1. Letimičnim pogledom na tabelu dâ se zaključiti da će covid-šampion do 1. februara pasti na 10. mesto!
    (besprizorni izgrednik, 27. januar 2021 09:23)

    # Link komentara

  2. važno da je gazdama bio problem Bilić. vidim kako su napredovali u igri a i u rezultatima od kada je on dobio otkaz
    (Alen, 27. januar 2021 05:14)

    # Link komentara

  3. Sramotan drugi gol, igrači WBA su stali... Kanselo bezveze opalio. Opet se favorizuje Siti. Druga utakica zaredom neobjašnjiva odluka u njihovu korist. Još su i u bolesnoj formi gdje em daju hrpu golova, em primaju na svaka 3 meča. Kakav crni Junajted, Liverpul iz prošle sezone ne može da se trka sa ovom kombinacijom ubojitosti i sudija..
    (Žorž, 26. januar 2021 23:17)

    Zašto su stali, jel se čula pištaljka? Čovek je pustio da se završi akcija kako se i savetuje, to što je ona digla zastavu u trenutku kad Bernardo kreće ka šesnaestercu i asistira jer nema najsjajniji osećaj za igru ide na njenu dušu. Gol je čist a Kavano je dobro odsudio celu situaciju.
    (Bradilic, 27. januar 2021 04:54)

    # Link komentara

  4. @Žorž A inače je to toliko uticalo na ishod utakmice, taj drugi gol Sitija. VBA im ne bi dao gol za 3 života sa ovom odbranom, dakle, nakon prvog gola, meč je bio gotov. Siti će opet osvojiti titulu, a sudeći po fudbalu koji igraju zaslužuju je naravno.
    (Gooner, 27. januar 2021 01:32)

    # Link komentara

  5. @Robin Hood Rekao je ESR ništa posebno večeras, a i mnogi drugi navijači Arsenala ne znaju da je počeo kao krilo.
    (Gooner, 27. januar 2021 01:31)

    # Link komentara

  6. Čim se Tierney vrati odmah Cedric na desnog beka, Partey preoporodio Xhaku jednostavno osvojio mu je dosta prostora i odmah funkcioniše mnogo bolje, Pepe sjajan danas za divno čudo, biće ovo još bolje kad tim bude u najboljem sastavu što je potrebno da bi se pobedio United u subotu, COYG!
    (Gooner, 27. januar 2021 00:33)

    # Link komentara

  7. Robin Hude,mislio sam na noćašnu partiju Smit Roa,ništa specijalno kao i što je bila,ništa specijalno a slažem se da za ostalo što si rekao što se njega tiče ali lako ga zatvore kao noćas,kao protiv Kristal Palasa,mislim da može da izraste u dobrog i zahvalnog igrača ali ne u igrača s kojim ćeš da osvojiš ligu i Edegor je trenutno bolji od njega,ima bolji šut,bolji pas,brži,mada stariji je godinu dana čini mi se a ja bih recimo probao sa Edegorom u sredini kao desetka,Smit Ro lijevoi Saka desno ali to bih ja probao,viđet ćemo Arteta što planira.Saka je počeo kao ofanzivni bek da tako kažem,igrao je u formaciji 3 5 2 kod Emerija po lijevoj strani,defanzivno orjentisan,tek po dolasku Artete je počeo da igra kao krilni napadač a kao desni krilni je počeo ove sezone i tu je najbolji definitivno.
    (Ivan, 27. januar 2021 00:00)

    # Link komentara

  8. @Ivane,
    Vidi se da si navijač Arsenala ali veze sa vezom nemaš. .Kao neko ko takođe podržava Arsenal reću ti da je Saka počeo da igra kao krilo, ali je silom prilika prinudno pomeren na beka jer tim nije imao koga drugog tu da stavi, a dečku nije strano to da igra. Odaješ Arteti priznanje za nešto što je ceo svet pre njega znao i što je mali nagovestio kod Emery-a.
    Druga stvar, ESR ništa posebno ? Pa dečko je glavni igrač u ovom sistemu, njegov presing i kretanje između linija je milina za gledati, pravi višak i ostavlja mesta kako za krila tako i za špica. Neverovatan igrač, samo da nastavi da se razvija u ovom pravcu. Pepe je napokon imao dobar meč, bez previše gluposti.
    Jedino što si tačno rekao se odnosi na Lena, Holdina i mrzim ovo priznati ali i za Džaku. Trebalo mu je tri godine da počne pružati dobre partije u kontinuitetu.
    (Robin Hood, 26. januar 2021 23:51)

    # Link komentara

  9. Ako Liverpul izgubi od Totenhema definitivno se oprastaju i u trci ostaju Siti, Junajted i Lester, mada mi se cini da ce tu pre ili kasnije Lester poceti da gubi korak...Deluje mi da Siti uzima
    (Anonimus, 26. januar 2021 23:27)

    # Link komentara

  10. Arsenal ima 4 pobede i remi u poslednjih 5 kola, daj Boze da ih potraje serija..
    (Car, 26. januar 2021 23:23)

    # Link komentara

  11. Arsenal malo po malo kao da neće,liga šampiona definitivno nije izgubljena. Leno klasa,nema šta tu da se filozofira,Holding skoro pa kao prije kidanja ligamenata,dosta se popravio,Luiz ubica od igrača,iz par puta je zamalo ubio sopstveni tim. Bekovi,Soareš definitivno bolja opcija od Beljerina,kad se Tirni vrati vjv će Soareš igrati u startnoj postavi. Džaka sve bolji tj konstantniji,Parti solidan noćas,nije kao protiv Njukasla kad je odigrao fenomenalno. Lakazet se popravio,raduje malo bolja igra Pepa,Smit Ro ništa specijalno noćas. Moram opet da pohvalim Saku,najbolji mladi engleski igrač bez dileme,nema ni 20,strašan potencijal,komplet lijevu stranu pokriva plus desnog krilnog napadača,što se njega tiče moram takođe odat priznanje Arteti što je prepoznao njegov potencijal u napadu jer mali je počeo kao bek praktično a završio kao desni krilni napadač. Fino će da legne ovoj ekipi Edegor koji je isto tako velik potencijal. Još jedno zapažanje,kakav napad ima Engleska ljudi,Saka desno,Foden lijevo,Griliš može kao desetka,Rašford,Sterlnig,svi mladi,može bit nešto od njih na ovo evropsko. Jedva čekam Arsenal Junajted. Pozdrav do tada.
    (Ivan, 26. januar 2021 23:21)

    # Link komentara

  12. Sramotan drugi gol, igrači WBA su stali... Kanselo bezveze opalio. Opet se favorizuje Siti. Druga utakica zaredom neobjašnjiva odluka u njihovu korist. Još su i u bolesnoj formi gdje em daju hrpu golova, em primaju na svaka 3 meča. Kakav crni Junajted, Liverpul iz prošle sezone ne može da se trka sa ovom kombinacijom ubojitosti i sudija..
    (Žorž, 26. januar 2021 23:17)

    # Link komentara