1. Obradovic je nula od trenera, jedino sto ume je da urla na igrace, valjda imitira prezimenjaka Zeljka, misli tako se postaje legenda!
    Treba mu dati sut kartu iz Zvezde i naci nekoga ko ume da radi sa igracima, ko ima ideje, umece, znanje, a ne samo vika i dreka!
    (bigserb, 17. decembar 2020 13:03)

    # Link komentara

  2. Kad se već mirite sa nekim skromnim plasmanom zašto se onda ne puste domaći igarači da igraju i stiču iskustvo. U prvoj petorci gotovo da nema naših igrača.
    (Nišlija, 17. decembar 2020 11:59)

    Pa kad nema iz Nis neki domaci..
    (burekniski, 17. decembar 2020 12:24)

    # Link komentara

  3. Kad se već mirite sa nekim skromnim plasmanom zašto se onda ne puste domaći igarači da igraju i stiču iskustvo. U prvoj petorci gotovo da nema naših igrača.
    (Nišlija, 17. decembar 2020 11:59)

    # Link komentara

  4. Ljudi,pa uporedite Zvezdu i ostale klubove Evrope,npr,sa Realom i Barsom,dovoljno,moze i Olimpijakom i Pao,Cska,Himki,fenerom... Oni imaju najbolje spanske,grcke,ruske,turske kosarkase u ekipama i uzmu krem stranaca.
    To je isto kao kad bi sad u Zvezdi igrali bivsi igraci Marjanovic,
    ,Jovic,Bjelica,Kalinic,Micic,plus Teodosic i stranci npr. Lojd,Sengelija,Danston,Klejburn,Dubljevic,i jos bilo koja dva druga Amera.
    Tako da li ce ova i ovakva Zvezda biti 17ta ili 8ma ili 5ta totalno je nebitno,neka pobede kad mogu. Svaka druga analiza,usporedba,je izlisna i trosi onog koji pise i onog sto cita. Neka mi neko kaze pa i okoreli neki grobar koje to Zvezda strance a koje ostali. Od koga to tima ima Zvezda bolje amere..Samo realno da bude.
    (Realno, 17. decembar 2020 10:44)

    # Link komentara

  5. Ima li negde podatak koliko je zvezda kupila igrača u npr zadnjih 5 godina. Kao da se kupuje na kilo i stalno menja.
    Gde je i šta radi Dilan Enis koji posle 2 meseca igranja u zvezdi dobi Srpski pasoš.
    (Soccer, 16. decembar 2020 17:04)

    # Link komentara

  6. S kim Zvezda da napada vrh, isluzenim matorim strancima i domacim igracima s kojima ocigledno nista ne radi niti im daje sansu i krs trenerom? Za krah Zvezde od odlaska Radonjica (koga isto nisam voleo ali je imao sistem kakav takav pa i rezultate) kriv je jedino Covic sa svojom promasenom politikom. Da su umesto gomile polovnjaka stranaca doveli 1-2 vrhunska za sve te pare (a mogli su) + forsirali domace igrace (kojih isto ima) uz kvalitetnog trenera (a zna se koji su, Obradovic to nikada nije bio) Zvezda bi objektivno mogla da se bori za top8. Price kako mora da se dovodi ovaj raznorazni staracki dom od 35g da bi se igrala evroliga su price za malu decu. Potreban je dobar skauting i rad sa domacim igracima i Radanov,Dobric,Simanic,Davidovac bi uz pravog trenera bili igraci koji mogu da uz 2 kvalitetna stranca nose Zvezdu+ jos par dobro selektovanih boljih domacih igraca. Nije to neka nauka tako se oduvek radilo, pre Vujosevic (ma sta milili o njemu) a poslednji Jesikivicius u Zalgirisu.
    (Mladen, 16. decembar 2020 15:45)

    # Link komentara

  7. ZA VAS NEUPUCENE , DULE VUJOSEVIC JE IMAO NAJVECI BUDZET U ISTORIJI SRPSKE KOSARKE , ZATO NE LUPETAJTE ,NIKOM MISU NISTA PLACALI - ZATO KAD JE OTISAO DUG JE OSTAO ASYRONOMSKI KOJI DRZAVA I DAN DANAS PEGLA
    TRAJSLI STE 12 godina , NI PRE , NITI SADA NEPOSTOJITE
    (zvezdas, 16. decembar 2020 15:12)

    # Link komentara

  8. Obradovicu,odlazi!!! i Brajant nema mesta u Zvezdu.
    (radomir, 16. decembar 2020 15:08)

    # Link komentara

  9. Istina je da nešto ne štima i Zvezda ne igra kako treba, ali pustite vi prve utakmice kada je Lojd igrao vrhunski, jer ga nisu čuvali kao sada, kada ga sve ekipe udvajaju i uvek ima "prilepak" za razliku od prvih utakmica. I to nema veze sa O Brajantom.

    Ali iako ne treba da se vadimo na sudije, da sada odgledam zadnje tri evroligaške utakmice Zvezde protiv Makabija, Olija i Albe, našao bi najmanje trideset sudijskih...ne greški nego krađa, od kojih su neke toliko očigledne da se uče na prvim časovima košarke. Protiv makabija NAJOSNOVNIJI faulovi udaranja po ruci daleko od lopte u tri slučaja uopšte nisu svirani, protiv Olija se lopta odbije VIDLJIVO IZ AVIONA od Spanulisa u aut, sudija je na metar, ali je lopta dodeljena Oliju i Sale upozoren za tehničku zato što je tražio gledanje snimka. Protiv Albe su dva puta NOGAMA oduzimali loptu igračima Zvezde, ali za sudije igranje nogom protiv Zvezde nije nikakav prekršaj.

    Da ne pominjem nekažnjena batinjana u reketu protivnika i sviranje najmanjeg dodira u reketu Zvezde. Pa i ti igrači su ljudi, znaju košarku i pravila i kad vidiš da te sudije otvoreno potkradaju, onda je normalno da izgube volju i želju za trudom i zato uvek dolazi do psihološkog pada pred kraj utakmice.

    Jer nije lako kad znaš da protivnici mogu da te povrede nekažnjeno, a na drugoj strani gotovo da ne smeš da igraš odbranu da ne bi popio 5 ličnih na brzaka.

    I posle se čude što su ispustili +14 od Albe.
    (NastyB, 16. decembar 2020 14:50)

    # Link komentara

  10. LUZERSKA ekipa... To u stvari i nije ekipa. Svako igra za sebe, Obradović se već više puta izblamirao... Vreme mu je da se kupi... Nema nama spasa bez Radonjića...
    (Nebojša, 16. decembar 2020 14:06)

    # Link komentara

  11. O' Brajant nije izvor problema, već se samo uklopio u tim koji je već dva meseca u padu forme. Štaviše, Zvezda je dobila Armani sa njim. Prosto Zvezdu "krasi" divljačka igra cele sezone.
    Problem koji je došao paralelno je povreda Hola. Iako nije igrao dobro, protok lopte je sa njim bio najbolji, plus što je igrao odbranu (nema šanse da bi njemu Ivanović ubacio 20 poena za četvrtinu). Bez njega i sa još jednim divljakom (O' Brajant) igra poslednjih nedelja deluje užasno statično i neorganizovano, pogotovo u drugoj i četvrtoj četvrtini kada se Lojd i Volden izmore. Pogledajte koliko je samo Uskoković povezao redove dok je bio na terenu.

    Ova sezona u Evroligi je izgubljena i možemo da računamo da ćemo dobiti još poneku utakmicu na borbenost. Bataliti tog Koloma i rasteretiti tim. Dajte šansu našima, pa možda dobijemo još jednog domaćeg igrača dovoljno kvalitetnog za EL pored Dobrića i Davidovca (i donekle Kuridze koji je mator). Pogotovo Simaniću, pa konačno da vidimo jel materijal za Zvezdu ili nije. 5 godina se razvlačimo sa čovekom i pričamo kako je neki talenat koji samo što nije proigrao.

    Što se kritika na račun Obradovića tiče, potpuno opravdano. Ne znam zašto je prema domaćim igračima naročito strog, možda zbog jezičke barijere. Svakako izdiranje na Dobrića i Davidovca je mučno gledati. Na tome mora da poradi!
    Nisam pristalica da se trener menja na par meseci. I pod Radonjićem je bilo loše u startu. 4 pobede u Evroligi, isto odlična odbrana i loš napad, pa ono mučenje sa Budiveljnikom od koga smo objektivno bili bolji 20 razlike, pa porazi od Cibone i Partizana... Dajmo i Obradoviću vremena, samo to ponašanje da se sredi.
    (Otheym, 16. decembar 2020 13:53)

    # Link komentara

  12. Nego, zasto niko ne sme da objavi vest da je Ostoja potpisao da se prebaci vlasnicka struktura na FMP? Jel to neka tajna? Dr Nebojsa mu spomenuo neke stvari koje zna, objasnio sta ce mu biti vid rekreacije i eto naseg limara brze, jace i bolje potpisuje sve.
    (Gossa placa Zeljko, 16. decembar 2020 13:43)

    # Link komentara

  13. Sava: ti se raduj Evrokupu, jer za bolje i niste! A ni u ABA ligi, niste među prva četri tima!
    (SAŠA FRANKFURT, 16. decembar 2020 13:26)

    # Link komentara

  14. Zvezda je u velikom problemu ,za Euroligu je vec kasno ( a ogroman novac je ulozen)i tu nemaju sto da traze vise ,sto se ABA tice trenutni sastav koji imaju 100 posto gubi titulu od preprosle godine, a ponovna rokada igraca i nova pojjacanja nisu sigurna garancija titule ,taj dodati ogromni trosak (sve ili nista)moze da ih stavi u najvece probleme do sada. inace ne simpatisem nimalo zvezdu a ova Euroliga im je poklon Corone virusa! tako da po zasluzi i ovo i zasluzuju.
    (Clasic, 16. decembar 2020 13:22)

    # Link komentara

  15. Tekst nije potpisan, ali ovog čoveka za trenera Zvezde?....
    (Mane, 16. decembar 2020 13:19)

    # Link komentara

  16. A je li se secate kada su imali trening u 12h, dan posle utakmice sa Olijem, kako bi bili sto odmorniji za Albu.
    (el-kiddo, 16. decembar 2020 13:18)

    # Link komentara

  17. štelovano knjigovodstvo: Andrej ti finansira klub, a ti izmišljaš toplu vodu, i valjaš bisere!!
    (SAŠA FRANKFURT, 16. decembar 2020 13:17)

    # Link komentara

  18. Njima da das budzet od sto mil oni bi bili isti. Ne osecaju klub, nemaju kult kao fk.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DD, 16. decembar 2020 12:10)
    Pa i u fudbalu im je dat budzet- neograničen. Onda imaju i neke rezultate ali ih opet u Evropi lupaju, nisu konkurnetni. Posao je ono što je Dule uradio u košarci, daš minimalna sredstva i onda dodješ na F4, kakav oni i kult, to je režimski klub uvek bio, a takvi su i navijači-režimski tj plaćeni
    (Salaso, 16. decembar 2020 13:15)

    # Link komentara

  19. Svaka čast za analizu, gola istina! Obradović bi sam trebao da podnese ostavku, i oterati O'Brajanta ili ga dovesti u red, da igra za tim, a ne tim za njega! Ovi porazi idu samo Saši na dušu, jer NE ZNA i nema rešenja da utakmicu privede kraju!! Sa ovim igračima (nemamo centra i krštenog pleja), drugi trener bi bio u vrhu Evrolige, jer nisu ovi drugi timovi toliko bolji, koliko smo mi loši tj loše vođeni!
    (SAŠA FRANKFURT, 16. decembar 2020 13:11)

    # Link komentara

  20. Zvezdin kosmar. Probuditi se pre nego sto postanemo FMP. Ups...
    (Sale, 16. decembar 2020 13:11)

    # Link komentara

  21. Djovani, za vas je sezona zavrsena vec u decembru, jer necete biti medju 4 u ABA. Isto tako ispadate iz grupe u Cipirpiju tako da mozete slobodno da se spremate za sledecu osmu sezonu.
    (Gossa placa Zeljko, 16. decembar 2020 13:05)

