1. (Gabrijel Omar) Nisam rekao da ne grese, nego da najcesce njihovi igraci igraju po 5-7 godina, mozes slobodno da ides na Transfer Marketu i da proveris po koliko godina su MU igraci koji trenutno ne igraju ... Svakako u ono lutanje od Sera do pre Solskera bilo je niza gluposti i lutanja ... Svaki prethodni trener je doveo nekog svog i to su ti ... Ali je ovo je sada DNK-a Junajteda, uvek imati oslonac ekipe u igracima koji su ponikli ili su vise od pet godina u MU. Danas vise od 5 godina u MU su: Rasford, Martial, Greenwood, Pogba, Luk Show, Baili, ili Mata 7g, ili De Hea 11 g, a 4g Matic, Fred, Lindelof, itd.... Veoma je to vazno za ekipu!
    (Zdravko, 20. januar 2021 21:18)

    # Link komentara

  2. Pa, ne bih se slozio da je bas takva transfer politika..ima Utd u zadnjih 7-8 godina epskih promasaja i glupsti. Od ishitrenih kupovina, panicnih kupovina, promovisanja svojih losih klinaca umesto dovoljenja dobrih sa strane na tim pozicijama. Falkao, Svajnstajger, Di Marija, Snajderlin, Mhitarijan, Kagava, Blind, Depaj, Lindelof, Igalo.. i epska glupost - Sancez! Forsiranje Januzaja, Lingarda i slicnih mladih Engleza..prekupi a ne tako impresivnog ucinka - Lukaku i Pogba...Evo, Solskjer mora da objasni kakve kvalitete ima Mekgvajer ili Danijel Dzejms? Realno, pogodili su sa Brunom, istrpeli ispravno Rasforda i Grinvuda, Kavani je ok ali nije bio neophodan...o kojoj viziji mi pricamo??
    (Gabrijel Omar, 20. januar 2021 16:22)

    # Link komentara

  3. Ole, ostani!
    (ynwa, 20. januar 2021 16:22)

    # Link komentara

  4. To je vrednost Junajteda ... Uvek razmisljaju dugorocno i maltene da nemaju promasene kupovine koje su ih prodali posle godinu dve...Ako iskljucimo Di Mariju i jos par klinaca koja su kupila na 18 a nisu se naigrala i otisla posle par godina...Uvek igraci u Junajtedu ostaju po minimum 4 a najcesce po 5-7 godina.
    (Zdravko, 20. januar 2021 15:57)

    # Link komentara

  5. Pa bolje da su ostavili Murinja da 3-4 godine pravi šampionski tim.
    (stefkw, 20. januar 2021 15:32)

    # Link komentara