Novak Đoković
  1. "@Jednosta
    Ko nije voleo Teslu na Zapadu? Pa gde je ostvario svoje veliko delo? Ko nije voleo Pupina? Ali, ako je tu i nešto bilo, Tesla je Ličanin a Pupin Lala iz Banata. Razlika je u kolektivnom karakteru. Lika bila i ostala Lika, a Banat je bio austrougarski veseli mali raj.
    (Lala, 25. januar 2021 19:48) "

    Velika istina. LALO, ALAL TI VERA NA KOMENTARU !
    (Promatrač, 25. januar 2021 22:40)

    # Link komentara

  2. @Jednosta
    Ko nije voleo Teslu na Zapadu? Pa gde je ostvario svoje veliko delo? Ko nije voleo Pupina? Ali, ako je tu i nešto bilo, Tesla je Ličanin a Pupin Lala iz Banata. Razlika je u kolektivnom karakteru. Lika bila i ostala Lika, a Banat je bio austrougarski veseli mali raj.
    (Lala, 25. januar 2021 19:48)

    # Link komentara

  3. ANTIPATICAN U SVAKOM POGLEDU...ETO PROSTO RECENO...
    (dejan, 25. januar 2021 18:33)

    # Link komentara

  4. Ne mrzim ga , naravno ,daleko bilo da ga volim ? Ako je mec dobar ,pogledam i to je to.
    (profesor, 25. januar 2021 17:34)

    # Link komentara

  5. Sećam se da se ranijih godina ovde često polemisalo o tome šta Nole može da uradi kako bi popravio medijsku sliku o sebi. I ja sam imala mnogo toga da dodam, mnogo pozitivnih predloga, ali sad vidim da sam pogrešila. Ne može da uradi više ništa. Izgleda da je propuštena svaka šansa da se koriguje antipatija koju teniska javnost i publika osećaju prema njemu. Toliko da, čak i kad uradi nešto dobro, to više ne bude prepoznato. Nisam njegov navijač, i sama pripadam onima kojima uopšte nije drag i simpatičan (posebno sad kad sam još uvek pod utiskom poslednjeg njegovog peha, načinom na koji se poneo prema Nenadu Zimonjiću), međutim, uvek sam bila otvorena da pružim šansu, kao i pohvalim dobru nameru ili postupak. Novak nije zaslužio da bude na stubu srama zbog toga što se zauzeo za manje privilegovane kolege i zatražio bolje uslove za njih. Ako već napadamo čoveka, budimo bar iskreni. Recimo da nas nervira toliko da smo izgubili svaku mogućnost da budemo nepristrasni, da nas nervira jer je proteklih godina zacementirao naš utisak o njemu. Nemojmo da demonizujemo baš svaki njegov postupak, bez izuzetka, samo kako bismo ga uklopili u sveukupnu negativnu sliku koju o njemu imamo. Ovog puta je kritika usmerena pogrešnoj osobi i samo skreće pažnju s nepravde sa kojom su se niže rangirani teniseri suočili na AO-u ove godine.
    (Marija, 25. januar 2021 09:44)

    # Link komentara

  6. ...mrze ga zato sto ne mogu da shvate kako je moguce biti genije i biti obican. U isto vreme. Za Srbe je to normalno. Imas porodicu, decu i zenu. Ne drogiras se. Ne jurcas ferarijem. Ne psujes paparace. Ne lomis sobe hotela. Nemas buljuk kurvi iza coska. Ne mrzis crne zute, crvene. Stitis slabog a lomis jakog. Kazes bobu -bob a popu-pop. Nisi nabildovan a lomis sivonju. Nisi Bred Pit a uzdisu lepotice za tobom. Ti kuliras i volis svoju, prosecnu i istu kao ti. Koliko jos treba "svetu" primera?
    Zato ga mrze, jer je obican, prosecan, komsija preko puta. A vrhunski as. Takve zapad ne razume i ne voli. Vole lazne bogove, sjaj i glamur, laz i neistinu, fotosop i filere, napisane govore i zamazivanje ociju.
    Svesni su da je to laz ali je vole.
    E zato ne vole Djokovica, zato nisu voleli Teslu. Zato traze mane Jokicu kad ima kile a nema misice. Ne shvataju genijalnost klinca iz bloka kad im proda fintu staru koliko srpski basket. Ne zato sto su Srbi. Nego zato sto im obicni likovi krse iluzije, snove, lazni svet u kome samo super heroji mogu sve.
    (Jednostavno, 25. januar 2021 09:17)

    # Link komentara

  7. Iritira svojom bahatošću. Zbog toga.
    (Dragana, 25. januar 2021 07:41)

    # Link komentara

  8. Meni je jasno za ove sto drhte da goat ne bude i tamo neke Srbije. Pitanje je za jadne domace autosoviniste.
    (Eto, 25. januar 2021 06:46)

    # Link komentara

  9. Los Angeles, konačno da se u nečemu složimo. Filipe, slažem se. Istočno evropski šampioni u tenisu:Lendl, ledena faca, nisu ga voleli ni kad je uzeo am. drzavljanstvo ;Navratilova, lezbejka, isto nepooularna iako uzela drž. jer je tukla am miljenici Kris Evert;Safin, kratko trajao, luda ruska glava, njega najmanje ne podnose;Azarenka, vrišti na terenu, Sharapova, više amerikanka nego Ruskinja i još afera s dopingon(mada je Hingisova imala isto aferu sa dopingon), Novak-Isticnoevropljanin, nije plav, nije lep, nije glup, nije oženio neku mega-zvezdu tipa Sakira,uzima velike turnire i skalpove već ustaljenim ikonama tenisa, pa mu nalaze mane(kažu robot, a on lomi rekete i svadja se).Ana I je bila lepa, mlada i slatka kad je uzela GS I kratko je teniski trajala da bi ih nervirala.Ali Noleyov glavni problem je taj nesklad između "hoću da budem arustokrata i širim nirvanu, a divljan na terenu".Mekinro je divljao ali je bio simpatičan, jer je to iskreno radio. Divljanje Kirjosa, recimo, nije simpatično, već je bezobrazno i uvredljivo. Medvedev je iskren kad besni, nema tu foliranja i ulagivanja publici. Novak se suviše trudi da bude omiljen.
    (analiza, 24. januar 2021 22:58)

    # Link komentara

  10. (Los Angeles, 24. januar 2021 12:47)

    Pun pogodak
    (tako je, 24. januar 2021 21:04)

    # Link komentara

  11. Zato sto nije.. GOAT.
    (Milos, 24. januar 2021 20:28)

    # Link komentara

  12. Kusturica odavno objasnio:
    "Novaka na zapadu ne vole jer uzima titule koje nisu njemu namenjene."
    (prosto ko pasulj, 24. januar 2021 19:33)

    # Link komentara

  13. Novak je Srbin i goat, pravoslavac i šaman, zato ga anglosaksonci ne vole.
    (Tako znači, 24. januar 2021 18:55)

    # Link komentara

  14. Sutra pocinje jos jedna divna nedelja!
    (Bob, 24. januar 2021 16:33)

    Tako je! Volite ga ili mrzite, vređajte ga ili branite, pišite šta god želite, nedelje samo prolaze.
    (Djido, 24. januar 2021 18:21)

    # Link komentara

  15. (Nemanja, NS, 24. januar 2021 15:44)

    Sada po fabričkom podešavanju ili "po difoltu" mešate "babe i žabe" - ovde se piše o Đokoviću i ja sam odgovorila na Vaše pitanje iz Vašeg komentara - Vi sada namerno ubacujete neke obične mlade ljude nepoznate i one koji nisu iz sveta sporta - neko tamo negde i neko ovde negde.

