1. Jeste li vi svjesni pod kakvim je pritiskom igrao ovaj dečko ? Netko za tebe plati 60 milki, a to moraš opravdati u zadnjih deset minuta, i takve mrvice dobiješ na svakoj utakmici. Svi igrači umorni i dodavaju loptu svojem pajdi s kojim igraju godinama. Onda te krene peh i onako indisponiran dobiješ šansu od početka na nekakvoj nebitnoj kup-utakmici. Svi očekuju gol, a tebe ne ide! A kad baš moraš, onda ne ide ! Dečko je protiv Škotske izjednačio iz ničega i najmanji je krivac za ispadanje. Pokazujte prstom na Tumbakovića i spojke koje su zakazale ; Milinković-Savić i Tadić su trebali uhvatiti konce igre u svoje ruke ali su grubo zakazali !
    (djedmedjed, 18. januar 2021 19:11)

    # Link komentara

  2. grijač klupe u realu ali u u bayernu nebi ga vidio teren dok se igra utakmica, nego kralj klupe i tribina
    (mali prinz, 18. januar 2021 18:50)

    # Link komentara

  3. @ Kajverson

    Real, Bayern i Zidane velikim slovima, a Jovic?
    Ubice vas tolika mržnja komšije.
    (RSK, 18. januar 2021 10:40)

    # Link komentara

  4. Ako kažete ne može se porediti Ajntraht sa Realom,potpuno ste u pravu. Ali to bi trebalo značiti da je centarforu u Realu mnogo lakše da daje golove jer ima mnogo kvalitetnije saigrače i mnogo više dobrih lopti, zar ne.
    (Pedja78, 18. januar 2021 09:24)

    # Link komentara

  5. U Realu postoji taj klan sebičnjaka koji ne dozvoljava uspon novih mladih igrača. Nije Jović prvi, ni jedini. Nekoliko talenata koje je Real skupo platio mahom sedi na klupi. Jednostavno im ne davaju lopte kad igraju, ignorišu ih...Zidan samo prećutno podržava taj klan. Napisah već jednom da samo hulja umrežena u neki od klanova može uspetu u Realu.
    (dfgfdsg8d9f7, 18. januar 2021 09:22)

    # Link komentara

  6. Ipak, to se desilo i zapravo je to prava potvrda da su srpskom napadaču samo bili potrebni minuti i poverenje ekipe kako bi potvrdio kvalitet.

    Nije tacno! Luki je potreban klub manjeg kvaliteta kao sto je Ajntraht jer za Real ga ne nema....
    (Serpico, 18. januar 2021 08:41)

    # Link komentara

  7. Samo vidis dodire sa loptom, oboliko u realu nije ima kad odigra celu utakmicu. Nadam se da se nece vracati u real bar dok je zidan tamo...
    (salespot, 18. januar 2021 08:36)

    # Link komentara

  8. Real nije najljigaviji klub zato što Joviću nije dao šansu već je najljigaviji klub od njegovoga osnivanja.Uništio je mnoge talentovane igrače,pokupuje sve što vredi na svetu i time oslabi svoje protivnike a posle te igrače kada ih maksimalno iskoristi otera ih kao najgore ološe a ne igrače koji su im doneli titule,da sada ne nabeajam sve te igrače ima ih mnogo.I sve to mu nije dovoljno pa još i sudije sude u njihovu korist pogotovo zadnjih 20 godina.Uz Barselonu,Juventus,Bajern i ova dva Arapska kluba najljigaviji klub svih vremena i prosto ne mogu da verujem kako neko može za njih da navija.
    (Ljubo, 18. januar 2021 08:13)

    # Link komentara

  9. @Mikii, nikada nije bilo pitanje da li je jaca Engleska ili Spanska liga ali nikada, u Spaniji postoje samo 2 kluba, eventualno 3, ostalo je sve na nivou Nemacke...molim vas da ne pisete nebuloze. Ovde niko ne laze sebe, ovo je cinjenica I istina. Jacina lige se ne gleda kroz Barsu I Real nego kroz sve timove koji mogu da im pariraju a sem Atletika ne postoje ti klubovi. U Engleskoj imas veliku sestorku, ponavljam sestorku a to je potpuno nebitno jer jedan Lids, Aston Vila, Vulvsi itd..
    Mogu da pobede bilo koga u ligi, tako da Spanska moze da se uporedjuje sa Nemackom a nikako sa Engleskom.
    (Ccc, 18. januar 2021 07:59)

    # Link komentara

  10. Dosadni ste vise ljudi sa oce podjele Jovic v Mitrovic.

    Mitar je itekako zasluzio svoje mesto u reprezentaciji sve ove godine, sto golove za Fulham, sto golove za samu reprezentaciju (i to neke stvarno bitne kao recimo protiv Velsa). E sad - da je u losoj formi to stoji. Da li su bolji igraci Jovic i Vlahovic? Mozda jesu i mozda nisu.

    Tumbakovic (koga uopste ne volim niti podrzavam) je dosao u trenutak kad nismo imali priliku za popravni i kombinacije. Jednostavno nastavio je sa Mitrom i nije hteo da rizikuje. Siguran sam da ce i Jovic i Vlahovic stici Mitra (pogotovo ako Mitar ne popravi formu) i njihovo vreme tek dolazi.

    Cekali smo drugo nakon Save i Darka za top spic igrace i sada imamo 3 veoma kvalitetne igrace. Igrac tipa Mitrovic uvek moze biti koristan sa klupe kao Plan B i neku direktnu igru. U svakom slucaju dosadni ste vec sa Par v CZ podjele.
    (Shagger, 18. januar 2021 07:09)

    # Link komentara

  11. Decko je dao jedan gol i odma je Real najodvratnije klub na svijetu, Zidane je slijepac, bundesliga je dva koplja iznad španjolske, a jović bi odma trebao u Bayern.... Jedva cekam još!
    (Kajverson, 18. januar 2021 07:01)

