1. Nešto najvažnije u modernom fudbalu je potrefiti prava pojačanja. Veliki ser Aleks Ferguson je dovodio mnogo igrača, mnogi su bili i promašaji, al' većina ipak pravi pogoci (Runi, Rio, van Nistelroj, Vidić, Evra, Ronaldo... da ne nabrajam sve). Ed Vudvard je majstor promašaja i zato Junajted kuburi s rezultatima već 7 godina. Možda tek dovodjenjem Bruna Fernandeša da se nešto posreći Junajtedu ukoliko uspe da osvoji neki trofej ove sezone.
    (Red Z, 27. januar 2021 00:35)

    # Link komentara

  2. To i nije bilo tako davno, ali izgleda kratka pamet. LFC je nedozvoljeno pristupio V. Dijku još pre leta i preskočio Southampton, ugovorivši lične uslove za V. Dijka. Jedva je izbegao oštru kaznu od FA posuvši se pepelom i izvinjavajući se. Morao je da javno izjavi da nije više zainteresovan.

    V. Dijk se LFC i Kloppu obećao kao mlada na venčanju. Štrajkovao je zbog toga i odbio da trenira jer ga Southampton nije hteo nama prodati, za inat.

    Uradio je Southamptonu isto ono što je Barselona uradila nama, zbog čega ja i danas nisam dobro. Mislim da je to mrlja na LFC fair playu. Trebao nam je kao hleb ali način na koji smo ga doveli nije bio ni malo u redu.

    Jedina istina je da je on sam izdejstvovao svoj transfer u LFC. Mi smo bili pod sankcijama FA i nismo uopšte ni smeli da mu pristupimo bez odobrenja Southamptona.

    V. Dijk nije hteo da ide u bilo koji drugi klub, iako je imao odličnih ponuda. Sve je izvučeno iz konteksta.
    (zvonko, 26. januar 2021 12:25)

    # Link komentara

  3. Suv prosek obojica
    (grubijan, 26. januar 2021 11:02)

    # Link komentara

  4. Da kucnem u drvo Mančester je opet nalik na onaj iz Fergijevog doba! A da bi ponovo bio isti takav potrebno je da neko zameni Ed Vudvorda! Jer su njemu i te kako svojstvene pogrešne procene poput ove!
    (ACM, 26. januar 2021 10:45)

    # Link komentara

  5. LiVARpool nije ništa drugo do "one season wonder" (doduše trajali su skoro dve sezone) i sada se sigurnim koracima vraćaju tamo gde pripadaju, a to je borba do poslednjeg kola za plasman u LŠ.
    Sledeću titulu osvajaju 2050.
    (besprizorni izgrednik, 26. januar 2021 10:11)

    # Link komentara

  6. Liverpul je proklet klub. Nije džabe Baloteli rekao kako će biti smak svijeta kada oni uzmu titulu u Engleskoj.. Sada ponovo idu starim dobrim putem. A Junajted ko' Junajted i njihova transfer politika - uvijek će izabrati najgore.
    (Žorž, 26. januar 2021 10:01)

    # Link komentara

  7. (Nikolai Romanov II, 26. januar 2021 09:44)

    Nas navijace ne brine MU, koji je kanta od vrha do dna, nego kriza Liverpula. Nisam gledao gori Liverpul od ovog na poslednjoj utakmici.
    Videcemo...
    (ime, 26. januar 2021 10:00)

    # Link komentara

  8. po meni je bilo pitanje kada ce im pasti forma i kada ce im se neko povrediti
    (analitičar,legenda i detektiv, 26. januar 2021 09:55)

    # Link komentara

  9. Ljudi zaboravljaju, neki su jedva docekali pad Liverpoolove fore, medjutim to je ista ona ekipa koja je igrala zaista furiozno i prelepo za oko, svi smo voleli da ih gledamo cak i neutralno navijaci. Ovo je najgori Liverpool koji gubi od najboljeg Junajteda i svi zaboravljaju koliko je smesan junajted i koliko je zaista los. U danasnje vreme ako si los brzo te zamene. Van dajk je pored toga sto
    Je dobar igrac 60% Liverpoola i kada je na terenu svi su bolji bar za 40%. Bice to sve dobro!
    Sportski pozdrav
    (Nikolai Romanov II, 26. januar 2021 09:44)

    # Link komentara

  10. Требао је да дође и Ван Дајк да чува бре оног Линделофа јер је несигуран много.
    (Жеља, 26. januar 2021 09:42)

    # Link komentara