1. @Redov
    Bas to apsolutno se slazem,ja sam naveo igrace koje sam gledao nisam gledao Kantonu, Kola i Jorka ali sigurno i da se oni bili fenomenalni.
    (Igor, 18. januar 2021 12:02)

    # Link komentara

  2. Ole i jedanaest golmana.
    (simeone, 18. januar 2021 05:21)

    # Link komentara

  3. @Das mu loptu i on sam ide na golmana i poslednji kontak da toliki for i upropasti sve,Marsijal ne ume da da gol kao ni Rasford ali za razliku od njega mnogo je bolji dribler i bolji igrac generalno jedino sto vredi u Junajtedu su Van Bisaka i Bruno Fernandes,ne znam ko mi lupa ovoliko minusa da li ste gledali Runija,Teveza,Van Nisterloja, Van Persija pa uporedite ove igraca sa Rasfordom on nije vise ni tako mlad da bi bio potencijal ima 23 godine.
    (Igor, 17. januar 2021 22:48)
    Upravo tako Igore. Ne obaziri se na minuse... koliko ljudi toliko ćudi! Ja odavno navijam za Junajted i kažem ono što mislim i osećam. Napravio si odlično poredjenje... (Runi, Tevez, Van Nisterloj, Van Persi... da ne spominjem Kantonu, Kola, Jorka ili Ronalda... sve su to bile klase u poredjenju sa Rašfordom). Jeste da često govorim iz čiste frustracije o Rašfordu al' zaista ne sećam se precenjenijeg napadača u istoriji Junajteda. Dečko je njihovo dete, očigledno dobar čovek, pomaže sirotinji i na tome svaka mu čast. Kao igraču mogu samo reći da mi kida živce na gotovo svakoj utakmici svojim lošim odlukama, promašajima zicera, slaboj predaji lopte i pogotovo sebičnošću. Koji to centarfor tako lako ulazi u ofsajd zamke kao on neka mi neko kaže...
    Još kada se doda i ogromna pristrasnost Engleza koji ga uzdižu u nebesa...
    (Redov, 18. januar 2021 03:51)

    # Link komentara

  4. Neko pomenu Fabinja da predje u srednji red... Pa Fabinjo sada igra bolje i od Van Dajka na mestu štopera... postavlja se, anticipira igru, akcije i pasove protivnika, uvek pokrije igrača, zatvara sve rupe u odbrani, uvek na pravom mestu... i sve to sa neverovatnom lakoćom i naizgled ležerno. On je za mene otkrovenje.
    (Bolesni skot, 18. januar 2021 01:48)

    # Link komentara

  5. Klop izveo sastav kao da juri 0:6 iz prve utakmice. Kakav spektakl u najavi!!!
    (zoc, 17. januar 2021 16:44)

    Neviđen. Slagalica je bila dinamičnija
    (Dag Kristi, 17. januar 2021 23:33)

    # Link komentara

  6. Podela bodova u ovom derbiju najvise pogoduje Man.Sitiju koji je danas savladao Kristal Palasa a ima mec manje.Ne otpisujte 'gradjane" niposto,dok ovako igra De Brojne najbolji vezni igrac u PL,nista nije gotovo.Ocigledno da je u Liverpulu doslo do zasicenja a izodtanak Van Dajka itekako se osetio jer je doslo do promene i u sistemu a i formaciji ovog tima!Dakle polako bi trebalo otpisati Liverpul(znam mnogi se nece sloziti),ali forma trojice ubojitih napadaca MeneFormino,Salah daleko je od proslogodisnje.Totenhem je izgubio neplanirane bodove na svom terenu,ali je za petama.Lestera i Evertona ne racunam u konkurenciju za titulu ali da ce osvojiti neko mesto koje vodi u Evro lige(sto im je cilj) hoce,pa tako stvara sve neizvesniju trku u prvenstvu.Nikad izjednacenije i neizvesnije prvenstvo u zadnjih deceniju i vise!
    (bmiles, 17. januar 2021 23:12)

    # Link komentara

  7. @Redov
    Das mu loptu i on sam ide na golmana i poslednji kontak da toliki for i upropasti sve,Marsijal ne ume da da gol kao ni Rasford ali za razliku od njega mnogo je bolji dribler i bolji igrac generalno jedino sto vredi u Junajtedu su Van Bisaka i Bruno Fernandes,ne znam ko mi lupa ovoliko minusa da li ste gledali Runija,Teveza,Van Nisterloja, Van Persija pa uporedite ove igraca sa Rasfordom on nije vise ni tako mlad da bi bio potencijal ima 23 godine.
    (Igor, 17. januar 2021 22:48)

    # Link komentara

  8. (zvonko, 17. januar 2021 21:44)

    Po meni ni R. Vilijams (slabe noge, sramezljiv...) ni Filips (staromodan tip igraca, a spor i neiskusan... iako ima staza u Boltonu) nisu izbor cak ni za Karabao kup. Nikad nece ni biti.

