1. Odlican tekst! Vise ovakvih tekstova!
    (aaa, 9. januar 2021 18:55)

    # Link komentara

  2. Sjajan tekst, znao sam od ranije priču o Kurtu Vorneru,
    a Vinatijeri je postigao pobedonosni fild-gol 2002. - tada je 3. kanal počeo sa prenosima ovog zanimljivog sporta, Brejdi njima da zahvali :P
    i on je slučajno, slično kao i Kurt Vorner, uleteo u prvi plan kada se povredio startni QB Petriotsa Dru Bledso (povreda koja je pozitivno uticala na NFL istoriju :P). Život piše drame, treba imati ogromnu sreću, pa dobiti pravu šansu, ali i veleki talenat i nadljudsku volju i zgrabiti tu šansu.
    (NNN, 9. januar 2021 16:21)

    # Link komentara

  3. to finale sa petsima je pokradeno, namerno su povredili Warnera a čini mi se i Bruce-a ili Faulk-a, jednostavno nisu im dali kao ni Kingsima tih godina, a te godine je morao tim koji se zove Patriote da pobedi, jer je finale došlo tek nekoliko meseci nakon 11. septembra. Zgadio mi se NFL i patriotsi, najprljaviji tim i varalice ( afera ispumpanih lopti koje odgovaraju princezi Brejdiju). Jedino što mi je kasnijih god gledanja bilo bitno je da oni izgube. I jedini žal ostaje što 2008/9 Warner sa Arizonom u svojoj finalnoj sezoni nije uspeo da napravi preokret za pobedu u tom Superboul-u.
    (che, 9. januar 2021 16:11)

    # Link komentara

  4. Vorner, Maršal Folk, Tori Holt iiii Isac BRUUUUCEEE
    (Dr Joe, 9. januar 2021 14:42)

    # Link komentara

  5. Banat uber alles
    Moja prva tekma koju sam gledao :)
    (Kula, 9. januar 2021 14:38)

    # Link komentara

  6. Bravo za tekst. Uživanje ga čitati.
    I bravo što se novinar potpisao. Da znamo ko su pismeni novinari, a ko oni drugi.
    (Eto, 9. januar 2021 14:22)

    # Link komentara

  7. 3K...Kurt Vorner...Tom Brejdi... ;)
    (banat uber alles, 9. januar 2021 13:52)

    # Link komentara

  8. Derbi SEA -LAR u NFC-u, u AFC-u TEN-BAL. Da vidimo koliko vredi Baltimor može li biti izazivač. PIT -CLE će biti zanimljiv iz prostog razloga - duel divizijskih rivala.
    (Milan, 9. januar 2021 13:23)

    # Link komentara

  9. Dobar deo teksta prepoznajem da je preuzet i preveden iz dokumentarca o Kurt Vorneru koji sam gledao više puta ali svaki put me oduševi. Ta titla je nešto što se može skoro porediti sa pričom Džejmi Vardija i Lestera kada su osvojili PL, ali Kurt je imao neverovatne sreće da se sve kockice slože I da je povreda Trenta bila sreća u nesreći .Takođe bih dodao i neverovatno hvatanje Riki Prola protiv Tampe za pobedu jer mu je to bilo jedino uspešno hvatanje za TD te sezone, dok je u finalu Vorner igrao povređen drugo poluvreme, kao i to da je odbrana Remsa zaustavila Minesotu na svega par jardi, možda čak i jard od end zone. Sve u svemu, hvala ti na ovom tekstu.
    (Lenor sensitive, 9. januar 2021 12:57)

    # Link komentara

  10. Pisac teksta je naravno slucajno pogresio oko Vinatierija. Odlican tekst. Poceo sam da pratim u to vreme NFL. Bez STL Remsa tesko bih zavolio taj sport. Te noci kada je odbrana NE dobila napad STL bio sam tuzan. U ovih 20 godina na prste jedne ruke mogu se nabrojati timovi koji su postali sampioni zahvaljujuci dominantnom napadackom igrom. Mozda je danasnji Kanzas najslicniji tim STL Remsima. Usput, nikad necu "oprostiti" Big Benu onaj pas za TD u posljednjim trenucima SB protiv Arizone.
    (savest, 9. januar 2021 12:48)

    # Link komentara

  11. Meni je malo krivo sto se niste osvrnuli na Seahawks-e, kao drugog clana ovog duela. Ekipu koja ce odnet pobedu protiv Rams-a veceras, jer su bolja ekipa.
    Rams-i bi bili i kandidati za SB, samo da im Goff nije QB. Ovako, mislim da Hawks-i dobijaju i nadam se tome, jer navijam za njih od kad pratim NFL.

