1. WillyWonka, 25. januar 2021 12:35
    Pa, Doncic i Rubio nisu baš preskakali evroligasi takmičenja i stepenika, već su prvo bili prvaci Evrope sa Realom i Barselonom, pa su se potisnuli "preko bare"! Slažem se, nema tu baš pravila, mada su ranije formirani i afirmisani igrači bolje prolazili u NBA, poput brace Gasol, Đinobilija, Galinarija, Kirilenka, Divca, Kukoča, Radja, Petrovića, Okura, Turkoglua, Mirotića, Giriceka, braće Bogdanović, ?...
    (Bob Mcadoo, 26. januar 2021 00:05)

    # Link komentara

  2. Teško da će sa onom mehanikom šuta imati ozbiljnu košgetersku karijeru. Volio bi da se varam.
    (crveni horizonti, 25. januar 2021 14:24)

    # Link komentara

  3. "Pokusevski nije igrao ozbiljnu seniorsku kosarku u Evropi brze bolje je pozurio u NBA. Ne mogu se preskakati stepenici u razvoju.
    (Sta se ocekivalo?, 25. januar 2021 08:29)"

    Ne postoje tu pravila. Po tvojoj logici Novicki, Jokić, Dončić, Rubio, Parker,... nisu trebali uspjeti jer su preskočili "sazrijevanje" u Evropi.
    A to sazrijevanje u velikom broju slučajeva upropasti igraču NBA karijeru. Bogdanović, Teletović, Danilović, Teodosić, Fernandez, Ridrigez, Navaro,... propali su u NBA upravo zbog tog sazrijevanja u Evropi.
    Pokuševski možda i neće uspjeti (nadam se da hoće), ali sigurno da će mu vrijeme provedeno u NBA pomoći i pokazati ko je i šta je.
    (WillyWonka, 25. januar 2021 12:35)

    # Link komentara

  4. Zubac je čudan. Rijetko se viđa igrač koji je toliko bolji u obrani prick and rolla nego u napadu. Ne postavlja blok kako treba, previše se premješta i na kraju uvijek smeta svojem igraču. Isto tako, preblizu se ubacuje pod koš kod skoka, kao da ne razumije da se lopta tim dalje odbija od koša čim je veća udaljenost s koje se šutira. Ali ne, on se zalijepi na 30 cm od koša i čeka čudo pa mu se dešava da za 20 minuta nema ni jedan skok.
    (mi u NBA, 25. januar 2021 11:05)

    # Link komentara

  5. (goblin, 25. januar 2021 08:33)

    Оклахома не "танкује" ништа, нити им је циљ да заврше на дну. Оклахома има гомилу заштићених пикова до 2027. и тренутни скор 6-9,тако да то што си написао нема никакве логике. Њихови рукији су међу најгорима у лиги по свим параметрима, а те приче најмлађи и то... То су приче за малу децу. То што је Покушевски млађи неколико месеци од неког тамо, не оправдава чињеницу да треба да се понављамо као покварена плоча да му треба времена, јер има његових вршњака који су већ сада спремни. Да не причамо о томе да на следећем драфту лако може стићи пар талената који ће га послати назад у ту грчку лигу или ко зна где.
    (git gud, 25. januar 2021 10:26)

    # Link komentara

  6. Nista to nije strasno. Samo napred.
    (cuyoshi, 25. januar 2021 10:25)

    # Link komentara

  7. Eto da se ispravim. Drugi put kada su ga ubacili su mu dodavali loptu, verovatno zavisi sa kakvim se saigračima nadje na terenu.
    On je toliko očigledno u grču da i od najčistije situacije sebi napravi problem. Jedini način da izadje iz toga je da dobije na samopouzdanju, a to će jedino uraditi ako nastavi da igra. Neko kaže razvojna, ok je i to, bitno je da igra. On se ni u grčkoj nije naigrao. Njega su bukvalno draftovali na osnovi retkih igara iz grčke i iz juniorske reprezentacije. On stvarno ima neke dobre pokrete, sinoć dva tri ulaska koji krenu odlično i neverovatan stepbek koji nažalost promašuje, ali ja tako visokog čoveka nisam video da radi stepbek. Odbranu igra sasvim dobro u odnosu na njegove saigrače, trudi se stvarno. Njemu bukvalno treba trud i rad na samopouzdanju, ali mi je jasno zašto su mu dali toliko poverenje. Sa druge strane, ako ne krene da pogadja džaba sva kretanja, zato možda i razvojna nije loša stvar, jer se neće dogadjati da je su sa druge strane odbrambene zveri kao Kavaj od kojih se i seniorima vežu ruke. Najgore što može da se desi je da sedi na klupi, jer nije on Marjanović koji je već harao Evropom kada je otišao i bio već izgradjen igrač. Čak ne može ni sa Dončićem da se poredi, jer je Luka imao ozbiljno iskustvo kada je stigao u NBA. Čoveku te visine i fizikalija treba vreme, visoki igrači se sporije razvijaju, a on još praktično raste.
    Ako ništa bar je imao jedno lepo kucanje iz kontre.
    (tocka, 25. januar 2021 10:00)

