1. Svi su zaradili milione zbog Duleta. Voleli bi i vi da imate nekog kao što je bio Dule, sve ove pobrojani igrace ali ste mali i mizeran klub i dok postoji sveta i veka nećete biti kao Partizan!
  (Cinjenice, 20. januar 2021 22:15)

  Чињеницо, нико није спорио да је у партизану играла гомила добрих играча. Нико не спори да сте имали сјајне резултате. Ти наравно одговараш на мој коментар, али не на оно што сам ја написао. Новац који је Вујанић зарадио није каријера. Вујанић је имао Теову луцидност, не знам да ли га се уопште сећаш. Он САМ је носио Црвену Звезду, замисли без повреда. После Партизана, сваке године је био ван строја по пола сезоне. Систем Дудула био је јак физички рад до отказа, на тренингу и на утакмици. Неки су преживели, неки нису. Суштина је да чим је Дудулету неко отказао, он је добијао замену одакле је хтео, и како је хтео. Дудуле је гомилао играче. Пековић је дошао против своје воље, за паре које није могао да добије нигде, Мишко је донео бланко уговор, да упише цифру.

  А то кога је Дудуле уништио види се сад. Звезда је ту где је а Дудуле тамо где је. Тај покушај га је скупо коштао....

  Иначе, злопамтило је дотрчало код нас, али се није дуго задржао, дошао је код нас из мржње према вама, и побегао чим му је постало јасно да ми немамо тај крвоследнички став....

  Ви сте мали, локални, обскурни клубић (ви мислите да је израз авангардни, али није, израз је обскурни) који је имао среће и подршку једно време...не више
  (Алекса, 21. januar 2021 16:03)

  # Link komentara

 2. Imamo onu najvazaniju titulu 92-e, kup sampiona koja razdvaja vecno nas i vas. Plus broj vrhunskih igraca i trenera. Pa samo su Sasa Djordjevic i Obradovic veci ne samo od vase KK c.Zvezda vec od celokupnog SD C.Zvezda!
  (cinjenice, 21. januar 2021 10:25)

  Чињеница је да теби историја почиње 1992. и завршава се 1992.
  Чињеница је да имаш амнезију на све пре 1992. и ружичасте наочаре за све после 1992.
  Чињеница је да патиш....
  (Алекса, 21. januar 2021 15:48)

  # Link komentara

 3. Imamo onu najvazaniju titulu 92-e, kup sampiona koja razdvaja vecno nas i vas. Plus broj vrhunskih igraca i trenera. Pa samo su Sasa Djordjevic i Obradovic veci ne samo od vase KK c.Zvezda vec od celokupnog SD C.Zvezda!
  (cinjenice, 21. januar 2021 10:25)

  # Link komentara

 4. (Cinjenice)

  Pristalice sekte KK Gigantska gromadna instalacija priznaju samo onaj period vremena kada je njima bilo dobro. Sve ostalo je otimačina, krađa, nepravda. Od 1976. počinje svet. Dotle nije bilo ničega, kao ni posle 2013.

  Ipak istine radi, i radi ostalih forumaša napomenuću samo najkraćim crtama:

  ULEB rang lista klubova na dan 12.2020. je:
  18 Crvena zvezda 108
  23 Budućnost 82
  27 Partizan 67

  Broj titula prvaka SFRJ
  1. Crvena zvezda 12
  2. Olimpija 6
  3. Jugoplastika 6
  4. Zadar 6
  5. Partizan 5

  Broj titula prvaka SRJ
  Partizan 6
  Crvena zvezda 3

  Broj titula prvaka SCG
  Partizan 3
  Crvena zvezda 0

  Broj titula prvaka ABA
  Partizan 6
  Crvena zvezda 4

  Broju titula prvaka SRS:
  Partizan 8
  Crvena zvezda 5

  Ukupan broj titula prvaka regiona (SFRJ+SRJ+SCG+ABA):
  Partizan 19
  Crvena zvezda 19

  Ukupan broj titula prvaka države (SFRJ+SRJ+SCG+SRS):
  Partizan 21
  Crvena zvezda 20

  Ako CZ ove sezone osvoji ABU i KLS će biti i po broju titula ispred KKP.

  Nepobitna činjenica je da je KK Crvena Zvezda sa Radomirom Šaperom, Aeksandrom Nikolićem i Borom Stankovićem (koji su sada svi u kući slavnih FIBE) uvela košarku u Srbiju i Yugoslaviju te da je od nje sve počelo. Do pojave KKP (1976) Yugoslavija je već imala status košarkaške velesile sa 1 zlatom i 3 srebra sa SP, 2 zlata, 4 srebra i 1 bronzom sa EP i 2 srebra sa OI.
  Toliko o instalaciji i oko toga čija je i šta je košarka. A sektaši ne moraju ovo da čitaju. Njih ionako činjenice ne zanimaju.
  (SrbEUin, 20. januar 2021 23:41)

  # Link komentara

 5. Strasno kakve gluposti i laži pišu navijači malog i mizernog kluba bez istorije, rezultata, legendi, ma bez ičega pozitivnog od kad postoje sem Ducija Simonovica. Kažu Dule uništio Vujanica. Jeste uništio ali vas kao navijace i Zvezdu koja više ne postoji. Vujanic je iz Partizana otišao u Fortitudo gde je bio najbolji strelac evrolige i zaradio milione kada je otisao iz Partizana. Pekovic isto, Perovic, Krstic, Lovernj, Maric, Bo, Veseli, Bertans, Bogdanovic, Milutinov... Svi su zaradili milione zbog Duleta. Voleli bi i vi da imate nekog kao što je bio Dule, sve ove pobrojani igrace ali ste mali i mizeran klub i dok postoji sveta i veka nećete biti kao Partizan!
  (Cinjenice, 20. januar 2021 22:15)

  # Link komentara

 6. Aleksa@. Izvini druze, pogresno sam na tebe adresirao odgovor, naravno da se slazem sa tvojim komentarom.
  (decki preseljeni, 20. januar 2021 22:13)

  # Link komentara

 7. Dok postoji sveta i veka necete biti kao Partizan, Bosna i Split!
  (Realno, 20. januar 2021 12:37)

  Tim rezonom ASK Riga ce zauvek biti nedostizni gigant za KK Partizan, apsolutno nedostizni visestruki prvak Evrope!
  (One night in May, 20. januar 2021 20:37)

  # Link komentara

 8. (Aleksa, 20. januar 2021 14:50)

  Ja se slažem sa tobom, ali je činjenica da su pored svega toga imali OGROMNE BUDŽETE. Pa Milutinov ih je tužio za 275 hiljada evra. Igrač od 18 godina, alo.
  (NoName, 20. januar 2021 16:11)

  # Link komentara

 9. Читам коментаре навијача Партизана и све време причају у плусквамперфекту - давно прошлом времену. Те ми смо ово, а ви сте оно, а ми смо имали, а ви сте имали, а ми смо били, а ви нисте, ми година толико, ви тек оволико и тако шамарају неке небулозе и глупости до бесвести. Чему рођаци??? Не разумем! Партизан је јуче играо са неким индијанцима и пукао од њих. Чему прича о томе шта је било прошлог века, кога то уопште занима? Од старе славе се не живи, можда вам то нико није јавио. И Раднички с Црвеног Крста је некада био великан, па је данас маргиналан клуб. Освестите се. Читам да сте с мало пара стигли на Ф4, јел да? Ево, изволите, поновите то. Шта кажеш, не можете да стигнете до Ел? Па, како не можете када сте ви клуб који деценијама прави НБА играче, светске великане, феномене, чувена школа итд итд. Па, где су вам сад та деца? Још се нису родила или шта? Зашто је стала сад та школа која је радила 100 година уназад? Нисам чуо, шта кажеш - не долазе више талентована деца у Партизан? А, што? Шта им је? Нису ваљда сишла с ума кад неће у Партизан? Не чујем, мораш гласније то мало - "не морају више да долазе", јел то кажеш? Аха, значи у томе је ствар? Више не морају да долазе у Партизан? Видиш комшија како се ствари окрену кад нешто мора или не мора? Елем, него колико је медаља освојила репрезентација док су се деца школовала у тој вашој школи? Реци комшија, не чујем те - КОЛИКО???
  (Новозалеђенин, 20. januar 2021 15:09)

  # Link komentara

 10. Posle toga kreće raspad , i sad je kulminacija , još utakmice sa Lokomotivom i matematički gotova sezona u februaru . Imam pitanje za kraj , ako ste tolika avangarda , zašto sad ne skupite klince i od njih napravite NBA igrače , šta vas sprečava ?
  (Školobocna, 20. januar 2021 10:57)

  Ćuti, pa neki Klobučar ih je tužio za 200 hiljada evra. Ej, Klobučara su pre DESET GODINA plaćali 200 hiljada evra. Ogromne budžete su imali. OGROMNE.
  (NoName, 20. januar 2021 13:44)

  Ако смем да додам, мислим да висина буџета није пресудна за успех Партизана. Неограничен фонд играча (ово што Школобоцна наводи као "кровна организација") и систем Д.Вујошевића - напни играче до краја је кључно. У НБА се ишло из Партизана преко познатих ликова, у репрезентацију се ишло само преко Партизана, преко такође познатих ликова. Чим су те две карике стале, буџет више није био довољан. Нема полуге под којом би играч пристао на тортуру Д. Вујошевића а која потенцијално води у непоправљиву повреду јер нема гаранције да ће се тај ризик исплатити. Ја ћу увек да извучем случајеве Томашевић и Вујанић јер сасвим случајно знам неке интерне детаље, обојица су морали да бирају каријера или Партизан а КСЈ се директно умешао. Вујанић је заувек изгубљен у "систему ДВ". а Дејана смо на нашу срамоту отерали из наше породице.
  Тринкијев систем је био усмерен на прављење резултата, не тима. Нису имали среће, резултат је изостао и тим је колабирао....et voila
  (Aleksa, 20. januar 2021 14:50)

  # Link komentara

 11. Primetio sam da me posle svake utakmice Partizana bole zivci na nervnoj bazi.
  (Tisa, samo Tisa, 20. januar 2021 14:32)

  # Link komentara

 12. @dekigrobar011 Ima nas koji se sećamo malo drugačijih stvari o Partizanu , nije baš sve bilo tako kako što pišeš . Osnovni problem je što više nema igrača iz Hemofarma i FMP da dolaze u Partizan za sitan novac , ili kao slobodni igrači iz Zvezde , kao slučaj Luke Bogdanovića kad je na ponoćnoj sednici poništen njegov važeći ugovor da bi u Partizanu imao bolje uslove za napredak . Partizan je napravio sistem da on bude krovni klub a svi ostali njegove filijale odakle će on da kupi talente , poslednji igrač iz vaše škole koji je izašao je Mića Berić . Sećam se i Babića , 2003 predsednik Hemofarma , KSS i u upravnom odboru Partizana , tad je to bilo normalno . U takvim uslovima normalno je da niko drugi ne može da osvoji titule , zato ih i imate toliko u nizu . Ako baš neki sudija bude neposlušan desi mu se onako nešto kao u Vršcu . E kad je Nolan Smit pogodio onu trojku 2014 sve se raspalo kao kula od karata , 2015 je vajni General trebalo da samo uđe u finale i ceo ciklus bi se nastavio , ali nije uspeo iako je imao tim za to . Još da pomenem te priče o malim budžetima , Murić je tužio pre par godina za 150.000 € dug od 6 meseci ugovora, a navodno bio 5 najplaćeniji igrač tima . Posle toga kreće raspad , i sad je kulminacija , još utakmice sa Lokomotivom i matematički gotova sezona u februaru . Imam pitanje za kraj , ako ste tolika avangarda , zašto sad ne skupite klince i od njih napravite NBA igrače , šta vas sprečava ?
  (Školobocna, 20. januar 2021 10:57)

  Ćuti, pa neki Klobučar ih je tužio za 200 hiljada evra. Ej, Klobučara su pre DESET GODINA plaćali 200 hiljada evra. Ogromne budžete su imali. OGROMNE.
  (NoName, 20. januar 2021 13:44)

  # Link komentara

 13. @Fox Mulder Marić drugi centar Fuenlabrade, Veseli iz Slovana, Bo iz Mersina fenjeraša u Turskoj, Roberts koga je zvezda otpisala, Rašić koga je Efes otpustio, Božić, Kecman, Milošević, Vraneš, Đekić, e sa njima je Dule igrao F4. Da imaš malo pameti ćutao bi! Pre toga smo igrali sa Tepićem, Tripkovićem, Novicom i ostalima koji sa kojima je izborio top 8. Takođe ako misliš da je Lovernj skup, koji je posle mesec dana dobio otkaz,ili Leo, ili ne znam ni ja ko, onda si baš smešan
  (milos. k, 20. januar 2021 13:35)

  # Link komentara

 14. Prijatejiu dali ti znas da prve legende tvoj partizana tek I'ma od kicanovic Dalipagic. p Paste pauziral do divac koji je bio I zvezdin onda djordjevic paspaji rebraca danilovic koji je vas ugasijo I donekle petkovic krstic. Od tih vise nema Samo imate bogdanovic . Zato ste mali u legendama spram zvezde. Stankovic nikolic zeravica geca simeunovic kapicic slavnic rakocevic igor rakocevic zivkovic zizic jovanovic sasa obradovic radovic stojakovic radmanovic jaric topic. Tarlac . I buduce legende zvezde su nedovic guduric jovic marjanovic kuzmic kalinic bjelica simanic davidovac
  (zdravko, 20. januar 2021 13:26)

  # Link komentara

 15. @Pero I da se ugase Bosna a posebno Split tj nekadašnja Jugoplastika ili Pop 84 su institucije za Zvezdu. Dok postoji sveta i veka necete biti kao Partizan, Bosna i Split!
  (Realno, 20. januar 2021 12:37)

  # Link komentara

 16. Meni se čini da u ovoj instalaciji postoji neki kratak spoj..
  (sunoko, 19. januar 2021 23:05)
  Jedan savet, nemoj nikad da pokusavas da budes ovako zanimljiv u drustvu, anonimo mozes... opusti se, probaj spontano nesto.
  (Pavle, 19. januar 2021 23:47)

  Tebi nije do šale, razumem te, ali nama jeste!
  Cirkus je u našem gradu, moramo se smejati.
  (Coa, 20. januar 2021 12:05)

  # Link komentara

 17. Dekigrobar011, tebe bas pogodilo ono rutiniranje pd anonnog Metrpoloitans sinoc? Ma da, Bakic i Radivojivic a posle njih i Drca su bili igracine.
  (Gossa placa Zeljko, 20. januar 2021 12:02)

  # Link komentara

 18. El to znaci da partizan nece uspeti da odbrani titulu od prosle godine u EK?
  (Zagor, 20. januar 2021 12:02)

  # Link komentara

 19. KKP fenomenalni učesnik F4 2010 sa nepoznatim klincima i bez IJEDNE zvezde košarke tada sa Generalom koga pljujete i pominjete čak i danas iako ste ga pomoću vaših "vernih" navijača u vlasti oterali kao za dobrobit našeg društva.
  (dekigrobar011, 20. januar 2021 09:48)

  Taj tvoj "general" je pukao onog trenutka kad više nije mogao da radi šta je hteo. Koliki je "general" i vrhunski trener pokazuje to gde je sad i odakle je sve isteravan.
  Stalno neko ovde pita "A što vi niste igrali F4 evrolige, kad je bilo tako lako?". Odgovor je jednostavan - sve što je iole valjalo u domaćoj košarci MORALO je po direktivama u Partizan. A za strance iz Memfis Grizlija ili reprezentativce drugih država nismo imali dovoljno velike stipendije. Za razliku od nekih jadničaka.

  Koje danas terorišu strancima koji se menjaju kao na traci, najskupljim trenerom u istoriji i Arenom na besplatno korišćenje...
  (Fox Mulder, 20. januar 2021 12:00)

  # Link komentara

 20. Sreća što svi ovi igraju iz ljubavi prema partizamu
  (Nike, 20. januar 2021 11:29)

  # Link komentara

 21. Mislim da ekipa ima psihickih problema. Zagorac je cele sezone u depresiji vidi se. Dangubic sebe trazi i tu se izgubi. Jankovic covek ne zna . Stranci su stranci what you see is what you get...
  (Milos, 20. januar 2021 11:18)

  # Link komentara

 22. Ovo mi lici na strajk igraca zbog neisplacenih (ili zaostalih) obaveza od strane kluba prema igracima. Ali cak ako je to i tacno, takva nezainteresovanost igraca je zalosna.
  (TAJL, 20. januar 2021 11:18)

  # Link komentara

 23. Nema veze, ja svoj partizan redovno gledam na youtube, vrtim tekme od pre desetak godina i kidamooo.
  (moj paćo, 20. januar 2021 10:58)

  # Link komentara

 24. @dekigrobar011 Ima nas koji se sećamo malo drugačijih stvari o Partizanu , nije baš sve bilo tako kako što pišeš . Osnovni problem je što više nema igrača iz Hemofarma i FMP da dolaze u Partizan za sitan novac , ili kao slobodni igrači iz Zvezde , kao slučaj Luke Bogdanovića kad je na ponoćnoj sednici poništen njegov važeći ugovor da bi u Partizanu imao bolje uslove za napredak . Partizan je napravio sistem da on bude krovni klub a svi ostali njegove filijale odakle će on da kupi talente , poslednji igrač iz vaše škole koji je izašao je Mića Berić . Sećam se i Babića , 2003 predsednik Hemofarma , KSS i u upravnom odboru Partizana , tad je to bilo normalno . U takvim uslovima normalno je da niko drugi ne može da osvoji titule , zato ih i imate toliko u nizu . Ako baš neki sudija bude neposlušan desi mu se onako nešto kao u Vršcu . E kad je Nolan Smit pogodio onu trojku 2014 sve se raspalo kao kula od karata , 2015 je vajni General trebalo da samo uđe u finale i ceo ciklus bi se nastavio , ali nije uspeo iako je imao tim za to . Još da pomenem te priče o malim budžetima , Murić je tužio pre par godina za 150.000 € dug od 6 meseci ugovora, a navodno bio 5 najplaćeniji igrač tima . Posle toga kreće raspad , i sad je kulminacija , još utakmice sa Lokomotivom i matematički gotova sezona u februaru . Imam pitanje za kraj , ako ste tolika avangarda , zašto sad ne skupite klince i od njih napravite NBA igrače , šta vas sprečava ?
  (Školobocna, 20. januar 2021 10:57)