    Nemate odogovr ali ne želite da se složite sa mojim komentarom jer Vam je teško da prihvatite da sam u pravu i da ste pogrešili.

    Toliko volite Zapad? Neka. Sve je u redu.

    Činjenice su te koje sam navela i to izgleda i sami znate ali je teško sebi u sebi priznati istinu i grešku.

    Pitali ste zašto-ZATO ŠTO JE NAJBOLJI.

    Evo imate Bobu Živojinovića-on nije bio najbolji nego 20. u singlu a u dublu jeste bio 1. ali kao dubl je nebitan, a vidimo da kada su Brajani (naravno ne poredim sa Bobom osim u prvom mestu )bitno je.

    Pa Vi onda vi .olite Bobu, njima je ok, bio je 20 i nikoga njihovog nije ugoržavao,ali imao je taj vrhunski detalj Principa u sebi, kada je seo i jeo sendvič i bio frajer ipo, dok se Mekinro svađao, znači da mu je Srbin iz Sfrj koji je isto dolazio iz SR Srbije iz Beograda - doskočio. Ali to je deo Zapadu nebitan u ovoj priči.

    ZNAČI PROSTO I JEDNOSTAVNO - NOVAK JE PRVI I TO PRVI TOLIKO DA MOŽE BITI NAJBOLJI I ZATO SU TU EKSERI - DA JE 20. ILI DA JE 12O. ILI DA JE ČAK I 15. Vi biste ga prvi "pljuvali" i "kukali" kako je srpski nesposoban gubitnik itd itd a Zapadu bi bio simpatičan jer je bezopasan.

    PRVI JE i OPASNO OPASAN.
    (Nikol Dž. Femija, 24. januar 2021 17:50)

    # Link komentara

  16. Мени је лично антипатичан због неискрености и додворавања, па и извесне менталне лабилности. Није неуобичајено да се укочи када треба да постигне кључан успех. Поштујем његов добротворни рад и спортске успехе, наравно. Али, да није Србин, не бих навијао за њега.
    (Јабучило, 24. januar 2021 17:06)

    # Link komentara

  17. @ Bob
    Kako da ne izuzetan plus.
    (Voja, 24. januar 2021 16:40)

    # Link komentara

  18. Sutra pocinje jos jedna divna nedelja!
    (Bob, 24. januar 2021 16:33)

    # Link komentara

  19. @deki
    To sa odbijanjem drzavljanstva je laz(mislis da bi tata Srdja takav kakav je odbio osiguranje buducnosti svog sina),pritom opusti se,niko ne "mrzi" Novaka,pa ti britanci jedno deset puta jace udaraju po svojima,ne vrti se svet Djokovica i tenisa.I za tvoju informaciju vec sad imamo sportiste poput Novaka,od Jokica pa do onih iz manjih sportova tipa Prlainovica,Filipovica,Tijane Boskovic ali za razliku od Novaka ne guraju se u medije i ne prave od sebe cirkus
    (freja, 24. januar 2021 16:21)

    # Link komentara

  20. @Voja
    To mu je jos jedan plus!
    (Bob, 24. januar 2021 16:17)

    # Link komentara

  21. Pola Srbije mrzi Divca,Bogdana,Saleta,Mitra druga polovina Vidica,Jovica,Mihajlovica,Tea,veliki broj omalovazava Mesija,Kristijana,Lebrona,Doncica,o samim Novakovim konkrentima da ne govorim i onda se strasno zgrazavamo sto ne mnogi ne vole Djokovica.Pa da je sportista za apsolutni primer mnogi bi ga pljuvali po nekakvom difoltu kao sto eto mi,ko sto sam naveo u prvom pasusu,sopstvene sportiste pljujemo jer su drukcije klupski obojeni a najvece sportiste danasnjice jer smo nostalgicni pa je sve nekad bilo bolje.A pritom da samo analiziramo posteno Novaku licnost,uz neosporni kvalitet i rezultate kod njega je izrazeno poprilicno iritantno ponasanje(istovremeno i svetac i dripac a to ne biva osim ako nisi autenticni harizmatik tipa Maradona),dosadan i neatraktivan tenis,oceve izjave koje nemojte misliti da ne prenose i na kraju sve ovo oko Adria tura gde je pao na ispitu(verujte ne bi ni Nadal bio postedjen da je on bio na Novakovom mestu,pa Gober je zapadnjak pa i dan danas nosi teret onih zevzecenja sa koronom na samom pocetku iste)
    (hercegovac, 24. januar 2021 16:13)

    # Link komentara

  22. @ Mantis

    E jesi zafrkant. Bravo?
    (kiza, 24. januar 2021 16:11)

    # Link komentara

  23. Možda je u pitanju manjak "simpatičnosti", često sve djeluje kao da je na "silu" u vezi njega, isforsirano, teško je zapravo dijagnosticirati problem. Da, od velike trojke je najviše divlji, najviše je reketa razbio, urlikao na svoj tim, s sucima imao žestoke rasprave (nije da Rafa i Roger nisu imali polemika s glavnim sucima) čak i sakupljače loptica plašio svojim gestama. Čudna biljka u svakom slučaju, legenda svakako...
    (CroFed, 24. januar 2021 16:10)

    # Link komentara

  24. Jednostavno je. No1e je ubedljivo bolji od svih zapadnjaka koji su ikada igrali tenis. On je GOAT. Nema tu rasprave. A zapad vode anglosaksonski narodi koji ne trpe da je bilo ko ko njima ne pripada bolji od njih. A Novak to definitivno jeste!!! A to boliii :)

    Samo melji No1e GOAT-e!!!
    (hihi~, 24. januar 2021 16:03)