    Ali mnogo se gubi tom premetacinom. Gde se misli da ce da se zakrpe dve pozicije, izgube se jos dve na sredini.
    Vajnaldum ne daje 100% odsto- verovatno je mislima u Barsi (ima pravo- slabo placen, igra van svoje pozicije, itd), nit onaj Saciri ima kontinuitet (ne da ne moze da se sastavi 2 utakmice, nego na jednoj ima tolike oscilacije da to nije normalno!)... I samim tim nema ni presinga na koji su nas navikli.

    Salah, moj omiljeni igrac (rekao je da zeli da igra svaki minut, svake utakmice), i Mane su anemicni i indisponirani u poslednje vreme, dok Bobi... sta reci. Klop kaze da on svira 12 insteumenata u orkestru i ja to postujem. Ali orkestar je rastimivan, pa se i Bobi tu gubi.

    Trent je van forme.
    Robo i Alison su na nivou.

    Prica se da nece dovoditi nikog. Da se sprema veliki transfer na leto...

    Itd, itd...

    Siti verovatno uzima ove god. Najvise lice na sebe.

    Inace, dosta se u Engleskoj polemise oko Olea. Dosta je sumnje. Niko (od bivsih igraca) ne zeli da gleda MU koji se brani sa 10oricom. Sa svakim timom iz gornjeg doma.
    Sto se mene tice- nek ostane sto duze. Nema gadnijeg kluba.
    (ime, 17. januar 2021 22:47)

    # Link komentara

  9. (lopta, 17. januar 2021 21:43)

    Ocigledno je da ti i tvoj pajtos niste igrali fudbal pa je iluzorno objasnjavati vam taktiku. Ali.....cilj je svakog trenera da sto duzi period utakmice prodje da se ne primi gol, u tim situacijama narocito ako se igra u gostima protivnik postaje sve nervozniji i skloniji greskama. To se upravo dogodilo Liverpulu od tog 70-set i nekog minuta i tu ja Manchester stvorio par izglednh situacija koje nazalost nije iskoristio posto naravno ne moze sve savrseno da se uklopi. Ja nisam rekao da je ovaj danasnji Manchester taj koji ce dominirati dugi niz godina samo sam rekao da je Solskjer na dobrom putu da napravi takav Manchester, sto ce vreme i pokazati, ima jos dosta toga da se brusi. Protiv Sitija je bilo stvarno lose ali i to je normalno jer ekipa je jos u stvaranju i treba ovi mladji da malo stasaju. Za dve-tri godine seticete se ovih reci kada Solskjer i Manchester budu osvajali titule k'o na traci.
    (Skorpion, 17. januar 2021 22:43)

    # Link komentara

  10. Izgleda da je Solskijar uzeo pogresnu fasciklu iz kancelarije. To je Murinjo zaboravio da odnese kad je odlazio
    (sasa, 17. januar 2021 22:11)

    # Link komentara

  11. sunovrat Liverpula se nastavlja
    (milan, 17. januar 2021 22:07)

    # Link komentara

  12. (ime, 17. januar 2021 20:59)

    Potpuno se slažem. Drago mi je da još neko vidi srž stvari. Samo bi nadodao malo oko stopera, razumećeš jer vidim da pratiš.
    Klopp je eksperimentisao sa Williamsom ali je definitivno odustao od njega za ovu utakmicu jer je spor. Mogli smo videti kako ga je pretrčao posle dubinskog pasa onaj mali iz A. Ville i postigao gol. To je bila sramota za LFC, da nam deca daju gol.
    Philipps je dobar kod skok igre i kod postavljanja kada se tim brani dublje ali je takođe spor i ne može čuvati brza krila na 50 metara od gola. To Klopp traži a on ne zadovoljava. Nadao sam se da Matip odigra danas, Henderson u sredini i bilo bi nade.
    (zvonko, 17. januar 2021 21:44)

    # Link komentara

  13. (YNWA, 17. januar 2021 19:27)

    Sinko koliko se ti ne razumes u fudbal to mora mnogo da boli, kazes Liverpul bolji u svim segmentima, kako onda objasnjavas da nisu stvorili krstenu sansu a imali su samo tri udarca u okvir gola dok je Manchester imao cetiri, znaci jedan vise, znas ima nesto sto se u fudbalu zove taktika ali kako da to objasnim nekom kao ti koji jos ne zna da je lopta okrugla.
    (Skorpion, 17. januar 2021 21:17)