  # Link komentara

 25. Da baš pregazen i ponizen.Juce ranije na konentate o utakmici u Parizu sam napisao da je za nas poznavaoce košarke i prilija oko iste sve sem nekih petnaestak razlike za Metropoliten ravno senzaciji jer su ljudi daleko jaci na svim pozicijama, a posebno atletski i sa dosta kvalitetnijim trenerom i smislenijim nacinom košarke.Eto čak su dobro i prošli jer da Zdovc nine izveo prvu petorku na pet minuta prije kraja ko zna koja bi krajnja kos razlika bila.Partizai zaista nije odavno imao losiji roster,ovi je jedan skup anonimusa, đuturuma i polubasketasa koji su daleko od ozbiljne takmičarske kosarke, kad se na to doda i trener pripravnik rezultati su cak i dobri jer eto iznenadili su Trento sto je iznenadilo mnoge.Ovo sto oni igraju tesko se moze nazvati ozbiljnom kosarkom, ekipa bez gkave i repa, kosarka trci i šutiraj, stil koji je davno izumro u moder oj košarci, zvrndanje po terenu bez ikakve organizacije.Oni bez tri krštena košarkaša koi bi ih pojačali teško do kraja sezone u ABA ligi da zadrže i sedmo mesto.E sad ne znam koliko igraca imaju oravo jos licencirati posto je nedavno dosao ovaj Perkins a vidimo da je on ocaj teški!
  (Radikal Republika Srpska, 20. januar 2021 10:53)

  # Link komentara

 26. Moj partizan treba da igra ligu sampiona sa bivsim prvacima Evrope, Splitom, Cibonom i Bosnom. Ovo nije za nas, mi bivsi sampioni smo jedan poseban nivo. Mislim, posebno los nivo. Vec vidim da nam je sudbina zivotarenje kao i ovim klubovima, uvek pred ivicom ambisa dok drugi na nama grade kos razliku.
  (Pera, 20. januar 2021 10:43)

  # Link komentara

 27. Dobro je sve ovo...bice ako bog da opet 13 godina zaredom i +41
  (kss, 20. januar 2021 10:33)

  # Link komentara

 28. Pa đe đeš na Metropolu, provincijo moja? Ccccc
  (Saša, 20. januar 2021 10:31)

  # Link komentara

 29. Kakve neznalice novopečeni stručnjaci iz predgradja.
  Prosipaju laži mladima i kao seire nad sudbinom pokvarenog KKP koji ih je nezasluženo terorisao 15 godina. Ako ste pismeni pogledajte rostere tada još žive KKCZV iz 2009,2010 i 2011 godine.
  [link]
  Odlične ekipe, još bolji treneri i veći budžet od najvećeg rivala.
  Roberts, Owens, Bjelica, Štimac, Kešelj, Bakić, Radivojević, Nedović, Teylor, Subotić, Marsh, Young, Cvetković, Milošević...
  Mi malo stariji nismo zaboravili plate Pešiću od 500-600.000 € godišnje a o igračima da ne pričamo
  Mts,Žika Muštikla, Pauk servis i naravno Vesić u sponzorskom poolu kao i velikodušna država. Nagurali
  17M eura duga(zvanično) potrošili 3 puta više nego KKP fenomenalni učesnik F4 2010 sa nepoznatim klincima i bez IJEDNE zvezde košarke tada sa Generalom koga pljujete i pominjete čak i danas iako ste ga pomoću vaših "vernih" navijača u vlasti oterali kao za dobrobit našeg društva.
  I umesto da šmekerski se smeškate kako ste prevarama i zalaganjem vašeg najvećeg navijača uspeli da srozate najveći košarkaški klub na ovim prostorima vi divljate, vredjate i primitivno kunete sve i svašta da bi "kobajagi" opravdali kako tako pljačkaško-otimački sistem u SVIM sportovima.
  Jadna si Srbijo kad ovakvi postoje
  Stidite se...
  (dekigrobar011, 20. januar 2021 09:48)

  # Link komentara

 30. Velesila iz Francuske, nikad slabiji Real!
  (Dusanovo carstvo!, 20. januar 2021 09:38)

  # Link komentara

 31. Razumem ja da ih boli Vujošević i 13 godina dominacije. Boli ih i to što je sa 2,5 mil e otišao na F4, boli ih to što je bio najbolji trener Evrope, što je toliko vrhunskih igrača napravio koji su otišli u Nba(Krstic, Perović, Pekovic, Veseli, Bertans, Bogdanović...), boli ih što su mali, mizeran klub, bez istorije, bez trofeja, bez legendi i ostace zauvek mali bez obzira šta se dešavalo u budućnosti!
  (Cinjenice, 20. januar 2021 09:37)

  # Link komentara

 32. Gledao sam prvo poluvreme.
  Odusevio sam se kako je Metropoliten igrao u napadu, pre svega kretnja igraca bez lopte je bila fantasticna, cesto bi se u preuzimanju i toj kombinatorici igraci Partizana prebacili na igraca koji cak i ne moze da doprinese napadu u tom momentu svojom pozicijom. Toliko protrcavanja, da je cesto napadac ostajao sa nizim igracem sam u reketu, mislim da se preziva Halilovic.
  Bekovi su rotirali na "hand off" oko trojke veoma brzo, i iz te pukotine u odbrani imali prodor u reket koji je cesto bio prazan, ili bi imali situaciju 2 na 1 u reketu, odale su poeni gotovo sigurni.
  Partizan se drzao koliko toliko trojkama Pejdza, i nekim resenjima Perkinsa, ali to nije moglo da se odrzi tokom celog meca. Kazem opet, gledao sam samo prvo poluvreme, da li se nesto promenilo u nastavku, ne znam.
  (Matija Micic Bucic, 20. januar 2021 09:16)

  # Link komentara

 33. Trener ponovo. Ostavka. Osnove igre. Tim izgleda sve gore i gore. Defanzivni skok, otvaranje kontri, kretnje bez lopte, akcije koje su zamisljene ne rade se dobro, tj rade se sve gore i gore. Trener je zaduzen da prilagodi igru igracima koje ima. Da li on zna kosarku , verovatno zna, da li vezbaju , verovatno da, ali to rade pogresno.
  Pa kolko ste puta bili u kolektivima gde imate sjajne pojedince koji kliknu tek pod novim sefom.
  Ako je bar Filipovski castan covek treba da da otkaz jer probao je i ne ide. Partizan je veliki klub da se pokusava na njemu.
  (Natural, 20. januar 2021 08:32)

  # Link komentara

 34. Totalno razumem ove sto vise prate sta radi Partizan i komentarisu jer i ja bi isto da se moj klub ugasio pratio neki drugi klub..
  (fmp, 19. januar 2021 23:15)
  Dve reci koje si naveo ("totalno razumem"), treba ozbiljno da te zabrinu.Nista ti ne razumes, a ni ne osecas. U suprotnom, shvatio bi da vece bruke i sramote nema od kluba ciji si navijac. Kakav ti je klub, takvi ste i navijaci.
  (Militaoooo, 20. januar 2021 08:31)

  # Link komentara

 35. Ali nikako da zaboravim kako se grobari kao finalisti (ili pobednici) ovog takmičenja nadaju da će sledeće godine igrati EL (zaboraviše jadni na Mornar, Budućnost, Lokomotivu... a evo sad i ovaj Metropoliten), a da Zvezda (kao eventualni, po meni ipak realni pobednik ABA lige) neće. Pa kad dodam naslađivanje Valensijom, omalovažavanje pobede nad Realmo (nije igrao Ljulj, kladionice, njima to nije ništa značilo...), da li da mi bude žao?
  (Aca, 20. januar 2021 08:27)

  # Link komentara

 36. Pre početka Eurokupa, treći favorit za osvajanje bio je Partizan. Šta je to sa ovim timom? I najgori prelazni rok u istoriji Partizana. Doveden kao prvi centar Mika koji nema ni visinu ni težinu ni brzinu za centra, dovedeno kao krilo Dangubić i dobro plaćen samo u inat Zvezdi, postavljen trener početnik Šćepanović. U toku sezone otpušten Gordić, kao da nema gorih u Partizanu (a nedelju dve pre toga odbio evroligasa da ostane u klubu). Nešto je trulo. Ne znam šta. Ali znam da je izlaz vratiti Vujoševića. Ako ne bićemo samo istorija. Kao Bosna, Cibona ili Jugoplastika.
  (Pedja2206, 20. januar 2021 08:17)

  # Link komentara

 37. vi ste najveca sramota koja je nosila Parrizanov dres...sve raspustiti i sa klincima zavrsiti takmicenja jer ovo je horor, sreca vasa sto nas nema na tribinama...
  (građanin opasnih namera, 20. januar 2021 08:10)

  # Link komentara

 38. Ne mogu dw se otmem utisku da je ovo planirano.
  (nik sloter, 20. januar 2021 07:52)

  # Link komentara

 39. I posle kazu da srpska kosarka zasluzuje dva predstavnika u EL. Dovoljno da Bartolomeu pusti ovakvu utakmicu da mozemo samo da se pokrijemo usima i molimo za jedno..
  P.S I grobari, hajde bar razigrajte Trifketa pa da dodje know d nas i nastavi tatinim stopama. Ovakav nam je jos neupotrebljiv..
  (Nele, 20. januar 2021 07:50)

  # Link komentara

 40. Kao da je juče bilo kad su se nosili koševi sa malog Kalemegdana.Gledao sam sa gorčinom.Kad su odneli herkules bicikl nekog radnika koji je išao na posao iz ljubavi bez plate,samo što nisam zaplakao.Da mi bude žao.Nikad.Nisam kao vi.Samo mi je milo svakom vašem porazu.Nikako da se ugasite nego samo da sportski tonete i tonete.Nismo vas dirali dok ste kao veštačka tvorevina harali...ali niste mogli da nas ostavite na miru.Došlo je vreme na naplatu.Tek je počelo.Budite svesni toga....
  (1Đoković, 20. januar 2021 07:40)

  # Link komentara

 41. Dokaz da nije Vlado Šćepanović kriv!
  (Kosta, 20. januar 2021 07:26)

  # Link komentara

 42. Vladislav, 19. januar 2021 23:57)

  alo de ti ode, sta je bilo onih 15 godina, zašto silovanje partizana, zašto FMP i Hemofarm nisu igrali Evroligu a osvojili Jadran, ispada teže osvojiti srpsku, da ne govorim o iživljavanju nad zvezdom 41 razlike, gepekovanju i slično, Aj da partizanivac to priča, nego zvezdaš, Ej , lako je sve zaboraviti, Jos ce sad zvezda biti kriva što je partizan osvajao 15 titula, da nije bilo toga možda bi bio u pravu , zbog toga ih treba gaziti i izgaziti, sad grobari, mi ćemo vam to vratiti, pa mi vam vraćamo, a vi bolje da pričate, da vam je zao i da ono nije bilo u redu, a ne da pretite
  (vladimir, 92, 20. januar 2021 07:22)

  # Link komentara

 43. Meni bre nekako nemaju smisla ovi napadi Partizana , nema rotacine nema nista. Nekako ne vidim osim ovog Pejdza da koristi ekipi.
  (uros, 20. januar 2021 07:16)

  # Link komentara

 44. Ma Grobari, pustite vi Aba ligu i Evrokup, to vas ne zanima. Recite mi gde je i šta radi Filipov tast. To vam je bilo najpreče celo leto.
  (NoName, 20. januar 2021 07:04)

  # Link komentara

 45. Ko je taj Metropoliten , sta je to ?
  (jervasnevolem, 20. januar 2021 05:50)

  # Link komentara

 46. Kakvo je Zagorac postao drvo u NBA...

  A baš bio košarkaški bogat...

  Dribling, šut, dodavanje, tranzicija, visokog obiđe, niski post kvalitetan..

  A sada kremen kamen...

  Sve pravolinijski... Sporo...

  Mora mnogo da radi ako misli da probudi to što je nekada imao u sebi...
  (Naša posla..., 20. januar 2021 02:53)

  # Link komentara

 47. Šta je Trinkijeri sa ovom grupom građana radio, stvarno je čovek zaslužio, ne 800.000, već 8.000.000 evra...
  (ja, 20. januar 2021 01:38)

  # Link komentara

 48. Ipak nista od back to back osvajanja Evrokupa...

  P.S.
  Ako nista drugo, barem vam je izjava trenera Milana donela neku srecu, kad druge nema.
  (GM, 20. januar 2021 01:09)

  # Link komentara

 49. Nezgodna su ovi ekipa, dobili su Lokomotivu u Rusiji i Budućnost u PG,a i Mornara u Parizu, ali ih je isto tako Budućnost rutinski dobila u Parizu, a i Mornar ih rutinski dobio u Baru. U pojedinim momentima bilo je 13:30 za Budućnost tamo u Parizu.
  (PG plavi, 20. januar 2021 00:55)

  # Link komentara

 50. Sašo ostani!
  (The pilot, 20. januar 2021 00:51)

  # Link komentara

 51. Prvo da kazem, ja sam Zvezdas.
  Za sve ovo sto se Partizanu desava nekoliko poslednjih sezona, najvecu odgovornost snose Vujosevic i Danilovic, ovaj prvi vise, ali i ovaj drugi, posto nije nista ucinio, a mogao je.
  Da objasnim. Vujosevic je 2002. ukinuo skolu kosarke u Partizanu. Umesto mladih pogona, izracunao je da je jeftinije da dovode talentovane igrace, nego da odvajaju za sopstvenu skolu. Kazem izracunao je, posto je on licno imao korist od toga. Od lika koji je menjao dva dzempera, postao je u 10 godina vlasnik vise potpisanih slika nego bilo koji privatni kolekcionar u Srbiji (na kraju Vas cak i tuzio za navodno neisplacene plate). Tada to Vama (a po komentarima, vidim ni sada Vam ne bi smetalo), zasto sto je bunar bio dubok, nije smetalo. Dovodili su sve sto su hteli, ali nisu imali sta da prodaju. Od 2001. vise igraca je Partizan uzeo od Zvezde, nego sto ih je poniklo u Partizanu. A skoro 50% svih koji su u Partizanu igrali sledecih 10-tak godina, ponikli su u FMP-u. I nista se ne bi promenilo, da u svojoj obesti, Dule nije pretereao...
  Zvezda je bila pred gasenjem te 2001., Vujanic i Stanojevic su presli u Partizan, Zvezda gubi i Radmanovica u FMP, za 3 igraca da bi popunili tim. Ali je Zvezda i te godine i sledecih imala dovoljno igraca za klupu iz omladinskog pogona. Partizan to danas nema. Vi da rasterate ove strance, Vi morate nekog da dovedete na njihovo mesto, i to je problem vec godinama unazad...
  (m1k3, 20. januar 2021 00:36)

  # Link komentara

 52. Košarkaši Partizana konačno nagurali slobodna bacanja na 70%. Ljudi zadnjih nekoliko utakmica 54% budućnost. Borac 42%. Krka 62%. Katastrofa. Mada ne pamtim da sam video skoro da je neki od njih ubacio 100% slobodna na utakmici. Kao da je 2/2 sa linije slobodnih nešto najteže na svetu uraditi.
  (Milisav Vokri, 20. januar 2021 00:16)

  # Link komentara

 53. Zovite, molite, kumite Moku Slavnica da nas preuzme, jer jedino tako lucidan tip s integritetom, moze da nas spase
  (Krugodvojkas, 20. januar 2021 00:14)

  # Link komentara

 54. Neko je pitao zasto Novica jos igra i zauzima mesto nekom talentovanom klincu ?
  Evo odgovora:
  'oce covek da se oprosti titulom iz Partizana, tako da strpite se, igrace on do 60. godine ...
  (Nolan Smit sa centra, 20. januar 2021 00:07)

  # Link komentara

 55. Partizan se odlično držao...
  A onda je počela utakmica...
  (Može biti samo je*an, 20. januar 2021 00:06)

  # Link komentara

 56. Perkins je odigrao dobro prvu utakmicu bez treninga sa ekipom. Posle deset treninga Sašo je uspeo da napravi da i on ništa nezna kao i ostali!!!!
  (Vladimir, 20. januar 2021 00:06)

  # Link komentara

 57. Nema veze, u petak igramo sa Zvezdom pa u nedelju opet, one tamo nedelje isto dve ili tri utakmice sa njima. Dobicemo ih sigurno neku, dresova svih boja i grbova hvala Bogu imam
  (barsa,mornar,efes..., 20. januar 2021 00:04)

  # Link komentara

 58. ovde nesto smrdi,ja ko veliki partizaovac,mislim,jaramaz i mozili
  povredjeni,nema pojacanja,pogubismo utakmice ,vratise se oni ,otpustismo igrace ,pojacanje dodje jedno,cetvorka ne treba,kod god da je kriv
  (jans, 20. januar 2021 00:04)

  # Link komentara

 59. Aleksa@. Sve sve, ali vasa skola iznedrila Vujanica i Tomasevica? Zasto se bas ovoliko brukas?
  (decki preseljeni, 19. januar 2021 22:36)

  Аууу друже...

  Хајде лепо се врати на коментар и прочитај га једно пет пута...