    Ekipa koja pre 15 godina nije bila ni blizu gornje polovine NFL-a, je prerasla u najkonstaniju u smislu ucesca u playoff-u, broju sezona sa pozitivnim skorom, odbranom (Legion of Boom), jednom od najboljih RB ikada - Marshawn Lynch aka The Beast Mode, Bobby Wagner-om, koji je 6. put u All-Pro selekciji i usao je medju Top 10 u tom smislu, Russell Wilson-om, QB koji je pokazao da na toj poziciji ne mora da bude igrac visok preko 190cm, kojem moras da ukazes postovanje i ako branis pas, da imas na umu da moze i da istrci 20-30 yardi itd.

    Ne bih nabrajao sada, ali su od odbrane koja se mucila na pocetku sezone i gde su pobejdivali zahvaljujuci ubojitom napadu, dosli do toga da su u drugom delu sezone Top 5 u NFL, sto je za Hawks-e bilo bitno, jer su protivnici poceli da igraju duboku odbranu i Cover 3, pa nema toliko prostora iza ledja za duge pasove i DK Metcalf-a, koji je pravi freak sa svojih 193 cm i 110 kg cistih misica, koji ima odraz od preko 1m i koji ce biti najbolji WR u NFL za koju sezonu.

    Sve u svemu, jedva cekam mec veceras i... GO HAWKS!!
    (j1ggy, 9. januar 2021 12:27)

    # Link komentara

  12. Ne gledam sport koji zajedno sa finalom plej ofa traje 5 meseci. Kakvi su to "sportisti" koji ne igraju takmičarske utakmice najmanje 7 meseci..?!
    (Djoksa, 9. januar 2021 12:23)

    # Link komentara

  13. Posle Montaninih Fortinajnersa moja omiljena ekipa. Posle osvojenog Super Boula ih je napustio iskusni Vermil, a glavni trener je postao Majk Marc koji je bio genije za napad, ali kao što je poznato odbrana osvaja titule.
    (panter, kiker i spešl tim, 9. januar 2021 12:21)

    # Link komentara

  14. Koliko god su bili superiorni u napadu ipak je odbrana Ramsa donela titulu.Jer u onom poslednjem cuvenom napadu u SB sa Tajtansima LB Mik Dzons je zaustavio Kevin Dajsona cudesnim teklom na 1 jard od end zone iako se cinilo da Dajson sigurno postize TD. Mec je bio toliko fizicki iscrpljujuci da su jedan po jedan igraci odbrane trazili zamenuu u zadnjem napadu.Cak Dil Vermil kaze jednom svom igracu "Izlazis iz igre u ovom trenutku?
    (Jeff Fisher, 9. januar 2021 12:20)

    # Link komentara

  15. Nije šuter bio Stiven Gostkovski već Adam Vinijateri.
    (Bogi, 9. januar 2021 12:15)

    # Link komentara

  16. Da samo sto nije Stiven Gostkovski dao fild gol, nego cuveni Adam Viniateri
    (Dzaba, 9. januar 2021 12:01)

    # Link komentara

  17. Svi isto pricamo, svi se secamo Pedje i Dejana Golalica i fenomenalnih prenosa. Da se pohvalim dobio sam kacket tad na njihovoj nagradnoj igri, i dan danas ga nosim GB Peckersi
    Ako neko od redakcije cita, nadjite molim vas i napisite tekst o jednom od najvecih (ako ne i najvecem) preokretu ikad, odigranom 2001-2003 negde Chicago - Cleveland, za 3 minuta od 0:21 do 21:21 i kasnije pobede u produzetku...
    Secam se pola stadiona vec bilo prazno
    (markinjo, 9. januar 2021 11:56)