    # Link komentara

  22. Stelovano knjigovodstvo, ok neces da ti APR bude pokazatelje. Ajmo dalje, L’ekip je objavio da je budzet Zvezde 8,3m eur, sto je manje vise tacno u odnosu na zvanicne finansijske izvestaje. Koji je to vas parametar po kome je budzet Zvezde 15m eur? Insangram?
    (Gossa placa Zeljko, 16. decembar 2020 13:04)

    # Link komentara

  23. Čuj Crvena Zvezda hahhahahaah, ugašeno je to kume 2011. Mada za jedan klub od 9 godina staža, imate korektne uspehe, par ABA liga par blamiranja u EL, ali dobro dok su panteri zadovoljni neka ih.
    (Petao Sofronije, 16. decembar 2020 13:00)

    # Link komentara

  24. Obradovic napolje....I ako nude poveo Brajanta sad sobom eto ndms momentalnog izlaska is krize.
    (vlado, 16. decembar 2020 12:58)

    # Link komentara

  25. Nerealne ambicije bazirane na paternu naprednjačke realnosti.
    (Grr, 16. decembar 2020 12:39)

    KkSns-Partizan.
    Ćao
    (mali uplakani, 16. decembar 2020 12:57)

    # Link komentara

  26. Nikada se Zvezda nije zvala FMP i nikada se nije gasila. Svaka promena u APR pistoji. Prestanite sa lažima vašeg Tegeltije. Zvezda nije imala ni dodatak FMP u svom imenu. Sve utakmice igrala pod svojim imenom i svojim dresovima
    @Zvezda

    U pravu si. Nije se Zvezda zvala FMP, nego se FMP zvao Crvena Zvezda, odnosno subjekt iz APR-a sa FMP-ovim matičnim brojem i PIB-om i adresom u Stjepana Supanca je igrao pod nazivom Crvena Zvezda. Klasičan franšizing. Naknada za franšizu je bila da vraća nagomilane dugove tog subjekta iz APR-a, što i jeste glavni problem, jer mu je te dugove vraćala država kroz otpise i sponzorstva.
    (PFC, 16. decembar 2020 12:56)

    # Link komentara

  27. колко гробарчића прати ЗВЕЗДУ....хахаха
    (Драгивоје, 16. decembar 2020 12:55)

    # Link komentara

  28. обрадовић је БИТАНГА
    ДОБРИЋ мучени ћути и ради, ради...али кад пукне ова БИТАНГА ће га цео живот памтити
    (Драгивоје, 16. decembar 2020 12:54)

    # Link komentara

  29. Dobra analiza.
    (czv, 16. decembar 2020 12:54)

    # Link komentara

  30. Ali, ako misle da ovako nastave, biće teško i ABA ligu osvojiti, a ne uraditi nešto zapaženo u Evroligi.

    Aj da se ne lažemo, kad je Zvezda nešto uradila zapaženo u evroligi?
    (Salle, 16. decembar 2020 12:52)

    # Link komentara

  31. ODLIČNA ANALIZA SVE JE REČENO!!!
    (BOSKO, 16. decembar 2020 12:51)

    # Link komentara

  32. Djovani, a sto vi niste medju 4 u ABA sa ukupno 10 stranaca od pocetka sezone?
    (Gossa placa Zeljko, 16. decembar 2020 11:02)

    Zato sto se sezona ne zavrsava u decembru, eto zato nismu medj 4.
    (djovani, 16. decembar 2020 12:51)

    # Link komentara

  33. Čini mi se da je Obradović sagoreo u želji da napravi rezultat......ne zaboravimo, on je do sada trenirao ekipe koje sve zajedno nemaju navijača koliko samo Zvezda. Dao je otkaz u Monaku samo da bi trenirao Zvezdu, to je realno velika lična kocka bila. Sreća njegova da navijači ne dolaze na urtakmice, inače bi verovatno već dobio otkaz.......sa druge strane, razlika u realnoj snazi i hemiji Zvezde od ranijih sezona i ove je upravo nedostatak navijača.
    Rešenje, ako je ikako moguće, zbog ugovora na tri godine, drugi trener. Ni Zvezdi ni Obradoviću ovo ne odgovara
    (ekonomista, 16. decembar 2020 12:51)

    # Link komentara

  34. Da bi se nešto uradilo,neophodno je da se sklope sve kockice a za to je potrebno vreme...uspjesi Vujoševića u Partizanu i Radonjića u Zvezdi su rezultat dugogodišnjeg rada u ovim ekipama,što će reći da je postojao kontinuitet u radu...mjenjali su se stranci a domaći su ostajali...a onda,kad domaći dodju do nekog vrhunca,prodaju se...znači,sve što je domaće dobro,otišlo je.Jović,Kalinić,Bobi,Micić,Gudura, Mitrović...Treba li ti stranac kad imaš ove igrače...trebaju,ali da popune ,ne i da budu glavni igrači...Sad je situacija obrnuta...Izvinite,sve ove neizvjesne završnice izgubili su igrači...toliko glupih grešaka,odugovlačenja,imbecilnih preuzimanja odgovornosti,srljanja...to im Obradović sigurno nije rekao...Davidovc,koji obično udavi i guši,sinoć u nekoliko navrata uzima šuteve na početku napada i maši,Kuridža redovno naši zicer ili popije bananu,Volden guši loptu 20sekundi i onda udri pa šta bude...da ne nabrajam...a da ne govorim o totalnoj košarkaškoj gluposti i ne razmišljanju...Uskoković je u nekoliko navrata uspevao da,kad ga udvoje,proturi loptu i napravi višak...ali,na kraju je crko,jer malo igra...neki igrači se zaborave na klupi...u trenutcima kad je Alba stizala rezultat,trebalo je uvesti obrambenog igrača,tu vidim grešku trenera...znači,treba tu dosta štimanja,strpljenja i vremena...i malo više podrške
    (Sale, 16. decembar 2020 12:48)

    # Link komentara

  35. Sve tačno.ovo kao da su prepisani moji komentari koje ostavljam posle ovih zvezdinih katastrofalnih utakmica koje su se poklopile sa dolaskom one štetočine brajenta.obradović takođe da ima obraza otišao bi sada dok još nešto može da se spasi makar u domaćim takmičenjima pošto je sezona u evro ligi izgubljena
    (Slobinator, 16. decembar 2020 12:46)

    # Link komentara

  36. Nikada se Zvezda nije zvala FMP i nikada se nije gasila. Svaka promena u APR pistoji. Prestanite sa lažima vašeg Tegeltije. Zvezda nije imala ni dodatak FMP u svom imenu. Sve utakmice igrala pod svojim imenom i svojim dresovima
    (Zvezda, 16. decembar 2020 12:23)

    Crvena zvezda i Crvena zvezda Beigrad nisu isti klubovi, kao i Mira Jovanović i Mira Jovanović Petrović.
    (View, 16. decembar 2020 12:45)

    # Link komentara

  37. Konacno neko da je skupio snage da bar malo kritikuje Obradovica, na tome svaka cast. Mada, cini se da i novinar ipak ide linijom manjeg otpora u tim kritikama, jer ovo sto radi Obradovic je mnogo lose, katastrofalno, ma grozno i treba odmah da ode.
    U tekstu se navodi da je odnos odgovornosti za lose rezultate u odnosu trener - igraci 50:50, ja se ne bih slozio, rekao bih da 80:20 u "korist" trenera. A, i tih 20% je opet delom Obradoviceva odgovornost, jer, nisu dovedeni losi igraci, ali su cudno selektovani po pozicijama. Jedini plej koji je igrao u Zvezdi ove godine je Rocesti, onaj pravi old skul plej, Volden je ok, ali on je covek vise za poziciju 2, koji moze da odmeni startnog pleja povremeno. Osim Kuzmica nemam centra, a i on igra prilicno ispod ocekivanja, mada ako bi imali pravog pleja, dobili bi i pravog Kuzmica. Ostali visoki igraci su cetvorke, 5, 6 njih, koliko vec, od kojih je Brajnt glavni covek za nerviranje svih nas, dovoljno je o njemu receno u tekstu i sa svim se slazem.
    Sve je navedeno je Obradoviceva krivica, i ja bih molio sve Zvezdase, da na svim vestima o kosarci vezanim za Zvezdu, ne komentarisemo nista, ali apsolutno nista osim da trazimo da Obradovic ode.

    I jos nesto, zbog cega se mnogi nece sloziti sa mnom - slucaj Branko Lazic.
    Ja godinama tvrdim da je on jedan od najboljih sutera u ekipe, ali ga prati oreol iskljucivo odbrmbenog igraca, ni jedna akcija ne ide na njega, ako sutira to su otpadci i neuspele druge akcije.
    (nostalgija, 16. decembar 2020 12:44)

    # Link komentara

  38. Ovom tekstu samo dodajem jos jedan detalj: za ozbiljno igranje u Evroligi treba da imas dva super stranca na pozicijama 1 i 5 koja bi bila skupo placena i to sa novcem koji sada ide na ovih 7 osrednjih stranaca. Sve ostale pozicije u rosteru treba popuniti sa nasim domacim igracima i bila bi druga prica. U tome vidim najvecu gresku Saleta, jer to nije ni Nemacka ni Francuska gde je radio sa po 10 stranih igraca!!! A o Brajantu se slazem da je konacno njegovim naknadnim dolaskom unistena igra Zvezde!
    (Rade, 16. decembar 2020 11:28

    Naravno,odavno sam to i napisao.
    Bez vecine domacih igraca,nema hemije a samim tim ni rezultata.
    (marko992, 16. decembar 2020 12:39)

    # Link komentara

  39. Nerealne ambicije bazirane na paternu naprednjačke realnosti.
    (Grr, 16. decembar 2020 12:39)

    # Link komentara

  40. Za početak, prestati finansirati zvezdu i partizan iz budžeta, ima prečih stvari.
    (Koke, 16. decembar 2020 12:38)

    # Link komentara

  41. Pa sto onda partizan ne pusti strance? nego nema sanse ni za playoff u aba ligi a ima cak 7 stranaca i to nikom ne smeta jel?
    (ma sta rece, 16. decembar 2020 10:03)

    To je najveci problem kod vas pantera.. sto posle 10 kola vec znate ko igra plejof ABA lige. Covece, jos 16 utakmica do kraja i vi verujete da ce uz vas plejof igrati Mornar, Igokea i Mega. U najgorem slucaju, ako nam bude zatrebalo, pustice nas Igokea jer je to nas klub, zar ne?
    (djovani, 16. decembar 2020 12:38)

    # Link komentara

  42. KO DRUGI....

    Od one jako fino skockane ekipe sa pocetka sezone,do kante za punjenje u 2 meseca....
    I sta sad? Ne mamo centra,play nam povredjen a svog najboljeg igraca smo bukvalno udavili. Ne razvijamo igrace,nemamo igru,rezultat,nervozni trerner koji samo urla i psuje,...
    Evo mog resenja.......
    Dzikic...
    (sasha the red Baron..., 16. decembar 2020 12:30)

    # Link komentara

  43. Tačno da je Radonjić imao tri godine da Crvenu Zvezdu iz blata dovede i uvede u najjače evropsko takmičenje, ali sada je Zvezda redovni učesnik tog takmičenja i treneri nemaju vremena da se uče, već moraju odmah da unapređuju igru tima. Zvezda je sada postala ozbiljna ekipa , sa ozbiljnim ambicijama i nema više mesta za amatersko ponašanje rukovodstva i igrača, a pre svega struke. Ukoliko se ovako nastavi (a izgleda da hoće) najveći uspeh će biti neizvesna pobeda u nekoj od budućih utakmica sa Partizanom , eventualno Budućnost. Pa sad ako gopspoda u rukovodstvu smatraju da je to zaista bitno , onda neka raspuste ove skupe strance i neka puste našu dečicu da se igraju , naravno sa nekim prosečnim domaćim trenerom koji će to zajedno sa ekipom da iskoristi i za lično napredovanje .
    (hypatija, 16. decembar 2020 12:27)

    # Link komentara

  44. Sad ti je APR relevantan pokazatelj? Jesi li obraćao pažnju na APR kad ste se zvali FMP? Je li to ona insitucija u kojoj je mogla da se registruje firma sa ukradenom ličnom kartom bate Andreja a da to ni veliki vođa ni bata Andrej ne znaju?
    (štelovano knjigovodstvo, 16.