    # Link komentara

  25. A zasto se mora voleti Novak,ili bilo ko drugi.Svaki bogovetni dan jedna te ista prica,pritom u biti zabole uvo i tog blesavog Kirjosa i novinare i ostale za Novaka,i za teniski poredak,to samo mi kompleksasi lupamo glavu misleci da su strasno ljubomorni jer je ugrozio zapadne ljubimce(ispadose Svajcarska i Spanija vodece svetske sile)a u biti niko Novaka ne gleda kao Novaka Srbina vec kao manekena tog i tog brenda,i on i kada se zbog neceg buni nikada nece ici do kraja da ugrozi ta spontorstva samo se vi lozite da je on nekakav norac za pravdu za razliku od one dvojice "kapitalista".A mnogi ga ne vole cak i ovde jer je prosto iritantan,prenapadan,previse glumata,pritom faktor Srdjan i fanovi koji su postali sekta,setimo se pretnji onoj sudinici,plus ponasanje za vreme pandemije gde bi mi bili najglasniji u osudi da je u pitanju neko drugi
    (fc apatrid, 24. januar 2021 15:56)

    # Link komentara

  26. Kad odete u Npr. u VB pa kazete da ste iz Srbije,odmah kazu, Navak Djokovic.
    (Brajan, 24. januar 2021 15:35)

    Tu nije ništa sporno, ipak je on najpopularniji živi Srbin u svetu.
    (Nemanja, NS, 24. januar 2021 15:51)

    # Link komentara

  27. ne vole druge, ne žele druge, a Đoković se umešao i to toliko da je u prilici da bude najbolji ikada,Zapad dozvoliio Moniki nije.

    Ali BOG JE najveći i iznad svih.
    (Nikol Dž. Femija, 24. januar 2021 15:04)

    Koliko ja znam na Zapadu itekako žele mlade, obrazovane i vredne ljude bez obzira iz kojih zemalja dolaze. I ti ljudi se odlično uklope u njihov sistem. Naravno nijedna zemlja ne želi neobrazovanu sirotinju kod sebe, pa ni Srbija.
    (Nemanja, NS, 24. januar 2021 15:44)

    # Link komentara

  28. Mislim da gresite, zapad ne mrzi Novaka, jednostavno vise vole Rodjera i Nadala. Kad Novak pobedi Rodjera na Wimbledonu citav stadion ustane na noge i dobije veliki aplauz i postovanje.Mislim da se preteruje ovde, da novaka mrzi celi svet. Bez ljutnje,vise vole Novaka nego Srbiju.Kad odete u Npr. u VB pa kazete da ste iz Srbije,odmah kazu, Navak Djokovic.
    (Brajan, 24. januar 2021 15:35)

    # Link komentara

  29. @Will Mosley,Jumko
    Ne da ste braca,nego i licite!
    (Bob, 24. januar 2021 15:31)

    # Link komentara

  30. Zato sto je fejk. Ljudi to osećaju. Sve što radi je isiljeno i lažno. Lazno je kad peva pesmu o Kosovu (zašto ne promoviše onda pricu da je Kosovo Srbija? Dua Lipa ima veću petlju od njega), lažno je kad se bori za prava igrača (on je povlašćen), a najlaznije je kada salje srca navijačima, od toga nema dalje.
    (pametan, 24. januar 2021 15:18)

    # Link komentara

  31. Zato sto je fejk. Ljudi to osećaju. Sve što radi je isiljeno i lažno. Lazno je kad peva pesmu o Kosovu (zašto ne promoviše onda pricu da je Kosovo Srbija? Dua Lipa ima veću petlju od njega), lažno je kad se bori za prava igrača (on je povlašćen), a najlaznije je kada salje srca navijačima, od toga nema dalje.
    (pametan, 24. januar 2021 15:18)

    # Link komentara

  32. @ Bob
    Zna se. Sa Kosova je.
    (Voja, 24. januar 2021 15:11)

    # Link komentara

  33. @Jumko
    Na svu srecu GOAT nije ni Portugalac ni Italijan a tek nije ni Spanac ni Svajcarac!Zna se odakle je GOAT!
    (Bob, 24. januar 2021 15:05)

    # Link komentara

  34. (Nemanja, NS, 24. januar 2021 14:26)

    Može. Vrlo rado.

    Jednostavno je i prosto.

    Zato što u navedenim sportovima NISU SRBI PRVI.

    ČIM JE ŠPANOVIĆEVA U ATLETICI KRENULA DA RAZBIJA SVE - krenule su spletke (neću sada sami pronađite ima, nije ovde reč o atletici i njoj ali kad pitate ).
    ZATIM - Vera Nikolić - došla je u London kao Evropska zlatna šampionka na 800 m i niko je video nije - bila je predstavnica Sfrj - iz SR Srbije iz Ćuprije - A ONDA JE UZELA JEDINI SVETSKI RETKORD U LONDONU - znate li za nju, pominje li se ??
    Fudbal - nigde ih nema oni su nezanimljivi - KOŠARKA pa kada su igrali i pobedili u Indijanapolisu ARgentinu u finalu - >USA nisu ni prenosile (javljali su ljudi Srbi koji žive tamo , javljali su ovde i na ovom sajtu, znači istina).

    DUDA IVKOVIĆ - imate taj snimak u emisiji "Kao sav normalan svet" na kraju izjavljuje "Mi, Srbi, moramo da budemo uvek više spremni od drugih jer moramo i protiv protivnika i protiv sudija ..."

    Zatim, u emisiji "Trezor" potražite emisiju, ima, sa pok prof dr Nikšom Stipčevićem koji kaže " mi Srbi moramo , ako Evropa uči dva strana jezika, da učimo tri, a ako Evropa uči tri, mi moramo četiri"

    NOVAK JE PRVI,AKO VAM TO NIJE JASNO,NOVAK IGRA SA ISTORIJOM,DOLAZI IZ NJIMA OMRAŽENE SLOVENSKE ZEMLJE SRBIJE - oni navijaju isključivo za sebe i svoje, ne vole druge, ne žele druge, a Đoković se umešao i to toliko da je u prilici da bude najbolji ikada,Zapad dozvoliio Moniki nije.

    Ali BOG JE najveći i iznad svih.
    (Nikol Dž. Femija, 24. januar 2021 15:04)

    # Link komentara

  35. Kralj Rafa Nadal je najbolji teniser ikada i buduci vlasnik GOAT titule, ko se ne slaze sa tim neka pocne da prati skijanje ili snuker umesto tenisa.
    (Will Mosley, 24. januar 2021 15:04)

    # Link komentara

  36. Bas je cudno! Eto, noline bi obozavale "Goata 17" da je npr Portugalac ili Italijan! Ma 100%! Hahahahaha...
    (Jumko, 24. januar 2021 14:25)

    Italijan kao Sonego ili Australijanac kao Kirjos hahahahaha. Ko razume shvatice. Auu Jumy, batice moj, ne smemo ovako brzo i lako da matiramo nolovce, mogli bismo da ih pustimo makar do rokade da stignu.
    (Will Mosley, 24. januar 2021 15:01)

    # Link komentara

  37. Још један освојен АО биће најбоља терапија за све оне који га мрзе...појешће их злоба изнутра. Напред Новаче!(још колико недеља Јумко?)
    (mlekadžija, 24. januar 2021 14:50)

