1. Grci prvaci Evrope, Česi prvaci Evrope, Danci prvaci Evrope, Portugal prvaci Evrope... statiska služi samo za baljezganje kvazistručnjaka a kotiledoni osvajaju titule. Haug.
    (Mali Hijavata, 27. novembar 2020 20:00)
    Kad su to Česi bili prvaci Europe? Da nisu igrali i neki Slovaci?
    Bili su i Grci, i Portugal, i Danci. Ali oni su imali desetljeća da pokušavaju. Polako, doći će i EURO. Opustite se, upalite HD i navijajte.
    (Hahaha, 28. novembar 2020 15:42)

    # Link komentara

  2. Susede, kod nas nije problem u igracima nego u savezu. Nista tvoji nisu bolji od nasih. Mi lutamo vec dvadeset godina. Nista vi decenijama niste uradili u mladjim selekcijama. Pricacete vi i narednih 50 godina kao ste bili "doprvaci". I Bugarska bila u Americi, i Turska u japanu i Koreji i Poljska u Nemackoj.
    (istorija, 27. novembar 2020 13:35)
    Evo malo historije:
    Jugoslavija -od 1950. do 1990. = 40 godina - 11 velikih natjecanja. SP - 0 medalja, EP- 2 srebra
    Hrvatska -od 1996. do 2018. = 22 godine - 10 velikih natjecanja. SP - srebro i bronca, EP- 0 medalja (osiguran nastup na EURU 2021)
    SR Jugoslavija, Srbija i Crna Gora, Srbija -od 1998. do 2018. = 20 godina - 5 velikih natjecanja. SP - 0 medalja, EP - 0 medalja

    Mlade reprezentacije služe za izbacivanje igrača u A tim, ne za osvajanje medalja. Ako se potrefit generacija, super, ali to ne znači ništa. Pitajte Nigeriju.

    Btw, Poljska, Turska i Bugarska nikad nisu bile doprvaci.
    Doprvaci su Nizozemska, Hrvatska, Čehoslovačka, Mađarska i Švedska.
    Prvaci su Brazil, Argentina, Urugvaj, Njemačka, Italija, Francuska, Španjolska, Engleska. To je 13 država koje su u 90 godina igrale finale SP.
    (Povijest, 28. novembar 2020 15:22)

    # Link komentara

  3. Nemoguće da samo 13 timova iz Evrope učestvuje na SP?!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bili boj, 27. novembar 2020 11:05)
    Kako misliš samo 13. Na SP igra 32 reprezentacije,a iz Europe ih je, kako ti kažeš, samo 40%. Da ne bi pola SP-a trebalo biti iz Europe dok s ostalih kontinenata ide maksimalno 5. Za Južnu Ameriku to nije malo (kad prošire SP i daju im još 2 mjesta, samo 3 reprezentacije iz cijele Južne Amerike neće ići na SP), ali za Afriku je npr. prilično malo.
    Po meni je veći problem što reprezentacije poput SADa i Meksika igraju skiro svako prvenstvo zbog smiješnih kvalifikacija, dok se Afrikanci baš ubijaju za svojih 5 mjesta. Po meni nakon kvalifikacija treba napraviti playoff između obje Amerike. Neka 2. 3. i 4. iz CONCACAFa razigravaju sa 5. 6. i 7. iz CONMEBOLA za 3 mjesta. A ne da idu na svako prvenstvo, a najveći domet konfederacije je 1 ili 2 četvrtfinala u 70 godina.
    (Malo?, 28. novembar 2020 14:21)

    # Link komentara

  4. pisi propalo...
    (leba i igara, 28. novembar 2020 13:22)

    # Link komentara

  5. Statistički, najmanje se umire posle stote.
    A videli smo kako su Francuzi reagovali na vašu strašnu statistiku, bambambambam neću ništa da znam...
    Statistički ste bolji od Urugvaja, a oni imaju dve titule SP i nekoliko Kopa Amerika. Od te silne statistike, ni Mediteranske igre niste osvojili. Grci prvaci Evrope, Česi prvaci Evrope, Danci prvaci Evrope, Portugal prvaci Evrope... statiska služi samo za baljezganje kvazistručnjaka a kotiledoni osvajaju titule. Haug.
    (Mali Hijavata, 27. novembar 2020 20:00)

    Francuska zemlja sa 70 milijuna stanovnika + pola reprezentacije im iz Afričkih kolonija, protiv Hrvatske sa 4 milijuna stanovnika. Svima je bilo jasno da ćemo protiv Francuza teško, još kad se zbroji da je Hrvatska odigrala u minutama jednu utakmicu više i imala dan odmora manje. Urugvaj je svjetsko osvojio 1930-te i 50-te, po istim kriterijima su i Talijani najveća vojna sila jer su u doba Rimskog carstva osvojili veći dio poznatog svijeta. Pusti se ti nogometna/fudbala nije to za tebe. Činjenica je da Srbija sanja plasman na neko prvenstvo, o prolasku grupe da ni ne pričamo, o bronci i srebru , samo mokri snovi. Činjenica i statistički i realnost je da je Hrvatska u vrhu svjetskog nogometa danas, a Srbija ispada u baražu od Škota, usred Beograda.
     (leptirica, 28. novembar 2020 09:36)

    # Link komentara

  6. Mali manji najmanji@ Zato za Hrvatsku danas zna onaj iz Sudana i Somalije jer je bilo bam bam bam. One repke koje smo mi dobili i ono sta smo mi ucinili tvoji unuci nece dozivit. A te repke koje si nabroja su konstantni ucesnici velikih natjecanja za razliku od vas. I oni su ka i mi nesto ostvarili u svitu nogometa za razliku od vas. Vidis imas dvi malene drzave za koje cili svit zna i divi im se zbog broja stanovnika. Urugvaj i Hrvatska. I te dvi male zemlje konstantno izbacuju vrhunske nogometase. Moja skvo uziva u nasem nogometu manitua mi. Tvoja skvo niti ne gleda tu vasu tugu tako mi gromova nebeskih
    (Che, 27. novembar 2020 23:07)

    # Link komentara

  7. Petar@ Veze ti nemas. Svaki tvoj komentar sluzi da umanjis hrvatski nogomet. Ti najbolje znas jel to zbog kompleksa, mrznje, pakosti ili jer si tuzan sta je nas nogomet top u usporedbi s vasim u koji se misa politika, predsjednik itd. Statistika je bitna kako god da okrenes. Niko ode ne umislja da je Dinamo neki favorit u europa ligi ali triba se priznat da je uspjeh ostat prazne mrize u 4 utakmice. Napisa si isto da je Feynoord falija penal, ne, Livakovic je obranija. I zato je covik izabran u tri kola za najboljeg vratara. Falit penal je kad promasis cili gol, pogodis precku ili stativu. Niko nije reka da Dinamo ima najbolju obranu u europa ligi ali ocito je da ima dobru obranu, zar ne?? I Gvardiol igra fantasticno s svojih 19 godina i nije ga Leipzig platija 20+ miliona jer su Hrvati rekli da je dobar. Inace Dinamo je stvorija ime u Europi ka uostalom i nasa reprezentacija. Samim tim nasi su igraci na vecoj cijeni nego iz ostalih drzava istocne Europe. Znaci
    (Che, 27. novembar 2020 22:58)

    # Link komentara

  8. Samo da izbegnemo Andoru i Gibraltar!
    (Stari basketas, 27. novembar 2020 21:09)

    # Link komentara

  9. Ovdi stvarno ima masu nogometnih amatera. Jucer mi jedan ode pise da statistika u nogometu nije bitna. Hahahah. Mislim sta reci. Ne samo da je bitna u nogometu nego i u cilom sportu. Pa u kladionicama se slazu koeficijenti koje rade upravo statisticari. Imas predmet u skoli statistiku. Ono matematika nije bitna. Eto tko ode komentira. Sta se tice Hrvatske mislim da se stvarno nema sta reci. Imamo konstantu vec 30 godina. I sta je najbitnije nasa repka upravo najbolje igra na prvenstvima radi tog naseg mentaliteta. Ipak mi smo na Ep a vi niste. Na kraju kad procitas svakodnevne komentare vidis zasto je kod vas nogomet na najnizim granama. Alooo priko 20 godina bez Ep!!!!!
    (Che, 27. novembar 2020 17:52

