1. Pa utakmicu protiv Dalasa nije (ni priblizno) dobio Jokic, vec Majkl Porter Junior. Jokic je tu bio cak i prilicno los (pogotovo za svoje standarde). Ko god je gledao tu utakmicu objektivno, a ne pristrasno i navijacki (vezano za Jokaru), mogao je to da vidi i zakljuci. Kad vec pricate o saigracima ...
    (Mad Max, 28. januar 2021 11:07)

    # Link komentara

  2. Адебајо 15 п за 34 мин Цца.
    Добио Јокића у асистенција ако вам је нека утеха.
    (Никола, 28. januar 2021 04:48)

    # Link komentara

  3. Kilkujro
    Pogodio si, odvalio ga Adebayo. I gledaj kriket care.
    (Draza_Olmajti, 28. januar 2021 03:58)

    # Link komentara

  4. A Ben Simons je nizak igrač?
    (milan, 27. januar 2021 23:57)

    # Link komentara

  5. Dva tria koji ne smeju previse min provesti zajedno na terenu. Marej - Jokic - Porter i Marej - Barton - Milsap. Prva trojka jer nekako Marej i Porter guse jedan drugoga. Cim Porter ne igra mnogo sa Marejem, daje 25+ poena, (poslednja 30p)... I nisu samo poeni u pitanju, jednostavno se ne oseca prirodnost, prirodan protok i suterski potrncijali se kolju medjusobno.

    Druga trojka iz milion do sada navedenih razloga. Barton i Milsap u istom momentu na parketu = najveci +/- te petorke za taj mec. Prvi srlja, svaku petu igra dobro, ispada u odbrani, jednostavno ne pripada dok je drugi odavno spor, veteran.

    Naravno da je petorka Marej, Heris, Porter, Grin i Jokic najbolja petorka Denvera ALI treba sve to posloziti timski, napraviti balans poenterski i medjusobni uticaj gurati sto vise ka plusu, manje ka -.

    Primera radi, dok je u startu klupa bila problematicna, uspavana, pogubljena, Marej i Jokic nisu imali previse zajednickih minuta (osim pocetkom 1 i 3 cetvrtine). Naizmenicno su dopunjavali i pomagali klupu sto je bio pravi recept u tom trenutku. Slicno tome treba naci nacin da dosta min Porter provede sa Jokicem, da ga Nikola razigrava i pronalazi, sa sto manje Mareja u kombinaciji i obrnuto, Jokic sa Marejem bez Portera..

    Isto kod Barton/Milsap slucaja. Ili Grin u prvu postavu (ako Meloun ostavlja za sada Bartona u prvoj radi balansa - da ne razvali hemiju klupe svojim "Ja sam Jordan" pristupom) Ili da Porter krece u startnoj ali da prvi bude zamenjen pa u sledecoj mix kombinaciji/rotaciji provede vise minuta. Svakako da Porter i Grin imaju prilicno vecu minutazu od Bartona i Milsapa u pravim kombinacijama, sustinski nebitno ko je starter.
    Ista minutaza Bartona i Portera je ludilo kao i ne bas velika Grina.

    Idealno bi bilo da trejduju Bartona, Milsapa ubace u ulogu iskusnog veterana vodje sa klupe, da Meloun prestane da ignotrise postojanje Zekea, nadju ulogu Bol Bolu itd... Ali gledajuci kroz prizmu Meloun, to je bajkovito. Nazalost.
    (Pera Ždera, 27. januar 2021 23:14)

    # Link komentara

  6. Geri je pre par godina obisao sa Jokicem deciju bolnicu u Tirsovoj. Verovatno je nesto i donirano. Mogao je da se bahanalise u pauzi po Vegasu ili gdegod. Bez obzira na procenat suta, Gerija cu uvek ceniti kao coveka.
    (miki, 27. januar 2021 22:57)

    Hvala ti miki od srca, mnogo mi znači.
    (Geri, 27. januar 2021 23:05)

    # Link komentara

  7. Geri je pre par godina obisao sa Jokicem deciju bolnicu u Tirsovoj. Verovatno je nesto i donirano. Mogao je da se bahanalise u pauzi po Vegasu ili gdegod. Bez obzira na procenat suta, Gerija cu uvek ceniti kao coveka.
    (miki, 27. januar 2021 22:57)

    # Link komentara

  8. @X Hvala na informaciji, da svi iz regiona glasaju protiv ovog buregđije iz Sombora
    (oddy, 27. januar 2021 22:28)