  Не читај даље ако нећеш да ти спојлујем...  Дакле Spoiler alert

  Ја нисам поштовалац лика и дела Остоје Лимара, Дудула Вујошевића и његових веселих другара надутих гаћа и погашених свећа

  Ни један од наведених играча није дошао из Партизанове школе. То су играчи Звезде, Борца, Слоге, Металца, Будућности који су били носиоци Партизанове игре у неком периоду. У питању је сарказам на рачун коментатора "неко из масе" који позова да се доведе неко "из њихове школе". И ултимативни спојлер - Партизан нема школу. КЕШ је освојен тако што је у једном тиму окупљено 12 репрезентативаца крње СФРЈ и у том тиму је било 0 играча из њихове школe...НУЛА
  (Алекса, 20. januar 2021 00:04)

  # Link komentara

 60. Ma bre zvezda je dobila Real jer za zvezdu igraju Radanov od 3 miliona evra, Dobric od 5 miliona, Davidovac od 6, Kuridza od 5, Lazic od 7 miliona, Rit od 4 miliona i naravno Volden od 34 miliona itd, a za partizan igraju iz ljubavi ali samo dok ne tuže pa se vidi za koliko su ustvari igrali.Metro iz Pariza inace ima vec budzet od CSKA. Samo lazite sebe
  (Weebs, 19. januar 2021 21:32)
  Realniji komentar nisam skoro pročitao.
  Ovi igrači što su dobili Real, svi zajedno ako izuzmemo Voldena, plaćeni su kao jedan Mekintajer.
  (Radža, 20. januar 2021 00:03)

  # Link komentara

 61. Zvezdas sam. Star i umoran. Godinama pratio fudbal. Zadnjih petnaestak godina vise kosarku.
  Valjda to tako ide.
  Nekad su mi bili dragi njihovi porazi. Sada vise ne.
  Ne samo sto sto su srpski tim, vec zbog cinjenice da bez jakih srpskih klubova nema ni jake Zvezde. Kako god da okrenes.
  Mrzi me da crtam.
  Al ovo nije dobro.
  Ukratko, Hemofarm, Mega, Vosa, Borac, Zvezda, Partizan...
  Spadne knjiga na 1 slovo koga gura il ne gura ova il ona vlast, nadam se bar da je i to istina, jer da nije toga ne bi godinama imali ni jedan ipo klub.
  Zato kazem sramota je sto umesto 5,6 jakih mi se nasladjujemo sto i ovo malo od Partizana se ovako bruka.
  Sutra cemo to biti mi, a oni ce umesto nas biti jaki tj jaki k u EL ko mi danas.
  A najveca sramota je svest vecine ljudi koji ne razumeju dokle smo jadni dogurali.
  I Zvezda i Partizan.
  Pa da, da komsiji crkne krava, a nasa jadna na respiratoru
  (Vladislav, 19. januar 2021 23:57)

  # Link komentara

 62. videćete vi u aprilu...
  (rade, 19. januar 2021 23:55)

  # Link komentara

 63. Nešto je trulo u državi Danskoj.
  (Časovi ljubavi, 19. januar 2021 23:51)

  # Link komentara

 64. Ali stvarno, žao mi je navijače Partizana. Za ovo večeras nemam drugi komentar. Zvezda je život, ostalo su sitnice.
  (miško, 19. januar 2021 23:51)

  # Link komentara

 65. Mislio sam da ovo neću reći nikad al pomalo mi ih je i žao....
  (Nik, 19. januar 2021 22:33) Meni nije :)
  (vss, 19. januar 2021 23:49)

  # Link komentara

 66. Crno-beli, slabo vam nešto ide sa odbranom trofeja iz prošle sezone...
  (Mitar, 19. januar 2021 23:48)

  # Link komentara

 67. Meni se čini da u ovoj instalaciji postoji neki kratak spoj..
  (sunoko, 19. januar 2021 23:05)
  Jedan savet, nemoj nikad da pokusavas da budes ovako zanimljiv u drustvu, anonimo mozes... opusti se, probaj spontano nesto.
  (Pavle, 19. januar 2021 23:47)

  # Link komentara

 68. Razumljivije su mi odluke kriznog staba nego li naseg sportskog direktora, lakse mi je da prihvatim da korona napada ljude posle 21h nego da nam nije potrebna cetvorka u rosteru, u trenutku kad starta cetvorka igra katastrofalno, cisto da odmori malo od katastrofalne igre pa kad se vrati da nastavi sa katastrofalnom igrom odmorna !!!
  (Filip, 19. januar 2021 23:44)

  # Link komentara

 69. Poslusati ko moze da vrati govor Berica posle utakmice i to pustiti sutra igracima na treningu.... Sve receno
  (Banjo, 19. januar 2021 23:39)

  # Link komentara

 70. Ja se nadam pobedi u Beogradu!
  (Igor Grobar, 19. januar 2021 23:36)

  # Link komentara

 71. Ocaj. Tomas sutira trojke? Ko mu je to dozvolio? I on i Mozli naprasno zaboravili da igraju? Kodi, vise steti ekipi nego sto je koristan. Nema uigranih akcija, sta to treniraju? Posto nemaju pojma sta da rade onda sut za 3? A i to promasuju?Razbijaju nas sa pik en rolom na istu foru? Mika treba da se spakuje , ne zna da hoda ..Mogu da pisem do sutra. Da li ovaj trener vidi i zna sta radi? Ocaaj!
  (ccc?, 19. januar 2021 23:35)

  # Link komentara

 72. Nisam video igru sa vise gresaka nego sa ovim ekipom, a izgubljene lopte - prica za sebe, ne mozes da igras sa 20 izgubljenih lopti po mecu.
  Ovo je bas narocito lose, racunajuci da je kostur tima mogao i da ide u finale Evrolige prosle godine
  (Kanidja, 19. januar 2021 23:34)

  # Link komentara

 73. Znate sta je razlika od prosle sezone?Volden je znacio puno vise nego sto vecina misli,a kao drugo prosle sezone igraci su bili placeni na vreme vise manje,dok sada plate debelo kasne i vec ih se nakupilo nekoliko neisplacenih,e zato igraci i igraju nonsalantno,ko radi neka zamisli sa kakvim bi zarom radio a da nije primio dve ili tri poslednje plate.
  (Djuro, 19. januar 2021 23:32)

  # Link komentara

 74. Sad se setih.Pa oni to kriju karte da bi iznenadili Zvezdu u kupu.To je to,nema sta drugo da bude.Jankovic ce biti starter I gotovi smo.
  (ValterNBG, 19. januar 2021 23:05)

  Да би дошли до Звезде морају да одиграју две утакмице. Једна је Мега а друга Борац.
  (pera ložač, 19. januar 2021 23:30)

  # Link komentara

 75. Nema Koprivice nema ni daha...
  (ozi, 19. januar 2021 23:30)

  # Link komentara

 76. @ Toma... E to je sustina! A pre 7 dana posle utakmice da Trentom krenule neke ambiciozne price itd. potpuno bez argumenata jer taj Trento je najgora ekipa koju sam ikad video protiv Partizana u evro kupovima i to sam napisao nakon utakmice. I nije ih ovakav Partizan naterao na takvu igru nego blage nemaju.
  (Nenad, 19. januar 2021 23:28)

  # Link komentara

 77. Tomasa i Kodija prebaciti u Mladost, da bi imali dva kluba u aba ligi.
  (mitar, 19. januar 2021 23:20)

  # Link komentara

 78. Zašto Novica Veličković zauzima mesto nekom talentovanom klincu?
  (bobo mk, 19. januar 2021 23:20)

  # Link komentara

 79. Pa dobro nije sve tako crno ima jos ta Primorska u Aba ligi i Trento u cipiripiju......
  (Cubaka, 19. januar 2021 23:19)

  # Link komentara

 80. Sramota da ova momčad nema borbenost.Redovito gube,čak bez obzira na lošu igru,jer ih pregazi protivnički tim ritmom.Nažalost,ovi igrači većina od njih prošle godine pod Trinkijerijem je igrala vrhunski,a ove godine su dno dna.Mnogi su razlozi doveli do toga,ali po meni tri su najbitnija.Velika greška što se olako rešilo Trinkijerija,loše dovedeni neadekvatni igrači i naravno potpuno promašeni treneri Šćepanović i Filipovski.Odgovornost isto tako snose: Ostoja i Lončar koji su sve to odobrili.
  (Toma, 19. januar 2021 23:17)

  # Link komentara

 81. Sve oterati,ako treba i kafe kuvaricu.igrati sa nasim mladim igracima,bolje nego sa ovim amaterima
  (Mikele, 19. januar 2021 22:57)
  Druze da li ti je jasno da nemamo druge igrace ni mlade ni stare.
  (prso, 19. januar 2021 23:17)

  # Link komentara

 82. Sramno!Sve je stalo u jednu rec, tako danas izgleda kk Partizan.Prvo, nekoliko reci o trolovanju nasih dragih komsija i prijatelja, navijaca Zvezde.Partizan nema skup tim, uprava se resila Trinkijerija, koji je bio najvece opterecenje za budzet.Kad je doveden, neko je bio pametan ili im je objasnjeno da je trener u kosarci pola tima!Ovaj tim je uglavnom selektirao Trinkijeri i jedini je, ko je mogao sa njima da pravi rezultate.Onda se neko napravio "pametan" i resio da mu ne isplati dogovoreno i isprati ga iz Partizana.E,sad imamo ovo, tj. nemamo nista.Ni trenera, ni tim!Ovaj tim nije smeo biti zadrzan, jer ne postoji trener na svetu, koji sa njima moze da pravi rezultate.Pogotovo Japanac i Saso.Ovo je danas skup rekreativaca, bez ikakve hemije medju sobom i, sto je najgore, bez zelje da igraju ozbiljnu kosarku.U odbrani ne grade kos, nema preuzimanja, ne "citaju" jedni druge i ne krecu se, gledaju k'o volovi, na koju stranu ce lopta.U napadu nema kreiranih akcija, nema blokova, niko se ne krece i igraju individualno, pa ko sta uradi.Filipovski nema autoritet, nema nikakvu ideju, cak nema ni osecaja, sta sa njima da uradi.Od svega, mi samo vidimo njihovo neznanje, trener pojma nema da iz njih izvuce nesto pozitivno.Sad se najbolje vidi, kakav je mag Trinkijeri i koliko je trener vazan u kosarci.One godine, kad je Kari vodio Zvezdu, bio je ozbiljan rival Partizanu,a imao je realno smesan tim.
  (Nick, 19. januar 2021 23:16)

  # Link komentara

 83. Da je Danguba neki kosarkas igrao bi po prosecnim klubovima u Evropi...raskoracni stav pri sutu je vrh kosarkaskog znanja!
  (prso, 19. januar 2021 23:15)

  # Link komentara

 84. Totalno razumem ove sto vise prate sta radi Partizan i komentarisu jer i ja bi isto da se moj klub ugasio pratio neki drugi klub..
  (fmp, 19. januar 2021 23:15)

  # Link komentara

 85. Sve oterati,ako treba i kafe kuvaricu.igrati sa nasim mladim igracima,bolje nego sa ovim amaterima
  (Mikele, 19. januar 2021 22:57) Koje mlade igrače imate?Niste izbacili iz svoje škole od Miće Berića igrača,ne računamo otete igrače i one što su došli iz drugih klubova!
  (+17, 19. januar 2021 23:15)

  # Link komentara

 86. ...a bilo je koliko juče Danguba majstor, Zagorac zagor i Sašo pali se mašina...dje je ba, zapelo?!
  (nemesis, 19. januar 2021 23:14)

  # Link komentara

 87. Grobari da dignete spomenik Zdovcu. Zadnjih 5 minuta igrao sa rezervistima. A koliko su jaki ovi Francuzi govori i to da kuci nisu mogli da skupe 12 igraca.
  (POPE, 19. januar 2021 23:14)

  # Link komentara

 88. Polako te ima i ta KLS a kup Koraca samo sto nije.
  Uglavnom nikad kraja posrtanju i epskih meceva kaznene crno bele. ekspedicije .Vec nadmasujete 2020 ma sjajno institucijo.
  (Kanidja PG, 19. januar 2021 23:12)

  # Link komentara

 89. Korektan i nimalo tendenciozan naslov. Zanimljiv izbor reči. Jeste tačno ali ipak..valjda smo iz iste države, mi grobari i vi koji to niste. Pregažen se ne piše za svoju ekipu. Bez obzira..
  (Eto..Da, 19. januar 2021 23:10)

  # Link komentara

 90. Ovi su dobili Lokomitivu u Rusiji i Buducnost u Podgorici, sada Partizan. Ocigledno nisu losa ekipa, problem je sto je ovo ne toliko losa ekipa koliko los trener bez autoriteta i to sto navijaci Partizana zive u davno proslom vremenu. Treba samo videti kvote u kladionicama pa shvatiti koliko se danas ceni nesto sto je bilo pre 28 godina Isto vazi za Zvezdu u fudbalu
  (deki, 19. januar 2021 23:09)

  # Link komentara

 91. Hitno potrebna reinstalacija...
  (Koke, 19. januar 2021 23:09)

  # Link komentara

 92. Dobro je Sašo zategao tim posle tajmauta.

  Sa -10 na stabilnih -24. Doktor košarke.
  (samo trpaj trpaj trpaj, 19. januar 2021 23:08)

  # Link komentara

 93. Biće bolje grobari, imate šansu želim vam da dogurate do finala, ali mora bolje.
  (DEJAN CZ, 19. januar 2021 23:08)

  # Link komentara

 94. Biće bolje grobari, imate šansu želim vam da dogurate do finala, ali mora bolje.
  (DEJAN CZ, 19. januar 2021 23:07)

  # Link komentara

 95. Jadan ovaj Mica Beric,ne zna covek sta da kaze.Protiv takvih igraca I licnosti i mi Zvezdasi imamo veliko postovanje.Ipak,zbog vecine Grobosa,narocito one pokvarene ekipe,Tegi,Dule,Danilovic,nista sladje nego gledati vas kako se zlopatite.I da,nije toliko nas Dule zavio u crno koliko vas.Nama je basket bio sporedan sport,pa takvi I rezultati,ali vama,pa znate vec,instalacija.
  (ValterNBG, 19. januar 2021 22:56)
  Sporedan sport, sporedna uloga. Lepo si to zakljucio.
  (Losmi, 19. januar 2021 23:06)

  # Link komentara

 96. Neću da veličam pobedu Zvezde od sinoć. Ono što mi je zapalo za oko je da cela klupa crveno belih na nogama,bodri svoje igrače celu utakmicu, skaču, viču. Da li večeras netko skoči, spustili glave, ali ne od sramote, već od teške nemoći, nezalaganja. Srećom ovaj Zdovc uvede rezerve. Ako je istina da dobijaju redovno platu, da li postoji neka vrsta kazne za ovo. Kad udariš po džepu, to najviše boli. Jedina šansa ove loše godine je bio Eurocup i nije mi jasno da se može ovako jadno odigrati. Sad se vidi da Šćepa nije bio toliko kriv. Više je to do samih igrača.
  (Milan, 19. januar 2021 23:06)

  # Link komentara

 97. Ovaj tim Partizana je formiran da bi se što prije postigao rezultat, uz pregršt košarkaša u najboljim godinama, a ne da bi se neki mladi igrač razigrao (osim Trifunovića). Zbog toga je teško razumjeti kako je moguće da tim ima 14 poraza u 27 utakmica u tekućoj sezoni ( brojeći i neodigrani meč protiv Primorske). Na ovom meču, prikazan je glavni nedostatak ovog tima a to je da ne postoji timski duh; sve se svodi na individualno soliranje, bez sportske drskosti.
  (Mladen cg, 19. januar 2021 23:06)

  # Link komentara

 98. Ovo je bruka i sramota.Mijailović,Lončar i Filipovski treba da podnesu ostavke,ovo je brukanje kluba.Sram vas bilo!
  (Igor, 19. januar 2021 23:06)

  # Link komentara

 99. Realno ,nije isto izgubiti od Metropolitana u drugom po snazi evropskog takmicenja ili od Barse,Reala(njih smo pobedili) .
  (realno, 19. januar 2021 23:06)

  # Link komentara

 100. Sad se setih.Pa oni to kriju karte da bi iznenadili Zvezdu u kupu.To je to,nema sta drugo da bude.Jankovic ce biti starter I gotovi smo.
  (ValterNBG, 19. januar 2021 23:05)

  # Link komentara

 101. Meni se čini da u ovoj instalaciji postoji neki kratak spoj..
  (sunoko, 19. januar 2021 23:05)

  # Link komentara

 102. Glavu gore, izgubiće Zvezda ako ne od Reala onda od nekog drugog u onoj Evroligi ako se sećate tog takmičenja. Tako da biće veselja u to ne sumnjamo, tu ste najbolji.
  (ahahaha, 19. januar 2021 23:04)

  # Link komentara

 103. Realno treba sagledati ovaj poraz Partizana. Imam jedan utisak koji bih ovde istakao. Nisam gledao Francuze pre vecerasnje tekme, samo sam cuo za brejk koji su napravili protiv Kubanja u proslom kolu. Ali veceras su mi od samog pocetka njihovi igraci izgledali toliko visi, krakatiji i fizicki superiorniji od Partizanovih igraca. A uz to, ako je mlad tim sa dobrim treberom poput Zdovca, onda je rezultat logicna posledica. Mozda gresim, jer mi je tako izgledala slika na prenosu, u smislu kako je snimatelj hvatao igru. Videcemo reziltate njihove u sledecim kolima.
  (Demar Derozan, 19. januar 2021 23:02)

  # Link komentara

 104. Parizan je sa Vladom Scepanovicem igrao egal sa Juventudom koji je realno favorit ovog stvarno nikada losijeg Evrokupa ...
  (Slobodan, 19. januar 2021 22:47

  Huventud favorit? Budi bog s vama,limari,pa vi ste prezubili nakon ovog poraza,definitivno.Pored Virtus Bolonje i Monaka...
  (Realno, 19. januar 2021 23:02)

  # Link komentara

 105. Nikada gori KK Partizan nisam video.
  Hvala:
  Perkins(odbrana sramota,napad nula)
  Mika(čemu služi?)
  Thomas(divčibarac)
  Dangubić(no comment)
  Novica(zadužen za atmosferu)
  ...
  ...
  Zaslužuju da ostanu Paige,Jaramaz,Trifunović,Zagorac,Mosley

  Za Kodija i Jankovića ne znam
  Šta da radi i ovaj jadni Filipovski sa ovima?
  Pola tima nepopravljivo...
  (Idi begaj, 19. januar 2021 23:01)

  # Link komentara

 106. Da odgovorim onom koji se predstavlja kao NEKO IZ MASE,vi filijalu nemate,vi ste Igokeina filijala.
  (Pera Detlic, 19. januar 2021 22:59)

  # Link komentara

 107. Sad udjem da pogledam rezultat na Flashscore i vidim da su Danguba i Mika igrali ukupno 30 minuta i da je njihov zajednicki ucinak 3 skoka... Danguba igrao 18 minuta i zabelezio 1 skok, 0 poena, 0 asistencija? Ja razumem da nekog nece, ali da li je moguce da drzis nekog na terenu skoro pola utakmice i da on za to vreme ostvari 1 skok?
  Nemam pojma gde ste nasli Filipovskog, secam se da ste jedva cekali da dodje...
  (Cika Slave, 19. januar 2021 22:58)

  # Link komentara

 108. U celoj ovoj muci Partizana najsmešniji su komentari ovih fenjeraša iz EL.
  (zvezdoprc, 19. januar 2021 22:40)
  ako ti je tako lakse...
  (duledudule, 19. januar 2021 22:58)

  # Link komentara

 109. Sve oterati,ako treba i kafe kuvaricu.igrati sa nasim mladim igracima,bolje nego sa ovim amaterima
  (Mikele, 19. januar 2021 22:57)

  # Link komentara

 110. ;)
  (NolanSmitApril2014g, 19. januar 2021 22:57)

  # Link komentara

 111. Jos jednom se potvrdilo staro pravilo.
  Teze se brani EC,nego osvaja.
  Proslogodisnji osvajac EC i ABA podhitno mora da menja nesto ako misli i ove godine da osvoji ABA i EC.
  (ivan, 19. januar 2021 22:44)

  hahaha...trebali su ove godine da igraju fibinu ligu sampiona pa da objedine trofeje...
  (zvezda i to crvena, 19. januar 2021 22:56)

  # Link komentara

 112. Jadan ovaj Mica Beric,ne zna covek sta da kaze.Protiv takvih igraca I licnosti i mi Zvezdasi imamo veliko postovanje.Ipak,zbog vecine Grobosa,narocito one pokvarene ekipe,Tegi,Dule,Danilovic,nista sladje nego gledati vas kako se zlopatite.I da,nije toliko nas Dule zavio u crno koliko vas.Nama je basket bio sporedan sport,pa takvi I rezultati,ali vama,pa znate vec,instalacija.
  (ValterNBG, 19. januar 2021 22:56)

  # Link komentara

 113. Sasvim ocekivan rezultat! Para nema, plate se ne isplacuju, ovo nikako ne moze ici na bolje.
  (TIGER, 19. januar 2021 22:56)