    Junajted se branio sa 10 igraca, Liverpul sa 3, ponekad 4 kad se Arnold vrati u odbranu. E protiv takvog Liverpula bez odbrane, Junajted prvi sut u okvir gola, ukupno drugi na mecu, je imao u 70. minutu. Taktika Solskjera da se uvede u udzbenike. Protiv Sitija u Liga kupu su bili jos gori, ali i to je bio deo taktike da se zavara protivnik, valjda.
    (lopta, 17. januar 2021 21:43)

    # Link komentara

  14. @Rasford je najprecenjeniji fudbaler svih vremena Bruno je sjajan igrac za razliku od Pogbe koji je pogubljen,jako dobra utakmica iako nije bilo golova
    (Igor, 17. januar 2021 21:03)
    Trašford! To odavno govorim. Brz i glup! Strašno koliko dečko nema fudbalske inteligencije. U prvih 20 minuta bio 5 puta u ofsajdu. Ponekad postigne dobar gol pa ga pristrasna engleska medija uzdiže do neba i kažu da je najskuplji igrač u ligi?!
    Junajted s njim i Marsialom nikada neće nešto osvojiti.
    (Redov, 17. januar 2021 21:25)

    # Link komentara

  15. (YNWA, 17. januar 2021 19:27)

    Sinko koliko se ti ne razumes u fudbal to mora mnogo da boli, kazes Liverpul bolji u svim segmentima, kako onda objasnjavas da nisu stvorili krstenu sansu a imali su samo tri udarca u okvir gola dok je Manchester imao cetiri, znaci jedan vise, znas ima nesto sto se u fudbalu zove taktika ali kako da to objasnim nekom kao ti koji jos ne zna da je lopta okrugla.
    (Skorpion, 17. januar 2021 21:17)

    # Link komentara

  16. Ma Zvezda je ovaj L'pool tukla 2:4.
    (Panterkiler, 17. januar 2021 19:45)
    koliko ti tesko moze biti posle dve godine...
    pa to sto je zvezda uradila sa liverpoolom tvoj klub nije za 70 gpdina postojanja...osim ako ne racunas pobedunprotiv reala sa 0 0 ili pobedu protiv qpr sa 6 2..
    (est, 17. januar 2021 21:14)

    # Link komentara

  17. Cubaka, 17. januar 2021 20:53

    Pa Siti i Junajted su ubedljivo najvise potrosili u proteklih deset godina, kakvo stvaranje igraca. O dominaciji kao pre 20-30 godina je tek smesno govoriti, vreme takvog fudbala je davno proslo.
    (nostalgija, 17. januar 2021 21:13)

    # Link komentara

  18. Rasford je najprecenjeniji fudbaler svih vremena Bruno je sjajan igrac za razliku od Pogbe koji je pogubljen,jako dobra utakmica iako nije bilo golova
    (Igor, 17. januar 2021 21:03)

    # Link komentara

  19. (zvonko, 17. januar 2021 20:30)

    Da.
    To je ptoblem. Ispremetane pozicije.

    Naime, Liverpul kao da igra s 4 igraca manje: standardni vezni sad igraju stopere, tako da je sad promaja u sredini koliko i pozadi. Po meni, bolje da su pozadi Vilijams, Filips, a ispred Fab i Hendo. Ovako, ne valja u obe linije.

    I takav Liverpul je dominantniji od MU. Sto vise govori o stanju ovih drugih, ali me oni ne zanimaju.

    Druga stvar. Ne bih voleo da je tako. I u Dortmundu je Klop naprasno zglajzno posle uvodnih sezona koje su bile fantasticne. Kao da se to desava i ovde.

    Videcemo.
    (ime, 17. januar 2021 20:59)

    # Link komentara

  20. Očekivano 0-0. Dakle, pobednik je Pep i njegov Siti.
    (Red Veteran, 17. januar 2021 20:59)

    # Link komentara

  21. (MU, 17. januar 2021 17:31)

    Posto sam i ja navijac Manchestera pokusacu da ti dam jedan savet, pronadji drugi klub za koji ces navijati posto ocigledno ne razumes Manchestersku filozofiju fudbala. Nije cilj kupiti najboljg trenera na svetu i 11 najboljih igraca, cilj je stvoriti ekipu i trenera na duge staze a to zahteva odredjene zrtve sto se ogleda u tome da nekoliko godina nisi konkurentan za titulu. Manchester tako radi jos od vremena Bezbijevih beba o Fergusonovom vremenu mislim da ne moram da ti pricam. Istu pricu hoce sada da sprovedu sa Solskjerom koji je za to idealan zbog toga sto poseduje tu ljubav prema klubu koju moze da prenese na igrace posto je za uspeh jedna od najvaznijih stavki da imas harmoniju unutar ekipe. Ako to bude uspelo a ide u dobrom pravcu Manchester ce ponovo vladati Premijer ligom dugi niz godina.
    (Cubaka, 17. januar 2021 20:53)