    Statistički, najmanje se umire posle stote.
    A videli smo kako su Francuzi reagovali na vašu strašnu statistiku, bambambambam neću ništa da znam...
    Statistički ste bolji od Urugvaja, a oni imaju dve titule SP i nekoliko Kopa Amerika. Od te silne statistike, ni Mediteranske igre niste osvojili. Grci prvaci Evrope, Česi prvaci Evrope, Danci prvaci Evrope, Portugal prvaci Evrope... statiska služi samo za baljezganje kvazistručnjaka a kotiledoni osvajaju titule. Haug.
    (Mali Hijavata, 27. novembar 2020 20:00)

    # Link komentara

  10. (Che, 27. novembar 2020 17:52)

    Ja sam ti napisao da statistika u slučaju Dinama nije bitna a najbolji dokaz tome je činjenica da u ovom momentu ima 7-8 ekipa u LE koje su primile gol, dva, ili tri a imaju bolju odbranu od Dinama koji nije primio ni gol. Trenutne stvari i trenutna statistika ne znače ništa, tu je mnogo faktora u igri. Srbija je naprimjer u kvalifikacijama za SP 2006 imala najbolju odbranu u Evropi, jedan primljeni gol u 10 utakmica, grupa sa Španjolskom i Belgijom, i onda su došli na SP i primili, sa istim igračima, 10 golova u tri utakmice. Eto ti statistike i dokaza nekakve jake odbrane.
    (Petar, 27. novembar 2020 18:11)

    # Link komentara

  11. Idealno bi bilo iz prve grupe Argentina pa zatim Kostarika, Obala slonovace, Tongo i Novi Zeland. Zivela Srbija!
    (realno, 27. novembar 2020 18:06)

    # Link komentara

  12. Ovdi stvarno ima masu nogometnih amatera. Jucer mi jedan ode pise da statistika u nogometu nije bitna. Hahahah. Mislim sta reci. Ne samo da je bitna u nogometu nego i u cilom sportu. Pa u kladionicama se slazu koeficijenti koje rade upravo statisticari. Imas predmet u skoli statistiku. Ono matematika nije bitna. Eto tko ode komentira. Sta se tice Hrvatske mislim da se stvarno nema sta reci. Imamo konstantu vec 30 godina. I sta je najbitnije nasa repka upravo najbolje igra na prvenstvima radi tog naseg mentaliteta. Ipak mi smo na Ep a vi niste. Na kraju kad procitas svakodnevne komentare vidis zasto je kod vas nogomet na najnizim granama. Alooo priko 20 godina bez Ep!!!!!
    (Che, 27. novembar 2020 17:52)

    # Link komentara

  13. Holandija Srbija Severna Irska Bosna i Hercegovina Andora i San Marino
    (Najbolja grupa Srbija, 27. novembar 2020 17:33)

    # Link komentara

  14. Orlovi ce da budu ocerupani bilo koju grupu da dobiju.
    (Vlado, 27. novembar 2020 17:21)

    # Link komentara

  15. Dajte nam ove , dajte nam one i na kraju ce te gledati SP na TV i navijati za ili protiv Hrvatske. LP
    (nogomet, 27. novembar 2020 16:51)

    # Link komentara

  16. (Haha smesno, 27. novembar 2020 15:28)

    Izmišljaju gluposti, njima je 1999 falio jedino Boban, nama je falio Jugović, u odbrani su imali sasvim dobre zamjene, a mi smo igrali cijelo drugo poluvrijeme sa igračem manje, sve im je bilo na tacni ali nisu mogli pobijediti, čak je, ako se sječaš, Mijatović fulao prazan gol, mogli smo pobijedit sa igračem manje u onom grotlu Maksimira. A 2013 smo trebali pobijediti 2-1 da onaj Šimunić nije faulirao Sulejmanija. S tom pobjedom bi Srbija išla u baraž, Hrvatska bi ispala, pošto je kasnije izgubila od Škotske.
    (Anderlecht, 27. novembar 2020 16:45)

    # Link komentara

  17. Hahahahahaha ... nas ako ne puste na lepe oci nista. Nema dovoljno slabe grupe koliko smo mi losi.
    (Slavisa, 27. novembar 2020 16:24)

    # Link komentara

  18. Hrvati imaju ocigledan pad i smenu generacije,
    al ako nekome zabiju prvi gol, dokrajcit ce ga.
    (Milan Kragujevac, 27. novembar 2020 16:23)

    # Link komentara

  19. Hrvatska
    -Srbija
    -Skotska
    -Luxenburg
    -Andora
    -San Marino

    Idealna grupa...
    (EKV, 27. novembar 2020 13:48)

    A na kraju
    Hrvatska
    Škotska
    Srbija
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (qw, 27. novembar 2020 14:07) # Link komentara

    Ne potcenjuj brzi Luxenburg, prošli put smo visili ko šunka
    (dare slovenac, 27. novembar 2020 16:22)

    # Link komentara

  20. Da slucajno budu u istoj Grupi
    Svajcarska
    Austrija
    Norveska
    Albanija
    Makedonija
    Kosovo
    Zamislite koliko bi Albanca igrali u ovoj Grupi Najmanje 40 njih
    Zvao bi se AlbanCeros Grupa
    (VELIKOM SRECOM, 27. novembar 2020 16:13)

    # Link komentara

  21. Vesna
    Kakav Brazil ovde ovo su samo Evropske drzave i raspored po sesirima za kvalifikacije na SP.
     (Tema, 27. novembar 2020 16:03)

    # Link komentara

  22. Ivan Brankovicu; Po svemu jos zivis u 1989 godinu. Probudise komsija.
    Repka Kosova u Kvalifikacijama najmanje bice u Barazu.
    (JOS SANJAS, 27. novembar 2020 16:03)

    # Link komentara

  23. Ja bi voleo neke azdaje u grupi..iz takve grupe kad izadjes znaci da stvarno vredis onda imas i cemu da sa nadas.
    (Culakur, 27. novembar 2020 15:48)

    # Link komentara

  24. francuska,srbija,bugarska,norveska, estonija,san marino
     (lionac, 27. novembar 2020 15:38)

    # Link komentara

  25. U bg ste iskopcali struju, u zg je kralj izvadio loptu iz gola. Plus sto smo igrali bez bobana, prosineckog, bilica, simica i stimca. U prijevodu, rezervna obrana i 2 najbolja igraca sredine nisu igrali. A vi ste tad imali ok repku.
    Da nam se sad ukrste putevi odgovorno tvrdim da bi prosli kao slovacka u trnavi ili madjarska na poljudu.
    Bas zelim tu grupu da vas torpediramo na poljudu i marakani.
    (Pijani zlotvor, 27. novembar 2020 13:36)

    Fascinantno mi je kako se vi toliko dignete u visine, mi ovoliko ne letimo ni u kosarci ni u vaterpolu. Uvek mi pricate o nekim izgovorima. Iskopcali smo struju i Kralj izvadio loptu iz gola i to je razlog sto niste makar u igri bili bolji? I da je igrao ovaj da je igrao onaj... Ako si 3. na svetu valjda nema toga? Sta cemo sa Irskom, sta cemo sa Makedonijom? Vi niste ni 2. bili u toj grupi.

    Odgovorno ste tvrdili da cete nas razbiti i u onoj grupi 2013, pa je bilo 2-0, pristojno i zasluzeno, prvi gol iz nase neverovatne greske. A u Beogradu mislim da te je sramota da pogledas celu utakmicu 1-1...A i Skotska vas umlatila 2x...

    Ja bih iskreno voleo da se sretnemo opet i ovaj put u grupi, pa da vidimo vas kao favorite jer mislim da ste po jacini daleko medju slabijim ekipama u 1. sesiru. Ja odgovorno tvrdim da biste imali problema sa nama kao i do sad a i mislim da nas savez trenutno ne moze biti gori nego sto jeste. Neke stvari su vec na pragu promene sa novim ljudima i novim selektorom.
    (Haha smesno, 27. novembar 2020 15:28)

    # Link komentara

  26. Mislim da je nasa reprezentacija pokazala,cak i vise puta, da nemamo "pozeljne reprezentacije" iz bilo kog sesira!
    (Zivota, 27. novembar 2020 15:01)

    # Link komentara

  27. 2:2 u Zagrebu I dalje najveci srpski uspjeh. Cestitam !! 😁
    (Torcida Sarajevo, 27. novembar 2020 14:31)

    Igrač manje cijelo drugo poluvrijeme, domaći teren, i opet nisu mogli pobijediti.