  # Link komentara

 114. Tek sad mi je žao što se Primorska raspala! Znam koji bi tim bio zadnji u ABA ligi!
  (Malo vas je grobari!, 19. januar 2021 22:55)

  # Link komentara

 115. Hrabri partizan izgubio tesnim rezultatom
  (zamalo, 19. januar 2021 22:55)

  # Link komentara

 116. Zar vi ne uzimate Euro Cup?
  (Rumble, 19. januar 2021 22:54)

  # Link komentara

 117. @ Nikola Gde ti dečko živiš? To je moglo pre 10 godina i kod domaćih igrača. Stranac misli da te čašćava svojom igrom, ako nije u prvoj petorci je nezadovoljan bez obzira na kvalitet igre. Ako ga kazniš ili ne isplatiš po ugovoru ide BAT. Briga ga za bilo koji klub ili državu...
  (bratko, 19. januar 2021 22:54)

  # Link komentara

 118. Odakle pravo ovim "igračima" da gaze po nečemu što su godinama stvarali Kićanović, Dalipagić, Marić, Grbović, Đorđević, Paspalj, Divac........? Već sutra se mora uraditi nešto što će biti dobro za Partizan. Ovako više NE MOŽE!
  (Vlak, 19. januar 2021 22:54)

  # Link komentara

 119. Sudije su krive! A i tast jednog igrača Metropolitena je predsednik košarkaškog saveza Francuske! Kažem vam da je to za arbitražu u Lozani.
  (Malo vas je grobari!, 19. januar 2021 22:53)

  # Link komentara

 120. Metropolitans. Zapamtite to ime. METROPOLITANS. Ove godine Evrokup, sledece evroliga. A onda... NBA. E to nije igra, to je ples na parketu kao da smo prisustvovali predstavi Boljsoj teatra. Ta gracioznost pokreta, ta lepota driblinga, te promene ritma ... izuzetno.
  (Ognjen, 19. januar 2021 22:35)
  Što je najjače od svega, kako igraju i mogli bi biti favorit iz sjenke za Eurokup, a u Euroligi već planiraju da daju licencu jednom timu iz Pariza.
  (Konformista, 19. januar 2021 22:53)

  # Link komentara

 121. Koliko li je tek onaj Trento slab,kad ste ga vi limarijo pobedili.Verovatno bi u Aba ligi bili samo ispred Primorske koja je odustala.
  (Realno, 19. januar 2021 22:52)

  # Link komentara

 122. mislio sam da se zluradi zvezdasi samo nadaju vasem porazu i gadjaju se nadanjem da cete puci sa 20 razlike. a onda se naterah da odgledam utakmicu. da, bili su u pravu. vi ste totalni krs od ekipe! i da, bio sam u pravu, kao i sa vasim fudbalerima, a to je da ste toliko tuzna ekipa, u bilo kom sportu, da nemam zelje ni da se sprdam sa vama. dovoljna ste sprdnja sto postojite. i vi se nadate necemu??? u bilo kojem kosarkaskom takmicenju??? evo, ne mora najjaca petorka. pa, zamislite sta bi vam uradili radanov, dobric, davidovac, rit i kuzmic? da ne dodajem lojda, voldena, o brajanta, lazica, koloma, noka, kuzmica i simonovica ili simanica! kakav ste krs, majko bozija!
  (cole, 19. januar 2021 22:52)

  # Link komentara

 123. Na stranu klinacka prepucavanja i komentari mrznje,ovo je ogromna sramota za klub! Amaterizam,bezvoljnost,los trener bez harizme,ocajni igraci! Ja nemam reci,da te gaze francuzi,ej! Nek raspuste tim ceo,nek otkazu kup i kls da se ne blamiraju dodatno
  (x, 19. januar 2021 22:51)

  # Link komentara

 124. Ma ovo je toliko otišlo predaleko da ne znam da li više i vredi bilo šta komentarisati. Ima li u ovom klubu ikoga počev od igrača, preko trenera, menadžmenta i predsednika ko će preuzeti odgovornost za ovo šta se dešava ili će i dalje da se prave svi nevini i da gledamo kako naš Partizan tone. Ako se posle ovakve još jedne u nizu očajne partije ne dese bilo kakve promene ili da neko sam izađe i kaže ljudi ovako više ne može onda i ne zaslužujemo ništa bolje. Igrao sam košarku i bio trener godinama. Mene bi bilo sramota da ovako igram ili da mi kao treneru igrači i kompletna ekipa ovako izgledaju. Još u svlačionici bih dao ostavku!
  (sokrat, 19. januar 2021 22:50)

  # Link komentara

 125. OČAJ!!!!! Svi su pročitali već odavno tzv akcije! Pejdž za 3 poena iz bloka, provaljeno. Mozlijevo kucanje, provaljeno. Jaramaz provaljen i nije svemoguć...Zagorac i Dangubić ista osoba, isto anemični... Ne daš Trifunoviću šansu da se razmahne, pa nek i promašuje, ali nek se trudi. I koliko god poštovanje za Novicu, ne može kapiten tima da ne uđe u igru, ili ako već ne ulazi da sedi i gleda.Znam zašto ne ulazi, ali neka kapiten onda bude Jaramaz. Novicu u stručni štab a njegovo mesto neka popuni igrač! A slovenački Makedonac je posebna kategorija. Zadnje tri utakmice ništa...

  Sramota za grb, za dres... Svi pričaju kako ne može sa klincima da se igra, može i te kako! Daj šestorici šansu i minute, istrpi ih pa da vidiš kako će energiju da imaju i da se kidaju. Neka i naprave po 5 faulova za 10 minuta, neka greše, ali će da kidaju za priliku. A ovo je toliko sramotno i loše da nema šta da se izgubi!
  (Inner Voice, 19. januar 2021 22:49)

  # Link komentara

 126. Izvinjavam se navijacima cz sto ih prozivam. Necu vise. Mi smo najgori partizan otkad znam za sebe.
  (izadji mala, 19. januar 2021 22:49)

  # Link komentara

 127. prvi put cujem za ovu ekipu...
  (laf, 19. januar 2021 22:49)

  # Link komentara

 128. Mnogo je teze odbraniti nego osvojiti, to se deaava partizanu u EC ??
  (mhmmmmm, 19. januar 2021 22:49)

  # Link komentara

 129. Mislio sam da će sve karte staviti na EC , a ovo večeras je takva sramotna igra da je neverovatno , nema kretanja u napadu , samo soliranja . Ako se ne trgnu mirni su do oktobra , odigraće se ostale utakmice pro forme . Lokomotiva Kubanj je od ovih Francuza izgubila kući i trebaju im obe pobede protiv Partizana , imaće motiva . Još te dve utakmice ako se izgube mogu da stave posle koga god hoće za trenera , potpuno je nebitno . Mada je veliko pitanje ko bi prihvatio ovoliko problematičan tim , ništa ne valja , rezultati , pristup , igra , a 70 posto tima je isto kao i prošle sezone , kao da su različiti timovi kad se uporedi igra .
  (Školobocna, 19. januar 2021 22:49)

  # Link komentara

 130. Neko ugazi Real u Madridu, a nekog rasture konobari u Parizu.Ne umanjujem uspehe Borca.
  (Baš zato što te znamo, 19. januar 2021 22:49)

  # Link komentara

 131. Kako kažu ono grobari : Slavni klub svima znan :)
  (VeljaCZV, 19. januar 2021 22:48)

  # Link komentara

 132. Bravo. 16 poena domacih igraca ukupno. Svaka cast instalacijo.
  (Gossa placa Zeljko, 19. januar 2021 22:48)

  # Link komentara

 133. Parizan je sa Vladom Scepanovicem igrao egal sa Juventudom koji je realno favorit ovog stvarno nikada losijeg Evrokupa ...

  Izgubio je od Buducnosti frljokom u zadnjoj sekundi i hteli to ili ne ova ekipa je sa njim ipak licila na nesto !!

  Covek je preuzeo ekipu posle ogromne pauze gde niko nije igrao i oteran je posle 7 utakmica ...

  Mislim da se prvi put desilo da na jednoj utakmici samo tri domaca igraca budu u protokolu od kojih su dvojica dali koseve, Zagorac 11 i Jaramaz 2

  Ovo je stvarno dno dna, nije ni za sprdnju !
  (Slobodan, 19. januar 2021 22:47)

  # Link komentara

 134. Good job ...
  (Šta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014. ??!, 19. januar 2021 22:47)

  # Link komentara

 135. prvi put su videli metropolu kada su dosli iz zg u bg
  sada opet
  (kalcokera i trokorak bili, 19. januar 2021 22:47)

  # Link komentara

 136. Daj te Mići Bericu nešto za smirenje . Čovek je u soku. Apropo komentara za Kuxmanovica
  (naše će sene ..., 19. januar 2021 22:47)

  # Link komentara

 137. Brukaaa... Pijete, a meni je mukaaaa ?
  Nikad jači EK!
  Nikad slabija EL!
  (igor, 19. januar 2021 22:46)

  # Link komentara

 138. Partizan je neuspešni projekat ove vlasti a nije da je jeftin.
  (webhe, 19. januar 2021 22:46)

  # Link komentara

 139. Prosle godine sam jedva cekao svaki mec ove jedva cekam da se sezona zavrsi....
  (FM ludak, 19. januar 2021 22:05)

  Prosle godine mi niste bili zanimljivi ove godine ne mogu da docekam kada cete igrati ( citaj blamirati srpsku kosarku ) i zelim da sezona sto duze traje.
  (Cubaka, 19. januar 2021 22:46)

  # Link komentara

 140. I da li se masina upalila ili zapalila?
  (Dante, 19. januar 2021 22:46)

  # Link komentara

 141. Pukla instalacija...da li je nula ili faza?
  (nemesis, 19. januar 2021 22:45)

  # Link komentara

 142. Ciganj sam al mi žao zezati ove..
  (SkankHunt42, 19. januar 2021 22:34)

  Pa navijaci partizana sa 8 poraza u aba su se sprdali sa zvezdom, pa sad ti vidi dal bi trebalo da ti ih bude zao...
  (ko o cemu, 19. januar 2021 22:44)

  # Link komentara

 143. Metla !!! Ovo nije igranje, ovo je cirkus. Od trenera, do zadnjeg igrača ! O upravi ne treba ni pričati.
  (JPR24, 19. januar 2021 22:44)

  # Link komentara

 144. Neko pobedi Real a neko izgubi 17 od Metropolitansa???(nikad čuo)
  (+17, 19. januar 2021 22:44)

  # Link komentara

 145. A tek sleci gazenje od Lokomotive.
  (naše će sene ..., 19. januar 2021 22:44)

  # Link komentara

 146. Znači preko Evrokupa
  ...
  (Giga, 19. januar 2021 22:44)

  # Link komentara

 147. Jos jednom se potvrdilo staro pravilo.
  Teze se brani EC,nego osvaja.
  Proslogodisnji osvajac EC i ABA podhitno mora da menja nesto ako misli i ove godine da osvoji ABA i EC.
  (ivan, 19. januar 2021 22:44)

  # Link komentara

 148. Kakav krss od tima su ovi grobari ... a ko su ovi metropolani?
  (comic, 19. januar 2021 22:43)

  # Link komentara

 149. Prvi put sam ugasijo tv ova bruka se ne moze vise gledati.
  - Kosarka se igra sa Centrom od 210cm do 215cm oni igraju sa patuljcima od 203cm.
  -Nikolu Jankovica ste unistili koji je bijo MVP ABA lige i na nivou Jokica.
  - Jevtini stranci unistavaju nase igrace
  -Zagorac i Dangubic treba da se bave manekenstvom a ne kosarkom ljudi sa 205 cm daju koseve samo iz trojke smesno unutrasnja igra ne postoji itd
  - jedna velika blamaza koja se ne pamti
  (bane, 19. januar 2021 22:43)

  # Link komentara

 150. Deinstalacija
  (hej ho, 19. januar 2021 22:43)

  # Link komentara

 151. Koliko naslov może da prevari, ok jak je PSŽ kad ono ne lezi vraže,Metropolis
  (Mister No, 19. januar 2021 22:43)

  # Link komentara

 152. Meni bi letio trener nakon ovakve utakmice.. Može da se izgubi, ali ovako ne!
  (zoran, 19. januar 2021 22:01)

  Tebra,pa ovako ste gubili svaku utakmicu na strani pre 10-15 godina u nikad jacoj EL sa Budjevelnikom,Zelenom Gorom,Lijetvusom,Ostendeom...cim krenete ka aerodromu,vec je bilo 20+ za protivnike.
  (Zapazanje, 19. januar 2021 22:42)

  # Link komentara

 153. Niste više ni da se čovek sprda sa vama.

  Onako tužna ste slika i prilika.
  (onako, 19. januar 2021 22:42)

  # Link komentara

 154. Ovako necu da likujem, ali ko su bre ovi, sta je ovo??? Dokle god zivite u DAVNOJ proslosti, ponizavate nas najbolji kk, u zadnjoj deceniji, prozivate Dr kosarke NC, placete za parama od drzave, a sipa vam se kao nikad, bicete mali, beznacajni, posebno u evropskim okvirima. Po meni ili da probate, sa decom, (ali kojom kad skolu nemate) ili da probate ponovo kao 2007. da se fuzionisete sa Igokeom ili prodate grb Zepteru ili nekom bogatijem, jer realno, ovo je mucenje, ponizavanje, ipak ste nas komsija mali, iskreno nije mi drago!!!
  (NSmit i kraj fuzije iz '07., 19. januar 2021 22:42)

  # Link komentara

 155. Ovo nije do znanja ni do vestine, vec do karaktera. Ovaj tim je pod Trinkijerijem pucao od samopouzdanja. Umeli su da preokrenu -15 i vise. Uneli su da samelju protivnika odbranom i kontrama. Fokusirani u svakoj sekundi. Ginuli su jedan za drugog.
  Gde je to sada? Cim ne uspe prva varijanta napada, pogube se. Posle prve greske sledi jos nekoliko u nizu. Redovno upadaju u ritam protivnika. Nije problem izgubljena utakmica. Problem je odustajanje od prave borbe, do kraja, bez obzira na rezultat. Takav stav mora ceo tim da prihvati. Bez izuzetka. Tako je moralo sa se igra kod Trinkijerija, inace klupa ili ni to. Ne verujem da ce Filipovski uspeti da ih probudi. Nesto tu debelo ne stima. Ne radi se o kosarci nego o stavu, karakteru. To nedostaje.
  (Gazda Dojkan, 19. januar 2021 22:42)

  # Link komentara

 156. "Лијте кише, хладне воде..." 😂😂😂
  (ДЕЛИЈА🔴⚪, 19. januar 2021 22:42)

  # Link komentara

 157. Filipovski ajde ljubim te razigraj bar jednog igraca do kraja sezone da moze sledece godine da igra Evroligu sa Zvezdom
  (Jat, 19. januar 2021 22:42)

  # Link komentara

 158. Uh... ovo vise nije ni za podsmeh. Izgubise od ljudi koji igraju u sali za fizicko.
  (bvb, 19. januar 2021 22:42)

  # Link komentara

 159. Saso...odstazirao si svoje...aj ti polako...bez autoriteta...kao i onaj pre njega a i nazalost onaj posle njega
  (nikola, 19. januar 2021 22:41)

  # Link komentara

 160. Ja kao okoreli partizanovac potpisujem da se poćeraju svi stranci osim Pejdža, u paketu sa Filipovskim i Dangubićem. Vratiti Miletića, pa uz Jaramaza, Zagorca, Jankovića, Trifunovića, Veličkovića i Alija Nikolića ubaciti juniore, po mogućnosti Vujoševića za trenera, i nećemo sigurno mnogo lošiji bit. A srca će nam biti puna kao da smo šampioni Evrope!
  (sasa pg, 19. januar 2021 22:41)

  # Link komentara

 161. Ajde kad naši momci ne znaju pa da ih podržiš i da se nadaš da će proraditi ali da dovedes strance koji veze nemaju to ne mogu da razumem. Sve ove strance oterati što pre, eventualno zadržati Pejdza i Mozlija. CMM i Mika su najgora pojačanja u istoriji Partizana. Ove godine se mnogo pogrešilo sa novim igračima(umalo rekoh pojačanjima), niko nije doneo neki boljitak, pritom i ovi stariji ove godine slabiji. Za sledeću sezonu ostaviti Jaramaza,Trifu i Zagora ostalima šut karta.
  Dule, pravimo te od blata !
  (Diletant, 19. januar 2021 22:40)

  # Link komentara

 162. Ovako ponizenje ne pamtim, a gledam kosarku 30 godina.Da ima pameti, da se svi igraci raspuste osim Trifunovica i Jaramaza i da se puste decaci iz mladjih kategorija da igraju. Da se pozove i uputi izvinjenje Vladi Scepanovicu.Ova sezona je upropascena odavno.'
  Ovi Francuzi su mogli, da su hteli da nas pobede 40 razlike, tako da i u EK nemamo ama bas nikakvih sansi.Ocaj i ogromna tuga......
  (Kikivoje, 19. januar 2021 22:40)

  # Link komentara

 163. Cekao sam da pocne ovaj top16 ECa, uvjeravao sebe da su sve karte bacena na finale ovog takmicenja.
  Poraz kao poraz nije strasan, ali ova malokrvnost u igri, ubjedljiv poraz od ovih sa svega 9 igraca.
  Placeni ste bar duplo vise od Duletovih f4 momaka.
  Uzas!
  Niste zasluzili da vas pratim vise.
  Do nekih drugih momaka koji ce da ginu za taj dres.
  (Lord, 19. januar 2021 22:23) 

  # Link komentara

  Recite nam samo na osnovu čega ste bazirali svoj optimizam da Partizan može da igra finale EC? Prosto mi je neverovatno da su mnogi od vas bili ozbiljni kada su to pisali.
  (Simić, 19. januar 2021 22:40)

  # Link komentara

 164. U celoj ovoj muci Partizana najsmešniji su komentari ovih fenjeraša iz EL.
  (zvezdoprc, 19. januar 2021 22:40)

  # Link komentara

 165. Jedino Rade i Mozli prelazna ocena. Onakva malokrvnost, neverovatno.
  (PAR, 19. januar 2021 22:40)

  # Link komentara

 166. Ala su ih opravili, svaka im čast!! Važno je, da je sinoć Real bio slab!! Metropoliten nikad jači!!
  (SAŠA FRANKFURT, 19. januar 2021 22:40)

  # Link komentara

 167. Meni je ovo totalno sumnjivo... Ovi Francuzi su prošvercovali Karija, Lebrona, Davisa, Hardena i Duranta da igraju protiv institucije... Glavu gore momci, ima sve ovo dobrih strana. Sledeće godine ste favoriti u Ligi Šampiona!
  (Bok, 19. januar 2021 22:40)

  # Link komentara

 168. Teško je gledati ovakav KKP. ovo je samo za nas mazohiste
  (kakogod, 19. januar 2021 22:24)

  Baš i nije teško...
  (Wllaxy, 19. januar 2021 22:40)