    # Link komentara

  12. Jel sada pravi momenat za nacionalnu penziju ?
    (true_men_don't_kill_coyotes, 18. januar 2021 06:46)

    # Link komentara

  13. Kad će doček?
    (Prd, 18. januar 2021 05:10)

    # Link komentara

  14. Ajmo narode da pisemo o fudbalu a ne o prepucavanjima gde je bio,gde treba da ostane i slicne nebuloze.Dobra stvar za ponovni debi Jovica je da ga saigraci znaju,pogotovo zemljak Kosti koji je bio oba puta asistent(duguje mu Luka bar rucak).Prvi je lepo zahvato polu voej nakon centarsuta a kod drugog je bilo svega ulazak za izbegnut ofsajd,pravovremeni pas Kostica a onda mala majstorija sa "kasika laznjakom" i bum desnicom.To je Luka koga znamo.Decko zivnuo odmah a tamo ga ni Modric nije podrzao niti mu dao neku pravu loptu,pardon nije ni imao prilike da mu da uglavnom kad bi jedan Luka usaoda uzme minutu zaustovnom imenom "da mu prodje vreme", drugi je izlazio ili vec bio vani.Zidan me uveliko razocarao jer nema onu trenersku zicu da lansira i oseti mladog igraca.Ma u pravu su mnogi sto misle da veliki igrac nikad ne moze biti veliki trener,sujeta je cudo.Neka zahvali Ronaldu i drustvu,sto se nakupio nekih trofeja.On je postao trener samo zbog igracke velicine i respekta od strane Ronalda,Ramosa,Marsela,Krosa,Modrica,Bejla,Karvaljo,Benzeme,Veran,Isko,LukasKazimiro...Zamislite bilo kojeg od sadasnjih trenerskih velicina i zapitajte se dali bi i oni osvojili te "njegove" trofeje!?Ponekad trebate kao trener u ovakvim situacijama biti vise psiholog nego takticar.Uvek me setim trenera Vilotica motivator do bola.Jedan je bio cudo od motivatora pogadjate Ciro Blazevic!Iako mu mnogi zameraju Prosineckog ali i tad je bila njegova zasluga sto je "zuti" otisao u Zvezdu i postao car!
    (bradina, 18. januar 2021 05:05)

    # Link komentara

  15. Naravno da se španska i njemačka liga ne mogu porediti. Njemačka je jača.
    (Svarozic, 17. januar 2021 23:09)

    I onda kad procitate ovako nesto, shvatite zasto nas narod nikad nece ziveti bolje. Mi nismo za bolje. Volimo da lazemo, mazemo, varamo druge, a onda i sami sebe. Godinama postoji dilema da li je jaca engleska ili spanska liga, sad Srbima odgovara da to ipak bude nemacka, jer se nase celjade nije snaslo u velikom Realu. Cirkus Kolorado.
    (Mikii, 18. januar 2021 04:52)

    # Link komentara

  16. A kako je mijatovic uspeo u realu
    (ivan, 18. januar 2021 04:47)

    # Link komentara

  17. Porediti golove u Realu I Franfurtu kao da poredim svoje na terminu sa Dzekinim u Romi.
    (rajvosa, 18. januar 2021 03:34)

    # Link komentara

  18. @aaaa Nemoj mi o Realu samo, oni su toliki nivo da ne mogu odgledati jednu utakmicu kako treba na miru, bezidejan klub apsolutno, 90% golova na centaršut...
    (Madridista, 18. januar 2021 03:06)

    # Link komentara

  19. Mitar igra drugu ligu Engleske
    Mitar je statičan igrač. Trener Fulama ga provalio i ekipa igra bolje bez Mitra
    (johny, 17. januar 2021 21:27)

    Ubilo se sto igraju. Zadnjih 4 kola nereseno i sinoc poraz. Maksimum im je da daju gol po utakmici. Jeste trce ko konji al gol ne znaju da daju. Totalno jalova igra. Trenutno 18. Mesto koje ih vodi u drugu ligu. Osvojili 12 bodova od mogucih 51! A trener genijalac najboljeg strelca drzi na klupi cele polusezone i covek ne moze da se vrati u formu.
    (bbROD, 18. januar 2021 02:16)

    # Link komentara

  20. C i n i k: a ti gde si postigao, i šta?? Kladim se, da nisi NIŠTA!!
    (SAŠA FRANKFURT, 18. januar 2021 02:03)

    # Link komentara

  21. Agramer: dokaz je, da ti nemaš pojma!!
    (SAŠA FRANKFURT, 18. januar 2021 01:59)

    # Link komentara

  22. @Luka treba da ode u Borusiju ili Bajern.
    Ne osvrcite se n komentare glupih klinaca. Ja sam grobar, alinizuzetno cenim Luku, deckonima tek 21 godinu, vrhunski napadac. Steta sto je nas savez truo. Inace mislil da mi imamo solidne igrace, za formaciju 4-4-2. Odbranu da skrpimo, sredina Maksimovic,Sergej,Kostic,Tadic, napad Luka i Vlahovic
    (maxa, 17. januar 2021 22:48)

    Ti si izgleda jos u 2018-oj
    Jovic ove godine puni 24 godine
    Da si mi ziv i zdrav
    (Boj@n, 18. januar 2021 01:16)

    # Link komentara

  23. Ko je pazljivo pratio Joviceve utakmice u realu i ko je igrao i razume se u fudbal.. jasno je mogao da vidi da na Benzemu idu 95% lopti, cak i kad je drugi igrac u boljoj poziciji lopta opet ide na Benzemu! To nije teorija zavere to se jasno vidi.
    (dikinson, 18. januar 2021 00:28)

    # Link komentara

  24. Odigrao ceo tim za njega ne bi li stekao samopouzdanje. Takav je običaj kad dođe novi golgeter. Jedan od retkih slučajeva da ekipa zaista radi u korist pojedinca (drugi je na oproštajima). Na žalost, ništa još ovo ne znači. Pravo stanje stvari znaće se na narednim mečevima.
    (*, 17. januar 2021 20:09)

    Tim je odigrao da pobedi - a Jovic je sa dva gola doneo tu pobedu (do njegovog ulaska bilo 1-1).
    To sto si napisao imalo bi smisla u nekoj revijalnoj utakmici, a ne u bundesligaskoj.
    (SeijoOju, 17. januar 2021 23:28)