    Srbija ima pobjedu nad Njemačkom na SP, bili ispred Francuske u kvalifikacijama za SP 2010., bili ispred Španjolske u kvalifikacijama za SP 2006., službeno najbolja odbrana kvalifikacija u to vrijeme, jedan gol u deset utakmica primili, iz toga se mogla napraviti top ekipa samo da igrači ginu za dres ali toga nije bilo.
    (Petar, 27. novembar 2020 14:58)

    # Link komentara

  28. Kosovo nije država ni po jednom dokumentu ljudi da li vam je to jasno.1244 to jasno kaže. Ne može grupa migranata ili turskih državljana u Nemačkoj da se udruži i kaže ovaj deo Nemačke teritorije je naš, i od sada je ovo Turska državna teritorija a ne Nemačka. Mnogi zlonamernici u svetu bi to možda podržali ali to nije istina i ne bi bilo moguće ni po pravu ni po pravdi. Mi smo se borili za tu teritoriju vekovima i podizali je trudom, radom i znojem, kulturno je uzdizali i posvetili. Hrišćaninstvo održali i veru u Boga i Hrista. Onaj ko misli da je to kroz vekove bilo lako, grdno se vara. Zato grupa naoružanih terorista koji su mislili da će puškama da otimaju tudje teritorije i da stvaraju veliku Albanija na tudjoj zemlji grdno su pogrešili. Šiptari mogu da se odluče samo na prihvatanje mirnog suživota na Kosovu i prihvatanje civilizaciskih normi u suprotnom imaju svoju matičnu zemlju a to je Albanija.
    (Ivan Branković, 27. novembar 2020 14:48)

    # Link komentara

  29. Ne bih da budem prost ali bas me zabole na koga će! Malo mi glupo da navijam za neki mafijaski klan, zvao se on partizan,zvezda ili reprezentacija!
     (Kavrić, 27. novembar 2020 14:42)

    # Link komentara

  30. Reprezentativci San Marina će sad svi plakati kad prvi put u životu pobede Srbiju, i to dva puta!
     (igor, 27. novembar 2020 14:40)

    # Link komentara

  31. Mi I dalje pratimo našu repku u fudbalu? Nisam znao...
     (igor, 27. novembar 2020 14:38)

    # Link komentara

  32. Bacio sam kockice i ispade ova grupa. Niti laka a niti preterano teska. Mozda i do baraza:

    -Nemacka
    -Srbija
    -Ceska
    -Belorusija
    -Latvia
    (misterX, 27. novembar 2020 14:32)

    # Link komentara

  33. 2:2 u Zagrebu I dalje najveci srpski uspjeh. Cestitam !! 😁
    (Torcida Sarajevo, 27. novembar 2020 14:31)

    # Link komentara

  34. Hrvati su u ogromnom padu sto se kvaliteta njihove reprezentacije tice i po meni su ubedljivo najslabija ekipa iz prvog sesira a samim tim i najpozeljniji.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (

    Hrvati imaju smjenu generacije.
    Od 2018. Dalic je rotirao 50 igraca.
    Zar u smjeni ocekujes da briljiraju?
    Krug se suzio, i uskoro ces gledati udarnih 11, sa vrhunskom klupom. Mozda je to vama tesko shvatiti, ali Dalic zna sto radi i cemu sluzi LN.
    Kao sto je znao i prije SP-a.
    Znamo sto je bilo kasnije.
    Samo ispeci kokice, nabavi dobar kauč i spremi se za atomski nogomet kakav Hrvati vole pokazati bas na velikim natjecanjima. :)
    (Škotske suknjice, 27. novembar 2020 14:23)

    # Link komentara

  35. Istorija
    Bugarska jeste,Hrvatska jeste,Turska jeste,Poljska jeste,Švedska jesteMađarskq jeste,Češka jeste........ SRBIJA nije......
    (Kalevra, 27. novembar 2020 14:21)

    # Link komentara

  36. Ma na koga god, vise su izgubili svako postovanje. Cast izuzecima kao sto je Dule, Maksimovic, Rajkovic, Mitar i to bi bilo to.
     (Privatni detektiv Djido Mova, 27. novembar 2020 14:20)

    # Link komentara

  37. Камо среће да су нам економија и животни стандард на нивоу било које од ових држава које су са нама у истом шеширу.
    (Марко, 27. novembar 2020 14:13)

    # Link komentara

  38. Sa Tumbom i ovima iz saveza ni ovu vasu idealnu grupu ne bi prosli?
     (blaza, 27. novembar 2020 14:13)

    # Link komentara

  39. Koga god da izvuku ne mogu ništa da urade kad su robovi, eventualno Gibraltar mogu da dobiju sa 2:1 ali da grizu celu utakmicu.
     (Sttevan, 27. novembar 2020 14:09)

    # Link komentara

  40. Hrvatska 
    -Srbija 
    -Skotska 
    -Luxenburg 
    -Andora 
    -San Marino 

    Idealna grupa...
    (EKV, 27. novembar 2020 13:48)

    A na kraju
    Hrvatska
    Škotska
    Srbija
     (qw, 27. novembar 2020 14:07)

    # Link komentara

  41. Niko ne pominje Srbiju, cinjenica je da smo losi. Ali isto tako vi se hvalite da ste sila a primili are najvise golova u Ligi nacija racunjajuci sve reprezentacije iz svih grupa. Otprilike ste nesto kao zvezda u Ligi sampiona. Najgori medju najboljima...
    (Kg, 27. novembar 2020 13:37)

    Mi ligu nacija koristimo za uigravanje i smjenu generacija. Izrotirali smo 40 igrača kroz to nebitno natjecanje koje je iskorišteno samo za eksperimintiranje za predstojeće EP. Vi se stvarno popalili na nekakvu ligu nacija? Pa to je zamjena za dosadašnje prijateljske utakmice.
    (ides, 27. novembar 2020 14:06)

    # Link komentara

  42. Haha smesno, 27. novembar 2020 12:50)

    Dok ne pošaljite Ivicu Kralja na koljenima kod Šukera skrušeno nek zamoli da vam skine porokletstvo, jer je u Zagrebu Šukerovu loptu izvadio koja je za metar prošla gol-liniju. Da je bilo pravde Hrvatska bi otišla na EURO 2000-te. Dakle Šukerovo prokletstvo i dalje traje:D
     (:D, 27. novembar 2020 14:04)

    # Link komentara

  43. ma hrv u velikom padu i nemaju nove mlade uopste...recimo u odbrani imaju najskupljeg mladog stopera na svetu od 18 god prelazi iz dinama u rb leipzig za 20 miliona plus levi bekovi najbolji mladi u evropi bradaric sosa...plus pongracic caketa car marselj i wolfsburg...samo odbrana...veza vlasic cudo kova broz moro...mali luka sucic 18 god najbolji veznjak evrope u svom godistu cudo...napad brekalo rebic petko marin itd...stvarno pad i nema buducnosti...a na razini evrope do 20 god najbolji bek veznjak i napadac evrope...sve ste dobro procenili...a hrvati proizvode moderne mlade poletne tehnicke brze igrace...a neko spore nedisciplinovane zadnje vezne drvosece...pozz
    (Denis, 27. novembar 2020 14:01)

    # Link komentara

  44. iz trećeg su bolji od nas i Mađari i Česi.. a iz prvog ko god dođe sa Tumbakovićem i drugim vedetama, teško nama.. dajte Paunoviću milion evra da bude selektor i neka mu igraju neafirmisana deca da mi bar bude drago što se trude..
     (vlade, 27. novembar 2020 14:00)

    # Link komentara

  45. Bez problema sa Danskom, Hrvatskom, pa i Engleskom. A sa Portugalom i Holandijom isto može da se igra.
    Mada može da se igra sa bilo kim ako se dozovemo u pamet i iz saveza i fudbala očistimo kokezijance, ali to je već naučna fantastika.
     (multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši, 27. novembar 2020 14:00)

    # Link komentara

  46. Komsija, eto ispadoste iz deset. Za sest meseci cete biti 15 i onda sve nize. Potrefila vam se generacija a bogami i sreca. Umislili ste da ste fudbalska velesila. Na SP isppali Spanija, Nemacka, Italija se nije ni kfalifikovala ali eto za samo dve godine od SP oni su i dalje velesila
    (Komsija, 27. novembar 2020 13:28)

    Dečko, imali smo treće pa drugo mjesto sa dvije različite generacije. To se ne zove ''potrefilo'' već kontinuitet. Ako ne znaš što to znači slijedi objašnjenje. Kontinuitet ti je ono zbog čega vi ne možete da se plasirate na EP.
    (ides, 27. novembar 2020 13:57)

    # Link komentara

  47. "Koja je idealna grupa za "Orlove"? Mi smo procenili da je ova – Danska, Srbija, Severna Irska, Luksemburg, Andora i San Marino."

