Habib kritikovao Konora

Habib Nurmagomedov kritikovao je Konora Mekgregora nakon poraza od Dastina Poirijea.

SN Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. @Jovance

    Poznavaoče prilika, sad lepo odeš na vest: Dijamantski sjaj i "skriveno" povlačenje, i pročitaš da je promenio sparing partnere.

    @Pilot

    Zašto odmah tako agresivno, "lupetam za Stošića"? Jedan komentar nisi u stanju da protumačiš, a to što si ti napisao, i ja sam, samo skraćenije. Pogledaj opet snimak do kraja, pa ćeš čuti šta mu sve zamera, jeste rekao je da nije loše da malo promeni kamp, ali ipak, Filipović na kraju zaključuje:
    "Šta mu je falilo kod mene, to je najbolji kamp u Evropi za teškaše, tu su Delija, Satoši, Drviš itd."

    Jednostavno, pogledaj snimak.
    (marko, 24. januar 2021 13:29)

    # Link komentara

  2. Habib je apsolutno u pravu, i u njegovom komentaru nema trunke zle namere i podsmeha prema Konoru. Dosta realan komentar iz koga bi Mekgregor mogao da izvuče pouke.
    Slično je izjavio veliki Mirko Filipović o našem Stošiću, nešto u fazonu nije mu se obratio i pitao za savet, a pre toga trenirao kod njega u ZG.
    (marko, 24. januar 2021 10:41)

    Au kako lupetas za Stosica, Mirko je zamerio Stosicu samo sto mu nije javio da menja tim, ali je podrzao Darka i rekao da borci treba da menjaju timove (kvalitetne) jer ne postoji tim u kojem mozes nauciti sve vestine najbolje, jer svaki tim radi sve ali je uglavnom specijalizovan za jednu vestinu, u neko timu ces dobiti vrhunski trening za dziu dzicu, u nekom za kondiciju, u nekom sambu, u nekom udaracke tehnike i bas zbog toga borci treba da menjaju kampove i da uce od vrhunskih strucnjaka za oblasti koje zele poboljsati. Kod Konora je problem sto je uzeo losiji kamp od onog koji je imao ranije i na to je mislio Habib...
    (Pilot, 24. januar 2021 12:53)

    # Link komentara

  3. Khabib je verovatno mislio, na scene iz Embeded serijala, gde se Konor rve sa sinom koji ima 3 godine... Pa kao, to nije ozbiljno, i tako se ne sprema za UFC borbu...
    (Pedja J7, 24. januar 2021 12:08)

    # Link komentara

  4. Ovaj meč mi delovao kao,da je sve izrežirano unapred stvarno šta ovaj irac pravi od sebe ponaša se poput klovna u nekom cirkusu.Ova kategorijas posle velike i šampionske borbe izmedju tada najboljih boraca Habiba i Mcgregora je postala tragično smešna i spustila sebi kvalitet i niovo iz prve u petu ligu po kvalitetu borbi.Ova kategorija me iskreno neinteresuje više niti gledfam borbe odgledam snimak nokavta ili završetka i to je to.
    (slaviša šmigič, 24. januar 2021 11:39)

    # Link komentara

  5. Eto koliko se prati ovde pisu kao Habib u pravu a nidje veze s vezom. Konor nikada nije menjao tim, treneri i sve ostalo mu je isto otkad je pocinjao. Sparing partnere niko nema konstantno iste vec zavisi od borbe i stila protivnika tako da pojma nemam na sta Habib misli.

    A ta fascinacija Habibom i kao on je neki dobrica i moralan covek..to je smesna prica. Irac je teski gmizavac nema tu price ali nije ni ovaj nista bolji.

    Prica on na sva usta da se ne sme o naciji, religiji itd...a onda kaze Konoru gde je vama Ircima jezik, sto ste prihvatili engleski kao poslusni robovi? Ili kad je rekao Fergusonu da nije pravi Meksikanac a njemu oba roditelja Meksikanci. Lik je isto teski prljavac i licemer, Dastin je gospodin i pravi primer i predstavnik ovog sporta. Momak skroz na mestu. Bas bih voleo da osvoji titulu, niko nije zasluzio vise od njega.
    (Jovance, 24. januar 2021 11:39)

    # Link komentara

  6. Habib je apsolutno u pravu, i u njegovom komentaru nema trunke zle namere i podsmeha prema Konoru. Dosta realan komentar iz koga bi Mekgregor mogao da izvuče pouke.
    Slično je izjavio veliki Mirko Filipović o našem Stošiću, nešto u fazonu nije mu se obratio i pitao za savet, a pre toga trenirao kod njega u ZG.
    (marko, 24. januar 2021 10:41)

    # Link komentara

  7. Potpuno u pravu.
    (iceman, 24. januar 2021 10:36)

    # Link komentara

  8. Ovde je Habib doživeo deflaciju svoje vrednosti...
    (Mediocritical, 24. januar 2021 10:33)

    # Link komentara