    Nikada se Zvezda nije zvala FMP i nikada se nije gasila. Svaka promena u APR pistoji. Prestanite sa lažima vašeg Tegeltije. Zvezda nije imala ni dodatak FMP u svom imenu. Sve utakmice igrala pod svojim imenom i svojim dresovima
    (Zvezda, 16. decembar 2020 12:23)

    # Link komentara

  45. Aman sta hoce ovaj novinar sa ovim tekstom ovde?
    Neka lepo uzme pare, kupi klub, dovede igrace. Po svom ukusu neka nadje trenera pa neka pokaze kako se igra EL.

    Ko je on da kritikuje rad jednog privatnog kosarkaskog kluba?
    (mito, 16. decembar 2020 12:23)

    # Link komentara

  46. Odlična analiza, prošlo je dosta vremena i odigralo se dosta utakmica a mi kao da gledamo jednu te istu koja traje već ohoho i za koju znamo da je u finišu raspadom igre gubimo... Svaka utakmica isti šablon, sa svima se igra u egalu, od Reala, Makabija, Olimpijakosa, do Primorske, Splita, Mege, Partizana i Budućnosti??? Ako je protivnik slabiji onda po pravilu skrckamo prednost za čas, ako je jači onda pristignemo i tu smo na loptu, ove slabije nekako na sreću i dobijemo, a od ovih ozbiljnijih po pravilu gubimo. Čoveče, imaš 14 poena prdnosti na 8 min do kraja i dozvoliš 4 trojke sa istog mesta iz iste preslikane akcije??? U svakoj od ovih EL utakmica je iskočio neko ko nas je zatrpao trojkama u 4/4 kada se lomilo. Svaka, svaka ista, nije bitno ko je protivnik. Imamo 10 poraza u EL a koš količnik svega - 30 ali ni to ne pokazuje pravo stanje jer smo uglavnom gubili utakmice u zadnjih 3min???
    (Džoni, 16. decembar 2020 12:17)

    # Link komentara

  47. Njima da das budzet od sto mil oni bi bili isti. Ne osecaju klub, nemaju kult kao fk.
    (DD, 16. decembar 2020 12:10)

    # Link komentara

  48. Opet cigani izgubiše ovdje ni dragi vođa ne pomaže. Nijemci su Nijemci i u svakom pogledu svjetlosnu godinu ispred srba.
    (viteztemplar55@gmail.com, 16. decembar 2020 11:40)

    Sendvic za templara, sledeci...
    (mali uplakani, 16. decembar 2020 12:00)

    # Link komentara

  49. haha kakva smejurija od kluba.. na početku sezone najavili osvajanje evrolige a saad se bore da ne završe zadnji na tabeli!
    (aleks, 16. decembar 2020 11:54)

    # Link komentara

  50. Retko ili nikada ne komentarišem ono što je novinar napisao, ali ovaj tekst moram, dakle gospodine čestitam na svim opservacijama i zaključcima, alal vera na realnosti, iskrenosti i činjenici da kao neki vaši kolege ne ćutite o onom što je očigledno. Pišemo mi komentare, ali vaša reč ima veću težinu, a prepotentni Sale naše komentare verovatno i ne čita nikad, dok će vaš tekst pročitati, naravno ne verujem da će se promeniti, ali neka bar vidi da košarkaški deo Srbije nije ćorav kod očiju.
    (Miki ciganin, 16. decembar 2020 11:54)

    # Link komentara

  51. Moralni gmizavac, jel mozes da nam iznese bilo koji zvanicni podatak gde pise da je budzet KK Crvena Zvezda 15m eur. Ako odes na APR i lepo pogledas finansijske izvestaje, videce da nam je budzet za plate tacno 4,2m eur. Na sta jos odlazi 10,8m eur. Sta kaze Tegi?
    (Gossa placa Zeljko, 16. decembar 2020 11:00)

    Sad ti je APR relevantan pokazatelj? Jesi li obraćao pažnju na APR kad ste se zvali FMP? Je li to ona insitucija u kojoj je mogla da se registruje firma sa ukradenom ličnom kartom bate Andreja a da to ni veliki vođa ni bata Andrej ne znaju?
    (štelovano knjigovodstvo, 16. decembar 2020 11:44)

    # Link komentara

  52. kad kazete "kosmar"
    valjda mislite na "realnost"?
    (wer, 16. decembar 2020 11:42)

    # Link komentara

  53. Opet cigani izgubiše ovdje ni dragi vođa ne pomaže. Nijemci su Nijemci i u svakom pogledu svjetlosnu godinu ispred srba.
    (viteztemplar55@gmail.com, 16. decembar 2020 11:40)

    # Link komentara

  54. Ja sam i sam sa sobom dovoljno pogubljen a ?nda uhvati neki novinar koji je plaćen da hvali mezimčići i sludi nas sve. Košarka mora da se uči polako i sistematski. Možeš veliki klub očas posla da zahebeš kvarno, što kvarnije ali ne možeš na njegovo mesto dok ne naučiš košarku.
    (Ne mere, 16. decembar 2020 11:33)

    # Link komentara

  55. Свака част за анализу. Домаћи играчи и кад нешто направе добро, иду на клупу. Самопоуздање опало свима.
    (Бананамен, 16. decembar 2020 11:32)

    # Link komentara

  56. Ako je Radonjic kad je dosao u C.Zvezdu u prve dve sezone nije nista uradio.
    Aba liga u oba puta nije osvojena, jedna titula KLS.
    Tek je od trece sezone poceo da postize dobre uspehe, da osvaja Aba ligu, u EL dobri rezultati , titule KLS i KRK.
    Zasto je problem da Obradovic koji nas bivsi kapiten, legenda kluba kod navijaca ne dobije podrsku i stpljenje.
    Ovo je njegova prva sezona zaluzuje postovanje i podrsku.
    To sto je presednik Covic u jednu emisiju sa nacionalnom frekvencijom obecao visoke plasmane u EL, to njega morate pitati a ne Obradovica.
    Obradovic nije obecao plejof EL, vec fokus na osvajanje domacih i regionalnih liga za EL sta se uradi.
    Pominje se igrace koje je doveo, da oni su bili njegov izbor.
    Ali nemojte zaboraviti da su to bili igraci koji " B" opcija u koliko prva opcija od igraca ne dodju.
    Pokazalo se da nisu bili igraci za ovo takmicenje i da mora se videti sa promena na pozicijama pleja i centra, tu smo najslabiji.
    Zato bih molio da se prestane sa kritikama, vredjanjima na racun trenera Sase Obradovica i predlaganje imena novih trenera.
    Imamo trenera koji treba ostati dugo u C.Zvezdi.
    (Nebojsa, 16. decembar 2020 11:29)

    # Link komentara

  57. Ovom tekstu samo dodajem jos jedan detalj: za ozbiljno igranje u Evroligi treba da imas dva super stranca na pozicijama 1 i 5 koja bi bila skupo placena i to sa novcem koji sada ide na ovih 7 osrednjih stranaca. Sve ostale pozicije u rosteru treba popuniti sa nasim domacim igracima i bila bi druga prica. U tome vidim najvecu gresku Saleta, jer to nije ni Nemacka ni Francuska gde je radio sa po 10 stranih igraca!!! A o Brajantu se slazem da je konacno njegovim naknadnim dolaskom unistena igra Zvezde!
    (Rade, 16. decembar 2020 11:28)

    # Link komentara

  58. Pa sto onda partizan ne pusti strance? nego nema sanse ni za playoff u aba ligi a ima cak 7 stranaca i to nikom ne smeta jel?
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ma sta rece, 16. decembar 2020 10:03)

    Ajde strucnjace objasni kako to Partizan nema sanse za plej of?
    (sampion evrope 92, 16. decembar 2020 11:26)

    # Link komentara

  59. Moralni gmizavci iz Zeleznika. Mali klub uvek bili.
    (mitomani sever, 16. decembar 2020 11:25)

    # Link komentara

  60. @moralni gmizavac

    Medju svim kompleksašima koji navijaju... Moja greška, htedoh reći simpatišu nekog od blizanaca ti si ubedljivo najveći kompleksaš. Bravo za tebe uplakani. Šteta za ove gubitnike Cigane što u EL ne igraju pacerski timovi poput Borca, Partizana. Verujem da bi bili u vrhu kao što su sada u ABA ligi. Može li neka nagrada za ovog kompleksaša? Zaslužio je u potpunosti.
    (Smeh, 16. decembar 2020 11:22)

    # Link komentara

  61. Bravo! Potpisujem tekst od reči do reči, kao da sam ga i sam pisao!
    (Wllaxy, 16. decembar 2020 11:22)

    # Link komentara

  62. Svaka čast na tekstu.Dosta je bilo foliranja i pravljenja ljudi na budale. Svi to vidimo. Sa onom rečenicom vezanom za pečat trenera sve je rečeno. Trener je taj koji mora da zaustavi divljanje i da igračima menja loše navike. Ne može O Brajant konstantno da uzima važne šuteve u padu sa jedne noge i preko ruke a da to trener ne odobrava.?
    (NekoKo, 16. decembar 2020 11:12)

    # Link komentara

  63. Одлична анализа, нема се шта ни додати, ни одузети.
    (Радивоје, 16. decembar 2020 11:10)

    # Link komentara

  64. Podrška Klubu ekipi i Saletu ! Od 17.12 i Valensije počinje Evroliga za nas. Idemo u plej of !
    (Bg41, 16. decembar 2020 11:04)

    # Link komentara

  65. Djovani, a sto vi niste medju 4 u ABA sa ukupno 10 stranaca od pocetka sezone?
    (Gossa placa Zeljko, 16. decembar 2020 11:02)

    # Link komentara

  66. Ovo je čisto preterivanje.
    Zvezda je sigurna za Top-16, vrlo teško da neće biti.
    A u ABA je u vrhu.
    Preterivanje.
    (Dusan, 16. decembar 2020 11:01)

    # Link komentara

  67. Laku noc, moja mala barbiko...
    (Stefan, 16. decembar 2020 11:01)

    # Link komentara

  68. Moralni gmizavac, jel mozes da nam iznese bilo koji zvanicni podatak gde pise da je budzet KK Crvena Zvezda 15m eur. Ako odes na APR i lepo pogledas finansijske izvestaje, videce da nam je budzet za plate tacno 4,2m eur. Na sta jos odlazi 10,8m eur. Sta kaze Tegi?
    (Gossa placa Zeljko, 16. decembar 2020 11:00)

    # Link komentara

  69. Dds, Partizan ima 5 stranaca? Ajmo redom Mozli, Tomas, Kodi, Mika, Pejdz, Gordic, Nikolic i Angola sa kojim je raskinut ugovor. Plus ste imali dva trenera stranca. To mu dodje 10 ukupno od pocetka sezone. I da ne racunamo Scepana i Angolu, vi sada u ovom trenutku imate 7 stranih igraca u timu i trenera stranca.
    (Gossa placa Zeljko, 16. decembar 2020 10:58)

    # Link komentara

  70. Svaka čast za tekst bez uvijanja,sve pogođeno u zrž .
    (Saške, 16. decembar 2020 10:58)

    # Link komentara

  71. Pravda je zadovoljena!Ustvari,ne jos...kad se ponovo ugasite,sad kao fmp2,bice potpuno zadovoljena!!!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dure, 16. decembar 2020 10:09)