    # Link komentara

  25. Pa taj smrdljivi Real nije dao šansu onakvom igraču kakav je bio Rambo Petković a da će dati šansu jednom Jović.To je najodvratniji klub na svetu.Taj se odrekao i oterao i svojih legendi iz Španije Raula,Gutija,Morijentesa,Kasiljasa i mnogih drugih velikana.Ja samo ne znam kako neki igrač ima želju da ode u taj klub.
    (Ljubo, 17. januar 2021 23:27)

    # Link komentara

  26. Dokaz da nije isto igrati u RM-u i osrednjem Eintrachtu...
    RM nosi veliki pritisak i breme sa kojima se treba znati nositi...
    (Agramer, 17. januar 2021 23:26)

    # Link komentara

  27. Nece Zidan nocas oka sklopiti zbog nasih prozivki,daj ljudi ne mlatite praznu slamu niti je Jovic igrac za sistem Reala a ne smo on vec i mnogi drugi jedno je igrati iz kontra napada a skroz drugo iz pozicionog napada sa milion dodira i magijom u nogama Luka da je pametan da napusti Real i predje u Dortmund ili Milan pa cak i u Bajern jer to je stil igre koji mu odgovara Spanija ni u snu ,puno srece majstore u daljoj karijeri,
    (Boban, 17. januar 2021 23:21)

    # Link komentara

  28. Imas sine npr Tadica,koji je konstantan,ili mozda Ajax nije vrhunski klub?Strasan si...Sergej takodje igra u nizerazrednom Laciju,i nije konstantan uopste,na kraju tema je Jovic a ne srpski fudbaleri generalno.
    (Vladimir Savic, 17. januar 2021 23:10)

    # Link komentara

  29. Naravno da se španska i njemačka liga ne mogu porediti. Njemačka je jača.
    (Svarozic, 17. januar 2021 23:09)

    # Link komentara

  30. Ajntraht i Real nisu ni blizu, kao ni Španska i Nemačka liga sinovci..... mi odavno nemamo igrača u vrhunskom klubu koji je konstantan ....
    (aaaa, 17. januar 2021 22:57)

    # Link komentara

  31. Bravo care! ici ces ti u PSG!
    (zex, 17. januar 2021 22:53)

    # Link komentara

  32. Odavno sam ovde napisao da je Real groblje talenata, što je dokazano mnogo puta. Na prste jedne ruke možeš da nabrojiš igrače koje je Real proslavio, ili da ih nije pojela veličina kluba dok su već bili velika imena...Zidan, Ronaldo, Figo i dalje ne mogu da se setim. Sa druge strane, videlo se i koliko Jović nije želeo da igra, koliko nije imao motiva...kad uđe u igru on je čak bežao od lopte, bukvalno se šetkao. Verovatno je i znao za sistem, ne dajte loptu njemu...pa ko bi tu voleo da igra?!Bila bi velika greška da se vrati tamo! Žao mi je npr. što nije otišao u Milan, jer mislim da bi pored Ibre bio čudovište od napadača!
    (SaleS, 17. januar 2021 22:50)

    # Link komentara

  33. Luka treba da ode u Borusiju ili Bajern.
    Ne osvrcite se n komentare glupih klinaca. Ja sam grobar, alinizuzetno cenim Luku, deckonima tek 21 godinu, vrhunski napadac. Steta sto je nas savez truo. Inace mislil da mi imamo solidne igrace, za formaciju 4-4-2. Odbranu da skrpimo, sredina Maksimovic,Sergej,Kostic,Tadic, napad Luka i Vlahovic
    (maxa, 17. januar 2021 22:48)

    # Link komentara

  34. Pokaži svima majstore ko si! I mani se onog nikad goreg Reala. Dortmund bi ti legao posle odlaska Halanda kao budali šamar.
    (Visente, 17. januar 2021 20:05)

    Свашта, Халанд тек треба да достигне Луку. дечко је добар, али је прилично проваљен.
    (Вук Караџић, 17. januar 2021 22:43)

    # Link komentara

  35. Ovaj momak zna fudbala i daleko nas najbolji napadač. To sto je osporavan od crno bele hobotnice koja forsira drugoligaskog igrača je druga stvar. Više nego očigledno da je bio sabotiran u Realu i “masakriran” od njihovih medija dok je nate Hazard super momčić samo mu treba dati vremena... jedno pet godina. Čovek igrao za Real 200 minuta za godinu dana i kao dobio šansu... ma kako da ne. Trpaj Luka.. i ne okreci se sine.
    (Brane, 17. januar 2021 22:42)

    # Link komentara

  36. Dokazao je da je majstor za golove samo kad ga niko ne bojkotuje i kad dobija upotrebljive lopte.Nas ubedljivo ali ubedljivo najbolji spic igrac i koji bi kod novog selektora morao imati obezbedjenih 90 minuta a da izadje samo kad on kaze.
    (Istina, 17. januar 2021 22:38)

    # Link komentara

  37. Čovek bio Bog otac u Ajntrahtu, a očigledno i ostao. Nadam se da će odigrati sjajno do kraja sezone i da se neće vraćati u Real. Nadam se isto da će i samo svojom glavom razmišljati, mislim da o prelasku u Real nije samo njegova glava razmišljala. Sa tačke gledišta jedne manekenke, Španija je mnogo atraktivnija i "egzotičnija" od Nemačke. Kad si neradnik, naravno da je bolje živeti i uživati u Španiji. Što se mene tiče, nikada ne bih menjao Frankfurt za Madrid, ni za šta na svetu. Sada pričam samo o lokaciji, ne o fudbalu.
    (live, 17. januar 2021 22:32)

    # Link komentara

  38. nikako nazad ostani spaniju u nemacku mozda bayern
    (Sch.., 17. januar 2021 22:29)

    # Link komentara

  39. cak i da ostavimo po strani jovica, jer je nas i nismo objektivni. ali taj real je ubio igracinu kakav je bejl!!! i to isto zbog benzeme. direktiva da sve lopte idu na njega, pa makar bejl imao i cistiju priliku od alzirca. dva vrsna, preskupa igraca je real ubio u poslednjih par godina.
    a luka? dokazao da njuh golgetera ne moze da zakaze cak i ako toliko dugo grejes klupu. a pri tom imas saigrace koji znaju kako i koji zele da odigraju na tebe. sto u realu nikako nije bio slucaj.
    (cole, 17. januar 2021 22:22)