    I u San Marino su napravili istu ovu listu.
    (Mamer N'goj, 27. novembar 2020 13:57)

    # Link komentara

  48. Komsija, eto ispadoste iz deset. Za sest meseci cete biti 15 i onda sve nize. Potrefila vam se generacija a bogami i sreca. Umislili ste da ste fudbalska velesila. Na SP isppali Spanija, Nemacka, Italija se nije ni kfalifikovala ali eto za samo dve godine od SP oni su i dalje velesila
    (Komsija, 27. novembar 2020 13:28)

    Dečko, imali smo treće pa drugo mjesto sa dvije različite generacije. To se ne zove ''potrefilo'' već kontunuitet. Ako ne znaš što to znači slijedi objašnjenje. Kontunuitet ti je ono zbog čega vi ne možete da se plasirate na EP.
    (ides, 27. novembar 2020 13:50)

    # Link komentara

  49. -Hrvatska
    -Srbija
    -Skotska
    -Luxenburg
    -Andora
    -San Marino

    Idealna grupa...
    (EKV, 27. novembar 2020 13:48)

    # Link komentara

  50. Ma naravno mi u velikom padu i idemo na EURO,ali ste zato vi u velikom uzletu i ne idete na EURO i eto nas bi vi onda pšobijedili samo tako kao od šale hahaha.
    (mario, 27. novembar 2020 12:47)


    Niko ne pominje Srbiju, cinjenica je da smo losi. Ali isto tako vi se hvalite da ste sila a primili are najvise golova u Ligi nacija racunjajuci sve reprezentacije iz svih grupa. Otprilike ste nesto kao zvezda u Ligi sampiona. Najgori medju najboljima...
    (Kg, 27. novembar 2020 13:37)

    # Link komentara

  51. E sad zamislite grupu... 

    Srbija 
    Hrvatska 
    Bosna i Hercegovina 
    Kosovo 

    Jezivo... Tu bi fudbal bio, ne u drugom već u petom planu... 
    Onog dana kad ovakva grupa ne bude izazivala nacističke, fašističke i političke reakcije navijača sa svih strana, možemo da se pohvalimo da je Balkan "izlečen". Do tada nam ne ostaje ništa drugo, osim da se borimo (molimo) za neko bolje sutra i da se nadamo da će neki novi klinci i klinceze ispraviti sve gluposti i greške koje su u njihovo ime napravili neki tamo bolesni "odrasli ljudi". 
    (Kolovođa, 27. novembar 2020 11:35) 

    Da je riječ o kazalištu možda bi se to dogodilo, ali kad je nogomet u pitanju, nema šanse.
     (lkjhgfdsa, 27. novembar 2020 13:37)

    # Link komentara

  52. Ima da se kidamo sa San Marinom. Jedva čekam, biće napeto! he he...
    (malisa, 27. novembar 2020 13:37)

    # Link komentara

  53. Haha smesno

    Ne blamiraj se. Zdrijeb je bio u sijecnju 98 i gledao sam to.
    U trenutku kad je izvucena hrvatska cijela dvorana je umirala od smijeha dobrih 30 sekundi.
    Iducih pol sata mi je zvonio telefon, nastalo je potpuno ludilo 'e jesi vidio ovo?'
    Sp je bilo tek 6 mjeseci kasnije.
    U bg ste iskopcali struju, u zg je kralj izvadio loptu iz gola. Plus sto smo igrali bez bobana, prosineckog, bilica, simica i stimca. U prijevodu, rezervna obrana i 2 najbolja igraca sredine nisu igrali. A vi ste tad imali ok repku.
    Da nam se sad ukrste putevi odgovorno tvrdim da bi prosli kao slovacka u trnavi ili madjarska na poljudu.
    Bas zelim tu grupu da vas torpediramo na poljudu i marakani.
    (Pijani zlotvor, 27. novembar 2020 13:36)

    # Link komentara

  54. Dobar dio komentatora bi Hrvatsku, “koja je u padu”. Nije ni čudo da godinama ne možete na neko prvenstvo, zamisli kakvi su vam po defoltu glupi fudbaleri kad se vi takvi, jako dobro se razumijete u odnose snaga...
    (prika iz susjedstva, 27. novembar 2020 12:25)


    Susede, kod nas nije problem u igracima nego u savezu. Nista tvoji nisu bolji od nasih. Mi lutamo vec dvadeset godina. Nista vi decenijama niste uradili u mladjim selekcijama. Pricacete vi i narednih 50 godina kao ste bili "doprvaci". I Bugarska bila u Americi, i Turska u japanu i Koreji i Poljska u Nemackoj.
    (istorija, 27. novembar 2020 13:35)

    # Link komentara

  55. Skoro, ali, ne sasvim! Idealna grupa bi bila ova – Gibraltar, Srbija, Lihtenstajn, Luksemburg, Andora i San Marino. Pored Danske i Severne Irske, na Mundijal bi se ovi nasi starletani plasirali samo u drogom izazvanim halucinacijama.
    (Gramzi - Bagins, 27. novembar 2020 13:34)

    # Link komentara

  56. Realno vama iz prvog sesira odgovara samo Danska. Hrvatska u kvalifikacijama ostaje bez Modrica, ali dolaze novi mladi potencionalni veznjaci koji ce bar 50% odigrati kao on. Njega nitko jos dugo nece moci zamjeniti, ali imamo dobre potencijale na toj poziciji. Od Majera do Antonije Mionica( A.C. Milan). Smjena generacije se dogodila puno bezbolnije nego se ocekivalo. Citam tu komentare da smo u padu...nas pad moze rezultirati samo nedostatak kvalitete za borbu za medalju, ali odlazak na velika natjecanja i osmine finala su uvijek realnost i prioritet Hrvatske nogometne reprezentacije.
    (Istra, Pula, Veruda..., 27. novembar 2020 13:18) # Link komentara

    da, realno ste brez rakitiča i modriča izmedju drugog i trečeg šešira, ali opet nekoliko bolji od srbije...
    (dare slovenac, 27. novembar 2020 13:34)

    # Link komentara

  57. Dali je realno da smo mi u drugom sesiru. Da li je to neka kosmicka nepravda prema drugim reprezentacijama. Mi svojim igrama rezultatima u poslednjih desetak godina realno zasluzujemo 3 sesir ni pedalj vise.
    (Milan, 27. novembar 2020 13:32)

    # Link komentara

  58. Mi moramo donijeti zakon da ne priznajemo nikakvo Evropsko i Svjetsko prvenstvo i da smo mi prvaci u svim sportovima.....napravimo referendum na kome će se 7 miliona zatucanih ludaka izjasniti da smo mi svjetski i Evropski prvaci....90 % bi glasalo da jesmo.....Srbija je kolektivna psihijatrijska ustanova u kojoj se već 30 godina vrši sistematsko ispiranje mozga nad 7 miliona zatucanih ludaka.....????
    (Kalevra, 27. novembar 2020 12:50)

    ...mi hrvatijanci moramo donijeti zakon da ne priznajemo nikakvo evropsko i svjetsko prvenstvo i da smo mi prvaci u svim sportovima! napravimo referendum na kojem će se 4 miliona zatucanih ludaka izjasniti da smo mi svjetski i evropski prvaci! 100% hrvatijanaca bi glasalo da jesmo! ndh je kolektivna psihijatrijska ustanova u kojoj se već 30 godina vrši sistematsko ispiranje mozga nad 4 miliona zatucanih ludaka! ahahahaha! ahahahaha! ahahahaha! ahahahaha!
     (...nikola tesla nikad dobar sa masonima!..., 27. novembar 2020 13:32)

    # Link komentara

  59. Istina..
    Ha, ha,..Ali zaboravio si glavno
    -"Na momke sam ponosan. Ja preuzimam odgovornost "
    -"Jeste da smo izgubili ali pokazali smo karakter
    Mislio sam da je pok Miljan bio demagog ali ovi su ga presisali
    (Sulic igor, 27. novembar 2020 13:29)

    # Link komentara

  60. Hrvati su u ogromnom padu sto se kvaliteta njihove reprezentacije tice i po meni su ubedljivo najslabija ekipa iz prvog sesira a samim tim i najpozeljniji.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dr. Udo Brinkman, 27. novembar 2020 11:19)
    Ma naravno mi u velikom padu i idemo na EURO,ali ste zato vi u velikom uzletu i ne idete na EURO i eto nas bi vi onda pšobijedili samo tako kao od šale hahaha.
    (mario, 27. novembar 2020 12:47)