  # Link komentara

 169. Dobro je. Imate pobedu i poraz.
  (Gorki, 19. januar 2021 22:39)

  # Link komentara

 170. metiljavci anemicni, sramota za ovu divnu igru... rekao bih i nesto gore! 100 eura mesecno vise nego dosta.
  (singrrr!, 19. januar 2021 22:39)

  # Link komentara

 171. Videćete da bi mogla ova trojka Mekintaera da bude bitna? Opustili su se ovi previše u finišu, a mogli su lagano ovo i na 30 razlike.
  (Džoni, 19. januar 2021 22:39)

  # Link komentara

 172. Filipovski, vreme je da otputujes... Kako srece da nisi ni dolazio...
  (Realan, 19. januar 2021 22:38)

  # Link komentara

 173. Dokle više? Vratite Džikića!!! Razjurite neobuzdanu legiju stranaca!
  (ST, 19. januar 2021 22:38)

  # Link komentara

 174. Nekad smo se smejali ekipama koje igraju sa 8 stranaca u rosteru.
  (ballball, 19. januar 2021 22:38)

  # Link komentara

 175. Metropoliten....auuuuuuuu...a vi komentarisete euroligu....kukuuuuuui
  (neba, 19. januar 2021 22:38)

  # Link komentara

 176. Mislim da ste oborili rekord !!!
  Samo dva Srpska igraca su postigli koseve ... Zagorac 11 i Jaramaz 2 !!!
  (Slobodan, 19. januar 2021 22:37)

  # Link komentara

 177. ko su ovi sto vode protiv institucije?kako se samo usudjuju.
  (siki, 19. januar 2021 22:37)

  # Link komentara

 178. Na kraju ipak ispade sve dobro......samo 17 razlike.
  (Cubaka, 19. januar 2021 22:37)

  # Link komentara

 179. Partizan više nikada neće igrati Euroligue, a bogme ni Eurocup.
  (mrzm smglsnk, 19. januar 2021 22:36)

  # Link komentara

 180. Svima otkaz i vratiti Duleta. Ovako ne ide vise.
  (Slavko Vrekic, 19. januar 2021 22:11)Gdje si Slavko,nema te na vijestima ,nesto slabo skroz..rijeđi si od pobjede Partizaia.
  (Rajko, 19. januar 2021 22:36)

  # Link komentara

 181. Aleksa@. Sve sve, ali vasa skola iznedrila Vujanica i Tomasevica? Zasto se bas ovoliko brukas?
  (decki preseljeni, 19. januar 2021 22:36)

  # Link komentara

 182. Metropolitans. Zapamtite to ime. METROPOLITANS. Ove godine Evrokup, sledece evroliga. A onda... NBA. E to nije igra, to je ples na parketu kao da smo prisustvovali predstavi Boljsoj teatra. Ta gracioznost pokreta, ta lepota driblinga, te promene ritma ... izuzetno.
  (Ognjen, 19. januar 2021 22:35)

  # Link komentara

 183. Hahah ali ovi sto pisu da treba da igraju klinci iz partizanove skole. Koje skole rodjaci???
  (Uvek ste samo otimali, 19. januar 2021 22:34)

  # Link komentara

 184. Ciganj sam al mi žao zezati ove..
  (SkankHunt42, 19. januar 2021 22:34)

  # Link komentara

 185. SRAMOTA.NAJLOŠIJA EKIPA PARTIZANA, TRENER , SPORTSKI SEKTOR,STRANCI U POSLEDNJIH 50 GODINA. BEZ IDEJE,ŽELJE,ZNANJA . SRAMOTA,SRAMOTA,SRAMOTA. OSRAMOTILI STE SVI SKUPA IME PARTIZANA. SRAM VAS BILO.
  (simo, 19. januar 2021 22:34)

  # Link komentara

 186. "Partizan u problemu", koliko ja znam u problemu je od 2014. od kada ih je Nolan vratio na fabricka.
  (Cubaka, 19. januar 2021 22:17)
  Nema Nolan veze s tim. Partizan je kanal, drugi kolo vode jer je to u sportu potpuno normalno. Vremena s smenjuju pa tako i dominacije klubova. Juce Partizan, danas Zvezda, sutra ko zna ko. Sto se Partizan nije vratio vec sledece sezone? Nije jer je Zvezda zategla sistem i tu nema prolaza. I to je posteno priznati. Sportski pozdrav
  (Losmi, 19. januar 2021 22:34)

  # Link komentara

 187. Bruka i sramota! Za kompletan strucni stab i igrace.

  Stidite se.
  (NJ, 19. januar 2021 22:34)

  # Link komentara

 188. Perkins, Mika, Mozli, Pejdz, Mekintajer, Tomas. 6 stranaca, i 20 razlike od metropolitana, sledeci put kada se smejete porazu Zvezde od Olimpijakosa ili Fenera na jednu loptu setite se ovoga.
  (6,50, 19. januar 2021 22:33)

  # Link komentara

 189. Metropolitansi protiv Instalacije, pravi Cipiripi derbi.
  (Igokea since 2007, Cipiripi since 2014, 19. januar 2021 22:33)

  # Link komentara

 190. Eto, i to desilo...Prvi put da ciljano iskljucim televizor i prekinem gledanje prenosa jedne kosarkaske utakmice!!!
  Ovo vise nije samo brukanje KK Partizan, ovo je brukanje srpske kosarke! Pokvarise mi slobodan dan, dobicu psorijazu na nervnoj bazi...
  Sve odreda novcano kazniti! Ako i to ne pomogne, smanjiti im plate (revidirati ugovore), pojedincima uruciti zahvalnicu, a ako ni to ne pomogne zadrzati one koje valjaju i dopuniti igracima iz podmladka i/ili filijale Mladosti iz Zemuna.
  Razumem da postoji los dan, da ne ide sut, da je preko puta vas raspolozen i renomiran protivnik, ali ovoliko odsustvo volje, nedostatak energije
  I da ne bude zabune, nisam nikakav ostrasceni navijac, vec jednostavno ljubitelj dobre kosarke. A ovo sto Partizan pokazuje u poslednje vreme to definitivno nije!
  (Nikola, 19. januar 2021 22:33)

  # Link komentara

 191. Mislio sam da ovo neću reći nikad al pomalo mi ih je i žao....
  (Nik, 19. januar 2021 22:33)

  # Link komentara

 192. Znaci jedna jedina rec, BRUKA !!!!!
  Celokupna uprava i svaki igrac treba biti udaljen iz kluba, ubaciti sve novo i krenuti iz pocetka, makar to trajalo i par godina ali ovako se ne moze nikad stici do cilja.
  (BILI PITON, 19. januar 2021 22:33)

  # Link komentara

 193. Kilonje!!!
  (Jeremija, 19. januar 2021 22:32)

  # Link komentara

 194. Ostali samo dugmići....hahaha...ala su im priredili operu svaka im čast.Pariski berberin šiša bez makaza....hahaha
  (1Đoković, 19. januar 2021 22:32)

  # Link komentara

 195. Koja smo mi sramota...
  (ŠOKI P. F. C. PRIJEDOR, 19. januar 2021 22:32)

  # Link komentara

 196. Ipak ovo nije Trento!!
  (Stark, 19. januar 2021 22:32)

  # Link komentara

 197. Dangubiću otkaz koliko već sad!
  (ja, 19. januar 2021 22:17)

  Meni je Dangubića žao. Dok je bio u Zvezdi bio je poštovani gospodin košarkaš.
  (šta reći....., 19. januar 2021 22:32)

  # Link komentara

 198. A skoro da sam bio siguran da gore nego protiv krke ne moze, ali eto, ima u partizanu jos iznenadjenja. U svakom trenutku na terenu su im bar dva igraca koji su suterski bezopasna, krecu se sporo, rotacija uzasna, pas igra tragicna, izgledaju kao da ih je neko iz sezdeset i neke ubacio da igraju danas i ne znaju gde su, tuzno
  (Jt, 19. januar 2021 22:32)

  # Link komentara

 199. ovaj metropolitan je vrh ekipa, zgazila bi real 20 razlike.
  (zvezdas, 19. januar 2021 22:32)

  # Link komentara

 200. Bruka i sramota!!!!!!
  (čika velja, 19. januar 2021 22:31)

  # Link komentara

 201. a uživali ste u zvezdinim porazima u el dok je vas partizan nikad gori, mali ste i jadni
  (vokwe, 19. januar 2021 22:31)

  # Link komentara

 202. Nikad jači evropski velikan Metropolitan 92
  (Slobodan, 19. januar 2021 22:31)

  # Link komentara

 203. tempiraju formu za plej of aba lige,sigurno je to u pitanju....buhahahaha
  (želja, 19. januar 2021 22:31)

  # Link komentara

 204. Ljudi moji, meni kao okorelom Zvezdašu ovo tužno gledati!
  Pa Zvezda bi ove Aureliuse iz Pariza rastočila kao bugarsku skupštinu.
  (Ajgor, 19. januar 2021 22:20)
  Istina druze. Tuzno je ovo gledati. Ne treba se sladiti jer ovo ni Zvezdi ne odgovara. Nikome ne odgovara. Para nema nigde, a to ce biti karta za neku ozbiljnu kosarku. Da spojimo dva budzeta ne bi bili konkurentni
  (Maki, 19. januar 2021 22:30)

  # Link komentara

 205. Sramota nema druge reči....
  (FM ludak, 19. januar 2021 22:29)

  # Link komentara

 206. Drzavni projekat nikad jadniji, imaju toliko stranaca a rezultati nikad jadniji
  (cwwet, 19. januar 2021 22:28)

  # Link komentara

 207. nije problem i da se izgubi, ali ovako da se igra je čista sramota..ovoliki nedostatak energije i volje je nedopustivo... trener mekan, igrači bezlični, bez trunke volje...a svi fino plaćeni, siti, pa ih i nije briga previše...Partizane moj na šta si spao!
  (Dane- sve od šljive do banane, 19. januar 2021 22:28)

  # Link komentara

 208. 4
  E ovakav Partizan još nisam gledao!
  (Boris, 19. januar 2021 21:22
  Bože ! Krka, Borac 2 puta...
  (naše će sene ..., 19. januar 2021 22:28)

  # Link komentara

 209. koja divljacka kosarka majko moja :o
  (dj, 19. januar 2021 22:28)

  # Link komentara

 210. Ово се зове распад система. Не зна се ко је очајнији, да ли тренер, играчи, руководство. Овакву "кошарку" смо играли као клинци у основној школи, кад смо једва успевали да добацимо до коша, и кад нисмо знали да водимо лопту. Исто тако игра Партизан. Криминална одбрана, организација напада, ма тотални фијаско од сезоне. Овакве осцилације у свом животу нисам видео. Добију 20 разлике екипу Трента која ништа није лошија од ових Француза, а онда пар дана касније пукну истом том разликом. Као да се спрдају сами са собом... Јарамаз, Загорац, Трифуновић, Томас, Пејџ нису ни бледе сенке од пропле сезоне. Ово је изгубљена година за српску клупску кошарку, а ако се овако настави врло брзо ћемо доћи на ниво стања у рукомету...
  (Сораб, 19. januar 2021 22:27)

  # Link komentara

 211. Partizan treba da raskine ugovore sa svim strancima i uvede najbolje juniore do kraja EK,ABA lige i domaceg prvenstva.Da dobije par igraca ako ih ima u podmlatku pa sledece godine dva vrhunska stranca i svi domaći igrači pa sve ispočetka.To je godinama bio recept i to je palilo.I vratiti Vujoševića
  (Kolja, 19. januar 2021 22:27)

  # Link komentara

 212. Uh, dobro je, prebacise preko 50 poena a to nije mala stvar protiv kuvara iz Metropolitena i to u sred Pariza.
  (Pop, 19. januar 2021 22:27)

  # Link komentara

 213. Obozavam da gledam kad su igokejci ovako bespomocni i veze nemaju.Pokusavaju iz petnih zila da smanje razliku ali ne ide to limari,kako ste zamislili.Njasigurniji fiks u Evropi danas na kladzi...
  (Realno, 19. januar 2021 22:26)

  # Link komentara

 214. Posto je prvo leteo trener,sad treba i stranci,pa i ovaj drugi trener
  (Vladimir, 19. januar 2021 22:26)

  # Link komentara

 215. Ne zaslužujete dres Partizana. Vi ste katastrofa od ekipe. Hemija 0. Na nivou ste prosečne ekipe, na nekom školskom takmičenju.
  (Ljubiša, 19. januar 2021 22:26)

  # Link komentara

 216. Sve su karte bacene na EC i namerno igraju slabije ABA ligu...
  (Mirko lestvica, 19. januar 2021 22:26)

  # Link komentara

 217. Svakom po zasluzi, ne znate da nađete dobrog trenera ali ne vi lazete i spinujete o budžetima, prosle sezone vam sve bilo potaman
  (Goxi, 19. januar 2021 22:25)

  # Link komentara

 218. Ma nije sve izgubljeno. Eto sledecd sezone moze da se dobije wild card za SOS Ligu buducih sampiona. A to se ne igra vise? A nista, onda mozda FIBA celendzer kup.
  (Gossa placa Zeljko, 19. januar 2021 22:25)

  # Link komentara

 219. Jadno je ds Partizan uzgubi 20 razlike od prosecne ekipe. Ovakva letargija, sivilo, manjak zelje je nedopustiv. Nemamo koncentraciju, nemamo nijedan lrsten napad. visoki igraci su na bolesno limitirani napadacki, a Mika i defanzivno. Masimo zicere, bacanja, otvorene suteve, skacu nam po tri puta u napadu... Mika je nivo KLS-a, Dangubic raspad, Zagorac neprepoznatljiv ove sezone... izgube svaku gustu utakmicu, a ponekad se i raspadnemo. ali kad vidim, sem Jaramaza i ponekad Pejdza i Milera nema ovde krstenog igraca. ovaj poraz od 20 razlike ce nas kostati za TOP8. Ali realno, sta cemo tamo sa ovakvim igrama i letargijom.
  (milan 87, 19. januar 2021 22:25)

  # Link komentara

 220. Nije problem što gube nego kako igraju. Alo bre, ne može za partizan da se igra bez žara i želje, ima krvavih kolena da se izlazi sa terena
  (Rastko, 19. januar 2021 22:25)

  # Link komentara

 221. 0
  Kako je ovaj Mika dosao do Sakramenta,samo bog zna...
  (yyyy, 19. januar 2021 21:34)
  Pa doveo ga ljudina Divac umesto Dončića!
  (naše će sene ..., 19. januar 2021 22:24)

  # Link komentara

 222. Šta se sekirate sto veze blage nemate, pa zar vi nećete da osvojite ovo smešno takmičenje??? Cele godine nas ubedjujete da vam ABA nije toliko važna, da ćete vi ovo da oduvate i igrate EL kao šampioni.
  (veliki strumf, 19. januar 2021 22:24)

  # Link komentara

 223. U prve tri cetvrtine vas nije islo ali zato u cetvrtoj "rasturate", evo sesti minut i vec postigoste dva kosa.
  (Cubaka, 19. januar 2021 22:24)

  # Link komentara

 224. Teško je gledati ovakav KKP. ovo je samo za nas mazohiste
  (kakogod, 19. januar 2021 22:24)

  # Link komentara

 225. Cekao sam da pocne ovaj top16 ECa, uvjeravao sebe da su sve karte bacena na finale ovog takmicenja.
  Poraz kao poraz nije strasan, ali ova malokrvnost u igri, ubjedljiv poraz od ovih sa svega 9 igraca.
  Placeni ste bar duplo vise od Duletovih f4 momaka.
  Uzas!
  Niste zasluzili da vas pratim vise.
  Do nekih drugih momaka koji ce da ginu za taj dres.
  (Lord, 19. januar 2021 22:23)

  # Link komentara

 226. Ključni igrač partizana je Zagorac, on je jedini euroligaški potencijal. Problem je da igra sa 10% mogućnosti, nezainteresovan totalno. Izlazi li po splavovima, šta radi? Kada bi on igrao kako treba, digao bi tim za 50%.
  Trinkijeri je iz istog tima izvlačio 20 poena više, kod njega nije bilo zezanja. Ove godine Tomas i Pejdž skroz pogubljeni.
  Milojević na klupu, Jaramaz, Zagorac, Trifunović, Pejdž, Mozli i dovođenje Petruševa i Smajlagića kad se vrati u evropu su ključ za preporod.
  (Milan, 19. januar 2021 22:23)

  # Link komentara

 227. Ima li ko normalan u Partizanu da prekine ovu agoniju. Zahvali se ovom Filipovskim o bar polovinu ovih nazovi igrača i naravno Mihajloviću i Loncaru.Gde su sve te mase legende zasto vize dokle bre ovako?
  (Popovic Andrija, 19. januar 2021 22:22)

  # Link komentara

 228. Nijesam partizanovac ali ne veselim se svega mi. Ovo je katastrofa i ujedno primjer koliki uticaj moze da ima trener. Kako su igrali lani a kako ove sezone i to sa skoro istim rosterom.
  Sve su pare trebali staviti na Trinkijerija.