    # Link komentara

  9. i to je ta vest?
    (Jovan Mišić, 27. januar 2021 22:20)

    # Link komentara

  10. Nikada tudji nik nije uzeo na sajtu. Samo pod svojim komentarise. Ovde ga troluju puno. Na sportu samo vest o Partizanu danas komentarisao. Par vesti o politici i to je to. I navija za Partizan.
    (onako usput, 27. januar 2021 21:52) hahaahhahahahahah, evo veruju ti svi da nisi uzimao tudje nikove hahahahah
    (Freddy, 27. januar 2021 22:17)

    # Link komentara

  11. U reprezentaciji je los. Kada uopste hoce da igra
    (Prevrcem gume, 27. januar 2021 22:16)

    # Link komentara

  12. ...A noćas ga čeka sjajni Adebayo, 26 i 41 poen dao je Bruklinu, razlika u atleticizmu je grandiozna, Jokić je u padu igre, tako da očekujem ga Bam uništi noćas i zaustavi, moja prognoza za Jokića noćas je 12 poena, 9 skokova i 4 asistencije.

    Što se tiče saigrača, slava im i bravo za sve.
    (Kikujiro, 27. januar 2021 21:47)

    Za prvi deo komentara se usaglasavamo
    i stekao sam utisak da bas pratis NBA
    ali ovim delom si se bas pokopao.
    Te brojke koje si naveo, Jokic je
    u poslednje tri sezone imao na prste
    jedne ruke, tako da je mala verovatnoca
    da veceres bas toliko podbaci. Usput,
    Jokic bas nasuorot tvojim tvrdnjama
    "podbaci" (recimo 16 p, 9 sk 5 as)
    protiv slabijih igraca/ekipa, kada se
    ocekuje da ih masakrira, ne znam, valjda
    nedostatak motivacije, a bas eksplodira
    protiv jakih igraca/ekipa. Poz.
    (Cole, 27. januar 2021 22:09)

    # Link komentara

  13. Sutra počinje glasanje za All star!!!
    Mislim da ima šanse da Jokić bude izbran u prvu petorku sa zapada.
    Tu veliku ulogu igra kako sajt ponudi izbor igrača. Verovatno će po Jokić biti drugi na listi za frontcourt igrače (krila i centri) na zapadu. Biće po defaultu postavljena opcija broj poena po utakmici. Prvi je Lenard, beži mu malo.
    Od FC igrača najviše glasova će imati James, pa Lenard. Nadam se da će Jokić imati više glasova od Davisa, mada me brine da će za njega da glasaju navijaci Lejkersa u paketu sa LeBronom.
    (x, 27. januar 2021 22:05)

    # Link komentara

  14. Kako kakvi su saigraci? Pa u rangu Hemofarma😂 Inace Jolo sam cuva ceo protivnicki tim,ove sve igrace je on jos na koledzu stvorio😂 Fila bez Joela izgubi 15 razlike od najgoreg tima lige,ali da Jolo ima saigrace kao Embid to su 3 titule u nizu😂 Simons bi mu legao kao budali samar😂
    (Sid, 27. januar 2021 21:59)

    # Link komentara

  15. Gledajuci statistiku Denvera, Jokic i MPJ su trenutno najbolji igraci tima. Kljucne stvari za trenutnu situaciju u Denveru su nedostatak napredovanja Mareja i sto MPJ nije odigrao pola utakmica. MPJ ima 47.7% za 3, a uputi ih preko 6 po mecu, dok Marej sutne isto toliko puta sa 34% uspesnosti.
    Barton i Heris su prosecni igraci, od kojih je Heris problematican zbog ugovora. On nazaduje vec 2 sezone, od kada je potpisao jak ugovor, sa 17p u proseku pao na 10p uz pad procenta suta.
    Mrka kapa za Denver, posto ove niti mozes trejdovati za nesto niti igrati sa njima. Steta sto nekako nisu zadrzali Granta, decko igra odlicno u Detroitu.
    (drvobradi, 27. januar 2021 21:56)

    # Link komentara

  16. Ekipa mu je nula. Prsten je nemoguće da uzem sa njima. Da odigra jednu sezonu i da ga uzme neki ozbiljniji klub!
    (dub, 27. januar 2021 21:55)

