1. Čendler ima strašne overhendove i Huker nije smeo da dozvoli da ga ovaj lovi po kavezu, pumpa šaku i pogodi ga tako čisto. Prilično loše pripremljena taktika, morao je od početka da ga drži na distanci direktima i zadnjim krošeima. Poarje ima najbolje ruke u UFC-u i niko ne može da ga nadboksa u toj kategoriji, pa ni Konor, jedino što sada ima smisla za Dastina je borba za interim titulu sa Oliveirom.
    (BobanKo, 26. januar 2021 12:36)

    # Link komentara

  2. VOSAK, 24. januar 2021 15:39) gde iscupa fedora lik ima vise poraza no pobeda u ufcu
    (srdjan nedeljkovic nedelja, 24. januar 2021 20:19)

    # Link komentara

  3. @bata kale
    Previdjas da mu je noga bila gotova koliko ga je P udarao. Cuje se dok Mc sedi kako kaze calf - list. Mozda ga i nije jako potkacio (mada se tu ne slazem sa tobom), ali i da je znao gde je, tesko bi se vratio. Mislim da je prekid bio skroz na mestu, po tvom komentaru mi se cini da se ne slazes sa sudijskim prekidom.
    (Max, 24. januar 2021 19:40)

    # Link komentara

  4. konoru je habib ubio samopouzdanje..ne talasa vise toliko i hoce da bude voljen od strane svih a to jednostavno nije on.
    setite se konora pre habiba i konora sad,soumen koji je tukao,sad je dzentlmen kojeg svi tuku.
    jos jedna stvar,konor je uzeo 5m a dastin 1m bez bonusa..
    (beny hill, 24. januar 2021 13:35)

    Ne bih se slozio, Konor se vec penzionisao, uzeo je vec gomilu love i sad je opet uzeo dobru lovu, ima brdo love, porodicu, uziva sa decom, okrenuli su mu se prioriteti, odavno se on povukao, sad je samo dosao da uzme pare, jednom kad osetis lovu, to je to, naviko na lagodni zivot, nije hteo vise da se zeza sa treninzima i borbama, jednostavno je omeksao i izgubio fokus i zelju, sad ima love, nema razloga da grize... dakle ne mislim da je izgubio samopouzdanje, vec je osetio lagodan nacin zivota.
    (2CRAZY, 24. januar 2021 17:06)

    # Link komentara

  5. Lepa vest me dočeka danas...MekLajavac dobio po njušci.Rečima gosp.Palme :" Batine za sve pare za gospodina". U toj kategoriji Goathije će ih sve očistiti...Jeste izgubio od "Šubare",ali mu ostali nisu ni do kolena...Nekima poraz znači početak kraja (Mek Lajavi), a nekima je poraz motivacija da postanu bolji.Mislim da ja Goathije u ovoj drugoj grupi...
    (Čeki opinionista del cazzo, 24. januar 2021 14:08)

    Ko je Goatije? Takvog borca nema u lakoj kategoriji. Ako mislite na Džastina Getće-a(Justin Gaethje) on je 2018 godine izgubio tehničkim nokautom upravo od Poirijea u četvrtoj rundi. Getće jeste odličan borac, trenutno je po rangu 2. ili 3., ali on ima samo 8 borbi u UFC-u, (5-3 mu je skor). Poirije ima skor 19-5, Oliveira 18-8 itd., a Nurmagomedov ima skor 13-0 u UFC-u (29-0 ukupno u profesionalnoj karijeri). Mekgregorov skor u UFC-u je sada 13-3 i izgubio je samo od Nurmagomedova, Diaza i sada Poirijea. U ovoj kategoriji medju prvih desetak rangiranih nema favorita. To su sve vrhunski borci i jedan trenutak odlučuje.
    (Toronto, 24. januar 2021 17:02)

    # Link komentara

  6. MekGregor je poslednjih godina obicni cirkusant, a ne borac.
    (nemanja, 24. januar 2021 16:39)

    # Link komentara

  7. Koja je frljoka mekgregor... Obicni sarlatan
    (johnny, 24. januar 2021 16:22)

    # Link komentara

  8. Lepa vest me dočeka danas...MekLajavac dobio po njušci.Rečima gosp.Palme :" Batine za sve pare za gospodina". U toj kategoriji Goathije će ih sve očistiti...Jeste izgubio od "Šubare",ali mu ostali nisu ni do kolena...Nekima poraz znači početak kraja (Mek Lajavi), a nekima je poraz motivacija da postanu bolji.Mislim da ja Goathije u ovoj drugoj grupi...
    (Čeki opinionista del cazzo, 24. januar 2021 14:08) # Link komentara