    Komsija, eto ispadoste iz deset. Za sest meseci cete biti 15 i onda sve nize. Potrefila vam se generacija a bogami i sreca. Umislili ste da ste fudbalska velesila. Na SP isppali Spanija, Nemacka, Italija se nije ni kfalifikovala ali eto za samo dve godine od SP oni su i dalje velesila
    (Komsija, 27. novembar 2020 13:28)

    # Link komentara

  61. 17 na listi je nasa drzava u evropi.Pa to i nije tako lose,kako se ulaze u nas fudbal nase stadione ja sam zadovoljan,realno to je nase i mesto.
     (boki89, 27. novembar 2020 13:25)

    # Link komentara

  62. Hrvati su u ogromnom padu sto se kvaliteta njihove reprezentacije tice i po meni su ubedljivo najslabija ekipa iz prvog sesira a samim tim i najpozeljniji.
    (dr. Udo Brinkman, 27. novembar 2020 11:19)
    Njihov pad tri nivoa iznad naseg uzleta
    (Xnodeh,plavi bechar, 27. novembar 2020 13:25)

    # Link komentara

  63. Koga briga za luzere?
     (Bruks 021, 27. novembar 2020 13:22)

    # Link komentara

  64. Kako Brazil nije u prvom šeširu?
    (Vesna, 27. novembar 2020 13:21)

    # Link komentara

  65. Realno vama iz prvog sesira odgovara samo Danska. Hrvatska u kvalifikacijama ostaje bez Modrica, ali dolaze novi mladi potencionalni veznjaci koji ce bar 50% odigrati kao on. Njega nitko jos dugo nece moci zamjeniti, ali imamo dobre potencijale na toj poziciji. Od Majera do Antonije Mionica( A.C. Milan). Smjena generacije se dogodila puno bezbolnije nego se ocekivalo. Citam tu komentare da smo u padu...nas pad moze rezultirati samo nedostatak kvalitete za borbu za medalju, ali odlazak na velika natjecanja i osmine finala su uvijek realnost i prioritet Hrvatske nogometne reprezentacije.
    (Istra, Pula, Veruda..., 27. novembar 2020 13:18)

    # Link komentara

  66. Zar nismo mi već osvojili to svetsko prvenstvo pobedom nad Rusijom 5-0?
     (SkankHunt42, 27. novembar 2020 13:18)

    # Link komentara

  67. (Haha smesno, 27. novembar 2020 12:50)

    Vi niste sposobni ni na penale i to nekakvu škotsku u sred Beograda u najvažnijoj utakmici. Iskreno i ja bih vas u grupi da vas klepimo 10:0 da zašutite zauvijek!
    (ides, 27. novembar 2020 13:17)

    # Link komentara

  68. Nema nista od svetskog...
    (Dexter, 27. novembar 2020 13:17)

    # Link komentara

  69. Iz vašeg šešira jedino bi bilo dobro izbjeći Švicarsku i Švedsku. Ostalo je nebitno, prolazimo kao prvi. Znam da zvuči bahato, ali majke ti koja nam to reprezentacija od ostalih može zagorčati život? Tipa veže 4 pobjede od toga dvije u gostima recimo.
    (Oddy, 27. novembar 2020 13:15)

    # Link komentara

  70. Zanima nas fudbal ko lanjski sneg.
     (Bole, 27. novembar 2020 13:14)

    # Link komentara

  71. Не знам, сумњив ми је овај Сан Марино. Можда Гибралтар.
    (bure_baruta, 27. novembar 2020 13:11)

    # Link komentara

  72. Zakazati do starta kvalifikacija nekoliko prijateljskih i početi uigravati odbranu koja narednih desetak godina može igrati zajedno:

    Šehović, Pavlović, Milenković, Gajić.
    (Svetla budućnost, 27. novembar 2020 13:08)

    # Link komentara

  73. Ja mislio mi u šeširu za SP :)
     (tutlo, 27. novembar 2020 13:02)

    # Link komentara

  74. Danska, Srbija, Finska, Luksemburg, Farska Ostrva i San Marino bilo bi idealno ??
     (Metodije Sindjelic, 27. novembar 2020 12:59)

    # Link komentara

  75. (beogradski, 27. novembar 2020 12:35) #

    Dobro si ga razotkrio, meni je teže bilo jer sam u Hrvatskoj.
    (Petar, 27. novembar 2020 12:58)

    # Link komentara

  76. Mi moramo donijeti zakon da ne priznajemo nikakvo Evropsko i Svjetsko prvenstvo i da smo mi prvaci u svim sportovima.....napravimo referendum na kome će se 7 miliona zatucanih ludaka izjasniti da smo mi svjetski i Evropski prvaci....90 % bi glasalo da jesmo.....Srbija je kolektivna psihijatrijska ustanova u kojoj se već 30 godina vrši sistematsko ispiranje mozga nad 7 miliona zatucanih ludaka.....😂😂😂😂
    (Kalevra, 27. novembar 2020 12:50)

    # Link komentara

  77. Dobar dio komentatora bi Hrvatsku, “koja je u padu”. Nije ni čudo da godinama ne možete na neko prvenstvo, zamisli kakvi su vam po defoltu glupi fudbaleri kad se vi takvi, jako dobro se razumijete u odnose snaga...
    (prika iz susjedstva, 27. novembar 2020 12:25)

    Tako ste pricali i 1998 na zrebu za kvalifikacije EP2000. Kao vi ste 3. na svetu pa ste bogovi fudbala. Izgubili ste u Irskoj, a u vasem grotlu jedva 2-2 sa Jugoslavijom i to sa igracem vise celo poluvreme. Iskreno i ja bih voleo vas, jer iako ste 2. na svetu mislim i dalje da niste nista posebno. Prosli ste 2 utakmice na lutriju na penale protiv slabasne Rusije i Danske... Pa nekad je i Turska bila 3. i u 1/2 finalu EP pa nista. Mislim bolji od nas jeste tu nema sumnje ali da ste konstantni i u vrhu to je daleko. I za tvoju informaciju i mi smo igrali na SP 2018, znaci negde smo bili, ipak nije godinama...
    (Haha smesno, 27. novembar 2020 12:50)

    # Link komentara

  78. Hrvati su u ogromnom padu sto se kvaliteta njihove reprezentacije tice i po meni su ubedljivo najslabija ekipa iz prvog sesira a samim tim i najpozeljniji.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dr. Udo Brinkman, 27. novembar 2020 11:19)
    Ma naravno mi u velikom padu i idemo na EURO,ali ste zato vi u velikom uzletu i ne idete na EURO i eto nas bi vi onda pšobijedili samo tako kao od šale hahaha.
    (mario, 27. novembar 2020 12:47)

    # Link komentara

  79. Za nas je treci sesir Bundes liga...
    (hm, 27. novembar 2020 12:46)

    # Link komentara

  80. Iz prvog sesira bi voleo Italiju,ovi ostali nemaju krst kad pocnu da pune mrezu ali ako budu Danci,mozda se I plasiramo kao prvi,oni su nam stare musterije,vise je bitno ko je iz treceg sesira.
     (kralj, 27. novembar 2020 12:39)

    # Link komentara

  81. Moja prognoza :
    Hrvatska, Srbija, Madzarska, Slovenia, Kazahstan, San Marino
    (kvisko, 27. novembar 2020 12:38)

    # Link komentara

  82. Od svih selekcija ovdje navedenih, mi mozda mozemo Giblatar koteko dobiti
     (Shein, 27. novembar 2020 12:37)

    # Link komentara

  83. Je l zanima ovo nekoga, al sad ozbiljno?
    (Anthony Soprano, 27. novembar 2020 11:24)

    Tebe ocigledno, cim si imao potrebu da komentarises.
    (beogradski, 27. novembar 2020 12:36)

    # Link komentara

  84. @dr.Udo Brinkman Cuj ovo, "HR u ogromnom padu"?! Ajde bre, bolje suti, ne brinem se ja za Hrvate, do onda ce da se posloze, dolaze im mladi igraci koji su klase samo takve: Brekalo, Vlasic, Pasalic, Bradaric, Caleta Car, Pongracic... A jos u mladoj reprezentaciji imaju odlicnih igraca.
    (Grunf, 27. novembar 2020 12:15)

