1. ElCapitano
    Pa finale LS nije mala stvar, pogotovo sa klubom koji bez obzira na imena tri sezone za redom ispada u 16. Jeste to delom do nepovoljnog zreba PSGa u ranijim sezonama i vrlo povoljnog u prosloj, ali opet nije los posao. Namucili su Bajern pritom, mislim da bi sa Emerijem bilo laganih 3:0.
    Sa Borusijom i Majncom nije bio los, Majnc je tek stigao u Bundesligu, a sa njima je bio 9. i 5. u prve dve sezone. Posle je bio losiji, ali i dalje siguran opstanak.
    Generalno bih rekao da je potcenjen trener kome je jedini veliki neuspeh eliminacija od Junajteda, ali je odmah sledece sezone usledio najveci klupski uspeh u istoriji.
    (jsx, 28. januar 2021 11:54)

    # Link komentara

  2. Aston Vile pobedjuje samu sebe vec 5ti put ove sezone
    (ubso, 28. januar 2021 00:54)

    # Link komentara

  3. Ovaj komentar nema veze sa ovom utakmicom i rezultatom ali, da li bi neko mogao da mi odgovori kad je Tuhel postao elitni trener? Kojim to rezultatima? vidim da je uvek u prici kad su najbolji klubovi u pitanju a covek bio asistent Klopa i to je sve...
    (ElCapitano, 27. januar 2021 22:15)

    U Majncu je odlican bio, uzeo slabu ekipu koja je tek otisla u Bundesligu i u jednom momentu je cini mi se imao 7 vezanih pobeda, dobijao Bajern u toj prvoj sezoni... Sledece godine zavrsio na 5. poziciji, odveo ih u LE. Zatim je u Borusiji imao 2 godine bez poraza na domacem terenu, sa PSZ stigao do finala LS, ima on solidan CV.
    (djembadjemba, 27. januar 2021 22:50)

    # Link komentara

  4. Naravno da nije bilo mnogo promene u igri, bio je jedan trening samo, varijanta igrajte šta ste igrali pre, pa ćemo videti kako dalje. Malo sreće je falilo za bar jedan gol, pobeda bi dosta značila za moral i atmosferu u ekipi.
    Ono što je drugačije je kakva takva taktička izmena, umesto beka ubacuje krilo kada se juri rezultat, to kod Lamparda nije bio slučaj, nego više pozicija za poziciju izmena pa šta bude. Videćemo, ova ekipa ima kvalitet za top 4, to je nedvosmisleno, ali je potrebno vreme i znanje da se nameste stvari.
    (Toma, 27. januar 2021 22:36)

    # Link komentara

  5. Ovaj komentar nema veze sa ovom utakmicom i rezultatom ali, da li bi neko mogao da mi odgovori kad je Tuhel postao elitni trener? Kojim to rezultatima? vidim da je uvek u prici kad su najbolji klubovi u pitanju a covek bio asistent Klopa i to je sve...
    (ElCapitano, 27. januar 2021 22:15)

    # Link komentara

  6. Kakva prevara od trenera, sa aviona otišao na utakmicu i nisu pobedili 3:0?! Šalu na stranu, Vulfsi igrali bunkericu, Čelsi igrao standardnu svoju igru ove sezone, nije još trener naravno uspeo da uvede novine, ali čini mi se da su bolje igrali presing nakon oduzete lopte i brže je vraćali. Opet, mislim i da Čelsi nije baš sklopio kompatibilnu ekipu, nisam siguran kako će funkcionisati, ali deluje da će ih Tuhel bar unaprediti.
    (Joe, 27. januar 2021 22:05)

    # Link komentara

  7. Ljudi moji covek je sinoc imao prvi trening sa ekipom i danas vec vodio tim, o cemu vi pricate nije ni upoznao ekipu jos a ni uveo svoje taktike? Najjaci srpski strucnjaci po komentarima, bez trunke znanja o trenerskom poslu......
    (jbg, 27. januar 2021 21:32)

    # Link komentara

  8. Gledao utakmicu...Tuga Čelzija.Nemajj krstenog organizatora igre,dodaj na krilo i boze pomozi.Vulvis su dosli da igraju na rezlutat i u tome uspeli.Ovakav Celzi,ako nastave ovako,nema lige sampiona sledece godine.
    (lmLuka, 27. januar 2021 21:31)

    # Link komentara

  9. Kriv Lampard opet a!?
    (Marko, 27. januar 2021 21:18)

    # Link komentara

  10. Mislim da je svima jasno da je Tuhel odmarao Maunta, dečko je ekstra igrač.
    (Zipa Dalabu, 27. januar 2021 21:06)

    # Link komentara