    # Link komentara

  22. Kakv provokatroski naslov, Liverpul igrao sa Junajtedom kao da su ovi nizerazredna ekipa. Totalna dominacija Liverpula u svim segmentima, Junajted po obicaju 2 polasanse iz kontre i to je to. Ostalih 90 minuta bunkercina ispred gola.
    (YNWA, 17. januar 2021 19:27)

    Nije provokatorski, vec je to CINJENICA ! Strasna "dominacija" Liveprula, samo neka nastavi da ovako dominira. Nemam nista protiv. De Hea, jedna intervencija, to je takva dominacija.
    Budi srecan sto imate ovog Nemca na klupi, kad ode da vodi reprezentaciju nemacke sledece sezone, raspasce te se.
    (mr.wolf, 17. januar 2021 20:48)

    # Link komentara

  23. LFC je imao tri seniorska stopera ukupno. Sva trojica su u ambulanti, dvojica do kraja sezone. Da bude još gore povredio se i Jota koji je taman uhvatio formu. Da je u ona tri navrata on bio na mestu Firmina dao bi ga, sigurno.
    Ispretumbana je ekipa, bez centralnih bekova, a presing LFC je najviše dolazio od zadnjih veznih, koji su sada stoperski tandem. Povređeni su svi visoki igrači, ekipa postala niska, bez skoka. Teško je braniti centaršuteve a još su bezopasniji na visoke lopte u napadu. Jedno drugo vuče. Zadnji vezni ne mogu kreirati za napad već moraju mnogo pomagati krpež odbrani. Odsečeš napadače striktnom markacijom i obavio si posao. Prigovara se da su loši, pa ne igraju oni protiv rekreativaca već protiv ultra profesionalaca.

    Sve je još teže kada igraš protiv džinovske ekipe kao što je United a koji plus ima veoma brza krila. Plašio sam se dosta i sve u svemu dobro je LFC i prošao.
    City trlja ruke i već polako knjiži titulu, a LFC neka opet proda Lovrena i ne dovede zamenu.
    (zvonko, 17. januar 2021 20:30)

    Siti knjizi titulu u 18. kolu ? Zasto bre ljudi vi gledate fudbal.
    (mr.wolf, 17. januar 2021 20:40)

    # Link komentara

  24. LFC je imao tri seniorska stopera ukupno. Sva trojica su u ambulanti, dvojica do kraja sezone. Da bude još gore povredio se i Jota koji je taman uhvatio formu. Da je u ona tri navrata on bio na mestu Firmina dao bi ga, sigurno.
    Ispretumbana je ekipa, bez centralnih bekova, a presing LFC je najviše dolazio od zadnjih veznih, koji su sada stoperski tandem. Povređeni su svi visoki igrači, ekipa postala niska, bez skoka. Teško je braniti centaršuteve a još su bezopasniji na visoke lopte u napadu. Jedno drugo vuče. Zadnji vezni ne mogu kreirati za napad već moraju mnogo pomagati krpež odbrani. Odsečeš napadače striktnom markacijom i obavio si posao. Prigovara se da su loši, pa ne igraju oni protiv rekreativaca već protiv ultra profesionalaca.

    Sve je još teže kada igraš protiv džinovske ekipe kao što je United a koji plus ima veoma brza krila. Plašio sam se dosta i sve u svemu dobro je LFC i prošao.
    City trlja ruke i već polako knjiži titulu, a LFC neka opet proda Lovrena i ne dovede zamenu.
    (zvonko, 17. januar 2021 20:30)

    # Link komentara

  25. Falio je Zota, on bi jedan gol ucackao.
    (joga bonito, 17. januar 2021 20:24)

    # Link komentara

  26. Ne znam dokle ce se vise "braniti" napadači koji daju golove svaku desetu utakmicu...ok, radi on za tim, sve je to u redu, ali brate, tvoj posao je da daješ golove a ne da se divimo uvek tvom građenju i čuvanju lopte...
    (Dr Hitch, 17. januar 2021 20:21)

    # Link komentara

  27. Treba znati ne dati ovoj odbrani Liverpula bar 1 gol ( to i nije odbrana, dva vezna i dva beka u telu krila).
    (CJC, 17. januar 2021 20:14)

    # Link komentara

  28. Ma Zvezda je ovaj L'pool tukla 2:4.
    (Panterkiler, 17. januar 2021 19:45)

    A tek kad se setim kako ste vi tukli Arsenal u Beogradu sa logotipom EPSa na dresu bez jednog reflektora.
    (Krosss, 17. januar 2021 20:07)

    # Link komentara

  29. U. Z. A. S.
    (ime, 17. januar 2021 19:56)

    # Link komentara

  30. Ma Zvezda je ovaj L'pool tukla 2:4.
    (Panterkiler, 17. januar 2021 19:45)

    # Link komentara

  31. United imao bolje šanse, šteta sto bar jednu nisu iskoristili.
    (Marko, 17. januar 2021 19:44)

    # Link komentara

  32. odlična vest , sad city polako da smanjuje
    (ury, 17. januar 2021 19:43)