    Grunfe, u Srbiji se kaze "cuti", a ne "suti". Cak te je i ovo "bre" odalo. Hteo si da pojacas efekat, ali niko ovde u komentarima ne pise "bre". To je verbalna uzrecica. I da, u velikom ste padu. To je pokazala Liga nacija, gde ste imali pobedu i 5 poraza, kao i prijateljske utakmice, koje ste uglavnom gubili. Igraci koje si nabrojao imaju kvalitet, ali nisu ni izbliza na nivou Modrica, Rakitica, Perisica, Mandzukica. Oni su realno B kategorija. Sto i nije lose, samo nije onakako kako bi vi zeleli i kako mislite da jeste. Ja sam pricao kad ste bili na vrhu, odnosno drugi na svetu, da vam je to poslednja velika stvar koju cete uraditi u narednom dugackom periodu, iz prostog razloga jer ste oterali coveka koji vam je napravio reprezentaciju. Cak mislim da su od 11 igraca, koji su igrali finale, 8 bili Mamicevi, odnosno njegov produkt.
    (beogradski, 27. novembar 2020 12:35)

    # Link komentara

  85. "Orlovi" će iz drugog šešira saznati rivale na putu ka drugom uzastopnom plasmanu na Mundijalu......Kaže se :" "Orlovi" će iz drugog šešira saznati rivale na putu ka mogućem,(eventualnom) drugom uzastopnom plasmanu na Mundijal (ne Mundijalu)."....STOP za nepismene "novinare" u srpskim medijima!
     (Ван дер, 27. novembar 2020 12:34)

    # Link komentara

  86. Holandija, Srbija, Ceska, Slovenija i Kazahstan. Et, javilo mi se...
    (ProkopijeElGrande, 27. novembar 2020 12:34)

    # Link komentara

  87. @dr.Udo Brinkman Cuj ovo, "HR u ogromnom padu"?! Ajde bre, bolje suti, ne brinem se ja za Hrvate, do onda ce da se posloze, dolaze im mladi igraci koji su klase samo takve: Brekalo, Vlasic, Pasalic, Bradaric, Caleta Car, Pongracic... A jos u mladoj reprezentaciji imaju odlicnih igraca.
    (Grunf, 27. novembar 2020 12:15)

    A koje su to klase, kako to da za njih niko u svijetu nije čuo? Ko zna za Brekala? Ko zna za Bradarića? Ko zna za Pongračića? Šta oni predstavljaju u svijetu nogometa? Ništa, jedino kroz hrvatske medije se stvara ta egoistična slika. Svako ima takve mlade igrače u svijetu ali ne pravi od toga nešto veliko jer je pitanje kako će se dalje razvijati. I koji to hrvatski mladi odlični igrači? Neki klinci od 17 godina? To može svako reći za svoju repku. Šta bi Brazilci, Argentinci i ostali koji su dulo talentiraniji od Hrvata za nogomet trebali govoriti i medijski raditi za svoje igrače? Ne razumijem kada Srbin, e Srbin kao ti počne i sam puhati u tu frulu egoizma i samoživosti.
    (Petar, 27. novembar 2020 12:32)

    # Link komentara

  88. pisi propalo..
    spremamo se za onaj ciklus...
     (punimlimenke, 27. novembar 2020 12:30)

    # Link komentara

  89. Grupa je skoro nebitna dok godinama gledamo iste ljude i slusamo iste price npr..
    Lopta je okrugla
    Danas svi igraju fudbal (osim nas)
    Padala je kisa,teren je bio klizav
    Bilo je vruce
    Bilo je hladno
    Teren je bio los
    Bila je vestacka trava,teren je bio "brz"
    Dali smo 120% ???
    Rano smo dali gol
    Kasno smo dali gol
    Rano smo primili gol
    Oni su napadali , nismo ocekivali
    Oni su se branili. nismo ocekivali
    Sudija je svirao svaki kontakt
    Sudija je pustio grubu igru
    Igraci su umorni (njihovi nisu?)
    Nije bio penal
    Bio je penal
    Potcenili smo protivnika
    Teska grupa (nije izvucena Andora nego Moldavija)
    Ne odgovara nam njihov stil igre dugim loptama
    Ne odgovara nam njihov stil igre kratkim loptama
    Umrtvili su igru
    Igrali su brzo, jak tempo
    Tesko je igrati pred ovoliko publike
    Omela nas je atmosfera bez publike
    ...
    Dok se ne prestane sa ovakvim glupim alibi izjavama trenera, funkcionera, analiticara i fudbalera nema nista od naseg fudbala .
    (Istina, 27. novembar 2020 12:30)

    # Link komentara

  90. (Kolovođa, 27. novembar 2020 11:35)

    Po propisima UEFA, Srbija i Kosovo*, kao i Kosovo* i BIH, ne mogu biti u istoj grupi. Isto vazi za Rusiju i Ukrajinu, Jermeniju i Azerbejdzan. Cak se suskalo da ce na listu da dodaju CG i Kosovo* isto.
    (beogradski, 27. novembar 2020 12:27)

    # Link komentara

  91. Moguca je 'jugo grupa' hr, srb, bih.

    A moguca je i grupa sa starim frendacima iz monarhije: hr, austrija, madjarska, zlovenija.

    Odmah potpisujem bilo sto od ovog, bas bi bilo interesantno.
    (Pijani zlotvor, 27. novembar 2020 12:27)

    # Link komentara

  92. Fudbalski savez koji je smenio trenera koji ke odveo zemlju na svetsko prvenstvo zbog raznih menadjera, da bi ubacili svoje igrace, ne zasluzuje da ide na evropsko i svetsko prvenstvo narednih 50 godina.
    (Todor, 27. novembar 2020 12:27)

    # Link komentara

  93. Danska, Srbija, Severna Irska, Luksemburg, Andora, pa i da se nadamo drugom mestu... Iz treceg sesira mogu jos i Finska i Grcka.
     (stole, 27. novembar 2020 12:27)

    # Link komentara

  94. Koji god da bude Srbija se neće kvalifikovati.
    (Djed Gavrilo, 27. novembar 2020 12:25)

    # Link komentara

  95. Dobar dio komentatora bi Hrvatsku, “koja je u padu”. Nije ni čudo da godinama ne možete na neko prvenstvo, zamisli kakvi su vam po defoltu glupi fudbaleri kad se vi takvi, jako dobro se razumijete u odnose snaga...
    (prika iz susjedstva, 27. novembar 2020 12:25)

    # Link komentara

  96. Za nas nema idealne grupe, mi smo bogalji koji nikog ne mogu da dobiju kad je bitno.
     (Dusko, 27. novembar 2020 12:24)

    # Link komentara

  97. Za ove koji pominju Kosovo u istoj grupi sa Srbijom, FIFA i UEFA su donele odluku da pojedine reptezenzacije iz politickih razloga ne mogu biti u istoj grupi (Rus-Ukr, Jermenija-Turska/Azerbrjdzan, Spanija-Gibraltar, Srbija-Kosovo...). Informisite se malo, ne pricajte napamet.
     (Tu smo gde jesmo, 27. novembar 2020 12:23)

    # Link komentara

  98. Koju god grupu da izvucemo necemo se kvalifikovati, tako da je potpuno svejedno. Mi smo majstori da zaseremo!
    (Aleksandar, 27. novembar 2020 12:23)

    # Link komentara

  99. Javite im da je Srbiji svejedno u koji će šešir.
    Mada i sami već znaju..
     (+MAKSIM, 27. novembar 2020 12:20)

    # Link komentara

  100. Hrvatska, Srbija, Grcka, Bosna, tzv Kosovo, bilo ko iz pot 6...

    Grupa smrti :)
    (idemo, 27. novembar 2020 12:19)

    # Link komentara

  101. E sad zamislite grupu...

    Srbija
    Hrvatska
    Bosna i Hercegovina
    Kosovo

    Jezivo... Tu bi fudbal bio, ne u drugom već u petom planu...
    Onog dana kad ovakva grupa ne bude izazivala nacističke, fašističke i političke reakcije navijača sa svih strana, možemo da se pohvalimo da je Balkan "izlečen". Do tada nam ne ostaje ništa drugo, osim da se borimo (molimo) za neko bolje sutra i da se nadamo da će neki novi klinci i klinceze ispraviti sve gluposti i greške koje su u njihovo ime napravili neki tamo bolesni "odrasli ljudi".
    (Kolovođa, 27. novembar 2020 11:35)

    ...o vi šugosloveni, zakržljala raso!

    i još nešto...