    # Link komentara

  40. 17 januar, za koga je igrao ceo tim dok je Luka bio na klupi. Mrzitelji sram vas bilo. Za Luku smo znali da je vunderkind još kada je imao 13 godine. Isto važi i za Radonjića.
    (miško, 17. januar 2021 22:20)

    # Link komentara

  41. Osrednji igrač za osrednji klub, konačno dokazano. Sad tu lagano krckaj Realovu platu.
    (Kritičar, 17. januar 2021 21:47)

    A Bundes liga je osrednja liga zar ne? Bez obzira što je dva gola dao Šalkeu koji je na poslednjem mestu lige
    (johny, 17. januar 2021 22:19)

    # Link komentara

  42. Ajde Luka malo da se igras fudbala.
    (021, 17. januar 2021 22:13)

    # Link komentara

  43. E drago mi je zbog Jovica ko da mi je rodjeni brat!!!
    (mare, 17. januar 2021 22:04)

    # Link komentara

  44. Zakljucak,mnogo poremecenih osoba kruzi internetom i prati fudbal.Reci da je bilo koji Bundesligas obican prosek ,da je sa dva gola dokazao da je osrednji igrac,je zaista teska patologija.Za informaciju velikim strucnjacima,Jovic je bio u najjacem klubu na svetu,doduse jos je ovo je pozajmica,bio video kako to funkcionise i sto je normalno vratio se da igra,sto je najvaznije.Luka je mozda samo fudbaler,a ne tamo neka medijska zvezda,nacionalna ikona,kao sto su bili Bekam,Ronaldo,pa i Zidan.
    (Vladimir Savic, 17. januar 2021 22:04)

    # Link komentara

  45. Tamo je bilo:
    Benzema, nemojte njemu da dajete loptu.
    Zidan, nije znao da postavi igru sa njim. Ko da ga gandja.
    Ovde je bilo Srbin-Srbinu.
    (Miro, 17. januar 2021 21:59)

    # Link komentara

  46. Ovo je samo dokaz da treba imati pravog menadžera.Treba neko da uputi dečaka od 18 godine gde bi mu odgovaralo da igra,Luki odgovara kako se igra u Nemačkoj a Pirineje treba da zaboravi.
    (sejovolihankuišabana, 17. januar 2021 21:57)

    # Link komentara

  47. Zizuuuu! ?
    (beograd_1992, 17. januar 2021 21:52)

    # Link komentara

  48. zidan je katastrofa trener. Brat Alzirac, Benzema ce imati privilegije dok je Zidan trener. pa sina Golmana je ubacio u prvi tim, ej...pa kako igraču da daš prostor sa uvodjenjem sa klupe u 80. minutu, ne moze ni da se zagreje.
    Bravo za Luku sto se iskobeljao, probao ne ide, ides tamo gde mozes da igraš.
    (ArmadaJJ, 17. januar 2021 21:52)

    # Link komentara

  49. Jović je najveći talenat, veći i od Radonjića. Zvezda (Terza) se ogrešila, njegova Zvezda koju najviše voli ali ga je zato svoj talenat i igru u Ajntrahtu debelo naplatio ovcama iz Reala. Svage godine po 10mil.evra i tako 6 godina redom, još ni druga nije prošla.
    (miško, 17. januar 2021 21:51)

    # Link komentara

  50. Zizu kadar nevera...vidim da ga vec navijaci Reala prozivaju...svaki Lukin naredni gol bice ko so na rani...
    (Underground, 17. januar 2021 21:47)

    # Link komentara

  51. Osrednji igrač za osrednji klub, konačno dokazano. Sad tu lagano krckaj Realovu platu.
    (Kritičar, 17. januar 2021 21:47)

    # Link komentara

  52. Sada treba odmah da se seli u Barcelonu, oni imaju mesta na klupi za rezerve.
    (MileR, 17. januar 2021 21:45)

    # Link komentara

  53. спашавај каријеру!
    тотално друга прича. у реалу нема респекта саиграча, а и стил је другачији јер су сви против реала у бункеру и дефанзиви. овде отворено, без рукавица, размена напада, само пршти... оба гола је дао на празан шеснаестерац. у реалу док је био увек га чувају по двојица, а још минимум 4 одбрамбена се гурају у 16.
    не враћај се у реал никако. плати ако треба да се не вратиш
    (софроније, 17. januar 2021 21:43)

    # Link komentara

  54. Kakav egzekutor!! Treba biti majstor pa onako prikucati onu kiflu od Kostića. Drugi gol isto malo remek delo.
    Dečko nije tip Mesija ni Ronalda. Više je tip Levandovskog. Real je to znao i kupio ga.
    Pobogu, pa zašto ga nije koristio?
    Nisam psiholog,
    (ali mogu da pogledam, 17. januar 2021 21:40)

    # Link komentara

  55. Real je ubica igraca. Jedan Oven, jedan Kaka, ... svi su propali tamo. Dobar potez da je Jovic pobegao odande.
    (Mikac, 17. januar 2021 21:40)

    # Link komentara

  56. Ko zna, zna. Kostić mu nije trebao u Realu već da dobija lopte.
    (miško, 17. januar 2021 21:38)

    # Link komentara

  57. Zelim mu svu srecu u karijeri,ali ovim je samo dokazao da nije igrac za veliki klub.
    (Alex81, 17. januar 2021 21:37)

    # Link komentara

  58. Zaključak je da je Real trebao u paketu sa Jovićem dovede i Filipa Kostića!
    (Džoni, 17. januar 2021 21:28)

    # Link komentara

  59. šteta za njega :-/
    (Nikola, 17. januar 2021 21:27)

    # Link komentara

  60. сад се ломи. за две године може бити заборављен, а може и да замени левандовског у бајерну...
    (живац, 17. januar 2021 21:27)

    # Link komentara

  61. Treba mnogo palente da pojede da bi stigao Mitra haubicu koji trči, bori se, izgara... :D
    (Neke ptice nikad ne polete..., 17. januar 2021 20:23)

    Mitar igra drugu ligu Engleske
    Mitar je statičan igrač. Trener Fulama ga provalio i ekipa igra bolje bez Mitra
    (johny, 17. januar 2021 21:27)

    # Link komentara

  62. bravo luka, samo napred!
    (rahan, 17. januar 2021 21:25)