    # Link komentara

  33. Fudbal zaista loš i nije to toliko do opreza i taktike mada ume Mančester ovako da umrtvi utakmicu ali mislim da je jednostavno do nedostatka kvaliteta prosto sem Tijaga nema vrhunskog majstora na terenu ima tu još par igrača ozbiljnih ali nije to to plus definitivno manjak energije što zbog gustog rasporeda i najviše mislim zbog praznog stadiona možda bi publika bar malo probudila energiju kod igrača ovako zaista Liverpul bezidejan u napadu sa mnogo loših reakcija u završnoj fazi gotovo ameterske reakcije dok Junajted previše zadovoljan bodom tako da krš utakmica sve u svemu
    (Maestro 10, 17. januar 2021 19:43)

    # Link komentara

  34. Ovde se nije znalo ko je gori, veoma losa i slaba utakmica. Liverpul ne zna da da gol protiv lindelofa i megvajera??? A junajted ne zna da pobedi takav nikakav liverpul??? Veoma losi i jedni i drugi. Sta radi ole, lindelof i pogba na terenu a baily i van de beek, matic i mata ne igraju??? Gazi siti ove pacere lako, i jedne i druge ove sezone.
    (Misa, 17. januar 2021 19:39)

    # Link komentara

  35. Лука Јовић већ дао за Ајнтрахт(наставио гдје је стао), након само 10 минута у игри. Није ни требо ићи у Реал. Браво Лука.
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 17. januar 2021 19:38)

    # Link komentara

  36. Šteta za 2 izgubljena boda jer je ovo bila dobra prilika odlepiti se na +6 i rutinski privesti sezonu kraju. Neće puno konkurenata ovde gubiti bodove, jer ovo što Livarpool igra je totalni antifudbal!
    (besprizorni izgrednik, 17. januar 2021 19:27)

    jeste, ovo sto igra Junajted je Barsa iz Pepovih vremena.
    (tatula, 17. januar 2021 19:37)

    # Link komentara

  37. Ko misli da Junajted pod Norveskog kvazi trenera napreduje i moze da se bori za trofeje taj je u velikoj zabludi!Da posajles ekipu na teren a da ti prioritet bude da se branis a napred sta bude nek bude to nije mentalitet sampionske ekipe vec mediokriteta sto je i sam trener u sustini.Ovo je kontraska ekipa bez prave fizionomije i stil igre,ako ostanu u top 4 bice pravo cudo.Siti lagano osvaja samipionat,ima 2 zaostale utakmice koje ce verovatno dobiti i eto njih na vrh tabele.Ovo je Junajted morao i trebao dobiti jer je Liverpul bio zreo za poraz ali kada imas amatera na klupi to je nemoguca misija.Ono sto je smesnije od njegovog vodjenja ekipe su intervjua posle utakmice....
    (Aqvarius, 17. januar 2021 19:35)

    # Link komentara

  38. Derbiji u PL su postali ocajni.
    (Back in Black, 17. januar 2021 19:34)

    # Link komentara

  39. 0:0 u najavi!
    (Ljudožderač!, 17. januar 2021 12:40)
    (Ljudožderač!, 17. januar 2021 19:32)

    # Link komentara

  40. ovo fudbal!!!???
    (?, 17. januar 2021 19:32)

    # Link komentara

  41. Spektakl bez publike nikako.
    Liverpul bolji, uz nekoliko lepih prilika dok je Junajted imao 2 strasne. A-Arnold, Salah i Firmino su blede senke kako očajno igraju, dok su Fernandes a pogotovo Alkantara klasa za sve ostale.
    Moram spomenuti sudiju i sprečavanje Manae da izadje 1 na 1 svirajući kraj 2-3 sekunde pre isteka "mimimalnog" zaostavnog vremena. Reakcija Alkantare je bila takva da je umalo pojeo sudiju svojim besno buljavim pogledom.
    Realan rezultat.
    (Vanja LFC, 17. januar 2021 19:31)

    # Link komentara

  42. Kao sto su svi ocekivali ne znam sta od Siti MU... tako su i od ovoga.

    Alison vredi onih para. Za razliku od Kepe i slicnih.
    (GM, 17. januar 2021 19:30)

    # Link komentara

  43. Ovaj Firmino... Kako mi taj dečko ide na živce. On špic??? Pa in je nikakav špic. Koliko njemu mrtvih sansi treba da bi dao gol?’ To se ni u nižim ligama ne toleriše šta on promasuje i na koji način promasuje - nekim mlakim sutevima sa 6-7 metara, kao kad bi moja baba sutirala. Idi bre...
    (veliki strumf, 17. januar 2021 19:29)