    # Link komentara

  38. Naj jači su mi ovi Hrvati,sto pišu kao da su Srbi pa kritikuju Nola,i objasnjavaju kako nas opravdano nevole.
    (Sims, 24. januar 2021 14:49)

    # Link komentara

  39. Da svugde mrze Srbe i osporavaju ih. Jokić, Vidić, Stanković, Vidić, Mitrović, Matić, Tipsarević, Zimonjić, gomila vaterpolista, rukometaša, odbojkašica reč jednu nisu rekli o nekoj mržnji prema njima. Kako to da samo Nola mrze? Da nije to do njega? Nije on ništa veći ni poznatiji od Divca, Vidića, Ane Ivanović,Pedje Stojakovića, samo ne ume da prestane da pametuje o svemu. I sve što radi i priča je pogrešno. Ubedjen sam da je sam kriv što nema 25 GS minimum.
    (Milan, 24. januar 2021 14:48)

    # Link komentara

  40. Ене одох сад у моју ЦГ да свирам гусле и песме палим друговима.
    (Рајко трули Четник, 24. januar 2021 14:48)

    # Link komentara

  41. Rodžerova sekta, a on je posvojče Engleza, najpodmuklijeg i najlažljivijeg naroda na svetu.
    (Aga, 24. januar 2021 14:43)

    # Link komentara

  42. Svaki teniser ima mrzitelje.

    Takodje, ako je neko kritikovan (posebno pravedno) ne znaci i da ga automatski mrze.
    (Marko, 24. januar 2021 14:39)

    # Link komentara

  43. Dragana

    Na stranu vređanje jednog od trojice najboljih svih vremena, to potpisujem svaku reč.
    Međutim, kada spomenu Roterdam. Kažeš, ranije se povlačio sa nekih turnira pa bio dobar dečko i nije ugrozio prvo mesto. Pa isti Rafa kaže više puta da ga ne zanima broj 1 pozicija? Ako ga ne zanima, šta će onda u Roterdamu? Kako protumačiti takve stvari, ako ne neiskrenost i foliranje? Stići Novaka i Rodzera ne može. Sprečiti Novaka da sustigne i prestigne Rodzera pfff... u domenu teorije i trebaju se posložiti kockice. Onda, čemu Roterdam? Za svaki slučaj ako ATP Cup i AO prođu najbolje po njega?
    (don, 24. januar 2021 14:39)

    # Link komentara

  44. A vi kao ne razumijete zasto?? Volite se praviti ludim, jer je rijec o nacionalnoj ikoni? Da se razumijemo, on jeste i zasluzuje da bude velicina od nacionalnog znacaja. Ali, od nacionalnog, a ne - avaj - od internacionalnog! Moze on biti nama Srbima sta god mi pozeljeli - i svetac ako treba i patrijarh... ali samo srpski. Sorry. Za svijet on je bas kao i Roni Osaliven, Mesi, Hamilton ili Tajger Vuds. To znaci jedan od 100 i kao takav meta kritike.
    A sta pokazuje Djokovic? Ono najgore sto moze jedna javna licnost: neuspjesna gluma. Evo samo djeca sto dodaju loptice: kad pobijedi slika se sa njima, a u toku neizvjesnog meca, najradije bi neko dijete nokautirao. Da ne kazem sto gore. I to je Dokovic: stalno raspet izmedju primitivca i aristokrate. Ne moze biti aristokrata, pa mu primitivizam na usi izlazi. I to se vidi. I to svi vide.
    (Pele, 24. januar 2021 14:34)

    # Link komentara

  45. Koga briga jer ga mrze ili ne ? Ima nole miliona i miliona fanova ne brinite za njega...meni je još sladje kad ga mrze a nole i cepa hehe
    (maki Stuttgart, 24. januar 2021 14:32)

    # Link komentara

  46. Ja volim samo mog Rogera,heil mein Roger und Braunau!
    (Ditmar Šćekić, 24. januar 2021 14:29)

    # Link komentara

  47. Jednostavno, SRBIN JE, a Srbi su anatemisani zadnjih bar dve stotine godina.
    (Dragan, 24. januar 2021 14:04)

    Može li neko da mi objasni zašto ovakve komentare ne viđamo kada se radi o košarci, fudbalu, atletici, već samo i isključivo u tenisu? Hvala
    (Nemanja, NS, 24. januar 2021 14:26)

    # Link komentara

  48. Novak nije na nivou Federera i Nadala ni po igri (Novakova je bazirana na fizikalijama, izdržljivosti, lišena talenta i lepote), ni po ljudskim osobinama (svađe sa sudijama, dranje na decu, pogađanje one babe iako nenamerno...), zato je logično da je voljen samo u svojoj zemlji i to od strane otprilike pola populacije. Posebno iritira ponašanje njegovog oca, pametovanje njegove žene, odnos brata i Pepea.
    (Fakt, 24. januar 2021 14:26)

    # Link komentara

  49. Bas je cudno! Eto, noline bi obozavale "Goata 17" da je npr Portugalac ili Italijan! Ma 100%! Hahahahaha...
    (Jumko, 24. januar 2021 14:25)

    # Link komentara

  50. Novak je odbio ponudu Engleza da igra pod njihovom zastavom,
    i tako je mrznja prema njemu krenula,pritom je dosao iz jedne
    male nepopularne zemlje i razbio rivalstvo dvojice najboljih
    do tada,sto je smetalo Zapadu,dok je kod nas druga prica...
    zavist i ljubomora,valjda smo takav narod...
    ne verujem da cemo imati vise ovakvog sportistu,da si nam ziv
    i zdrav Delijo.
    (deki, 24. januar 2021 13:58)
    ~~~…~~
    Ooooo da, zbog svega navedenog, svi vam zavide na standardu,
    vojnoj i ekonomskoj snazi i ugledu i utjecaju koji imate u svijetu.
    Zavide vam na broju osvojenih medalja na OI, na snažnoj nogometnoj ligi,
    na futurističkoj sportskoj infrastrukturi i generalno na vašim gradovima
    i državom u cjelini. Toliko vam zavide da to već prelazi u opsesiju.
    Po najnovijim anketama, toliko razmišljaju o Đokoviću da su spremni da vam
    poklone London, Manchester, Liverpool i čitavu Škotsku u zamjenu za njega.
    Horde uplakanih Engleza tumaraju ulicama Londona i ostalih gradova, ne idu
    na posao, ne žele se hraniti, nije im do života, vlada tuga zbog Novakovih
    titula i cjelokupne srpske dominacije koja ih ubija. Kraljica osobno se zalaže za opciju da se Srbiji ponudi uprava nad Britanijom, kako bi Britanci imali priliku da kroz dvije, najviše dvije i pol godine osjete čari života u Srbiji. Eto toliko su opsjednuti i zavidni.
    (Mantis, 24. januar 2021 14:24)

    # Link komentara

  51. Jednostavno, SRBIN JE, a Srbi su anatemisani zadnjih bar dve stotine godina.
    (Dragan, 24. januar 2021 14:04

    Sve istocno od Nemacke se nipodastava na Zapadu.Mogao je biti Rumun,Poljak,isto bi bilo.
    (PAOK, 24. januar 2021 14:22)