    # Link komentara

  63. Najveći krivac je Zidan koji Luku nije uvodio u igru a i kada ga je uvodio imao je grupu igrača koji su bojkotovali Luku. Uvek se tražio Benzema iako je u nekim situacijama Luka bio u boljem položaju. Zidan i pored mnogo kritika opstaje u Realu
    (stranac u noći, 17. januar 2021 21:24)

    # Link komentara

  64. Bravo Luka! Sad da mozes u barsu pa da i realu utrpas dva tri..
    (Gojko/PFC, 17. januar 2021 21:15)

    # Link komentara

  65. Svaka cast za Luku vazno je da igra i postize golove. Ima lepu karijeru za svoje godine verujem da ce biti jos bolje. Dugo nismo imali standardno efikasnog napadaca voleo bih da Jovic to postane. Priznajem da me mnogo vise zanimaju igre nasih reprezentativaca u nacionalnom timu od nastupa za inostrane klubove. Od sedenja na klupi sve i da je Realova nema koristi ni za Jovica ni za Srbiju.
    (Mass, 17. januar 2021 21:14)

    # Link komentara

  66. Steta što je igrao samo od 62.minute :(
    (cobo, 17. januar 2021 21:10)

    # Link komentara

  67. Moramo spomenuti i dve asistencije Kostica.
    (Miša, 17. januar 2021 21:09)

    # Link komentara

  68. Gol je gol, nije bitno kome, nije vazno u kom si klubu.Real je skup veterana, Nebih se kladio nikada na Real proti Frankfurta, Nemci igraju bolji fudbal, Jovic nije dobio sansu u Realu, nije dobio deset cele utakmice, desila se pandemija, Real igra ocajno, jedan Azar ne postoji.Nije do Jovica,vec do reala.
    (zex, 17. januar 2021 21:09)

    # Link komentara

  69. Jaka liga kad ovaj daje 2 gola.
    (Moe Lester, 17. januar 2021 21:08)

    # Link komentara

  70. dobar je dobar naš Luka, real nije baš za njega ali frankfurt mu već bolje paše ali potpuno bi zablistao da ga pozovu braća rusi u krila sovjetov npr.
    (miyo fudo, 17. januar 2021 21:06)

    # Link komentara

  71. Zidan mu nije dao pravu sansu uvodio ga je u 88' , forsirao svog Alzirca Benzemu. Na leto Zidan ide a Luka se vraca u Real.
    (Milos Vuk, 17. januar 2021 21:06)

    # Link komentara

  72. Ovo je najasladje. Primaš platu kao u Realu a igraš za Frankfurt. Nema pritiska tu su i drugari svi te vole i poštuju jer si ti tu kralj. Za samo 6 minuta daš prvi gol posle povratka. Bravo majstore uživaj.
    (Mr. Max, 17. januar 2021 21:03)

    # Link komentara

  73. Uporno poredite dve lige, nemačku i špansku. I treba, u nemačkoj se igra fudbal a u španskoj? Neka čudna igra. Prvak Evrope je iz nemačke lige, Nemci su bili 4 puta prvaci sveta. Zar ono foliranje na terenima španije vi nazivate fudbalom?
    (neca, 17. januar 2021 21:00)

    # Link komentara

  74. Matori idi u Englesku...to je liga za tebe
    (Mirko, 17. januar 2021 20:59)

    # Link komentara

  75. Prvi u selu zadnji u gradu
    (Markoss, 17. januar 2021 20:58)

    # Link komentara

  76. Kao što sam već rekao bundes liga je stvorena za njega.
    (DARKO, 17. januar 2021 20:57)

    # Link komentara

  77. Klub i liga po meri za njega. Ne znam zašto većina naših igrača voli da se precenjuje pa na kraju sede na klupama velikih klubova.

    Objektivno nije to ni nekakva razlika u parama zbog kojih treba da žrtvuješ ono što voliš. Uvek bi pre birao da igram i da budem srećan uz manja primanja nego da sedim na klupi i patim.

    Niko ne može da me ubedi da mu je bilo svejedno dok je sedeo u Realu.
    (Globtroter, 17. januar 2021 20:17)

    Зарадио је и Ајнтрахт лепо од тог трансфера. Није се само Јовић питао, ако се уопште нешто и питао.
    (Марко, 17. januar 2021 20:57)

    # Link komentara

  78. Znaci nije do Luke... Nacekace se Real dok se pojavi neki novi Ronaldo
    (ko-ometator, 17. januar 2021 20:55)

    # Link komentara

  79. Pa nista onda, do penzije da ostane tamo jer samo tamo moze i da postogne nesto...
    (C i n i k, 17. januar 2021 20:55)

    # Link komentara

  80. U Realu nije imao priliku da na nekoliko utakmica ostvari kontakata sa loptom koliko u ovoj jednoj, a svako ko je gledao utakmice Reala mogao je da vidi koliko puta su saigrači propustili priliku da mu pošalju loptu u pravom trenutku. Da li je razlog sebičnost pojedinaca, bojkot ili nešto treće više nije ni bitno.
    (Wllaxy, 17. januar 2021 20:53)

    # Link komentara

  81. laksi nivo.
    (Zeepizington, 17. januar 2021 20:53)

    # Link komentara

  82. Bravo Luka!!! Pravi potez si napravio! Znas gde ti je najugodnije, definitivno! A i Ajntraht, Boga mi, samo 3 boda od lige šampiona, a Luka će ih pogurati, svakako. Samo napred, momak!
    (Dax, 17. januar 2021 20:52)

    # Link komentara

  83. On je dobar igrac, ali da bi postigao gol mora neko da mu doda loptu.
    Milion puta gledao utakmice Reala gde se Luka lepo otvori, ali taj igrac umesto da mu gurne loptu on se pravi englez kao ne vidi ga gleda u drugu stranu.
    E sad da li to namerno rade, da li ga bojkotuju, da li su se plasili da se ne raspuca i time bi Benzemi bila uzdrmana prva postava ,sve je moguce kad su spanci u pitanju.
    (Nebojsa, 17. januar 2021 20:52)

    # Link komentara

  84. Treba mnogo palente da pojede da bi stigao Mitra haubicu koji trči, bori se, izgara... :D
    (Neke ptice nikad ne polete..., 17. januar 2021 20:23)