    # Link komentara

  44. Mančester bolja ekipa. Megvajer ili PANJ kako ga ovde zovu je odigrao doktorski! Pogba najlošiji u Junajtedu a Liverpul je totalno van forme. Siti trlja ruke i biće neizvesno do kraja. Titula ide u Mančester samo ne znam u koji deo grada. Junajted je večeras postao svestan da je jaka ekipa.
    (Sava, 17. januar 2021 19:29)

    # Link komentara

  45. Šteta za 2 izgubljena boda jer je ovo bila dobra prilika odlepiti se na +6 i rutinski privesti sezonu kraju. Neće puno konkurenata ovde gubiti bodove, jer ovo što Livarpool igra je totalni antifudbal!
    (besprizorni izgrednik, 17. januar 2021 19:27)

    # Link komentara

  46. Za ovu utakmicu nekad nisam mogao da isčekam start, sad molim Boga samo da se završi. Naš derbi je parada fudbala za ovaj smor što sam danas gledao.
    (Western, 17. januar 2021 19:27)

    # Link komentara

  47. Kakv provokatroski naslov, Liverpul igrao sa Junajtedom kao da su ovi nizerazredna ekipa. Totalna dominacija Liverpula u svim segmentima, Junajted po obicaju 2 polasanse iz kontre i to je to. Ostalih 90 minuta bunkercina ispred gola.
    (YNWA, 17. januar 2021 19:27)

    # Link komentara

  48. Dok se dvojica biju trči koristi i uzima titulu.....
    (1Đoković, 17. januar 2021 19:26)

    # Link komentara

  49. Svi pričaju o rupi Liverpula u odbrani zbog mnogo izostanaka. Ipak oni su od decembrau 10 utakmica pimili samo 7 golova. Problem je u napadu, ako izuzmemo Kristal Palas, nikom nisu dali više od 2 gola. Firmino kao da je zaboravio da igra fudbal, Salah i Mane nisu ni na 50% od prošle sezone, tu je problem slabih igara
    (Gatsby, 17. januar 2021 19:25)

    # Link komentara

  50. Liverpul se brani sa 4, Junajted sa 10 igraca.
    (Siti kaze savrseno, 17. januar 2021 19:24)

    # Link komentara

  51. Necete ga docekati.Njima je vazno danas ne primiti gol!
    (bmiles, 17. januar 2021 19:22)

    # Link komentara

  52. Od sad ove "derbije" ne gledam ni za zivu glavu. Svi igraju da ne izgube.
    (Liverpool Man, 17. januar 2021 19:22)

    # Link komentara

  53. Gazi ih Junajted
    (Bosko, 17. januar 2021 19:15)

    # Link komentara

  54. Kontra Rasforda 3:2 u 80.min čist kriminal,da ne kažem amaterizam.....
    (specnaz, 17. januar 2021 19:14)

    # Link komentara

  55. Los derbi, Liverpul brani kao nesto nerešeno, Junajted konkretniji, imali su par šansi ali sve u svemu mec za zaborav. Moje misljenje da je pogrešio sa Marsijalom koga forsira a ne znam zašto, Kavani se bori kao lav od kada je usao, Fred los, Mektominaj odlican, odbrana klasika.
    (samo kazem, 17. januar 2021 19:10)

    # Link komentara

  56. Kaze naslov Bruno promasio zicer, ja pomislio penal?
    (Jon Bon Jovi, 17. januar 2021 19:07)

    # Link komentara

  57. zasto sam ovo gledao a mogao sam da gledam sneg kako pada?
    (realno, 17. januar 2021 19:06)

    # Link komentara

  58. Gledam ovog Firmina... Pa jel ima Klop još nekog na klupi kome se igra fudal...? Ovaj Firmino je kao na bensedinima...
    (Bolesni skot, 17. januar 2021 19:01)

    # Link komentara

  59. Ne znam ko ce uzeti titulu ove sezone al sam siguran da je uzeti nece junajted,a ni liverpul kako bedno igra u zadnje vreme pravo je cudo da su na poziciji na kojoj su imaju dosta zeznut raspored u narednim kolima i verujem da ce zahuhtali siti izbiti na celo i ostati tu do kraja.
    (smorinjo, 17. januar 2021 19:00)

    # Link komentara

  60. uzas
    (mile, 17. januar 2021 18:57)

    # Link komentara

  61. još jedna bezidej a igra Liverpula
    (milan, 17. januar 2021 18:56)

    # Link komentara

  62. Liverpul jalov kao zadnjih 5,6 utakmica a Mancester jos gori.
    (Jagodic.Kistanje., 17. januar 2021 18:55)

    # Link komentara

  63. Englezi kao po obicaju izvikani.
    Mrtva utakmica.
    (Mace, 17. januar 2021 18:50)

    # Link komentara

  64. Thiago - pokazatelj da u Bajernu i Čaušić može da liči na igrača.
    (CJC, 17. januar 2021 18:14)

    A Bajern bez Tiaga inace razbija kako igra.
    (pet, 17. januar 2021 18:50)