    # Link komentara

  8. Ne brine me toliko fizička građa i greške i promašaji koje proilaze iz toga. Momak ima košarkaški IQ, brzinu, dribling i neverovatno kordinaciju za svoju visinu.
    Problmatično je što ne pogađa ni otvorene šuteve. Iz radoznalosti sam pretražio neke njegova statistike iz Europe - pa on ni u svom uzrastu nikad nije imao dobre procente šuta. Dominirao je maltene na sve druge načine, ali šut uvek ispod 30% za tricu i oko 40% iz igre. Na nekim prvenstvima U17, U18 to je bilo slično kao sada u NBA. I slobodna bacanja loše izvodi... Tehnika izbačaja isto malo čudna, ruka mu ide previše napred umesto u vis - ajde da pogađa ne bi bilo bitno, ali ovako... Znači, ja ne vidim nijedne naznake da bi mogao postati vrhunski šuter. Može biti koristan igrač na druge načine. Na žalost imam osećaj da ga žele u Oklahomi koristiti kao šutera i to neće proći. Daj Bože da grešim.
    (Milan11, 25. januar 2021 09:52)

    # Link komentara

  9. Jedino dobro je sto ce uzeti finu lovu...
    (Stefan, 25. januar 2021 09:03)

    # Link komentara

  10. Samo 16 suteva pogodio od 71, a 7 od 43 trojke uf. Ili igra u grcu ili se istripovali oko njega.
    (Dusan, 25. januar 2021 08:39)

    # Link komentara

  11. Oklahoma "tankuje", imaju nov i mlad tim sa jasnim ciljem da završe na dnu zapada,jure pikove za budućnost...Pokuševski ima nestvarno lošu statistiku(ali zaista lošu), igra u grču, fizički je slab za ABA ligu a kamoli za NBA. Valjda će biti bolje, samo da ga ne pošalju u razvojnu ligu, tamo je tek cirkus od košarke. Zašto igra toliko?Pitaju se neki...Pa Oklahoma trenutno igra "ligu bez briga", a i svi sad u NBA traže nekog novog Dončića ili Jokića.Bar Oklahoma u ovom trenutku nema šta da izgubi.
    (goblin, 25. januar 2021 08:33)

    # Link komentara

  12. Pokusevski nije igrao ozbiljnu seniorsku kosarku u Evropi brze bolje je pozurio u NBA. Ne mogu se preskakati stepenici u razvoju.
    (Sta se ocekivalo?, 25. januar 2021 08:29)

    # Link komentara

  13. Ovaj lik postigao poena u NBA skoro kolko i ja :))))
    (Marinjo, 25. januar 2021 08:05)

    # Link komentara

  14. Nažalost, mislim, da je Pokuševski prerano otišao u NBA i da ga čeka sudbina Marka Gudurića i brz povratak u Evropu(ili eventualno odlazak u razvojnu ligu).
    (Realno, 25. januar 2021 07:31)

    # Link komentara

  15. bice on jedan od najboljih. Vidi se kako decko igra kosarku. Tek 19 godina. Trebacemu malo vremena dok se prilagodi.
    (Chuck norris, 25. januar 2021 07:25)

    # Link komentara

  16. Iskreno meni je veoma zanimljivo gledati Pokusevskog jer ovo vidim prvi a mozda i zadnji put u zivotu da neko ovako igra na velikom nivou kao sto je nba. Nemam nista protiv decka,nisam hejter sve je to zivot ali sam stvarno u cudu najviše sto ga i dalje pustaju da igra.
    (Jagodic.Kistanje., 25. januar 2021 07:11)

    # Link komentara

  17. Meni nije jasno kako ovom i dalje daju da igra.
    (kole, 25. januar 2021 00:25)

    Kakav ti je to komentar? Gde si ti i vecina tebi slicnih bila sa 19 godina? Da pogadjam? Pokusevski je zvanicno sa 19 godina najmladji igrac u NBA. Daju mu minute bez obzira na ucinak jer ce samo pomoci i ubrzati razvoj ovog mladog igraca. Bitno je da veruje u sebe zato mu daju da igra, da se mentalno razvija i prilagodjava igri. Decko ima odlican kosarkaski IQ, ima visinu i godine rade za njega. Za nekoliko godina moze postati jedan od kljucnih igraca Tandera jer je odlican materijal za kvalitetnu obradu.
    (Drnch, 25. januar 2021 03:55)