    Baš si ti Goathije.
    (Justin Gaethje, 24. januar 2021 15:44)

    # Link komentara

  9. Ma Konor je kao što sam davno pričao najprecenjeniji MMA borac ikada.
    GSP, Fedor, Silva, Džons su GOAT i legende.
    Ima čovek staklenu bradu i mnogo mana po pitanju odbrane.
    (VOSAK, 24. januar 2021 15:39)

    # Link komentara

  10. Jedino sto bi bilo fer je da se buduci vlasnik pojasa odluci borbom izmedju Poirier-a i pobednika potencijalnog meca Gaethe-a i Oliveire, naravno, ako se Khabib ne bude vracao. Oliveira se dosta potcenjuje a u najboljoj je formi od svih izazivaca sto je pokazao i protiv Tonija Fergusona, zasluzuje mec koji bi ga pretvorio u prvog izazivaca definitivno! Chandler je takodje jedan od mogucih izazivaca ali bi bilo prerano posle samo jedne borbe dati mu sansu za pojas pored svih nabrojanih momaka koji se vec dugo bore za sansu. Naravno, opet sve zavisi od najboljeg u ovoj kategoriji, Khabiba Nurmagomedova! Pozdrav za sve prave fanove UFC-a!
    (bogotac, 24. januar 2021 15:04)

    # Link komentara

  11. UFC je takva smorčina da je to strašno. Udaranje protivnika u knockdownu je budalaština. Kako nezanimljivo i nesportski način borbe....
    (Dex, 24. januar 2021 13:09)
    Tako je. Ti možeš prethodno da izdominiraš u većem delu borbe, dovoljan je samo trenutak nepažnje, ne mora to da bude knock down udarac, već npr samo gubitak ravnoteže prilikom eskivaže, padaš, protivnik je na tebi i udara te dok sudija ne prekine meč. Pitanje je šta bi bilo u sinoćnjoj borbi, jer ono nije bio toliko jak udarac, da Konor (kada je pao i da je ustao) ne bi znao gde je u nastavku borbe.
    (bata kale, 24. januar 2021 15:03)

    # Link komentara

  12. Znaci Nurgamamamedov opet ide u visemesecnu penziju dok ne stigne izazov od Velje Raznatovica, lol brate mili.
    (Will Mosley, 24. januar 2021 14:59)

    # Link komentara

  13. @ Dex
    Na koji nacin su ovakve borbe sou program i koje su to uopste borbe u Americi sou program. Ti ne znas sta pricas
    (Milan, 24. januar 2021 14:14)

    # Link komentara

  14. Lepa vest me dočeka danas...MekLajavac dobio po njušci.Rečima gosp.Palme :" Batine za sve pare za gospodina". U toj kategoriji Goathije će ih sve očistiti...Jeste izgubio od "Šubare",ali mu ostali nisu ni do kolena...Nekima poraz znači početak kraja (Mek Lajavi), a nekima je poraz motivacija da postanu bolji.Mislim da ja Goathije u ovoj drugoj grupi...
    (Čeki opinionista del cazzo, 24. januar 2021 14:08)

    # Link komentara

  15. ""Mladost može da izdrži i da uzvrati .
    (VUK, 24. januar 2021 13:35)""

    Najviše trolova u vestima o borilačkim sportovima. Poirije je mlađi samo godinu dana od Mekgregora.
    (marko, 24. januar 2021 13:58)

    # Link komentara

  16. Uglavnom Belator borci ne prolaze dobro u UFCu, al Chendler je dokazao da ima jako veliki IQ. Borci kao sto je Huker bas ne leze borcima kao sto je Chendler, al kako je namestao taj krose na pocetku prelepo. Sve u telo dok ovaj nije spustio gard
    (ubso, 24. januar 2021 13:53)