    # Link komentara

  52. Pomrsio im konce...
    (anica velickovic, 24. januar 2021 14:20)

    # Link komentara

  53. Heil,mein Roger,heil,mein Braunau!
    (Kaiser Roger, 24. januar 2021 14:16)

    # Link komentara

  54. Ni ja ga ne volim. Heil Roger!
    (Djido, 24. januar 2021 14:00) # Link komentara
    Опет си прескочио терапију, немој Хића да се расплаче.
    (убица булајићевих ћетника и комуњара, 24. januar 2021 14:10)

    # Link komentara

  55. Sklanjajte mi vise Noloa sa ociju.Svaki dan 70 vesti o njemu. Muka nam je malo vec.
    (Bergamo, 24. januar 2021 13:50)

    Hajde da je malo, vec mnogo. Poceo iz frizidera da iskace.
    (Will Mosley, 24. januar 2021 14:09)

    # Link komentara

  56. Licemerno je da se mi Srbi zalimo sto u svetu najvise vole Federera i Nadala, kad se nama skoro cela Srbija deli na Zvezdu i Partizan. Moze da se postavi i pitanje zasto ovde ljudi mrze Federera i Nadala? Neki mrze ceo svet, a hoce da ih drugi vole...
    (Pogledajmo prvo sebe, 24. januar 2021 14:09)

    # Link komentara

  57. Zato sto je egocentrik.
    (Will Mosley, 24. januar 2021 14:08)

    # Link komentara

  58. Примио сам вакцину. Можда престанем да будем труо коначно.
    (Рајко трули Четник, 24. januar 2021 14:07)

    # Link komentara

  59. Pogledajte recimo kako ljudi mrze Ronalda i LeBrona u Srbiji i sve ce vam biti jasno. Sampioni, posveceni, sve dali sportu, humanitarci, ali u Srbiji se moze procitati u 90% slucajeva samo negativno o njima. To vam je odgovor zasto ljudi ne vole Novaka.
    (Straight Outta München, 24. januar 2021 14:06)

    # Link komentara

  60. na pocetku karijere niko ga nije pljiuvao,ali kad je poceo da dere dedu i vamosa i da im poklanja tanjire i escajge umesto trofeja prica se promenila,sad mogu samo da gledaju majstora na delu
    (mile, 24. januar 2021 14:06)

    # Link komentara

  61. Jednostavno, SRBIN JE, a Srbi su anatemisani zadnjih bar dve stotine godina.
    (Dragan, 24. januar 2021 14:04)

    # Link komentara

  62. Ni ja ga ne volim. Heil Roger!
    (Djido, 24. januar 2021 14:00)

    # Link komentara

  63. Sta bi dao da si na mom mestu da te mrze a da ti se dive!
    (goran, 24. januar 2021 14:00)

    # Link komentara

  64. Novak je odbio ponudu Engleza da igra pod njihovom zastavom,i tako je mrznja prema njemu krenula,pritom je dosao iz jedne male nepopularne zemlje i razbio rivalstvo dvojice najboljih do tada,sto je smetalo Zapadu,dok je kod nas druga prica...zavist i ljubomora,valjda smo takav narod...ne verujem da cemo imati vise ovakvog sportistu,da si nam ziv i zdrav Delijo.
    (deki, 24. januar 2021 13:58)

    # Link komentara

  65. Da skratimo priču, ne vole ga zbog njegovog personalitija. Nije ceo svet lud, a samo deo Srba u Srbiji i RS pametan!
    (Nemanja, NS, 24. januar 2021 13:56)

    # Link komentara

  66. To što ne vole Đokovića nrma veze na primer što je on Srbin nego što nije iz zemalja Zapada i razvijenog sveta. Recimo ceh Ivan Lendl jedan od najboljih tenisera svih vremena sa 10 grend slema uopšte nije bio cenjen. Ni sada ga ne zovu nigde u emisijama. Pa pre toga isto rumun Ilija Nastase. Isto to važi i za druge regije Argentinac Gilhermo Vilhas, Brazilac Kerten, cileanac Marseli Rios... Ljudi na Zapadu priznaju za ravnopravne samo regihe Zapadne Evrope, Australije, i Severne Amerike. I donekle Japana i J. Koreje. Sve ostalo je zs njih nepoznanica iz razloga što oni žive drugim moralom i mentalitetom. A i proizvodne snage i institucije su na mnogo nizem nivou. Da budemo iskreni ni mi ne gledamo ravnopravno ns ljude koji dolaze iz Angole, Jemena Burme ili Salvadora.
    (Aron, 24. januar 2021 13:53)

    # Link komentara

  67. Zato sto ih ne mrzi da ga nevole!
    (Bob, 24. januar 2021 13:50)

    # Link komentara

  68. Sklanjajte mi vise Noloa sa ociju.Svaki dan 70 vesti o njemu. Muka nam je malo vec.
    (Bergamo, 24. januar 2021 13:50)

    # Link komentara

  69. Ima dosta “objektivnih” razloga, jer ipak je on taj koji je dvojicu najpopularnijih puno puta pobedio i ostavio bez titula. Drugo, dolazi iz jugoistocne Evrope-Srbije. Trece, tamo gde je imao sanse da malo popravi sliku, pravio je greske, u komunikaciji. Ima ocajan PR tim. Napravili su hiljadu gresaka u komunikaciji sa medijima i javnoscu.
    (sasa jokic, 24. januar 2021 13:49)

    # Link komentara

  70. Kako to mislite zasto?! Zato sto je ubedljivo najbolji,dolazi sa njima omrazenog i potcenjenog istoka,a ne mogu mu nista.
    (dr. Roddick, 24. januar 2021 12:27) Upravo! Pariz 2020. je dokaz da mu ne mogu nista, samo rastavljanje na atome hahahahahahha
    (Goran Loznica, 24. januar 2021 13:47)

    # Link komentara

  71. Da skratimo priču, ne vole ga zbog njegovog personalitija. Nije ceo svet lud, a samo deo Srba u Srbiji i RS pametan!
    (Nemanja, NS, 24. januar 2021 13:44)

    # Link komentara

  72. 1. Dolazi iz Istocne Evrope, a oni nikad nisu bili cjenjeni bez obzira na velicinu (npr. Lendl i ostali). Mozda jedini izuzetak je Ana Ivanovic, ali njen sarm ne moze imati svako.
    2. Njegovo ponasanje kada mu se ne igra iritira nas, a ne nekoga sa zapada.
    3. Realna je pretnja njihovim adutima za najboljeg u istoriji.
    4. Nepotrebno se mjesa i on i supruga u mnoge stvari (da ne kazem da pametuju ili popuju).
    5. Izjave clanova porodice su bile nepotrebne i noz u ledja Novaku.
    6. Previse i njega i supruge ima na drustvenim mrezama.
    P.S. Steta je sto ne poslusa trenere, skloni se u strani i gleda samo sebe, tad bi bio i cjenjeniji.
    (Slobodan, 24. januar 2021 13:43)