    I maši odlučujuće penale...
    (Som Tojer, 17. januar 2021 20:51)

    # Link komentara

  85. Сада Зидан нека чупа косу са главе. 😂😂😂
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 17. januar 2021 20:49)

    # Link komentara

  86. Real je podeljen po klanovima. Kao kad mi kad smo se igrali kao deca pa nas 3 najbolja drugara se dodajemo samo medju sobom i nedamo loptu onim drugima iako su sami ispred gola. Luka je kao nov tu bio kao da je pao sa marsa, nije pripadao nijednom klanu u svi su ga ignorisali. Iako je Zidam veliki trener i covek, nije uspeo da iskoreni ovu deciju bolest. Na kraju sezone trebalo bi malo da rascisti da se resi nekih zvezdu koje remete normalnu atmosgeru.
    (sasha, 17. januar 2021 20:48)

    # Link komentara

  87. Ne znam zašto vam je čudno, luka je pokazao protiv Rusije kakva je klasa, naš najbolji igrač, do reala je.
    (..., 17. januar 2021 20:46)

    # Link komentara

  88. Odigrao ceo tim za njega ne bi li stekao samopouzdanje. Takav je običaj kad dođe novi golgeter. Jedan od retkih slučajeva da ekipa zaista radi u korist pojedinca (drugi je na oproštajima). Na žalost, ništa još ovo ne znači. Pravo stanje stvari znaće se na narednim mečevima.
    (*, 17. januar 2021 20:09)

    Ti cekas jedan mec gde neci dati gol i reci ces da je to pravo stanje, a ovo nije. Nije ovo liga petlica da se nekome namestaju golovi jer su svi pre njega dali gol, pa da se i on upise. Imao je dva sutra na gol na utakmici i dao je dva gola. To mogu samo najbolji napadaci, to je pravo stanje.
    (Ivan, 17. januar 2021 20:46)

    # Link komentara

  89. Svaka cast majstore, drago mi je zbog njega. Zajedno sa njim napadaju evropu.
    (Vuk, 17. januar 2021 20:45)

    # Link komentara

  90. Velik igrač za male klubove...
    (Pantafiks, 17. januar 2021 20:43)

    # Link komentara

  91. Na stranici Marca-e na fejsu vec oko 300 komentara za Luku, i 99% drvlje i kamenje po Zidanu, kako upropastava kvalitetne fudbalere i kako je on jedini i iskljucivi krivac Reala.

    Ako, i treba! Samo snazno, Luka!!
    (bapete bap, 17. januar 2021 20:43)

    # Link komentara

  92. Ma meni drago zbog reprezentacije da se vrati na vrhunski nivo i vrati samopouzdanje. Kakav Zidane i Real i Viniciusi... Ima mali da opravdas svih sto kazu bacenih 80 milki! To sto nisu znali, njihov problem.
    (Onkyo, 17. januar 2021 20:42)

    # Link komentara

  93. Ne znam da li me je neka sportska vest skoro ovoliko obradovala.
    (Milan, 17. januar 2021 20:42)

    # Link komentara

  94. Svratite, pogledajte bes Realovih navijaca posle ova 2 gola. Sve ce vam biti jasno.
    (Gulag, 17. januar 2021 20:42)

    # Link komentara

  95. Shalke je do juce a bogami I dns smejurina od cluba,bio zadnji I svi su trpali,balkanski si from,odma svi experti.
    (Duskalo, 17. januar 2021 20:41)

    # Link komentara

  96. Dokaz da je Real Madrid katastrofalan klub za svakog igraca, ukoliko nije poltron da se uvlaci Benzemi, Ramosu, Zidanu i ostalim zvezdama...
    (Profesor BG, 17. januar 2021 20:41)

    # Link komentara

  97. @Demar Derozan,

    Kako to tek sad Levandovski spreman za Real? Pa on je barem 5 prethodnih godina top 3 špic na svetu?
    (ajmeee, 17. januar 2021 20:40)

    # Link komentara

  98. @stef
    Zašto da se ne porede porede španska i nemačka liga?
    Odakle je šampion Evrope?
    kako je Barselona prošla protiv Bajerna?
    dokle je stigao Lajpcig prošle sezone?
    kad je ispao Real prošle sezone?
    (Miloš, 17. januar 2021 20:40)

    # Link komentara

  99. Kako bih voleo da sad da jedno 15 golova... I da ode iz reala!
    (Čovek, 17. januar 2021 20:36)

    # Link komentara

  100. To i je klub i liga njegovog ranga.
    (Burgos, 17. januar 2021 20:35)

    # Link komentara

  101. Luka, svaka čast i puno uspeha u daljoj karijeri.
    (Milan, 17. januar 2021 20:35)

    # Link komentara

  102. Statistika kaze da je imao 22 dodira sa loptom.... Pa 22 dodira sa loptom nije imao za sve one utakmice u Realu...
    (Tor, 17. januar 2021 20:34)

    # Link komentara

  103. Jedan trening u Frankfurtu i pola sata igre. Koliko li bi golova dao da je igrao celu utakmicu? I to kakvih, većina može da sanja.
    (neca, 17. januar 2021 20:32)

    # Link komentara

  104. Znaci, ipak je problem u Realu. Treba da ide u Bajern.
    (Aca Pantljičara, 17. januar 2021 20:32)

    # Link komentara

  105. Zvezdino dete sa druge planete!
    (Delija, 17. januar 2021 20:30)

    # Link komentara

  106. Nemačka je za njega, mislim da bi se i u Italiji dobro snašao!
    (Šou Biznis, 17. januar 2021 20:28)

    # Link komentara

  107. Bravo jovicu za 20min dao isto golova kao u reali za godinu ipo. Najveci krivac za to je zidan luku igraci namerno izbegavaju da dav loptu scaka cas izuzecima
    (Pik, 17. januar 2021 20:28)

    # Link komentara

  108. Sve najgore realu, sve najbolje Luki. Uzmi im Luka svaki €.
    (Ledu, 17. januar 2021 20:28)

    # Link komentara

  109. Pa cak je Kostic bolji od Azara
    (Daki, 17. januar 2021 20:27)

    # Link komentara

  110. i fudbalu moraju sve kockice da se poklope.. u Realu mnogo veci igraci od Jovica nisu pokazali nista, ali u isto vreme i mnogo gori su postali legende..
    (online, 17. januar 2021 20:04)