    Bla bla bla,fmp,fmp,bla,bla,realnost je,da vi nikad necete igrati evroligu.Mozda kad se ugasite drugi put,igokea 2.
    (Red, 16. decembar 2020 10:56)

    # Link komentara

  72. Nije ni čudo što Đordi hoće da izbaci region iz Evrolige, ovi za 7 godina ništa ne mogu da urade. Svake godine isto.
    (Usbb, 16. decembar 2020 10:55)

    # Link komentara

  73. Saleta je unistio OBrajant od kada je on dosao Zvezda je pocela pose da igra. Neka negativna emergija je stvorena i narusena hemija. Ima Sale gresaka ali najvece greske su Teri ma cemtru i Obrajant samo kazem.
    (Aleksej, 16. decembar 2020 10:55)

    # Link komentara

  74. Zvezda treba da se okrene radu sa mladima, i država treba da finansira klubove u odnosu na to koliko imaju domaćih i igrača iz sopstvene škole. Zar nije bilo bolje milion evra od državw potrošiti na neke nove Jokiće, Dončiće, Avdije, Vučević, Mirotiće i Dragiće koji su nam svi izmakli jer smo pare potrošili na neke trećerazredne Amere? Stranci da, ali samo iz sopstvene škole, jer mi sa našom platežnom moći nismo u stanju da kupujemo kvalitetne proizvode sa Zapada već jedino možemo sami da proizvodimo.
    (Armata, 16. decembar 2020 10:53)

    # Link komentara

  75. Odličan tekst sve obuhvaćeno , nadam se da će neko da reaguje na vreme . Zasucite rukave i krenite raditi .
    (mačak u čizmama, 16. decembar 2020 10:43)

    # Link komentara

  76. Ne moze Obradovic nista promeniti, ovakva igra je njegova ,,vizija". Obradovic mora da ode i da se dovede bolji trener.
    (Pera, 16. decembar 2020 10:40)

    # Link komentara

  77. kad su zvezdu gurnuli u evroligu i kad su njihovi navijaci ovde likovali pisao sam da je za njih bolje da ne igraju posto se iznova i iznova brukaju.. pobede tu i tamo istina ali liga ima 34 utakmice i normalno je da se neka i pobedi ali te pobede ne mogu da izbrisu celokupnu sramotu..10 amerikanaca sa ogromnim primanjima koje zvezda ne zanima, nervozni trener i gazda koji jednostavno ne razume kosarku.. postavlja se pitanje: da li se i dalje radujete sto igrate evroligu??
    (Sava, 16. decembar 2020 10:37)

    # Link komentara

  78. Pravda je zadovoljena!Ustvari,ne jos...kad se ponovo ugasite,sad kao fmp2,bice potpuno zadovoljena!!!
    (dure, 16. decembar 2020 10:09)

    Jos jedan u nizu iskompleksiranih balavaca sa unistenim detinjstvom.

    U ovom trenutku , na slican tekst o kkP je 4:1 ?! Ovde oko 120 , tamo 30 komentara. I naravno, masa uplakanih koji nisu ostavili komentar na svoj klub ali naravno ovde jesu. Jadni, bedni, kao nesto ironicni komentari koji odslikavaju bolest u.njima.
    Unisteni zivoti i nista drugo. Jak, jako zalosno...
    (mali uplakani, 16. decembar 2020 10:35)

    # Link komentara

  79. Ceo tekst moze se prevesti u
    Zali boze drzavnih para
    (jorgovanka, 16. decembar 2020 10:34)

    # Link komentara

  80. Davno je Vujosevic to ovako objasnio: 1 ili 2 ok, ali vec 3 Amerikanca - banda.
    (Skupo zezanje, 16. decembar 2020 10:32)

    # Link komentara

  81. Pravda je zadovoljena!Ustvari,ne jos...kad se ponovo ugasite,sad kao fmp2,bice potpuno zadovoljena!!!
    (dure, 16. decembar 2020 10:09)

    gasenje zvezde ostaje samo vas san
    (ma sta rece, 16. decembar 2020 10:28)

    # Link komentara

  82. Prvo trenerima mora da se da šansa,ako ne ove onda sledece godine jednostavno ne mogu da se menjaju kao na traci.Kada je Aleks Fergusnon došao u Mancester oni nisu pet godina osvojili titulu posle toga je istorija.Sve je ovo i za Obradovica nov.,Drugo ulaganje ovoliko para u Evropsku kosarku su bacene pare, Evropska kosarka je totalno neisplativa.Mislim uporedite najjace evropsko klupsko takmicenje u fudbalu Ligu sampiona i Evroligu.Kineska kosarkasa liga je 100 puta jaca finansijski od Evropske kosarke.Vecina klubova u Evropi opstaje zbog fudbalskih klubova,rusi peru pare samo zvoni i to je to.
    (Back in Black, 16. decembar 2020 10:26)

    # Link komentara

  83. Prestanite više da govorite o sreći u sportu. To je izgovor gubitnika. Sreća je tombola i greb greb. U sportu ili znaš ili ne znaš. Ako imaš talenat, rad, disciplinu i taktiku, onda pobeđuješ. Nema tu sreće. Penali nisu lutrija, već znanje i koncentracija šutera i golmana. Omašeno slobodno bacanje nije manjak sreće već loš šut i izbačaj. Sale nije njih izvlačio iz bubnja pa da kažemo nije imao sreće. Sam ih je skutovao, doveo i uigravao. Nema sreća ništa sa tim.
    (Millennium, 16. decembar 2020 10:22)

    # Link komentara

  84. Razjuri to sve tamo...
    (BokeeLee, 16. decembar 2020 10:19)

    # Link komentara

  85. Partizan nema 7 stranaca, ima 5 a sa jos jednim je sporazumno raskinut ugovor je je igrao 11 minuta u ukupno 11 utakmica ove sezone. Vi nesrecnici imate 9 stranaca kad se sve sabere. U sportu u kom roster cini 12 igraca i jos 3 da kazes plus zbog duge sesone. Eeej 9 stranaca. Ne poredite Partizan jer su vazi stranci, po broju duplo vise njih, troduplo skuplji. Sramote jedne!
    (dds, 16. decembar 2020 10:17)

    # Link komentara

  86. Dajte im radnicki basket u subotu u podne da se ispucaju
    (moralni gmizavac, 16. decembar 2020 10:17)

    # Link komentara

  87. Treba jos 4 stranca, realno. Malo je ovo
    (moralni gmizavac, 16. decembar 2020 10:15)

    # Link komentara

  88. Bartomeu javlja da ce se igrati f4 zacelja. Radujte se panteri
    (moralni gmizavac, 16. decembar 2020 10:14)

    # Link komentara

  89. Samo dulo da ode i bice sve ok?
    Sta sad?
    (moralni gmizavac, 16. decembar 2020 10:13)

    # Link komentara

  90. ovde fali selekcija i ponovno ogranicenje na dva stranca
    (mare, 16. decembar 2020 10:12)

    # Link komentara

  91. @ime ti bas odgovara
    Sine ukljuci mozak.
    Zasto te toliko pogadja?
    Sta si ti advokat iz predgradja?
    Sta ti imas od toga, sta imas sa fmp-om?
    Ovo nije zvezda, osvesti se.
    (moralni gmizavac, 16. decembar 2020 10:12)

    # Link komentara

  92. Pravda je zadovoljena!Ustvari,ne jos...kad se ponovo ugasite,sad kao fmp2,bice potpuno zadovoljena!!!
    (dure, 16. decembar 2020 10:09)

    # Link komentara

  93. Ovih dana slušam mantru tegijevih botova kako će nam propasti košarka jer u zvezdi igraju stranci. A ko su ta "naša deca" koja treba da igraju, nikako da čujem imena
    (Destro, 16. decembar 2020 09:30)

    Pa naravno da ne čuješ imena, kad ta deca ni ne dobijaju šansu da se za njih čuje. Ne misliš valjda da odjednom nemamo više domaćih talenata? Imali smo ih poslednjih 60 godina, ali eto, od pre 2-3 sezone ih više nema nigde?
    (Steva, 16. decembar 2020 10:07)

    # Link komentara

  94. Veliki je teret izgleda bacen na Saleta ambicijama gazde. Obradovic nema evroligasko islustvo a nije imao srece ili znanja sa dovodjenjem igraca. Ako Zvezda bude ikada jurila vrh EL to ce morati da bude izgleda Kari... Ne teram ja Saleta, veliki je Zvezdas i treba mu vremena i podrske.
    Po meni OBrajant nije promasaj igrac; on ne sme da dobija loptu okrenut ledjima kosu a narocito daleko od reketa!!! Dakle, licem na kos i malo samopouzdanja da se vrati i bice ok! Nadam se da ce Kolom to prepoznavati.
    Dobric vise da igra EL u odnosu na Kuridzu.
    Lazic ne vise od 10 min a Kuzmic ni toliko.
    Moze da se radi sa Ritom i Terijem pod uslovom da uopste ima ko strucan da radi sa njima u Zvezdi.
    I da, Obradovicu, ne dernjaj se vise na igrace!!!!!
    Ima jedna dobra stvar u svemu ovome: EL je gotova prica, bicemo na dnu tabele... nista strasno. Sada mozemo da se opustimo i vidimo ko od igraca moze koliko da napreduje za sledecu EL sezonu. Dakle, Aba je apsolutni prioritet!
    (omar know, 16. decembar 2020 10:07)

    # Link komentara

  95. Veliki je teret izgleda bacen na Saleta ambicijama gazde. Obradovic nema evroligasko islustvo a nije imao srece ili znanja sa dovodjenjem igraca. Ako Zvezda bude ikada jurila vrh EL to ce morati da bude izgleda Kari... Ne teram ja Saleta, veliki je Zvezdas i treba mu vremena i podrske.
    Po meni OBrajant nije promasaj igrac; on ne sme da dobija loptu okrenut ledjima kosu a narocito daleko od reketa!!! Dakle, licem na kos i malo samopouzdanja da se vrati i bice ok! Nadam se da ce Kolom to prepoznavati.
    Dobric vise da igra EL u odnosu na Kuridzu.
    Lazic ne vise od 10 min a Kuzmic ni toliko.
    Moze da se radi sa Ritom i Terijem pod uslovom da uopste ima ko strucan da radi sa njima u Zvezdi.
    I da, Obradovicu, ne dernjaj se vise na igrace!!!!!
    Ima jedna dobra stvar u svemu ovome: EL je gotova prica, bicemo na dnu tabele... nista strasno. Sada mozemo da se opustimo i vidimo ko od igraca moze koliko da napreduje za sledecu EL sezonu. Dakle, Aba je apsolutni prioritet!
    (omar know, 16. decembar 2020 10:05)

    # Link komentara

  96. Mogu 100 godina da igraju EL nece maci mnogo dalje od ovoga. Ni Partizan ne bi bio nista bolji, Pao i Fener su odustali od ulaganja velikog novca u kosarku. Ona je u Evropi potpuno neisplativa.
    (uppr v.2.21, 16. decembar 2020 10:05)

    # Link komentara

  97. Zameram Obradovicu sto igru bazira na sutu spolja. Ali terali bi mi i Grega Popovica
    (Zvezda, 16. decembar 2020 09:33)

    U pravu si, u Zvezdi bi i Greg propao. U poslednjih 40 godina, samo je jedan trener napravio ime u Zvezdi (Radonja), ali je i on najuren, a i nije se proslavio u nastavku karijere.
    (Lorimer, 16. decembar 2020 10:04)

    # Link komentara

  98. Umesto Obradovica,dovesti trenera zenske ekipe Dragana Vukovica.
    (Nebojsa, 16. decembar 2020 10:03)

    # Link komentara

  99. Dovedes toliko stranaca i na dnu si tabele EL. Cemu onda to? Pa ABA ligu i sa domacim igracima mozes igrati, uz mozda dva kvalitetna stranca. Uzalud bacene pare i ove godine.
    (Djovani, 16. decembar 2020 09:56)