    # Link komentara

  17. uveli doping kontrolu i prc...
    (kontejnere prazne guram, 24. januar 2021 13:46)

    # Link komentara

  18. UFC je takva smorčina da je to strašno. Udaranje protivnika u knockdownu je budalaština. Kako nezanimljivo i nesportski način borbe. Zanimljiviji jer hype pre borbe nego samo borbe. klasičan američki šou program. Boks je bar 20 puta bolji i zanimljiviji sport. Ovo je bukvalno za široke narodne mase da se vesele.
    (Dex, 24. januar 2021 13:09)

    MMA ume da izgleda brutalno, boks je neuporedivo brutalniji sport. U boksu čovek koji doživi nokdaun dobija 10 sekundi da ustane, da bi ponovo dobijao udarce u glavu. Često i nekoliko puta u toku meča. U MMA postoji milion načina da se dobije meč i glava nije fokus protivničkih udaraca kao u boksu. A da je jedno ili drugo po svačijem ukusu, naravno da nije.
    (Mojo, 24. januar 2021 13:38)

    # Link komentara

  19. konoru je habib ubio samopouzdanje..ne talasa vise toliko i hoce da bude voljen od strane svih a to jednostavno nije on.
    setite se konora pre habiba i konora sad,soumen koji je tukao,sad je dzentlmen kojeg svi tuku.
    jos jedna stvar,konor je uzeo 5m a dastin 1m bez bonusa..
    (beny hill, 24. januar 2021 13:35)

    # Link komentara

  20. Istukao ga dečko ! Izdržao dva tri jaka udarca Conora, ali prednost koji je ostvario divnim levim krošeom je iskoristio i fantastičnim direktima dobio meč. Brutalan desni direkt kojim je oborio , razbio i pustio krv Conoru. Mladost može da izdrži i da uzvrati .
    (VUK, 24. januar 2021 13:35)

    # Link komentara

  21. Reči Mirka Filipoviča Mcgegor je dobar borac ali ni blizu koliko se ga kiti.
    (slaviša šmigič, 24. januar 2021 13:34)

    # Link komentara

  22. Ovu kategoriju nepratim više jer se sve isplanira unapred kao u holivudskim filmovima poslednja zanimljiva i prava borba je vidjena izmedju Kabiba i ovog irca Mcgregora sve ostalo je na nivou pete lige dogovor režija i uzimanje love a gledaoci,ko gledaoci naivni veruju svbemu što vide.Mirko Filipovič Mcgregoj je odličan borac ali ni blizu koliko se ga kiti pametnome dosta.
    (slaviša šmigič, 24. januar 2021 13:30)

    # Link komentara

  23. Ispade Konorova najbolja borba da je bila protiv Habiba.
    (BRE!, 24. januar 2021 13:26)

    # Link komentara

  24. Gledao sam kionferencuiju i čudio se Mcgregoru delovalo kao da se vole i žele leši u krevet jedan drugome svakome je jasno,da je ovo igra organizatora kako bi zaradili što više novca sve u stili Hilivooda tu kategoriju posle meča največe 2.zvezde nepratim više odgledam video kako sde sve završilo inače me neinteresuje nekad su se borci borili i poštovali sport kojim se bave danas je sve unapred dobro izrežirano,da isprati naivna publika.
    (slaviša šmigič, 24. januar 2021 13:25)

    # Link komentara

  25. To su ti udarci u nogu koji su odlucili sve, lepo primeceno. Kad smo kod toga, nisam ni primetio da je Huker skinuo rukavice. Stefan Nikolic sve lepo rekao, juce sam bas napisao moj omiljeni MMA kolumnista
    (Armada, 24. januar 2021 13:12)

    # Link komentara

  26. UFC je takva smorčina da je to strašno. Udaranje protivnika u knockdownu je budalaština. Kako nezanimljivo i nesportski način borbe. Zanimljiviji jer hype pre borbe nego samo borbe. klasičan američki šou program. Boks je bar 20 puta bolji i zanimljiviji sport. Ovo je bukvalno za široke narodne mase da se vesele.
    (Dex, 24. januar 2021 13:09)

    # Link komentara

  27. Ala je pao Konor. Tanka je linija od vrha do dna.
    (Neca, 24. januar 2021 13:08)

    # Link komentara