    # Link komentara

  65. pazi naslov , junajted na mukama? gledam utakmicu ne vidjeh te muke.
    (komćilari, 17. januar 2021 18:45)

    # Link komentara

  66. @ime Da video sam kako ih je pregazio prošle sezone, kad je igrao Perreira i ostala boranija.
    (Kleki, 17. januar 2021 18:42)

    # Link komentara

  67. Trenutno se igra viktorija pred golom junajteda,henderson i fabinjo kao stoperi se dodaju na 30 metara od gola junajteda, sramota ko je prvi na tabeli,a na kraju me ne bi cudilo da pobede na onaj njihov ljigav nacin.
    (smorinjo, 17. januar 2021 18:41)

    # Link komentara

  68. @pierre woodman "Farmers league" termin ne znači da su derbiji nezanimljivi nego da je kvalitet klubova jadan, to što su nezanimljivi derbiji u Engleskoj ne znači da su timovi loši već da su oprezni.
    (Dior, 17. januar 2021 18:41)

    # Link komentara

  69. I posle fanovi premier lige prozivaju italijane kako igraju los fudbal i imaju losu ligu. Pa ovo je antipropaganda fudbala sto gledamo.
    (Ugljarevo, 17. januar 2021 18:41)

    # Link komentara

  70. Ovde ce pasti gol jedino ako Megvajer kiksne!!!! MU ni ne moze vise, Liverpul totalno van forme!!!!
    (ALO, 17. januar 2021 18:38)

    # Link komentara

  71. Lindelof i Fred u startnih 11...Sta to uradi Ole pobogu?!
    (KingJames, 17. januar 2021 17:00)


    Fred ok,Mk Tominej takođe, ne razumem zašto pišete o Lindelofu, verovatno po inerciji,pa vide li zemljače kriminalno paralelno dodavanje najskupljeg stopera Harija Mek drveta???
    (specnaz, 17. januar 2021 18:32)

    # Link komentara

  72. Ovaj sadašnji Kiverpul je na 30 odsto od onog prošlogodišnjeg!
    Arnold, Robertson, Firmino... neprepoznatljivi... Jedino je Fabinjo na nivou, donekle Vajnaldum, Tijago i Mane... svi ostali katastrofa...
    (Bolesni skot, 17. januar 2021 18:30)

    # Link komentara

  73. Mislim da ce ovo Liverpul tesko dobiti,njihova igra mi ne uliva poverenje.
    (Zoran YNWA, 17. januar 2021 18:24)

    # Link komentara

  74. Al sto je sudija svirao kraj poluvremena kad je Mane bio sam na 25m od gola. Osmesi i pogledi Alkantare i Sacirija govore vise nego hiljadu reci.
    (dzoni, 17. januar 2021 18:24)

    # Link komentara

  75. Nisam gledao odavno gori fudbal...
    (uros, 17. januar 2021 18:21)

    # Link komentara

  76. Очајан фудбал. Три играча у обе екипе, остало тркачи.. Овог Погбу све чекам да проради, ал' он је своје одиграо изгледа, ако је икада и играо..
    Шаћиријева фризура најзанимљивији детаљ првог полувремена...
    Спортски поздрав.
    (Руска Душа, 17. januar 2021 18:21)

    # Link komentara

  77. Sta se rasplamsalo? I posle englezi kazu za neku ligu poput Bundes lige da je Farmers League... ovo je najjadniji derbi u istoriji derbija ( posle vecitog ). Fudbal je postao tuzan sport
    (pierre woodman, 17. januar 2021 18:18)

    # Link komentara

  78. Ipak, mora se priznati da je Liverpul u krizi.
    Fulam, Njukasl, itd... mislio sam manjak srece, uzimanje zaleta za velike stvari i sl. opravdanja.
    Ovaj MU je idealan za napucavanje i Liverpul iz 2020. bi ih pregazio.
    Ovako, jalovo.
    (ime, 17. januar 2021 18:14)

    # Link komentara

  79. Thiago - pokazatelj da u Bajernu i Čaušić može da liči na igrača.
    (CJC, 17. januar 2021 18:14)

    # Link komentara

  80. Iz nekog neutralnog ugla,Liverpul bolji ali brate Salah sebičan ali ne koliko Firmino,imao je više puta opciju da uputi pas on šutira,solira,da je manje sebičan bio možda bi i viđeli koji go do sad.
    (Ivan, 17. januar 2021 18:08)