    Pa sto onda partizan ne pusti strance? nego nema sanse ni za playoff u aba ligi a ima cak 7 stranaca i to nikom ne smeta jel?
    (ma sta rece, 16. decembar 2020 10:03)

    # Link komentara

  100. pojačanja,i to najmanje 4.bez domaćih igrača
    (sale, 16. decembar 2020 10:03)

    # Link komentara

  101. Alo bre vi strucnjaci, pisaci i navijaci. Imate odlicnog trenera. Pustite coveka da radi.Njegov sistem je naporan i zahteva vise. Vise rada, visu koncentraciju. Pokazatelj treba da vam bude prvo poluvreme. Tu vidite sta se moze, ali ovake promene nedese se preko noc. To je nasa najveca bolest, mislimo da promenemo jednog igraca ili trenera i sve se menja. Promene traju, narocite one sa visim ciljem. Ako zelimo da stvarno bude bolje, pustite Obradovica da radi.
    (Dragan, 16. decembar 2020 09:58)

    # Link komentara

  102. Dovedes toliko stranaca i na dnu si tabele EL. Cemu onda to? Pa ABA ligu i sa domacim igracima mozes igrati, uz mozda dva kvalitetna stranca. Uzalud bacene pare i ove godine.
    (Djovani, 16. decembar 2020 09:56)

    # Link komentara

  103. Čemu toliko mudrovanje i traćenje emocija, sve staje u nekoliko reči.
    Aktuelni trener nema kvalitet/talenat za ovaj nivo.
    (basket boy, 16. decembar 2020 09:55)

    # Link komentara

  104. Ok sve tačno ne forsiraju se mladi igrači dovode stanci skupi loši rezultati ali kao srozava partizan unistava.Sad partizan nema para pa forsira mlade koje care sad nek igra sa 12 mladih igrača,ali lakše je kriviti druge
    (milovan, 16. decembar 2020 09:53)

    # Link komentara

  105. Dobric 26 godina, Davidovac 25, Simanic 22, nisu vise to mladi igraci, to su igraci koji da su kvalitetni to bi do sada i pokazali, ali nisu kvalitetni i to je to. Mogu da iznesu neku utakmicu u Agroziv ligi, za vise od toga nisu. Obradovica treba istrpeti koliko god treba jer je on vrhunski trener i to mora da dodje do izrazaja.
    (Zambezi, 16. decembar 2020 09:52)

    # Link komentara

  106. Budućnost je prva u ABA, a ne Zvezda. Ostalo ne bih komentarisao.
    (Zoki, 16. decembar 2020 09:52)

    # Link komentara

  107. Najbolji i najrealniji tekst koji sam procitao. Kada bi uvek smeli ovako realno da pisete za sve stvari cak i van sporta bilo bi super. Kao da je navijac pisao na forumu, bravo.
    (6,50, 16. decembar 2020 09:51)

    # Link komentara

  108. Limitirana ekipa sa budžetom bez limita.
    (Dežurni kritičar, 16. decembar 2020 08:56)


    Malo je ovih 15+ miliona, drzava duplati jos toliko
    (moralni gmizavac, 16. decembar 2020 08:55)

    Očekivani komentari od dežurnih kompleksasa
    (Goxy, 16. decembar 2020 09:49)

    # Link komentara

  109. @ime ti bas odgovara
    Sa kim da se dogovorim?
    Budzet tzv czvbgd je u najmanju ruku toliki to se zna, a kolike su plate i gde su pare pitaj legendu ili kupi svoj klub pa dovodi koga hoces.
    Pozdrav
    (moralni gmizavac, 16. decembar 2020 09:35)

    Gde se zna? gde si ti procitao da je budžet 15+ miliona? ne vi ste tu cifru izmislili kao i uvek, tipa sa tom cifrom cemo da omalovazavamo zvezdine pobede tipa imas budzet 15 miliona normalno je da pobedjujes, a budzet partizana ne znas a znas zvezdin? e to je vase ogledalo, to ste vi, pakost i zloba, vase srednje ime.
    (ime ti bas odgovara, 16. decembar 2020 09:47)

    # Link komentara

  110. Destro;
    Za tvoju informaciju;Uskoković (video si sinoć),Trifa, Petrušev,Simanić(naravno da nije napredovao kad ne igra).E vidiš svi ti momci ne igraju ili dobijaju po par minuta.
    (Bruks 021, 16. decembar 2020 09:46)

    # Link komentara

  111. Odličan tekst
    (Milan Bg, 16. decembar 2020 09:45)

    # Link komentara

  112. Evroliga je gotova stvar za Zvezdu. Možda da počnu da razmišljaju unapred pa da puste klince da se kale u EL. Više će dobiti ako iz ove sezone naprave barem 2-3 igrača koji će im u budućnosti doneti pare, igrati za reprezentaciju, nego juriti besmislene pobede. To mi je jedino krivo, sa klincima bi verovatno imali isti broj pobeda i poraza ili slično tome. Ovako i dalje razigravajte strance amatere. I dajte onom što je umislio da je Džordan još jednu loptu. Malo je jedna. Slično i za Partizan važi. A oni su još gori od ovih.
    (Smeh, 16. decembar 2020 09:43)

    # Link komentara

  113. Problem je u klubu ko ga vodi na koji nacin ga vodi. Jedini cilj je bio srozati KKP. I sta sad? Nigde rezultata nigde mladih domacih igraca a gomile novca godinama unazad potrosene. Sada ce strucnjaci da objasne kako S.OBR. nije za klub. Smesno da nije zalosno. E to je odnos kvazinavijaca kojima nije problem ni pehar da ukradu , da na tajm autu maltretiraju svoje igrace. Ko je u vreme Duleta smeo da pridje klupi i da se izivljava. Saletu zelim sve najbolje i sto pre spakuje svoje stvari da pobegne bilo gde, gde se njegov rad i rezultat ceni. Ljutili ste se kada ste u Tel Avivu prozvani ko ste vi. E sada kada pogledate tabelu od dole to ste vi zapravo.
    (Istina, 16. decembar 2020 09:30)

    kakvi kompleksi na jednom mestu...vi navijaci jsd-a ste bas jadni da nemam reci
    (svasta, 16. decembar 2020 09:39)

    # Link komentara

  114. Vrhunska analiza :))
    (zoran stankovic, 16. decembar 2020 09:38)

    # Link komentara

  115. Bravo za tekst..Desetka...
    (Nemanja, 16. decembar 2020 09:37)

    # Link komentara

  116. @ime ti bas odgovara
    Sa kim da se dogovorim?
    Budzet tzv czvbgd je u najmanju ruku toliki to se zna, a kolike su plate i gde su pare pitaj legendu ili kupi svoj klub pa dovodi koga hoces.
    Pozdrav
    (moralni gmizavac, 16. decembar 2020 09:35)

    # Link komentara

  117. Nije napisano , ali je jasno da se mislilo na potpuno različit odnos trenera prema Dobriću i prema Davidovcu. Ne znam čemu služi Davidovac , uporno pokušavam da razumem , u toku utakmice se fokusiram na njega , baš ga ne ide ni u odbrani ni u napadu. Statistika mu je takva zbog minutaže koju ima. Ne mogu da prežalim što Boriša Simanić ne napreduje u Zvezdi. Na mestu tog dečka bih se lepo spakovao, zahvalio i našao klub gde bi barem ulazio u igru.

    Zato što samo statira u odbrani. Mrzi ga i ruke da podigne , što deca uče na početku ..prolaze pored njega kako ko god hoče. Da napravi ulaz , onako krakat to je za njega misaona imenica. Šutne za 3 i to je to. Pa ako udje udje. Pogledaj partije Kukoča koji je istih predispozicija i uporedi da li Simanić uradi bilo šta košarkaški na terenu .
    (pera, 16. decembar 2020 09:34)

    # Link komentara

  118. da li je bas za sve kriv Obradovic? Moze on u tajmautu da crta da pisese da prica sta hoce ako to igraci na terenu ne pokazuju. Ameri igraju za sebe. Nije to nikada naviknuto da igra za tim. Oni kao takviu dolaze iz NBA. Uzmi loptu i sutiraj i zavrsavaj sve sam. Ako te krene utrpas i 50 koseva. Ako te ne krene siluj ne bi te krenulo. Zato je Jokic car jer on igra i za tim jer je tako naucen. Zvezda nema centra. Kuridza i Kuzmic nisu tog kalibra. Zasto je potreban Simonovic koji je vec u godinama. Zameram Obradovicu sto igru bazira na sutu spolja. Ali terali bi mi i Grega Popovica
    (Zvezda, 16. decembar 2020 09:33)

    # Link komentara

  119. Uskokovica nigde nije bilo u odbrani, zato je Alba i ubacila seriju cistih trojki kojima je preokrenula rezultat. Sto se tice Simanica, u ABA ligi ima bar 30 domacih igraca njegovog kvaliteta.
    (Nasa deca, 16. decembar 2020 09:33)

    # Link komentara

  120. Možda drugi navijači gledaju drugačije, ali sa ovoliko stranaca koji igraju manje više ok, Zvezda mi lici na one evropske klubove tipa Darusafaka, Himki, i slični koji nemaju nikakvu tradiciju, nikakvu školu košarke, ništa. Pored toga ne mogu ni da gledam maltretiranja Dobrica, Davidovca i ono malo naših igrača koji će se raspasti i neće se izgraditi u ozbiljnije igrače. Sa ovakvim vođenjem, u bliskoj buducnosti može lako da nam se desi da na reprezentativnom nivou budemo kao Izrael.
    (Vlada, 16. decembar 2020 09:03)

    Partizan je imao isto ogroman broj stranaca prosle a i ove sezone pa nisam primetio da nekome to smeta pa se uporedjuje sa Darusafakom...
    (7666, 16. decembar 2020 09:33)

    # Link komentara

  121. Kada shvate da plejmejker ne sme biti prvi strelac tima i kada budu dovodili igrace poput Calatesa Sloukasa i ostalih evropskih organizatora igre mozda nesto i urade.Pogledajte Armani Serhio Rodriges evropoljanin prvi plejamejker,ne moze mi niko reci da u Spaniji , Grckoj ...ne moze da se nadje dobar organizator,a onda na 2ku stavis amerikanca koji postize najveci broj poena
    (Kafa s ukusom slobode, 16. decembar 2020 09:32)

    # Link komentara

  122. To je ono kad zaspis u autobusu i probudis se u Zelezniku.
    (Djordje Stanojevic, 16. decembar 2020 09:31)

    # Link komentara

  123. kasno je za budjenje.. zvezdina poslednja sezona u evroligi ce biti i najgora.. najbolje je bilo one godine kada je bilo najvise domacih i par stranaca.. jovic, kalina, bobi, gudura..ovo sad baceni milioni u amerikance koje zvezda ne zanima vec samo ti milioni.... gledam sinoc pukli u produzecima a ameri iz zvezde svi nasmejani se grle sa amerima iz albe u fazonu: boli nas uvo sto smo izgubili....jedino je onaj lojd bio ljut.. to 99 % ljudi ne primeti al meni te stvari dosta toga govore.. al ko sto rece gazda: napravite svoj klub pa dovodite koga vi hocete..
    (Pop, 16. decembar 2020 09:31)

