1. Meni samo nije jasno da pored tolikih uslova koje imaju, igraci kao na primer Janis ili Ben Simons ne mogu da unaprede šut. Imaju neverovatne fizikalije, zar ih ne vuce da unaprede šut i postanu duplo opasniji za cuvare (poboljšanjem suta imaće i više prostora da udju pod koš jer će čuvari morati da izadju).. Imaju one mašine za ispaljivanje lopti, čoveče uzmi svaki dan šutni 500 trojki za par meseci će se videti razlika.
     (cavs, 2. decembar 2020 15:56)

    # Link komentara

  2. Do 40. može igrati, ali samo ako promijeni stil igre. Ovako siledzijski može još par godina i tu je kraj. Nešto slično kao Vestbruk koji nikada nije "nabacio" šut, a već je relativno mator i rezultat toga je, Vestbruk više nije "superstar". Ista sudbina čeka i Janisa i Bena Simonsa ako ne poprave šut.
    (MethodManWu, 2. decembar 2020 15:16)

    # Link komentara

  3. Dragan RS

    Lažni nego šta...ali nije samo on lažan u odnosu na recim 90-te....da je igrao tada i u takvom sistemu igre Nikola Jokić bi pored Olajuvona,Ewinga,Robinsona,O'Nilla ,Morninga bio smiješni cirkusant a Bogdan Bogdanović u to vrijeme nebi ni mogao igrati u NBA....😈😈😈😈
    (Kalevra, 2. decembar 2020 12:14)

    # Link komentara

  4. Giannis ima već 26 godina, ako ne napreduje sad, neće nikad.
    (Topnik, 2. decembar 2020 10:33)

    # Link komentara

  5. ovako je odlican igarac ali jednostran. ako unapredi sut bice brutalaaan
     (dule, 2. decembar 2020 09:20)

    # Link komentara

  6. Lazni MVP u cirkuzantskoj ligi poslednjih godina gdje se odbrane nmg porediti sa 90 tim i pocetkom 00. Domace uzgajano pile je uvjek ukusnije od tovljenog.
    (Dragan RS, 2. decembar 2020 09:07)

    # Link komentara

  7. Pa ako želiš da poboljšaš brojeve,šta će ti ekipa, uzmi par mašina i nek te kljukaju loptama, pa cepaj na koš svaki dan.
    On ko Vestrbruk, daj mi loptu da te ne bi kunuo, ko deca.
    Fizički savršen ali mozga malo ili ni malo upotrebljava. Sili u prodorima, šutira često nerezonski.
    Umesto da kaže, voleo bi da doprinesem unapređenju ekipe,mojih saigrača, odbrane i napada, on,ispali bez blama, ja pa ja.
    Tako će i da osvoji titulu,nikad,dok ne promeni način razmišljanja.
     (Legolas, 2. decembar 2020 09:03)

    # Link komentara

  8. Janis Trokorak Adetokumbo.
     (Štap i šargarepa, 2. decembar 2020 09:00)

    # Link komentara

  9. E to je stav. Zna šta su mu mane i naporno radi da ih ispravi. Da li će biti rezultata vidjecemo. Premda Janis sa dobrim sutem bi bilo nešto preopasno. Ovako je jednostavna taktika protiv njega
    (Detektiv, 2. decembar 2020 08:50)

    # Link komentara