    # Link komentara

  17. Goran je ostavio na sportu samo komentar na vest o Partizanu.
    (onako usput, 27. januar 2021 21:21) aha eno ga pod kegolas komentariše kao Zvezdaš dovođenje novog igrača u FKCZ, plua još jedno sto komentara pod drugim nikovima.
    (wvew, 27. januar 2021 21:36)
    Nikada tudji nik nije uzeo na sajtu. Samo pod svojim komentarise. Ovde ga troluju puno. Na sportu samo vest o Partizanu danas komentarisao. Par vesti o politici i to je to. I navija za Partizan.
    (onako usput, 27. januar 2021 21:52)

    # Link komentara

  18. Jokič je dobar, i vrlo dobar u odbrani, i fenomenalan u napadu, Jokić igra svoju najbolju košarku od kada je došao u NBA, apsolutno je neverovatno da je Nikola iz sezone u sezonu sve bolji i bolji, i u odbrani i u napadu, koliko će izdržati videćemo.
    prošla sezona - 19.9 poena, 9.7 skokova, 7.0 asistencija, 52.8%
    ove sezone - 25.4 poena, 11.9 skokovi, 9.3 asistencije, 56.3%
    Posle 17 utakmica a to nije malo.
    Nema sumnje da je kandidat za MVP i da je jedan od nekoliko najboljih igrača u NBA, ali...da obratimo pažnju na tri stvari koje su primetne, zabrinjavajuće u poslednjih nekoliko utakmica:
    - izgubljene lopte
    Na početku sezone imao ih je negde 6 u proseku, onda ih je spustio na 3.9, a sada je opet popustio pa je na 4.2, u poslednje dve utakmice imao ih je po 6, to je previše
    - procenti za tri poena
    Posle prvih 13 utakmica šut za tri je bio 42.7%, a posle poslednjih 4 pao je na 34.0%,
    - asistencije
    Bio je na 11.1 a sada je pao na 9.3
    Normalno je da padaju brojke, možda je i malo umoran, pad koncetracije, za celu prošlu sezonu odigrao je 8 utakmica preko 38 minuta a sada posle samo 17 utakmica već ih ima 7.
    A noćas ga čeka sjajni Adebayo, 26 i 41 poen dao je Bruklinu, razlika u atleticizmu je grandiozna, Jokić je u padu igre, tako da očekujem ga Bam uništi noćas i zaustavi, moja prognoza za Jokića noćas je 12 poena, 9 skokova i 4 asistencije.

    Što se tiče saigrača, slava im i bravo za sve.
    (Kikujiro, 27. januar 2021 21:47)

    # Link komentara

  19. Goran je ostavio na sportu samo komentar na vest o Partizanu.
    (onako usput, 27. januar 2021 21:21) Hahahahahhahahah
    (Freddy, 27. januar 2021 21:44)

    # Link komentara

  20. Heris najbolje istrčava kontru i utrčava u prazan prostor. U poslednje vreme mu se i šut vraća. Malo je izgubio samopouzdanje verovatno od silnih priča kako će ga trejdovati, ali biće on dobar.
    (Locutus, 27. januar 2021 21:37)

    # Link komentara

  21. Meni je čudno kako je Jokić imao samo 4 asistencije u ovoj zadnjoj utakmici protiv Dalasa, a Nagetsi su u toj utakmici najbolje šutirali od početka sezone. Jokić je imao 13-14 asistencija kad ovi nisu mogli ništa da pogode. Gledao sam utakmicu i ujedno pratio na sajtu ESPN-a play-by-play gde možete uzivo da pratite dešavanja što se tiče svih statistika. Jokiću ništa nisu računali za razliku od Dončića. Jokić doda loptu Mareju, ovaj napravi 2 koraka i šutne sa poludistance, ali mu ne računaju kao asistenciju. Dok Luka doda loptu saigraču, ovaj se šeta 7-8 sekundi, ode do koša i asistenciju mu upišu. Još su mu upisali par asistencija koje uopšte nisu bile njegove. Jeste Luka odigrao fenomenalno ali su Jokiću ukrali sigurno 5 asistencija.
    (Mare, 27. januar 2021 21:37)

    # Link komentara

  22. Goran je ostavio na sportu samo komentar na vest o Partizanu.
    (onako usput, 27. januar 2021 21:21) aha eno ga pod kegolas komentariše kao Zvezdaš dovođenje novog igrača u FKCZ, plua još jedno sto komentara pod drugim nikovima.
    (wvew, 27. januar 2021 21:36)

