Novak Đoković
  1. Ali džaba,heroj sa Marbelje gazi ka svom 21.GS od ukupno 22 ili 23 koliko će ih ukupno osvojiti.Otvaram šampanjac u Rafino ime !
    (Helmut Šćekić, 15. januar 2021 20:42)

    Hahaha, eeeee moj Helmute Śćekiću!
    Da ti kažem nešto: Rafa je sa Majorke a iz Marbelje je.... zna se ko:
    Najbolji svih vremena: Naš Novak Djoković!!!
    Ipak, hvala ti. Nehotično si izjavio ko je najbolji!!
    (Dobros-AV, 16. januar 2021 10:52)

    # Link komentara

  2. Nolomani... Da li je moguća tolika mržnja? Ne interesuje me ni Novak, ni Rodžer, ni Nadal, ali kako možete da mrzite ovog dečka toliko???? Stvarno nemam reči, žao mi je što nas bilo šta vezuje. Makar to bilo i poreklo.
    (GTA, 16. januar 2021 01:31)

    # Link komentara

  3. Pa i ti si deo tog istog naroda ili su bili tvoji pretci pre pokatoličenja pa ti ostali neki geni.Znači ovako ili onako i ti si severno-Koreja. U virtuelnom svetu možeš biti šta hoćeš u stvarnom svetu si ipak Srbin.
    (E svašta,

    A sto je onaj nas vratio krunu papi? A sta mu je tata bio? Ne uci se
    istorija pred granapom.
    (*@#, 15. januar 2021 23:38)

    # Link komentara

  4. Nolomani, budimo realni: Novak asosiješn niti postoji niti će postojati. Mogli, možda, Federer i Nadal, zajedno, da osnuju svoju trupu, po ugledu na Vartolomeja u košarci, naravno da ne bi bila "open", nego zatvoreno društvo od 10-12-14-16 tenisera, koji bi između sebe igrali turnire, tako je i bilo pre osnivanja ATP (open ere). Turniri ATP i GS turniri vrlo su glomaznu, gledamo u prvih nekoliko kola "smešne dvoboje", koji ponekad deluju amaterski, i mislim da će do neke reorganizacije doći.
    (Novak asosiješn ili kad na vrbi rodi grožđe, 15. januar 2021 21:27)

    # Link komentara

  5. Nolo je u šibicarskom maniru,svestan da više neće osvojiti nijedan GS, izdejstvovao da budući osvajač AO dobije manje novca u odnosu na prethodne godine.Prosto,ne može da prihvati da Rafa teniski gigant.Ali džaba,heroj sa Marbelje gazi ka svom 21.GS od ukupno 22 ili 23 koliko će ih ukupno osvojiti.Otvaram šampanjac u Rafino ime !
    (Helmut Šćekić, 15. januar 2021 20:42)

    # Link komentara

  6. I wonder what's for dinner.
    (King Harkinian, 15. januar 2021 20:32)

    # Link komentara

  7. Pa i ti si deo tog istog naroda ili su bili tvoji pretci pre pokatoličenja pa ti ostali neki geni.Znači ovako ili onako i ti si severno-Koreja. U virtuelnom svetu možeš biti šta hoćeš u stvarnom svetu si ipak Srbin.
    (E svašta, 15. januar 2021 18:11)

    Simanoviću, vidim da ti se mnogo dopalo ovo naučno razmišljanje o "pretcima", alo nisam te razumeo dokraja, ko se pokatoličio, a ipak je Srbin, to jest severno-Koreja? Svaka čast na komentaru, imalo je šta za pročitat'.
    (Novak asosiješn s dva člana, 15. januar 2021 19:51)

    # Link komentara

  8. Novak ima zelju da pomogne slabije rangiranim igracima i da im finansijski pomogne sto je pohvalno i plemenito sa njegove strane..medjutim,licno i iskreno imam problem:zasto je poceo tu pricu kad je finansijski inkasirao 200 miliona dolara?Mislim,zasto nije poceo tu pricu pre 7-8 godina,kad je imao “samo” 50 a mozda i vise? I tad je bio medju najboljim,popularan I ta inicijativa je mogla biti i tada pokrenuta..nas je,volimo ga ali mi to stvarno nije jasno
    (Kisela Corba, 15. januar 2021 19:26)