    # Link komentara

  124. Mene ovo iskreno podseća na prvu sezonu Partizana kada je Dule otišao u CSKA. Očekivanja navijača su bila jako visoka nakon f4, došao je Ejsi Lo. A onda, potpuni krah i izneverena očekivanja. Što se Partizana tiče, nama "mučenje" ne pada toliko teško ove sezone jer smo nažalost navikli na loše rezultate evo već 6-7 godina. Prošla sezona je možda mogla biti prekretnica (a gledajući Bajern ove godine, nije nemoguće da bi Partizan osvojio Aba ili Eurokup, gde je imao prednost domaćeg terena, iako smo naravno mogli da izgubimo u oba takmičenja). Ali, svi znamo kako se sezona završila i naši problemi se samo produbljuju. Ono što je za Zvezdu zaista neverovatno je da imaju tako dominantan tim za uslove Aba i sasvim solidan za Evroligu, ali hemije nigde. Pobede na jednu loptu protiv Partizana i Splita (koji su za klasu, odnosno 2 klase ispod Zvezde) je nešto što stvarno na početku sezone niko ne bi očekivao. Što se tiče promene trenera, to je uvek kocka - a pitanje je i koga sada dovesti da vadi kestenje iz vatre. Sve u svemu, juče je bilo pravo mučenje gledati i Zvezdu i Partizan...
    (PAR, 16. decembar 2020 09:30)

    # Link komentara

  125. Ova situacija je klasična "zakucala mečka...". Ovde mislim na onu jadnu sezonu Budućnosti u EL. Prateći tu sezonu, nisam mogao da verujem da onakav, po imenima odličan tim, dozvoljava sebi onakva poniženja. U onako zgusnutom rasporedu mislim da su svi timovi jedva čekali domaćinstvo ili gostovanje Budućnosti kako bi se malo rasteretili i upisali sigurne bodove. Bilo je par izuzetaka koji su uspeli da izgube u Podgorici, ali su oni samo potvrdili pravilo.
    Situacija danas je preslikana, samo je umesto Podgoričana Zvezda. Razlika je jedino u tome što sam onda bio potpuno ravnodušan i pratio košarku zbog košarke, a danas ovo može ozbiljno da utiče na zdravlje.
    Sve u svemu, EL je za nas ove sezone gotova priča i pomalo delujemo kao onaj hrčak što se neprekidno vrti u točku, a nigde ne stiže.
    Pozdrav
    (biće bolje, neko viče, 16. decembar 2020 09:30)

    # Link komentara

  126. Ovih dana slušam mantru tegijevih botova kako će nam propasti košarka jer u zvezdi igraju stranci. A ko su ta "naša deca" koja treba da igraju, nikako da čujem imena
    (Destro, 16. decembar 2020 09:30)

    # Link komentara

  127. Problem je u klubu ko ga vodi na koji nacin ga vodi. Jedini cilj je bio srozati KKP. I sta sad? Nigde rezultata nigde mladih domacih igraca a gomile novca godinama unazad potrosene. Sada ce strucnjaci da objasne kako S.OBR. nije za klub. Smesno da nije zalosno. E to je odnos kvazinavijaca kojima nije problem ni pehar da ukradu , da na tajm autu maltretiraju svoje igrace. Ko je u vreme Duleta smeo da pridje klupi i da se izivljava. Saletu zelim sve najbolje i sto pre spakuje svoje stvari da pobegne bilo gde, gde se njegov rad i rezultat ceni. Ljutili ste se kada ste u Tel Avivu prozvani ko ste vi. E sada kada pogledate tabelu od dole to ste vi zapravo.
    (Istina, 16. decembar 2020 09:30)

    # Link komentara

  128. Svaka cast za tekst.
    (Istina, 16. decembar 2020 09:30)

    # Link komentara

  129. Limitirana ekipa sa budžetom bez limita.
    (Dežurni kritičar, 16. decembar 2020 08:56)

    Znate li vi sta drugo osim sto gledate u tuđe dvoriste I da lazete o budžetu drugog kluba dok vam se klub raspada a ne znate budzet svog kluba?
    (Lokos, 16. decembar 2020 09:29)

    # Link komentara

  130. Sve u ovom tekstu je potpuno tačno.U Srbiji,u štampanim i elektronskim medijima ne postoje kritički tekstovi na račun nečega što svi vide,u ovom slučaju o igrama kk CZ u poslednjih 10-12 utakmica.Igrački kadar nije za Final 8,trenet nije pokazao kavalitet koji se očekivao.Nadam se da moćni predsednik neće zameriti na ovom tekstu.
    (Vojislav Strizović, 16. decembar 2020 09:29)

    # Link komentara

  131. Limitirana ekipa sa budžetom bez limita.
    (Dežurni kritičar, 16. decembar 2020 08:56)

    Znate li vi sta drugo osim sto gledate u tuđe dvoriste I da lazete o budžetu drugog kluba dok vam se klub raspada a ne znate budzet svog kluba?
    (Lokos, 16. decembar 2020 09:29)

    # Link komentara

  132. Obradović je veeeeliko razočarenje, na zapadu se naučio par floskula te, da za svoje trenerske neuspehe nađe krice.
    Posle 5 utakmica se vudelo da on veze nema. Jeste Zvezdaš, ali to mu ne daje za pravo da ruši Zvezdu.
    Naši navijači nisu imali strpljenja sa Alempijevićem, a sada vidim da ovoga dobro podnose, baš čudno.
    (MileR, 16. decembar 2020 09:29)

    # Link komentara

  133. Daj sta se prepucavamo sa grobarima, treba ih ignorisat. A imamo problem i mi i oni.
    (mirko, 16. decembar 2020 09:28)

    # Link komentara

  134. @RoD

    Slažem se da je to bio stil naših trenera, ali taj stil više ne prolazi kod mlađih generacija igrača. Pogledaj sve te naše trenere danas, nema ih na mapi. Dule epizoda u CSKA, isto Pešić prošle godine u Barsi, ŽOC (najveći naš trener, da se zna) zadnje 2 sezone u Feneru. Ista priča u fudbalu, Mesi i Ronaldo odlučuju sve u svojim klubovima. Misliš da bi Pogba mogao ovako da se ponaša kod Fergusona pre 20 godina. Ali isto tako, ni Fergi ne bi mogao danas voditi tim kao što je nekad radio (kopačka u glavu Bekamu i slično)...
    (Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja, 16. decembar 2020 09:26)

    # Link komentara

  135. Bravo za tekst i analizu. Nadam se da će neko iz Zvezde pročitati ovo.
    (miks, 16. decembar 2020 09:26)

    # Link komentara

  136. "Biće teško osvojiti Aba ligu", pa oni su već izgubili Aba, Budućnost već ima prednost domaćeg terena, kako da je dobiju dole kad ne mogu ni kod kuće
    (g, 16. decembar 2020 09:24)

    # Link komentara

  137. Zveda i kosarka ne idu u istu recenicu.
    (knjigom protiv shabanije, 16. decembar 2020 09:23)

    # Link komentara

  138. Marko Djindjic , potpisnik ovog texta (ne) namerno pise da je Zve?da prvi tim ABA lige i da ima 9 poraza !!!

    Takodje , od pocetka Euroleague se na poryalu B92 ne prikazuje tabela Euroleague...Ne namerno ili namerno , pitanje je za tebe Marko !
    (Puki, 16. decembar 2020 09:22)

    # Link komentara

  139. Malo je ovih 15+ miliona, drzava duplati jos toliko
    (moralni gmizavac, 16. decembar 2020 08:55)

    Pa pogledaj dres partizana prednju stranu kada spominjes budzet
    (da znas, 16. decembar 2020 09:22)

    # Link komentara

  140. Hahhahahahha
    Nema njima budjenja....Otisli su oni odavno
    (Igor, 16. decembar 2020 09:21)

    # Link komentara

  141. Pravo u centar i to je to !
    (Trpaj "instituciju" dok ne crkne !, 16. decembar 2020 09:21)

    # Link komentara

  142. Видите како Дуле кажу суштину проблема само треба да дође то до картонске главе
    (СОС, 16. decembar 2020 09:20)

    # Link komentara

  143. vujošević bi sa ovim parama 3x osvojio EL i napravio celu novu reprezentaciju.
    ali avaj on je rak srpske košarke i samo da on ode mi ćemo...
    (e moj... ti, 16. decembar 2020 09:20)

    # Link komentara

  144. Limitirana ekipa sa budžetom bez limita.
    (Dežurni kritičar, 16. decembar 2020 08:56)

    Скидам капу за коментар
    (СОС, 16. decembar 2020 09:18)

    # Link komentara

  145. o panteri!
    (mali kemo delija iz izmira, 16. decembar 2020 09:17)

    # Link komentara

  146. a jaramaz sinoc proda cistu pobedu u dva minuta i nikom nista---
    (11, 16. decembar 2020 09:15)

    # Link komentara

  147. U poslednjih mesec i po dana tj poslednjih 15 utakmica, Zvezda ima 5 pobeda, od koji je jedna tesna protiv Splita, jedna protiv kluba koji se gasi (Primorska), jedna protiv filijale FMP, Krke i jedna protiv Partizana, koja umalo da lici na sinocni poraz, da je Mekintajer pogodio poslednji ulaz. Ostalo je 10 poraza.
    U tesnim zavrsnicama, dobili samo Split, Partizan je ispustio pobedu (Mekintajer neometan promasio sut).
    O'Brajant je igrac za italijansku ligu, ne za ozbiljnu kosarku. Igrac upitne inteligencije, dzaba ti sve predispozicije kada ne umes da razmisljas. Nije ni Lojd puno bolji, ali jednog takvog mozes u timu trpeti, ako ima osobinu da sam moze strpati 20p.
    Sto se tice Obradovica, ispade nista bolji od Tomica ili Sakote. I vise to siljenje na domacim igracima, koji niti prostor niti loptu dobijaju a za sve su krivi.
    (drvobradi, 16. decembar 2020 09:14)

    # Link komentara

  148. Problem Zvezde nisu samo O'Brajant i Obradovic (mada jesu najveci), mnogi igraci ovde su suv prosek. Npr uzmemo Terija za primer, neko je pisao zasto ne igra. Zato sto decko jednostavno nema kliker za kosarku. Sve sto zna je da skoci i to je to. U odbrani nisam video coveka koji se vise pogubi od njega, jednostavno ne zna koga da prati, jos ako primi neki blok ispod kosa, samo stane. I to jednostavno ne moze nauciti, jer nema veliki kosarkaski IQ. Onda uzmemo Uskokovica, meni je bilo drago sto igra, al onda kad vidis da decko igra samo napad, a u odbrani statira, ne vidi kada mu dolazi blok u pick and pop-u, juce od onih 5 trojki za 4 je direktni krivac, i to iz 4 ista napada, on ne kapira da mu dolazi blok sa ledja svaki put. Dakle dzabe njemu napad, kad ne igra odbranu. Onda Volden koji kad krene napred, to je to, nema pomisao da moze da stane, da se ne zalece, da ne ide u 3 igraca. Jok, samo cepaj, i u vecini slucajeva izgubi loptu. Itd, mnogo je primera proseka u ovoj Zvezdi (uz Lazica, Kuzmica i Simona koji su tu cisto reda radi). E onda idu O'Brajant i trener koji su u nekoj simbiozi, sto vise O'Brajant gresi i ispucava se, to ga Obradovic duze drzi u igri. Smeniti trenera? Nista drugi trener nece uraditi sa ovim igracima. Previse stranaca, previse igranja za svoju statistiku, uz prosecne igrace, a ko zna i kakvi su ugovori pravljeni sa igracima. Sve u svemu, teska ce ovo biti sezona.
    (Divac, 16. decembar 2020 09:13)

    # Link komentara

  149. Ako je po rezultatima i igri,u velikoj smo krizi i to je cinjenica ali zadnji koji treba de se raduju su navijaci partizana.Cinjenica je da se i Sasa pogubio i ukopio u totalno sivilo.Napravljene su greske u sklapanju tima,misljenja sam da je Ristic posle odlicne sezone u VTB trebao da dobije sansu pa cak i Jovanovic i da bi to bolo mnogo bolje od Kuzmica i Terija.Pa ipak,kada vidimo na sta lice Himki i Fener na primer,mozemo da se tesimo.Jasno je da su nerealna bila ocekivanja mnogih da cemo ove godine lagano u Top 8 ali dobro,boze moj ,nije smak sveta
    (deki, 16. decembar 2020 09:13)

