1. @(Hari, 26. januar 2021 20:29)

    Jedino gde se ne slazem je da bi u toj prici trebalo da ostane Haris. U plejofu sa njim i Kregom u petorci su igrali strasnu odbranu. Jos kad je pored njih i Grant bio u igri, to je bilo odlicno. Nekad zna i da proradi u napadu. Inace u napadu igra racionalno, Kad ga ne ide, drzi se svoje uloge i ne forsira, ali kad ga krene, maksimalno iskoristi to svoje dobro vece. Zahvalan igrac, ali kao role player, pa su pored njega potrebni igraci drugacijih karakteristika.
    (Milan, 27. januar 2021 08:16)

    # Link komentara

  2. Jedini SF za koga bi Denver mogao da trejduje kvaliteta startera je Otto Porter. U poslednjoj je godini ugovora, Čikago ga je pomerio iz startne petorke zbog rukija, smanjili su mu minutažu. Nisam siguran koliko je zdrav, imao je tu povredu prošle godine i deluje da je na ograničenoj minutaži.
    (meda, 27. januar 2021 06:37)

    # Link komentara

  3. Milvoki Craig-a ne koristi uopšte, da Denver hoće da ga vrati verovatno bi mogli da trejduju za njega bez problema. Problem je što ih limitira jer ne može da šutne (s tog aspekta nije ni jasno što ga je Milvoki potpisao).

    Bartonu i Milsapu treba smanjiti minutaže. Barton da igra samo sa starterima gde mu ne daju da divlja. Green igra odlično i trebalo bi da dobije više minuta. Morris igra sjajno cele godine i takođe zaslužuje više minuta, verovatno i startnu PG poziciju (gde bi Murray bio SG). Porter jeste više PF nego SF.

    Ne znam gde bi mogli da nađu SF-a kvaliteta startera (to im evidentno fali da budu ozbiljni), to je najtraženija pozicija u ligi. Imaju igrače za trejd (Milsap, Barton), što se pikova prve runde tiče duguju onaj iz 2023 Oklahomi, dakle mogu da trejduju ovogodišnji i neke swap-ove.
    (meda, 27. januar 2021 06:17)

    # Link komentara

  4. Pa gledam tabele istoka i zapada
    - zapad sve manje vise ocekivano
    Denver po kvalitetu prihada vrhu zapada.... Voriorsi se vratili
    - Istok Bruklinove zvezde zaigrale i zaigrale sjajno.... Jako veliko iznenađenje trenutno losa forma Majamija. Ja sam Majami ocekivao u vhu a ne pri dnu.
    (zoran, 26. januar 2021 21:55)

    # Link komentara

  5. Denver ima odlicnu ekipu, ima par veterana, ima Jokica koji je top 10 igrac i biti ce jos dugo, ima Murraya koji je pokazao tami gdje je najvaznije, u play offu, da je vise nego sposoban, imaju mladu nadu koji ce biti treci klasni igrac za zavrsnicu..tesko je traziti vise od toga za jezgro tima, naravno da bi bilo pozeljno pojacati se ali Denver je pokazao nedostatak ambicije pustivsi Granta koji je super igrac(ok, nisu htjeli da ga plate 18 milja) ali onda ne gradis sampionski tim, das mu i 20+ milja samo da ga ostavis, a Milsapa pusti, ili pustis Craiga !!! koji igra za kikiriki a vrijedan je igrac, sigurno vise no Barton.. ali to je takva fransiza, mali tim sa malog trzista, gleda se ustedjeti.. netko ovde pise treba trejdati Bartona, treba i Harrisa ali tko ce uzeti te krseve, ne mozes samo tako dati pick da se rjesis igraca.. Craig i Grant uz Jokica, Murraya i MPJ je predobar, imas i obranu i napad ali kazem nije ni za ocekivati od Denvera neku ambiciju.. Nece Jokic tu do prstena nema sanse, opet lijepo je biti i privrzen jednom timu pa ostati..pitanje je sto in zeli, najjacu lovu moze dati Denver, ostali isto mnogo ali i znatno manje.. Sad ostati kao Giannis i uzet max. lovu ili traziti prsten drugdje.. S tim da Bucksi barem imaju ambicije pa dovode igrace.. Nisu oni propustili Craiga ne boj se..
    (Hari, 26. januar 2021 20:29)

    # Link komentara

  6. Na poslednje dve utakmice Barton i Milsap skoro da se nisu videli i otuda veliki minus startne petorke. Sa druge strane Grin, Porter i Dozijer su igrali dobro i najzasluzniji su za sinocnu pobedu. Sinoc su sa klupe dali 55 koseva. Malone za sada nista ne menja jer pobedjuju iako je jasno da je MPJ bolji od Bartona i Grin od Milsapa. Dozijer se sinoc povredio tako da ce se to osetiti na igru Denvera. Malone sada ima dve opcije, da Bartona posalje na mesto SG-a umesto Dozijera a da se MPJ vrati u startnu petorku ili da Bartona ne dira a da mu sa klupe ulazi RJ Hampton. Grin je vise nego dobar i zasluzuje vecu minutazu ali mu je Malone ne povecava cak i kada Milsap nije u igri, i jedan i drugi mu igraju svega po dvadesetak minuta. Grin nije ni navikao da igra vise od toga tako da je pitanje kako bi se veca minutaza odrazila na kvalitet njegove igre. Ima tu Malone dosta problema: MPJ igra bolje bez Mareja, Baron i Kampaco jedan drugog guse, MPJ bolje igra na mestu PF-a i centra nego na na mestu SF-a, Hartenstajn ne dobija dovoljno minuta iako svoje minute odigra dobro, Nadji i ne ulazi u igru, Vitington kao jedini pravi SF je jos povredjen....Sve u svemu velika je zbrka ali Denver je vec nekako i poznat po tome. Jasno je da bi najbolje bilo kada bi trejdovali Bartona + pik za nekog boljeg SF-a ali lako moze da se desi da se nista ne desi i da Denver, kao i obicno, u plejof udje ovakav kakav je sada, bez nekih vecih ambicija.
    (bskfan, 26. januar 2021 19:23)

    # Link komentara

  7. Сви коментатори осим једног нису прочитали чланак.

    ”Denver naredni meč igra u četvrtak od 01.30 protiv Filadelfije.”

    Следећа утакмица је против Мајамија. Ко је писао овај чланак? Онај истк што је питао Николу о игри ”Луке Јокића”? ;-)
    (јд123, 26. januar 2021 18:54)

    # Link komentara

  8. Jasno rekao, pogadjali šuteve.
    A i da se ne lažemo, lakše je igrati protiv Sansa i Maveriksa nego protiv Klipersa. Ima nešto i u tome.
    (tocka, 26. januar 2021 18:09)

    # Link komentara

  9. Govor tela dok daje izjavu: "E, jel mogu ja da odigram jos jednu utakmicu, i to odmah sad, samo da ne dajem izjavu, a"?
    (Istina leči..., 26. januar 2021 17:59)

    # Link komentara

  10. Vratio se Porter i Grin je odličan igrač sa klupe. Na žalost, još uvek im fale Grant i solidna zamena za Jokića.
    (Karlo Prvi, 26. januar 2021 17:48)

    # Link komentara

  11. Ne igraju protiv Phil nego protiv Majamija :)
    (bigule, 26. januar 2021 17:27)

    # Link komentara

  12. Jokiću, vidimo se u Tokiju?
    (Šmajser, 26. januar 2021 17:22)

    # Link komentara

  13. Pravi lider hvali svoje saigrače.
    Bravo!
    (Don, 26. januar 2021 17:14)

    # Link komentara