    # Link komentara

  9. Pa i ti si deo tog istog naroda ili su bili tvoji pretci pre pokatoličenja pa ti ostali neki geni.Znači ovako ili onako i ti si severno-Koreja. U virtuelnom svetu možeš biti šta hoćeš u stvarnom svetu si ipak Srbin.
    (E svašta, 15. januar 2021 18:11)

    Kao neko ko poštuje Portal B92, pitam vas - zašto objavljujete ovakve budalaštine, koje ne obaraju ugled sajta. On ni sam ne zna šta je napisao ili "mkisio".
    (Adam i Eva bili su Srbi, 15. januar 2021 19:19)

    # Link komentara

  10. Nisam znao da biti navijač Rodžera Federera znači da si i viša rasa. Gluposti poput "zavere protiv nebeskog naroda", "evropska Severna Koreja", "Klub 20" itd. Sve sa neke zamišljene (da ne kažem, nepostojeće) visine se odgovara. Mene lično i ne interesuje da li će Đoković biti prvi po br. GS-ova. Stvarno me ne interesuje. Čovek je već postigao mnogo u svojoj karijeri i bilo je zadovoljstvo pratiti njegove mečeve. Ali, najzahvalniji sam mu što je anulirao onaj prst sa finala Vimbldona na onih 40:15. Taman da ga ovi "visoki" ovde uguraju u...
    (Isplatili se biti Federerov navijač?, 15. januar 2021 19:14)

    # Link komentara

  11. @ Kaiser Roger
    Dal ce ti momci spreciti Novaka da udje u klub 310+ nedelja!Jos nikog nema u tom klubu,ko ce prvi uci u njega,direktno pitanje za tebe!?
    (Bob, 15. januar 2021 18:58)

    # Link komentara

  12. @ Kaiser Roger. Pa i ti si deo tog istog naroda ili su bili tvoji pretci pre pokatoličenja pa ti ostali neki geni.Znači ovako ili onako i ti si severno-Koreja. U virtuelnom svetu možeš biti šta hoćeš u stvarnom svetu si ipak Srbin.
    (E svašta, 15. januar 2021 18:11)

    # Link komentara

  13. Anica se češlja.
    (Goran Dnevna Doza Bon Jovija, 15. januar 2021 18:03)

    # Link komentara

  14. Ovo je opet neki udar na nebeski narod.Kako ih vise nije sramota.Sta im smeta Evropska Severna Koreja.
    (Kaiser Roger, 15. januar 2021 17:26)

    This quote has been marked as "outdated and repetitive". Would you like to try again? The following options are:
    A) press "recommended" to say Yes;
    B) press "unrecommended" to say No;
    C) leave this site to initiate kill switch.
    Choose wisely and have a nice day! :)
    (All-Serbian AI Program 2021, 15. januar 2021 17:59)

    # Link komentara

  15. politika je kurva,ne treba se aad mesati,odigraj nole do kraja karijeru bez politike pa onda kako oces,do tad udri lopticu i uzivaj
    (mile, 15. januar 2021 17:56)

    # Link komentara

  16. Ствар је врло проста, не постоји спорт у ком мање новца иде спортистима од овог тениса. Ментални склоп ликова као што је овај Андерсон који се бори да тако остане а и сам је спортиста и имао би директну корист од већег новца је на прву лопту несхватљив. А онда када се сетиш колико су ти ликови рационални, онда схватиш да он то ради из свог интереса. Човек је очигледно намирен. Одатле и овакве бесмислене за ову ситацију фразе и уопштена наклапања. Али овај је барем мало показао нервозу и ударио на личност. Новак је очигледно ударио по џепу, и то овакве рационалне много боли. Сада се вероватно и кају што су га ставили на чело играча па је био унутра, што Новак још увек не користи јер им џентлменски даје шансу, и они су се сетили да се додворе лошијим играчима и видимо да су дигли награде за слабије играче, а најбољима драстично скресали. Ваљда је барем ово очигледно неразумнима.
    (mr, 15. januar 2021 17:52)