    # Link komentara

  73. Razloga da bi bio voljen,objektivno rečeno,nema.A razloga zbog kojih nikada nije bio voljen i prihvaćen ima koliko želiš.
    (Helmut Šćekić, 24. januar 2021 13:42)

    # Link komentara

  74. Zato što mrze da vole nekoga.
    (Siniša Milosavljević, 24. januar 2021 13:41)

    # Link komentara

  75. Ja razumem,da nevoliš Novaka u sportskim okvirima ali,da mrziš čoveka bez ikakvih razloga e to je van svake pameti moraš biti ozbiljno bolestan u glavi poput Nika Kiriosa.
    (slaviša šmigič, 24. januar 2021 13:39)

    # Link komentara

  76. Zato sto mogu samo da ga mrze oni sto ga ne vole.BOLESNICI.
    (Kosta, 24. januar 2021 13:37)

    # Link komentara

  77. Nema tu nikakve zavjere. Kad se netkoi pokušava svidjeti drugima, onda se događa upravo suprotno. A i stil igre mu nije baš atraktivan. Jako težak igrač za pobijediti, no ne može biti miljenik navijača.
    (Topnik, 24. januar 2021 13:37)

    # Link komentara

  78. Samo da ih nikada ne stigne u grend slem titulama i mirni svi. To mi je jedina zelja dok traju njih trojica. Dace bog da ih ne stigne
    (Mile sa pruge, 24. januar 2021 13:37)

    # Link komentara

  79. Одговор давно дао Душко Трифуновић а лијепо отпевало Бијело Дугме: "Шта би дао да си на мом мјесту, да те мрзе а да ти се диве". Душко хвала Ти за све стихове и оно мало предивног времена када смо се дружили.
    (Рајко Четник, 24. januar 2021 13:36)

    # Link komentara

  80. Pa zato što je Srbin. Odgovor je konsenzus ispred svakog dragstora kod nas.
    (Randy Marsh, 24. januar 2021 13:30)

    # Link komentara

  81. Ovo je već dosadna priča. Ja i ne bih da me vole, draže mi je da me cene. Najbolje je kad naterate one, koji te ne vole iz nekog nebitnog razloga, da te cene. Pade mi na pamet glumac Hoakin Finiks, koji je 2019. dobio Oskara zbog uloge Džokera. Nisam ga voleo zbog njegove face, odlično odigranih negativnih uloga, a bili su mi simpatični neki "lepotani", koji mu u glumačkom smislu nisu ni do kolena. I nikada neće biti tako popularan kao ti prosečni glumci. A Novak je i borac protiv nepravde. Takve su u Britaniji javno mučili i vešali, kao Volasa npr (Hrabro srce). Nisam veliki filmofil, ali mi jednostavno padoše ovi primeri na pamet.
    (Predo, 24. januar 2021 13:30)

    # Link komentara

  82. Nema sta da ga vole. On treba da se usresredi da uzme jos koji gs i da im kaze cao, najbolji sam. Ima ko da ga voli kad dodje u Srbiju
    (stefan, 24. januar 2021 13:28)

    # Link komentara

  83. Zato sto je dokazani folirant...
    (Goran Loznica, 24. januar 2021 13:27)

    # Link komentara

  84. I ovde mnogi vole da mrze Rodžera i Rafu pa se to predstavlja kao patriotizam. Uvrede na Rodžerov račun me ne iznenadjuju ali poslednjih dana sve je više uvreda i prema Rafi u komentarima ovde na vestima, počeli su da ga u komentarima nazivaju "smeće" izmedju ostalog. Ima ovde komentatora koji ne vole Novaka i to je njihovo pravo ali ga ne nazivaju tako. Njihovi negativni komentari upućeni su prvenstveno " nolomaniji" kako su nazvali jednu grupu Novakovih navijača i to se jasno vidi. Zar je Rafa " smeće " samo zato što je rekao " Rodžer je moj najveći rival "i objasnio to detaljnije? Zašto je smeće ako je najavio da će igrati u Roterdamu? A nije bio smeće kada je svojevremeno odustajao od turnira na kojima je mogao da stigne Novaka i tako mu zapravo omogućavao da završi godinu na prvom mestu, tada vam je bio super, nije bio ni mufljuz, ni licemer, ni smeće. Tada je bio gospodin, uvek iskren i ostali stereotipi koji se pišu kad neko kaže nešto pozitivno za Novaka ili mu se skloni sa puta. Ima jedna izreka, " rugao se lonac loncu a oba su crna ". Dakle, smeta kad strani mediji ne pišu pozitivno o Novaku ali zato nam je super kad se u našim medijima pojavljuju svakakvi tekstovi o njima a da ne pominjem pojedine komentare.
    (Dragana, 24. januar 2021 13:03)

    Sve tačno od reči do reči! Hvala vam gđice/gđo.
    (Nemanja, NS, 24. januar 2021 13:26)

    # Link komentara

  85. "Zašto vole da mrze Novaka Đokovića?"

    Zato što on voli da ih razbija na njihovom terenu.
    (Djordje NS, 24. januar 2021 13:24)

    # Link komentara

  86. ... bolje da ga mrze nego da ga žale .... a sve što ga više mrze inat mu je sve veći ... a nedelja po nedelja prolazi ...????
    (S, 24. januar 2021 13:23)

    # Link komentara

  87. Novak ima srce,dobru dusu,voli i postuje ljude ,za sve drugo boli ga ona stvar ,,,,,,,,
    (Sil, 24. januar 2021 13:22)

    # Link komentara

  88. Ne vole ga je Đoković nije jedan od njih. Iz "elitnih" zemalja. Oni sve nas ostale smatraju manje vrijednima. I to je jedina istina. Nema to veze što je Srbin. Isto bi bilo i da je Rumun ili Nigerijac. Ba zapadu kad kažeš tenis svi pomisle na Federera i Nadala. Niko na Đokovića.
    (Che, 24. januar 2021 13:10)

    # Link komentara

  89. Zato što je šibicar.Kratko i jasno.
    (Bljerim, 24. januar 2021 12:56)

    Sa tim imenom si verovatno i ti...
    (Šou Biznis, 24. januar 2021 13:09)

    # Link komentara

  90. Sve je to velika zavera protiv Novaka zato što je Srbin!
    (Miloš, 24. januar 2021 13:08)

    # Link komentara

  91. Cekaj, zlom Australijancu nista ne verujemo i njegovo misljenje nije merodavno, zar ne, prijatelji stari?
    (Jumko, 24. januar 2021 12:56)

    Hvala Bogu, nismo prijatelji...
    (Šou Biznis, 24. januar 2021 13:06)