    # Link komentara

  18. Momak evidentno igra u grču, a fizički je i dalje inferioran, rekao bih i za ABA ligu. Ali ono što je meni neverovatno je to da mu trener uporno daje šansu i forsira ga, i to U NBA LIGI! Zamislite samo situaciju da igra u Zvezdi ili Partizanu, posle dva promašaja bi ga poslali na klupu za kaznu, a mediji bi posle jedne loše utakmice licitirali koji će stranac da dođe da popuni rupu jer mladi igrač nije dorastao nivou ABA lige/Eurokupa/Eurolige. Ispade da se klincima više isplati da odu preko bare čim ima šanse da budu draftovani, jer ovo iskustvo koje će on pokupi kroz ovih 15 utakmica nema cenu. Možda dignu ruke od njega, ali svaka čast klubu i treneru što veruju u njega uprkos ovim procentima do sada.
    (Jim Beam, 25. januar 2021 01:42)

    # Link komentara

  19. Za Pokusevskog su dali Rubija!!! Iako je najmladji ima mnogo minuta ali ni jednu nije iskoristio. Pitam se koliko će mati strpljenja sa njim??? Marjanovic bi sa ovim minutama gotovo uvijek imao više od 10 poena i skokova.
    (Goran, 25. januar 2021 00:53)

    # Link komentara

  20. Pitam se kad ćemo čuti neku finu vijest u vezi ovog lika, konstantno slušam kako se lik ispromašivao, pa dokle sine, dokle.?
    (blic, 25. januar 2021 00:45)

    # Link komentara

  21. Meni nije jasno kako ovom i dalje daju da igra.
    (kole, 25. januar 2021 00:25)

    # Link komentara

  22. I sa ovim likom u budućnosti napadamo medalje???
    (drvena šibica, 25. januar 2021 00:19)

    # Link komentara

  23. Pokusevski pokusava, ali ne ide.
    (Milos84, 25. januar 2021 00:15)

    # Link komentara

  24. Navijam za njega, ali za sada ne obećava mnogo, mada ga i saigrači ne konstatuju mnogo, a i kad dobije loptu ne usledi odlučna akcija već potpuni njegov zbun i nekontrolisanost. Rispekt za trenera koji mu daje ovoliko šansi i minuta, znači da veruje u njega.
    (Naš Tajšon Prins :), 25. januar 2021 00:05)

    # Link komentara

  25. Pa i Dort je 20 minuta u igri pa šutira 0/5. Pokusevski samo jedan sut i jedan skok, najmlađi je u nba. Pljuju ga i oni Tanderovi navijaci jer su to kazualci, pa ocekuju da odjednom momak dominira, plus je uvek teze evropskim igrac ima da se probiju u nba za razliku od amera. Vazno je da ove sezone dobije sto vise minuta i malo razbije onu tremu ili grč. Uz to sigurno rade polako sa njim da nabaci malo masu, ali ni to ne moze preko noci. Samo kidaj Poku!
    (Vreme radi za Poku-a, 24. januar 2021 23:30)

    # Link komentara

  26. Kakav uzas od igre OKC. Alekseju ne bi loptu dodali pa da je stalno sam ispod koša. Strašno bahaćenje i srljanje.
    (tocka, 24. januar 2021 22:48)

    # Link komentara

  27. Koliko divljaju ovi iz okc, ovaj naš mali se trudi, al svako za sebe...
    (drMM, 24. januar 2021 22:48)

    # Link komentara

  28. Dajte neki link,molim vas, nemam kablovsku
    (Oo, 24. januar 2021 21:25)

    [link]
    (линк, 24. januar 2021 22:19)

    # Link komentara

  29. nbastream.tv
    (Twolf, 24. januar 2021 22:14)

    # Link komentara

  30. Sutira za tri ko Doncic ove sezone, tako da je na nivou !

    Idemo POOOOOOOOOKU !
    (Goran, 24. januar 2021 22:11)

    # Link komentara

  31. napred aleksej, sa srećom

    odigraj što bolje možeš večeras
    (tamilski tigar plaćenik, 24. januar 2021 21:54)

    # Link komentara

  32. Nadam se da ce komentari ivredljivog sadrzaja na osnovu fizickog izgleda ovog deteta biti blokirani!Kidaj Aleksej
    (sasa jankovic, 24. januar 2021 21:33)

    # Link komentara

  33. Ovaj NBA TV su kraljevi znaci ceo dan vrte utakmicu Finiks- Denver znaci bukvalno ceo dan.
    (Back in Black, 24. januar 2021 21:32)

    # Link komentara

  34. Dajte neki link,molim vas, nemam kablovsku
    (Oo, 24. januar 2021 21:25)

    # Link komentara

  35. Ajde Aleksej znas da te gleda dosta nas pokazi zašto si tamo.
    (Aleksandar, 24. januar 2021 21:16)

    # Link komentara