijali utakmice i mora doci do pada u igri.
    (Sinke, 27. januar 2021 23:21)

    # Link komentara

  60. hahahahahhhhahahahah hahahaahha
    mancester
    (Roki, 27. januar 2021 23:20)

    # Link komentara

  61. Velika sudijska kradja u prvom poluvremenu kod oba gola, ALI, to nije nikakvo opravdanje za junajted, koji je odigrao ocajno prvo poluvreme, a ni drugo nije bilo bas puno bolje
    (Misa, 27. januar 2021 23:19)

    # Link komentara

  62. GGMU lul
    (i said no no no, 27. januar 2021 23:19)

    # Link komentara

  63. Odlicni rezultati danas, bravo za Sefild!
    (korosavendz, 27. januar 2021 23:18)

    # Link komentara

  64. MU odigrao jos jednu utakmicu u svom stilu. Ni bolju ni goru od prethodnih. Na zalost po njih, ovog puta nisu imali srece.
    Ludacka sreca i sudije (slobodnjak posle kog je postignut pogodatak nije postojao) ih nose i uljuljkuju njihove navijace.

    Nema tu jednog top igraca.

    S druge strane, Liverpul je od srece i sudija imao sve suprotno. A danas smo na primeru Celsija videli koliko je tesko dati gol timovima koji se brane s 10 igraca. Tako da Crveni nisu toliko losi, verovatno imaju najveci posed, broj suteva i sansi... u ligi.

    Siti uzima PL. Sve drugo je nebitno.
    (ime, 27. januar 2021 23:18)

    # Link komentara

  65. Ovo je ogromna pobeda za Sefild u borbi za opstanak, dok je za Junajted jedna od nevaznih utakmica s obzirom da su vec obezbedili trofej PL. Ostaje im samo da rutinski privedu sezonu kraju.
    (Samo kazem, 27. januar 2021 23:17)

    # Link komentara

  66. Eto kako se gube titule...
    (Plavi269, 27. januar 2021 23:17)

    # Link komentara

  67. Evo ga prvi favorit za PL hahahahahah... Kakva sramota protiv najgoreg tima u ligama petice. Bruno je danas pokazao da je za penale samo stvoren. Precijenjen do srži, kao da je Englez. Mučiće se Junajted opasno za LŠ, ovo Siti uzima sa 10+ bodova razlike..
    (Žorž, 27. januar 2021 23:17)

    # Link komentara

  68. Uzimaju bod i na Etihadu Sitiiju,ZAPAMTITE!
    (lmLuka, 27. januar 2021 23:17)

    # Link komentara

  69. Nikada ništa ne osvojili, to vam od sveg srca želim.
    (Krcunčići i njihov vodja..., 27. januar 2021 23:17)

    # Link komentara

  70. Moze lepo da se zivi od kladionice samo treba pametno da se igra
    (Aca, 27. januar 2021 23:17)

    # Link komentara

  71. Ko god je objektivno gledao ekipu Junajteda ove sezone, taj uopste nije sokiran.
    (Urosss, 27. januar 2021 23:16)

    # Link komentara