  Isto tako je i CZ nspravila gresku, ali ispravismo je sad s Radonjicem koji je takodje doktor kosarke kao i trinki.
  (Austrofil, 19. januar 2021 22:22)

  # Link komentara

 229. E pa Srbi srećan vam partizan , koji slave! Pre neku veče neko nam je čestitao Wolfena hvala. Ed i srećan vam Dangubić u punom značenju !
  (naše će sene ..., 19. januar 2021 22:21)

  # Link komentara

 230. Ovo je realno sramota kako igraju. Mislim da trener treba da podnese ostavku jos veceras.
  (navijac, 19. januar 2021 22:21)

  # Link komentara

 231. Trinkijeri je kriv,otisao a uputstvo za upotrebu nije ostavio ovim dundjerima.
  (nesa, 19. januar 2021 22:21)

  # Link komentara

 232. Kako Mika i Danguba ciglare sa trojke pa ovo je muka gledati hahahaha ovaj jos popi bananu :)
  (valjevac, 19. januar 2021 22:21)

  # Link komentara

 233. Sramota me da gledam ovo mucenje sramnu igru i bruku kluba!Pola tima je za otkaz!
  (milan, 19. januar 2021 22:21)

  # Link komentara

 234. Odavno nisam zabavniji mec gledao :-)))
  (cocoloco, 19. januar 2021 22:20)

  # Link komentara

 235. Da mi je znati gde se izgubise svi oni "grobosi" koji su ovde graktali k'o gavrani kada je Zvezda igrala protiv Valensije.
  (Skorpion, 19. januar 2021 22:20)

  # Link komentara

 236. Ljudi moji, meni kao okorelom Zvezdašu ovo tužno gledati!
  Pa Zvezda bi ove Aureliuse iz Pariza rastočila kao bugarsku skupštinu.
  (Ajgor, 19. januar 2021 22:20)

  # Link komentara

 237. Crno vreme za košarku došlo.
  Real nikad slabiji, a Metropolitanke projektovane za F4 Evrolige
  (veverac, 19. januar 2021 22:20)

  # Link komentara

 238. Čuj komentatora..."time out u stilu Grega Popovića"...pa gde u istu rečenicu Legendu i ovoga
  (Ovaj, 19. januar 2021 22:19)

  # Link komentara

 239. BAT u najavi
  (zelja, 19. januar 2021 22:19)

  # Link komentara

 240. Ja ne mogu da verujem da ovi neki igraci zaradjuju za zivot igranjem ovoga, cega vec, jer se ovo ne bi mogla nazvati kosarka. Dangubica neko placa covece... Pa on treba da placa ekipi da ga pusti da igra!
  (Fox, 19. januar 2021 22:19)

  # Link komentara

 241. Nema veze, groBARI, ovo je za vas nevažna utakmica, mnogo bitnije je da Barsa pobedi Zvezdu.
  (Lajavi krelac, 19. januar 2021 22:18)

  # Link komentara

 242. Ma nije sve izgubljeno. Mozda dobijete sledece godine wild card za SOS Ligu buducih sampiona. A ona se ne igra vise? Nista onda. Evro Celenszer kup vam ne gine.
  (Gossa placa Zeljko, 19. januar 2021 22:18)

  # Link komentara

 243. Stara skola@ zaboravio si druže ovako na prvu Miku, Gordica, Šćepanovića, Ali Nikolića.. verovatno ima još.
  (Spale, 19. januar 2021 22:18)

  # Link komentara

 244. Ovo je sad previše jadno..
  Ja više nemam srca za bilo kakvu sprdnju.
  (Flok, 19. januar 2021 22:18)

  # Link komentara

 245. Dangubiću otkaz koliko već sad!
  (ja, 19. januar 2021 22:17)

  # Link komentara

 246. "Partizan u problemu", koliko ja znam u problemu je od 2014. od kada ih je Nolan vratio na fabricka.
  (Cubaka, 19. januar 2021 22:17)

  # Link komentara

 247. Partizan je napadački prilično limitirana ekipa i tu ovaj Slovenac jer je neko drugi kreirao sastav ,ne može ništa više da popravi.Znači jedva prebacite prosečno 70 poena ( večeras nećete ni toliko) toliko koliko recimo jedna Mega sa kojom se utrkujete za play off ubaci za 3/4.Mislim da u ovom veku nislo gledali lošiji Partizan.
  (Stipsa, 19. januar 2021 22:16)

  # Link komentara

 248. Partizan nas samo bruka!!!
  (Djorgovski, 19. januar 2021 22:16)

  # Link komentara

 249. A boli vas uvo,sta sada ipak ste vi institucija.
  (Asdf, 19. januar 2021 22:15)

  # Link komentara

 250. Igramo kao seka perse!Uopste nema odbrane
  (Jova, 19. januar 2021 22:15)

  # Link komentara

 251. Dangubić i skok šut za 3 poena hahaha…haha ...
  (Đura, 19. januar 2021 22:00)

  Kao da baca džak krompira, a ne loptu?
  (Džoni, 19. januar 2021 22:14)

  # Link komentara

 252. Neko iz mase, 19. januar 2021 21:39)

  Vi nemate skolu, o kojoj skoli zi pricas ...
  (Nolan Smit sa centra, 19. januar 2021 21:56)

  Прича о школи која је изнедрила Ђорђевића, Даниловића, Паспаља, Кићу, Прају, Пековића, Дивца,Томашевића, Вујанића...
  Зато што им нико није рекао да то није њихова школа...
  (Алекса, 19. januar 2021 22:14)

  # Link komentara

 253. kukavice, trener mali mis... grizite, brreeee!
  (singrrr!, 19. januar 2021 22:13)

  # Link komentara

 254. Trinkijerijev Partizan bi ove likove tukao sa 15-20 razlike bez ikakvih problema.
  (matori 2, 19. januar 2021 22:12)

  # Link komentara

 255. Zna li se sta koliko su nasi igraci dali koseva ???
  Pitam zbog reprezentacije !
  (Slobodan, 19. januar 2021 22:12)

  # Link komentara

 256. Sve ovo nije bitno,nego jel Zvezda izgubila? jeste; jeeeeeeee...evo ih ovde na b92 pljuvaci. Nema kraja sreci jer im je samo to preostalo. E,sad,ne vide ljudi niti ih od zlobe zanima stanje u Partizanu!? Zasto su tako jadni? Raspadaju se i samo se hrane porazima Zvezde a kad Zveda dobije mec vicu FMP. Mnogo problema,na koje treba traziti odgovor. Manite se ljudi tudjih briga,jer svoje i te kako imate a resenja ni na vidiku.
  (gudalo, 19. januar 2021 22:12)

  # Link komentara

 257. Jeste da igramo ocajno, muka za gledati...samo me zanima od kad je -8 na poluvremenu ogroman zaostatak, cemu takvi naslovi?!
  (sye, 19. januar 2021 21:43)

  Pa sam si odgovorio. Uz ocajnu igru, mucnu za gledanje, -8 jeste ogroman zaostatak. Inace, ja bih vam, i ako izgubite -20, stavio naslov: "Hrabri Partizan izgubio u neizvesnoj zavrsnici".
  (Toto-ko-tunjo, 19. januar 2021 22:12)

  # Link komentara

 258. Za ovog Zagorca Kuridza je Karl Malone licno. Kako li je on do NBA dosao, samo Bog zna, i ovaj Mika do Sacramenta npr, pa oni ni za Borac nisu.
  (valjevac, 19. januar 2021 22:12)

  # Link komentara

 259. Pa treebalo bi sve strance otpustiti posle ove utakmice ali je problem sto nemamo omladince da zavrsimo sezonu. Ovo nije moj Partizan koji se satire u odbrani pa makar gubio 50 razlike.
  (srp, 19. januar 2021 22:11)

  # Link komentara

 260. Jel postoji uprava u KKP i ako postoji kad ce vec jednom da sutne ovog Filipovskog??? Covek veze, ali veze nema..Ni jedna akcija, po 5 asistencija za poluvreme, izmene i timeouti zakasneli...
  (MileR, 19. januar 2021 22:11)

  # Link komentara

 261. Gazda Djokan, bas ga preokrenuli u drugom onako doktorski, kako samo instalacija ume. Ej, 20 ralzike za ove sa 4 imena.
  (Gossa placa Zeljko, 19. januar 2021 22:11)

  # Link komentara

 262. Meni je ovaj PERKINS baš nekako avangardan
  (Dr_Zi, 19. januar 2021 22:11)

  # Link komentara

 263. Svima otkaz i vratiti Duleta. Ovako ne ide vise.
  (Slavko Vrekic, 19. januar 2021 22:11)

  # Link komentara

 264. Nit napada, nit odbrane, nit skoka nit šuta, a o taktici da i ne govorimo...
  (zoran, 19. januar 2021 22:10)

  # Link komentara

 265. Metropolitan ih pušta.Igraju ljudi sa pola snage.Namerno promašuju.Ali ovi amateri ni nameštenu ne umeju da dobiju.Dno dna.....
  (1Đoković, 19. januar 2021 22:10)

  # Link komentara

 266. Covece, od zvezdasa ne mozemo da dodjemo na red da sami sebe prozivamo za ovakvu igru.
  (zlalama, 19. januar 2021 22:10)

  # Link komentara

 267. Ne vredi. Bez energije, agresije, bez koncentracije. Tek na minut-dva uspeju da se konsoliduju a onda opet serija gresaka. Jeste domacinsko sudjenje ali ne moze ovako malodusno. Koliko smo im dozvolili ofanzivnih skokova. Koliko izgubljenih lopti. Nije do trenera ocaj put. Ovaj tim ne veruje u sebe. Ne umeju da preokrenu tok utakmice. Sve u istom ritmu, vodili ili gubili.
  (Gazda Dojkan, 19. januar 2021 22:10)

  # Link komentara

 268. Kao navijač KKP sa stažom od skoro 50g moram da priznam,da je ovo sramota koju do sada nisam osetio. Ne znam koga bi pre oterao iz kluba: igrače ili strucni stab?
  upravu i predsednika,ili menadzerski deo??!!!!
  B. R. U. K. A!!!????
  (Mio, 19. januar 2021 22:10)

  # Link komentara

 269. Sve ih u rudnik treba poslati. Ovako se ne igra za Partizan.
  (mladen, 19. januar 2021 22:09)

  # Link komentara

 270. Bole me oči...ovo je gora katastrofa nego bilo šta u zadnjih par godina...ovo skoro nisam gledao,očaj na kvadrat...
  (Shabazz Napier, 19. januar 2021 22:09)

  # Link komentara

 271. Patrizan konačno igra u svom prepoznatljivom stilu , raznovrsno i lepršavo.
  (Flok, 19. januar 2021 22:09)

  # Link komentara

 272. Ovim putem se izvinjavam Dangubiću. Ranije sam rekao da je on najgori, ali nije on, već Mozli,pa on, a najgori je onaj što ovakvim antitalentima daje minute. Menadžmentu ove trojice dati Nobelovu nagradu kakvu robu nam uvališe.
  (P a r t i z a n, 19. januar 2021 22:08)

  # Link komentara

 273. Mislim da bi Partizaievom treneru trebalo dopusititi da uzme time out od 10min,kako bi sacuvao ovih solidnih 17 razlike.Za sve zasluge iz proslosti instalaciji bi to trebalo biti omoguceno.
  (ValterNBG, 19. januar 2021 22:08)

  # Link komentara

 274. Nije lose. Bili smo u igri za prolaz grupe punih 1 kolo. Sledece godine WC za Ligu Sampiona pa da kidamo.
  (Rounder, 19. januar 2021 22:08)

  # Link komentara

 275. Tuga od kosarke. Mislim da bi bilo fer da Filipovski sam podnese ostavku, takodje i Loncar!
  (Kontra, 19. januar 2021 22:07)

  # Link komentara

 276. Sad se setim mute nikolica kod njega su bar davali preko 90 poena po utakmici jeste da su puno I primali ali bar je bilo lepse za gledati
  (mile, 19. januar 2021 22:07)

  # Link komentara

 277. Čačak, Madrid, Pariz... Šta sve istrpi srce u junaka.
  (Toto-ko-tunjo, 19. januar 2021 22:07)

  # Link komentara

 278. ovo je za plakanj.mislim da se treba da se ugasite.
  (puksi, 19. januar 2021 21:21)

  Ma neeeee. Kome bi se smejali.....
  (šta reći....., 19. januar 2021 22:06)

  # Link komentara

 279. Auh kakav vetar duva u reketu Partizana, defanzivni skok ne postoji, pa ovo je nečuveno :) Mika, Tomas, Mozli, Zagorac, ne znaju gde su, ni ko koga drži i preuzima, pokupise im ovi anonimusi svaku loptu, i igraju dok ne daju koš.
  (Vaše ime, 19. januar 2021 22:06)

  # Link komentara

 280. Nikad jaci Metro.... nesto. Ne sme se tako sa institucijom.
  (one2play, 19. januar 2021 22:06)

  # Link komentara

 281. Grobljad slušajte me dobro:"da se niste pobunili protiv Ostoje i Lončara!" Hoću da uživam kako vas uništavaju!
  (Malo vas je grobari!, 19. januar 2021 22:06)

  # Link komentara

 282. Za trenera
  (daj miloja, 19. januar 2021 22:05)

  # Link komentara

 283. Neko pobedi Real a neko biva deklasiran od Metropololopopolitana
  (rais, 19. januar 2021 22:05)

  # Link komentara

 284. NIkad vise necete igrati Evrocup
  (Grobari su bruka Srbije, 19. januar 2021 22:05)

  # Link komentara

 285. E ovakav Partizan još nisam gledao!
  (Boris, 19. januar 2021 21:22)

  Ja jesam. Vrlo često......
  (šta reći....., 19. januar 2021 22:05)

  # Link komentara

 286. BRUKA, BRUKA, BRUKA!!!
  (Vlak, 19. januar 2021 22:05)

  # Link komentara

 287. Prosle godine sam jedva cekao svaki mec ove jedva cekam da se sezona zavrsi....
  (FM ludak, 19. januar 2021 22:05)

  # Link komentara

 288. Cekaj, ako budete 8. u Aba ligi, mislim da cete time rastuziti Bartomeua i da ce vam dati S licencu sa pohvalnicom za institucije
  (Nolan Smit sa centra, 19. januar 2021 22:04)

  # Link komentara

 289. Драги неверни Томо,
  Од 2017: Вилсон, Бејкер, Скин, Милер,  Самјуелс, Гос, Ван, Си, Брајма, Пејџ, Браун, Ренфроу, Лендејл, Волден, Парахуски, Томас, Мозли, Пејнерс, Рединг, Макаду, Ангола, Мекинтајер, Перкинс, Тринкијери, Филиповски. Није 30, али из главе јесте 25. А неког сам сигурно и заборавио...
  (Стара школа, 19. januar 2021 22:04)

  # Link komentara

 290. Ali posle tajm auta Filipovskog Partizan odgovara sa 0:9...Bespomoćni pogledi sa klupe sve govore. Ovde se nikome ne igra košarka. Tužno
  (playmaker, 19. januar 2021 22:03)

  # Link komentara

 291. Kakav je Trinkijeri mađioničar!
  (Boris, 19. januar 2021 22:03)

  # Link komentara

 292. sramota ako uzmu platu za ovaj mesec
  (nikola, 19. januar 2021 22:03)

  # Link komentara

 293. I sad ce ovi istraumirani grobari da kukaju na Ostoju , i da govore da se vrati Vujosevic a taj isti Vujosevic hvali Ostoju na sva usta.
  (realno, 19. januar 2021 22:03)

  # Link komentara

 294. imam 36 god,pratim partizan od svoje 7 god,nikada nisam video ovako jadnu i bednu igru,ovako intelektualno ogranicene igrace,pre svega strance,kapiten koji ne igra jer fizicki nije sposoban,trener bez ideje u napadu,toliko nepostovanje institucije od strane kompletnog strucnog i igrackog kadra,sramota je blaga rec.
  (mali mile, 19. januar 2021 22:03)

  # Link komentara

 295. ove bi i borac iz Čačka pobedio
  (srbin_sin, 19. januar 2021 22:03)

  # Link komentara

 296. Da li ce Tegi da kaze da je ovaj poraz posledica soka zbog obecanih 15 milki za SD Radnicki?
  (Zivota, 19. januar 2021 22:02)

  # Link komentara

 297. Brukanje Srpske kosarke vol 57
  (Maxx, 19. januar 2021 22:02)

  # Link komentara

 298. Najurili Trinkijerija ... Ovo bre sve ludaci ahahahahahahaha...
  (Nolan Smit sa centra, 19. januar 2021 22:02)

  # Link komentara

 299. Voleo bi da vidim JEDNU akciju, ali JEDNU
  Filipovski veze nema, Miloje nikog ne trenira, Vlade u Megi...
  (milos. k, 19. januar 2021 22:01)

  # Link komentara

 300. Ovaj tim je projektovan za osvajanje evrologe. Glavu gore Land-Roversi!
  (Riki Kaka, 19. januar 2021 22:01)

  # Link komentara

 301. Greota je bilo sta komentarisati. Tomasu da se odradi doping test nakon meca i da ga lepo suspenduju kako ne bismo morali da mu isplatimo plate.
  (maxim, 19. januar 2021 22:01)

  # Link komentara

 302. Meni bi letio trener nakon ovakve utakmice.. Može da se izgubi, ali ovako ne!
  (zoran, 19. januar 2021 22:01)

  # Link komentara

 303. Ovu ekipu poslati na neko skolsko takmicenje, tu bi mozda mogli biti konkurentni a i to je taj nivo kosarke... Mozlija i Jaramaza zadrzati i prikljuciti im omladince, mozda neko od tih omladinaca i izraste u kosarkasa a ovi sto trenutno igraju mogu samo da upropaste i Mozlija i Jareta, oni da napreduju ne mogu, nisam siguran ni da pravila poznaju a ne kamoli da su sposobni da se bave ovim sportom...
  (sofronije, 19. januar 2021 22:01)

  # Link komentara

 304. Dangubić i skok šut za 3 poena hahaha…haha ...
  (Đura, 19. januar 2021 22:00)

  # Link komentara

 305. Pogledajte vi samo ovaj prenos. Iz Francuske, Pariza!!! Negledljivo! Čist amaterizam. Pa naši prenosi su 100 pita bolji od ovih, naši snimatelji i reditelji su neuporedivo kvalitetniji. A Filipovski na tajm autu toliko uplaši ove neznalice da ne mogu da se sastave nakon njega. 17 razlike auuuuu.
  (veliki strumf, 19. januar 2021 22:00)

  # Link komentara

 306. Kao navijacu Zvezde iskreno zao mi je sto partizan gubi, ali ujedno sam i presrecan sto ih otresose ovi sto ne znam ni kako se zovu... Ahahahahahahaha...
  (Nolan Smit sa centra, 19. januar 2021 22:00)

  # Link komentara

 307. Kome smeta jak Metro...? (zaboravih ime)
  (BokeeLee, 19. januar 2021 21:59)

  # Link komentara

 308. Hvalim te Bože pa ovaj Dangubić od u Partizan.
  (he he, 19. januar 2021 21:59)

  # Link komentara

 309. Definitivno godinama nisam vidio na nasem kontinentu goru kosarkasku partiju nekog igraca od Rasona Tomasa nocas. Ostetio je Partizan nocas bas 20 razlike.
  (Ziks, 19. januar 2021 21:56)

  # Link komentara

 310. Zašto ne izvede Tomasa iz igre i ne ubaci Novicu Veličkovića ???
  (ivan, 19. januar 2021 21:56)

  # Link komentara

 311. Moja omiljena petorka: Mosley, Paige, Thomas, McIntyre i brat Danguba. Svi iz cuvene škole srpskih talenata.. razbijaju Madlenijanum ili kako se već zovu ovi Belgijanci.
  (Spale, 19. januar 2021 21:56)

  # Link komentara

 312. 81

  U pravu je Praja, necu ni ja vise da gledam ovakav Partizan, sta je bre ovo? Osamdeset posto tima, cine prosecni stranci, da li je moguce da iz nase skole ili filijale ne mozemo nikoga da izbacimo? Daj, bre pobedite ove indijance, sta je ovoooo??? Ovi juce pobedise u sred Madrida, mi se mucimo u nekoj skolskoj hali, brukate nam Srbiju!!!
  (Neko iz mase, 19. januar 2021 21:39)

  Vi nemate skolu, o kojoj skoli zi pricas ...
  (Nolan Smit sa centra, 19. januar 2021 21:56)

  # Link komentara

 313. Cupavi izdrzi!!!
  (Panta, 19. januar 2021 21:55)

  # Link komentara

 314. Ovaj se klub zove Levallois, ne pisite Metropolitan samo zato sto lepse zvuci. I Artmedija je bila Petrzalka.
  (kontra, 19. januar 2021 21:55)