    KOSOVO JE SRBIJA!
     (...nikola tesla nikad dobar sa masonima!..., 27. novembar 2020 12:17)

    # Link komentara

  102. Nas da stave same u grupu opet bi uspeli da budemo drugi.Serbija!
    (Mile Galaxy, 27. novembar 2020 12:15)

    # Link komentara

  103. Kaučosi će ostati doma bez obzira na grupu. Možda, Belgija da se nagledamo golova.
    (konstanta, 27. novembar 2020 12:15)

    # Link komentara

  104. @dr.Udo Brinkman Cuj ovo, "HR u ogromnom padu"?! Ajde bre, bolje suti, ne brinem se ja za Hrvate, do onda ce da se posloze, dolaze im mladi igraci koji su klase samo takve: Brekalo, Vlasic, Pasalic, Bradaric, Caleta Car, Pongracic... A jos u mladoj reprezentaciji imaju odlicnih igraca.
    (Grunf, 27. novembar 2020 12:15)

    # Link komentara

  105. Nece oni nigde...
     (kenta, 27. novembar 2020 12:14)

    # Link komentara

  106. i dan danas pratim sva desavanja uvezi reprezentacije, iako nisu zasluzili da ih gledamo, nazalost nemamo bolje i to nam je, ipak nisam odustao da ih bodrim i budem uz nasu reprezentaciju...
    (Goran Paunkovic, 27. novembar 2020 12:00)

    Tako i ja, volim Srbiju, znam da možemo bolje, a što se tiče ždrijeba on je manje bitan - mi moramo igrati kao protiv Norveške, kao kvalifikacije za SP 2010., kao kada smo pobijedili Njemačku, kao kada smo bili ispred Španjolske u kvalifikacijama za SP, kao kada smo bili najbolja odbrana u kvalifikacijama za SP, Srbija ne da može i ne da se dokazala, ali ti psihički padovi nam prave probleme i probleme, mentalitet ne valja, ali sada po prvi put imamo odličnog napadača Jovića i samo da je psihilki ekipu dotjerati u bolje stanje.
    (Petar, 27. novembar 2020 12:12)

    # Link komentara

  107. Mi uglavnom igramo Svetsko, a Evropsko ne. Ali mislim da smo sve kredite i talije nažalost potrošili.
     (Micko, 27. novembar 2020 12:11)

    # Link komentara

  108. samo najaciii protivnici
    nemacka, norveska, cg,azerbejdzan
    ako to pobedimo , onda i mozemo na sp , ovako sedi kuci jos 20godina
    (radnik, 27. novembar 2020 12:08)

    # Link komentara

  109. Da nema Zvezde nebi imali čemu da se radujemo. Sve ostalo su sitnice...
    (Predrag, 27. novembar 2020 12:07)

    # Link komentara

  110. Bolje i da ne pokušavamo.
    Šta ako nam zapadnu u grupi Madjari, Island, Škoti...

    Ili da se na startu odredi šta je cilj kvalifikacija:
    1. Ne brukati se porazima sa više od 5 golova razlike;
    2. Biti makar 4. u konačnom plasmanu
    (w, 27. novembar 2020 12:06)

    # Link komentara

  111. srbija ima svedskog mesia, bas vas briga. i imate usatu kantu i tojotu i netreba vam vise jer ste najjaci na barakanu.
    (Miro Split, 27. novembar 2020 12:04)

    # Link komentara

  112. Ja bih voleo da bude ova grupa: Hrvatska, Srbija, Skotska, Albanija, Jermenija i Moldavija.
     (Will Mosley, 27. novembar 2020 12:04)

    # Link komentara

  113. Luksemburg bi nas odrao, a Danska bi nas razvalila, tako da...
     (Dejan, 27. novembar 2020 12:03)

    # Link komentara

  114. U bilo kom izboru osvajamo 3.mesto
    (Slavko, 27. novembar 2020 12:03)

    # Link komentara

  115. Najbolje da izvucemo Dance ili Hrvate , ionako su zalutali u prvi sesir.
    (Igor, 27. novembar 2020 12:02)

    # Link komentara

  116. A zasto sad ima 6 timova po grupama, nekad je bilo cetvoro? Jel su oni to prosirili broj timova ili sam ja nesto prespavao?
     (Will Mosley, 27. novembar 2020 12:02)

    # Link komentara

  117. Znam da se na isto nećemo plasirati i da budemo jedini u grupi... Tako da za nas ovo je sve nebitno...
    (Goran Loznica, 27. novembar 2020 12:02)

    # Link komentara

  118. Dajte grupu Belgija, Holandija, Nemacka i Srbija, da opet sa penala pobedimo Nemce hihihi lol brate mili.
     (Will Mosley, 27. novembar 2020 12:00)

    # Link komentara

  119. i dan danas pratim sva desavanja uvezi reprezentacije, iako nisu zasluzili da ih gledamo, nazalost nemamo bolje i to nam je, ipak nisam odustao da ih bodrim i budem uz nasu reprezentaciju...
    (Goran Paunkovic, 27. novembar 2020 12:00)

    # Link komentara

  120. O bilo kakvoj vesti vezanoj za nasu reprezentaciju odmah dobijem mucan i neprijatan osecaj. Sto bi rekli maratonci: ko je vas poznavao, ni pakao mu nece tesko pasti!
     (SuperepuS, 27. novembar 2020 11:57)

    # Link komentara

  121. Ekstra bi bilo da udjemo u grupu sa Kosovom.
    Neko bi ulozio nadljudske napore da te dve utakmice "medijski sakrije".
    Sa zenskom omladinskom reprezentacijom u rukometu je uspelo, ali koga taj sport u Srbiji zanima?
     (mito, 27. novembar 2020 11:57)

    # Link komentara

  122. Samo da opet ne naidju mocna Skotska i Madjarska hihihi.
     (Will Mosley, 27. novembar 2020 11:57)

    # Link komentara

  123. Bilo koja grupa da bude posle kvalifikacija cemo cuti istorijsku recenicu: “Da izvucemo pouke...”.

    A da ih pitas sta znaci rec pouka garantujem da nijedan ne bi znao da objasni.
    Za fudbal treba mozak. Maradona, Modric, Mesi... to su ljudi koji brzo misle. Mi nemamo igraca koji misli uopste.
    (stranger, 27. novembar 2020 11:56)

    # Link komentara

  124. Za najlaksu grupu se slazem u potpunosti sa izabranom u clanku, a "paklena" grupa bi bila Francuska, Skotska (cisto zbog dobro poznate skorije proslosti i uopste rezultata Skota u poslednje vreme stavljam ih ispred Rusije, Madjarske i Ceske), BiH, Kipar i Malta.
     (my way, 27. novembar 2020 11:56)

    # Link komentara

  125. I u toj Vasoj ,,idealnoj,, grupi bili bi treci eventualno cetvrti.
    (Dejan, 27. novembar 2020 11:53)

    # Link komentara

  126. belgija
    srbija
    finska
    makedonija
    malta
    andora
     (Napo Leon, 27. novembar 2020 11:51)

    # Link komentara

  127. Ja sam mislio da se samo zecevi i golubovi izvlace iz sesira...
     (to je to., 27. novembar 2020 11:49)

    # Link komentara

  128. Једно је сигурно, имаћемо 5 тимова у групи, поново ће нас погледати срећа и поново потоп.
     (Википедија новинарство, 27. novembar 2020 11:49)

    # Link komentara

  129. @Pancev: misliš pa da se borimo za baraž:)) :)) :))?
     (gloria, 27. novembar 2020 11:49)

    # Link komentara

  130. idealna grupa, ako bude tako imamo realne sanse da se borimo za to trece mesto, samo jako!
     (milos, 27. novembar 2020 11:46)

    # Link komentara

  131. Boga mi, ne može ni na koga..
    (Vladimir Vunjak, 27. novembar 2020 11:45)

    # Link komentara

  132. Hrvatska, Srbija, Bosna, Albanija i Kosovo.
    (Ostin A, 27. novembar 2020 11:45)

    # Link komentara

  133. Bitno je učestvovati a rezultati su već jasni, proći nećemo. Koliko li samo je lakse kvalifikovati na prvenstvo evrope pa ga ne vidimo već 20god
     (Gordan, 27. novembar 2020 11:41)

    # Link komentara

  134. Ne postoji kult reprezentacije. Msm da je narodu u Srbiji dosta blamiranja i cekanja da se NESTO desi.
    Licno a i drustvo sa kojima se druzim vec duze vreme ne idemo na utakmice. A u poslednje vreme se cak vise i ne okupljamo pred tv-om. Msm da nam je svima dosta ocekivanja i razocarenja od ciklusa do ciklusa.
     (Gan'Dra Šajkaš, 27. novembar 2020 11:40)

    # Link komentara

  135. Da dobijemo Španiju, ili Francusku. Ma koga god da dobijemo iz prve grupe ne možemo da budemo prvi. A ostatak grupe sve jedno. Svi su za nas problem
     (Dr, 27. novembar 2020 11:39)