    # Link komentara

  17. Ovi likovi su mozda i u pravu mozda smo mi samo vezani za Novaka jer smo zemljaci, ali jedna stvar mi upada za oko.

    Djokovic je - koliko god to sumanuto i uzaludno bilo- ukazao na odredjen problem koji postoji u sistemu. Do sad niko od njih nije zapravo rekao nista o tim problemima vec samo bacaju floskule... Dakle zasto Anderson ne izadje i kaze e mi cemo uraditi to i to? Federer koji izjavljuje "da je pricao sa Nadalom o tome sta je dobro za tenis". Pa sta se pricali? ima li i jedna recenica osim otrcanih fraza tipa "trebamo biti ujedinjeni u ovim teskim vremenima " i "koji je plan PTPA". Ok fer pitanje ovo drugo, ali onda se moze postaviti pitanje, koji je vas plan, kao vladajuce strukture tenisa?

    Inace ovo je nekorektna izjava zato sto se ne secam da je Novak pominjao Andersona i omalovazavao neki njegov stav ili ideju javno...
    (Lukavi, 15. januar 2021 17:29)

    # Link komentara

  18. Nolo nema pojma sta radi.Odavno je zavrsio sa ulaskom u klub20 nema vise mesta.Sonego, Medvedev , Tim i ostali nece dozvoliti da neko udje u klub20.
    (Kaiser Roger, 15. januar 2021 17:27)

    # Link komentara

  19. Ovo je opet neki udar na nebeski narod.Kako ih vise nije sramota.Sta im smeta Evropska Severna Koreja.
    (Kaiser Roger, 15. januar 2021 17:26)

    # Link komentara

  20. Djokovič ima plan.

    Pobediti na joś sedam do deset GS, i postati najbolji svih vremena, prosto. U naredne tri cetiri sezone tako će i biti.
    A to što se odlučio da pomogne, govori o tome da voli zaista tenis, da jako poštuje svoje kolege, da uviđa da ima prostora za napredak u organizaciji svetskog tenisa.
    Svestan je rizika, odvlači mu taj posao i pažnju i energiju, ali nije tip mekan i snishodljiv, nije sebičan da ga boli uvo za ostale.
    Svi ti igrači su želeli da on bude predsednik, i on je taj izazov prihvatio, mogao je da pobegne, i gleda svoj interes,ali on nije takav čovek, srčan, dobrotvor,emotivan,elokventan do bola, koga boljeg su mogli da nađu?
    (Legolas, 15. januar 2021 17:05) Hhahah, evo ga Srdjan Djokovic i botovanje, presmesno...
    (gazda, 15. januar 2021 17:22)

    # Link komentara

  21. "Mislim da sistem trenutno nije savršen, a novo rukovodstvo je puno govorilo o spremnosti da započne potpunu reviziju i promeni deo upravljanja."

    "potpunu reviziju i promeni deo upravljanja." "sukob interesa"

    I šta se čekalo do sada, da se Novak pobuni pa da se vi setite: "o spremnosti da započne potpunu reviziju i promeni deo upravljanja.", licemeri.
    (Kikujiro, 15. januar 2021 17:15)

    # Link komentara

  22. Tačno, PTPA je kaputt. Uostalom to i nije prava organizacija. Gde joj je sedište?
    (Vule, 15. januar 2021 17:12)

    # Link komentara

  23. Greška.














    Đoković ima plan...
















    Da vas samelje sve!
    (Goran Dnevna Doza Bon Jovija, 15. januar 2021 17:12)

    # Link komentara

  24. Djokovič ima plan.

    Pobediti na joś sedam do deset GS, i postati najbolji svih vremena, prosto. U naredne tri cetiri sezone tako će i biti.
    A to što se odlučio da pomogne, govori o tome da voli zaista tenis, da jako poštuje svoje kolege, da uviđa da ima prostora za napredak u organizaciji svetskog tenisa.
    Svestan je rizika, odvlači mu taj posao i pažnju i energiju, ali nije tip mekan i snishodljiv, nije sebičan da ga boli uvo za ostale.
    Svi ti igrači su želeli da on bude predsednik, i on je taj izazov prihvatio, mogao je da pobegne, i gleda svoj interes,ali on nije takav čovek, srčan, dobrotvor,emotivan,elokventan do bola, koga boljeg su mogli da nađu?
    (Legolas, 15. januar 2021 17:05)

    # Link komentara