    # Link komentara

  150. Ovo je ludilo u kojem se rasipa državni novac , verujem da bi već neko reagovao da nije ovakva situacija sa zarazom!
    (Srbija, 16. decembar 2020 09:13)

    # Link komentara

  151. Ovo je ludilo u kojem se rasipa državni novac , verujem da bi već neko reagovao da nije ovakva situacija sa zarazom!
    (Srbija, 16. decembar 2020 09:12)

    # Link komentara

  152. vujošević najveći trener koji je vodio neku domaću ekipu u zadnjih četvrt veka.
    stvarao je igrače za reprezentaciju. ovo danas je silovanje jednog gazde.
    (ende, 16. decembar 2020 09:12)

    # Link komentara

  153. Odličan tekst i pravo u centar. Baš sam se radovao kada je Obradović došao u Zvezdu, ali očito je da tim u opšte ne finkcioniše.
    Ovako ja vidim Zvezdine igrače:
    -Volden, odličan na svakoj utakmici
    -Lojd, od sjaja do očaja, ali po potencijalu najbolji igrač ove ekipe
    -Hol, teško da može da bude prvi plej bilo koje ekipe,
    -Davidovac, igra svoju igru, ali lošije nego prethodnih godina,
    -Dobrić, daje 100% u svakom minutu kad igra, trener mu ne dozvoljava da pogreši
    -Lazić, očajno, očajno, više ne igra ni odbranu kao nekad, sigurno po kvalitetu ne zaslužuje da se nađe u timu
    -Kuridža, u skladu sa mogućnostima, korektno, ali to nije nivo za EL.
    -Kuzmić, njegova igra ne priliči profesionalnom igraču, u istom rangu sa Lazićem, znači očajno.
    -Teri, u skladu sa mogućnostima, samo su te mogućnosti male.
    -O Brajant, potpuno uništio ekipu svojim dolaskom, potrošač lopti, pravi nerazumljive greške, trener mu previše veruje, a on izgleda glumi prvog igrača ekipe, baš me razočarao
    -Rit, sasvim korektno, teško da može bolje.
    -Uskoković, videli smo sinoć da može, ne treba nam Kolom kad je šansa u EL ispuštena, trebao je dečko da dobije šansu
    -Simanić, ostaće večiti talenat
    -Radanov, šteta što ne igra više, i onako smo utakmice gubili.
    (objektivan, 16. decembar 2020 09:12)

    # Link komentara

  154. Svaka čast na tekstu! Problemi objašnjeni.
    (Observer, 16. decembar 2020 09:11)

    # Link komentara

  155. 100% se slažem!Sinoć je Zvezda doživela potpuno poniženje jedno od najvećih u novijoj istoriji.Onako amaterski izgubiti meč, tu pamet staje.Ja sam savršeno znao da Alba ako se i 1% opustite,vratiće se, glat pobediti,isto kao i prošle sezone! To nikakako nije slučajno!!! Sezona od koje se najviše očekivalo,sinoć je završena.👀
    (KK CZ. Velikan, 16. decembar 2020 09:11)

    # Link komentara

  156. Neka se seti Obradović svog prvog trenera Laleta Lučića i kako je on radio sa mladima, pravio ekipu, vodio utakmice, sve je zaboravio radeći godinama po inostranstvu.
    (Armata, 16. decembar 2020 09:10)

    # Link komentara

  157. Nije mi jasno, kako posle onakve silne partije protiv FMP izgube od jedne Albe?
    (ja, 16. decembar 2020 09:10)

    # Link komentara

  158. Партизан напада Евролигу годинама
    (Шоне, 16. decembar 2020 09:10)

    # Link komentara

  159. Obrajant možda nije jedini krivac, ali je užasan igrač bez obzira na statistiku, koliko me samo iznervira potezima, kao da mu je IQ jednak broju cipela, neverovatno.
    (Kecman, 16. decembar 2020 09:10)

    # Link komentara

  160. Navijacki napisano ali i pošteno. Sad kad se Dr obrusi na b92 zbog ovakvog članka.
    (metalstorm, 16. decembar 2020 09:09)

    # Link komentara

  161. Ovaj kao da je citao komentare navijaca pa napisao tekst.U svakom slucaju perhani moraju mnogo bolje od ovog,dobra ekipa,popunjena na svakom mestu,duga rotacija,skupo placeni igraci,skup trener da li dobar ko sto se mislilo,ne bas...
    (sampion evrope 92, 16. decembar 2020 09:08)

    # Link komentara

  162. Khimki sa sve Svedom je iza nas, Olimpiakos koji je 8. nam bezi svega 3 pobede, dosta utakmica smo izgubili na jednu loptu, Fener je 15. a svaku gube sa 20+ razlike. Nije ovo ona El kad su nastupali razni London Towersi, Poljaci i ostale boranije, ovde su sve ekipe vrhunske, jedan Fener sa neograničenom budžetom i NBA trenerom je 15. Sta oni da kazu? Nismo sjajno poceli ali nije ni neka katastrofa.
    (Sub013, 16. decembar 2020 09:08)

    # Link komentara

  163. Malo je ovih 15+ miliona, drzava duplati jos toliko
    (moralni gmizavac, 16. decembar 2020 08:55)

    Ocete da se dogovorite koliki je budžet zvezde??? posto samo izmisljate cifre svake nedelje? po toj logici svaki igrač zvezde ima skoro milion evra platu? Znaci igraci iz Evrokupa zarađuju 5x vise u zvezdi? to je ta logika?
    (ime ti bas odgovara., 16. decembar 2020 09:07)

    # Link komentara

  164. Gavrilović...zaboravio sam na tog lika. Čak je i taj bio bolji od Obradovića...
    (ja, 16. decembar 2020 09:07)

    # Link komentara

  165. Nije problem u igračima...trener se mora promeniti, čovek ne zna da vodi tim to je evidentno
    (dax, 16. decembar 2020 09:05)

    # Link komentara

  166. Limitirana ekipa sa budžetom bez limita.
    (Dežurni kritičar, 16. decembar 2020 )

    Pa tvoj komentar nema nikakve logike, ali kad su vasi komentari imali neke logike?
    (Da znate, 16. decembar 2020 09:05)

    # Link komentara

  167. "Zvezda ne napada samo ABA već i sam vrh Evrolige"
    (Legenda kluba 27.09.2020, 16. decembar 2020 09:03)

    # Link komentara

  168. Trumfe, ne mlati leba ti
    (mufljuz, 16. decembar 2020 09:03)

    # Link komentara

  169. Možda drugi navijači gledaju drugačije, ali sa ovoliko stranaca koji igraju manje više ok, Zvezda mi lici na one evropske klubove tipa Darusafaka, Himki, i slični koji nemaju nikakvu tradiciju, nikakvu školu košarke, ništa. Pored toga ne mogu ni da gledam maltretiranja Dobrica, Davidovca i ono malo naših igrača koji će se raspasti i neće se izgraditi u ozbiljnije igrače. Sa ovakvim vođenjem, u bliskoj buducnosti može lako da nam se desi da na reprezentativnom nivou budemo kao Izrael.
    (Vlada, 16. decembar 2020 09:03)

    # Link komentara

  170. Nije napisano , ali je jasno da se mislilo na potpuno različit odnos trenera prema Dobriću i prema Davidovcu. Ne znam čemu služi Davidovac , uporno pokušavam da razumem , u toku utakmice se fokusiram na njega , baš ga ne ide ni u odbrani ni u napadu. Statistika mu je takva zbog minutaže koju ima. Ne mogu da prežalim što Boriša Simanić ne napreduje u Zvezdi. Na mestu tog dečka bih se lepo spakovao, zahvalio i našao klub gde bi barem ulazio u igru.
    (Gradski, 16. decembar 2020 09:02)

    # Link komentara

  171. zvezdasi veciti kompleksasi. Nema njima pomocji. Panteri su jos vise spustili nivo koji nikada i nije bio zavidan.
    (mitomani sever, 16. decembar 2020 09:00)

    # Link komentara

  172. Dobra analiza..Obradovicu moras i mozes bolje..
    (bodin, 16. decembar 2020 09:00)

    # Link komentara

  173. DA SE MENJA!!!
    (miroslav, 16. decembar 2020 08:59)

    # Link komentara

  174. Sjajan tekst i sve je na mestu. Upravo je i moje mišljenje takvo
    (Velja, 16. decembar 2020 08:57)

    # Link komentara

  175. Odličan tekst i komentar.
    Koliko god ga ljudi (navijači) voleli, mora se naglasiti da je najveći krivac za trenutnu situaciju i lošu (postavku) igru trener Obradović.
    Ne zna da se nosi sa situacijom na terenu i preduzme ispravne korake, koji bi vodili ka rešenju aktuelnog problema u igri.
    Na žalost ovde nema lakog rešenja. Mora se menjati ono što je lose, dok ne bude kasno.
    Srdačan pozdrav svim zvezdašima !
    (Milenko, 16. decembar 2020 08:57)

    # Link komentara

  176. Limitirana ekipa sa budžetom bez limita.
    (Dežurni kritičar, 16. decembar 2020 08:56)

    # Link komentara

  177. O Brajant juce najbolji, 12 poena, 9 skokova, 4 asistencije.....Promasaje i izgubljene lopste pripisati premoru....slazem se da nekad pretera ali da je glavni krivac za lose rezultate sigurno nije!!!!!!
    (pa ne znam bas, 16. decembar 2020 08:55)

    # Link komentara

  178. Malo je ovih 15+ miliona, drzava duplati jos toliko
    (moralni gmizavac, 16. decembar 2020 08:55)

    # Link komentara

  179. "Ne misli se bukvalno na vrh Evrolige, da Zvezda bude među tri, četiri najbolja tima, već da se bori za Top 8 i uđe u klinč sa ostalim ekipama sličnog kvaliteta, kao što su Valensija, Baskonija, Armani i ostali i da se pruži dobra borba protiv Barselone, Reala, Efesa..."

    Армани сличног квалитета?
    (звездаш, 16. decembar 2020 08:38)

    Sta reci, srpsko novinarstvo danas...
    (ejjj, 16. decembar 2020 08:55)

    # Link komentara

  180. Niko ne moze da zabrani fmp kako cemo da se zovemo
    (moralni gmizavac, 16. decembar 2020 08:54)

    # Link komentara

  181. Bravo za tekst! Analizirano sve do detalja.
    (Sale, 16. decembar 2020 08:54)

    # Link komentara

  182. "Ne misli se bukvalno na vrh Evrolige, da Zvezda bude među tri, četiri najbolja tima, već da se bori za Top 8 i uđe u klinč sa ostalim ekipama sličnog kvaliteta, kao što su Valensija, Baskonija, Armani i ostali i da se pruži dobra borba protiv Barselone, Reala, Efesa."