    # Link komentara

  81. Jao Bože ovog Firmina, pa šutni tu loptu više ko čovek babo jedna
    (CJC, 17. januar 2021 18:07)

    # Link komentara

  82. Liverpulu svira prekrsaje i u napadu i u odbrani. smejurija.
    (varsa, 17. januar 2021 18:06)

    # Link komentara

  83. Dace ga na kraju mapet sou iz mancestera,svirace im penaltik
    (smorinjo, 17. januar 2021 18:01)

    # Link komentara

  84. Kako bih voleo da Klop vodi ovaj Mančester... Tad bi bili i ovde favoriti
    (Lax, 17. januar 2021 18:00)

    # Link komentara

  85. Nisam video sansu firmina al kontam da je nesto sto samo on moze da promasi onako metiljav.
    (smorinjo, 17. januar 2021 17:54)

    # Link komentara

  86. Solskjer i Kerik kao da gledaju strava u ulici brestova
    (Defekt ??, 17. januar 2021 17:46)

    # Link komentara

  87. Bez publike, svaka utakmica, u bilo kojem sportu je 0 (nula) !!!
    (Canadaboy, 17. januar 2021 17:37)

    # Link komentara

  88. (deyli445, 17. januar 2021 16:45)

    I ovakav Liverpul je jaci na stoperskim pozicijama.
    (ime, 17. januar 2021 17:35)

    # Link komentara

  89. 4:0
    (ime, 17. januar 2021 17:34)

    # Link komentara

  90. Iako sam simpatizer MU nadam se pobedi Liverpula, jer jednostavno sa Solskjerom nema buducnosti, mada sada kada je Poketino otisao u PSG i posle ove privremene serije dobrih rezultata, plasim se da je Solskjer obezbedio sebi posao i za narednu sezonu!!!
    (MU, 17. januar 2021 17:31)

    # Link komentara

  91. u postavi Liverpula samo Robertson nije vezni igrac.
    (ww, 17. januar 2021 17:28)

    # Link komentara

  92. Враћа их Клоп на фабричко
    (:), 17. januar 2021 17:21)

    # Link komentara

  93. Иако сам симпатизер јунајтеда, сматрам да је ОГС тотално промашио поставу, пре свега са линделофом и фредом. Вероватно се нада неком нерешеном резултату, што ће бити само на почетку утакмице
    Ово је поклон квота за кладионичаре на "сувог кеца"
    (зуке, 17. januar 2021 17:13)

    # Link komentara

  94. Jedva čekam da počne ali imam strepnju zbog odbrane. Matip nije spreman a time trostruko gubimo. Povukao je Hendersona iz veze, oslabio je vezni red mnogo a bez Matipa nemamo ni prekid jer je postava prilično niska. Praktično je jedino Fabinho visok igrač.
    Sa Hendersonom rizikuje zbog brzih napadača M. Uniteda jer su nam ostala dva stopera spori kao traktori. Nisu loši u pozicionoj igri ali kod kontri ManU Rushfordu mogu samo soli baciti na rep.
    Ko će braniti Cavanija, Pogbu, Mctomineya i njihove stopere kod prekida nemam pojma? Ne bih bio u Kloppovoj koži. Ako ima taktiku za ovo on je čarobnjak.
    Da smo City pa da ocarinimo loptu i nekako.
    (zvonko, 17. januar 2021 17:03)

    # Link komentara

  95. Od tada su "crveni" na svom terenu pobedili tri puta, uz dva remija...

    a junajted je sta, roze?
    (fantazi igrac, 17. januar 2021 17:03)

    # Link komentara

  96. Liverpool ce ih pregaziti kao plitak potok!
    (Pijani zlotvor, 17. januar 2021 17:01)

    # Link komentara

  97. Lindelof i Fred u startnih 11...Sta to uradi Ole pobogu?!
    (KingJames, 17. januar 2021 17:00)

    # Link komentara

  98. GGMU
    (Sava, 17. januar 2021 16:54)

    # Link komentara

  99. Ko izadje u crno-belim dresovima dobija.
    (srbijasine, 17. januar 2021 16:53)

    # Link komentara

  100. Nadam se da derbi spektakl nece biti derbi za zaborav kako to cesto biva.
    (Summertime Sadness, 17. januar 2021 16:52)

    # Link komentara

  101. Šaćiri???!!! Pa jel Liverpul nema krštenijeg srednjaka??? Što ne igra Milner?
    (Biću Slobodan, 17. januar 2021 16:49)

    # Link komentara

  102. Sad ga lomi Klope!
    YNWA
    (Anfield, 17. januar 2021 16:48)

    # Link komentara

  103. Sa ovim postavama, Mancester je realno jaci.
    (deyli445, 17. januar 2021 16:45)

    # Link komentara

  104. Klop izveo sastav kao da juri 0:6 iz prve utakmice. Kakav spektakl u najavi!!!
    (zoc, 17. januar 2021 16:44)

    # Link komentara