  # Link komentara

 315. Ovo moze da se preokrene u drugom. Treba smanjiti broj gresaka a ubrzati ritam.
  (Gazda Dojkan, 19. januar 2021 21:54)

  # Link komentara

 316. Vratiti Vujoševića bez obzira na finansije. On će za 3 godine u kontinuitetu stvoriti pet konkurentnih igrača. Ostaviti od ove ekipe samo Jaramaza jer on ima potencijala da još nešto uradi. Ovim ostalim se zahvaliti na saradnji, a od nas će imati razumevanje i strpljenje. Ovo ne vodi ničemu. I da je Trinkijeri sad sa ovim lošim timom Partizana ovde na poluvremenu bi bilo 10+za nas. Francuzi su negde treća liga Evrope, ali šta vredi.
  (Milan, 19. januar 2021 21:53)

  # Link komentara

 317. Mika bi lakse bunar iskopao nego da poentira sa niskog posta.Zagorac je toliko izgubio na samopouzdanju da ne moze da se sastavi.Jaramaz je tu jedini igrac ali njega su povrede sasekle.Pejdz bez suta je samo rupa u odbrani.Jankovic je koristan za igru isto koliko i otpusteni prezimenjak.Mozliju svaka cast na odbrani,ali ljudi u napadu samo iznad kosa lopta nikako sa parketa da igra.Filipovski jedinu titulu koju moze da osvoji je onu za fer-play posto ne da nema niti jednu tehnicku nego covek glas nije povisio.Mali Trifa bi mogao da bude igrac jedino on i Jaramaz mogu dvosmerno da igraju,ovo ostalo il nema napad il rupa u odbrani ili oba.Dajte Gagija Nikolica bar ce usi da im bride za sve pare.
  (nesa, 19. januar 2021 21:51)

  # Link komentara

 318. Ovi Parižani po kvalitetu malo iznad Primorske, a ispod Krke i Borca! Sreća pa igraju sa amaterima iz Humske. Mada ti amateri imaju 5 puta veći budžet od Francuza i daleko najveći u ABA ligi.
  (Malo vas je grobari!, 19. januar 2021 21:48)

  # Link komentara

 319. Pa dobro, makar imaju zvucno ime. Pariz-Bulunj-Levaloa-Metropolitans.
  (Gossa placa Zeljko, 19. januar 2021 21:48)

  # Link komentara

 320. Kodi je ubedljivo najgori stranac koji je igrao u Partizanu. Toliko.
  (dejan, 19. januar 2021 21:48)

  # Link komentara

 321. Ovi počeli da se brukaju i po mesnim zajednicama
  (Djenka, 19. januar 2021 21:47)

  # Link komentara

 322. 30 poena za poluvreme protiv mocnog Metroplitans. Bravo instalacijo. Samo nam brukate srpsku kosarku po fiskulturnim salama Evrope.
  (Gossa placa Zeljko, 19. januar 2021 21:45)

  # Link komentara

 323. Na stranu to sto svako moze da ima los dan...ali toliko neinteligencije u igri ,odsustvo energije i zelje,melanholicni trener ...ovo je stvarno dno...Da smo ostali dosledni, zadrzali Duleta i igrali u trecoj ligi ,bili bi ponosni na svoj klub i bili bi prava avangarda ,ovako smo nazalost napravili klub koji je partijski potrčko i srozali svoj tesko steceni ugled .
  (Milanče, 19. januar 2021 21:43)

  # Link komentara

 324. q42, a startna cetvorka reprezentacije Birca? A reprezentativci Jaramaz i Zagorac?
  (Gossa placa Zeljko, 19. januar 2021 21:43)

  # Link komentara

 325. Jeste da igramo ocajno, muka za gledati...samo me zanima od kad je -8 na poluvremenu ogroman zaostatak, cemu takvi naslovi?!
  (sye, 19. januar 2021 21:43)

  # Link komentara

 326. @bbc,ovi i jesu operski pevaci, kosarku igraju u slobodno vreme, u pauzama...
  (plagijator, 19. januar 2021 21:42)

  # Link komentara

 327. Paris , London , Lisabon tradicionalno neugodna gostovanja.
  (man, 19. januar 2021 21:42)

  # Link komentara

 328. za 10 minuta prve cetvrtine nijedan igrac nije napravio nijedan normalan, a ne dobar potez, a svi su igrali. Ovo je sigurno najgluplja grupa igraca na jednom mestu u istoriji Partizana. A trener ko stvoren za takve, kako god ko da igra reakcija ne postoji.
  (zeks, 19. januar 2021 21:41)

  # Link komentara

 329. Ovo je sramota. Pa sta ti gospodine Filipovski radis sa ovim igracima na treningu? Nijedna akcija, promasuju otvorene suteve(ziceri), trce ko muve bez glavu na terenu. Gori partizan u zivotu nisam gledao. Brukaaaaa breeeee. Svi napolje
  (Boban Grobari, 19. januar 2021 21:41)

  # Link komentara

 330. Ozbiljan aparthejd u startnih 5..
  (nino, 19. januar 2021 20:48)

  Mislis u zadnjih 5... godina?
  (Dusan Uros, 19. januar 2021 21:40)

  # Link komentara

 331. Pa ove bi Hercegovac pobedio.
  (Keys 5, 19. januar 2021 21:40)

  # Link komentara

 332. U pravu je Praja, necu ni ja vise da gledam ovakav Partizan, sta je bre ovo? Osamdeset posto tima, cine prosecni stranci, da li je moguce da iz nase skole ili filijale ne mozemo nikoga da izbacimo? Daj, bre pobedite ove indijance, sta je ovoooo??? Ovi juce pobedise u sred Madrida, mi se mucimo u nekoj skolskoj hali, brukate nam Srbiju!!!
  (Neko iz mase, 19. januar 2021 21:39)

  # Link komentara

 333. Filipovski.
  (Toni, 19. januar 2021 21:39)

  # Link komentara

 334. Posle sinoćne sramne košarke nekakve Evrolige Reala i Zvezde, večeras odmaram oči u ovoj lepotici od meča. Što se mene tiče Partizan treba da ostane u ovom dosta boljem takmičenju. Hejteri će reći da sam ironičan, ja to ozbiljno mislim. Pratim košarku od Džejmsa Nejsmita, molim lepo.
  (ljubitelj košarke preko 85 godina, 19. januar 2021 21:38)

  # Link komentara

 335. Nekoga rastura Metropolitan a neko dobija Real usred Madrida...
  (Djorgovski, 19. januar 2021 21:38)

  # Link komentara

 336. Rekreativci koji igraju za veliku lovu. Na ovo razmisljanje me je naveo KMM kada je sutnuo onu trojku pred kraj prvog poluvrenena pri rezultaru 35:30. Meni kao laiku je neverovatno sta im trener dopusta, zato nema ni rezultata.
  (Radoje, 19. januar 2021 21:37)

  # Link komentara

 337. CMM i Miku otpustiti na poluvremenu.
  Sezona je svejedno izgubljena, neka igraju klinci. ABA 5 ili 10 svejedno, a s njima dvojicom u EK nemamo sanse nikakve. Ako neko hoce Radu, Jankovica i Dangubica, tim bolje. Novici dodijeliti zasluzenu plaketu i lagano u remont.
  (Koki 99, 19. januar 2021 21:37)

  # Link komentara

 338. Bice bolje dogodine u FIBI protiv Sent Etjena...
  (Dejan CZ, 19. januar 2021 21:36)

  # Link komentara

 339. Dobar ovaj cupavi Perkins. Odigrao onu prvu utakmicu ja volju i svežinu, u drugoj se već gubio, ovo sada ke show program. Dečko dao ceo kos, i to slučajan, a promašio gomilu. Ovi Francuzi su jedna ekstremno smešna ekipa, a vi jedva dobaciste do 30 za poluvreme. To pokazuje koliko ste vi tek smešni.
  (veliki strumf, 19. januar 2021 21:36)

  # Link komentara

 340. Bruka francuska. Reditelj nema pojma sa životom!
  (ja, 19. januar 2021 21:35)

  # Link komentara

 341. Koja smo mi sramota, kolektivni otkaz svima, brukamo se ljudi
  (Rikelme, 19. januar 2021 21:34)

  # Link komentara

 342. Kako je ovaj Mika dosao do Sakramenta,samo bog zna...
  (yyyy, 19. januar 2021 21:34)

  # Link komentara

 343. Ја чуо за Метролитен оперу, али за Метрополитен кошаркашки клуб - никад!
  (ввс, 19. januar 2021 21:13) ..eto vidis ,svaki dan naucis nesto novo,izgleda da je inkluzivna nastava ipak dobra..
  (alekove pudlice, 19. januar 2021 21:32)

  # Link komentara

 344. Ma bre zvezda je dobila Real jer za zvezdu igraju Radanov od 3 miliona evra, Dobric od 5 miliona, Davidovac od 6, Kuridza od 5, Lazic od 7 miliona, Rit od 4 miliona i naravno Volden od 34 miliona itd, a za partizan igraju iz ljubavi ali samo dok ne tuže pa se vidi za koliko su ustvari igrali.Metro iz Pariza inace ima vec budzet od CSKA. Samo lazite sebe
  (Weebs, 19. januar 2021 21:32)

  # Link komentara

 345. Kakva tuga od igre. Nezna se ko je gori! Thomas kad počne da troši lopte nezna da stane. A oni ga namerno puštaju da šutira trojke. Što ih ovaj više trenira oni su sve gori.
  (Vladimir, 19. januar 2021 21:32)

  # Link komentara

 346. sto ovoliko stranaca,pola ih nije ni za KLS
  (Vladimir, 19. januar 2021 21:31)

  # Link komentara

 347. Malo vam fali Jaramaz
  (Kurlebalo, 19. januar 2021 21:31)

  # Link komentara

 348. Kakva amaterska kosarka. Za sta je drzava bacila 9,4m eur? Da nam ovakvi amateri brukaju kosarku protiv nekog Metropolitans-a?
  (Gossa placa Zeljko, 19. januar 2021 21:31)

  # Link komentara

 349. Ma bre zvezda je dobila Real jer za zvezdu igraju Radanov od 3 miliona evra, Dobric od 5 miliona, Davidovac od 6, Kuridza od 5, Lazic od 7 miliona, Rit od 4 miliona i naravno Volden od 34 miliona itd, a za partizan igraju iz ljubavi ali samo dok ne tuže pa se vidi za koliko su ustvari igrali.Metro iz Pariza inace ima vec budzet od CSKA. Samo lazite sebe
  (Weebs, 19. januar 2021 21:31)

  # Link komentara

 350. Ajmo momci! Borba bre!
  (ja, 19. januar 2021 21:29)

  # Link komentara

 351. Grobari top 9 aba lige tu vam je trenutno mesto.
  (Jevdja, 19. januar 2021 21:27)

  # Link komentara

 352. Oni ßto su sinoć likovali za Zvezdu, veceras mogu da plaču!
  (naše će sene ..., 19. januar 2021 21:26)

  # Link komentara

 353. Ovi ljudi niti imaju igru kakvu igru ovi ljudi igraju.Ovo sve sa trenerom nema vrednost jednog dobrog igraca.Gubiti od ove ekipe treba da je ih je sramota.
  (Realnost, 19. januar 2021 21:24)

  # Link komentara

 354. Samo pitanje.Zar ove momke nije sramota da primaju plate iz ugovora.Nikada gori klub nije bio nego sada.I uprava i s struka a igracki kadad je posebna prica smesni su.
  (Trener, 19. januar 2021 21:24)

  # Link komentara

 355. Kakva amaterska kosarka. Na sta su bacene pare
  (Dij, 19. januar 2021 21:24)

  # Link komentara

 356. Sinovec, Milošević, Đekić, Šalić i ja (nikad nisam trenirao košarku) dobili bi ove 10 razlike.
  (ŠOKI P. F. C. PRIJEDOR, 19. januar 2021 21:24)

  # Link komentara

 357. Auuuu na sta lici ovaj nas Partizan?!?!?!
  (Milanub, 19. januar 2021 21:23)

  # Link komentara

 358. Nadao sam se da ću uživati u košarci...  ...smučilo mi se veče.
  (ja, 19. januar 2021 21:23)

  # Link komentara

 359. Digli ruke od ABA jer žele finale EC i da igraju EL? Neće oni ni u FIBA Chalenge kup
  (Čiki, 19. januar 2021 21:23)

  # Link komentara

 360. Промењено 30 страних играча за три сезоне, о страним тренерима да не говорим. Доведени репрезентативци Србије и наши евролигашки играчи. Резултат после свега је осмо место у Аба лиги. Без перспективе.
  (Стара школа, 19. januar 2021 20:43)

  Reprezentativci Srbije???
  Nasi Evroligaski igraci???
  30 Stranih igraca za 3 sezone???

  Ostalo ne sporim!
  (q42, 19. januar 2021 21:22)

  # Link komentara

 361. Atomska kosarka u EC-u,NBA da im pozavidi.Prosto covek ne moze da ne gleda,milina,divota,...,nemam reci.
  (ValterNBG, 19. januar 2021 21:22)

  # Link komentara

 362. E ovakav Partizan još nisam gledao!
  (Boris, 19. januar 2021 21:22)

  # Link komentara

 363. ovo je za plakanj.mislim da se treba da se ugasite.
  (puksi, 19. januar 2021 21:21)

  # Link komentara

 364. Kako neko napisa...ovo je muka gledati od samog početka.Po stoti put Tomas sa nekakvim glupim osmehom posle ko zna koje greske,Mozli po ko zna koji put pravi faul u bloku,da ne nabrajam dalje...da li postoji ikakva šansa da se dovede Dejan Milojević?Ne mislim da će da napravi čudo,ali makar da može da se gleda tekma a da ti ne bude muka...da se vidi da im je stalo,od trenera do svakog igrača...samo toliko...ovo je stvarno očaj živi
  (Ovaj, 19. januar 2021 21:21)

  # Link komentara

 365. Što ti je trener.. Pa ga nemoj platiti..
  (zoran, 19. januar 2021 21:20)

  # Link komentara

 366. ovo je katastrofa...nikad ni u vreme Vrapca nisam gledao losiji Partizan
  (Milan, 19. januar 2021 21:20)

  # Link komentara

 367. Koja utakmica majko mila ,na sta ovo lici ...a sledece godine lublin i keravnos 😂😂😂
  (Urox, 19. januar 2021 21:20)

  # Link komentara

 368. @spale Da, po tome nas pamte. Npr vas uopste ne pamte, ne znaju ni ko ste hahahahahahaha
  (bati, 19. januar 2021 21:20)

  # Link komentara

 369. Igramo UŽASNO!!! Ali kakvo je ovo sudjenje sta je bre ovo....
  (FM ludak, 19. januar 2021 21:20)

  # Link komentara

 370. Nema veze bitno je da razvijaju mlade talente i trasiraju put ka reprezentaciji
  (nema ovde leba, 19. januar 2021 21:20)

  # Link komentara

 371. Najbolje poodpuštati sve ove poluigrače što je doveo Trinkijeri, jer očigledno samo on zna da ih iskoristi. Posle toga videti kako da se dovedu ova deca iz Mege i sl. što nas zaobilaze u velikom luku. U suprotnom staviti katanac, jer je ovo čisto bacanje para i mučenje pravih ljubitelja košarke.
  (simboliko, 19. januar 2021 21:19)

  # Link komentara

 372. +20 za nepoznati francuski klub protiv Igokejice
  (777, 19. januar 2021 20:13)
  Ima i u Srbiji nepoznat klub koji je promenio ime, navijačima Makabija baš nije bilo jasno....
  (Omonia...., 19. januar 2021 21:18)

  # Link komentara

 373. Ovo ne lici na kosarku a ovi pajseri ne lice na kosarkase! Ziva sramota sta oni rade i kakve su to greske i nenormalni potezi. Ovaj flegma od trenera ko da i ne postoji. Amaterizam. Zapanjen sam neznanjem i nezalaganjem. Oni umesto da budu makar malo bolji svake nedelje oni sve gori ne znaju gde udaraju,bukvalno!
  (dmis, 19. januar 2021 21:15)

  # Link komentara

 374. Partizan vise nikada nece igrati evroligu.
  (Mecka, 19. januar 2021 21:15)

  # Link komentara

 375. Napred Partizan.
  (Slavko Vrekic, 19. januar 2021 21:14)

  # Link komentara

 376. Uzas od igre, raspad sistema.
  (ikis, 19. januar 2021 21:14)

  # Link komentara

 377. bati@ pa ti si se opteretio batice. Opusti se. Pa vi ste najjači u istoriji košarke. Pamte vas po 2/14 u Evroligi i 1/9 u Evrokupu, pa nije to za bacanje. Držite ozbiljne rekorde..
  (Spale, 19. januar 2021 20:30)

  Nemoj preterivati, bilo je 2/12. Otuda im i nadimak Atelje 212.
  (NoName, 19. januar 2021 21:14)

  # Link komentara

 378. Gomila luzera i nesposobnjakovića koji bi utopili u svoje sivilo i Lebrona. Sve mogu da shvatim ali toliko košarkaške neinteligencije u jednom timu je neshvatljivo. Dok gledam ove igrače Partizana sa tugom se sećam Đekića, Vraneša, Koste Perovića...
  (Milašin, 19. januar 2021 21:13)

  # Link komentara

 379. Uh, kakva košarka. Jako teško za gledanje.
  (Seneka, 19. januar 2021 21:13)

  # Link komentara

 380. Posle ce filipovski da im cestita, jos gore igramo nego pod scepom, hteli to da priznamo ili ne.
  (andra, 19. januar 2021 21:13)

  # Link komentara

 381. Ја чуо за Метролитен оперу, али за Метрополитен кошаркашки клуб - никад!
  (ввс, 19. januar 2021 21:13)

  # Link komentara

 382. Ko ima nizak pritisak, Partizan ga sređuje. Ali ne sme da se pretera. Meni je vec 220
  (pera kojot, 19. januar 2021 21:12)

  # Link komentara

 383. Ovaj Metropolitans je Mornar oducio od kosarke brzom, jednostavnom i organizovanom igrom. Meni nije jasna ova igra Partizana. Razumije li iko kakva je ovo kosarka koju oni igraju ?
  (Nemanja, 19. januar 2021 21:12)

  # Link komentara

 384. Nije tako lose, 11 poena u prvoj cetvrtini.
  (Skorpion, 19. januar 2021 21:12)

  # Link komentara

 385. ovdje nesta ne stima
  (danko, 19. januar 2021 21:12)

  # Link komentara

 386. Ama gubi se filipovski iz partizana i vodi zagorca i miku sa sobom pa ih kuci razigravaj mi smo smesni kako igramo
  (Vlada, 19. januar 2021 21:12)

  # Link komentara

 387. +20 za nepoznati francuski klub protiv Igokejice
  (777, 19. januar 2021 20:13)