    # Link komentara

  23. Jokic legenda
    (johnny, 27. januar 2021 21:28)

    # Link komentara

  24. Zapravo, ovo pokazuje da Geri Heris pogađa kada ga Jokić proigrava (iako vrv ima slabiji procenat šuta van toga). Prosto u suprotnom se ne bi računale asistencije Jokiću. Ako igrač kome namestiš šut ne pogodi - ne piše ti se asistencija. U tom pogledu, Heris nije problem, nego treba videti ka kojim saigračima Jokić ima najmanje asistencija, a da provodi puno vremena na parketu sa njima (recimo Marej, Barton). To prosto ukazuje da oni promašuju kada im on šalje lopte i da na tome treba raditi.
    (Not safe for work, 27. januar 2021 21:17)
    iz datih podataka mi ne mozemo to zakljuciti, ako mu je dodao 50 puta ukupno, onda si u pravu, ako mu je dodao 150 puta, onda nisi...
    (lal, 27. januar 2021 21:24)

    # Link komentara

  25. Koje ludilo. Dopisuju se Jumko i Goran Loznica. Totalni haos
    (Mare, 27. januar 2021 21:15)
    Goran je ostavio na sportu samo komentar na vest o Partizanu.
    (onako usput, 27. januar 2021 21:21)

    # Link komentara

  26. @Mare - sjajno!!! kad se nisam srusio...
    (samo malo logike, 27. januar 2021 21:19)

    # Link komentara

  27. Zapravo, ovo pokazuje da Geri Heris pogađa kada ga Jokić proigrava (iako vrv ima slabiji procenat šuta van toga). Prosto u suprotnom se ne bi računale asistencije Jokiću. Ako igrač kome namestiš šut ne pogodi - ne piše ti se asistencija. U tom pogledu, Heris nije problem, nego treba videti ka kojim saigračima Jokić ima najmanje asistencija, a da provodi puno vremena na parketu sa njima (recimo Marej, Barton). To prosto ukazuje da oni promašuju kada im on šalje lopte i da na tome treba raditi.
    (Not safe for work, 27. januar 2021 21:17)

    # Link komentara

  28. Svasta. Svakako zanimljiv podatak
    ali me je jos vise iznenadilo kada
    sam proverio Herisov procenat suta,
    cak i nije los. U proseku sutira
    9,1 put uz procenat od 45,3%. Iskreno,
    ocekivao sam debelo ispod 40%.

    P.S.
    Jokicu svaka cast na sezoni karijere.
    (Cole, 27. januar 2021 21:17)

    # Link komentara

  29. Koje ludilo. Dopisuju se Jumko i Goran Loznica. Totalni haos
    (Mare, 27. januar 2021 21:15)

    # Link komentara

  30. od samog pocetka heris je kliknuo prvi sa jokicem. upuceni znaju. i kretnja bez lopte se uci, kao i kretnja sa loptom, dribling, pas, šut..
    (bob, 27. januar 2021 21:13)

    # Link komentara

  31. Pa i prošlu je ovaj najbolji NBA igrač imao -10, radi suigrača naravno. Zanima me večeras koliko će Adebayo dati, plus 30 u najavi.
    (oddy, 27. januar 2021 21:12)

    # Link komentara

  32. Paćenici kad ste vec stigli da napisete komentar?! Svrbi vas Jokic cudo jedno.
    (Neko, 27. januar 2021 21:12)

    # Link komentara

  33. Geri bar igra neku odbranu i time donekle izvlaci sebi prosek, ali kako Barton i dalje ima kredit kod trenera, iako se više puta dokazalo da ekipa igra bolje bez njega, a losija je sa njim, jer je privatnik teški, to mi nije jasno. Verovatno su mu oterali jednog miljenika(Plamli) neće oba da ga ne sokiraju
    (misterija, 27. januar 2021 21:11)

    # Link komentara

  34. Ma ocajni, naravno! Trener neznalica... I sudije ga kradu!
    (Jumko, 27. januar 2021 20:56) saigrači su odlični, ali su svi podređeni njemu i zato ne dolaze do izražaja pošto se samo on veštački gura a nikakvu odbranu nema.
    (Goran Loznica, 27. januar 2021 21:04)sam sebi pise i odgovara. Prvo pod svojim nikom pa pod tudjim.
    (Jumko budala, 27. januar 2021 21:09)

    # Link komentara