    Ko je gori od Jovića, a da je postao legenda Reala. Nemoj lupati, molim te. Jednostavno čovek nema kvalitet za španski fudbal i to je to. U Nemačkoj je i Pantela rešetao.
    (Harden, 17. januar 2021 20:25)

    # Link komentara

  111. Treba mnogo palente da pojede da bi stigao Mitra haubicu koji trči, bori se, izgara... :D
    (Neke ptice nikad ne polete..., 17. januar 2021 20:23)

    # Link komentara

  112. Bravo majstore!!!
    (realista, 17. januar 2021 20:23)

    # Link komentara

  113. Ajmo da čujemo ljude koji su rekli da ce i ovde biti kao u realu
    (milos, 17. januar 2021 20:02)

    Merilo je salke? koji od jačine ima samo staru slavu. Poslednji tim lige
    Treba ga videti protiv boljih timova, da dokaže kvalitet koji sam siguran da ima.
    Njemu trebaju saigrači koji ne sile, srećom tu je Fića, a ne Vinicius koji je vec nabedjena zvezda.
    (Brat, 17. januar 2021 20:23)

    # Link komentara

  114. Gledao sam celu utakmicu. On je "gol masina", jednostavno ima taj kvalitet koji poseduju vrhunski golgeteri.
    (Filip, 17. januar 2021 20:22)

    # Link komentara

  115. Ok je Frankfurt za Luku, tu se dokazao i mozda je Bajern trebao da bude njegov buduci klub, gledano cisto sa fudbslskog stanovista. Ipak je Real preveliki zalogaj za njega, tu nema cekanja, mora se biti produktivan ss golovima od prvog minuta. Mozda je Levandovski primer kako je Luka trebao da radi. Levand je spremam sada za Real, jer se u Spaniji igra protiv daleko jacih odbrana nego u Nemackoj.
    (Demar Derozan, 17. januar 2021 20:22)

    # Link komentara

  116. Жеља ми је да се Ајнтрахт и Реал састану већ на јесен и да Лука одради као вечерас, чак и боље. Можда се и деси... Још једном, БРАВО ЛУКА! 👏👏👏👏👏👏👏
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 17. januar 2021 20:20)

    # Link komentara

  117. Auu kakav covek i igrac Filip Kostic! Tacno mu je dao lopte koje mu odgovaraju. Naravno da sam se obradovao ,gledacu ponovo Ajntraht kao onaj sa Aleom,Rebicem,jOVICEM I KOSTICEM! Izgleda da su ga ipak bojkotovali u Realu,
    onaj Benzema je spletkaros .smetrio je tako i Valbueni.
    (zemunski kej, 17. januar 2021 20:18)

    # Link komentara

  118. I sta je sad ovde cudno ili sokantno? Pa da li je zaista bilo ko,ko se iole razume u neke stvari vezane za fudbal,poceo da sumnja u njegove izuzetno visoke usko fudbalske sposobnosti zbog krize koju je imao u Realu,a koja je pre svega prouzrokovana neigranjem u istom i sebiclukom saigraca kada je i ono malo igrao? Ko iole zna fudbal,taj nije ni mrvicu u to posumnjao.Idemo ovako.
    Arjen Roben,Vesli Snajder,Rud Van Nistelroj,Kaka,Gabrijel Hajnce,Robinjo,Zulio Baptista,Esteban Kambijaso,Nikolas Anelka,Majkl Oven,Antonio Kasano,Fabio Kanavaro itd. su samo neka od mnogih velikih imena koja u Realu nisu uspela u poslednjih 20-ak godina a u drugim klubovima su pre Reala ili posle Reala sticali statuse svetskih zvezda. Real je jednostavno smrt za fudbal. Da se razumemo,u svakom velikom klubu moraju da vam se poklope razne kockice da bi uspeli,i u manjim,ali u najvecem klubu na svetu poput Real Madrica mora duplo da vam sve to poklopi da bi uspeli. Toliko je tesko. To sto neko nije uspeo u Realu,ne znaci ni da ne zna,ne znaci ni da je prevara,vec jednostavno znaci da umnogome nije pre svega imao srece,uz jos ponesto.Luka Jovic ima tek 23 godine i dokazace ko je i sta je,nije sav fudbal u Realu,ima toliko velikih kluba u kojima se moze uspeti a on ima kvalitet za velike stvari,samo da bude pametniji u sledecem izboru kluba posle Frankfurta.
    (Footix, 17. januar 2021 20:18)

    # Link komentara

  119. Klub i liga po meri za njega. Ne znam zašto većina naših igrača voli da se precenjuje pa na kraju sede na klupama velikih klubova.

    Objektivno nije to ni nekakva razlika u parama zbog kojih treba da žrtvuješ ono što voliš. Uvek bi pre birao da igram i da budem srećan uz manja primanja nego da sedim na klupi i patim.

    Niko ne može da me ubedi da mu je bilo svejedno dok je sedeo u Realu.
    (Globtroter, 17. januar 2021 20:17)

    # Link komentara

  120. Ниу паре све у животу.
    (Брегалница, 17. januar 2021 20:05)

    Slazem se. Jos lepse je kada te placa Real a ti igras za klub koji volis.
    (Sasa, 17. januar 2021 20:16)

    # Link komentara

  121. Return of the king. :)
    Eto im sad Benzema nek ga guraju,Jovic kad opet odigra kako treba mocice da bira u koji ce vrhunski klub sledeci,u Real je isao jer ga je navijacki povuklo ali sad kad je uvideo gresku nece se tamo vracati.
    (Jack Sparrow, 17. januar 2021 20:03)
    Nije se pitao kada je odlazio, nije ni sad kada se vratio a neće ni kada bude pdlazio ponovo, na žalost sudbinu nema u svojim rukama ali ne može i jare i pare.
    (Zastava101Specijal, 17. januar 2021 20:16)

    # Link komentara

  122. oduvek sam pričao da je vrhunski golgeter i stojim iza toga da će da bude top u nekom vrhunskom klubu samo treba da ima saigrače koji hoće da mu dodaju loptu
    (james, 17. januar 2021 20:15)