    # Link komentara

  92. I ovde mnogi vole da mrze Rodžera i Rafu pa se to predstavlja kao patriotizam. Uvrede na Rodžerov račun me ne iznenadjuju ali poslednjih dana sve je više uvreda i prema Rafi u komentarima ovde na vestima, počeli su da ga u komentarima nazivaju "smeće" izmedju ostalog. Ima ovde komentatora koji ne vole Novaka i to je njihovo pravo ali ga ne nazivaju tako. Njihovi negativni komentari upućeni su prvenstveno " nolomaniji" kako su nazvali jednu grupu Novakovih navijača i to se jasno vidi. Zar je Rafa " smeće " samo zato što je rekao " Rodžer je moj najveći rival "i objasnio to detaljnije? Zašto je smeće ako je najavio da će igrati u Roterdamu? A nije bio smeće kada je svojevremeno odustajao od turnira na kojima je mogao da stigne Novaka i tako mu zapravo omogućavao da završi godinu na prvom mestu, tada vam je bio super, nije bio ni mufljuz, ni licemer, ni smeće. Tada je bio gospodin, uvek iskren i ostali stereotipi koji se pišu kad neko kaže nešto pozitivno za Novaka ili mu se skloni sa puta. Ima jedna izreka, " rugao se lonac loncu a oba su crna ". Dakle, smeta kad strani mediji ne pišu pozitivno o Novaku ali zato nam je super kad se u našim medijima pojavljuju svakakvi tekstovi o njima a da ne pominjem pojedine komentare.
    (Dragana, 24. januar 2021 13:03)

    # Link komentara

  93. 1. Zato sto je toliko puta pobedio njihovog miljenika Federera i tako im unistio jednu celu deceniju tenisa.

    2. Zato sto mu PR cesto nije na nivou.

    3. Zato sto nije najbolji u kontrolisanju svojih emocija na terenu, pogotovu protiv igraca koji nisu top e.g. Carre?o Busta

    4. Zato sto je medijska propaganda koju prave vec 10+ godina proFedal novinari bolesna i tako ispiraju mozgove zapadnom svetu (kljuc!). Prosecan covek prati ono sto mu se servira, a prosecni teniski fan ne ulazi u dubinu toga sta je Djokovic stvarno hteo da kaze vec procita zlonamerni naslov iskompleksiranog Fedtard novinara.


    Eto, ove 4 stavke su razlog i to se nikada nece promeniti, a Novak mora da se izdigne iznad toga i osvoji jos GS kako bi ostao najbolji u istoriji i pored svega sto mu rade.
    (Esp, 24. januar 2021 13:02)

    # Link komentara

  94. Voleli su ga i bio im je gotivan na pocetku karijere, kad ih je zabavljao imitacijama i gubio redovno od Rafe i Rodzera. Kad je prestao sa imitacijama i poceo redovno da pobedjuje tu dvojicu, pa se jos umesao u trku za najboljeg ikad- e, tad su krenuli pritisci i saplitanja ka Novaku...pametnom dovoljno.
    (sustina stvari, 24. januar 2021 12:58)

    # Link komentara

  95. Ne znam mozda je i do njega:)
    (Djape, 24. januar 2021 12:57)

    # Link komentara

  96. Zato što je šibicar.Kratko i jasno.
    (Bljerim, 24. januar 2021 12:56)

    # Link komentara

  97. Cekaj, zlom Australijancu nista ne verujemo i njegovo misljenje nije merodavno, zar ne, prijatelji stari?
    (Jumko, 24. januar 2021 12:56)

    # Link komentara

  98. Niko nikada mu nije nudio UK pasos, dosta sa tim glupostima koje izmislja Srdjan Djokovic na pinku i hepiju.
    (Srdjan, 24. januar 2021 12:44)

    Nije tačno.
    (R, 24. januar 2021 12:55)

    # Link komentara

  99. Pitanje je ko ga uopšte i zbog čega voli ? Najviše ga vole rezidenti Monaka jer se od poreza koji tamo redovno plaća grade škole,bolnice,saobraćajnice,uvodi besplatan internet...Nasuprot tome,najmanje ga vole istinski ljubitelji tenisa koji još uvek smatraju da je to "beli sport" a ne šibicirska zanimacija.
    (Ditmar Šćekić, 24. januar 2021 12:54)

    # Link komentara

  100. Zato što je sa istoka Evrope. Da je npr. Englez ni kraljica mu ne bi bila ravna. Napada ga Kyrgios - čovjek koji je 45 na ATP listi??? Osvojio 6 turnira u karijeri (toliko Nole osvoji svake godine do Vaskrsa). Kako da takav teniser skrene pažnju na sebe i izliječi svoje komplekse nego da napada najboljeg koji, na njegovu sreću, nije Španac, Amer ili Australijanac. JADNO!
    (Mariborcan1970, 24. januar 2021 12:53)

    # Link komentara

  101. Kako neko vec rece, zato sto je prvi dosao Federer, pa onda sigurno 3-4 godine pre Djokovica Nadal (iako je samo godinu stariji, mnogo ranije je poceo da igra na top nivou), tako da su pokupili dobar deo navijackog tela. Sledeca stvar sto se mnogo trudi da bude voljen i onda radi stvari koje deluju vestacki i isforsirano, jer mu je neko rekao da to treba da radi. Slanje srca kao glavni primer toga. Izbija bes i ljutnja iz tebe tokom meca, gledas protivnika i publiku kao da bi ih pobio i onda saljes srca. Pateticno to deluje neretko. Nisam siguran, ali mislim da ne salje nikad srca kad izgubi. I to salje neku poruku.
    Ja ga licno volim, nas je, ali objektivno apsolutno razumem zasto je pobrao toliko antipatija globalno. I da, mislim da ce do kraja karijere biti GOAT i po broku nedelja i GS i H2H protiv najbitnijih protivnika.
    (Filip, 24. januar 2021 12:52)

    # Link komentara

  102. Ah, kakav oštar i dubok članak... (Uz pominjanje onog "obaranja" sudije vraćanjem loptice, ah...)
    (Đorđe, 24. januar 2021 12:52)

    # Link komentara

  103. Sve zavisi na koga mislite... Stranci ga ne vole jer Navijaju za Federera ili Nadala, a ovi "srbi" jer su ljubomorni i jer ne znaju da pohvale tudj uspeh nego je uvek izbor "nek komsiji crkne krava"
    (Šou Biznis, 24. januar 2021 12:51)