    # Link komentara

  18. Mala ispravka, šut za pobedu NE je delo Adama Vinijaterija, Gostkovski je došao dosta godina kasnije.
    Druga ispravka da se nije sve raspalo odmah. Povredio se Kurt Vorner ali je ruki Mark Baldžer preuzeo ekipu i serijom pobeda je odveo u finale NFC, a tamo u jednoj od najuzbudljivijih utakmica svih vremena, posle dva produžetka Pantersi su otišli u superbowl da izgube od NE na isti način - šutem Adama Vinijaterija u zadnjoj sekundi. Inače meč Ramsi - Pantersi su obeležili čak tri promašena šuta za pobedu, od čega dve stative, ispušten tač-daun Terija Holta, isto za pobedu i na svimnje listama najuzbudljivijih mečeva
    Treće: Legendarni Kurt Vorner odigrao je i treći superbowl, 2009 u dresu arizone i opet izgubio poenima u poslednjoj sekundi. Iza njega je ostao rekord, 3 najbolja rezultata po jardaži u superbowlu su bili njegovo vlasništvo. Sada su ga pretekli neki drugi momci ali je nedavno izabran za najboljeg igrača u istoriji NFL- a koji nije draftovan
    (Milan, 9. januar 2021 11:56)

    # Link komentara

  19. Hehe, sećam se kada je 3K počeo da prenosi NFL. Bile su emisije koje objašnjavaju pravila. Nije me tad toliko zanimalo, ali se sećam da sam zapamtio Remse kao dominantnu ekipu. Prosto mi je bilo čudno par godina kasnije kada sam se s ortakom raspravljao o NFL-u, a on mi objasnio da su Petsi svetska sila.
    (Salle, 9. januar 2021 11:50)

    # Link komentara

  20. Sjajan tekst uz jednu grešku, fild gol za patriote je postigao adam vinatijeri a gostkovski ga je zamenio u timu 2006 - e godine
    (ja, 9. januar 2021 11:42)

    # Link komentara

  21. Nije Stiven Gostovski nego Adam Vinatjeri.
    (Coach B, 9. januar 2021 11:36)

    # Link komentara

  22. Odlican tekst. Samo, pobedu Nju Inglandu je doneo Vinatijeri, a ne Gostkovski.
    (Goran, 9. januar 2021 11:33)

    # Link komentara

  23. To je bio jedini period kada sam pratio ovaj sport, lepa secanja. Vratim se sa nedeljnog treninga, tusiranje, pa malo gledam Noleta (originalnog), pa malo prebacim na 3k da vidim jel poceo prenos, pa u skolu ujutru sa podocnjacima. Hvala sto se neko setio ove ekipe.
    (Djoni, 9. januar 2021 11:31)

    # Link komentara

  24. Voleo sam Tajtanse i bilo mi je krivo sto su izgubili ali Remsi su bili zver ekipa.
    (NR, 9. januar 2021 11:29)

    # Link komentara

  25. Savršen tekst za sve ljubitelje NFLa.
    Sport je takođe fenomenalan. Raspon mogućih poena od 1, 2, 3, 6, 7 ili 8 daje mogućnost za velike taktičke bravure. Nijedan drugi sport to nema.
    Pozdrav svim ljubiteljima ove igre i stećan im najbolji deo godine.
    (B, 9. januar 2021 11:28)

    # Link komentara

  26. U SB kada ih je dobio Nju Ingland sa Brejdijem, pobedu je doneo Adam Vinatijeri a ne Gostkovski (pojavio se kasnije). Inače, Vinatijeri je doneo pobedu i protiv Pantersa u SB.
    (satelit, 9. januar 2021 11:22)

    # Link komentara

  27. Svaka čast kada se novinar ovoliko potrudi oko sporta koji u Srbiji prate samo entuzijasti uključujući i one koji se bave ovim sportom. Dajte čoveku veću platu odmah.
    (Smeh, 9. januar 2021 11:12)

    # Link komentara