    # Link komentara

  123. Ne znam, ali ono malo što sam gledao utakmica kada je igrao, stvarno je izgledalo da ga igrači bojkotuju... mali milion utrčavanja u prazan prostor, ali niko loptu da mu da... o centaršutevima da i ne pričam...
    (Plavi269, 17. januar 2021 20:15)

    # Link komentara

  124. Uuuuurrrrraaa…aa
    (bucko, 17. januar 2021 20:14)

    # Link komentara

  125. Sada post 10 utakmice.
    (., 17. januar 2021 20:13)

    # Link komentara

  126. Ne mozete uporedjivati spansku ligu sa nemackom, a pogotovo ne Real sa Ajnhartom. Svakako to ne znaci da Jovic ne moze da igra u nekom vecem klubu, ali Real je trenutno preveliki za njega
    (stef, 17. januar 2021 20:12)

    # Link komentara

  127. da je pametan da se nikad vise ne vrati u real
    (darkos, 17. januar 2021 20:11)

    # Link komentara

  128. doveli ga u real i daju mu 15 minuta da igra i ocekuju rezultat,kakva glupost,decko je potencijal opasan,vec vidim da ga vracaju na leto.
    (beli, 17. januar 2021 20:10)

    # Link komentara

  129. U Realu je igrao u proseku 5 minuta a i dok je igrao dodavali su mu mozda jednom. Da Neimar dodje u Real isto bi prosao jer mu klan oko Benzeme sigurno nece dodati lopti koliko i Benzemi.
    (Bravo, 17. januar 2021 20:09)

    # Link komentara

  130. Jedini smo na planeti koji uzivamo gledajuci svoje kako tonu, ne volimo Sms-a jer vrijedi preko 100 miliona, kao da sam sebi daje cijenu, ne volimo Jovica jer "nije" za velike klubove, a onda se kao najveci sljamovi radujemo kad se uzdignu kao Luka danas. Srecan sam kao da mi je brat rodjeni dao 2 gola, majstore fudbala vrhunska karijera je tek pred tobom, GAZI!!
    (Slon, 17. januar 2021 20:09)

    # Link komentara

  131. Odigrao ceo tim za njega ne bi li stekao samopouzdanje. Takav je običaj kad dođe novi golgeter. Jedan od retkih slučajeva da ekipa zaista radi u korist pojedinca (drugi je na oproštajima). Na žalost, ništa još ovo ne znači. Pravo stanje stvari znaće se na narednim mečevima.
    (*, 17. januar 2021 20:09)

    # Link komentara

  132. Bravo mali! Samo tresi, smej se i ne osvrći se. Proglasiti sramotu neigranje u Realu je kao kada bi se studentu generacije smejali što je dobio otkaz u elitnoj njujorškoj banci.

    Tek će pričati o Luki Joviću. Dijamant je to.
    (prijatelj nekih prijatelja, 17. januar 2021 20:09)

    # Link komentara

  133. Za očekivati, eto njega u Bajernu...
    (neko tamo, 17. januar 2021 20:07)

    # Link komentara

  134. Wow. Presrecan sam!!
    (mojaso, 17. januar 2021 20:06)

    # Link komentara

  135. Ipak je GOL MASINA! Kad igra i ima podrsku opasan je!
    (satelit, 17. januar 2021 20:06)

    # Link komentara

  136. Bravo majstore samo polako doci ce sve na svoje!!!
    (Nikola, 17. januar 2021 20:06)

    # Link komentara

  137. Hehehe cepaj decko mrezice.
    (Mare, 17. januar 2021 20:06)

    # Link komentara

  138. Sa 20 godina 16 golova i 10 asistencija. Za to vreme u reprezentaciji igraju drugoligaški igrači
    (Jaa, 17. januar 2021 20:05)

    # Link komentara

  139. Ниу паре све у животу.
    (Брегалница, 17. januar 2021 20:05)

    # Link komentara

  140. Pokaži svima majstore ko si! I mani se onog nikad goreg Reala. Dortmund bi ti legao posle odlaska Halanda kao budali šamar.
    (Visente, 17. januar 2021 20:05)

    # Link komentara

  141. Ogromna razlika u deljenju lopti za Luku u Realu i Ajntrahtu.. Ovde ga saigraci zapravo postuju i covek pokazuje klasu koju poseduje neosporno.. Bravo Luka, samo nastavi
    (Car, 17. januar 2021 20:04)

    # Link komentara

  142. i fudbalu moraju sve kockice da se poklope.. u Realu mnogo veci igraci od Jovica nisu pokazali nista, ali u isto vreme i mnogo gori su postali legende..
    (online, 17. januar 2021 20:04)

    # Link komentara

  143. Vise nego Mitar za celu ovu sezonu...
    (Antidervis, 17. januar 2021 20:04)

    # Link komentara

  144. Bravo doktore,ja sam verovao!
    Gde ste hejteri?
    (Cuti dok te..., 17. januar 2021 20:03)

    # Link komentara

  145. Ne valja Luka Jović,ne valja zato što se Francuzi pitaju za sve...
    (Dušan, 17. januar 2021 20:03)

    # Link komentara

  146. Return of the king. :)
    Eto im sad Benzema nek ga guraju,Jovic kad opet odigra kako treba mocice da bira u koji ce vrhunski klub sledeci,u Real je isao jer ga je navijacki povuklo ali sad kad je uvideo gresku nece se tamo vracati.
    (Jack Sparrow, 17. januar 2021 20:03)

    # Link komentara

  147. Kad pre naucio da igra fudbal, sta kazete stručnjaci?
    (Ika, 17. januar 2021 20:02)

    # Link komentara

  148. Ajmo da čujemo ljude koji su rekli da ce i ovde biti kao u realu
    (milos, 17. januar 2021 20:02)

    # Link komentara

  149. Srpski EL TIGRE, Real i Zidan da...
    (Delija, 17. januar 2021 20:02)

    # Link komentara

  150. tako je bre
    (zex, 17. januar 2021 20:02)

    # Link komentara

  151. Jovara kidara!!!
    (italijan u prevari, 17. januar 2021 20:02)

    # Link komentara