1. Turcin trazi 6 miliona. Milan to mora da nadje. Ne toliko zbog Chahe, koji je bas dobar igrac, vec zbog rejtinga kluba koji je uz sjajnog trenera poceo da se oporavlja od uzasne decenije u kojoj je sve islo nizbrdo.
    PS
    Oni koji tvrde da se ne zivi od stare slave tako govore zato je staru slavu nemaju!
    Andiamo Rosso Neri!
    (Ognjen, 4. decembar 2020 18:25)

    # Link komentara

  2. Ta zvezda 3 sezone nije igrala APSOLUTNO NISTA,i ok,Tuttosport je Juventusov tabloid i nek ga vodi slobodno...bolji su Ibrahim Diez i Hauge plus dolazi Tauvin...tako da ako hoce arivederrci,Donaruma je bitan i njemu dati koliko traži...
    (gremlin, 04. decembar 2020 14:03)

    Upravo tako, bio više puta na izlaznim vratima..3 pasa nije znao spojiti pa su ga opet istrpili.
    Ibra ih čini boljima nego sto jesu, kao u prvom mandatu sto su neki veznjaci igrali iznad svojih mogućnosti.

    neka ide slobodno, ako Milan nastavi ovako igrati lako ce mu naci zamjenu.
     (jojufff, 4. decembar 2020 18:23)

    # Link komentara

  3. davno sam radio u srbiji danas i kolega mi je bio mica pasic, divan covek sa ponekad neumesno socnim komentarima na racun cura, veliki zvezdas. peckao me je nekad jer sam crno-beli, ali samo zeza radi, nikad zlonamerno. o svemu i svacemu je umeo da prica, o brodu iz bosne, odakle je vukao korene, o zvezdi, reprezentaciji, o sinu koji mu je igrao u sindjelicu.

    nije bio fan tehnologije, stalno su mu kolege iz sportske formatirale clanke, linkovale vesti i pregledale kucace greske pre klika na objavi.

    jednog dana, poce mica da redovno forsira tada gotovo nepoznatog mladog igraca hamburga. svi smo ga malo zezali, je li mico, oce li opet onaj tvoj calhanoglu da da gol, a? on se nasmeje, naravno ne ljuti se.

    nazalost, srce ga izdade u setnji zvezdarskom sumom, nije docekao da vidi da taj klinac od 20 leta postade sasvim ozbiljan igrac.
    (key and peele, 4. decembar 2020 17:42)

    # Link komentara

  4. Vi verovartno ne gledate Milan cim komentarisete ovako. Hakan se preporodio otkad je Ibra dosao. Pravi plejmejker, a da ne pricam kakav sut i slobodnjak ima.
     (LakiCZV, 4. decembar 2020 17:18)

    # Link komentara

  5. Ne verujem sta pisu ovi milanezi ccc
    valjda su gnevni...
    hakan prvi paker lige petice, i zasluzuje da igra u kvalitetnijem timu...
    (pazza inter amala, 4. decembar 2020 16:40)

    # Link komentara

  6. U Milanu igra samo jedna zvezda....
     (caedmon, 4. decembar 2020 15:24)

    # Link komentara

  7. Nije on bas tako dobar. Decko odigra jednu utakmicu fenomenalno, zabije neverovatan gol iz nemoguce pozicije, nekoliko odlicnih slobaodnjaka izvede, da jednu ili dve asistencije i to je to. Onda ga nema nigde 10-ak utakmica!? Konstantnost mu je nula. Volim sto je Milan ponovo na vrhu ali mislim da ako Calha ode da se nece nista bitno promeniti u ekipi.
    (silvio galliani de maldini van baresi zar shevchenko e kaka, 4. decembar 2020 14:14)

    # Link komentara

  8. Ta zvezda 3 sezone nije igrala APSOLUTNO NISTA,i ok,Tuttosport je Juventusov tabloid i nek ga vodi slobodno...bolji su Ibrahim Diez i Hauge plus dolazi Tauvin...tako da ako hoce arivederrci,Donaruma je bitan i njemu dati koliko traži...
    (gremlin, 4. decembar 2020 14:03)

    # Link komentara

  9. Prevaziđen...
     (Gradjanin, 4. decembar 2020 13:52)

    # Link komentara