  Ко призива Игокеу, Игокеа му се догоди!
  (Пишите ћирилицом, 19. januar 2021 21:12)

  # Link komentara

 388. Kako lose igramo...
  Kriminal! Sta se desava sa Thomasom?!?
  (NJ, 19. januar 2021 21:11)

  # Link komentara

 389. Nikad jaci hotel metropol
  (Tel, 19. januar 2021 21:11)

  # Link komentara

 390. Kod mene ne bi isli kuci dok ne pogode 10 slobodnih zaredom da se vidi ko je za kosarku a ko za pecanje.
  (max, 19. januar 2021 21:10)

  # Link komentara

 391. Da nastavimo sa pljuvanjem. Ovo je bolno za gledati. Treba gubiti 20 razlike da se pocne igrati ili oni stvarno veze nemaju? Bice ovo drugo po rezultatima ove sezone.
  (Udarnik, 19. januar 2021 21:10)

  # Link komentara

 392. Ozbiljan aparthejd u startnih 5..
  (nino, 19. januar 2021 20:48)

  Kada je zvezda igrala poslednji put evrokup, f covic je bio plej,stranci dovedeni iz raznih levih klubova Davidovac je igrao na pleju a onda dodju grobari da kukaju i placu i spinuju
  (jonas, 19. januar 2021 21:10)

  # Link komentara

 393. Ovo krljanje i bacanje kamena s ramena i onaj evroligaski duel sinoc - 2 razlicita sporta. Jeste 5 na 5, baca se na kos, ali veze jedno s drugim nema. Nego, moćan tim ovi Metropolitan opera Lakers, nemate pojma kako bi oni oduvali Real...
  (veliki strumf, 19. januar 2021 21:10)

  # Link komentara

 394. ajde cipiripiii idemo metropolitans hahahhahha
  (antibot, 19. januar 2021 21:10)

  # Link komentara

 395. sta je ovo ...sta igraju ovi momci...uzas...katastrofa
  (Milos, 19. januar 2021 21:10)

  # Link komentara

 396. .... по игри оба тима би рек’о да је ово нека европска трећа лига, можда и четврта .... не пратим те нижеразредне лиге
  (Кики, 19. januar 2021 21:10)

  # Link komentara

 397. Cekaj, bre ove metropolitanse je rasturio Mornar nedavno u evrokupu
  (Gromada PFC, 19. januar 2021 21:09)

  # Link komentara

 398. Nikad jaci metropolitan , ovaj mislim koktel ili sta je to ? jel to klub ? Nikad cuo covece metropoliten hahahahaha .
  (Mile konobar Zvezdas, 19. januar 2021 20:49) zato si za ovaj drugi cuo,znas ti dobro..
  (kosmetski smor, 19. januar 2021 21:09)

  # Link komentara

 399. Ubi ih onaj mali Halilovic iz Barse
  (cocoloco, 19. januar 2021 21:09)

  # Link komentara

 400. Rashon Tomas ove sezone po ugovoru ima vecu lovu od svih igraca u aba ligi! Covek je prosle zaradjivao 425 hiljada??? Obnovljeni ugovori Pejdzu,Zagorcu,Mozliju... ti ljudi nakon ove sezone nece vredeti ni peti deo tih para!
  (decenija za vas desetljeche, 19. januar 2021 21:09)

  # Link komentara

 401. ovdje nesta ne stima
  (danko, 19. januar 2021 21:08)

  # Link komentara

 402. Ау шта ја гледам. Толико вере полагао у овај тим, а они..... Ужас једну акцију немамо.
  (bratSpajk, 19. januar 2021 21:08)

  # Link komentara

 403. KKP igra košarku nivo,OŠ u takmičenju medju opštinske lige...
  (Shabazz Napier, 19. januar 2021 21:08)

  # Link komentara

 404. Kosarka na nivou OS kada igrajiu Vlll 1 protiv Vlll 2...Ova dva kluba u EL bi mogli igrati samo u poluvremenu neke utakmice da publiku razonode,...timove da pojacaju neki gledaoci sa placenom kartom i zabava da bude kompletna...
  (Dejan CZ, 19. januar 2021 21:08)

  # Link komentara

 405. Tomas, užas. Filipovski, izgubljen lik.
  (JPR24, 19. januar 2021 21:08)

  # Link komentara

 406. Metrolitan je je jači od Evroligasa zato se muceni grobari javljaju na zvezdine vesti
  (jonas, 19. januar 2021 21:07)

  # Link komentara

 407. Grupa gradjana...
  (Cg, 19. januar 2021 21:07)

  # Link komentara

 408. Ovaj metropilitans, kako li se zove vec da igra malo bolje vodio bi 20 razlike vec. Ova prva cetvrtina je jedna od NAJGORIH IKAD STO SU MOJI OCI VIDJELE. BRUKA I SRAMOTA
  (Vukk, 19. januar 2021 21:07)

  # Link komentara

 409. Zagorac jos igra kosarku?! Ovo vise stvarno nije smesno...
  (Igor, 19. januar 2021 21:06)

  # Link komentara

 410. Na stranu gomilu komentara mučenika iz predgradja, da li mi umemo i možemo da izvršimo pritisak na upravu da se nešto promeni u našoj trenutno žalosnoj ekipi.
  IZBACITI, da izbaciti amere iz sastava jer ovo nema nikakvog smisla !!!
  Gledati maloumne zamisli polupismenih "košarkaša" nam NIPOŠTO ne trebaju.
  Dajte nam naše pa makar i Zagorca, Dangubu, Jankovića, Trifunovića
  Zlo i naopako nam učiniše dušmani sa najvećim na čelu ali mi smo
  Partizan i preživećemo i ovo !
  (dekigrobar011, 19. januar 2021 21:06)

  # Link komentara

 411. Ma dajte... U kanalu su nakon 8 minuta.. sramota!
  (zoran, 19. januar 2021 21:06)

  # Link komentara

 412. Ostoja raspusti sebe i tvoju druzinu . Brukamo se sa gomilom polukosarkasa.
  (Istina, 19. januar 2021 21:06)

  # Link komentara

 413. Prvo da navezbaju slobodna bacanja. Neka se statisticar u Partizanu okrene nekoliko utakmica unazad i pogleda slobodna bacanja, tako to rade ozbiljni klubovi.
  (mian, 19. januar 2021 21:06)

  # Link komentara

 414. Za ovakav Partizan trebaš imati jak želudac. Ovo mučenje ja ne mogu da gledam, srećno momci, za bolje sutra.
  Volim ga ko oka dva!
  (Arsenal, 19. januar 2021 21:05)

  # Link komentara

 415. Dokle više Zagorac? Ne može slobodno bacanje da pogodi.
  (Pera, 19. januar 2021 21:05)

  # Link komentara

 416. Zagorac i Dangubić najgori košarkaši u istoriji!
  (ja, 19. januar 2021 21:04)

  # Link komentara

 417. kakva je ovo kosarka brate mili..
  (gtrovci, 19. januar 2021 21:04)

  # Link komentara

 418. Nikad jaci Metropolitan, a dobra im i hala, lici na halu sportova, to je taj nivo...
  (6,50, 19. januar 2021 21:03)

  # Link komentara

 419. Ljudi kakvi su ovo timovi, kakvo je ovo zamlacivanje, u Aba cemo biti 7-8 sa najskupljim timom lige? 9 miliona evra budzet za sredinu Aba lige.......
  Ovaj tim igra sve gore i gore.
  (PfC Pera, 19. januar 2021 21:03)

  # Link komentara

 420. kako vam se svidja da igrate u kupu koji ste sami prozvali cipiripi dok ste se podrugljivo smejuljili kad su zvezdu gasili vasi ortaci...
  (e, 19. januar 2021 21:03)

  # Link komentara

 421. Pročitani smo ko čitanka. Odlično znaju ko šta može ili bolje rečeno ne može. Tomas i trojke, Dangubić i ziceri, Pejdž i faulovi, Mika i Mozli faulovi u napadu. Trener ko na olimpijadi, važno je učestvovati. Tako reaguje ili bolje rečeno ne resguje. Postali smo velika sramota. Srozaše ovi Partizanovo ime.
  (Predrag, 19. januar 2021 21:02)

  # Link komentara

 422. Evo...za 5 minuta Tomas ima vise stupidnih gresaka nego cele prosle sezone zajedno.
  Evo...u ovom momentu...Dangubic ulazi sam...i kao najveci amater sutira prejako...kao da nikada nije na kosh shutirai

  Evo...za 6 minuta 6 kosa...a Filipovski ne zove tajm aut...
  Evo...opet Mouzli faul u napadu.

  Tvrdim...sa Trinkijem je otisla svaka pamet ovog tima.

  I to ostaje bez obzira na Ishod meca.
  (bobanmkd, 19. januar 2021 21:02)

  # Link komentara

 423. Evo...za 5 minuta Tomas ima vise stupidnih gresaka nego cele prosle sezone zajedno.
  Evo...u ovom momentu...Dangubic ulazi sam...i kao najveci amater sutira prejako...kao da nikada nije na kosh shutirai

  Evo...za 6 minuta 6 kosa...a Filipovski ne zove tajm aut...
  Evo...opet Mouzli faul u napadu.

  Tvrdim...sa Trinkijem je otisla svaka pamet ovog tima.

  I to ostaje bez obzira na Ishod meca.
  (bobanmkd, 19. januar 2021 21:02)

  # Link komentara

 424. Potop u najavi
  (grobar, 19. januar 2021 21:01)

  # Link komentara

 425. Hoće li neko da izbaci ovog Dangubića iz igre čovek ne zna gde je levo###!
  (ognjen, 19. januar 2021 21:01)

  # Link komentara

 426. Na terenu 4 crnca i Mika. E moj Partizane...
  (Twolf, 19. januar 2021 21:01)

  # Link komentara

 427. Nikad jaci "metropolitans" hahahahaha
  (petarczv, 19. januar 2021 20:53)

  Taj metropolitans će igrati sledeće godine Evroligu umesto tvog FMP-a. Nisi slušao Đordija kad je rekao da je Pariz prioritet?
  (ja, 19. januar 2021 21:00)

  # Link komentara

 428. Au koje su ovo dve indijanske ekipe... iz ovog metropolitena nisam cuo ni za jednog igraca... bolje i zadrugu da pustim da gledam nego ovo
  (cocoloco, 19. januar 2021 20:59)

  # Link komentara

 429. Dangubić NE SME da ulazi u dribling! Ne sme da ima ulogu u kreaciji napada! Da li je normalan ovaj Filipovski?
  (ja, 19. januar 2021 20:59)

  # Link komentara

 430. Francuzi su sjajan tim sa velikim imenima, no ne treba strepeti jer su sto se tice budzeta ispod nas sto znaci da mi ipak imamo veci kvalitet.
  Realno je da pobedimo 10-ak razlike.
  (Realno, 19. januar 2021 20:58)

  # Link komentara

 431. Za 6 minuta 6 poena. Svaka čast.
  (he he, 19. januar 2021 20:58)

  # Link komentara

 432. Kakva je tuga ovaj Dangubić...
  (Pera, 19. januar 2021 20:57)

  # Link komentara

 433. Rsšon Tomas?????????
  (Boris, 19. januar 2021 20:56)

  # Link komentara

 434. Šta radi ovaj Tomas sunce ti žarko!
  (Tuljo tuljavi, 19. januar 2021 20:56)

  # Link komentara

 435. neko link za strim?
  (skrim tim, 19. januar 2021 20:55)

  # Link komentara

 436. Ozbiljno iritira uporno promašivanje Tomasa za 3 poena a ni 2 pogođena sl.bacanja ne može da poveže. Od starta gomila glupih poteza.
  (Đura, 19. januar 2021 20:55)

  # Link komentara

 437. Partizan vise nikad nece igrati Evroligu
  (Fakti, 19. januar 2021 20:54)

  # Link komentara

 438. Nikad jaci "metropolitans" hahahahaha
  (petarczv, 19. januar 2021 20:53)

  # Link komentara

 439. Sretno partizanovci pa da imamo dva evroligasa sledece sezone
  (pera Limar, 19. januar 2021 20:49)

  Sretno Parizani da partizanka igra sledeće godine Fibinu LS
  (Vomaa, 19. januar 2021 20:53)

  # Link komentara

 440. Kakva slučajnost. Metropolitans92, da li su tada oni osnovani !? Pa tada je Partizan bio šampion Evrope, a oni tek počeli. E pa onda da pobedi Partizan. To bi bilo pošteno
  (kimiko, 19. januar 2021 20:53)

  # Link komentara

 441. Ovo je silovanje košarke. Daj Bože da pobjedimo, ali ja ovo ne mogu gledati.
  (ŠOKI P. F. C. PRIJEDOR, 19. januar 2021 20:53)

  # Link komentara

 442. Промењено 30 страних играча за три сезоне, о страним тренерима да не говорим. Доведени репрезентативци Србије и наши евролигашки играчи. Резултат после свега је осмо место у Аба лиги. Без перспективе.
  (Стара школа, 19. januar 2021 20:43)

  Bukvalno sve tacno od reci do reci, i nikako vise od 15og mesta u evroligi...e moj ef em pe-u..
  (Grobari Umka!, 19. januar 2021 20:53)

  # Link komentara

 443. Rason tomas je neupotrebljiv kad nema loptu u niskom postu, cak i tu jer prilicno neefikasan, kad udvoje sa njega trojka je misaona imenica za njega, cesto pravi korake i faulove u napadu, nula plejmejeker.
  Jedna velika promasena skupa investicija.
  (andra, 19. januar 2021 20:52)

  # Link komentara

 444. Nikad jaci metropolitan , ovaj mislim koktel ili sta je to ? jel to klub ? Nikad cuo covece metropoliten hahahahaha .
  (Mile konobar Zvezdas, 19. januar 2021 20:49)

  # Link komentara

 445. Sretno partizanovci pa da imamo dva evroligasa sledece sezone
  (pera Limar, 19. januar 2021 20:49)

  # Link komentara

 446. Ozbiljan aparthejd u startnih 5..
  (nino, 19. januar 2021 20:48)

  # Link komentara

 447. AJMO CRNO BELI OOOOOO
  (North London, 19. januar 2021 20:46)

  # Link komentara

 448. Промењено 30 страних играча за три сезоне, о страним тренерима да не говорим. Доведени репрезентативци Србије и наши евролигашки играчи. Резултат после свега је осмо место у Аба лиги. Без перспективе.
  (Стара школа, 19. januar 2021 20:43)

  # Link komentara

 449. Mi da igramo narednih 30 godina EK, a panteri EL sve to vreme, opet nece biti ni blizu Partizana i nase velicine i to je ono sto ih boli. Na njihovu zalost, nikad Guduric nece biti Bogdanovic, Radonjic Dule, Covic Danilovic, Goran Jeretin nece biti Sasa Djordjevic, a Zoca, Kicu, Dudu...pa njih ne smem ni da spomenem. Ali, dobro, oni su ipak pobedili Real 2x u gostima i zato su ubedljivo najbolji klub Balkana i treba im dodeliti pehar za to, a na peharu da bude urezano 'Pobedili Real bez Lojda i Noka - radonjizam' hahahahaha
  (bati, 19. januar 2021 20:11) #

  Da,lepo je biti history chanell vec osam godina,ahahahaha
  (Samo kazem, 19. januar 2021 20:41)

  # Link komentara

 450. Prilika za zvezdase da malo pogledaju ovo takmicenje, jer ce njega sledece sezone igrati.
  (2CRAZY, 19. januar 2021 20:38)

  # Link komentara

 451. Kako su krenuli nizbrdo,mukice će sledeće godine igrati protiv Rumunskih metalaca ili Bugarskih tekstilaca....a možda se i ne plasiraju....
  (1Đoković, 19. januar 2021 20:30)

  # Link komentara

 452. bati@ pa ti si se opteretio batice. Opusti se. Pa vi ste najjači u istoriji košarke. Pamte vas po 2/14 u Evroligi i 1/9 u Evrokupu, pa nije to za bacanje. Držite ozbiljne rekorde..
  (Spale, 19. januar 2021 20:30)

  # Link komentara

 453. Igokejica puca veceras
  (6688, 19. januar 2021 20:29)

  # Link komentara

 454. +20 za nepoznati francuski klub protiv Igokejice
  (777, 19. januar 2021 20:13)

  # Link komentara

 455. Mi da igramo narednih 30 godina EK, a panteri EL sve to vreme, opet nece biti ni blizu Partizana i nase velicine i to je ono sto ih boli. Na njihovu zalost, nikad Guduric nece biti Bogdanovic, Radonjic Dule, Covic Danilovic, Goran Jeretin nece biti Sasa Djordjevic, a Zoca, Kicu, Dudu...pa njih ne smem ni da spomenem. Ali, dobro, oni su ipak pobedili Real 2x u gostima i zato su ubedljivo najbolji klub Balkana i treba im dodeliti pehar za to, a na peharu da bude urezano 'Pobedili Real bez Lojda i Noka - radonjizam' hahahahaha
  (bati, 19. januar 2021 20:11)

  # Link komentara

 456. Sanse da se izvuce ova sezona su 5% ako i toliko... Treba biti realan i odrzavati nivo gde ce biti sigurnih pozivnica svake sezone za Evrokup (ako se vec ne izbori kroz Aba ligu), i raditi planski, i u naredne dve-tri sezone napraviti ekipu koja bi napala Evrokup i time presla u Evroligu i tamo odrzavala princip medju prvima u Evrokupu, i biti solidan u Evroligi (prveshodno zbog igraca koji bi dolazili jer nije isto kad igras Evroligu, kad postoji mogucnost da igras Evroligu i kad je sigurno ne igras). Time ne zavisis od spanskog lopova, npr u 5 sezona 2 puta sam zasluzis tu Evroligu, mozda osvojis Evrokup, itd. Navijaci su tu, bude lepih momenata, navijanja, pobeda, poraza i to vam je to. Maksimum koji neko sa ovih prostora moze.
  (Vuk, 19. januar 2021 20:11)

  # Link komentara

 457. Cipripi.
  (marko, 19. januar 2021 20:06)

  # Link komentara

 458. Nastavlja se brukanje Srpske kosarke
  (Voxx, 19. januar 2021 20:06)

  # Link komentara

 459. Lepo je partizanki drzava placa, rezultati nikad gori
  (henos, 19. januar 2021 20:05)

  # Link komentara

 460. Ovo može da bude melem na ranu, ako ovo dobijemo, ni taj top 8 nije nerealan... Zato, na koš više i pun gas crno beli!!!
  (crno - beli BRAVO BRAVOOO, 19. januar 2021 20:05)

  # Link komentara

 461. Idemo patlidzane moj
  (Šegeltija, 19. januar 2021 20:05)

  # Link komentara

 462. U koliko para da rade večeras daje 13+ poena.
  (..., 19. januar 2021 20:01)

  # Link komentara

 463. Treba biti Borac i gledati u Budućnost
  (Tegi, 19. januar 2021 19:57)

  # Link komentara