1. Sta sve covek nece procitati o Mitru. Istina nije u formi i svakako nije moderan i brz tip centarfora ali dajte ljudi pokazite malo postovanja za sve sto je uradio za nas 36 golova sa 26 godina, odveo nas je na svetsko onim golom Velsanima, Svajcarcima gol na SP trebao je i penal, itd., malo objektivnosti molim. Slazem se da mladima treba dati sansu ali Mitar mora da ima vaznu ulogu, sa klupe ili od pocetka nije bitno toliko i zavisi od protivnika i taktike, bitno je da imamo 3 odlicna spica razlicitih kvaliteta, od kad nam se to nije dogodilo?
    (Mare, 25. januar 2021 00:55)

    # Link komentara

  2. Mislim da Mitrovic nema mesta u prvih 11,tu su Vlahovic (prilicno pokretan za svoju visinu) i Jovic garantovan po meni, a mogu i zajedno da igraju.
    (Zveki, 24. januar 2021 22:11)

    # Link komentara

  3. Kako panteri vrse negativan pritisak na sve sto je vredno pohvale, a dolazi iz Partizana. Smeta im sto ce najbolji strelac Srbije biti igrac Partizana, tako je isto bio pritisak na Savu Milosevica sto je igrac sa najvise nastupa u dresu Srbije, kada smo imali isti broj titula celi savez su oterali da bi postavili svoje ljude i opet vestacki prestigli po broju titula, taj savez je i danas tu. Ona sramna titula iz '46. Panteri imate taj Bari, ne morate biti najbolji u svemu, jer ocigledno da niste. Mitre, forma je trenutna,a klasa je vecna, dices se ti kao i uvek u karijeri, setimo se Njukasla.
    (Av titule, 24. januar 2021 21:38)

    # Link komentara

  4. Covek koji iz nepoznatog razloga mora uvek igrati... Ne postigne gol 6 meseci, promasi penal u odlucujucem mecu za odlazak na EP, ali mora da igra. Staromodni, truntavi, spori centarfor koji se jedino nadavao golova u drugoj ligi. Da se pojavi moderan, brz, agilan napadac koji trpa 30 golova po sezoni, igra reprezentacije bi se bazirala na ovom sidrasu. Neko je spomenuo da jedino od daje golove u reprezentaciji. Pa kada sve lopte idu na njega, kada je target man. Prevazidjen fudbal, nikakva korist od njega...treba na hladjenje malo od reprezentacije.
    (Straight Outta München, 24. januar 2021 21:10)

    # Link komentara

  5. Nista vise ne bi voleo nego da Mitar prestane da igra ta reprezentaciju. Da vidim sta ce onda da izmisle strucnjaci. Dva puta je reprezenttacija igrala po zelji navijaca 2006 protiv Arg i 2019 protiv Ukr i zaml sta je bilo. Pre nego sto napisete nesto pogledajte u koliko golova od ukupnog broja za rep je ucestvovao Mitar - golovi, asistencije, oduzimanje lopte, iznudio penal korner - na SP u Rusiji je to bilo tipa 25 od 26 - mozda sam omasio cifre ali odnos je taj. Da nije Tadica i njega ne bi dali gol ni na treningu
    Isto vazi za Bogdana u kosarci
    (cuyoshi, 24. januar 2021 20:48)

    # Link komentara

  6. Ne igra,greje klupu u jednog od najslabijih premijerligasa i opet me ne bi zacudilo kada bi ga pozvali u reprezentaciju.Za neke ne vaze isti arsini.Ako neko ne igra u svom klubu,logicno je da ne bude ni na reprezentativnom spisku ali zavisi kakvog menadzera imas i kakav je njegov uticaj na ljude iz FSS.On je redovno pozivan i kad je bio na tribinama ili klupi u Njukastlu i sto je jos zalosnije,redovno igrao,dok su mu bolji igraci grejali klupu i bili rezerve u reprezentaciji.Kad je poceo da daje golove u drugoj ligi,velicali su ga kao da daje u PL i opet stavljali medju startere.Da su drugi spicevi imali toliku minutazu,dali bi duplo vise golova od njega,pogotovo Jovic i Prijovic.Nazalost,ne vaze isti arsini za sve,puno je kontradiktornosti i zato smo tu gde jesmo,umesto da budemo pri vrhu jer kvalitet igraca postoji.
    (Istina, 24. januar 2021 19:06)

    # Link komentara

  7. Mitrovic je najveca zabluda srpskog fudbala. Jedan od glavnih razloga sto smo totalni prosek godinama.
    (Gile, 24. januar 2021 19:06)

    # Link komentara

  8. Dobra stvar kad imamo 3 sjajna napadaca, i uvek imamo zamenu ako je neko u losoj formi. Sada su Jovic i Vlahovic na martu na red.
    (Daki, 24. januar 2021 18:20)

    # Link komentara