1. "Igras kvalifikacije protiv uigranijih i kompletnijih ekipa, boris se svim srcem za svoju zemlju, izboris plasman na takmicenje i onda tamo odu mozda i svih 12 drugih igraca. Oni su toga i sada svesni i to ih ne sprecava da daju maksimum."

    Nije bas u potpunosti tako. Igranje za reprezentaciju moze da skrene paznju skauta na tebe. To je dobra prilika da ti poraste rejting, ako nisi top igrac, i da ti otvori nove mogucnosti. Oni koji se odazovu reprezentaciji su toga svesni, kao sto su svesni i toga da su Jokic, Bogdan, Bjelica, Micic i ostali iz A tima bolji igraci od njih samih.
    (Mare, 27. novembar 2020 15:44)

    # Link komentara

  2. Igras kvalifikacije protiv uigranijih i kompletnijih ekipa, boris se svim srcem za svoju zemlju, izboris plasman na takmicenje i onda tamo odu mozda i svih 12 drugih igraca. Oni su toga i sada svesni i to ih ne sprecava da daju maksimum. Svaka cast ovim momcima. A ULEB i FIBA nemaju ni grama stida.
     (JOJ, STA VAM RADIM!!!, 27. novembar 2020 14:27)

    # Link komentara

  3. Vrati se u Partizan kod Saša
     (Neplivač, 27. novembar 2020 14:27)

    # Link komentara

  4. Momak apsolutno zasluzio, mislio sam kako je ozenio onu nasu streljasicu da mu je karijera prsla, postao cale, nikako nije igrao.. Bas je imao pad, ali pokazao je da i dalje Igra kosarku u Burgu, svaka cast za savez sto su pozvali ovog momka! I puno srece njemu, pa da predje u neki jaci klub.
     (Privatni detektiv Djido Mova, 27. novembar 2020 14:17)

    # Link komentara