    # Link komentara

  136. Ma sve i da izvucete dansku kao nositelja... ne vidim vas na sp.

    Prizeljkujem da nam doudzete u grupu.
    (Protujevrej Staford, 27. novembar 2020 11:38)

    # Link komentara

  137. svejedno....#stayhome#
     (borivoje surdilovic, 27. novembar 2020 11:37)

    # Link komentara

  138. Sve ekspert do eksperta u komentarima došli da prozivaju reprezentaciju koju inače ni "ne gledaju jer nikog više ne zanimaju ti manekeni"
    (Urbano, 27. novembar 2020 11:37)

    # Link komentara

  139. Teško će mo do prvog mesta u grupi a još teže preko baraža. Dve runde baraža
     (Zvezda, 27. novembar 2020 11:36)

    # Link komentara

  140. Opet mi u komentarima biramo protivnike po meri, misleci da su losiji od nas. Kapiram da svaka representacija zeli nas u njihovoj grupi..
     (Milos, 27. novembar 2020 11:36)

    # Link komentara

  141. E sad zamislite grupu...

    Srbija
    Hrvatska
    Bosna i Hercegovina
    Kosovo

    Jezivo... Tu bi fudbal bio, ne u drugom već u petom planu...
    Onog dana kad ovakva grupa ne bude izazivala nacističke, fašističke i političke reakcije navijača sa svih strana, možemo da se pohvalimo da je Balkan "izlečen". Do tada nam ne ostaje ništa drugo, osim da se borimo (molimo) za neko bolje sutra i da se nadamo da će neki novi klinci i klinceze ispraviti sve gluposti i greške koje su u njihovo ime napravili neki tamo bolesni "odrasli ljudi".
     (Kolovođa, 27. novembar 2020 11:35)

    # Link komentara

  142. Nadam se bez Kokeze i ostale SNS garniture...
    (Goran Loznica, 27. novembar 2020 11:34)

    # Link komentara

  143. Koga još zanima kada se nećemo kvalifikovati sigurno?
     (Ivan, 27. novembar 2020 11:34)

    # Link komentara

  144. Danska je jača od hrvatske i tu su u našem rangu tako da bi mi bilo drago da njih rasturimo.
    (s1pac, 27. novembar 2020 11:34)

    # Link komentara

  145. Kako smo mi stigli do drugog sesira?
    (Kriticar, 27. novembar 2020 11:32)

    # Link komentara

  146. Samo vi drzite pantelica, tumbi i ostale, nikad nigdje otice necete..
     (mitar, 27. novembar 2020 11:30)

    # Link komentara

  147. Znam samo da evo ja imam 24 godine i ne pamtim da smo dobili na Marakani neku jaku reprezentaciju.
    (Delija, 27. novembar 2020 11:28)

    # Link komentara

  148. Pa mi i Danci iz prve jesmo za prizeljkivat realno. Iz druge Slovaci, Rumunji, Wales pa tek vi. Al nebitno, da se ne kvalificiramo nije strasno, ne mozemo stalno i bit ce mladih puno.
    (Tt, 27. novembar 2020 11:27)

    # Link komentara

  149. FIFA odredila šešire za SP – poznato na koga može Srbija? 😂

    Kol'ko vam je Koki platio da skrenete sa teme? 🤣
    (Neka ljušte bananu 😉 🤣, 27. novembar 2020 11:27)

    # Link komentara

  150. Danske, Finska, Luksemburg, Andora, Gibraltar! Idemooo
    (Opek, 27. novembar 2020 11:24)

    # Link komentara

  151. Koga god dobijemo, zna se da necemo ici na SP.
     (A_Nonni_Mouse, 27. novembar 2020 11:24)

    # Link komentara

  152. Je l zanima ovo nekoga, al sad ozbiljno?
    (Anthony Soprano, 27. novembar 2020 11:24)

    # Link komentara

  153. Posle Škotske više ništa nije bitno...
    (Rade, 27. novembar 2020 11:23)

    # Link komentara

  154. ...ja bi napravio samo jednu promenu i umesto luksemburga stavio bugarsku, a sve ostalo je u redu.

    možemo na sp.
    ali je potrebno da prvo oteramo sav šljam iz fss, kao što već napisa neko.
     (...nikola tesla nikad dobar sa masonima!..., 27. novembar 2020 11:23)

    # Link komentara

  155. Za nase velemajstore bi bila dobra grupa:
    Danska
    Severna Irska
    Andora
    San Marino
    (Pancev, 27. novembar 2020 11:23)

    # Link komentara

  156. Koja je idealna grupa za "Orlove"? Mi smo procenili da je ova – Danska, Srbija, Severna Irska, Luksemburg, Andora i San Marino.

    Pa vi ne možete ni u toj grupi biti prvi.
    Koja procjena sva sreća, pa nema još slabijh reprezentacija.
     (mario, 27. novembar 2020 11:20)

    # Link komentara

  157. Mene vise brine treci sesir nego prvi.
     (Ivan, 27. novembar 2020 11:20)

    # Link komentara

  158. Hrvati su u ogromnom padu sto se kvaliteta njihove reprezentacije tice i po meni su ubedljivo najslabija ekipa iz prvog sesira a samim tim i najpozeljniji.
     (dr. Udo Brinkman, 27. novembar 2020 11:19)

    # Link komentara

  159. Najbolje bi bilo da oboje naš šešir crvenom bojom, da vuče na radost.
    Samo nam sujeverje može pomoći.
     (Glasnik insajdera, 27. novembar 2020 11:19)

    # Link komentara

  160. Možemo da dobijemo svakog na domaćem terenu iz šestog šešira.
    (poyy, 27. novembar 2020 11:18)

    # Link komentara

  161. Grupa nije bitna svakako necemo proci
     (cole, 27. novembar 2020 11:17)

    # Link komentara

  162. Nećemo mi još dugo videti veliko takmičenje...potpisujem!!!!
     (SaleS, 27. novembar 2020 11:15)

    # Link komentara

  163. Francuska
    Srbija
    Češka
    Slovenija
    Litvanija
    Malta
    (Aurora borealis, 27. novembar 2020 11:13)

    # Link komentara

  164. Teški su vam iz prvog šešira, ali godinama unazad najteži su vam iz zadnjeg šešira:D
     (:D, 27. novembar 2020 11:13)

    # Link komentara

  165. I ooopet krece uzaludno nerviranje ...
    (milos, 27. novembar 2020 11:12)

    # Link komentara

  166. idelana grupa za nas.......? mada poznavajucu nas, i tu bi se mozda plasman dovodio u pitanje...
     (Miki, 27. novembar 2020 11:12)

    # Link komentara

  167. Dobro je izbegli smo mocnu Ukrajinu
    (Xnodeh,plavi bechar, 27. novembar 2020 11:11)

    # Link komentara

  168. Hrvatska Srbija Grčka Severna Makedonija Kipar
    (dule, 27. novembar 2020 11:09)

    # Link komentara

  169. Dajte Škote da se brukamo ponovo :D
    (STEFAN, 27. novembar 2020 11:08)

    # Link komentara

  170. Danska, Srbija, Češka, Gruzija, Azerbaijan, San Marino.

    Taman da ljudi utripuju da je grupa lagana, a mi zavrsimo 4-ti u tesnoj borbi sa Azerbaijanom. I onda opet izgovori “lopta je okrugla, danas svi igraju fudbal, kada ne bi menjali selektora postigli bi rezultate, konflikt izmedju SMSa i trenera (kao primer), stvoreni su svi uslovi za uspeh itd”.

    Moramo da shvatimo da bilo koji nas uspeh u fudbalu je
    (Markooo, 27. novembar 2020 11:06)

    # Link komentara

  171. Za nas je svaka grupa najteza...
    (Saldator, 27. novembar 2020 11:06)

    # Link komentara

  172. Nemoguće da samo 13 timova iz Evrope učestvuje na SP?!
     (Bili boj, 27. novembar 2020 11:05)

    # Link komentara

  173. Niko nam ne odgovara i kad bi bili sami u grupi opet ne bi prosli.
     (Aleksandar, 27. novembar 2020 11:04)

    # Link komentara

  174. Ми не можемо да се састанемо сами са собом тако да је састав шешира неважан.
    Док не отерамо шљам из свих свера живота нема напретка.
    Што је неко рекао да живимо у Америци Индијанци би наше племе звали пиз*е које ћуте.
    (Рајко Четник, 27. novembar 2020 11:00)

    # Link komentara

  175. Idemo Hrvatska, Skotska, Litvanija pod obavezno
     (Objektiv, 27. novembar 2020 11:00)

    # Link komentara