    Vi bez blama uporedjujete zvezdu sa Valensijom Baskonijom ,Armanijem koji su nekoliko puta bogatiji od zvezde? pa dal je realno sta pisete?
    da li je moguće da ovo "novinar" pise?
    Zvezda pobedjuje timove jačeg kvaliteta ali nema kvalitet kao ostali timovi , ovo je netačno sta ste napisali.
    (strasno, 16. decembar 2020 08:53)

    # Link komentara

  183. Analiza koja uopste nije realna, ispade O Brajant jedini i glavni krivac a jadni domaci igraci junaci i heroji.....Kuzmic gotov, Simonovic gotov, Lazic nista, Davidovac ima kosarkasku interligenciju ali nema telo i hrabrosti, Dobric samo solidan klubski igrac za epizodnu rolu, nekad bljesne i to je to, Simanic pa tri godine nista napredovao nije, slab za cetiri, nekordinisan za tri, Kuridza radnik i nista vise....necu da branim Obradovica sam je selektirao ali realno ovaj tim je ubedljivo najslabiji u evroligi, Hol solidan i samo solidan, Lojd i Volden odlicni ali vec umorni jer je sve na njima, Rit zelen, O Brajant nije petica, slazem se da malo divlja i da ga treba usmeriti ali da je jedini krivac nije!!!!!!!! svi snose deo odgovornosti, Obradovica istrepeti i podrzati!!!!!!
    (E, 16. decembar 2020 08:53)

    # Link komentara

  184. Dobro je Vujošević rekao o oba rivala, puno stranaca, bez emocija i povezanosti, traži se trenutni rezultat, umesto da se gradi ekipa sa većinski domaćim igračima. Nemam ništa protiv stranaca, ali glavnu ulogu treba da imaju domaći igrači.
    (bulldog, 16. decembar 2020 08:52)

    # Link komentara

  185. Zahvaliti se strancima pustiti domaće da se dokažu jer niko ne voli klub od stranaca uzmu pare i odu dalje zabraniti više od 2 stranaca
    (dragan, 16. decembar 2020 08:52)

    # Link komentara

  186. Obradovic je trener bez harizme i jako los psiholog... radonjic mozda i nije bolji trener ali ume sa igracima, isto kao i trinkijeri koji je izuzetan psiholog
    (vukan, 16. decembar 2020 08:51)

    # Link komentara

  187. Lepo si opisao. Svaka čast na tekstu.
    (Gornje Međurovo, 16. decembar 2020 08:50)

    # Link komentara

  188. covek koji je pisao ovo ocigledno prati kosarku 3,4 godine...zemljace sta je izlazilo iz usta i izlazi i dalje Zeljku Obradovicu, Dudi Ivkovici, Vujosevicu, Messini..itd...a to sto apostrofira nekog vise u odnosu na druge znaci da ima zelju da taj neko pokaze vise jer u njegovim ocima on to moze!!!..navijac sam suprotnog tabora, al Obradovic je sjajan trener a ekipa je krsh..kao i uprava iste..i dokle god se budemo zanosili da idijotskim investiranjem u leve strance nece biti rezultata..
    (RoD, 16. decembar 2020 08:50)

    # Link komentara

  189. Obradović je najviše kriv za situaciju u ekipi, prosto se ne znanje se vidi u njegovom izmenama i rotacijama. Osim na individualnom kvalitetu pojedinaca nema nikakve igre.
    (Ivan78, 16. decembar 2020 08:49)

    # Link komentara

  190. Mogu i ne moram da se složim sa dobrim delom teksta. Većina navijača Zvezde se verovatno slaže. Ali, značajan broj komentara na ovom sajtu je stilski sređenije od ovog teksta. Ne znam da li je pisan u ljutnji, ali tekst je ispod svakog novinarskog nivoa.
    (Pierre, 16. decembar 2020 08:49)

    # Link komentara

  191. a da vam nije problem gazda, a?
    (onada ok, 16. decembar 2020 08:49)

    # Link komentara

  192. Svaka čast za tekst, samo ste bili blagi prema treneru..realno..
    (SUNĐER BOB, 16. decembar 2020 08:48)

    # Link komentara

  193. Vratiti Alimpija!!!
    (miroslav, 16. decembar 2020 08:47)

    # Link komentara

  194. Nista ne bih dodala. Samo je problem sto bi to trener trebalo da vidi, a ne mi. E sad, ili smo mi zreli za trenere ili Sasa ne ume da radi svoj posao. Bas veliko razocaranje, nisam verovala da cemo imati 10-4, ali 4-10... Najrealnije nekako bi bilo 7-7 do sada, pa i da se nadamo necemu, ovako, neka nam je bog u pomoci u narednom periodu. Ako izgubimo od Valensije, bojim se za psihu ekipe.
    (candy, 16. decembar 2020 08:47)

    # Link komentara

  195. najskuplji promašaj zvezde, tim i trener.
    koliki je dug, saznaćemo kad padne coa žovla.
    (ende, 16. decembar 2020 08:47)

    # Link komentara

  196. Dok razni Obrajanti i Rocestiji igraju u trenutno najboljem timu u zemlji reprezentativna kosarka nam se raspada. Medalju necemo videti bar 10 godina i pored svih NBA igraca.

    Da li je moguce da jedna zemlja kosarke ne moze da nadje plejmejkera i vodju 10 godina? Teo je zavrsio karijeru, a Micic jednostavno nije taj plej lider kakav je bio Djordjevic npr.

    Nekada sam navijao za Zvezdu (pa i Partizan) svim srcem u EL, gledao sve meceve. Danas mi je Zvezda samo jos 1 tim po istom sablonu 3 stranca koji vode igru i 2 nebitna domaca igraca...i tako vec godinama.
    (ExZemlja kosarke, 16. decembar 2020 08:46)

    # Link komentara

  197. Dobar tekst,pravo u centar
    (Ala, 16. decembar 2020 08:46)

    # Link komentara

  198. "Ugušio je Lojda, koji je iz utakmice u utakmicu sve lošiji, uzima minute produktivnom Kuridži, spušta Davidovca na poziciju niže i radi šta hoće."

    Човек други стрелац ЕЛ а ови говоре како је све лошији и лошији... Комедија
    (Звездин весник, 16. decembar 2020 08:44)

    # Link komentara

  199. Obradović nije trener za Zvezdu i EL.On je sa OBrajantim i Terijem uništii tim i igru.I protiv Partizana se sve svelo na njihov promašaj na kraju a mogli su i da pogode i pobede.Nema spasa sa Obradovićem, odmah ga menjati jer će posle biti kasno.Da spasimo bar ABA ligu.
    (Zvezdaš, 16. decembar 2020 08:44)

    # Link komentara

  200. (Goran Loznica, 16. decembar 2020 08:34) Izuzetna analiza. Samo nam nije jasno koji si ti, pravi ili lazni Goran Loznica ? Jasno nam je da je ovo lazna Zvezda, ali to nije.
    (Drobnjak iz auta, 16. decembar 2020 08:44)

    # Link komentara

  201. Zivimo u svetu licemerja i spina, isto kao kada je zvezda igrala 2x ligu sampiona zvezda se "sramoti", pa iskompleksirani grobari ostave 1000 komentara "smejući" se nekome, ali ne i partizan koji gubi od svakakvih, i koji ne igra nista, navijaci zvezde koji na kraju padaju na taj spin, pa im smeta Milojevica taktika, pa ispade da bolje da nije ni ulazila u LS?!
    Isto se desava i u kosarci, pali su pod grobarsku propagandu isfustriranih navijaca/botova partizana koji su sad svoj ceo zivot posvetili omalovazavajuci svaki zvezdin uspeh ,ove sezone smo izgubili par utakmica nesrećno ali to je kosarka daleko skuplji timovi su na istim pozicijama kao mi (rečice vam da mi imamo najveci budzet u evropi)
    Nadam se da nisam jedini koji ne vidi da se pravi lazna slika u srpskom sportu, poraz u EL nije sramota , vec je sramota izgubiti 2x od Burga.
    (Hero, 16. decembar 2020 08:42)

    # Link komentara

  202. Hahahah…ahah abahagagagafa, kakav tekst majko moja, pa svaka sezona vam je ista, nista nije razlicito u odnosu na ostale
    (Braon krava, 16. decembar 2020 08:41)

    # Link komentara

  203. Svi Zvezdini problemi su nastali sa dolaskom O Brajanta. Svi 5 utakmica u evroligi za redom ste izgubili sa divljanjem dotičnog a Obradović u tim momentima izvodi Dobrića i ostale domaće igrače i na njih se dere i mlati rukama. CZ je završila sa evroligom za ovu sezonu. Mnogo poraza i kući od ekipa iz donjeg dela tabele. Pa CZ je od sredine novembra dobila samo Partizan na jednu loptu i što joj se sklonio FMP pre par dana. Sezona je gotova što se tiče Evrope....
    (Goran Loznica, 16. decembar 2020 08:34)

    vec si se nacrtao da komentarises? bas sam iznenađen nije da uvek svaku vest komentarises.
    ajde sad sebi nabaci plusice kao sto inace radis, ajde to ti je jedina radost u zivotu, pisanje komentara ,najgori humor,patetika, sa glumljenjem najvećeg eksperta za kosarku i fudbal
    (Ajde botu, 16. decembar 2020 08:41)

    # Link komentara

  204. Ja mislim da niko ne bi prigovorio Obradovicu uprkos porazima, da daje vise sansu domacim igracima i da vidi ono sto svi mi vidimo.

    Ako svi vidimo da je O Brajant najgori, da je Rit beskoristan, da Teri ne zna nista osim da skoci, zasto ne pruzis sansu malo domacim igracima a ovima se zahvalis. Ili ih bar ponekad posaljes na klupu.

    A ovako sve to izgleda jako lose. Siguran sam da bi Simonovic, Uskokovic, Dobric igrali bolje od stranaca.
    (nemanja, 16. decembar 2020 08:40)

    # Link komentara

  205. Ja bi molio groblje kada izmislja cifre i budžete zvezde, da budu malo realniji i da se drže jedne cifre a ne da svake nedelje izmislja nove cifre.Ispran vam je mozak ali koristite logiku.
    (Istina, 16. decembar 2020 08:39)

    # Link komentara

  206. "Ne misli se bukvalno na vrh Evrolige, da Zvezda bude među tri, četiri najbolja tima, već da se bori za Top 8 i uđe u klinč sa ostalim ekipama sličnog kvaliteta, kao što su Valensija, Baskonija, Armani i ostali i da se pruži dobra borba protiv Barselone, Reala, Efesa..."

    Армани сличног квалитета?
    (звездаш, 16. decembar 2020 08:38)

    # Link komentara

  207. Има она изрека : ,,Тешко теби ако тренер уопште не виче на тебе".
    (Футог, 16. decembar 2020 08:37)

    # Link komentara

  208. Zivimo u svetu licemerja i spina, isto kao kada je zvezda igrala 2x ligu sampiona zvezda se "sramoti", pa iskompleksirani grobari ostave 1000 komentara "smejući" se nekome, ali ne i partizan koji gubi od svakakvih, i koji ne igra nista, navijaci zvezde koji na kraju padaju na taj spin, pa im smeta Milojevica taktika, pa ispade da bolje da nije ni ulazila u LS?!
    Isto se desava i u kosarci, pali su pod grobarsku propagandu isfustriranih navijaca/botova partizana koji su sad svoj ceo zivot posvetili omalovazavajuci svaki zvezdin uspeh ,ove sezone smo izgubili par utakmica nesrećno ali to je kosarka daleko skuplji timovi su na istim pozicijama kao mi (rečice vam da mi imamo najveci budzet u evropi)
    Nadam se da nisam jedini koji ne vidi da se pravi lazna slika u srpskom sportu, poraz u EL nije sramota , vec je sramota izgubiti 2x od Burga
    (Heroes, 16. decembar 2020 08:37)

    # Link komentara

  209. Svi Zvezdini problemi su nastali sa dolaskom O Brajanta. Svi 5 utakmica u evroligi za redom ste izgubili sa divljanjem dotičnog a Obradović u tim momentima izvodi Dobrića i ostale domaće igrače i na njih se dere i mlati rukama. CZ je završila sa evroligom za ovu sezonu. Mnogo poraza i kući od ekipa iz donjeg dela tabele. Pa CZ je od sredine novembra dobila samo Partizan na jednu loptu i što joj se sklonio FMP pre par dana. Sezona je gotova što se tiče Evrope....
    (Goran Loznica, 16. decembar 2020 08:34)

    # Link komentara

  210. Dobar tekst, sa merom.
    (Haha..., 16. decembar 2020 08:33)

    # Link komentara

  211. Blok 63 navija za Partizan.
    (Pavle, 16. decembar 2020 08:31)

    # Link komentara

  212. Ja sam rekao da Obradovic ima kvalitet kada je dolazio i ostajem pri tome. Treba mu dati prostora za rad i sansu jer je to najbolji nas trener koji je trenirao CZ. Sad jedna serija od 5 pobeda u evroligi za popravljanje atmosfere. Zivela Srbija!
    (veliki strumf, 16. decembar 2020 08:31)

    # Link komentara