    # Link komentara

  104. Zato sto je najbolji i jer im je nabio komplex za vremena sva.
    (Mare, 24. januar 2021 12:50)

    # Link komentara

  105. Ne, ništa ne razumete. Prosečan čovek zapadnog - nikad komunističkog sveta, ima kompleks superiornosti nad svakim istočnoevropljaninom. To im je usadjeno u glavu, i 99% njih toga nije ni svesno. Ekonomski (ne)uspeh istočne Evrope samo ih opravdava u tom stavu. Ne razmišljaju oni o tome da je istočna Evropa morala da se bori sa raznim osvajačima (uključujući i komunističke) dok je zapadna uživala u blagodetima renesanse, a zatim i modernog kapitalizma. I sada, tu se pojavljuje on, da potencijalno bude bolji u jednom tradicionalno gospodskom sportu od njihovih zapadnoevropskih pulena. To je za većinu ljudi prosečnog mozga, neoprostivo na podsvesnom nivou. Potrebno je biti izuzetno načitan, svestran, pametan, i mudar da bi na zapadu prepoznali taj kompleks i borili se protiv njega. Meni je samo žao što Novak sam ne prepoznaje to i ne govori javno o tome, jer bi na neki način pomogao mnogima samim pokretanjem diskusije. Ali obrazac je isti - Lendl, Kafeljnijov, Safin, Navratilova - sve sjajni šampioni iz istočne Evrope, i svi nevoljeni od strane zapadnog sveta.
    (Los Angeles, 24. januar 2021 12:47)

    # Link komentara

  106. @ Sale
    Niko nikada mu nije nudio UK pasos, dosta sa tim glupostima koje izmislja Srdjan Djokovic na pinku i hepiju.
    (Srdjan, 24. januar 2021 12:44)

    # Link komentara

  107. Nikad on neće biti GOAT u očima zapada.. Krenuće ove stvari tipa Federer 18. puta proglašen za omiljenog igrača i takve nebuloze. Ali rezultati će biti mjerilo. A tu će Novak na kraju, biti najbolji.
    (Majstor sa mora, 24. januar 2021 12:43)

    # Link komentara

  108. I Nole se ponaša čudno. Pa šta ljudi da misle o njemu kada okreće ledja ATP i pravi paralelnu organizaciju a sve su mu dali? Tek pred kraj igračke karijere pokreće pitanje o nagradnim fondovima i u toj ideji ga ne podržava niko od igrača...u jedan elitistički sport uvodi komunizam.
    Pogledajte šta on čita jednog Deretića, deca mu vegani, Pepe Imaz terapeut, joga, meditacija više pravoslavni krst ne nosi.
    (marko, 24. januar 2021 12:43)

    # Link komentara

  109. Narocito zapadni svet veoma iritira Djokovic, jer dolazi iz male neugledne, medijski satanizovane drzavice zbog ratova devedesetih. Oni ne mogu da svare da pripadnik tog naroda pobedjuje i cesto dominira nad adutima drzava poput Svajcarske, Engleske, Spanije, Nemacke...i to zapadnjaci nisu nikada prihvatili, niti ce. Za njih je Srbija neki istocnoevropski post komunisticki vilajet, i takva percepcija ce dugo trajati. A jos vise ih nervira to sto Djokovic ima ambicije da menja i poboljsava odedjene stvari u tenisu van terena. Time samo jos vise pojacava pritiske i animozitete na sebe..
    (vetarpromene, 24. januar 2021 12:39)

    # Link komentara

  110. Zato što nije njihov...
    (Kobayashi Maru, 24. januar 2021 12:39)

    # Link komentara

  111. E to i jeste razlog, što postoji realna šansa da prestigne Nadala i Federera po broju GS titula. Zato ga i miniraju na svakom koraku. Po svim ostalim parametrima je najbolji. Mastersi, svi mastersi, sva 4 gs u istom trenutku, h2h, broj nedelja na prvom mestu.. e još se hvataju za GS titule, kad ih tu prestigne, mogu samo da ga mrze i ceo vek da spominju da je najbolji u istoriji, a to im ne odgovara, da neki Novak iz istočne Evrope, pa još sa Balkana, pa još iz Srbije, bude najbolji ikad u tom njihovom sportu za bogate!!!
    (Spale, 24. januar 2021 12:38)

    # Link komentara

  112. Mogu da mu pljunu pod prozor a za to imaju šansu dok je u karantinu u Australiji.
    (miki, 24. januar 2021 12:38)

    # Link komentara

  113. Ne bi tako pisali o njemu da je na pocetku karijere prihvatio pasos UK.
    (Sale, 24. januar 2021 12:38)

    # Link komentara

  114. Zato ću ove godine da se nažderem leba jer neće Nolo nikoga pobediti.
    (Djido, 24. januar 2021 12:37)

    # Link komentara

  115. Iz zavisti naravno. Ali uzalud im trud :-)

    Uskoro pada glavni rekord ...
    (Rocky, 24. januar 2021 12:37)

    # Link komentara

  116. Zato što su licemeri. Ne kažem da treba i mogu svi da ga vole, ali tendenciozno i maliciozno pisati o njemu za sve što uradi ili iznese mišljenje je stvarno licemerno. Gde je ta zapadna demokratija i pravo na mišljenje? Pitam se, da li bi ti što ga osuđuju mogli da se pogledaju u ogledalo i kažu "mi smo savršeni i nepogrešivi"?
    (Hmm, 24. januar 2021 12:36)

    # Link komentara

  117. @ jumko, loznica, kaiser? bas bih voleo da procitam zasto mrze Djokovica...
    (0o0, 24. januar 2021 12:34)

    # Link komentara

  118. ne mrzim ga....al je naaaaporaaan..
    (dejan, 24. januar 2021 12:34)

    # Link komentara

  119. Zato što je najveći.
    (Frank Underwood, 24. januar 2021 12:33)

    # Link komentara

  120. Zato sto se pravi pametan a nije, i svuda se mesa.
    (Kaiser Roger, 24. januar 2021 12:33)

    # Link komentara

  121. Nikada ružnu reč o Novaku!
    (Djido, 24. januar 2021 12:32)

    # Link komentara

  122. 70% teniskog sveta je pre dolaska Djokovica na tron bila opredeljena za Federera i Nadala (više Fed) i posle toga Djokovicu je ostalo nesto od tih 30%, s tim sto ovih 70% ugrožava jer može da im preuzme istoriju... i to je to. Ostalo samo tripujemo da ima neka zavera svetska protiv njega...
    (Serpiko, 24. januar 2021 12:31)

    # Link komentara

  123. Više volim da Novak pobeđuje nego leba da jedem!
    (Djido, 24. januar 2021 12:31)

    # Link komentara

  124. 1.Zato sto je Srbin
    2.Pobedjivao je ,,ufilcanog,, Svajcarca.
    3.Na pragu je da postavi nove rekorde.
    4.Zato sto uvek pomene ,,odakle dolazi,,
    (humanista, 24. januar 2021 12:31)

    # Link komentara

  125. Zato sto znaju da je on jedina pretnja da postane najbolji teniser ikada po broju GS i uopšte.
    (Delija, 24. januar 2021 12:28)

    # Link komentara

  126. Kako to mislite zasto?! Zato sto je ubedljivo najbolji,dolazi sa njima omrazenog i potcenjenog istoka,a ne mogu mu nista.
    (dr. Roddick, 24. januar 2021 12:27)

    # Link komentara